4.3.2010

Mitkä ovat mahdollisuudet?

Ihminen haluaa, että hänen antamallaan äänellä on merkitystä. Siksi hän kysyy itseltään, a) pääseekö hänen ehdokkaansa läpi ja b) onko ehdokkaan läpimenolla merkitystä.

Vastaus kumpaankin kysymykseen on jyrkkä "kyllä":

a) Vuoden 2008 kunnallisvaaleissa saamani 3000 ääntä olisivat eduskuntavaaleissa riittäneet läpimenoon. Helsingin tapauksessa vaalipiiri on kunnallis- ja eduskuntavaaleissa sama, ja, mikä tärkeintä, vuonna 2008 minä ja muut maahanmuuttokriittiset ehdokkaat emme saaneet minkäänlaista markkinointiapua tiedotusvälineiltä, kilpailevilta poliittisilta voimilta tai valtakunnansyyttäjänvirastolta. Nyt kaikki on toisin. Lisäksi maahanmuuttotilanne on hallituksen toiminnan vuoksi objektiivisesti paljon huonompi kuin vuonna 2007 ja vastaavasti huomattavasti useampi kansalainen herännyt asian vakavuuteen.

b) Olemme nähneet, millaisen myrskyn aiheutti kunnallisvaalien tulos. Maahanmuuttoa koskeva keskustelu on toki, vihervasemmistolaisen toimittajakunnan ja valtaapitävien ansiosta, laadultaan täysin ala-arvoista, mutta mätäpaise on saatu puhkaistua ja monikultturistit ajettua puolustusasemiin. Voimme kuvitella, mitä tapahtuu, kun kunnallisvaalien tulos toistuu tai ylittyy valtakunnallisissa vaaleissa ja maahanmuuttopolitiikka alkaa toden teolla uhata eduskunnan poliittisia voimasuhteita.

Minulle ja muille maahanmuuttokriittisille ehdokkaille antamallasi äänellä on näin ollen aivan ratkaiseva merkitys sille, millaista maahanmuuttopolitiikkaa Suomessa jatkossa harrastetaan. Meidän ei tarvitse saavuttaa eduskuntaenemmistöä. Riittää, että pystymme horjuttamaan suurimpien puolueiden keskinäisiä voimasuhteita ja pakottamaan ne muutokseen.

SEURAAVA >>>


Takaisin