Pääsivu Viestit 114576-114600

Nimi : Mestarin ja Reinon välirikko totta?
  
Viesti : Onko totta että Mestarin ja Reinon välille syntyi välirikko Reinon kerrottua kaskua Mestarin penispumpusta ja ilmakivääristä ravintola tupla naamassa?

Klottinaaman ja Mustalaisruhtinas "nyrkkeilukehässä housuunsa kusseen" välirikko ainakin on 100 % totta.
Jos ette vastaa nyt, kun kysytään kauniisti kysyn asiaa seuraavan kerran nyrkillä!
  
  16. helmikuuta 2009 17:35:50

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taitaa tuttu kaava toistua taas. Kun jossain päin intternettiä moku/mamukritiikittömät saavat väittelyssä vertauskuvallisesti päihinsä, niin he tulevat sitten tänne purkamaan pahaa oloaan.
  
  16. helmikuuta 2009 17:43:18

Nimi : jussille meni ääni
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Olisin täti asteroidia äänestänyt, mutta ei ollut listalla.
  
  16. helmikuuta 2009 17:43:52

Nimi : Razze
  
Viesti : "Olen vallassa vielä vuonna 2019!"
T.Matti

Voi Kristus mikä moukka!

Vai kuvitteleekohan hän itsensä Putiniksi?
Eikös tuollaisella harhaisella kuvittelulla ja omaan kaikkivoipaisuuteen uskomisella ole ihan nimikin? Narsismi?
Myös LSD:n käyttö saattaa aiheuttaa vastaavia harha-aistimuksia.
Pitäisiköhän tässä alkaa huolestumaan...?
  
  16. helmikuuta 2009 17:47:30

Nimi : BelajaSmert
  
Viesti : Jussille: Vai että oikein mensan jäsen ja kännissäkin vielä. Olet varmasti todella älykäs kun tuottaa suuria vaikeuksia kirjoittaa keskustelusivuille selvinpäin. Kyllä me tyhmät varmasti otamme opiksi, olethan sentään mensan jäsen ja muistat myös mainita sen. ;) Olen saanut uuden profeetan.
  
  16. helmikuuta 2009 17:48:24

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Tämä viimeisin uhittelijahan kuulostaa ihan juuttien operettikreiviltä!

"Jussi": me tyhmät tunnemme itsemme nolatuiksi ylivertaisen argumentointisi edessä. Radikalisoidumme ja äänestämme persuja. Ha-ha!

Paul, väitätkö että todellisuudessa usan mustat eivät olekaan tuomareita, lääkäreitä ja sen sellaisia? Onko meille valehdeltu?!1
  
  16. helmikuuta 2009 17:50:22

Nimi : K.Rela
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Arvoisa herra Mensan jäsen Jussi,

Epäilemättä älykäs Mensan jäsen kirjoittelee kännissä nettiin maanantaina iltapäivällä. No.. jos hyväksytään sinun premissisi, joiden mukaan sinä olet älykäs, ja älykkäät ihmiset alkavat jo varhain manipuloimaan tyhmempiä ihmisiä aivan kuinka tahtovat, herää kysymys, että kenen pussiin sinä haluat tällä inkontinenssin tuotteellasi pelata? Haluatko, että kaikki Scriptan lukijat siirtyvät Vihreisiin Naisiin huomenna? Vai olikohan kysymys siitä, että halusit päästä kertomaan olevasi Mensan jäsen, ja näin asemassa josta käsin voit varoitella itseäsi tyhmempiä uhkaavista salaliitoista, jotka ehkä vain sinä - Mensan jäsen - kykenet havaitsemaan.

Seuraava projektisi (oikeinkirjoituksen jälkeen.. jonka Mensan jäsenenä opit toki hetkessä kunhan hiukan paneudut aiheeseen) voisi olla sitten esimerkiksi se, että käyt tiedottamassa Yhdysvaltojen reservaateissa spurguuntuville intiaaneille, että maahan tunkeutuneet vieraat ihmiset ja kulttuurit olivat heille itseasiassa valtaisa ja voimavaraistava rikkaus.

Tultuasi takaisin, perustamme yhdessä yhdistyksen niille ihmisille, jotka kuvittelevat olevansa muita älykkäämpiä, mutta eivät osaa kirjoittaa oikein niiden yhdistysten nimeä, joihin kuuluvat.

  
  16. helmikuuta 2009 17:50:39

Nimi : Jussi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Täällä ei voi edes lainata edellistä kirjoittajaa... No, vastaan tuohon USA:ta koskevaan viestiin.

Amerikkalaiset itsekin ymmärtävät laajasti sen, että heidän hyvinvointinsa perustuu maahanmuuttajiin. George Bush Tyhmempi laittoi senkin henkireiän umpeen koska oli oikeasti ja kiistattomasti tyhmä.

Meille olisi taivas auki... miettikää itsekin, - halpoja maahanmuuttajia tekemään ne työt, joihin te ette viitsi ryhtyä. Siivous ja muut vastaavat tympeät hommat. Teille jäisi aikaa ja varaa harrastaa työaikananne sitä mitä haluatte eli vaikkapa nettisurffailua. Luulisi maahanmuuttajan näyttävän houkuttelevalta. Jonkun pitää nimittäin oikeasti tehdä myös sitä työtä, jota itse ette viitsi tehdä.

T. Sama mensan jäsen jussi ja lisäksi suomalaisten työmoraalista huolissaan oleva pomo. :)
  
  16. helmikuuta 2009 18:02:27

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Meille olisi taivas auki... miettikää itsekin, - halpoja maahanmuuttajia tekemään ne työt, joihin te ette viitsi ryhtyä. Siivous ja muut vastaavat tympeät hommat. Teille jäisi aikaa ja varaa harrastaa työaikananne sitä mitä haluatte eli vaikkapa nettisurffailua."

Tuo on aika huono perustelu sellaiselle maahanmuutolle, jossa maahanmuuttaja jää pysyvästi "työvoimareserviin" eli työttömäksi, muiden elätettäväksi.
  
  16. helmikuuta 2009 18:07:39

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami: "Joka tapauksessa, maahanmuutto ei USA:llekaan ole aina ollut pelkästään positiivinen asia, vaan "kansakuntien sekoittuminen" on osittain tapahtunut slummien ja ghettojen kautta."

Ja reservaattien, sisällissotien, jengisotien ja varsin kovien kurinpito-otteiden kautta. Varsin hauskoja nämä "suvaitsevaiset", jotka nappaavat aina USAn malliesimerkiksi monikulttuurin ihanuudesta. Joko historiantuntemus on tasan nolla tai sitten on sormet ristissä, ettei vastapuolella vain olisi ketään, joka olisi vaivautunut jopa lukemaan pikkuisen historiaakin.

Vielä huvittavampaa on se kuinka (useimmiten) samat tyypit käyttävät USAta malliesimerkkinä täysin epäonnistuneesta valtiosta: on huonot aselait, olematon sosiaaliturva, kauheasti väkivaltaa, kauheasti ikävää patriotismia ja supervalta-ajattelua, intiaaniparatkin on ajettu reservaatteihin jne. Ja mitään ristiriitaa ei nähdä noiden moitteiden ja monikulttuurin mallimaaksi maalailun välillä.
  
  16. helmikuuta 2009 18:18:53

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Raine:

"Vielä huvittavampaa on se kuinka (useimmiten) samat tyypit käyttävät USAta malliesimerkkinä täysin epäonnistuneesta valtiosta: on huonot aselait, olematon sosiaaliturva, kauheasti väkivaltaa, kauheasti ikävää patriotismia ja supervalta-ajattelua, intiaaniparatkin on ajettu reservaatteihin jne. Ja mitään ristiriitaa ei nähdä noiden moitteiden ja monikulttuurin mallimaaksi maalailun välillä."

Tätä on jaksanut ihmetellä. Mutta hei, jos on "hyvällä" asialla, referenssi on vapaa. Eikö?
  
  16. helmikuuta 2009 18:28:59

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Buu, surkea tämä sananvapauden tila nyky-Suomessa kun ei uskalla tulevien työllistymismahdollisuuksien heikkenemisen pelossa mennä omalla nimellä Jussin kaveriksi Facebookissa. :((
  
  16. helmikuuta 2009 18:36:32

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Suurta maahanmuuttokeskustelua odottaessa tunnelma on kuin takavuosikymmeninä Suomi-Neuvostoliitto jääkiekko-ottelua odotettaessa. Toivottavasti menee hyvin. Jännittää.
  
  16. helmikuuta 2009 18:41:18

Nimi : Petteri
Kotisivu : http://www.the99.org/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tekevät muslimeillekin supersankarisarjakuvia, että saavat nuoret positiivisia roolimalleja.

http://www.the99.org/

"THE 99 are the world's first superhero team based on Islamic culture and history."

Ihan vain tiedoksi saatettakoon...
  
  16. helmikuuta 2009 18:50:02

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.the99.org/

Outoa. En tunnista tuolta sitä säkkiin pukeutunutta Neiti Mysteeriota.
  
  16. helmikuuta 2009 18:54:06

Nimi : Riina
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Olisi erittäin tärkeää valistaa näitä nuoria asiallisuuden tärkeydestä tässä yhteisessä hommassa, eikä asiallisuuteen kuulu mitkään lakupekkakuvat tai neekeri nimittelyt."

Tämä pitäisi tiedostaa paljon laajemminkin: tälläiset lakupekka-höpinät ja muut vastaavat rimanalitukset ovat ennen kaikkea vain helppoja maaleja ja lisäammuksia Homman vastustajille! Itse hommaa tuollaisilla tunteenpurkauksilla ei edistetä yhtään, päinvastoin, pilataan vain mukana olevien asiallisten henkilöiden panos.
  
  16. helmikuuta 2009 19:01:03

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Wilhelm: Buu, surkea tämä sananvapauden tila nyky-Suomessa kun ei uskalla tulevien työllistymismahdollisuuksien heikkenemisen pelossa mennä omalla nimellä Jussin kaveriksi Facebookissa. :((

Mielestäni on aika kaukaa haettua syyttää siitä "sananvapauden surkeaa tilaa Suomessa". Mitä tekemistä sillä on koko asian kanssa? Onko jotain näyttöä siitä, että Jussin Facebook-kavereiden työllistymismahdollisuudet ovat kovastikin heikentyneet?
  
  16. helmikuuta 2009 19:10:32

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jussi: amerikklaiset on uskotettu, että siirtolaisia tarvitaan. Samaisella medialla, joka meille parhaillaan tekee samaa.

Paskatöitä teki aikoinaan nuoriso. Miksei tee enää? Pitäisikö tähän syyhyn tehdä muutos?
  
  16. helmikuuta 2009 19:17:46

Nimi : Jussi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Joku naisihminen kommentoi aikaisempaa kirjoitustani toteamalla etten osaa edes kirjoittaa oman yhdistykseni nimeä oikein. Iso kirjain puuttui alusta. Herranen aika sentään. Kirjoitinhan sentään myös asiallista asiaa. Eikö siitä löytynyt kommentoitavaa?

Joku toinen totesi kirjoitukseeni viitaten että USA:lla menisi paremmin ilman maahanmuuttajia. Tuo on jo niin suuri aukko sivistyksessä, ettei tällainen palsta voi sitä korjata. Onnea valitsemallanne tiellä. Hitto kun olisin itse keksinyt tuon jipon jolla kaimani Halla-Aho lyö nyt rahoiksi. Kerrassaan älykäs mies, tunnustan. :)
  
  16. helmikuuta 2009 19:21:43

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joku toinen totesi kirjoitukseeni viitaten että USA:lla menisi paremmin ilman maahanmuuttajia."

USA:lla todennäköisesti menisi paremmin ilman joitakin maahanmuuttajia. Tosin USA:n maahanmuuttopolitiikassa on käsittääkseni sellainen hyvä puoli, että mätämunat saavat helposti karkotuspäätöksen ja porttikiellon.
  
  16. helmikuuta 2009 19:33:50

Nimi : Paul R
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Uskon tietäväni asioiden oikean laidan paremmin. Tarkista oma sivistyksesi.
  
  16. helmikuuta 2009 19:36:40

Nimi : Uuno
  
Viesti : Jussi:

On selvää, että maailman suurin ja mahtavin valtio Yhdysvallat on syntynyt maahanmuuton tuloksena (kävikö muuten alkuperäiskansalle hyvin siinä prosessissa?).

Amerikkalainen maahanmuutto oli ennen ja on edelleen luonteeltaan aivan toisenlaista kuin europpalainen maahanmuutto. Amerikassa maksetaan osaajille kunnollista palkkaa, mutta toisaalta sosiaalietuudet ovat huonot. Euroopassa tilanne on juuri päinvastainen. Tämän takia Amerikka saa maahanmuuttajista parhaimmat yksilöt ja me täällä Euroopassa kurjimmat. Euroopan vetovoima osaajien suhteen on surkea.

Amerikka ei sopeuta millään tavalla, vaan se on sinusta itsestä kiinni sopeudutko vai etkö. Jos ei kelpaa niin voit poistua. Euroopassa yritetään sopeuttaa ja sopeuttaa tuloksin, jotka tiedetään. On täysin naiivi ajatus, että humanitaarinen maahanmuutto toisi esim. meille oikeasti osaajia.
  
  16. helmikuuta 2009 19:47:46

Nimi : muuan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Linkki IS:n sivuille tuntuu pelottavan itsekeskeiseltä, olisi hyvä jos voisit keskittyä edelleen asioihin, ihan itsesi vuoksi.
  
  16. helmikuuta 2009 19:51:59

Nimi : toukoeno
  
Viesti : woe woe, sitä on ruvettu faissailee, toivottavasti olet palkannut sihteerin siihen ajankäyttöön.
  
  16. helmikuuta 2009 20:00:16

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen J H-a:n kanssa täydellisesti samaa mieltä, joskin linkit joidenkin ulkopuolisten naamaryhmiin ovat minustakin hiukan huolestuttavia.

Voimia Jussi, äläkä anna muiden tehdä itsestäsi "ukkosenjohdatinta".
  
  16. helmikuuta 2009 20:13:30


guestbook © freebok.net