Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!


Palautelaatikko

Pääsivu Viestit 2151 - 2175

Nimi : Kaimaani
  
Viesti : Vaalitaistelussa on hyvä käyttää em. raportissa mainittuja faktoja, jotka toistavat Jussin kolumnien sanomaa uskollisesti. Näyte:

"Kulttuuriset erot ovat na¨kyneet muun muassa siina¨, etta¨ jotkut ulkomaalais-
ryhma¨t eiva¨t kunnioita naisten seksuaalista itsema¨a¨ra¨a¨misoikeutta siten kuin
suomalaisessa yhteiskunnassa on tapana. Ulkomaalaiset syyllistyva¨tkin suh-
teellisesti kaikkein useimmin raiskausrikoksiin ja muihin seksuaalirikoksiin" (s. 219).

Etten sanoisi loistava vaaliteema!
  
  20. kesäkuuta 2006 22:42:21

Nimi : Jukka "Wili" V
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehdokkaaksi asettuminen oli hyvä homma. Mielessäni hiljaa odottelinkin, että se päivä vielä tulee.. :)

Jos ukkomies Treellä päin ehtii/joutuu pyörimään, niin tarjoan kyllä grogit. Hyvää kesänjatkoa!
  
  20. kesäkuuta 2006 23:02:20

Nimi : Mie
  
Viesti : Yhdyn kuoroon minäkin: varsin ilahduttava uutinen tuo vaaliasia. Toivokaamme läpipääsyä, näkyvyyttä ajatuksille ja muidenkin samanmielisten astumista kaapista ulos.
  
  20. kesäkuuta 2006 23:10:11

Nimi : Cú Chulainn
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Täytyy sanoa, etten ole koskaan eduskuntavaaleissa äänestänyt. Ei vain ole tuntunut järkevältä tai tarpeelliselta (ja nuorempana ei politiikka tosiaankaan jaksanut kiinnostaa). Nyt kuitenkin äänestän varmasti Jussia, eikä helsinkiläisenä ole vaalipiiritkään ongelmana. Voisinpa kaikkien menneiden vuosien äänet antaa nyt tässä yhdessä äänestyksessä! Tiedän myös muutamia kavereitani, jotka eivät ole jaksaneet kiinnostua äänestämisestä, uskon saavani heidätkin masinoitua Jussin puolelle. Hyvä Jussi! Tämä oli rohkea ja varmasti tarpeellinen veto. Ja vaikka niin heikosti kävisi, ettet heti ensi yrittämällä perille pääsisikään, asia ainakin on nyt nostettu esiin ja saa ansaitsemaansa julkisuutta. Onnea matkaan.
  
  20. kesäkuuta 2006 23:10:52

Nimi : Kaimaani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Juuri edellisen puhujan, ns. nukkuvan intellektuellin, puheenvuoro osoittaa, että Jussin kaltaista ehdokasta on odoteltu. Minä olen kyllä äänestänyt, väärää puoluetta, väärää henkilöä, mutta juuri kun silmäni ovat avautuneet, ehdokaskin ilmestyi. Perfect timing, kuten Ruotsilla äsken Englantia vastaan tilastotappion välttämisessä. Sen jätän autuaasti auki, onko valveilla olemiseni ollut loppujen lopuksi vahingollisempaa kuin CC:n uinuminen ;-)
  
  20. kesäkuuta 2006 23:58:41

Nimi : Kunhan viilaan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minulle henkilökohtaisesti kelpaisi aivan hyvin somali- tai pakistanilaistaustainen konstaapeli."

http://jussi.halla-aho.com/yksittaistapaus.html

Mikäs se olikaan se somalitaustainen...
  
  21. kesäkuuta 2006 0:52:05

Nimi : Uffe
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mainiota. Tuosta budjettiasiasta: laitahan tilinumero nettiin jossain vaiheessa. jos laki sallii.
  
  21. kesäkuuta 2006 1:06:48

Nimi : spr
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : nuo rikollisuus_prosentit_ eivät kerro yhtään mitään. jos tuppukylässä oli viime vuonna yksi murha ja tänä vuonna kolme murhaa (spurgu surmaa perheensä), kasvu on prosentteina valtava, suorastaan katastrofaalinen. kuvitelkaa, jos samanlainen prosentuaalinen nousu murhissa tapahtuisi esim. Nykissä.

maahanmuuttajat tekevät Suomessa yllättävän vähän rikoksia, jos tarkastellaan muita kuin prosenttilukuja.
prosentteja kannattaa siis käyttää vasta sitten, kun niiden takana on oikeasti suuria lukuja.
  
  21. kesäkuuta 2006 1:09:25

Nimi : Markku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "prosentteja kannattaa siis käyttää vasta sitten, kun niiden takana on oikeasti suuria lukuja."

Suomessa on noin 5 miljoonaa asukasta. Tuskin noissa luvuissa nyt mitään alle kymmenen ihmisen vähemmistöjä on otettu mukaan. Eli niin, että jos Suomessa on yksi grönlantilainen, joka sattuu tekemää n ryöstön niin vaikka se on totta, että 100 prosenttia Suomessa asuvista grönlantilaisista on tehnyt ryöstön niin se jätetään huomiotta koska sillä ei sinänsä ole merkitystä kansallisuuksia vertailtaessa.

Yleesä aina ilmoitetaan mikä osuus väestöstä jollain ryhmällä on, jolloin voidaan katsoa onko vertailu järkevää.
  
  21. kesäkuuta 2006 1:41:42

Nimi : Marko K.
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Jos tarvitset apua mahdollisen vaalityön tekemisessä niin kerro.
  
  21. kesäkuuta 2006 8:18:43

Nimi : Hannu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onneksi olkoon päätöksesi johdosta!
  
  21. kesäkuuta 2006 8:42:01

Nimi : J. Julistaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hieno, nyt minulla on ehdokas hyvissä ajoin ennen vaaleja päätettynä. Määrätietoisella työllä sinulla on mahdollisuudet tulla valituksi. Onnea ja menestystä haasteisiin.
  
  21. kesäkuuta 2006 10:34:15

Nimi : Lasse
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Markkua kompaten haluaisin mainita, että ed.main. rapotti ulkomaalaisten rikollisuudesta on Helsingin yliopistossa mm. TILASTOTIEDETTÄ opettavan professori Hannu Niemen käsialaa - kaverin olettaisi tietävän, mitä tämänkaltaisissa raporteissa on syytä mainita ja mitä ei.

Vielä vaaliasiasta: Jussin ehdokkaaksi asettuminen mahtava juttu. Ajatus poliitikosta joka puhuu suoraan, kaunistelematta, ja vieläpä järkeviä suorastaan kutkuttaa. Ei tarvi ensi vaaleissa paljon vaalikoneita pyöritellä. Tiedän jo ehdokkaan joka ei perusta kantojaan orjallisesti puoluelinjaan eikä mutuun, vaan kuiviin ja kylmiin faktoihin.

Etukäteen jo hymyilyttää tieto siitä, kuinka unelmoijat ja hyysääjät yrittänevät sivuuttaa Jussin kirjoitukset/vaalilinjan rasistisena. Jussin kirjoituksissa korostuvat kuitenkin FAKTAT, joita vastaan on harmittavan vaikea inttää utopistisilla ympäripyöreyksillä ja korulauseilla.

Laita Jussi suvaitsevaisille luu kurkkuun.
  
  21. kesäkuuta 2006 11:23:45

Nimi : Valkeus
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Huolimatta siitä, että minulla ja Halla-aholla on näkemyseromme, ja siitä, että viimeksi kirjoitukseni sensuroitiin kriittisellä hetkellä, joka jätti lukijoille virheellisen kuvan, täten julistan ääneni annetuksi Halla-aholle. Olkoon tämä esimerkkinä siitä, että politiikassa henkilökohtaisten asioiden tulee väistyä yleisten tieltä.

Järjestö- ja kansalaistoiminnan tulee olla kompromissitonta ja oman todellisen politiikan mukaista. Yleisessä politiikassa käytetään soveltuvia kompromisseja. Halla-aho tekee juuri sopivat kompromissit (ulkopuolelta ja objektiivisesti tarkasteltuna), joten hän on hyvä alku uudelle poliittiselle suuntaukselle.

Halla-aho, perusta tili, jonne voi lahjoittaa kampanja-avustuksia. Jokainen voi lahjoittaa helposti vähintään 5-10 euroa ja monet enemmän. Täytyy vain selvittää mitä asiaankuuluvat lait sanovat kampanja-avustuksista. Vapaaehtoistyötä kannattaa rekrytoida, sikäli kuin sille on tarvetta.

Onnea et tarvitse, joten toivotan taitoa ja menestystä. Olipa vaalien tulos mikä hyvänsä, tärkeintä on toimia täydellä höyryllä. Se antaa hyvän pohjan tulevaisuuteen.
  
  21. kesäkuuta 2006 11:56:54

Nimi : Jussi Pitkänen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Todella upeaa, että asetut ehdokkaaksi. Ikävä että vaalipiiri on itselleni tamperelaisena väärä. Pystyn
vain ikävä kyllä kuvittelemaan nimesi ja naamasi jo nyt suomalaisten sosiaalipornolehtien kansissa (I-L, I-S) ja alla räikyvät otsikot "Rasistinen oikeistopopulisti Halla-Aho *********. Onnea ja voimaa, sitä tulet tarvitsemaan, varsinkin jos... kun pääset eduskuntaan.
  
  21. kesäkuuta 2006 11:57:21

Nimi : Dr. Doctor
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Vielä Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa tutkimuksesta.

Eli tutkimuksen perusteella 2% (siirtolaiset) väestöstä tekee 25% raiskauksista suomessa.

Tästä ei voi päätellä että mikäli siirtolaisten kaksinkertaistuu niin prosentti osuus nousee 50% kaikista raiskauksista.

Tästä voi vain päätellä että se on hyvin todennäköistä....
  
  21. kesäkuuta 2006 12:00:32

Nimi : Antti Kiviniemi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehdokkuudesta: helvetin hienoa Jussi! Ensimmäinen kerta, kun tiedän ketä äänestää ja jonka sanojen tiedän olevan muutakin kuin äänten kalastelua tyhjillä lauseilla.

Muuten, jos on pulaa kampanjaasi varten mainosgraafikosta niin ota yhteyttä.
  
  21. kesäkuuta 2006 12:33:16

Nimi : Antti Kiviniemi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ai niin... ne hemmetin vaalipiirit. Harmitus itse. Noh, viestini loppuosan voit silti painaa mieleesi.
  
  21. kesäkuuta 2006 12:38:27

Nimi : Rasismin vastustaja
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Ilmoitin välittömästi tuttavapiirille (joista useampikin käy lukemassa Jussin kirjoituksia). Taisi paukahtaa puolesta tusinasta tusinaan lisää ääniä.

Jatkan viestin viemistä eteenpäin.
  
  21. kesäkuuta 2006 13:36:44

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hienoa, että joku uskaltaa laittaa itsensä peliin sen puolesta, ettei lapsiemme tarvitsisi elää islamilaisessa Suomessa/Euroopassa. Puhut tärkeää asiaa, ja kampanja-avustus ropsahtaa meikäläiseltä varmasti, jos tilin avaat.
  
  21. kesäkuuta 2006 13:53:08

Nimi : äänestäjä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Politiikassa on monia tärkeitä asioita, siis useampia kuin vain se yksi, jota Jussikin käsittelee. Minä en äänestä ketään vain yhden kysymyksen perusteella, pitäisi olla samoilla linjoilla muissakin kysymyksissä. Tämän takia olen äänestänyt "kulttuurinrikastajia" ja tulen varmasti äänestämään jatkossakin. Vasta sitten, kun kulttuurinrikastamisen vastustajat ovat samoilla linjoilla kanssani muissakin kuin mokukysymyksissä, voin harkita antavani ääneni. Luulen monien muidenkin äänestävän samalla periaatteella.
  
  21. kesäkuuta 2006 13:57:27
 
Vastaus : Olet oikeassa, mutta koska mikään eduskunnassa nyt oleva fraktio ei käsittele tätä nimenomaista, toki yksittäistä mutta siitä huolimatta erittäin tärkeää kysymystä, tarvitaan yhden asian liike, joka säikäyttää valtavirran ottamaan tämänkin asian omaan ohjelmaansa. Näin kävi "vihreiden arvojen" kanssa, ja näin on ilmeisesti käymässä myös mk-painajaisesta heräämisen kanssa.

Ja onhan minulla mielipiteitä muistakin asioista. En vain katso asiakseni meuhkata esim. ympäristökysymyksistä, koska muut meuhkaavat niistä jo puolestani.

Nimi : Jyri Snellman
Kotisivu : Suomen sisu (Siis käyn usein siellä)
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yllämainitun sivuston Kansallismieliseltä keskustelupalstalta tämän sivuston löysin.
Onkohan sivuston www.suomalaisasiamies.cjb.net Rasismilakien kaataminen -adressi saanut kohta ne 1000 ääntä?
Muistakaa www.peacefire.org jos tätäkin sivustoa yritetään sensuroida.
Vaikea sanoa kenen puolella www.vapaasana.net on, vaikkakin se Miksi ei pakolaisille Top 10 -kirjoitus on säilytetty.
  
  21. kesäkuuta 2006 14:44:35

Nimi : Eero
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Muutama käytännön vinkki ja kommentti kampanjaasi varten:

-tiliä varten kannattaa perustaa yhdistys (esim. tyyliin Jussi Halla-aho eduskuntaan 2007 ry), joka hallinnoi tiliä. Sinulla itselläsi EI saa olla tilinkäyttöoikeutta. Näin vältät mahdolliset kahnaukset verottajan kanssa.

-varainkeruuta varten kannattaa selvittää lupa-asiat

-vaalirahoitus on julkista, mikäli rahoitusta hankkiessasi joku taho ei tahdo nimeään julkisuuteen, kannattanee raha kierrättää vaikkapa Perussuomalaisten kautta

-vaalikampanja kannattaa tosiaan käydä suurelta osin netissä siten, että ohjaat mahdolliset äänestäjät tänne tutustumaan kirjoituksiisi. Näin, vaikkeivät he sinua äänestäisikään, pääsevät he tutustumaan näihin yhteiskuntamme tulevaisuuden kannalta tärkeisiin ajatuksiin.

Toivon parasta onnea kampanjallesi, valitettavasti en itse pääse osallistumaan kuin lahjoittajana ja linkittämällä ihmisiä tänne.
  
  21. kesäkuuta 2006 16:03:33
 
Vastaus : Kiitos vinkeistä ja tuesta. Tätä yhdistysasiaa täytyykin ryhtyä puuhaamaan heti.

Nimi : J Aakula
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti :
Olen tähän mennessä äänestänyt kokoomusta mutta tällä kertaa ääni menee Halla-aholle. Minusta nämä monikultturismin ylilyönnit on hyvä torjua ennen kuin ne menee överiksi tyyliin Hollanti. Maahanmuuttoa en vastusta sinänsä, kannatan Natoa ja EU:ta eli olen kokoomuksen peruskannattajakuntaa.

Mutta en ymmärrä miten Suomen talouselämän etu vaatii että Eurooppaan ja Suomeen luodaan suuri islamilainen vähemmistö joka ei todennäköisesti koskaan tänne sopeudu ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa turvallisuusriskin.

En myöskään ymmärrä miten Suomen etu on tuoda tänne Afrikasta kouluttamatonta ja usein rikoksiin syyllistyvää väkeä.

Enkä ymmärrä miten lasteni etu olisi saada puliukkojen asuntola naapuriimme. (Onneksi en itse asu Arkadian kadulla.) En anna ääntäni Halla-aholle vain siksi että hän vastustaa monikultturismia vaan myös siksi että hänellä tuntuu olevan talonpoikaisjärkeä myös siinä ettei yhteiskunnan vapaamatkustajia kuten puliukkoja tarvitse hyysätä muitten kuten lasten kustannuksella.
.
  
  21. kesäkuuta 2006 16:26:30

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi Jussi, miksi Perussuomalaisiin? Lähes kaikkia mielipiteitäsi jokseenkin puollan mutta Perussuomalaiset ovat maanpettureista pahinta sorttia. He vetoavat ihmisten isänmaallisuuteen, EUn rappioon jne. Ja kuitenkin olemme nyt viimeinkin saavuttaneet sen minkä vuoksi tapeltu satoja vuosia. Kuulua eurooppaan ja suurempaan kokonaisuuteen jossa emme ole enää yksin. Pahin mahdollinen skenaario olisi irrottautua EUsta oman onnen nojaan ja palata siihen vanhaan idän pelkoon Venäjän nöyristelijäksi.
  
  21. kesäkuuta 2006 16:27:04
 
Vastaus : Kommenttiasi kommentoitiinkin jo tuossa ylempänä. Lisään vielä, että henk. koht. olen aina kannattanut ja tulen vastakin kannattamaan Nato-jäsenyyttä. En myöskään vaadi EU:sta eroamista, koska kurkkujen käyryyksistä keskustelevasta EU:sta ei ole Suomelle pidemmän tähtäyksen haittaa jos nyt ei hyötyäkään. Alan kannattaa eroamista siinä mahdollisessa vaiheessa, kun EU alkaa enemmistöpäätöksillä jakaa etelärajan yli tulevaa osaajamassaa tasan jäsenmaidensa kesken.

Sekin ehkä kannattaa lisätä, että Perussuomalaisten Helsingin piirissä ei kovinkaan moni kuulu puolueeseen, ja että puolueen sisälläkään vennamolainen periaatteesta-hanttiin-linja ei ole ainoa näkemys.


guestbook © freebok.net