Pääsivu Viestit 114701-114725

Nimi : Pekka
  
Viesti : Olet rohkea ja fiksu. Uskallat sanoa sen, mitä monet ajattelevat, mutta eivät uskalla. Älä lannistu mediaryöpytyksen keskellä. Samaa rohkeutta, rehellisyyttä ja Suomen kansan etujen ajamista toivoisin muilta poliitikoilta, mutta ne ovat populistisia vellimunia.
  
  17. helmikuuta 2009 13:17:17

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tais tulla potkut persuita ja samalla lentää koko poliittinen "ura" harakoille.Se siitä ja sen pituudesta."

Muuten hyvä, mutta Hallis ei ole PerSujen jäsen, joten häntä ei voi erottaakkaan kävi Illmanin jahdissa miten tahansa :-D
Toisekseen "rasismista" ei voi saada Suomessa tuomiota, koska kyseistä määrettä ei löydy rikoslaista.
  
  17. helmikuuta 2009 13:22:39

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tais tulla potkut persuita ja samalla lentää koko poliittinen "ura" harakoille.Se siitä ja sen pituudesta."

No en nyt ihan niinkään sanoisi.
  
  17. helmikuuta 2009 13:36:52

Nimi : Tsemppiä Jussille
  
Viesti : Tsemppiä Jussille illan keskusteluun!

Pyytäisin sinua muuten facebook-kaverikseni, mutta ihmisten ennakkoluulot estävät sen toistaiseksi. Ajamani asiat voisivat kärsiä, en pelkää itseni puolesta. Päinvastoin, olisi kunnia olla rinnastettu sinun ajatuksiisi. Maahanmuuttokeskustelu on vihdoinkin herännyt käyntiin, ja vain ja ainoastaan sinun ansiostasi. Se asia jota ajan, ei liity maahanmuuttopolitiikkaan ja kuten tunnettua, ihmiset leimaavat sinut rasistiksi, vaikka (tai ehkä juuri siksi) eivät ole lukeneet tekstejäsi. Näin ollen ajamani asia kärsisi.

Olipas sekava ja epäselvä viesti... Tsemppiä keskusteluiltaan. Koita hiukan nukkua ennen illan ohjelmaa, pysyt skarppina sitten.
  
  17. helmikuuta 2009 13:37:25

Nimi : Tpz
Kotisivu : uutinen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "The founder of an Islamic television station in upstate New York aimed at countering Muslim stereotypes has confessed to beheading his wife,"

Jep jep
  
  17. helmikuuta 2009 13:42:46

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Siitä huolimatta meillä on oltava rohkeutta sanoa, että Jussi Halla-aho ei ole vain natsi, fasisti ja rasisti, vaan myös basisti ja radisti.
  
  17. helmikuuta 2009 13:47:02

Nimi : anarkomarko
  
Viesti : Vaikka mokumongereiden perustelut Euroopan tuhoamiseksi Afrikkalaisella solumassalla ovat aina mahtavia ja perusteltuja, niin tämän aamun aamuteeveessä Anitta Kynsilehto vetää jonkinlaiset pohjat: ...rikkaus vastaanottaville valtioille...vähentää globaalia eriarvoisuutta...kallista kyllä, mutta niin on rajavalvontakin ja on potiittinen päätös kumpi on valitaan...laiton maahanmuutto vähenee kun avataan lailliset reitit...epäreilua kun afrikkalaiset eivät saa liikkua yhtä vapaasti kuin eurooppalaiset... toimittaja (pitäisi varmaan keksiä uusi ammattinimike) komppaa vieressä kauriinsilmät kosteina "Lähtevät nälkää pakoon..." johon toinen "toimittaja lisää "...ja sortoa!"

  
  17. helmikuuta 2009 13:49:14

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Tästä vaimon pääirtileikkaamisesta oli juttu joko Ilta-Sanomissa tai Iltalehdessä 17.2.2009. Erikoista on, että vuonna 2004 perustetun tv-aseman tarkoituksena oli poistaa muslimeihin kohdistuvia stereotypiota. Siis tämä pääirtileikkaaja antoi aikanaan sellaisen haastattelun.

Tämä päänirtileikkaaminen selittyy aikapommi.wordpress.com sivuilla olevan pdf-muotoisen teoksen mukaan Koraanin ja Muhamedin opetuksilla.
  
  17. helmikuuta 2009 13:50:06

Nimi : Kalle
  
Viesti : Olen ollut uutispimennossa. Ilmeisesti Jussi siis on tuossa ajankohtaisen kakkosen maahanmuuttoillassa?

Onko sieltä annettu lupaus, että tuolla oikeasti käsitellään nyt maahanmuuttoa eikä Jussi Halla-ahoa tai Suomen Sisua tai rasismia tai...?
  
  17. helmikuuta 2009 13:50:11

Nimi : Opiskelija
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : En varmaan ole ainoa, jonka mielestä "yliopistoväki" on hieman liaan yleistävä termi, Helsingin Yliopiston opiskeiljoiden taustat ovat kuitenkin niin laajalti ympäri Suomea ettei mitenkään voi sanoa kaikkien edustavan jotakin tiettyä mielipidettä tai aatesuuntaa. Saman katon alta löytyy luonnonsuojelijoita, larppaajia, hevareita ja hiihtäjiä. En tosin tiedä millainen meininkiä oli teidän aikananne, nykyään tuntuu olevan varsin harvassa asiassa täysi konsensus ja hyvä niin.
  
  17. helmikuuta 2009 13:53:14

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Tais tulla potkut persuita ja samalla lentää koko poliittinen "ura" harakoille.Se siitä ja sen pituudesta."
Mistä näitä pönnejä oikein tulee...? Tuo on jo aika epätoivoista, ja kaiken lisäksi provokin on monta tuntia myöhässä jo.
  
  17. helmikuuta 2009 13:54:02

Nimi : Mika
  
Viesti : Tuo Kynsilehtohan oli ihan mainio haastateltava Homman kanssalta. Lisää vain telkkariin tuollaisia selvästi yksinkertaisia, sekavia tätejä puolustamaan afrikkalaisten invaasiota Euroopaan, niin hyvä tulee! Toimittaja Satu-Lotta Peltola kuuluu samaan sääliä herättävien hölmöjen tätien kategoriaan.
  
  17. helmikuuta 2009 13:57:20

Nimi : Toni Lahtinen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Monet maailman parantajat tuntuvat pitävän itseään erehtymättöminä 'älykköinä', ja niinpä he kokevat kaiken heidän ajatuksiaan tai toimiaan kohtaan esitetyn kritiikin suorana hyökkäyksenä itseään vastaan. Tämän varsin sairaan asetelman seurauksena jokainen kriittinen sana tai näkemys 'erehtymättömän älykön' ajatuksia tai toimia vastaan johtaa 'älykön' puolelta suoraan hyökkäykseen kritisoijaa itseään vastaan, mutta itse esitettyyn kritiikkiin 'älykkö' ei vastaa lainkaan. Yritäppä tässä sitten käydä sivistynyttä keskustelua, kun aihe karkaa toiselta osapuolelta välittömästi vastapuolen ulkonäköön, olemukseen tai johonkin muuhin epäolennaiseen.
  
  17. helmikuuta 2009 14:07:48

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Rauhantutkimuslaitoksen tutkija. Tuon perusteella Tampereen punaopiston maisteri edustaa modernia seinähulluutta aidoimmillaan.
  
  17. helmikuuta 2009 14:09:53

Nimi : Nimetön
  
Viesti : Soinilta riittää ymmärrystä Frederik-sovinistille, muttei Halla-aholle?

Jussin vuosia vanhoja kirjoituksia tutkitaan, tutkikaa sitten myös esim. Hesarin taannoisia kansankiihotuskirjoituksia naisia vastaan 90-luvulta.

Ja tutkikaa erään mamun käytöstä.
  
  17. helmikuuta 2009 14:20:45

Nimi : J Karjalainen
  
Viesti : Rauhantutkimuslaitoksen tutkija. Tuon perusteella Tampereen punaopiston maisteri edustaa modernia seinähulluutta aidoimmillaan.

Ymmärsinkö oikein vai tuliko sulle näppäinvirhe: Tuo Tampereen yliopiston tutkija, joka leipätyökseen on syvällisesti perehtynyt jo vuosien ajan etnografiaan, on siis mielestäsi seinähullu koska on eri mieltä kanssasi tieteensä tuloksista? Well.

Kävin muuten piruuttani nakkaamassa ääneni Halla-Aholle IS:n suosituin suomalainen kyselyssä.
  
  17. helmikuuta 2009 14:24:45

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siitä rauhantutkijasta.

"Anitta Kynsilehto vetää jonkinlaiset pohjat: ...rikkaus vastaanottaville valtioille...vähentää globaalia eriarvoisuutta...kallista kyllä, mutta niin on rajavalvontakin ja on potiittinen päätös kumpi on valitaan...laiton maahanmuutto vähenee kun avataan lailliset reitit...epäreilua kun afrikkalaiset eivät saa liikkua yhtä vapaasti kuin eurooppalaiset... toimittaja (pitäisi varmaan keksiä uusi ammattinimike) komppaa vieressä kauriinsilmät kosteina "Lähtevät nälkää pakoon..." johon toinen "toimittaja lisää "...ja sortoa!""

En ole käynyt katsomassa aamutv:n lähetystä, jossa tuo Kynsilehto esiintyi.

Rauhantutkimus on perinteisesti kuulunut vasemmistolaisille idealisteille ja minusta Kynsilehdon ajatukset sikäli, kun ne tuossa on referoitu oikein, ovat seinähulluja.

Herjaa minä tuossa aiemmin heitin eli "kunhan tuuletin ikeniä". Se on sitä varten siellä, ettei juttuja ymmärrettäisi tarkoituksellisesti väärin tai otettaisi tosissaan silloin, kun ne on kirjoitettu herjanheittomielessä.
  
  17. helmikuuta 2009 14:35:28

Nimi : Herra47
  
Viesti : [i]Olen ollut uutispimennossa. Ilmeisesti Jussi siis on tuossa ajankohtaisen kakkosen maahanmuuttoillassa?[/]

Siinä uskossa minäkin olin, mutta eipä valitettavasti taida olla:
http://atuubi.yle.fi/ohjelmat/a2_teemaillat

Nimilista on pitkä kuin nälkävuosi, joten se siitä keskustelusta. Luultavasti tarkoituksena on pitää huoli siitä, että kukin saa yhtä paljon puheaikaa, koska asetelma näyttäisi olevan pikaisesti laskettuna kutakuinkin 4-14 tai pikemminkin 4-16, kun toimittajien tavat tunnetaan.
  
  17. helmikuuta 2009 14:45:47

Nimi : Jack
  
Viesti : Toni Lahtinen: "Monet maailman parantajat tuntuvat pitävän itseään erehtymättöminä 'älykköinä', ja niinpä he kokevat kaiken heidän ajatuksiaan tai toimiaan kohtaan esitetyn kritiikin suorana hyökkäyksenä itseään vastaan."

Löytyisikö jostakin "kymmenen kärjessä" -lista itseään erehtymättöminä pitävistä maailmanparantajista? Olisi mielenkiintoista nähdä. Ei taida löytyä, joten kyseessä lienee subjektiivinen näkemys siitä, että tällaisia ihmisiä on. Ehkä on, ehkä ei.

On totta, että joku voi hermostua siitä, että hänen ideoitaan arvostellaan. Kukapa arvostelusta pitäisi. Useimmiten ei kuitenkaan ole kyse siitä, että ideoita arvostellaan. On nimittäin hyvin yleistä, että varsinkin alhaisimpiin älykkyyssegmentteihin kuuluvat ihmiset hyökkäävät kiivaasti - ei ideoita vaan niiden esittäjiä vastaan. Kirjoittajat ovat helpompia kohteita kuin heidän esittämänsä ideat, joita ei ehkä edes ymmärretä

Jos joku haluaa kokeilla edellä mainittua asiaa käytännössä, suosittelen kirjoittamaan jotain omaperäisiä ajatuksia Suomi24 -keskustelufoorumille ja katsomaan, miten niitä kommentoidaan. Vastaukset ovat todennäköisesti enimmäkseen alatyylistä henkilökohtaista solvaamista eivätkä juuri muuta. Itsensä kiihkon valtaan saatuaan kirjoittajat ehkä myös "vastaavat" esitettyihin asioihin - tosin johonkin aivan muuhun kuin mitä alkuperäisessä kirjoituksessa on ollut. He kirjoittavat tähän tyyliin: "Sinä idiootti siis vaadit, että (ja tähän tulee jotain höpöhöpöä, mitä kirjoittaja sattuu keksimään). Sen jälkeen tämä kuviteltu vaatimus kumotaan ja sen kuviteltu kirjoittaja toivotetaan hirteen joko oman tai muiden käsien kautta. Painettuaan "lähetä" -nappia kommentoija röyhistelee rintaansa tyytyväisenä ja kuvittelee voittaneensa "väittelyn", jota ei ole todellisuudessa edes käyty.

Se on minua joskus ihmetyttänyt, että myös korkeasti koulutetut ja älykkäinä pidetyt ihmiset sortuvat väittelyissä joskus henkilökohtaisiin tölväisyihin sen sijaan, että asiallisesti kommentoisivat esitettyjä asioita. Heidän käyttämänsä loukkaavat sanat ovat hillitympiä ja paremmin akateemiseen maailmaan sopivia kuin "alaluokan" käyttämät, mutta aivan samasta asiasta on kuitenkin kyse. Syksyn vaalitulosten tultua julki Jussi Halla-aho sai tämän tyyppistä kritiikkiä eli peiteltyjä henkilöön kohdistuneita loukkauksia ja syytöksiä ns. paremmilta piireiltä, joiden olisi luullut hillitsevän paremmin itsensä eikä vajoavan sihiseviksi ameeboiksi. Halla-ahon kunniaksi on sanottava, että hän kesti asiattoman kritiikin kohtuullisen hyvin alentumatta vastineissaan pahimpien pilkkaajien tasolle. Kannattaa muistaa, että asiattomuuksia lateleva pilkkaaja häpäisee jutuillaan pelkästään itsensä eikä ketään muuta.

kulttuuri
  
  17. helmikuuta 2009 14:46:02

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Veikkauksia siitä alkaako täällä kohta hillitön trafiikki...?
  
  17. helmikuuta 2009 15:05:52

Nimi : Vesa Linja-aho
Kotisivu : http://linja-aho.blogspot.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "En varmaan ole ainoa, jonka mielestä "yliopistoväki" on hieman liaan yleistävä termi, Helsingin Yliopiston opiskeiljoiden taustat ovat kuitenkin niin laajalti ympäri Suomea ettei mitenkään voi sanoa kaikkien edustavan jotakin tiettyä mielipidettä tai aatesuuntaa."

Yliopistojen sisäänotto oli vuonna 2007 29899 henkilöä ja yhden ikäluokan koko on palttiarallaa 60000 henkilöä. Siis puolelle suomalaisista on tarjolla yliopistopaikka jos kiinnostaa. Ja mukana on monenlaista hiihtäjää, kyllä.

Lähde:

http://www.csc.fi/kota

parametreilla:

Aiheet: Hakeneet ja hyväksytyt
Yliopistot: Kaikki yliopistot
Koulutusalat: Kaikki koulutusalat
Vuodet: 2007
  
  17. helmikuuta 2009 15:08:51

Nimi : Reino mikset vastaa?
  
Viesti : Reino, vastaisitko näihin kahteen kysymykseen:

1) Kiellätkö vai myönnätkö että olet -90 luvulla bodausuralla ollut bodari? Olet mm. poseerannut farkkuhaalarit päällä.
2) Mistä välirikkosi Jussi Halla-ahon kanssa johtuu?
  
  17. helmikuuta 2009 15:08:56

  
Viesti : Soini kummeksuu erottamispuheita

"Ilta-Sanomien mukaan Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on valmis erottamaan Jussi Halla-ahon puolueesta, jos tämä saa tuomion blogikirjoitustensa takia. Soini kummeksuu Ilta-Sanomien Halla-aho uutisointia.

Soini ei allekirjoita erottamispuheita.

- Halla-aho ei ole edes Perussuomalaisten jäsen, joten miten minä voisin hänet erottaa, Soini kummastelee."
  
  17. helmikuuta 2009 15:10:10

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Kuule, et viittis jankata loputtomiin noita örvelöitä juoruämmä Reino-juttuja. Jos on kysyttävää, lähetä HÄNELLE suoraan s-postia.
  
  17. helmikuuta 2009 15:19:21

Nimi : Psykhos
  
Viesti : Lyyli, olet mies. Miksi kirjoitat naisen nimellä. Kerro, haluan ymmärtää mitä se merkitsee sinulle?
  
  17. helmikuuta 2009 15:21:21


guestbook © freebok.net