Logot, kuvaviestit ja soittoäänet kännykkään Freebokista!


Palautelaatikko

Pääsivu Viestit 1826 - 1850

Nimi : anarkomarko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : täällähän alkaa melko vainoharhainen meininki, neekerit ovat pelottavia, naiset ovat pelottavia, valvontakamerat ovat pelottavia (paitsi ne joilla joilla saadaan "ylinopeusneekerit" kiinni, tyytymättömät "vasemmistohuligaanit" ovat ihan helvetin pelottavia kun julkeavat heittää kiven kohti poliisisetää joka vain työtään tekee. kivien lento ei varmaan tulevaisuudessa vähene jos päätöksenteko jatkaa samaa linjaa. multikultiongelma ei varmaan ole lähitulevaisuudessa se suurin ongelma,jos nykyinen eriarvoistaminen ei lopu! tervetuloa katsomaan mitä kodeissa ja kaduilla oikeasti tapahtuu.
  
  19. toukokuuta 2006 20:50:37
 
Vastaus : neekerit ovat pelottavia

Ovathan ne. Tilastollisesti on syytäkin pelätä, kts. esim. täältä ja täältä.

naiset ovat pelottavia

Öö... Kenen mielestä?

valvontakamerat ovat pelottavia

Minä olen ollut huomaavinani, että anarkomarkot pelkäävät ja vastustavat valvontakameroita.

tyytymättömät "vasemmistohuligaanit" ovat ihan helvetin pelottavia kun julkeavat heittää kiven kohti poliisisetää joka vain työtään tekee

Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle. Itse vasemmistohuligaanihan on vain liikaa amerikkalaisia elokuvia nähnyt hyytelötytinä, joka kaatuu puhaltamalla.

kivien lento ei varmaan tulevaisuudessa vähene jos päätöksenteko jatkaa samaa linjaa

Täsmälleen samaa mieltä. Mitä kala tekee? Ui. Miten kalan uiminen lopetetaan? Pannaan kala päiviltä. Mitä vasemmistohuligaani tekee? Heittää kiviä. Miten vasemmistohuligaanin kivenheitto lopetetaan?

tervetuloa katsomaan mitä kodeissa ja kaduilla oikeasti tapahtuu

Tervetuloa mihin? Tarkastelen omaa kotiani ja katuja kaikki päivät.

Nimi : Herja
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen tässä jonkin aikaa miettinyt olisiko kysyntää "korppikotkapiirien" (homo accipitridae) blogille johon kirjoittaisi useampi ihminen. Esimerkiksi Catilina, Vääräuskoinen ja Velhametsä ovat kirjoittaneet asiallisia artikkeleita, mutta ne eivät ehkä nouse google-hauissa esille kovin hyvin eivätkä päivity usein. JHA:n vieraskirja on ihan mukava mielipiteiden vaihtamisen paikka, mutta näinkin aktiiviselle kirjoittajakunnalle (joista monella on oma blogi) kannattaisi etsiä jokin helpommin löydettävissä oleva kanava.

Ideoita?
  
  19. toukokuuta 2006 21:14:24

Nimi : qaz
  
Viesti : Hei Anarkomarko

Miten nykyään eriarvoistetaan?
Jokaisella on mahdollisuus opiskella. Jokaisella on mahdollisuus etsiä duunia. Jokaisella on mahdollisuus menestyä. Vai onko Suomessa jokin tietty ihmisryhmä joilta tämä estetään?
  
  19. toukokuuta 2006 21:22:32

Nimi : anarkomarko
  
Viesti : tuo moneen kertaan kuultu väite että kaikilla on mahdollisuus tehdä itsestään mitä vaan on sellaita bullshittiä että alta pois, esim köyhien väkivaltaisten alkoholistiperheiden lapset ovat niin traumatisoituneita että edes seuraavan päivän suunnittelu on mahdotonta, saati sitten tulevaisuuden. tämä porukka tuskin on mitään pikku marginaalia vaan merkittävä ja ikävä kyllä kasvava osa suomen kansaa. sosiaalinen kurjuus periytyy ja se on oikea ongelma jo lähitulevaisuudessa.
  
  19. toukokuuta 2006 21:59:19

Nimi : Markku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen tässä jonkin aikaa miettinyt olisiko kysyntää "korppikotkapiirien" (homo accipitridae) blogille johon kirjoittaisi useampi ihminen. Esimerkiksi Catilina, Vääräuskoinen ja Velhametsä ovat kirjoittaneet asiallisia artikkeleita"

Olen ajatellut tuota samaa, mutta se vaatisi jotain todellisia päämääriä ja sitä, että kirjoittajat sitotutuisivat niihin jollain tavoin. Jonkinlaista yhteistä linjaa ja tavoitteita siis.

Myös päätoimittaja tai joku päättäjä, joka päättäisi mitkä jutut julkaistaan olisi tuollaisessa yhteisblogissa lähes pakollinen, että linja pysyisi eikä homma menisi siihen, että kirjoittajat alkavat kommentoida toisiaan ja ainoastaan vahvistamaan omaa "blogi"yhteisöään.
  
  19. toukokuuta 2006 22:06:49

Nimi : Hienoa iran, hienoa.
Kotisivu : Iran on hieno maa.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,19196930%255E1702,00.html

Siinä lähi-idän paijaajille hieman mietittävää, olettaen että tuo on totta. Missäs noin viimeksi tehtiinkään...
  
  19. toukokuuta 2006 22:06:53

Nimi : Markku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "tuo moneen kertaan kuultu väite että kaikilla on mahdollisuus tehdä itsestään mitä vaan on sellaita bullshittiä että alta pois, esim köyhien väkivaltaisten alkoholistiperheiden lapset ovat niin traumatisoituneita että edes seuraavan päivän suunnittelu on mahdotonta, saati sitten tulevaisuuden."

Kukaan järkevä ihminen ei koskaan missään väitäkään, että vastuuta pitäisi siirtää lapisille.

Köyhien alkoholistiperheiden aikuisilla on ainakin se mahdollisuus, että lopettavat juomasta, jos se häiritsee lapsia tai varsinkin aiheuttaa väkivaltaisuutta heitä kohtaan. Raha ei tuossa auta pätkääkään sillä rikas, väkivaltainen alkoholisti on aivan samanlainen paska.
  
  19. toukokuuta 2006 22:14:15

Nimi : Hienoa iran, hienoa.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tässä linkki korjattuna:

http://www.heraldsun.news.com.au/common/story_page/0,5478,19196930%5E1702,00.html

Siinä lähi-idän paijaajille hieman mietittävää, olettaen että tuo on totta. Missäs noin viimeksi tehtiinkään...
  
  19. toukokuuta 2006 22:15:40

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ""Olen tässä jonkin aikaa miettinyt olisiko kysyntää "korppikotkapiirien" (homo accipitridae) blogille johon kirjoittaisi useampi ihminen..."

On käynyt mielessä. Bloggaaminen tavattoman aikaa vievää. Ihmettelen, miten esim. Ilkka Kokkarinen jaksaa olla niin tuottelias. Ehkä sihteeri kirjoittaa saneluista, tai sitten hänellä on hyvä puheentunnistusohjelma.

Wiki?
  
  19. toukokuuta 2006 22:44:58

Nimi : Markku
  
Viesti : "Bloggaaminen tavattoman aikaa vievää. Ihmettelen, miten esim. Ilkka Kokkarinen jaksaa olla niin tuottelias. Ehkä sihteeri kirjoittaa saneluista, tai sitten hänellä on hyvä puheentunnistusohjelma.

Wiki?"

Kokkariselle vilpittömät pointsit. Siinä on ihminen jota on pakko kunnoittaa, enkä oikein usko, että minkään kollektiivin hermonopeus riittäisi samaan. Vaikka Kokkarinen samoja aiheita kierrättääkin ne ovat kuitenkin perusasioita ja jos ajattelee, että Kokkarinen kirjoittamisen ohella lukee ne linkit joita hän lukijoilleen tarjoilee niin ei voi kuin kiittäen kumartaa.

Wiksipediassa on se huono puoli, että ajankohtaisuus kärsii. Ja se, että kantaa ei oikein voisi ottaa.
  
  20. toukokuuta 2006 1:47:33

Nimi : anarkomarko
  
Viesti : "Pelottavaa on vain se, että poliisi ei vallitsevassa mediailmapiirissä voi ampua luotia päähän kiviä nakkelevalle ihmissaastalle." Jussia pidän fiksuna miehenä, mutta tuo lause on kyllä aika arvelluttava. Enkä minä muuten vastusta valvontakameroita, koska itsekkin haluaisin että kadut olisivat turvallisia. Enkä halua lisää petoja suomeen, niitä kasvaa ihan omasta takaa nykyisen välinpitämättömyyden seurauksena sellainen määrä että lähivuosina alkaa oikeasti olla meidänkin lintukodossa vaarallista.
  
  20. toukokuuta 2006 13:12:00

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitä kiviä nakkelevalle ihmissaastalle _pitäisi_ sitten tehdä?
Tähän astihan tavjaevkin aksioomana on ollut, että rikollinen saasta on yhteiskunnan viaton uhri ja oikeasti sillai ihailtava ja kunnioitettava otus. Nyt elämmekin mielenkiintoisia aikoja järjestäytyneen rikollisuuden astuessa rakennusmarkkinoille. Tavjaevkillä on dilemma. Miten nämä yrittäjät vehabivitoidaan fillain oikein, ihmifoikeuksia vavmafti vikkomatta?
  
  20. toukokuuta 2006 13:54:18

Nimi : Herja
Kotisivu : http://www.mahdollisuuksientori.fi/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt kun Jussi on tauolla pitää yrittää viihdyttää itseään muilla keinoin. Onneksi Oulussa on tänään Mahdollisuuksien tori eli oikein monikulttuurimessut. Animalia, Vegaaniliitto, Seta, Vasemmistonuoret ja monet muut mukuideologian kannattajat ovat kokoontuneet yhteen fiilistelemään. Olipa paikalla oikein ministerikin.

Ensimmäisellä kierroksella käteen jäi mm. Vasemmistonuorten tikkuaski (hasapiippua ja makasiineja varten) jonka kyljessä on raflaava teksti "Vastarinta on luvallista. Jopa suotavaa". Iskevää.

Kaikkein suosituin show taisi olla Animalian pieneen nurkkaan ahdettu pöytä. Tämä ehkä selittyy parhaiten sillä, että naapureina oli irkkumuusikoita ja animaliatyttö kovin nätti.
  
  20. toukokuuta 2006 14:04:47
 
Vastaus : Tässäpä näitä monikultturismin ihmeellisyyksiä. Millainen suhde eläinten oikeuksiin, homoihin ja vasemmistolaisuuteen vallitsee siinä kulttuuripiirissä, jonka edustajista koostuu huomattava osa Animalian, Vegaaniliiton, Setan ja Vasemmistonuorten halinalleista?

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On varmasti messevää kokea itsensä rohkeaksi ja pelkäämättömäksi kapinalliseksi fasistisen poliisin neuroottisen tarkassa suojeluksessa, valtion tukien virratessa ja ministerien aplodeeratessa hyväksyvästi.
  
  20. toukokuuta 2006 14:30:15

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Millainen suhde eläinten oikeuksiin, homoihin ja vasemmistolaisuuteen vallitsee siinä kulttuuripiirissä, jonka edustajista koostuu huomattava osa Animalian, Vegaaniliiton, Setan ja Vasemmistonuorten halinalleista?"

Sen kulttuuripiirin edustajia ei muuten näkynyt paikalla vaikka nurkan takana on oikein monikulttuurikahvila jonka ympärillä etnot pyörivät.

Ilmeisesti esimerkiksi eläinten oikeudet eivät vain nyt kiinnostaneet tummia veljiämme. No, tapahtuma jatkuu illalla baarissa, eivätköhän afrikkalaiset ystävämme herää viimeistään sinne.
  
  20. toukokuuta 2006 16:41:34

Nimi : Markku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "On varmasti messevää kokea itsensä rohkeaksi ja pelkäämättömäksi kapinalliseksi fasistisen poliisin neuroottisen tarkassa suojeluksessa, valtion tukien virratessa ja ministerien aplodeeratessa hyväksyvästi."

Laskisin puhtaasti nuoruuden ja lapsellisuuden piikkiin, että nuo eivät ymmärrä edes hävetä.

Noita aplodeeravia tavjaerkkejä taas pitäisin puhtaasti vastuuttomina hulluina, jotka eivät uskalla sanoa edes lapselle vastaan: Kun menee koulusta suoraan puolueeseen ei tiedä pahassa maailmassa edes käyneensä. Oman suihkukoneenkin saa ;)
  
  20. toukokuuta 2006 16:52:05

Nimi : P
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Suomenkielinen jihad-sivusto lasten opettamiseksi jihadiin. Hienoa ja suvaitsevaista tavaraa. Kivaa tämä multikulti. Onkos tässä jollakulla mennyt merkitykset ristiin? Virallisestihan media opettaa islamin olevan rauhan uskonto?
Tosin itse koraanissa kylläkin alistuminen ja umman muodostaminan sekä muiden ummaan pakottaminen, juutalaisten ja kristittyjen saattaminen syrjittyyn ja oikeudellisesti eriarvoiseen asemaan tyyliin apartheid ja muiden ei allahia palvovien mukaan lukien ateistit tappaminen löytyy kyllä itse kirjasta? Eli onko tämä "väärää islamia vai "oikeaa" islamia?

http://www.muslimtents.com/pisara/jihaad/siskojenjihaad.html

http://www.kansanmedia.fi/uutiset/2006/kotimaa/suomenkielinen_jihad_sivu
  
  21. toukokuuta 2006 18:55:31

Nimi : Pehmo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Svennejävel sai mitä tilasi. Mitäs kännissä kulki kaupungilla. Ihan oikein, että vakuutus ei valkolaiselle korvaa.

http://hd.se/inrikes/2006/05/21/slagen_skuten_och_skenavraettad

On se niin väärin että tälläisiä uutisoidaan? Vastuullinen media ei tälläistä uutisoisi, sillä se lisää multikultin arvostelua. Ja rasismihan ja rasistinen väkivalta voi kohdistua vain ei- valkoisiin.
"Svennejävla" oli vaan huumoria.
  
  22. toukokuuta 2006 11:01:08

Nimi : Todellista
  
Viesti : Tuo jihad sivusto on todellista moniosaamista, kuka nyt tylsää kerhotoimintaa nuorille haluaa, kun voi kasvattaa lapset jihadiin.
  
  22. toukokuuta 2006 11:44:27

Nimi : Juha
  
Viesti : Pitkästä aikaa olin viikon Venäjällä. Huh huh jälleen kerran.
Ei tässä osaa kommentoida näitä kirjoituksia joita taas kiitettävästi tullut poissaoloni aikana. Kyllä hyvät ihmiset teidänkin tulisi tätä planeettaa kierrellä jotta ymmärtäisitte kommunismin,islamin ja neekereiden olemassaolon autuuden. Ei kuulu nämä asiat sivistyneeseen maailmaan eikä länsimaiseen kulttuuriin vaikka miten sen yrittäisi perustella.
  
  22. toukokuuta 2006 20:31:36

Nimi : Hammer
Kotisivu : http://www.frontpagemag.com/Articles/ReadArticle.asp?ID=22563
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ohessa Bruce Bawerin haastattelu, joka kuvaa hyvin eurooppalaista mielipideilmastoa.
  
  23. toukokuuta 2006 15:03:18

Nimi : Kaimaani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jep, tuo haastattelu kannattaa kaikkien lukea huolellisesti. Ulkopuolisen silmin nähtynä eurooppalaisen dhimmi-eliitin touhu on varmaan lähellä mielipuolisuutta, koska näin eurooppalaisenakin se vaikuttaa äärimmäisen typerältä.
  
  23. toukokuuta 2006 18:50:03

Nimi : Helosan
Kotisivu : http://catallarchy.net/blog/archives/2006/05/01/may-day-2
  
Viesti : Vapunpäivän kunniaksi muisteltiin yhdessä ulkomaalaisessa blogissa muun muassa Suomen talvisotaa.
  
  23. toukokuuta 2006 22:26:31

Nimi : Helosan
Kotisivu : http://tinyurl.com/fejk6
  
Viesti : Sori, tässä parempi linkki edelliseen.
  
  23. toukokuuta 2006 22:32:30

Nimi : linkki
Kotisivu : http://www.jippii.fi/community/forum/index.php?showtopic=4141
  
Viesti : http://www.jippii.fi/community/forum/index.php?showtopic=4141
  
  23. toukokuuta 2006 23:11:58


guestbook © freebok.net