Pääsivu Viestit 114676-114700

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Paljasjalka, joko osaat muotoilla oman kantasi Afrikan sarvesta tulevan raiskaajan korrektista nimityksestä? Eikö mustaihoista raiskaajaa saa halveksia? Miksei?

Kun nyt taas olet juttutuulella.
  
  17. helmikuuta 2009 10:31:04

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Masinoidaas vähän. Arja Alho blogissaan Uudessa Suomessa: "Onneksi suomalaisten enemmistö on sen verran itsetuntoista, että ymmärtää, ettei suomalaisuutta voi vaalia laboratoriossa. Kaikki on kiinni korvien välistä. Lopettakaa nyt tuo uikuttaminen islamin hyökyaallosta ja opetelkaa uimaan!"
  
  17. helmikuuta 2009 10:39:38

Nimi : J Karjalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ... miksi tällaisen halvan keittiöpsykologisoinnin sijaan, et vain osoita vaikkapa Halliksen väitteitä perusteiltaan vääriksi, sehän ratkaisisi koko asian. Tiukkaa faktatietoa vaan pöytään, eikä mitään henkilöön menenmistä.


Tämä on se hetki jolloin "suvaitsevainen" perinteisesti menee hiljaiseksi tai alkaa haukkua homoksi.


Halla-Ahon kirjoituksissa on perusteltu, selkeä ja järkevä pointti. Ydinhän niissä on se, että Suomi suomalaisille ja jos tänne on tultava, on maassa oltava maan tavalla. Tuossa tiivistelmässä taisikin olla kaikkien H-A:n kirjoitusten sanoma. Loput ovat edellisen ansiokkaita perusteluja.

Ongelma syntyy kun saman Suomi-perheen jäsenet haluavatkin erilaisia kavereita. Monet ihan oikeasti kaipaavat jäyhän ja sisäänpäinlämpiävän suomalaisen kulttuurin rinnalle monikulttuurisuutta ja vielä useampi ei erityisesti kaipaa niitä mutta ei myöskään häiriinny niistä. Rikokset, joita ulkomaalaiset tekevät kaksi kertaa enemmän kuin suomalaiset, ovat monien mielestä hyväksyttävä siirtymäkauden hinta monikulttuurisesta yhteiskunnasta.

Toinen perustelu on sitten se vähemmän käytetty inhimillisyys ja YK:n peruskirja. Autamme ihmisiä, jotka ovat kotimaissaan vainottuja poliittisin, uskonnollisin tai etnisin perustein.

Minusta suvaitsevien perustelut ovat siis yhtä päteviä kuin suvaitsemattomienkin. Tässä vaiheessa suvaitsematon alkaa yleensä katsoa josko suvaitsevan kirjoituksesta löytyisi pilkkuvirhe, mikä todistaisi suvaitsevan aukottomaksi sivistymättömäksi ja tyhmäksi juntiksi. Ellei sellaista löydy, hän arvelee suvaitsevan olevan kommari. ;)
  
  17. helmikuuta 2009 10:43:20

Nimi : Ruukinmatruuna
Kotisivu : http://takkirauta.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paljasjalka kirjoitti:

Mutta parku somaleista oli sisällöltään sataprosenttisesti sama kuin nykyisinä hallisteluaikoina.

Tästä voidaan päätellä, että he eivät ole integroituneet suomalaiseen elämänmenoon ja suomalaisuuteen - miksi?

Miksi chileläisistä ja vietnamilaisista ei ole noussut samanlaista parkua? Voidaan olettaa, että siksi, että he ovat integroituneet. Eivät siksi, että suomalainen yhteiskunta olisi aktiivisilla toimenpiteillä integroinut heidät itseensä, vaan siksi, että he ovat itse omalla aktiivisuudellaan ja toimenpiteillään edesauttaneet omaa integroitumistaan.

Miksi samaa ei ole tapahtunut myöhempien maahantulijoiden kanssa, vaan parku on samaa kuin 1990-luvullakin? Eivätkö uudemmat maahantulijat ole itse olleet riittävän aktiivisia ja omatoimisia integroitumisensa suhteen? Onko syy heissä itsessään tai heidän kulttuurissaan (uskonto, tavat, käsitykset, työetiikka jne)? Jos näin on, niin voimmeko silloin syyttää Suomea ja/tai suomalaisia?

Myös käsitykset heidän saamistaan sosiaalietuuksista olivat samoissa sfääreissä. Ihmettelen suuresti, mikseivät somput asu sankoin joukoin Halliksen naapurissa, kun kerran sossusta jaetaan miljuunia.

Sosiaalietuudet ovat yksi asia ja sosiaalipummaaminen toinen. Ja sosiaalipetokset kolmas. Tuskin kukaan nostaa mitään protestia oikeutetuista etuuksista, mutta sosiaalipummaaminen - ja varsinkin sosiaalipetokset - ovat omiaan aiheuttamaan kränää. Tiettävästi jotkut maahanmuuttajaryhmät ovat kunnostautuneet juuri sosiaalipetoksissa.

Kyllä väännettiin ja väännetään, mm. surullisenkuuluisan naamakirjan rasseryhmän eräs vanhempi edustaja, joka ainakin t-paidan perusteella on jonkin lajin Suomen mestari, itki siitä kuinka vietnamilaisille annettiin monta kertaa enemmän toimeentulotukea ja vielä autot päälle.

Eipä ole tuollaista itkua näkynyt sitten 1980-luvun, jos silloinkaan. Ehkäpä kyseessä on jälleen sellainen surullisenkuuluisa "yksittäistapaus, jota ei saa yleistää". Tai sitten ei.

Jos totta puhutaan, syynä lienee se, että afrikkalaiset miehet koetaan seksuaaliseksi uhaksi, aasialaisia ei.

Jos afrikkalaiset miehet ovat yliedustettuja aasialaisiin nähden seksuaalirikostilastoissa, niin eikö silloin tämä pelko ja uhkaksi kokeminen ole aiheellista ja jopa oikeutettuja? Jos taas afrikkalaissyntyiset miehet eivät ole lukumääräänsä nähden yliedustettuja, tällöinhän kyse on rasismista.

Ei ole sattumaa, että Halliksenkin propaganda keskittyy raiskauksiin vieläpä antaen ymmärtää, että kaikki ovat aftikkalaisten tekemiä.

Raiskaus on näin naisnäkökulmasta yksi ikävimpiä rikoksia, mitä on olemassa. Siksi kiinnittäminen niihin ja muihiin naisiin kohdistuviin väkivalta-, seksuaali- ja omaisuusrikoksiin, ml. pakkoavioliitot, sukuelinten silpomiset ja kunniamurhat, on aivan aiheellista ja oikeutettua.

Nuorempien sisarusten koulunkäyntiä seuranneena olen havainnut, että koulu on ollut ainakin 90-luvulla fiksumpi paikka kuin 80-luvulla.

Kokemuksemme menevät siis ristiin. Tästä lienee parasta kysyä joltakulta sellaiselta ihmiseltä, joka on ollut peruskoulussa laman aikaan tai sen jälkeen.

Koodariksi pitää ehkä osata jonkin verran koodata. Projektipäälliköksi pääsee pystymetsästä.

Koodaaminen vaatii matemaattis-loogista lahjakkuutta, eikä koodariksi sovi kuka tahansa. Mutta myös projektipäällikön työ vaatii tiettyä lahjakkuutta ja järjestelmällisyyttä. Muutoin käy niin, että ensimmäinen projekti jää samalla viimeiseksi.

Kannattaa ehkä kuunnella muitakin lähteitä kuin Tehyä. Perussuomalaisten vahvoilla kannatusalueilla sijaitsevat keskussairaalat ovat aika rankkoja paikkoja, mutta eipä tuolla maakunnissa näytä hoitsuilla kova kiire olevan.

Maaseutu näin yleensäkin on leppoisampaa ja vähemmän kiireistä seutua joka suhteessa kuin kaupungit. Ikävä vain suurin osa suomalaisista elää kaupungeissa ja kasvukeskuksissa, ja tästä syystä Tehyn kuunteleminen on aiheellista.

Tämä on median luoma harhakuva. Jokaisista YT:istä revitään etusivun uutinen, massiivisista rekrytointikampanjoista ei yleensä hiiskuta sanaakaan.

Osaatko nimetä jonkun mainitsemasi massiivisen rekrytointikampanjan, ja kuinka moni työtön tai työttömyysuhan alaisena oleva on työllistynyt tällaisen kampanjan ansiosta? Vai onko niin, että työt menevät sittenkin jo ennestään töissä oleville tai niille, kenellä on suhteita?
  
  17. helmikuuta 2009 10:46:12

Nimi : Fenix
Kotisivu : Isänmaan Asialla
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Suosittelen oheista facebook ryhmää kaikille ;)

I was a suicide bomber and all I got was this lousy virgin goat

Hyvää päivänjatkoa Homma nousuun vaikka pahan A-viruksen jyllätessä ei juuri muu nytkähdä kuin kuumemittari mikä eilen näytti yli 39 astetta
  
  17. helmikuuta 2009 10:47:29

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”...miten paljon tuollainen maahanmuuttajaperhe todella SAA niitä tukia, siis esim onko toimeentulotuki heillä jotenkin erilainen kantasuomalaiseen verrattuna...”

Käsittääkseni kaikkia kohdellaan samalla periaatteella. Eriarvoisuutta saattaa aiheuttaa toimeentulotuen harkinnanvaraisuus, joten on mahdotonta sanoa, kuinka paljon yksittäinen ihminen/perhe ”todella SAA niitä tukia”.
Mitä vaativammin ja ”röyhkeämmin” esiinnyt, sitä varmemmin saat harkinnanvaraista tukea, koska se on ”pienimmän riesan tie” virkailijalle, joka asiaa käsittelee.

Onhan näitä tarinoita. Muistan itse joskus lukeneeni (HS) perusteluksi erään somalialaisen perheen uusien ketineiden kustantamiseksi sen, että ko. perhe on yhteisössään hierarkiassa korkeassa asemassa ja kyseiseen kulttuuriin kuuluu osoittaa se arvonsa mukaisella pukeutumisella.

Vastaavasti on kaupunkilegendoja siitä, miksi mustalaisnaiset pukeutuvat juhlapukuun arkenakin.
  
  17. helmikuuta 2009 10:49:29

Nimi : Kalle
  
Viesti : "Rikokset, joita ulkomaalaiset tekevät kaksi kertaa enemmän kuin suomalaiset, ovat monien mielestä hyväksyttävä siirtymäkauden hinta monikulttuurisesta yhteiskunnasta."

Tätä tarkoitan perusteluvastuulla. Kun otetaan olettamaksi esim. ”siirtymäkausi” se pitäisi perustella. Mihin perustat, että maahanmuuttajien korkeampi rikollisuus ja tukiriippuvuus on siirtymäkauden ongelma, kun mikä havaittava tosiseikka ei näyttäisi puoltava sitä. Päinvastoin toinen ja kolmas sukupolvi ovat huonommassa jamassa kuin ensimmäinen. Toisaalta onko niin, että tänne muutta x määrä ihmisiä, jonka jälkeen rajat kiinni ja kotoutetaan? Jos maahanmuutto on jatkuvaa, ovat sen ongelmatkin jatkuvia, eikä siirtymäkaudesta puhuminen ole älyllisesti rehellistä, jos ei osata esittää KONKREETTISIA keinoja joilla noita ongelmia tulevaisuudessa pystyttäisiin vähentämään.”Toinen perustelu on sitten se vähemmän käytetty inhimillisyys ja YK:n peruskirja. Autamme ihmisiä, jotka ovat kotimaissaan vainottuja poliittisin, uskonnollisin tai etnisin perustein.”

Tästä olen samaa mieltä. Kannatan sitä, että Suomen tulee ottaa vastaan tällä tavalla vainottuja. Kerropas vainotaanko somaleja kotimaassaan etnisin, poliittisin vai uskonnollisin perustein?

Auttaminen voi tapahtua tehokkaasti vain paikan päällä. Yhden turvapaikan tarjoaminen vie rahaa enemmän kuin sadan ihmisen auttaminen tuolla ja lisäksi turvapaikanhakijat eivät ole niitä kaikkein hädänalaisimpia. Henkilöä, jota kotimaassaan vainotaan, ei voida auttaa paikan päällä, joten hänelle on tarjottava turvapaikka, mutta kun kyse on siitä, että jonkun kotimaa on vain huono paikka asua, on häntä autettava pyrkimällä tekemään tuosta maasta parempi paikka. Muu on niin eettisesti (turvapaikka voi auttaa vain pientä etuoikeutettua osaa hillittömän kalliilla tavalla) ja ekologisesti (kehitysmaiden väestönsiirrot luovat pohjan globaalille ylikansoitukselle9 kestämätöntä.
  
  17. helmikuuta 2009 10:56:29

Nimi : JV
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hei,

Kai kaikki ovat lähettäneet kansanedustajille sähköpostia jossa kertovat vastustavansa nykyistä lakiesitystä?

  
  17. helmikuuta 2009 11:02:35

Nimi : Vainoharhaista vainoa loputtomiin
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Somaleja, jotka ovat islamin uskoisia, vainotaan somaliassa, koska islam on vainoava ideologia ja islamin nimeen vannovat ovat vainoajia. Vainoava ideologia vainoaa kaikkia omiaan ja niitä, jotka eivät kannata vainoavaa idologia.
  
  17. helmikuuta 2009 11:11:41

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Rikokset, joita ulkomaalaiset tekevät kaksi kertaa enemmän kuin suomalaiset, ovat monien mielestä hyväksyttävä siirtymäkauden hinta monikulttuurisesta yhteiskunnasta."

Tässä on suvaitsevainen ajatusvirhe, että ihmiset ovat samanlaisia.

USA:ssa neekerit tekee edelleen n. 10 kertaa enemmän väkivaltarikoksia, vaikka aikaa on kulunut sukupolvia.

Esim. älykkyydessä on suuria perinnöllisiä eroja:
http://mamukulut.blogspot.com/2009/02/rotujen-valisista-alykkyyseroista-viela.html
  
  17. helmikuuta 2009 11:20:22

Nimi : Väinämöinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Soinin kommentista Halla-ahon mahdollisista potkuista.

Pravda osuu maaliinsa, pääsee aiheuttamaan eripuraa nettikansan ja PS:n välille. Mikään ei olisi heille mieluisampaa, kuin saada persujen kannatus laskuun ja oma vasemmisto nousuun.

Ei ihan varmasti kannata niellä sellaisenaan IS:n "uutisointia!"

Toisekseen: Soini tekee viisaasti tuomitessaan rikollisen toiminnan puolueensa sisällä. Nythän ei tällaista ole tapahtunut, vaan vasta lainvoimaisen tuomion jälkeen voidaan tällaisesta puhua.

Mikäli Soini hyväksyisi kiihottamisen kansanryhmää vastaan (mitä ei ole nyt tapahtunut), media johdattelisi vaalikarjan komeasti Soinin vastaiselle rintamalle. Kenen etua tuo parantaisi? Halla-ahon? Maahanmuutokriittisten?

Aivan.

Olkaahan nyt vaan rauhassa, sillä demokratiassa on pakko toimia sen pelisääntöjen mukaan, muussa tapauksessa mandaatti toimia viedään kokonaan pois. Räyhäämisellä ei hallitukseen mennä, eikä rikollisen toiminnan kannattamisella.
  
  17. helmikuuta 2009 11:25:26

Nimi : Läskiä lotinaa
  
Viesti : Röh röh röh pieritte ja pyöritte siat omissa ulosteissanne. Soini on MIES!
  
  17. helmikuuta 2009 11:26:37

Nimi : Wiggaz are coming to town!
  
Viesti : Tänään näemme todellisen huumoripläjäyksen! muistakaa olla ruutujen ääressä illalla! Plösönaama ja JMK pelleilevät kylähulluina televison primetime aikaan!
  
  17. helmikuuta 2009 11:34:57

Nimi : etnis
  
Viesti : Hyvän kuvan annatte viherpunikit itsestänne :)
  
  17. helmikuuta 2009 11:38:58

Nimi : Woodpearlboy
  
Viesti : Ruahhahahaa, voihan VITTU että naurattaa homma-homme-homojen hätä..ehkä edes suihinotto toiselta mieheltä tuo lohtua!
  
  17. helmikuuta 2009 11:41:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Woodpearlboy taitaa edustaa sitä Arja Alhon "uusmoninaisuutta".
  
  17. helmikuuta 2009 11:51:56

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Todettakoon näin, että ihmisen käyttämä kieli kertoo paljon käyttäjästään. Yleensä paljon enemmän kuin käyttäjä edes haluaisikaan.

Ja "puuhelmi" ei ole englanniksi "woodpearl", varsinkaan yhteenkirjoitettuna, vaan se on "bead". Sanotaan, että viina on viisasten juoma - ja alapääjutut viisasten juttuja. Molempiin ryhtymällä tyhmä vain paljastaa tyhmyytensä julkisesti.
  
  17. helmikuuta 2009 12:09:47

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :

Ilta-Sanomien aukaeaman laajuinen juttu Soinista höystettynä poliitikkojen lausunnoilla antaa sellaisen kuvan, että Halla-aho olisi jokin pahantekijä. Tätä juttua on ehkä mietitty ja kehitelty pitkään. Eliitti on selvästi hädissään. Kansanvaihto ja suomalaisuuden erikoisaseman poistaminen Suomesta on sille elintärkeää.

Ilmeisesti rasismikäsite on laajennuttu koskemaan kaikkea sellaista keskustelua, joka ei ole tulkittavissa monikulttuurin puolestapuhumiseksi. Tosiasioiden esittäminen ja perustelut lienvät rikos, jos ne eivät tue eliitin ideaalia.
  
  17. helmikuuta 2009 12:20:24

Nimi : J Karjalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tätä tarkoitan perusteluvastuulla. Kun otetaan olettamaksi esim. ”siirtymäkausi” se pitäisi perustella. Mihin perustat, että maahanmuuttajien korkeampi rikollisuus ja tukiriippuvuus on siirtymäkauden ongelma, kun mikä havaittava tosiseikka ei näyttäisi puoltava sitä. Päinvastoin toinen ja kolmas sukupolvi ovat huonommassa jamassa kuin ensimmäinen. Toisaalta onko niin, että tänne muutta x määrä ihmisiä, jonka jälkeen rajat kiinni ja kotoutetaan? Jos maahanmuutto on jatkuvaa, ovat sen ongelmatkin jatkuvia, eikä siirtymäkaudesta puhuminen ole älyllisesti rehellistä, jos ei osata esittää KONKREETTISIA keinoja joilla noita ongelmia tulevaisuudessa pystyttäisiin vähentämään.

Tähän on nyt pakko ottaa sekä ongelmaryhmä somalit että uskonto mukaan eli nostaa kissa pöydälle. Normisomalit ovat jumalaa pelkääviä ja rauhaa rakastavia ihmisiä kuten muutkin islaminuskoiset. Ongelma ovat ne nuoret somalimiehet, jotka ovat syrjäytyneet jo kotimaassaan. He ovat rikollisia, joita pitää kohdella kuin rikollisia. Tuskin heidän maahantulonsa evääminen olisi ongelma jos tahtoa siihen löytyisi. Rauhaa rakastajille MAMUille sallisin uskonnonvapauden allahinsa palvomiseen ja rituaaliensa noudattamiseen, - Suomen lakien puitteissa. Tulevaisuudessakin he olisivat toki köyhiä ja kipeitä, mutta niin meille kuin heillekin pitäisi riittää että ovat onnellisuusasteikolla samalla viivalla suomalaisten ja mozambikläisten kanssa, jotka muuten kokevat olevansa yhtä onnellisia. Vieraaseen yhteiskuntaan pakkointegroiminen tekee kenet tahansa onnettomaksi.

Yksi vakava ongelmakohta onkin tuo hyväätarkoittavien hölmöjen sosiaalitätien ajama rasistinen pakkointegrointi.”Toinen perustelu on sitten se vähemmän käytetty inhimillisyys ja YK:n peruskirja. Autamme ihmisiä, jotka ovat kotimaissaan vainottuja poliittisin, uskonnollisin tai etnisin perustein.”

Tästä olen samaa mieltä. Kannatan sitä, että Suomen tulee ottaa vastaan tällä tavalla vainottuja. Kerropas vainotaanko somaleja kotimaassaan etnisin, poliittisin vai uskonnollisin perustein?


No, sotahan on poliittista vainoa ja sitähän somalit pakenivat. Nykyisin he tulevat tänne leveämmän leivän toivossa mikä on asiallinen peruste sekin. Samasta syystä yli miljoona suomalaista lähti aikoinaan Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan ja Ruotsiin.


Auttaminen voi tapahtua tehokkaasti vain paikan päällä. Yhden turvapaikan tarjoaminen vie rahaa enemmän kuin sadan ihmisen auttaminen tuolla ja lisäksi turvapaikanhakijat eivät ole niitä kaikkein hädänalaisimpia. Henkilöä, jota kotimaassaan vainotaan, ei voida auttaa paikan päällä, joten hänelle on tarjottava turvapaikka, mutta kun kyse on siitä, että jonkun kotimaa on vain huono paikka asua, on häntä autettava pyrkimällä tekemään tuosta maasta parempi paikka. Muu on niin eettisesti (turvapaikka voi auttaa vain pientä etuoikeutettua osaa hillittömän kalliilla tavalla) ja ekologisesti (kehitysmaiden väestönsiirrot luovat pohjan globaalille ylikansoitukselle9 kestämätöntä.

Tuosta olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Kaivoja, traktoreita ja viljelyohjeita pitäisi viedä ja saada ihmiset viihtymään kotimaassaan. Ikävä kyllä esimerkiksi somalit ovat eri mieltä kanssamme ja haluavat siitä huolimatta tänne. Elintasoerot kutistuvat globalisaation myötä vähitellen, mutta uskonnolliset yhteisöt jurraavat palvontamenoineen paikallaan.
  
  17. helmikuuta 2009 12:20:47

Nimi : Tosi
  
Viesti : Timo kieltämässä Jussia. Ehkä uusi puolue on nyt syntymässä. Se tultaisiin kyllä leimaamaan äärioikeistopuolueeksi jo ennen syntymäänsä.
  
  17. helmikuuta 2009 12:32:23

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Hoh-hoijaa, kyllähän tämä tiedettiin etukäteen, millaista hurskastelua ja kauhistelua tulee ennen EU-vaalien ehdokasasettelua (Sanna Ukkolan keräämät lausunnot IS-jutussa).
Hermostuneisuus on kova, ja se naamioidaan ylevään paheksuntaan "rasismista". Mistä ihmeen rasismista on kyse, jos Jussi Halla-ahoa tarkoitetaan? Onko maahanmuuttokysymys tosiaan sellainen pyhä lehmä kuin Neuvostoliitto aikoinaan?
  
  17. helmikuuta 2009 12:40:19

Nimi : el sid
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : tuosta face-bookista. muistaakseni siinä sai olla kavereita korkeintaan 5000. joten kannattaa olla varovainen, ettei joudu pois sieltä.
  
  17. helmikuuta 2009 12:45:37

Nimi : Raine
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Paljasjalka: "Koodariksi pitää ehkä osata jonkin verran koodata. Projektipäälliköksi pääsee pystymetsästä."

Heh heh, löytyi syy Paljasjalankin katkeraan vikinään, ei ole projektipäällikön ura auennut. Ei projektipäälliköksikään sentään ihan kuka tahansa pääse :-)
  
  17. helmikuuta 2009 12:52:13

Nimi : sivustaseuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viitaten iltasanomien juttuun: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1645223

Älkää nyt tuosta hermostuko, ihan tyypillistä Sanoma Oy:n asenteellista kirjoittelua.
  
  17. helmikuuta 2009 12:55:57

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tais tulla potkut persuita ja samalla lentää koko poliittinen "ura" harakoille.Se siitä ja sen pituudesta.
[linkhttp://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/IS+Soini+haluaa+rasistisesta+rikoksesta+tuomitut+ulos+puolueestaan/1135243599827[/link]
  
  17. helmikuuta 2009 13:02:04


guestbook © freebok.net