Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!


Palautelaatikko

Pääsivu Viestit 2451 - 2475

Nimi : Frodo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuohon eri etnisyyden omaavien maajoukkuepelaajien epäsuhtaan on olemassa yksinkertainen selitys: markkinatalous. Mitä rahakkaampaan toimintaan mennään (jalkapallo on siitä rahakkaimmasta päästä), sen vähemmän mikään etninen, eettinen, sosiaalinen tai mikään muu syy vaikuttaa pääasialliseen toimintaan, joka on voiton maksimoiminen mahdollisimman tehokkaasti. Selkeästi Ranska maksimoi sijoitetun pääoman tuottonsa palkkaamalla niitä ihmisiä jotka tekevät parhaiten sitä mitä tarvitsee tehdä. Tämä, jos mikä on mielestäni fiksua ja kannatettavaa. Kirjoituksiasi on mielenkiintoista lukea ja olet saanut minut ajattelemaan asioita myös toiselta kannalta kuin olen aiemmin tehnyt. On kuitenkin eri asia pohdiskella sellaisten organisaatioiden valintoja, syitä ja "mahdollista" piiloagendaa, joita ohjaa ideologia, kuin lähes puhtaasti markkinataloudellista ilmiötä, mikä ohjaa jalkapallomaailmaa. Ainakin maajoukkuetasolla.

Hyvää kesänjatkoa ja paranemisiin.
  
  3. heinäkuuta 2006 21:46:26

Nimi : Markku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On kuitenkin eri asia pohdiskella sellaisten organisaatioiden valintoja, syitä ja "mahdollista" piiloagendaa, joita ohjaa ideologia, kuin lähes puhtaasti markkinataloudellista ilmiötä, mikä ohjaa jalkapallomaailmaa. Ainakin maajoukkuetasolla."

Väittäisin, että yleisölle suosikkijoukkueen valinta ei ole sellainen ilmiö, että paras joukkue valitaan hyllystä vaan taustalla on jotain paljon muuta.

Jalkapallo oikeastaan elää suurista kannattajajoukoista, eikä stadioneja koskaan täytetä ns. bussineslipuilla. TV:lajina se häviää aika puhtaasti vaikkapa amerikkalaiselle jalkapallolle tai jääkiekolle. Uskoisin, että tämä myös tiedostetaan jalkapallopiireissä, joissa USA:n valloitus ei mitenkään tunnu onnistuvan vaan pelistä on siellä tulossa eräänlainen "sosiaali"laji.

Steve Sailer tiivisti aika hyvin, että he ovat valinneet luontevasti aivan oikean asenteen: He kyllä pelailevat jalkapalloa, mutta eivät katso sitä televisiosta, koska heillä jo on "paremmat" urheilut sitä varten.
  
  3. heinäkuuta 2006 22:04:37

Nimi : Tuomas
Kotisivu : http://www.tuomaskangasniemi.net
  
Viesti : Hei.

Olen lukenut sivujasi silloin tällöin, ensin erään tuttuni vinkkinä Muhammed-piirrosten aikaan ja kesällä serkkuni innoittamana.

Täytyy kyllä sanoa, että enimmäkseen minä miltei rakastan näitä tekstejä, vaikka ne usein toistavatkin samaa aihetta, eikä maailmankuvani ole perusteiltaan samanlainen kuin sinulla.

Minusta nääs tuntuu, että tässä tilassa, jossa yhteiskuntamme on, tärkein poliittinen valinta on olla eri mieltä demarien, vihreiden, telaketjufeministien ja militanttilinjan homoaktivistien kanssa. Tarkempia erimielisyyksiä voidaan pohtia sitten joskus, jos meidän elinaikanamme tilanne sattuisi muuttumaan paremmaksi. Tätä tosin epäilen niin tervejärkisen havaintokokemukseni, historiantuntemukseni kuin uskonnollisen katsomukseni vuoksi.

Olemme siis yhtä mieltä monesta pointista, mutta ennen kaikkea "suvaitsevaisuuden" todellisista perusteista. Ensinnäkään kukaan "suvaitsevainen" ei hyväksy ketään "suvaitsematonta", ja toisekseen tätä agendaa ajetaan uskonnollisella kiihkolla. Itsekin saatan sortua sanalliseen kiihkoiluun ja puhkumiseen, jopa turhan usein, mutta en sentään kuvittele arvojeni ja käsitysteni olevan ilmassa leijuvia itsestäänselvyyksiä. Joko uskon niihin ja myönnän sen avoimesti tai sitten perustelen asiani.

Ylimääräisenä kritiikkinä tosin sanottakoon, että tuo Ranskan maajoukkue -juttu ei ollut mielipidetekstinä ihan parhaasta päästä. Oiva havainnollistus tuo graafinen "apinataulu" kylläkin oli.
  
  4. heinäkuuta 2006 3:41:08
 
Vastaus : Ylimääräisenä kritiikkinä tosin sanottakoon, että tuo Ranskan maajoukkue -juttu ei ollut mielipidetekstinä ihan parhaasta päästä.

Ei varmaan, kuten ei moni muukaan tuotokseni. Kunhan ihmettelin ääneen.

Nimi : Tuomas
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Kävinpäs sitten lunastamassa kehuvat sanani todeksi ja lisäämässä linkin omille kotisivuilleni. Kaipasivat kyllä muutenkin pientä päivitystä.

Tässä tulee taas sellainen olo, kuin olisi jollakin aatteellisella missiolla, mutta yritän lohduttaa itseäni sillä, että emmekös me kaikki ole?

Aamuöitä.
  
  4. heinäkuuta 2006 4:41:08

Nimi : vappu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen samaa mieltä pääosassa mitä puhut monikulttuurisuudesta ja monikulttuurisesta ilmapiiristä, vasemmistosta, suvaitsevaisuudesta jne. Tekstisi ovat sujuvasti kirjoitettu ja ne herättelevät ajattelemaan.

Mutta, missä on laaja-alaisempi yhteiskunnallisten asioiden ja ongelmien pohdiskelu? Kun katsoo koulutustasi ja tapaasi käsitellä ympärilläsi tapahtuvia asioita, tuntuu oudolta ettet ota kantaa(julkisesti) muihin aiheisiin kuin tämä monikulttuurisuus. Vaikka kuinka olisin siitä aiheesta kanssasi samaa mieltä ja puoltaisin sitä että eduskuntaan saataisiin "vastavoimaa", niin on vaikea lähteä yhden asian miehen taakse.

Ota laajemmin kantaa päivänpolttaviin aiheisiin ja politiikkaan muutenkin.
  
  4. heinäkuuta 2006 6:56:36
 
Vastaus : Sivun johdannossa mainitaan, mitä asioita kirjoitukseni pääasiassa koskettelevat. Olen myös sanonut olevani yhden asian ehdokas. Kuten olen ennenkin sanonut, en usko, että virtaa saadaan käännettyä millään muulla kuin yhden asian liikkeellä, joka saa suuret puolueet pelästymään äänisaaliinsa puolesta. Lisäksi se, että joku ryhtyy eduskunnan tasolla laukomaan asioita, joista kaikki ovat kusi sukassa hiljaa, mitä todennäköisimmin alentaa periaatteessa fiksujen mutta vähän arkojen poliitikkojen kynnystä ryhtyä itsekin puhumaan niistä.

Mielestäni se, että Euroopassa on väestöelementti, josta lähes puolet ilmoittaa kannattavansa sharia-lakia, ja joka saavuttaa enemmistön Euroopan suurimmissa kaupungeissa seuraavan sukupolven aikana, ja ennen kaikkea se, että kukaan ei virallisesti ole tästä huolissaan, on Suomen ja koko Euroopan polttavin ongelma. Kyse on maailmasta, jonka me jätämme lapsillemme. Heillä ei ole äänioikeutta.

Muitakin ongelmia on, mutta jos tälle ei tehdä mitään, millään muullakaan ei pidemmällä tähtäyksellä ole paljon väliä. Vuonna 2100 täällä säätävät omia lakejaan aivan muut kuin me.

Edellä mainituista syistä en katso mahdolliseksi linjan muutosta. Jos olen sinulle väärä ehdokas, niin sitten olen.

Nimi : futari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tekstisi ovat suurelta osin mainioita. Yritän vilpittömästi ja ilman taka-ajatuksia selittää, mikä uusimmassa kirjoituksessa on mielestäni vikana.

1. Siinä ei oikein ole samanlaista selkeää, jokaisen maalaisjärjellä ymmärrettävissä olevaa pointtia, kuin useimmissa muissa jutuissa. Voisi jopa sanoa, että sorrut vähän samanlaiseen mutuiluun, kuin "monikultturistit" usein tekevät.

Mustat tekevät enemmän rikoksia, joten vankiloissa on enemmän mustia. Valkoiset opiskelevat enemmän, saavat parempia duuneja ja asuvat paremmilla alueilla. Muslimit syyllistyvät muita useammin korruptioon, joten siihen tulee puuttua. Ok. Jos siis mustat Ranskassa ovat lahjakkaampia tai ahkerampia pelaamaan palloa, niin so what? Yhteiskunta lähettää piiloviestejä, jotka estävät valkoisia poikaparkoja pärjäämästä jalkapallossa... Jos tuo on satiiria, niin se ei tule oikein riittävän selvästi esiin.

2. Noihin on liian helppo tarttua sinänsä kannatettavan vaalityösi kannalta, varsinkin kun tuo teksti on sivulla heti ensimmäisenä tällä hetkellä.
  
  4. heinäkuuta 2006 8:20:50
 
Vastaus : Jos siis mustat Ranskassa ovat lahjakkaampia tai ahkerampia pelaamaan palloa, niin so what?

1. En millään tavalla kritisoi sitä, mitä mustat tekevät. Ihmettelin vain sitä, mitä "maajoukkueen" käsite tarkoittaa. En ole ehdottamassa, että mustia estettäisiin pelaamasta eurooppalaisissa joukkueissa.

2. Luotan lukijan arvostelukykyyn. Ne, joille olen yhtä paska kuin paskin kirjoitukseni, luultavasti eivät pidä minusta tai äänestä minua kuitenkaan.

Sitäpaitsi kantani Ranskan jalkapallojoukkueeseen olisi varmasti jokainen voinut ennustaa paljon varhaisemman, Bahrainia koskevan kirjoitukseni perusteella. En oikein käsitä, miksi tästä tulee skandaali tässä vaiheessa.

Nimi : Antti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tekstisi ovat suurelta osin mainioita. Yritän vilpittömästi ja ilman taka-ajatuksia selittää, mikä uusimmassa kirjoituksessa on mielestäni vikana." etc.

En ole tietenkään varma vastaako käsitykseni täysin sitä, mitä Jussi uusimmallaan haki, mutta itse käsitin sen vain kummasteluna maajoukkue-käsitteeseen liittyen. Olen itse pienestä lähtien miettinyt samaa asiaa. Suomi ei ole koskaan ollut pätevä esim. 100m juoksussa. Jos taas Suomea edustaisikin musta maahanmuuttaja, joka on ehkä muutaman vuoden täällä asunut, eikä osaa kieltämme, olisiko oletettu voitto todellakin Suomen? Kuuluisiko meidän olla siitä ylpeitä?

Myönnettäköön, Jussin uusin kirjoitus ei käsittele niinkään "isoa" asiaa, kuin suurin osa hänen kirjoituksistaan, mutta ehkä tässä onkin käynyt niin, että lukijoilta on päässyt unohtumaan miksi Jussi ylipäätään sivuilleen noita juttuja kirjoittelee.

Tosin - niin harmillista kuin se onkin - tietyn asteen julkisuuden saatuaan, tuo se muassaan sivustaseuraajille odotuksia ja siten myös paineita kirjoittajalle näiden odotuksien vastaavuudesta.

Harmi, etteivät asiat ole aina sopivan yksinkertaisia.
  
  4. heinäkuuta 2006 9:21:25
 
Vastaus : Tosin - niin harmillista kuin se onkin - tietyn asteen julkisuuden saatuaan, tuo se muassaan sivustaseuraajille odotuksia ja siten myös paineita kirjoittajalle näiden odotuksien vastaavuudesta.

Olen itsekin herännyt näihin tosiasioihin. Yritän tietoisesti pitää kiinni siitä linjasta, että vain minä päätän, mistä kirjoitan ja millä tavalla. Jos ryhtyy vartavasten miellyttämään lukijakuntaansa, päätyy siihen, ettei uskalla kirjoittaa mistään, ettei ketään ärsyttäisi.

Nimi : M.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taas yksi ehdotus sloganiksi:

"Monikulttuurisuuden hinta on sinun ihmisarvosi."
  
  4. heinäkuuta 2006 9:53:45

Nimi : satunnaisen neofolkhintin paluu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juuri käsillä olevaan aihepiiriin ei sinällään liity, mutta ainakin oma ruohonjuuritason havainnointini (eli kulttuurintutkimushomostelun opiskelu sekä tietyt alakulttuuri-identifikaatiot) tuntuu kertovan että keskimääräinen niittinassuinen vasemmistoviherliberaalityttönen ei oikeasti ole kiinnostunut koskemaan ählämsählämiin pitkällä tikullakaan eikä pidä moista ollenkaan "jännittävänä" tai "kiehtovana" vaan vain vaarallisena ja vastenmielisenä. Pientä määrää äänekkäitä kilipäitä toki lukuunottamati.

Pikemminkään eivät vain usko näiden kasvavan perkeleellisen hankalaksi ongelmaksi yksityisen henkilön turvallisuudelle noin tulevaisuudessa.

Joo ei, mutta onnea vaaleihin. Äänestäisin jos Helsingissä asuisin.
  
  4. heinäkuuta 2006 10:26:02

Nimi : Jarkko Sandell
Kotisivu : Burning Books
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta, missä on laaja-alaisempi yhteiskunnallisten asioiden ja ongelmien pohdiskelu?"

Missä oli aikoinaan vihreiden laajempi yhteiskunnallinen pohdiskelu, kun Koijärven rintamatilanne kävi kuumana? Jussi onkin vastannut tähän samaan asiaan aikaisemmin.

En tiedä ovatko muut huomanneet, mutta onko yhdeltäkään eduskuntavaaliehdokkaalta vaadittu vastaavaa mitä Jussilta? Ja tässä vaiheessa?

Toiseksi,
  
  4. heinäkuuta 2006 11:17:13

Nimi : huoh
  
Viesti : vappu,
voisitko mainita yhdenkin muun asian mihin Jussin pitäisi ottaa kantaa
  
  4. heinäkuuta 2006 12:14:27
 
Vastaus : Ehkä voisin tässä alustavasti ottaa kantaa sellaisiin asioihin, joista saattaisi olla kyse:

Nato: Kannatan jäsenyyttä henkilökohtaisesti, mutta en pidä sitä elämän ja kuoleman kysymyksenä.

EU: Vastustan Turkin jäsenyyttä. En kannata Suomen eroamista. Uskon, että politiikan muutos jäsenmaiden sisällä (jota siis itse yritän edistää) tekee EU:sta hyvän työkalun erinäisissä kysymyksissä.

Ydinvoima: Kannatan kaiken fossiilisiin polttoaineisiin perustuvan energiantuotannon korvaamista ydinvoimalla ja vastaavasti aggressiivista panostusta tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiaan, joilla toivon mukaan saadaan aikanaan korvattua ydinvoima.

Ei nyt tähän hätään tule mieleen muita päivänpolttavia. Vastaan kyllä kysyttäessä. (Yllä olevasta huomaan, etten välttämättä ole kovin perussuomalainen.)

Nimi : Sivullinen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : …..Miten se maahanmuuttajien työllistyminen? ’Nykyisessä hajautettuun asumiseen ja toisaalta laajahkoon transit-toimintaan perustuvassa toimintamallissa työtoiminnan järjestäminen ei ole kovin realistista’. Suomeksi siis tarkoitus ei ole yrittääkään työllistää maahanmuuttajia, vaan saada valtion tukieurot perustetulle pakolaisohjaajien organisaatiolle.

Kolmantena päätavoitteena olleesta ruumiinosien tunkemisesta peräsuoleen ohjelmassa ei vielä ole mitään mainintaa edes Kajaanin kaupunginhallituksen pöytäkirjoissa. Asiaa pitänee tiedustella kaupunginjohtajalta itseltään.

Jään suurella mielenkiinnolla odottamaan luovan luokan esiinmarssia monikulttuurisessa Kajaanissa…?.

Oikeasti tälle nauraa vedet silmissä niin kauan kunnes muistaa, että saatana – minähän maksan tämän koko lystin…ja että lapseni joutuvat ilman omaa tai mitään järjellistä syytä elämään samassa yhteiskunnassa sudanilaisten, somalialaisten ja irakilaisten seassa, joihin heillä ei ole mitään kulttuurillista sidosta, ja joiden osaamisen painopiste on sosiaalitukien hankinnassa.
  
  4. heinäkuuta 2006 12:52:20

Nimi : Sivullinen
  
Viesti : Monikulttuurisuususkonto tuo mukaan myös hyvää. tarvitaan vain huumorintajua ja onkin vain aivan uskomatonta millaisia ilmiöitä tämä höpötys tuo tullessaan.

Otetaan nyt vaikka Kajaani. Kaunis, rauhallinen, viihtyisä ja syrjäinen kaupunki pohjoisessa Suomessa. Talous on lievissä vaikeuksissa, lehdissä kirjoitellaan teatterin lopettamisesta ja verotulojen kertymien ennusteet näyttävät heikoilta. Kaupunginjohtaja Erkki Vähämaa saa kuningasajatuksen. Hän lukee Floridan kirjan, jossa monikulttuurisuuden utopiaa yritetään pukea säälittävästi teorian muotoon. Kirjasta on isoja juttuja maan valtalehdessä Pravdassa ja sen sisältö saa monikulttuuriuskovaiset pissimään housuihinsa.

Teoria menee tiivistetysti näin: kootaan mahdollisimman erilaisia ja toisistaan mahdollisimman poikkeavia kulttuureita edustavia ihmisiä yhteen ja kannustetaan ihmisiä tunkemaan esineitä ja ruumiinosia peräsuoleensa. Näin saadaan luova luokka, joka on tulevaisuudessa Floridan mukaan yhteisön menestyksen ehdoton edellytys.

Tuumasta toimeen. Perustetaan ESR-rahoitteinen SPR:n tukema hanke joka liittyy Becoming More Visible – projektiin ja jonka tarkoituksena on tukea turvapaikanhakijoiden elämänhallintaa ja edistää turvapaikanhakijoiden työllistymistä. Otetaan 100 maahanmuuttajaa joka vuosi Irakista, Sudanista ja Somaliasta.

Kuningasajatus on tässä: Kajaaniin saadaan työpaikkoja. Työpaikkojen rahoituksen perustana on valtion pakolaisten vastaanottosopimuksen mukaiset kaupungille maksettavat laskennalliset korvaukset. Toimintavuoden 2006 osalta koko budjetin loppusumma on 2,5 milj. €.

Millaisia työpaikkoja syntyy? Hmmm. Johtaja, yhdeksän pakolaisohjaajaa ja viisi sosiaaliohjaajaa. terveydenhuoltohenkilökunta ja hallinto päälle. Lisäksi tulee maahanmuuttajakeskus, asunnot ja oheistoiminta. Oheistoimintaa kuuluu mm. monikulttuurisuuspeli, valokuvakilpailu (esimerkkejä: ’kesäisellä Paltaniemen rannalla viihtyvät kaikki pihapiirimme alle kouluikäiset lapset. Leikki onnistuu vaikkei aina yhteisiä sanoja vielä löydykään’ ja ’Edes lämmin takki ei riittänyt pitämään lämpimänä, kun kokeilin pilkkimistä ensimmäistä kertaa’, sanoo Sudanista Vuolijoelle muuttanut mies.) sekä koulutusta, ohjausta ja opastusta sosiaalitukien saamiseen…
  
  4. heinäkuuta 2006 12:57:29

Nimi : 21A
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tervehdys ja vilpittömästi onnea vaalityöhön. Olen näiden sivujen aktiivinen lukija. En ole helsinkiläinen enkä voisi äänestää perussuomalaisia, mutta ainakin EU-, Nato- ja ydinvoimakantasi ovat omieni kanssa varsin hyvin linjassa. Ja kovin vähän linjassa perussuomalaisten kantojen kanssa.

Onnea kuitenkin työhön. Kaltaisellesi loogisesti ja älyllisesti kestävään argumentointiin kykenevälle henkilölle olisi varmasti ollut tarvetta muissakin puolueissa.
  
  4. heinäkuuta 2006 13:37:50

Nimi : Antti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulipa tässä yksi verrannollisesti mielestäni kelpoinen asia mieleeni tästä jalkapallo-kirjoituksesta.

Eli... tuo kyseinen menetelmähän on täysin rinnastettavissa siihen, kun lasketaan koulujen pisteytysrimaa ja kriteereitä, kun kiintiöt eivät tule enää täyteen edellytetyin menetelmin. Tästä tietenkin seuraa ammattitaidottomuus työpaikoilla ja niin edelleen. Tämä menetelmä on ollut esillä ainakin Yhdysvalloissa. Mutta niin tässä tapauksessa, kuin Jussin jalkapalloa käsittelevässä kirjoituksessakin, on tosiasia se, että ne ovat vain tapoja huijata itseään.
  
  4. heinäkuuta 2006 14:27:17

Nimi : Naahum
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt kun annoit hieman osviittaa muistakin poliittisista näkemyksistäsi, niin voisin kysäistä mielipidettäsi hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämisestä. Veroja ylös vai alas? Kansalaispalkkaa vai ei? Palveluita karsimaan vai lisäämään?

Itse näkisin, että näillä kysymyksillä on merkitystä myös pääsanomasi kanssa. Suomalainen malli korkeine veroineen huonontaa erityisesti huonosti koulutettujen työnsaantimahdollisuuksia, koska väkeä pienempipalkkaisissa palveluammateissa on vähän. Samaan aikaan hyinvointipalvelut passivoivat selvästi, koska kohtuullisen toimeentulon saa tekemättä mitään. Nythän Afrikasta saapuva pakolainen tuhatkertaistaa elintasonsa panematta rikkaa ristiin. Paljon parjatussa Yhdysvalloissa elantonsa eteen tekee jokainen töitä, olkoonkin sitten ns. huonompaa hommaa, kuten siivoamista yms. Tällainen mallihan on luonnollisesti pahinta mahdollista riistokapitalismia suomalaiselle vasemmisto/AY-väelle.

Sekavahkot ajatukset summattuna: nykyinen malli jättää maahanmuuttajat (ja monet suomalaisetkin) vailla töitä yhteiskunnan elätettäväksi eli 'tulevaisuuden työvoima' onkin lähinnä taakka. Samoin se vieraannuttaa tämän väestönosan muusta yhteiskunnasta, nimittäin mielestäni yhteiskuntaan integroidutaan parhaiten juuri työn kautta.
  
  4. heinäkuuta 2006 15:29:18
 
Vastaus : Mielestäni keskeistä olisi, ettei työn teko missään tilanteessa olisi tekijän etujen vastaista. Esimerkiksi näin:

Valtio takaa perustoimeentulon, joka kattaa asumiskulut, ruuan ja vaatimattomat vaatemenot. Käteisen rahan liike pitäisi minimoida tapauksissa, joissa koko perhe on yksinomaan tulonsiirtojen varassa. Tiedetäänhän, että monissa maahanmuuttajaperheissä vaimo viettää aikansa kotona (eikä kuluttamassa), jolloin perheen koko potti tilitetään isännän viihdekassaan. Tämä ei voi olla toimeentulotuen tarkoitus.

Kun ihminen tekee satunnaisesti työtä, toimeentulotuen vähenemisen on oltava pienempää kuin työstä saatujen tulojen lisääntyminen. Jos henkilö esim. saa luukulta täystyöttömänä 500€/kk ja pääsee sitten satunnaishommiin, joista tienaa 100€/kk, luukku maksaa hänelle edelleen 450€. Valtio säästää 50€ mutta puolityöttömällä on 50€:n motivaatio edistää työllä elämänsä laatua.

Palveluiden karsiminen maaseudulla johtuu pitkälti siitä, että niiden kysyntä ja niiden rahoittamiseen tarvittava veropohja pienenevät. Tälle tuskin on paljon tehtävissä.

Mielestäni lainsäädännöllinen kaikkien Suomessa laillisesti oleskelevien yhdenvertaisuus palveluiden suhteen on lopetettava, koska maailman tuloerokuilujen ollessa mitä ovat nykyinen tilanne johtaa juuri siihen, että tänne kannattaa tulla lusmuilemaan. Esim. niin, että Suomessa laillisesti oleskelevalla maahanmuuttajalla on statuksesta riippumatta täysi oikeus päivästä 1. alkaen hakea ja tehdä töitä. Tässä asiassa olen täydellisen samaa mieltä vähemmistöhihhuleiden kanssa. Valtio tarjoaa tarvitseville ruuan ja majoituksen, muttei mitään muuta. Valtiollisen ylläpidon piirissä olevilla ei ole oikeutta valita itse asuinpaikkaansa, koska juuri syrjäytymässä oleva ja integroitumishaluton osa vaeltaa suurkaupunkien lähiöihin ja aloittaa gettoistumisprosessin.

Tässä nyt muutama aiheeseen liittyvä mietintä.

Nimi : JPS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mukava nähdä peruslinjauksiasi näistä muistakin yhteiskunnan suurista asioista, Jussi.

Satun asumaan Helsingissä, joten on käytännöllisesti katsoen varmaa, että äänestän sinua, mutta minusta on hyvä saada tietää ehdokkaansa suhtautuminen muihinkin asioihin, joista hän pääsee eduskunnassa äänestämään.

Tuossa Naahumille antamassasi kommentissa esitetty esimerkki näköjään muistuttaa jossain kuulemaani "kiinteä perustulo+50% tuloverotus" -mallia. Siinähän päästään noilla luvuilla samaan lopputulokseen, mutta kun perustulo pidetään kiinteänä, luukun takana ei tarvitse joka asiakkaan kohdalla laskea, että paljonkos sitä tänään pistetään (mikä minusta on yksi nykymallin suuria ongelmia). Toinen asia tietysti on, jos tavoitteena onkin (tuki)työllistää niitä luukun takana istuvia byrokraatteja.

Hyvää kesän ja vaalityön jatkoa!
  
  4. heinäkuuta 2006 16:23:35

Nimi : Eräs vaan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kysymys nimim. sivulliselle:

Mikä tuo peräsuolihomma oikein on?
  
  4. heinäkuuta 2006 17:34:45

Nimi : Jean-Alain Boumsong
Kotisivu : Se
  
Viesti : Vielä vähän jalkapallosta…

Ranskan valtion alueeseen kuuluvat mm. Guadeloupe, Martinique, Réunion, Ranskan Guayana, Mayotte, Wallis & Futuna, Uusi-Kaledonia & Ranskan Polynesia (ilmeisesti se Jussin mainitsema ”JOKU IHME TAHITILAINEN” on juuri esim. täältä Ranskan Polynesiasta kotoisin). Ko. alueiden asukit kuuluvat siten joukkoon "ranskalaiset", vaikkeivät ilmeisesti etnisesti näytä siltä, millaisiksi Halla-aho ranskalaiset kuvittelee. Mitä ilmeisimmin nämä Ranskan joukkueen pelaajat ovat juuri näiltä alueilta kotoisin, koska ainakin kaikkien nimet ovat minun ymmärtämykseni mukaan jotenkin Ranskaan ja ranskankielisyyteen viittaavia, eli he ovat aivan yhtä olennainen osa Ranskaa ja sen historiaa kuin mainitsemasi mustalaiset ja saamelaiset Suomen kohdalla.

En minäkään pidä Wilson Kirwan voittoja voittoina Suomelle, koska hänellä ei ole mitään yhtymäkohtaa historiassaan Suomeen, eikä näin ollen mitään tekemistä Suomen ja suomalaisuuden kanssa. Näiden jalkapalloilijoiden kohdalla on vaan kyse aivan täysin eri asiasta. Myöskin Nico Rosbergin kuuluisi mielestäni ennemmin edustaa Saksaa kuin Suomea, sillä varmasti Saksa on hänelle enemmän isänmaa ja kotimaa kuin Suomi (äidinkieli ym.).

Pitäisikö nyt Jussi mielestäsi suorittaa pelaajien kohdalla joku SS-joukkojen tyylinen 1700-luvulle asti ulottuva sukututkimus, ettei joukkueeseen vain vahingossakaan pääsisi yhtään ”väärän väristä tai väärän rotuista” pelaajaa???

Jatkuu...

  
  4. heinäkuuta 2006 17:45:08
 
Vastaus : Pitäisikö nyt Jussi mielestäsi suorittaa pelaajien kohdalla joku SS-joukkojen tyylinen 1700-luvulle asti ulottuva sukututkimus, ettei joukkueeseen vain vahingossakaan pääsisi yhtään ”väärän väristä tai väärän rotuista” pelaajaa???

Juu, ehdottomasti pitäisi!!! Tämäkin on yksi kantavista vaaliteemoistani.

Nimi : Jean-Alain Boumsong
  
Viesti : Pointtisi tässä jutussa ei ollut kyllä yhtään mikään muu (selität sitten ihan mitä tahansa) kuin se, että sinua ärsyttää suunnattomasti mustaihoisten (ja kaikkien muunkin väristen paitsi valkoisten) näkeminen, puhumattakaan siitä että nämä vieläpä voisivat menestyäkin jossain. Parhaiten toit esiin sen kuinka selkeän rasistiseksi viestiksi olit tämän kirjoituksesi tarkoittanut laittamalla ”loppukevennykseksi” juttuun rinnastuksen Scotland Yardin etsityimpiin rikollisiin. Kumma kyllä sen sieltä myös melkein heti poistit.

Keskittyisit enemmänkin siihen mikä olisi mahdollisen poliittisen urasi kannalta oleellisempaa, eli näihin monikulttuuristamisen Suomessa aiheuttamiin ongelmiin, mitä uskoisin sinun vaaliteemanasi pitävän..

Tällaisen artikkelin kirjoittaminen haiskahtaa ainakin minusta selvästi tällaisen ”white trash-luokan”, kuten skinheadien kosiskelulta, joille vain ihonväri on se ”punainen vaate” joka saa heidät reagoimaan johonkin, sen kummemmin syitä ja seurauksia tutkiskelematta ja pohtimatta.

Monikulttuurihulluus on saatava aisoihin ja rikolliset somalit ym. loisijat pois Suomesta, mutta Kolmannen Valtakunnan aikaan ja ihanteisiin ei ole enää paluuta, vaikka sitä kuinka sydämessäsi toivoisit.

”Viimeisen kappaleen pohdintaa siitä, onko yönmustalla maajoukkueella kielteinen vaikutus ranskalaisnuorison urheiluharrastukselle, on pidetty vainoharhaisena hourailuna. Muistan kuulleeni yliopistolähteistäkin, että jos jollakin näkyvällä alalla (esim. poliisissa tai palokunnassa) on miehillä selkeä yliedustus, tämä yliedustus itsessään tekee näistä aloista "miesten aloja", nostaa nuorten tyttöjen kynnystä hakeutua näille aloille, ja siten ylläpitää puheena olevaa epäsuhtaa. Mielestäni tämä on erittäin järkeenkäypä vaikutusmekanismi. Haluaisiko joku selittää minulle, miksi se, mikä on suorastaan virallinen maailmanselitys yhtäällä, on vainoharhaista hourailua toisaalla?”

Ja oikeasti… siis jos neekeri on hyvä jossakin niin MITENKÖHÄN SE ESTÄÄ VALKOISTA YRITTÄMÄSTÄ OLLA YHTÄ HYVÄ TAI PAREMPI, tai päinvastoin???

Mutta ehkäpä ne mainitsemasi ”yliopistolähteet” tietävät asiat paremmin kuin me vaille akateemista koulutusta jääneet kaduntallaajat… Aikamoiseen ”jossitteluun” kyllä nyt sorruit tuossa, mutta Arkadianmäellä se onkin ensimmäinen taito joka pitää hallita… se ”jossittelu” meinaan.
  
  4. heinäkuuta 2006 17:51:24
 
Vastaus : Pointtisi tässä jutussa ei ollut kyllä yhtään mikään muu (selität sitten ihan mitä tahansa) kuin se, että sinua ärsyttää suunnattomasti mustaihoisten (ja kaikkien muunkin väristen paitsi valkoisten) näkeminen, puhumattakaan siitä että nämä vieläpä voisivat menestyäkin jossain.

Ehdottomasti näin. Tosin enemmän kuin mikään mainituista minua ärsyttää mahdollisuus, että vääränvärinen menestyisi jossakin salaa, ilman, että saisin tietää asiasta.

Parhaiten toit esiin sen kuinka selkeän rasistiseksi viestiksi olit tämän kirjoituksesi tarkoittanut laittamalla ”loppukevennykseksi” juttuun rinnastuksen Scotland Yardin etsityimpiin rikollisiin.

Ei se ollut rinnastus. Se oli tarkoitettu hienovaraisesti osoittamaan, että tiettyjen etnisten ryhmien ainoa järkevä funktio tuntuu olevan hyvän mielen tuottaminen meille palloa potkimalla. Kuten siihen kirjoitin, se oli asiaton mielleyhtymä.

Kumma kyllä sen sieltä myös melkein heti poistit.

Teikäläiset ovat kyllä ihme porukkaa. Jos kirjoittaa väärin, se on paha. Jos korjaa virheensä, se on vielä pahempi.

Sensuroin kirjoituksiani jatkuvasti jälkikäteen, koska näppiksestäni saattaa kaiken kansanryhmää vastaan koetun kiihkon keskellä tulla lipsahduksia, joita sitten emendoin.

MITENKÖHÄN SE ESTÄÄ VALKOISTA YRITTÄMÄSTÄ OLLA YHTÄ HYVÄ TAI PAREMPI

Ei se estä yrittämästä. Mielikuvat ja tieto siitä, että toisilla nyt vaan on paremmat fysiologiset edellytykset pärjätä joissakin lajeissa, ovat kuitenkin omiaan lisäämään tai vähentämään aloitushaluja. Tyhmä olet, ellet tätä ymmärrä.

Nimi : MK
  
Viesti : Mietin mitenkä suvaitsevaisto suhtautuisi tähän jos koko juttu olisi kirjoitettu ilman kuvia. Vai onko niin että tummaihoisten näkeminen herättää heissäkin jotain?
Minulle jo kauan jussi juttuja lukeneeni tuli vähäksi aikaa "mitähän se nyt on mennyt tekemään olo" kun kuvat lävähtivät esille, mutta kun tekstiä aloin lukemaan niin asia alkoi selvitä.

Minusta tuntuu että ilman kuvia asia ei olisi saanut ollenkaan niin kovaa hälyä aikaan, ja suurin osa ihmisistä ei sitäpaitsi edes yritä ymmärtää tekstiä ja minusta tuntuu että suurin osa hyppii rivejäkin.

Tästä tulee mieleen se TIETEELLINEN TUTKIMUS jossa todettiin tummaihoisen näkemisen aktivoivan aivoissa tiettyä lohkoa joka aktivoituu pelkotiloissa. Minusta oli huvittavaa lukea tiede-lehden foorumilta miten tieteellistä tutkimusta pidettiin rasistisena ja miten lehti voi julkaista jotain sellaista. Se pitää kumota toisella tieteellisellä tutkimuksella, ei millään monikulttuurimutulla.

Joten kun jussi artikkeli lävähti auki siitä tuli heti negatiiviselle fiiliksille, niin kävi minullekin, mutta kun tekstiin paneuduin tajusin mitä hän ajaa takaa enkä alkanut hysteerisesti rääkymään pahasta rasistisedästä koska hän laittaa mustien miehien kuvia nettiin sitten käyttää sanaa neekeri.

Mitä tulee edellisen kommenttiin "Ja oikeasti… siis jos neekeri on hyvä jossakin niin MITENKÖHÄN SE ESTÄÄ VALKOISTA YRITTÄMÄSTÄ OLLA YHTÄ HYVÄ TAI PAREMPI, tai päinvastoin???"

Eli siis neekeri on hyvä JOSSAKIN, tuo kuulostaa siltä kuin ne eivät paljoa muussa hyviä olisikaan kuin pallon potkimisessa tai nyrkkeilyssä. Miten he sitten pärjäävät valkoisen pahan sortajamiehen rakentamassa yhteiskunnassa?
  
  4. heinäkuuta 2006 18:30:45
 
Vastaus : Kyllähän nuo tyypit itsekin tietävät, miten hassulta tuo ranskalaiskavalkadi näyttää. Siksi heitä vituttaakin, että asia lyödään tuolla tavalla silmille. Jos olisin tyytynyt sanalliseen ilmaisuun, heille olisi jäänyt mahdollisuus siihen tavalliseen reaktioon, kuten "no on siellä nyt ehkä muutama musta, häirizeex?"

Mutta myönnän, että juttu on lukijalle aika vaikea. Se olisi vaikea minullekin, ellen olisi sitä itse kirjoittanut.

Nimi : MK
  
Viesti : Tulipas kirjoitusvirheitä. On muuten hauskaa nähdä miten Jussia siteerataan pois asiayhteydestä toisilla foorumeilla, jos ihmiset lukisivat tekstit kokonaisuudesaan he näkisivät että kyseessä on sarkasmi. Kaikista huvittavinta on että jotkut ihmiset tuntuvat oikeasti uskovan jussin vaaliteemojen olevan tyyliin "Neekeri ei saa olla minua parempi missään". Kertoo siitä kuinka pahasti hätää kärsimässä suvaitsevaisto on.
  
  4. heinäkuuta 2006 18:36:24
 
Vastaus : Suomi24 on tunnetusti *täysin* omaa luokkaansa, kaikilla saroilla. Vammaisempaa hullujenhuonetta ei suomalainen verkko tunne.

Nimi : Jean-Alain Boumsong
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Teikäläiset ovat kyllä ihme porukkaa. Jos kirjoittaa väärin, se on paha. Jos korjaa virheensä, se on vielä pahempi."

Keitä olemme me "meikäläiset" mielestäsi?
  
  4. heinäkuuta 2006 18:39:44
 
Vastaus : Sanotaanko, että te "vaahtosuiset"?

Olen toistanut niin moneen kertaan, mikä kirjoitukseni ajatus oli, että ellet vielä ole ymmärtänyt sitä, et haluakaan ymmärtää. En pidä ihmisistä, jotka takertuvat kynsin hampain omiin vääriin tulkintoihinsa ja paasaavat niistä niin, että sylki lentää.

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En pidä ihmisistä, jotka takertuvat kynsin hampain omiin vääriin tulkintoihinsa ja paasaavat niistä niin, että sylki lentää."

Älä nyt, opit pian tykkäämään vaahtoajista, he kun tekevät sinulle tahtomattaan pian ilmaista kampanjatyötä.

Minusta yksi äänekäs monikulttuurifanaatikko vastaa kymmentä maltillista monikulttuurikriitikkoa kampanjatyössä. Toki äänekäs vaahtoaminen hiljentää kriittiset kahvipöydässä mutta äänestyskoppiin saakin mennä yksin pohtimaan.
  
  4. heinäkuuta 2006 18:58:03

Nimi : Jean-Alain Boumsong
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En pidä ihmisistä, jotka takertuvat kynsin hampain omiin vääriin tulkintoihinsa ja paasaavat niistä niin, että sylki lentää."

Ja sinä siis takerrut vain omiin OIKEISIIN tulkintoihisi, jotka ovat aina automaattisesti oikeita, ja joita ei voi eikä saa kyseenalaistaa...
  
  4. heinäkuuta 2006 19:03:04
 
Vastaus : Kyllä vain, omat tulkintani omista kirjoituksistani ja niiden pointista ovat automaattisesti oikeita, eikä niitä voi kyseenalaistaa. Sinä olet takertunut väärään tulkintaan, jonka olet tehnyt siitä, mitä minä halusin kirjoituksessani sanoa.


guestbook © freebok.net