19.12.2006

Keitossa on kärpänen

Hyvät lukijat. Teesini monikulttuurisuuden toimimattomuudesta ja nykyisenkaltaisen maahanmuuton haitallisuudesta on lyöty, tuhottu ja murskattu. Perinpohjaisesti, vastaansanomattomasti ja tyhjentävästi. Olen ollut väärässä kaikki nämä vuodet. Numeroista, tilastoista ja uutislinkeistä pykätty valheellinen korttitaloni on puhallettu kumoon.

Sen teki Rauli. Rauli teki sen yhdellä sähköpostilla:

"Hei.

Hehkutat sivujesi päätekstissä, että kaikkien kirjoitustesi faktat ovat tarkastettavissa. Niinpä päätin huvittaa itseäni etsimällä niistä ensimmäisen asiavirheen. Ei mennyt montaa minuuttia.

Kirjoitat:

'Samana vuonna 10600 maahanmuuttajaa nautti "kotoutumistukea", luonnollisesti työmarkkinatuen ja toimeentulotuen lisäksi.'

Kuulosti uskomattomalta, ja niinhän se olikin. Kotoutumistukea ei tietenkään makseta työmarkkinatuen lisäksi, vaan sen tilalla. Katso Finlexistä tai Kelan sivuilta jos et usko. Vaikka luulisi kaltaisesi fiksun miehen tietävän tämän muutenkin. Lieneekö siis kyse tietoisesta harhautuksesta? Juuri tällaiset "mutakuonot ne ajelee mersuilla veronmaksajien rahoilla" -väitteet uppoavat epäilemättä äänestäjäkuntaasi hyvin. Toki saatat tarkoittaa, että 10 600 maahanmuuttajaa nauttii kotoutumistukea ja toimeentulotukea, lisäksi osa muista maahanmuuttajista nauttii työmarkkinatukea ja toimeentulotukea. Tämä ei kuitenkaan välity tekstistä, vaan ymmärtämätön lukija luulee kotoutumistuen olevan joninlainen lisämaksu muiden tukien päälle.

Rehellisenä suomalaisena varmasti korjaat tämän faktavirheen ensi tilassa."

Nyt sen tiedätte. Maahanmuuttajat eivät nauti samanaikaisesti sekä kotoutumistukea, toimeentulotukea että työmarkkinatukea. He voivat nauttia samanaikaisesti vain joko kotoutumistukea ja toimeentulotukea tai toimeentulotukea ja työmarkkinatukea. Olin väärässä.

Kyseinen virheellinen väittämä on keskeinen osa Numerologiaa yksinkertaisille -kirjoitusta ja itse asiassa koko hurjan "mutakuonot-ne-ajelee-mersuilla-veronmaksajien-rahoilla"-oppirakennelmani peruskivi. Kun se on kaadettu, kaatuu kaikki muukin, mitä olen 98 aiemmassa kirjoituksessani väittänyt.

Anteeksi. Mutta hyvin se teihin upposi.


Takaisin