Pääsivu Viestit 114651-114675

Nimi : jr
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jokos tämä oli täällä? Soini hoipertelee. http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1645223
  
  17. helmikuuta 2009 7:17:09

Nimi : JP
  
Viesti : Tuo on huono juttu. Soini epäsuorasti irtisanoutuu JHAsta, kun väittää ettei muka tiedä scriptasta mitään. Mitäs nyt?
  
  17. helmikuuta 2009 7:41:14

Nimi : Piikki
  
Viesti : Jussi!

Linjasi on oikea. Kannatan sinua vaikka oletkin perussuomalainen, joten se että hivuttaako Soini sinut raukkamaisesti puolueesta pois ei vaikuta minun tukeeni laisinkaan. Asiasi on oikea. Pysy lujana sille, niin saat kovan kannatauksen!
  
  17. helmikuuta 2009 8:05:49

Nimi : J Karjalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mulla ei periaatteessa ole minkään värisiä kunnollisia ihmisiä vastaan yhtään mitään, MUTTA geologisen sijaintimme vuoksi tänne saadaan vain niitä maahanmuuttajia, jotka eivät muualle kelpaa. Siksi meidän pitää olla muita tarkempia valikoidessamme työntekijöitä tänne. En haluaisi tänne myöskään valkoihoisia rikollisia tai vetelehtijöitä joten en ole yhtään sen rasistisempi kuin Halla-Aho tai monet hänen kannattajansa.

Emme myöskään tarvitse koulutettua ja/tai sivistynyttä väkeä, vaan ahkeraa ja reipasta tiskaria, tarjoilijaa ja siivoojaa. Kilpailussa aivoista emme geopoliittisten syiden vuoksi menesty koskaan, joten riittävästä koulutuksesta ja osaamisesta meidän on huolehdittava itse.

Maahanmuuton kritisoijien argumentointi on muuten järkiperäisempää kuin ns. suvaitsevien, joiden empaattisuus perustuu tunteisiin. Minusta tässä on syytä olla itsekäs. Muutkin ovat.
  
  17. helmikuuta 2009 8:06:52

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "lainvoimaisia tuomioita" , Sanoo Soini, eli hoviin asti menemiseen kestää pitkän aikaa.

  
  17. helmikuuta 2009 8:19:53

Nimi : Aleksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamun uutisia:
1.
http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ruotsin+kokoomus+esitt%C3%A4%C3%A4+tiukennusta+maahanmuuttoon/1135243595014

Ruotsissa alkaa silmät aueta.

2.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902179100334_uu.shtml

Freddy ihmettelee, aiheellisesti, että rikollisia ei saada karkoitettua, mutta mummot heivataan rajan yli silmää räpäyttämättä.

3.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Karkotettu+somali+Somalimaa+on+kielt%C3%A4nyt+j%C3%A4%C3%A4m%C3%A4st%C3%A4+alueelleen/1135243585251

Ei ainuttakaan kommenttia päässyt läpi.

4.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902179100317_uu.shtml

Minna Sirniön sydän pysähtyi. Ottaisi varoituksena rienaavista puheistaan. :D
  
  17. helmikuuta 2009 8:39:45

Nimi : Ruukinmatruuna
Kotisivu : http://takkirauta.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paljasjalka kirjoitti:

Tästä pitikin jo kirjoittaa aikaisemmin. 90-luvulla asuin muutaman vuoden metronvarren ghetoissa, joissa oli melko paljon somaleita ja muita mamuja. Jos käytössäni olisi nappi, jolla saisi muutettua sikäläisen alkuperäisväestön somaleiksi, painaisin sitä epäröimättä. Voi olla, että siellä oli tavallisia (ei-alkoholisoituneita) veronmaksajiakin, mutta hyvin onnistuivat pysyttelemään piilossa.

1990-luvulla maahanmuuttajia oli vielä vähän, ja mitä vähemmän jonkin ryhmän edustajia on, sitä paremmin he myös integroituvat. Ei ole syytä epäillä kokemuksiasi - kirjoitus "Kriittinen massa" (http://takkirauta.blogspot.com/2007/12/kriittinen-massa.html) heijastaa juuri tätä.

Mutta 1990-luvusta on jo monta vuotta, ja maahanmuuttajien määrä on kasvanut jo huimasti. Joidenkin kulttuuripiirien edustajat integroituvat paremmin, toisten huonommin, ja tässä pätee se "hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmaksi". Jotkut mamuryhmät ovat tuon pahan kellon osalta yliedustettuja, toisista ei kuulu juuri mitään.

Mutta samaa itkua elintasopakolaisista väännettiin niistäkin.

Ei väännetty. Syy oli siinä, että vietnamilaiset työllistyivät nopeasti, ja perustivat omia yrityksiään. Ainoa sossukohu mikä tulee muistiin, oli Espoosta, missä joku hartaan uskonnollinen perhe oli saanut buddhalaisalttarin sossun tuella.

Pääsääntöisesti Kaakkois-Aasiasta tulevat maahanmuuttajat työllistyvät hyvin, eikä heillä ole ollut ongelmia.

Aika näyttää, mikä on tilanne somalien kohdalla 20 vuoden päästä. Todennäköisesti itku tosin jatkuu jo pelkästään ihonvärin takia.

Miksi sino-mongolidista kellervää ihonväriä ei pidetä "keltaisena vaarana", ja miksi toisaalta intialainen ihonväri, joka eteläisimpien osavaltioiden osalta on vähintään yhtä tumma ja melaniinipitoisuudeltaan sama kuin afrikkalaisilla, ei herätä samoja intohimoja kuin afrikkalainen? Meillä on paljon myös intialaisia maahanmuuttajia, eivätkä he ole herättäneet intohimoja.

Olen syntynyt 70-luvulla. Lukion kävin 90-luvun alkuvuosina. Epäilen, onko lama paljonkaan vaikuttanut peruskouluun.

Todettakoon, että se on. Konsolidoinnit, säästöt, leikkaukset, luokkakokojen kasvattaminen ja muut toimenpiteet ovat toisaalta kiristäneet kouluilmapiiriä että tehneet peruskoulusta rankemman paikan kuin mitä se oli meidän aikanamme. Samoin kilpailu on kiristynyt jatkuvasti, ja hiostaminen ulotetaan koko ajan yhä nuorempiin.

Niin, miten sen nyt ottaa. Toisaalta ainakin tietskarihommissa pääsee melkoisen vaatimattomilla avuilla hyväpalkkaisiin töihin, joissa päivät kuluvat netissä surffaillen ja Hallista fanittaen.

Ei tietokonehommiinkaan ihan pystymetsästä pääse. Yleensä alalle hakeutuvilla on hyvin vahva pohja ja vuosikausien omaehtoinen opiskelu tai harrastuspohja takana. Lisäksi olemme saaneet lukea jatkuvista YT-neuvotteluista ja irtisanomisista. Pepputuntuma on, että IT-alalla saa kenkää yhtä nopeasti kuin sinne pääseekin, ja työpaikat ovat hyvin epävarmoja. Korkeahko palkka olisi silloin korvaus riskistä, jonka IT-alalle hakeutuja ottaa siitä, että voi saada fudut milloin vain.

En minä tuota nyt helvetiksi menisi sanomaan.

Entäpä sitten ne meistä, jotka eivät pääse sinne IT-alalle helppoihin ja kovapalkkaisiin duuneihin, joissa työ olisi palokuntalaisten luontoista, eli kun työtä on, niin sitä tehdään kellon ympäri välittämättä lepo- ja ruokatauoista, ja kun sitä ei ole, niin kliksutellaan hiirtä? Mietipä, millaiseksi työ on mennyt vaikkapa perinteisillä naisvaltaisilla aloilla, kuten hoitoalalla.

Oletko lukenut Osku Pajamäen kirjan "Ahne sukupolvi"? Se on aika kova kuvaus siitä, millaiseksi työelämä on mennyt.

Mutta jälleen kerran, jokaisen sukupolven mielestähän jäljestäpäintulevat ovat aina rappeutuneita, irstaita, laiskoja, saamattomia tai muuten vain surkeita, joten antakaamme 1980- ja 1990-luvulla syntyneiden puhua. Heillä näin pääsääntöisesti on meitä parempi koulutus, he ovat koko ikänsä eläneet Netissä ja he ovat meitä parempia tässä suhteessa. Kuunnelkaamme heitä.
  
  17. helmikuuta 2009 8:48:10

Nimi : Lemmy Krisu Vidi-ing
  
Viesti : Hah hah hah! Typeryyksiä voi huudella muiden tupauunojen kesken, mutta välttämättä ei kannata tehdä sitä sivistyneelle naisihmisellä kuten alla oleva esimerkki osoittaa:

"Nimi : Heikki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Tarina Helsingin yöstä tältä viikonlopulta alla. Alan oikeasti menettää uskoani ja toivoani siihen, että Homma koskaan voisi oikeasti edetä tälläisiä yksittäisiä tähdenlentoja JH-a/JM-K pidemmälle, sillä niin tiukasti vastapuoli tuntuu pitävän suurta osaa kansalaisista talutusnuorassaan propagandakoneistonsa avulla.

Mutta siis, tapahtunut Helsingin keskustan yökerhossa: olin pyytänyt viehkeää n. kolmekymppistä neitiä kanssani tanssimaan. Tämän jälkeen suunnistimme sivummalle ja aloimme turista niitä näitä ja pohtia maailmanmenoa. Juttu etenee hyvin, kummallakin hauskaan, aiheet melko keveitä kummankin taustoista ja haaveista. Siihen asti neiti on antanut itsestään fiksun kuvan. Sitten, neiti toteaa seuraavansa maailman tapahtumia "pääasiassa HS:n kautta, koska sieltä saa parhaiten kuvan, mitä maailmalla tapahtuu". Olin harkitsematon, ja kommentoin, että "no se HS on mielestäni viime aikoina ollut joissankin asioissa melko yksipuolinen". Neiti pyytää esimerkkejä. Loput voinee jokainen arvata. Mainitsin, että itse Virkkunen kertoi, että he ovat joidenkin asioiden puolella. Neiti pyytää vieläkin konkreettisia esimerkkejä. Koska en keksinyt räikeämpää esimerkkiä, niin varovaisesti totesin, että esimerkiksi maahanmuutosta on puhuttu korostuneen positiivisesti. Neiti kysyy, onko minulla sitä jotain vastaan ja jälleen äärimmäisen varovasti sanoin, että kyllähän tämä nykymeno hieman huolestuttavalta vaikuttaa.

Muutaman sekunnin hiljaisuus, ilmeisesti aivoissa tapahtui jotakin, sen jälkeen alkoi tenttiminen, olenko rasisti, tyhmä, juntti, pelkuri vai näitä kaikkia? Yrittäessäni saada jotain sanotuksi, puheeni päälle nauretaan ja sanoin ja elein tehdään selväksi, että olen säälittävä luuseri, joka ei ymmärrä mistään mitään.

Juttu päättyi siihen, neiti kipittää ystävänsä luokse, selvästi kuohuksissaan vaahtoaa jotain ystävälleen ja kumpikin suuntaa murhanhimoisia katseita suuntaani. Katsoin tässä vaiheessa itse parhaaksi vaihtaa paikkaa ja keskittyä loppuillan väkijuomiin.

Jälkeenpäin mietin, kumpi pännii enemmän: se, että olin niin tyhmä että lausuin kantani maahanmuuttoon julki (tivaamisen jälkeen) ja menetin todennäköisesti mahdollisuuden henkilökohtaiseen nautintoon vaiko sittenkin se, että kun Homman vastustus on näin syvään juurtunutta ja aiheuttaa tälläisiä primitiivireaktioita, onko tässä enää mitään toivoa muuttaa asioita paremmaksi?

Kaksinkertainen pettymys."

Onko Salmenin väläyttämä surullinen loppu jo alkanut?
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1645223

Nähtävästi. Tänään on hauska päivä. Siitä pitää huolen Teemu Lahtinen ja J. Mäki-Ketelä. Vain J Halla-aholla meni vaipat vaihtoon.
  
  17. helmikuuta 2009 8:50:11

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos Soini lemppaa Jussi Halla-ahon PerSu:ista, niin kyseinen puolue tulee vajoamaan samaan mitättömyyteen, jossa se oli ennen ”Halla-aho”-ilmiötä.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1645223

Väitän, että PerSu:t saavat kiittää kannatuksensa huikeasta kasvamisesta vain ja ainoastaan mainittua ilmiötä – ei se Soinin kuuluisa karisma ole viimeisen kahden vuoden aikana miksikään muuttunut niin, että se selittäisi puolueen kannatuksen nousua.

Jos Scriptan teksteistä tulee tuomio – suvaitsevaisenkin tiedemiehen tunnustaessa oikeudenkäynnin poliittiseksi – niin se nostaisi Jussi Halla-ahon suosion kansan keskuudessa uusiin sfääreihin.
  
  17. helmikuuta 2009 8:51:11

Nimi : Jiri Keronen
Kotisivu : Helvetin puutarha
  
Viesti : Mitenköhän tuo sitten toimii, kun Halla-aho ei edes ole perussuomalaisten jäsen. No, nonetheless; toivottavasti Halla-ahon tuomio (joka on oikeudenkäynnin poliittisuuden vuoksi melkein varma) ei saa Soinia tekemään mitään tyhmää.
  
  17. helmikuuta 2009 8:56:30

Nimi : Kalle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikähän tuolle Soinille nyt tuli? Kävikö mokutusmedian paine liian isoksi?

Jos Soinilla menee nyt pupu pöksyyn, menettää hän Jussin ulosheivaamisen myötä heti kolmanneksen äänistään ja kaiken kannatuksen kasvun. Kyllä Halla-aholle menevät yli 50 000 eurovaaliääntä kelpaavat muuuallekin.

Meinaavatko jotkut ääliöt oikeasti ajaa Halla-ahon ULOS parlamentaarisesa toiminnasta?!? MIETTIKÄÄPÄ NYT PARI KERTAA, mitä olette tekemässä!

  
  17. helmikuuta 2009 9:07:51

Nimi : Del
  
Viesti : Mitenköhän tuo sitten toimii, kun Halla-aho ei edes ole perussuomalaisten jäsen. No, nonetheless; toivottavasti Halla-ahon tuomio (joka on oikeudenkäynnin poliittisuuden vuoksi melkein varma) ei saa Soinia tekemään mitään tyhmää.

Eiköhän tuo Soinin signaali ollut varsin selvä. Jos tulee rikostuomio niin meppiehdokkuus PS:n listalta voidaan unohtaa. Ja kyllähän tuossa oli varsin selvästi todettu myös se, että Jussi olisi ei toivottu henkilö PS puolueelle jatkossakin.

Ja kuten totesitkin tuomiohan on nyt päivanselvä asia. Ensin tietysti pitää käydä se teatterioikeudenkäynti...

Mutta tuloksen tietää varmasti myös Soini ja sikälikin nuo puheet on syytä ottaa vakavasti.

Suvaitsevaisto sai kuin saikin siis erävoiton. Tätähän ne ovat hakeneet koko ajan. Kaiken paskakampanjoinnin takana on ollut kammeta Jussi pois politiikasta.

Homma koki rankan takaiskun mutta ei se tähän kuitenkaan kuole.

Itse toivoisin että Jussi kaikesta huolimatta lähtisi eurovaaleihin itsenäisenä ehdokkaana tarkoituksenaan mittauttaa oma kannatuksensa.

  
  17. helmikuuta 2009 9:12:59

Nimi : Uuno
  
Viesti : Paljasjalka:

Kun kerran roikut täällä niin varmaan voisit vastata yksinkertaiseen kysymykseeni Euroopan demografisesta kehityksestä. Vai eikö asia enää kiinnosta?

80-luvulla syntyneiden leimaaminen ja muu olkiukkoilu näyttäisi kuitenkin kiinnostavan.
  
  17. helmikuuta 2009 9:20:43

Nimi : pyllistävä toimittaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : EI SOINI OLE MITÄÄN HALLA-AHON ULOS HEITTÄMISESTÄ SANONUT, TOIMITTAJA ON VÄÄNTÄNYT ASIAN ITSEÄÄN KIIHOTTAVAKSI. TÄSSÄ YRITETÄÄN AIHEUTTAA ERIPURAA PUOLUEESSA. ÄLKÄÄ MENKÖ VIPUUN! KLASSINEN HAJOTA JA HALLITSE YRITYS!
  
  17. helmikuuta 2009 9:21:11

Nimi : Keba
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En ole koskaan äänestänyt perussuomalaisia. Syy: roskapuolue. Kannatan Halla-ahon mielipiteitä muilla tavoin.
  
  17. helmikuuta 2009 9:22:28

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "1990-luvulla maahanmuuttajia oli vielä vähän, ja mitä vähemmän jonkin ryhmän edustajia on, sitä paremmin he myös integroituvat."

Mutta parku somaleista oli sisällöltään sataprosenttisesti sama kuin nykyisinä hallisteluaikoina. Myös käsitykset heidän saamistaan sosiaalietuuksista olivat samoissa sfääreissä. Ihmettelen suuresti, mikseivät somput asu sankoin joukoin Halliksen naapurissa, kun kerran sossusta jaetaan miljuunia. Lama-aikana niillä legendaetuuksilla olisi helposti ostanut omistusasunnon vähän paremmaltakin paikalta.

"Ei väännetty."

Kyllä väännettiin ja väännetään, mm. surullisenkuuluisan naamakirjan rasseryhmän eräs vanhempi edustaja, joka ainakin t-paidan perusteella on jonkin lajin Suomen mestari, itki siitä kuinka vietnamilaisille annettiin monta kertaa enemmän toimeentulotukea ja vielä autot päälle.

"Miksi sino-mongolidista kellervää ihonväriä ei pidetä "keltaisena vaarana", ja miksi toisaalta intialainen ihonväri, joka eteläisimpien osavaltioiden osalta on vähintään yhtä tumma ja melaniinipitoisuudeltaan sama kuin afrikkalaisilla, ei herätä samoja intohimoja kuin afrikkalainen?"

Jos totta puhutaan, syynä lienee se, että afrikkalaiset miehet koetaan seksuaaliseksi uhaksi, aasialaisia ei. Ei ole sattumaa, että Halliksenkin propaganda keskittyy raiskauksiin vieläpä antaen ymmärtää, että kaikki ovat aftikkalaisten tekemiä.

"Samoin kilpailu on kiristynyt jatkuvasti, ja hiostaminen ulotetaan koko ajan yhä nuorempiin."

Nuorempien sisarusten koulunkäyntiä seuranneena olen havainnut, että koulu on ollut ainakin 90-luvulla fiksumpi paikka kuin 80-luvulla.

"Ei tietokonehommiinkaan ihan pystymetsästä pääse."

Koodariksi pitää ehkä osata jonkin verran koodata. Projektipäälliköksi pääsee pystymetsästä.

"Mietipä, millaiseksi työ on mennyt vaikkapa perinteisillä naisvaltaisilla aloilla, kuten hoitoalalla."

Kannattaa ehkä kuunnella muitakin lähteitä kuin Tehyä. Perussuomalaisten vahvoilla kannatusalueilla sijaitsevat keskussairaalat ovat aika rankkoja paikkoja, mutta eipä tuolla maakunnissa näytä hoitsuilla kova kiire olevan.

"Lisäksi olemme saaneet lukea jatkuvista YT-neuvotteluista ja irtisanomisista. Pepputuntuma on, että IT-alalla saa kenkää yhtä nopeasti kuin sinne pääseekin,"

Tämä on median luoma harhakuva. Jokaisista YT:istä revitään etusivun uutinen, massiivisista rekrytointikampanjoista ei yleensä hiiskuta sanaakaan.
  
  17. helmikuuta 2009 9:30:25

Nimi : Kalle
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Karkotettu+somali+Somalimaa+on+kielt%C3%A4nyt+j%C3%A4%C3%A4m%C3%A4st%C3%A4+alueelleen/1135243585251

Voisikohan joku perustaa Facebookkiin ryhmän "Autetaan karkotettua somaliystäväämme pysymään kotonaan"
  
  17. helmikuuta 2009 9:31:44

Nimi : Tiedoksi
  
Viesti : Tänään taitaa olla suvaitsevaiston juhlapäivä: Soinin irtiotto, Thorsin laki menee läpi eduskunnassa, ulkona paistaa kaunis kuulas auringonpaiste. Elämme historiallisia hetkiä talvitiistaina 17. helmikuuta 2009.

Tulevaisuus pelottaa kuitenkin rivikansalaista. Toivo paremmasta menetetty.
  
  17. helmikuuta 2009 9:35:56

Nimi : Kalle
  
Viesti : "Jos totta puhutaan, syynä lienee se, että afrikkalaiset miehet koetaan seksuaaliseksi uhaksi, aasialaisia ei. Ei ole sattumaa, että Halliksenkin propaganda keskittyy raiskauksiin vieläpä antaen ymmärtää, että kaikki ovat aftikkalaisten tekemiä."

Vaikka onkin tilastoista helppo huomata, että Afrikkalaiset ovat seksuaalisesti suurempi uhka, niin huomauttaisin, että Halliksen kirjoituksessa raiskaukset ovat aika pieni sivujuonne. Media vaan on tarttunut niihin, koska niistä saa repäiseviä otsikoita.

Mutta jos tiedät näistä asioista paremmin, niin miksi tällaisen halvan keittiöpsykologisoinnin sijaan, et vain osoita vaikkapa Halliksen väitteitä perusteiltaan vääriksi, sehän ratkaisisi koko asian. Tiukkaa faktatietoa vaan pöytään, eikä mitään henkilöön menenmistä.


Tämä on se hetki jolloin "suvaitsevainen" perinteisesti menee hiljaiseksi tai alkaa haukkua homoksi.
  
  17. helmikuuta 2009 9:36:07

  
Viesti : Tämä on se hetki jolloin "suvaitsevainen" perinteisesti menee hiljaiseksi tai alkaa haukkua homoksi.

HAHAHA!! =D ...Touché!
  
  17. helmikuuta 2009 9:38:57

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jokos tämä linkki on ollut täällä: Entinen tiedustelupomo: Britannia luisumassa poliisivaltioksi
  
  17. helmikuuta 2009 10:10:18

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Persujen nouseva kannatus perustuu pitkälle maahanmuuttokysymykseen. Hyvin pitkälle siitä voidaan kiittää Halla-ahoa. Soini on ollut kyllä keskimäärin OK, mutta väritön, hajuton ja mauton.

Soinin kannanotto ja pikku vihjailut Halla-ahoa kohtaan olivat yllätys. Timo sahaa oksaa jolla istuu...

Irtisanoutuminen rasismista on hyvä, olen samaa mieltä. Jutussa oli kyllä havaittavissa myös muutakin...

Paljonkohan Soinille maksettiin? Hyvä valtion virka ja kunnon palkka? Vai peräti paikka seuraavassa hallituksessa?

Nyt näyttänee siltä että media onnistuu tavoitteessan, lyömällä kiilaa kannattajajoukkoon katkeavat siivet kannatuksen kasvulle.

Hymistelyllä ei saavuteta mitään. Kertomalla omasta korkeasta moraalista ja terveistä arvoistaan saattaa saada hyvän maineen mutta tiukkoja asiavääntöjä ei sillä ratkota.

Halla-aho laittoi kasvonsa peliin, ne loattiin median toimesta. Nyt paskaa heittää jo vieruskaverit.

Kerrohan Jussi, jos viitsit, mikö on kantasi rasismiin? Muilla tuntuu siitä olevan niin paljon tietoa...

Onko oikeuden päätöksellä viimeinen sana? Eikö oikeusmurhia satu? Vai saneleeko totuuden ja moraalin aina tuomari?
Siinätapauksessa Jeesuksen tuomio oli oikeudenmukainen... Ja Sokrateksen ja monen muun toisinajattelijan.

Edelleenkään koko maahanmuuttokeskustelussa ei kyse ole yksittäisestä henkilöstä. Kyse on yhteisestä asiasta...

Lemppaamalla Halla-ahon, lemppaa perssut myös minut ja monet muut.
  
  17. helmikuuta 2009 10:14:05

Nimi : JP
  
Viesti : Soini voisi täsmentää sanomisiaan. Jos hän sanoi suunnilleen mitä toimittaja suuhunsa laittoi, tulkitsen Soinin vetäneen yhtäläisyysviivan "ihmisvihan" ja illmanilaisen "rasismin" välille. Eli käytännössä astunut samaan monikulttuuririntamaan muiden puolueiden kanssa. Osaksi ongelmaa.

Ei hyvältä näytä. Jussi varmaan ilmoittelee jos tässä pitää ruveta omaa listaa väsäämään.
  
  17. helmikuuta 2009 10:16:54

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Paljasjalalla on yksi hyväkin argumentti tuossa "argumentoinnissaan": etuuksien määrä. Minä en ole nähnyt Halliksenkaan kirjoituksissa mitään kunnon faktatietoja siihen että miten paljon tuollainen maahanmuuttajaperhe todella SAA niitä tukia, siis esim onko toimeentulotuki heillä jotenkin erilainen kantasuomalaiseen verrattuna, tai mitä muita erityisetuuksia heillä todella on, esim jotain valtion takauksia (vaikka vuokratalolle).

Vielä oma lukunsa olisi se tietysti että laskettaisiin ne todelliset tuet yhteen jotka kukkaroon menevät kulutettavaksi. Uskon näiden olevan merkittävän isot siinä vaiheessa kun lapsiluku on lähellä toista kymmentä, vaikka mitään kantasuomalaisesta eroavaa tukea ei olisikaan.
Joka tapauksessa se tukien vertailu pitäisi saada realistiseksi muiden kansalaisten tukien suhteen. Vielä tasavertaisen tukikohtelun jälkeenkin me nuivistit voimme kritisoida sitä että tuottamattomien ryhmien tukeminen ei siltikään kannata, vaikka tuet eivät olisi sen erityisempiä.

Tietysti tässä asiassa virkamiehillä on itselläänkin vastuu. Ilmoittakoot sen realistisen ei-kantasuomalaisia sortavan tukimäärän sitten jos se kerran ei ole epäreilu.

--

Soinin irtiotto, vaikka lehdistön vääristelemänä (mitä se eittämättä on), on kyllä hieman ihmeellinen. Tuo melkeinpä takaa sen että tuomio tulee. Soini ei ole niin tyhmä että ei ymmärtäisi myös poliittisen ajojahdin mahdollisuuksia. Miksi hän siis on tuollaisen valttikortin päästänyt kädestään?

Minä myös olen vakuuttunut siitä että Perussuomalaisten kannatuksen hurja nousu on pääosin Jussin ansiota, ja valitettavasti juuri maahanmuuttoilmiön tekosia. Mutta ymmärrän kyllä Soiniakin siinä että kyllä Perussuomalaisten pitää olla siinä mielessä henkilöitymätöntä; ei hän voi koko puoluetta uhrata Halla-ahon ympärille vaikka tietyllä tapaa kannatuksen perusteella voisi siltä näyttääkin. Tuo esityksen tapa (edelleen lehdistön vääristelemänäkin) vain ihmetyttää. Nyt tuossa annettiin tosi paljon paukkuja suvaitsevaistolle, ja on hyvin varmaa että jos kepuloinneilla voidaan Jussin oikeudenkäyntiin vaikuttaa (ja niinkuin uskon että tehdään) niin nyt sitä yritetään.
  
  17. helmikuuta 2009 10:17:26

Nimi : Fenix
Kotisivu : Isänmaa vapaaksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitän Reinoa Hommafoorumin kommentistaan:) tämän kautta koska IP:ni on estetty ko. foorumille.

Viite: Heh. Vai voiko olla sellaista mahdollisuutta, että ihmiset voivat olla tietyistä asioista samaa mieltä, vaikka heillä olisi valtavia näkemyseroja toisissa asioissa?

Se, että sinulla on yhtenevä etu esim. jonkun homon kanssa siinä, että Suomesta ei tule islamilaista valtiota ei tarkoita sitä, että sinusta tulisi homo. Sinä voit huoletta äänestää saman asian puolesta kuin Seppo Lehto, eikä sinusta siltikään ikinä tule yhtä loisteliasta pilapiirrotaiteilijaa. Iskee silmää

Demonisoitu uusnatsi voi olla normaali ihminen, joka on median kautta demonisoitu. Tai sitten kyseessä voi olla ihan oikeasti paha ihminen, joka tekee demonisia tekoja. Mutta molemmissa tapauksissa Thorsin laki on Suomelle ja suomalaisille haitallinen. Ihan riippumatta siitä, onko olemassa pahoja suomalaisia vai ei.

Noin muuten olen sitä mieltä, että Reetta tuossa tulitti aika lailla itse kehittelemiään olkikoiria. Mutta ehkä sekin on funtsimisen ja keskustelun alku. Jos siitä jotain hyviä pointteja pitäisi väkisin hakea, niin se, että suomalaisten tulee itse pitää yllä omaa kulttuuriaan. Mutta se ei välttämättä ole sama kuin "korkeakulttuuri" tai näiden apurahataiteijoiden puuhastelukulttuuri.
  
  17. helmikuuta 2009 10:23:14


guestbook © freebok.net