21.4.2009

Tiedoksi ja muistutukseksi

Koska Vihreiden Naisten, RKP:n, median ja valtakunnansyyttäjänviraston toimet eivät ole riittäneet estämään ehdokkuuttani Europarlamentin vaaleissa, postin toiminta on päätetty lamaannuttaa loppuviikoksi.

(Sanna Ukkolalle ja Ilta-Sanomille paljastan, että edellinen lause sisältää huumoria.)

Niiden, joilla on vielä hallussaan valitsijayhdistyslomakkeita, on syytä ottaa yhteyttä Juha Mäki-Ketelään ja sopia toimitusjärjestelyistä.

Allekirjoittanut ja Mäki-Ketelä ovat sopineet pitävänsä pienimuotoisen tiedotustilaisuuden maanantaina 27.4. erikseen kutsuttaville tiedotusvälineiden edustajille. Älkää soittako meille, me soitamme teille.

Kiitän tässä kohdassa kaikkia valitsijayhdistyshankkeeseen nimellään ja/tai työpanoksellaan osallistuneita, ennen kaikkea tietysti uhkaavan oloista kansalaisaktiivi Mäki-Ketelää itseään. Poliittista historiaa on jo tehty monessa suhteessa. Kyseessä on ensimmäinen toteutunut valitsijayhdistyshanke suomalaisissa eurovaaleissa ja ylipäänsä ensimmäinen valitsijayhdistys, joka on toteutettu lähes yksinomaan kansalaisten omaan aktiivisuuteen ja ryhtymiseen perustuvana matalan profiilin nettiprojektina.

Huomautan myös, että keskeinen kysymys ei ole mahdollinen läpipääsyni eikä edes mahdollinen ehdokkuuteni. Keskeistä on, että kilpailevat poliittiset puolueet, konsensuksen vahtikoiraksi taantunut media tai poliittiseksi instrumentiksi värvätty oikeuslaitos eivät päätä, ketä ihmiset saavat vaaleissa äänestää. Valitsijayhdistykseen osallistuneet ovat kohottaneet kollektiivisen keskisormensa kohti mainittuja tahoja ja sanoneet, että he päättävät, ketä vaaleissa saa äänestää ja mistä asioista niissä saa puhua.

Kuvitukseksi ja huvitukseksi nimimerkki Kissapedon mainio teos Hommaforumilta:


Takaisin