24.2.2011

Vaaliohjelman julkistamistilaisuus 25.2.2011

Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelma julkistetaan huomenna, perjantaina, 25.2.2011 vaalitilaisuudessa Eduskuntatalon portailla. Tilaisuus alkaa klo 14.00 ja jatkuu klo 17.00 asti. Puhujina ovat allekirjoittaneen lisäksi mm. PS-nuorten puheenjohtaja Simon Elo ja puolueen puheenjohtaja Timo Soini sekä valikoima Helsingin ja Uudenmaan ehdokkaita.

Puheiden lisäksi on tarjolla hernekeittoa ja teekkarikuoro Hummeripojat!

Tilaisuuden jälkeen klo 18.00 on ohjelmassa Perussuomalaisten vaalitoimiston avaus osoitteessa Hämeentie 7 (Hakaniementorin tuntumassa). Toimisto on jatkossa auki arkisin klo 11-18. Sieltä voit käydä noutamassa vaalimateriaaliani, johon tällä hetkellä kuuluu virallinen vaalipinssi sekä kolme a5-kokoista esitettä, yksi yleinen, yksi maahanmuuttoaiheinen ja yksi aseharrastajille suunnattu. Viimemainittu on julkaistu yhdessä uusimaalaisen ehdokkaan Teemu Lahtisen kanssa.

Toimistolta on saatavissa sievälle rullalle kääräistynä myös viime kesänä julkaistu Nuiva Vaalimanifesti. Käy hakemassa itsellesi matkamuistoja historialliselta keväältä 2011!

Pyrin tulevina viikkoina päivystämään henkilökohtaisesti vaalitoimistolla myöhemmin tarkennettavan aikataulun mukaisesti.


Takaisin