19.5.2005

Muhamettilaisen musta aukko

Olen toistuvasti tuonut esille, että mielestäni islam on tuhoisa, vaarallinen ja erityisesti primitiivinen uskonto ja kulttuurikompleksi. Kerron taas vähän siitä, miksi näin on.

Aloitan alla olevasta Hesarin artikkelista. (Juu, tiedän, ettei siinä mainita sanaa "muslimi" tai "afrikkalainen". Varmaankin kyseessä ovat ne Kaivopuiston ja Munkkiniemen amerikkalaiset, ruotsalaiset ja saksalaiset.)

Nelonen: Tytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin

Julkaistu 15.5. 20:03

Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi, kertoo Nelosen uutiset.

Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.

Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata.

Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.

Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

"Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria", sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina ValkamaNelosen uutisten haastattelussa.

Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä.

Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule.

"Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä", sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista.

"Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta."

[Artikkelista on keskusteltu ahkerasti erilaisilla keskustelupalstoilla. On mielenkiintoinen detalji, että "suvaitsevaisille" yksilöille ja kansalaisjärjestöille itse uutisoitava asia, se, että maahanmuuttajat jahtaavat tyttölapsia, ei tunnu olevan minkäänlainen ongelma. Ongelma on se, että "suvaitsemattomat" puhuvat siitä. Syynä puhumiseen on luonnollisesti se, että "suvaitsemattomat" ovat katkeria, vihamielisiä, kateellisia ym. ym.]

Se, että islam on pedofiiliuskonto, ei ole yllätys, koska jo uskonnon perustaja Mohammed oli pedofiili. Jos tämän sanominen on mielestäsi rumaa, miten sinä luonnehtisit miestä, joka harrasti sukupuolielämää 9-vuotiaan "vaimon" kanssa? Kun norjalainen evankelisti Runar Søgaard alkuvuodesta 2005 mainitsi asiasta saarnassaan, hän pääsi ruotsalaisten muslimien tappolistalle. Minkä ihmeen vuoksi? Jos Allah on pyhittänyt pedofilian, miksei siitä olla ylpeitä? Jos pedofiiliksi kutsuminen taas loukkaa muslimeja, miksi he palvovat pedofiili-Mohammedia? Vastaavanlainen paradoksi toteutui Theo van Goghin tapauksessa. Hän syytti dokumentissaan islamia väkivaltaiseksi uskonnoksi, ja rangaistukseksi tällaisesta aiheettomasta panettelusta apinanraivoon kiihtynyt muslimi puukotti ja ampui hänet hengiltä keskellä kirkasta päivää. (Tämän jälkeen "suvaitsevainen" osa Hollannista, mukaan lukien kuningashuone ja kirkko, huolestuivat islamin-vastaisten sentimenttien noususta, kuinkas muuten.)

Mieleeni tuli eräs tapaus vuosien takaa tamperelaisen Kesoilin (Autokulma) yökahvilasta. Viereisessä pöydässä kulutti aikaa meluisa mustalaisseurue. Joukon johtaja alkoi tivata naapuripöydässä istuvalta, valtaväestöä edustavalta mieheltä, miksi mustalaisiin suhtaudutaan niin kielteisesti. Mies pelkäsi selvästi terveytensä puolesta ja muotoili diplomaattisesti ja pyöreästi, että "joillakin ihmisillä on ehkä mielikuva, jonka mukaan mustalaiset olisivat aggressiivisia ja väkivaltaisia". Mustalaisukko pomppasi pöydästä pystyyn, tarttui miestä raivelista ja karjui että "mitä vittua, haluutko kuolla, saatana". Tilanteen laukaisivat kaksi vartijaa, jotka saattoivat loukatut vähemmistön edustajat niskavilloista pihalle. (Vuonna 1992 järjestyksenvalvoja saattoi vielä toimia näin saamatta syytettä syrjinnästä.)

Tästä pääsemme tuoreisiin maailmanpolitiikan tapahtumiin.

Newsweek-lehdessä julkaistiin joko kutinsapitävä tai -pitämätön uutinen, jonka mukaan amerikkalaiset olivat kiusanneet vankejaan Guantánamossa säilyttämällä koraania vessassa ja ehkä jopa huuhtaisemalla yhden kappaleen viemäriin. En ota kantaa uutisen totuudenmukaisuuteen, koska en tiedä ja koska se ei mielestäni ole tärkeää.

Tärkeämpää on se, että asian tultua julki maailman miljardilta muslimilta alkaa nousta savua korvista, talot ja autot palavat, rynnäkkökivääreillä roiskitaan ilmaan ja moni onneton tallautuu mölisevien kulkueiden jalkoihin. Erityisen hupaisana yksityiskohtana vimmastuneet afgaanit polttavat Pakistanin konsulaatin, ilmeisesti lähinnä siksi, että se oli kulkueen reitin varrella ja rakennettu syttyvistä materiaaleista.

Muutama vuosi sitten Ruotsissa oli "taide"näyttely, jossa Jeesus kuvattiin transvestiittina. Vastaavaa kristillis-taantumuksellisen paradigman dekonstruktiota näkee länsimaissa vähän väliä. Muutama äkkiväärä kirkonmies hermostui, mutta pääasiallisesti ketään ei hirveästi kiinnostanut. Miksi muslimi, ennen kaikkea arabi, on niin herkkänahkainen, ja miksi hänen pitää reagoida kaikkeen epämiellyttävään väkivallalla ja aivottomalla mölinällä? Tunteenkuohahdukset tahtovat lisäksi kestää pitkään, koska holtiton meno mielenosoituksissa johtaa uusiin kuolemantapauksiin, ja seuraavien päivien hautajaiskulkueissa sama mölinä, roiskiminen ja liiskaaminen jatkuvat, jne. jne. Erityisen omituista on, että länsimaissa, joissa omien uskonnollisten perinteiden häpäisyllä on vankat perinteet ja sosiaalinen hyväksyntä, ryhdytään ymmärtämään muslimien reaktioita Guantánamon tapahtumiin. Minunkin mielestäni on rumaa loukata kenenkään uskonnollisia tuntoja, mutta eurooppalaisten jos kenen luulisi käsittävän, että pyhäkään kirja ei ole muuta kuin paperille roiskittua mustetta. Jos Allah ei selviydy pyhän kirjansa tuhoamisesta, Allah on perin outo jumala.

Vanhana freudilaisena haen selityksen vyön alta. Muslimit hikeentyvät, koska islam, afrikkalaisten luonnonuskontojen (kristillisellä kuorrutuksella tai ilman) tavoin, on genitaaliuskonto. Kutsun genitaaliuskonnoiksi sellaisia uskontoja, joiden älyllinen fabriikki kietoutuu pimpin, pippelin tai tissien ympärille. Joko elimiä on tavalla tai toisella leikeltävä, tai niiden näkyminen ja ajatteleminen kielletään, mikä epäsuorasti viestii siitä, että ilman kieltoa mitään muuta ei ajateltaisikaan. Tai sitten niiden koko olemassaolo kiistetään, esim. uskomalla, että oma äiti on neitsyt. Myös katolilaisuus ja juutalaisuus olivat menneinä aikoina genitaaliuskontoja, mutta kummastakaan ei nykyään onneksi ole jäljellä juuri muuta kuin nimi ja vähän rituaalia.

Genitaaliuskonnossa nainen on yhtä kuin naisen sukuelin, joka puolestaan on eräänlainen musta aukko. Musta aukko (nainen=pimppi) saa vetovoimallaan lähettyvillä olevan aineen kiertämään itseään. Tähän vertautuu vimmainen sukulaisnaisten koskemattomuuden varjeleminen ja siihen yhdistyvä vieraiden naisten aggressiivinen lähentely. Mustan aukon (pimpin=naisen) valtava vetovoima saa kiertävän aineen (miehen) kuumenemaan hirvittäviin lämpötiloihin: ne miehet tapetaan, jotka kyseenalaistavat sukulaisnaisten koskemattomuuden, ja ne naiset piestään, jotka torjuvat lähentelyn. Liian lähelle mustaa aukkoa joutunut aine suistuu tapahtumahorisontin sisään eikä voi enää vaikuttaa tapahtumien kulkuun: pimpin vaikutuspiiriin (naisen läheisyyteen) joutunut mies ei enää vastaa teoistaan vaan nainen on ihmeellisellä tavalla vastuussa raiskauksista ja muista miehisistä hairahduksista. "Minkäs minä mahdoin kun se siinä keikutti".

Genitaaliuskonnoissa elimen jatkuvaan presenssiin yhdistyy seksuaalisuuden tietoinen tukahduttaminen. Luonto on asettanut ihmiseen sukupuolivietin. Ellei se saa purkautua normaalilla tavalla, se purkautuu epänormaalilla tavalla. Minusta tuntuu, että nuorten muslimimiesten kiihkeyden taustalla on sukupuolinen turhautuminen. Ainoa sosiaalisesti hyväksyttävä tapa lähestyä naista on väkivalta (esim. raiskaus on de facto sosiaalisesti hyväksytty teko, koska raiskaaja on raiskatun uhri). Sitten frustraatio purkautuu kaikenlaisena kivien heittelynä, Israelin lippujen polttamisena ja mielenosoituskulkueissa hillumisena. Painetta on saatava purkaa johonkin, jolloin mikä tahansa veruke kelpaa.

Oli islamin aggressiivisuuden ja perversion syiden kanssa miten hyvänsä, "suvaitsevaiset" tekevät jopa omien tavoitteidensa (suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus) kannalta kammottavan virheen ymmärtäessään islamia ja selitellessään muslimien tekemisiä. Kuten toisaalla kirjoitin, kseno- ja islamofobian leviämiseen ei tarvita ensimmäistäkään äärioikeistolaista kansankiihottajaa. Maahanmuuttajat hoitavat homman ihan itse. Islam, sellaisena, millaiseksi islamin omat uskonoppineet (eivätkä länsimaiset marksistit) sen määrittelevät, on barbariaa ja ihmiskunnan musta vihollinen. Tätä eivät muuta miksikään jotkut yksittäiset sivistyksen saarekkeet (kuten Suomen tataarit), jotka ovat mitättömänä vähemmistönä eläneet iät ja ajat sekulaarikristillisen yhteisön keskellä ja omaksuneet sen säännöt ja arvot. Ei ole ihmisjärjelle käsitettävissä, miksi niin teoriassa kuin käytännössä väkivaltaisen, pedofiilisen ja naisvihamielisen kulttuurin suurimpia ymmärtäjiä ja puolestapuhujia ovat nykyään länsimaiset sapelihammasfeministit. Viimeisessä Hesarin Nyt-liitteessä naisasialiike Unionin nokkanainen piti yhtenä vuosikymmenemme suurimmista epäkohdista islamin stigmatisointia. Minun mielestäni muslimit itse osoittavat, mistä islamissa on kyse. Samaan aikaan länsimainen älymystö yrittää epätoivoisesti glorifioida islamia. Jälkimmäinen ilmiö on yksi aikamme suurista tragedioista, niin länsimaisen yhteiskunnan kannalta kuin islamin onnettomimpien uhrienkin eli musliminaisten ja -lasten kannalta.

Tässä linkki, joka kertoo Ruotsin sosiaalidemokraattisen ja monikulttuurisen onnelan todellisuudesta. Artikkeli on syytä lukea hitaasti, ajatuksella ja kokonaan. Kaikessa karmaisevuudessaan naapurin toilailu sisältää aimo annoksen mustaa huumoria. Toisaalta siihen sisältyy myös toivon kipinä, ei tosin ruotsalaisille itselleen. Jos ja kun Ruotsi romahtaa, se tapahtukoon ennen kuin täällä on liian myöhäistä kääntyä valitulta tieltä.

* * *

Pohjanmaan matkoillani olen oppinut arvostamaan lestadiolaisia. Osittain tämä liittyy siihen, että heillä on paljon lapsia ja että he ovat yhteiskunnan kannalta "kunnollisia" ihmisiä, jotka eivät häiritse muita. Mutta osittain pidän heistä siksi, että vaikka he ovat huumorintajuttomia änkyröitä ja punaniskoja, heidän uskontonsa ei ole genitaaliuskonto. He pukeutuvat kesäisin sortseihin ja hikisiin, naisten tapauksessa avokaulaisiin t-paitoihin kuten kaikki muutkin. Globaalista perspektiivistä katsoen tämä ei ole fundamentalistiuskovaisille tyypillistä. Lestadiolaiset ovat virkistäviä, koska heille musta aukko ei genitaaliuskontojen harjoittajista poiketen ole naisen sukuelin vaan viina. Eräässä eteläpohjalaisessa pikkukaupungissa nuori mies humalapäissään syöksyi Alkon näyteikkunasta sisään ja sammui niille sijoille. Paikallislehden yleisönosastolla päiviteltiin pitkään, että ei se ole ihme, kun ne pullot pitää laittaa siihen näkyville ihmisiä viettelemään.


Takaisin