13.8.2011

Loikka

7.11.2010 kirjoitin näillä sivuilla seuraavasti:

Kun valmistaudutaan koitoksiin, joissa voi vain yksiselitteisesti voittaa tai hävitä, on mielestäni tärkeää järjestää asiat niin, että sen enempää voitto kuin tappiokaan ei ole täydellinen. Ts. että tappioon liittyy jokin lohtu ja voittoon jokin tasoittava rangaistus.

Niinpä päätin luvata itselleni, että mikäli tulen valituksi eduskuntaan, teen jotakin oikein epämiellyttävää. Jos jään rannalle, tappion aiheuttamaa alakuloa kompensoi se, että voin jättää tämän epämiellyttävän asian tekemättä.

Olen joskus jossakin yhteydessä todennut, että mikäli laskuista jätetään vaaralliset, rikolliset ja perverssit jutut, benji-hyppy on jotakuinkin viimeinen asia, johon tässä elämässä ryhtyisin. Yleisen jänishousuisuuden lisäksi kärsin korkeanpaikankammosta, joka alkaa oireilla paksun maton reunalla seistessä.

Lupaan siis valituksi tullessani hypätä benji-hypyn. Teen tämän lupauksen itselleni, edellä selostetuista syistä, mutta lausun sen julkisesti, koska tämän jälkeen se sitoo minua. Olkoon uskottavuuteni murskattu ja nimeni Armi Aavikko, jos tämän sanani syön.

Kaivopuisto 13.8.2011:

Lämpimät kiitokset nimim. Lalli IsoTalolle (Homma) ja avustajalle taltioinnista sekä seuraamaan saapuneille hompansseille kannustuksesta! Media oli kiinnostunut hypystä niin kauan kuin se oli suorittamatta, joten uutisointia odotellessa.

Lomat ovat loppuneet, ja arki alkaa ylihuomenna. Toivotan kaikille mukavaa loppukesää ja alkavaa syksyä! Työ paremman Suomen ja maailman puolesta jatkuu.


Takaisin