4.2.2008

Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen

Jos tiedostavalta suomalais-, ruotsalais- tai norjalaisnaiselta kysytään, maailman johtavat machoörinän, rasismin ja punaniskaisuuden pesäkkeet ovat Suomi, Ruotsi ja Norja. Samat tiedostavat naiset pääsääntöisesti kannattavat runsasta maahanmuuttoa islamilaisesta maailmasta.

Islamilainen nainen on paljon paremmassa asemassa kuin suomalais-, ruotsalais- ja norjalaisnainen, mikä on helppo osoittaa teoreettisestikin. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa esimerkiksi julkaistaan runsaasti raportteja parisuhdeväkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja naisen uraetenemiselle asetetuista esteistä, mikä todistaa väkevästi, että ne ovat polttavia ongelmia maissamme. Vastaavia raportteja ei kuulu muslimimaista, mikä todistaa, että niissä ei ole parisuhdeväkivaltaa, seksuaalista häirintää tai naisen uraetenemiselle asetettuja esteitä.

On sitä paitsi kauheaa tekopyhyyttä ja kaksinaismoralismia arvostella vaikkapa sitä, että muslimimaissa raiskatuksi tullut nainen pannaan vankilaan tai hengiltä, kun samaan aikaan Suomessa kalapuikkoviiksistä wannabe-alfauros kansanedustajaa ei vangita, kastroida ja nyljetä, vaikka Helsingin Sanomien toimittajan saama nimetön ilmianto paljastaa hänen katselleen naispuolisen eduskunta-avustajan rintoja eduskunnan hississä! Se on periaattees ihan sama jutska, ellei pahempikin.

Ja jos joku vielä epäilee, asioita voi kysyä vaikka lähimmältä virkaatekevältä imaamilta. Hänkin vahvistaa mielellään, että islam on naiselle turvallisin ja tasa-arvoisin vaihtoehto. Sitäpaitsi koraani kieltää kaiken epäoikeudenmukaisuuden, mikä todistaa, ettei islamilaisessa maailmassa ole epäoikeudenmukaisuutta.

Esitän joitakin viimeaikaisia, konkreettisia osoituksia siitä, että suomalaisessa, ruotsalaisessa ja norjalaisessa miehessä on jotain perusteellisesti pielessä.

Joulukuussa 2007 norjalainen mies meni Pakistaniin ja raiskasi sekä murhasi paikallisen 7-vuotiaan tytön! Onko ihme, jos Norjan pakistanilainen yhteisö on tämän seurauksena katkera ja syrjäytyy? Jalomielinen muslimilakimies Abid Q. Raja aikoo kuitenkin lähteä Pakistaniin auttamaan kunnotonta norjalaisveljeään. (Sama Abid Raja edusti viime kesänä maahanmuuttaja Alia, jonka NORJALAINEN nuorukainen pahoinpiteli oslolaisessa puistossa.)

Samassa joulukuussa norjalainen Shahzad Khan tappoi kirveellä ja pistoolilla 13-, 24- ja 27-vuotiaat siskonsa. Macho-viikingin kuva löytyy Aftenpostenin artikkelista.

Ja eilen, 3.2.2008, 16-vuotias ruotsalaistyttö kuoli, kun kaksi tarkemmin määrittelemätöntä sukulaismiestä heitti hänet neljännen kerroksen parvekkeelta Ruotsin Malmössä, Hermodsdalenin kaupunginosassa. Sukulaismiesten suorittamia teinitytönheittoja tapahtuu Ruotsissa tuon tuostakin. Viime vuonna kaksi tyttöä loukkaantui vakavasti sinkouduttuaan parvekkeelta Södermanlandissa "epäselvissä olosuhteissa". Poliisin mukaan...

"...kummassakin perheessä noudatetaan perinteitä, jotka asettavat tytöille tiettyjä rajoituksia."

Vuonna 2007 Ruotsissa oli vähintään viisi tapausta, joissa vanhempia epäiltiin teinitytön tuuppaamisesta parvekkeelta.

Ei ole yhtään varaa arvostella muslimimaita. Ei ole myöskään syytä ihmetellä, jos lähtökohtaisesti naisia kunnioittava ja tasa-arvoinen muslimimaahanmuuttaja jossakin tekee yksittäisen rikoksen, kun suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen mies antavat hänelle tällaista mallia miehenä olemisesta. Esimerkiksi Hermodsdalenin asukkaista 66 prosenttia on maahanmuuttajia irakilaisten muodostaessa suurimman yksittäisen ryhmän. Sitä traumatisoituneiden uusruotsalaisten määrää!

Maahanmuuttajien tekemistä seksuaalirikoksista on ollut paljon puhetta, mutta katsotaanpa peiliin. Vuonna 2005 göteborgilaiset 18-vuotiaat Jenny ja Linda tutustuivat nuorukaisiin, jotka vaikuttivat aluksi ihan mukavilta, mutta jotka sitten useiden tuntien ajan raiskasivat tyttöjä ja hakkasivat heitä tohjoksi mm. pamppua käyttäen.

Nuorukaiset saatiin saman vuoden aikana kiinni, yksi Suomesta ja loput Ruotsista. Aftonbladet kertoo meille, että tekijöistä kaksi on ruotsalaisia, yksi suomalainen ja yksi Ruotsissa asuva Somalian kansalainen. Suomalainen oli Göteborgissa tapaamassa serkkuaan.

Göteborgissahan on paljon suomalaissiirtolaisia.

Aftonbladet unohti mainita, että kahden ruotsalaistekijän nimet ovat Abdulgadir ja Jassin. Suomalaistekijä on nimeltään Mursal. Huonoon seuraan joutunut somali oli Omar. Göteborgin käräjäoikeus tuomitsi Jassinin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä pahoinpitelystä ja Abdulgadirin sekä Mursalin ryöstöstä. Omar vapautettiin syytteistä.

Onko ihme, että somali-Omar on hairahtunut lavealle polulle, kun örisevät skandinaavi-machot Abdulgadir, Jassin ja Mursal häntä ovat sinne ohjastaneet? Sitä sopii miettiä.

Edit 7.6.2015: Juttuun liittyvä Suomen kansalainen otti yhteyttä ja huomautti, että - toisin kuin ruotsalaismedian tietoihin nojaten alunperin kirjoitin - vain Jassin tuomittiin raiskauksesta. Tästä syystä on kohtuullista, että poistan kirjoituksesta asianosaisten valokuvat ja koko nimet.


Takaisin