Pääsivu Viestit 114626-114650

Nimi : xor_rox
  
Viesti : Hmmmm: "Huomenna äänestetään, sen jälkeen sivun laittaminen nettiin on myöhäistä. Voi vain todeta tapahtuneen."

Huomenna ei vielä äänestetä. Tämä tuli muistaakseni esille adressivideon ensimmäisessä osassa.
  
  17. helmikuuta 2009 0:36:43

Nimi : Naula Korpela
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Second that!
  
  17. helmikuuta 2009 0:37:04

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jonna", suksi elimeen, trolli, tai anna jotain kovaa faktaa.
  
  17. helmikuuta 2009 0:38:17

Nimi : Naula Korpela
  
Viesti : Siis tuo kommentti Jonnan kirjoitukseen!
  
  17. helmikuuta 2009 0:39:23

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jonna", faktoja saa vetää laudan täydeltä. Anna tulla.
  
  17. helmikuuta 2009 0:43:09

Nimi : Espoolainen opiskelija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lueskelin tässä vieraskirjaa enkä malttanut jättää kommentoimatta 80-luvulla syntyneiden persulaisuuden perusteluja. Itse siis olen syntynyt -85 eli sitä pahinta "paskasakkia" Paljasjalan mukaan. Tässä tuon muutaman näkökantani esille.

Ylä-asteen aikoihin törmäsin ensimmäistä kertaa todelliseen humanitääriseen maahanmuuttoon, suurimmaksi osin Kosovon alueelta. Täten siis olen nähnyt monet sopeutumisongelmat, joita maahanmuutto aiheuttaa. Ylä-asteellemme tuli onneksi kuitenkin suhteellisen vähän pakolaisia, mikä käytännössä "pakotti" heidät tutustumaan myös suomalaisiin opiskelijakavereihinsa. Onneksi monet heistä sopeutuivat ja nykyään tekevät töitä erinäisillä aloilla. Sopeutuminen ei luonnollisesti tosiaan ollut mutkatonta ja nähdäkseni oikeastaan tärkein syy heidän sopeutumiseensa oli heidän vähäinen määränsä. Heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin omaksua meidän tapamme. Muista PK.seudun koulun kavereilta kuultuna, kaikissa kouluissa ei käynyt yhtä hyvin, johtuen suuresta volyymistä.

80-luvulla syntyneet kokivat myös merkittävän poliittisen ympäristön muutoksen juuri "tiedostavaan ikään" tultuaan. NL:n kaatuminen. Koulussa historiaa opiskellessa tuli suorastaan kuvottava tunne suomettumisesta lukiessa. Ainakin oman tuttavapiirin keskuudessa yleinen inho Suomen rähmälläänolosta yleensäkkään ketään kohtaan tarttui juuri lukion aikoihin. Mielestäni 80-lukulaiset eivät nöyristele ketään kohtaan vaan ovat tottuneet pitämään oikeuksistaan kiinni.

Kommentti, että kirjasivistys on tässä porukassa vähäistä, on mielestäni harvinaisen hölmö toteamus. Käsittääkseni tilanne on juuri päinvastainen, liian moni on lähtenyt yliopistoon opiskelemaan ja vaarana onkin, että akateemisia nuoria on Suomessa liikaa. "Oikean" työn tekijöistä on pula.

80-luvulla syntyneet olivat myös ensimmäinen internetin ääreen kasvanut sukupolvi. Tästä johtuen netin käyttö tietolähteenä on harvinaisen tuttu. Internetistä löytääkin tietoa eri näkökulmista ja itse voi tehdä omat johtopäätelmänsä ilman, että esim. media tekee ne sinun puolestasi. Täten näkisin, että 80-lukulaisilla on ollut paremmat mahdollisuudet muodostaa rationaalisempia mielipiteitä ja johtopäätöksiä asioista kuin edellisillä sukupolvilla, joilla tiedolähteenä on käsittääkseni ollut melko puolueellisia kirjoituksia.
Tässä muutama pointti miksi me 80-luvulla syntyneet emme välttämättä kuitenkaan IHAN PASKASAKKIA ole, emme ainakaan kaikki.
  
  17. helmikuuta 2009 0:44:42

Nimi : Linkola
  
Viesti : Somalialaiset palkkasoturit niin ikävää kuin se onkin turvapaikkaoikeuden väärinkäyttöä edustavana ovat aikoinaan tulleet maahan YK:n mandaatilla, mandaatilla joka on ostettu hiellä ja verellä.

Alkavatko tällaiset sivari Halla-ahot taas yhden persoonallisuushäiriön asematunnelipaniikkikohtauksen saatuaan polkea maahan TÄLLAISTA perintöä? Millä MUNILLA he sen tekevät? Vähän samanlaista mentaliteettia edustaa muutamien kylähullujen uhoaminen "Karjalan palauttamisesta"
  
  17. helmikuuta 2009 0:48:22

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jonna", 60-luvulla syntyneetkin odottavat hengitystään pidätellen.
  
  17. helmikuuta 2009 0:49:36

Nimi : Anton
  
Viesti : >>Halla-aho ei uskaltanut mennä maahanmuuttokeskusteluun, koska hän kärsii itseaiheutetusta paniikkihäiriöstä. Häpeää niin paljon omia möläytyksiään, että ei ollut miestä mennä niistä vastaamaan. Pienisieluinen vihaaja, joka on lisäksi munaton pelkuri raukka.<<

Tjaah, mistäs sinä sen voisit tietää? Ymmärrätkö edes, mitä merkitsee tietäminen käsitteenä?
  
  17. helmikuuta 2009 0:52:25

Nimi : Raine
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Paljasjalka: "Niin, miten sen nyt ottaa. Toisaalta ainakin tietskarihommissa pääsee melkoisen vaatimattomilla avuilla hyväpalkkaisiin töihin, joissa päivät kuluvat netissä surffaillen ja Hallista fanittaen. En minä tuota nyt helvetiksi menisi sanomaan."

Oisko pienoista katkeruutta havaittavissa :-) Kuka tahansa paitsi sinä ilmeisesti pääsee tuollaisiin helppoihin ja hyvin palkattuihin tietskarihommiin :-) Huvittava tapaus tämä paljasjalka. Opiskelisit jotain hyödyllistä niin voisit sinäkin saada töitä eikä tarvitsisi kateellisena ruikuttaa täällä Halla-ahon vieraskirjassa :-D
  
  17. helmikuuta 2009 0:58:57

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Oisko pienoista katkeruutta havaittavissa :-) Kuka tahansa paitsi sinä ilmeisesti pääsee tuollaisiin helppoihin ja hyvin palkattuihin tietskarihommiin :-) "

Havaintoni on ns. sisäpuolelta.
  
  17. helmikuuta 2009 1:02:16

Nimi : MW
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : ...vaikka "Jonnan" piti.

Olen siis taas pidätellyt hengitystäni turhaan.

Mitä jos aloittaisitte jonkunlaisella argumentilla, vihapuheiden sijaan? Olisi rakentavaa, ja vähemmän razzizzmia.
  
  17. helmikuuta 2009 1:02:54

Nimi : Stop the press!
  
Viesti : Halla-aho kiidätetty Hesperiaan!
  
  17. helmikuuta 2009 1:04:38

Nimi : Hmmm
  
Viesti : "xor_rox: "Huomenna äänestetään, sen jälkeen sivun laittaminen nettiin on myöhäistä. Voi vain todeta tapahtuneen."

Huomenna ei vielä äänestetä. Tämä tuli muistaakseni esille adressivideon ensimmäisessä osassa."
No hyvä jos näin on. Toivottavasti se sivu sitten tulee hyvissä ajoin ennen äänestystä laajaan julkisuuteen. Harvoinhan tuollaisia listoja edustajien mielipiteistä on nähty, joten luulisi kiinnostavan mediaakin.

  
  17. helmikuuta 2009 1:05:17

Nimi : Onko selitystä?
  
Viesti : Miksi Halla-ahon kannattajat ovat tällaista väkeä Juha Aakula (deeku), IDA (Deeku ja invaliidi), Seppo LEhto (kylähullu), reino (invaliidi), Odysseus (deeku, mielisairas, invalidi, ääliö), Paul R (alkoholisti), Teemu Plösönaama (alkoholisti ja deeku) jne jne,.. yhtään normaalia ei joukosta löydy
  
  17. helmikuuta 2009 1:08:41

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Siis tässä "argumentit":

"Miksi Halla-ahon kannattajat ovat tällaista väkeä Juha Aakula (deeku), IDA (Deeku ja invaliidi), Seppo LEhto (kylähullu), reino (invaliidi), Odysseus (deeku, mielisairas, invalidi, ääliö), Paul R (alkoholisti), Teemu Plösönaama (alkoholisti ja deeku) jne jne,.. yhtään normaalia ei joukosta löydy

Aika vakuuttavaa. Voi vee että on kivaa olla oikeassa.
  
  17. helmikuuta 2009 1:17:40

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ymmärtävätköhän nämä trollinpoikaset, että noilla heikkotasoisilla kirjoituksillaan itse asiassa vain ruokkivat vastakkaista mielipidettä kuin mitä tarkoitus olisi? Vähän samaan tapaan kuin SSS vs. Halla-aho televisiossa. :)
  
  17. helmikuuta 2009 1:19:00

Nimi : Onko selitystä?
  
Viesti : Lisäksi: JepJep & MW (työtön, kuntoutuja)
  
  17. helmikuuta 2009 1:23:23

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Onko selitystä", valehteleva paskanpuhuja, ja tietää sen itsekin.
  
  17. helmikuuta 2009 1:25:27

Nimi : Mikä nimi on IIVI ANNA MASSO
  
Viesti : Eikö Masso ole joku neekerinimi?
  
  17. helmikuuta 2009 1:25:47

Nimi : xor_rox
  
Viesti : Tölli vai mikä se nyt oli: "Ensi tiistaina on tämä valiokunnan mietinnön mukainen lakiehdotus eduskunnan täysistuntosalissa ensimmäisessä käsittelyssä, jossa käsitellään tämän lakiehdotuksen sisältö. Mitään äänestystä ei ensi tiistaina ole. Käsittelyjärjestys on sellainen. Kaikissa lakiesityksissä.

Eli ensimmäinen käsittely tarkoittaa lakiesityksen sisällön hyväksymistä. Jos tulee esityksiä, sisältömuutoksia, sitten niistä äänestetään todennäköisesti keskiviikkona. Jos ei tule, sisällön puolesta se on hyväksytty. Sitte toisessa käsittelyssä, jonka päivämäärää en vielä tiedä, sitten tämä lakiesitys joko hyväksytään tai hylätään."
  
  17. helmikuuta 2009 1:27:05

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jackoffiko siellä taas yrittää tuttuun tapaansa epätoivoisesti trollata, mutta ei edelleenkään uskalla käyttää noloa nimimerkkiään? :)
  
  17. helmikuuta 2009 1:27:50

Nimi : Onko selitystä?
  
Viesti : MW, ota rauhallisesti, se auttaa scitsophreniasta toipumistasi!

Lisäksi voisi vielä mainita nämä ElinaElinat (transu, huumeidenkäyttäjä) ja Kotiäiti, Helsinki (transu, prostituoitu, huumeidenkäyttäjä)
  
  17. helmikuuta 2009 1:30:02

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Onko selitystä" On. Yksinkertaisesti, minä en alennu sinun tasollesi. Pidä genitaalisi.

jos haluat murskata Mestarin uskottavuuden, niin siitä vaan. Hyvästi.
  
  17. helmikuuta 2009 1:39:57

Nimi : Kalle
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Karkotettu somppu rääkyy somaliasta. Hyvin tuntuu tietoliikenneyhteys pelaavan lehtimajasta käsin. Hyvyyden sanomilla on ilmeisesti jokin kirjekyyhky- tai bongorumpuyhteys kyseiseen sankariin

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Karkotettu+somali+Somalimaa+on+kielt%C3%A4nyt+j%C3%A4%C3%A4m%C3%A4st%C3%A4+alueelleen/1135243585251

Toivottavasti leijonat syövät sen.
  
  17. helmikuuta 2009 6:52:20


guestbook © freebok.net