17.3.2009

Tiedoksi tilaajille

Olen saanut viime päivinä runsaasti yhteydenottoja, joissa t-paitaa tai kirjaa tilanneet ihmettelevät, mikseivät tilaukset ole vielä saapuneet. Osa yhteydenotoista on vainoharhaisia ("Tilaukset katoavat postiin!1!"), osa suorastaan vihamielisiä ("Minua on kusetettu!1!").

Kuten Puodissa selkeästi kerrotaan, kirjojen toimitus alkoi vasta 15.3.2009 eli toissapäivänä. Riippumatta siitä, milloin tilaus on tehty tai maksu suoritettu. Puolet kirjoista postitettiin maanantaina 16.3., tänään lähti n. 150 kpl, ja loputkin pannaan maailmalle tämän viikon aikana. Kirjat toimitetaan (suuria eriä lukuunottamatta) II-luokan kirjelähetyksinä, joten aikaa kulunee 2-3 työpäivää.

Tuhannen kirjan signeeraus, pakkaaminen, postimerkittäminen ja kuskaaminen vievät hetken aikaa. Kaikkien tilanneiden ja maksaneiden pitäisi saada oma kappaleensa viimeistään ensi viikolla. Jos tilauksessasi on jotain epäselvää tai ongelmallista, otan sinuun yhteyttä, kun kaikki selvät tapaukset on hoidettu, viimeistään viikon kuluttua. Siinä ajassa, joka kuluu yhden yhteydenoton lukemiseen ja siihen vastaamiseen, ehtisin pakata n. kolme kirjaa.

Suurin osa paitatilauksista on toimitettu, mutta koska niitäkin tuli yllättävän paljon, ja koska tekstiilejä piti tilata tehtaalta lisää, luvatussa viikon aikataulussa ei valitettavasti ole kyetty pysymään. Pyydän kärsivällisyyttä, kyllä se paketti sieltä tulee.

Jos olet tilannut useita tuotteita, ne eivät välttämättä saavu samassa paketissa tai edes samana päivänä. Tämä johtuu osittain siitä, että kaikkea ei aina ole hyllyssä samaan aikaan, ja osittain siitä, että postimaksuissa vallitsee oma logiikkansa.

Itse Reino oli pakkausavustajana sunnuntaina. Onnellisimpien tilaajien paketissa onkin "packed by Reino" -merkintä.


Takaisin