Pääsivu Viestit 114526-114550

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Näemmä on Jackoffit (vai mikä se olikaan) heitetty jo ravintolasta ulos, ja sitten katkerina ja epätoivoisina tulevat yrittämään trollaamista. Vaan heikkoa on, kovin heikkoa. Onhan se toki niin, että kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia, mutta kyllä nyt vähän parempaa voisi odottaa trollinpoikaseltakin. Koeta nyt saada edes viihdearvoa siihen touhuun, jookosta? :)
  
  16. helmikuuta 2009 3:16:29

Nimi : Jari
  
Viesti : Voin vain kuvitella, kuinka paljon aikaa ja voimia kaikki tämä keskustelu vie herra Halla-aholta ja kuinka paljon turhautumista ihmisten typeryys aiheuttaa. Toivon voimia hänelle.
  
  16. helmikuuta 2009 5:28:07

Nimi : panopticon
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Olipa taas ihanaa lukea hesarista totuus siitä, että maahanmuuttoon suhtautuminen millään muulla tavalla kuin oikealla tavalla, on rasismia. Toimittaja oli selvästi piiskannut itsensä oikein huolelliseen suvaitsevuusvihaan huomauttaessaan feibu-ryhmän jäsenten ilmaisevan mielipiteensä ihan nimen kanssa. On kyllä tosiaan törkeää että kansalaisella on mielipide ja haluaa sen tuoda esille, ihan nimen kanssa. Pitäisihän meidän tietää, että se on toimittajien yksinoikeus! Perinteiselle medialle netti on uhka, koska se haastaa sen "diskurssimonopolin". Toimittajien ylilyönneissä on paljon tietynlaista reviirin puolustamista. Homman yksi hienous on juuri tässä: se toimii monella tasolla.

Iivi Annan kirjoitus Usarissa oli kyllä jotain ihan muuta. Toivo elää. Kommenteissa joku pahainen netsi ja rrrrasisti tuumasi: "Kulttuurirelativismi ei puolusta ihmisyyttä vaan jonkinlaista halpaa eksotiikkaa." Touché! Olen jo pitemmän aikaa pohtinut, mistä tämä eettisesti varsin kyseenalainen monikultturismi kumpuaa. Selitys on tosiaan halpa eksotiikka. Se että on kivaa kun katukuvassa on värikkyyttä. Tämä on rasismia. Mielestäni mokutuksen ytimessä on vahva rasistinen värinä. Mokuttajat on juuri sitä porukkaa jota Ilkka Malmberg kuvaa kuukautisliitteessä: ihmisryhmä jolle toiseuden ja eksotiikan kokemus on syntynyt kanarianmatkoilla.

Loppukevennykseksi pitää kyllä ihastella hesarin raiksausuutisointia Tampereelta, jossa toimittaja on yltänyt todelliseeen sananinjailuun. Tekijä oli perinteisesti "tummahiuksinen" ja "huonosti suomea puhuva" - uutuutena oli "vaaleahkoihoinen". Siis mitä vittua, oikeesti?! Hauskaa jutussa ei ollut se, että siinä muistettiin mainita uhrin olleen päihtynyt ja että tilanne oli minuutissa ohi. Eli oma vika ja minuutin raiskaus-han on toki vähemmän törkeä kuin pitempi raiskaus.

Esa Mäkinen: jos luet tätä, niin olisin kirjoittanut mielelläni mediakriittisen tarkasteluni omalla nimellä, mutta teit aika selväksi että moinen ei ole sopivaa.
  
  16. helmikuuta 2009 5:31:47

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Google löytää tuon vain tuosta YLEn artikkelista.

Hommafoorumilla.

Joka siis ei ole Jussin keskustelupalsta olleskaan.

Mutta ei pidä ihmetellä jos Yle ei tahdo tai ei osaa.
  
  16. helmikuuta 2009 8:26:35

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ilmeisimmin olet täällä kritisoimassa Jussi Halla-ahon poliittisia näkemyksiä. Näin ollen olisi mielestäni kohtuullista odottaa, että edes vaivautuisit lukemaan näitä näkemyksiä hänen blogistaan etkä käyttäisi vain tertiäärisiä lähteitä, kuten Iltasanomat."

Olen lukenut Halla-ahon blogia ja muodostanut käsitykseni hänen poliittisista näkemyksistään muutamia vuosia ennen kuin mikään lehti vaivautui uhraamaan hänelle yhtäkään palstamillimetriä. Aikaisemmin en ole itsekään vaivautunut kommentoimaan, koska Halla-aho nyt oli yksi internetin kylähullu muiden joukossa.

Nyt EU-parlamenttiin on menossa maani edustaja, jonka mielestä mm. USA:n presidentti on ainakin puoliksi Afrikan sarven ihmissaastaa. Kyllä se vähän vituttaa. Ja kyllä se on kirkossa kuulutettu, läpi menee niin että heilahtaa koskaan ensimmäistäkään maahanmuuttajaa näkemättömien peräkammarinpoikien äänillä.
  
  16. helmikuuta 2009 8:49:50

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Arbiter

Sovitaanko, että jätetään ulkopuoliset vittuilujen ulkopuolelle.


"CP-vammaan kuuluu yleensä liikuntavammaisuutta, pakkoliikkeisyyttä tai halvaus. Henkinen kehitys on normaalia noin 50 %:lla CP-vammaisista.[2] CP-vammaisten toimintakyky vaihtelee suuresti: joillakin vamma ilmenee vain pienenä toimintahäiriönä, toisilla vaikeana monivammaisuutena."
Wikipedia
  
  16. helmikuuta 2009 8:58:27

Nimi : Tinden
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : ensimmäistäkään maahanmuuttajaa näkemättömien peräkammarinpoikien äänillä.

Tää on niin tätä.

Olikin jo ruokinta-aika.
  
  16. helmikuuta 2009 9:00:23

Nimi : Antti J.
Kotisivu : Absoluuttinen totuus
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "http://fi-fi.facebook.com/group.php?gid=48245693442

Eli täällä on viimein kova väittely, jossa Jenni Lindstedt niminen nuorelta naiselta näyttävä tyyppi vittuilee melko alatyylisellä tavalla näille somalian pakolaisten kotimatkaa järjetäville ystävällisille suomalaisille."

Ai vittuilee? Muutaman viimeisimmän viestin luin ja näyttäisi siltä että Jenni pieksee argumentoinnillaan nuo kuulapäät ihan 6-0.
  
  16. helmikuuta 2009 9:01:54

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olipa taas ihanaa lukea hesarista totuus siitä, että maahanmuuttoon suhtautuminen millään muulla tavalla kuin oikealla tavalla, on rasismia. Toimittaja oli selvästi piiskannut itsensä oikein huolelliseen suvaitsevuusvihaan huomauttaessaan feibu-ryhmän jäsenten ilmaisevan mielipiteensä ihan nimen kanssa. On kyllä tosiaan törkeää että kansalaisella on mielipide ja haluaa sen tuoda esille, ihan nimen kanssa."

- Kumma juttu kun ensin on paha juttu kun kirjoitetaan nimimerkillä. Silloin haukutaan pelkureiksi kun ei muka uskalleta kirjoittaa omalla nimellä. Sitten kun ihmiset kirjoittavat mielipiteitään omalla nimellään, ei sekään kelpaa. Oliskohan tästä nyt pääteltävä, että suvaitsevaisto ei halua ihmisten ollenkaan osallistuvan maahanmuuttopolitiikkaa koskevaan keskusteluun?
  
  16. helmikuuta 2009 9:07:46

Nimi : Ode
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paljasjalka (ja muut): Kun puhutte Halla-ahoa kannattavista peräkammarin pojista, kehottaisin välttämään vihaamianne yleistyksiä. Kaikki Halla-ahon kannattajat eivät todellakaan ole mitään mailmaa näkemättömiä peräkammarin poikia ja muita luusereita.

Itse olen korkeakoulutettu ja tehnyt pitkän työuran kansainvälisessä yrityksessä. Olen nähnyt maailmaa sekä matkustamalla että asumalla. Maksan tällä hetkellä Suomeen erittäin huomattavan määrän veroja.

Viimeeksi asuin kaupungissa, jossa neljä terroristia päättivät ryhtyä toimiin paikallisessa maanalaisessa. Itselleni ominaisesti kiinnostuin syistä ja motiiveista. Luin kaiken mitä käsiini aiheesta sain, mukaanlukien suurimman osan Koraanista. Tämän perusteella olen mielipiteeni muodostanut, en siellä peräkammarissa. Englannissa muuten Euroopan islamisaatio on lähes päivittäin (!!) jossain tiedotusvälineessä käsiteltävä asia.

Ajan kaikella voimallani tasa-arvoa ja ihmisten oikeutta tykätä samasta sukupuolesta olevista. Olen myös vahva anti-anti-semiitti. Uskon liberaaliin länsimaiseen demokratiaan.

Minua RAIVOSTUTTAA se, että uutisvälineissä ja niin sanotussa sivistyneistössä minut (ei toki nimeltä) leimataan milloin rasistiksi, milloin natsiksi sillä koen, ja tiedän, olevani näiden vastakohta. Jos koen perusteltua huolta tietyistä kehityssuunnista, haluaisin kuulla keskustelua, en ala-aste tasoista nimittelyä.

Monikulttuurisuus on synonyymi sille, että heikommat jätetään pulaan. Universaaleja ihmisarvoja on vain yhdet.

-Ode
  
  16. helmikuuta 2009 9:10:09

Nimi : Uuno
  
Viesti : Paljasjalka:

Annan sinulle tehtävän:

1) Ota selvää mikä on Halla-ahon näkemys Euroopan demografisesta kehityksestä

2) KIISTÄ tämä näkemys. Osoita näkemys paikkaansa pitämättömäksi.

Tämän jälkeen voimme ehkä keskustella asioista. Jos perustelet asian hyvin, olen valmis muuttamaan oman mielipiteeni vaikka välittömästi.

ps. kumma juttu muuten, olen antanut saman tehtävän jo todella monelle, mutta ainoatakaan millään tavalla perusteltua vastausta en ole saanut.
  
  16. helmikuuta 2009 9:14:27

Nimi : tarkkailija
Kotisivu : Brändi paremmaksi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tällainen huhu on liikkeellä: Suomi valmistelee afrikkalaispakolaisille suunnaattua Green Card-järjestelmää, jonka turvin tänne otettaisiin vuosittain 25 tuhatta pakolaista Sudanista ja Somaliasta. Heille myönnettäisiin täten heti pysyvä oleskelulupa ilman pakolaisstatusta. Upeeta, mahtavaa!
  
  16. helmikuuta 2009 9:19:32

Nimi : Simo Hovari
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Paljasjalka on siis lukenut mutta ei ymmärtänyt Jussi Tekstejä. Liekö haluttomutta vai kyvyttämyttä ymmärtää?
  
  16. helmikuuta 2009 9:29:55

  
Viesti : Paljasjalka tunnistatko itsesi kuvasta?
On meinaan nääs hämmästyttävä yhrennäkösyys
  
  16. helmikuuta 2009 9:37:40

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ode: "Universaaleja ihmisarvoja on vain yhdet."

Varmaan tiesitkin, että islamilaisille maille YK:n ihmisoikeuksien julistus ei kelpaa.
  
  16. helmikuuta 2009 9:52:20

Nimi : Tosi
  
Viesti :
Annan sinulle tehtävän:

1) Ota selvää mikä on Halla-ahon näkemys Euroopan demografisesta kehityksestä

2) KIISTÄ tämä näkemys. Osoita näkemys paikkaansa pitämättömäksi.

Tämän jälkeen voimme ehkä keskustella asioista. Jos perustelet asian hyvin, olen valmis muuttamaan oman mielipiteeni vaikka välittömästi.

ps. kumma juttu muuten, olen antanut saman tehtävän jo todella monelle, mutta ainoatakaan millään tavalla perusteltua vastausta en ole saanut.


Joo tää on se asian ydin, josta kiistellään, mutta mokuttajat eivät kuullakseni vielä kertaakaan ole pystyneet perustelemaan omaa näkemystään uskottavasti. Eivätkä tule pystymäänkään niin kauan, kun mamupolitiikkaa harjoitetaan näin järjettömästi. Faktat ovat kuitenkin meidän väitteiden takana, siis siinä, mikä on järkevää, kohtuullista ja oikeudenmukaista.

Suomalaiset uskovat vielä poliittiseen järjestelmään, mutta kun se usko karisee, en tiedä mitä tapahtuu. Kannattaa myös muistaa suomalainen mentaliteetti: ensin ollaan ihan hiljaa, mutta yhtäkkiä jossain räjähtää. Sitten turha räpiköidä, kun paskat on jo housussa.

Tää ei ole uhkaus, vaan ehkä enemmänkin varoitus, mihin piittaamaton politiikka voi johtaa. Toivottomuushan on radikalisoitumisen kasvualustaa kulttuurista riippumatta.
  
  16. helmikuuta 2009 9:54:48

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Paljasjalka, vaikka oletkin riidanhaluinen tahallaan väärinymmärtäjä, yritän selittää.

Kyseinen fiktiivinen ihmissaasta on kotoisin Afrikan sarvesta. Eikö väkivaltaista raiskaajaa saa inhota ja kutsua halventavilla nimityksillä, jos hän on kotoisin Afrikan sarvesta? Antaako etnisyys immuniteetin nimittelylle? Miten itse luonnehtisit väkivaltaista (joukko- tai yksilösuorittaja-)raiskaajaa? Miksi afrikansarvilaisuus oikeuttaisi erilaiseen asemaan? Oletko rasisti?

Kenia ei ole Afrikan sarvessa. Pres. Obama ei tiettävästi ole raiskaaja. Oletko rasisti? Eikö polla kestä omilla avuillaan pärjänneen mulatin menestystä? Jos raiskaajista olet kiinnostunut, googlaa Jacob Zuma tai Clarence Thomas. Mutta älä yleistä.

Peräkammarin juttuja blogilinkkini takana. En ala eritellä yhdelle peikolle kansainvälistä työkokemustani tai oppiarvoani tai tulotasoani. Et sinä sellaisista piittaa, kunhan rienaat. Aika vähän villoja sinulta irtoaa.
  
  16. helmikuuta 2009 10:01:27

Nimi : Ruukinmatruuna
Kotisivu : http://takkirauta.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruukinmatruuna yritti eilen analysoida ksenofobiaa ja sen juuria, ja miksi juuri nuoret - häntä itseään nuoremmat - muodostavat yhteiskunnan kaikkein ksenofobisimman aineksen.

Siinä, missä ruukinmatruunan edustamaa X-sukupolvea leimaa kyynisyys ja sen ideologia on uuskonservativismi (mietitäänpä Saffyä TV-sarjassa "Todella upeeta"), niin meitä nuoremmat - 1980 jälkeen syntyneet - ovat todella täynnä vihaa. Miksi?

Yksi asia, mitä päättäjät eivät ole ikinä ottaneet lukuun, on se, että lamasukupolvi ei ikinä ole kokenut sitä samaa turvallisuudentunnetta kuin me koimme lapsuudessamme ja nuoruudessamme, vaan heidän koko elämänsä on ollut jatkuvaa kilpailua, hiostamista ja epävarmuudessa elämistä - heidän on täytynyt juosta koko ajan pysyäkseen edes paikoillaan - ja että he ovat myös kasvaneet, käyneet koulua ja eläneet yhdessä maaahanmuuttajien kanssa samoissa lähiöissä ja samoilla asuinalueilla. Toisin kuin meillä (ja päättäjillämme), heillä on omakohtaisia kokemuksia asiasta.

Päättäjät itsekin myöntävät, että kaikkein ulkomaalaisvihamielisimpiä ovat ne, jotka joutuvat kohtaamaan ulkomaalaiset omassa arjessaan. Ikävät kokemukset luovat katkeruutta, ja katkeruus puolestaan vihaa.

X-sukupolvi ei kapinoi - me olemme eskapisteja ja vajoamme muistoihimme ajasta, jolloin kaikki oli paremmin. Mutta entäpä meitä nuoremmat, joilla ei ole mitään tällaista muistikuvaa eikä omakohtaista kokemusta, että asiat olisivat olleet paremmin ja yhteiskunta, työelämä ja politiikka vähemmän brutaalia?
  
  16. helmikuuta 2009 10:22:53

Nimi : Vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jenni pesee argumentoinnillaan nuo kuulapäät 6 - 0" Nimenomaan. siksi pyysinkin hommalaisia apuun, koska, kuten sanoit Jenni oli keskustelussa voitolla, vaikka olikin väärässä. Eikä jenni itsestään niin fiksua kuvaa antanut, vaikka kauniilta näyttääkin. Jos tuon näköisen naisen pitää alkaa retostella oman seksielämänsä erinomaisuudella ja solvata väittelijät runkkareiksi, voisi sanoa Jennille, että kasva aikuiseksi. kyseisen väittelyn homma hävisi, koska väittelijöilla ei ollut hajuakaan faktoista. Itse en ryhmään kuulu, enkä aio liittyä, mutta tiedän ryhmään liittyneen protestiksi hommalaisia, joilla faktat olisi olleet hallussa. Ikävä, ettei tällä ryhmällä, jossa on liki 18000 NUORTA jäsentä, ole silti käytettävissään kuin Mutu-tietoa, vaikka faktaa löytyy riittävästi maahanmuuttokriittisyyden uskottavaan perustelemiseen. Ehkä tässä joukossa on myös oikeita rasisteja, sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta useimmat jäsenet korostavat hyväksyvänsä "maassa maan tavalla" pakolaiset. Olisi erittäin tärkeää valistaa näitä nuoria asiallisuuden tärkeydestä tässä yhteisessä hommassa, eikä asiallisuuteen kuulu mitkään lakupekkakuvat tai neekeri nimittelyt. Toisaalta tällä provokatiolla taas saatiin suurta huomiota ja paljon jäseniä. Toivotaan nyt vain, ettei RASISTINEN vastaryhmä mene edelle jäsenmäärässään, sillä tätä avaruusmatkailua edistävän ryhmän jäsenyys on vähintäänkin sairasta huumoria.
  
  16. helmikuuta 2009 10:40:01

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ode kirjoitti osuvasti. Leimaamalla kriittiset ja toisinajattelijat reppanoiksi media luo mielikuvaa peräkammarin natsipojista joilla ei ole koulutusta, naista eikä muutakaan.

Tuolla systeemillä pyritään pitämään maahanmuuttokeskustelu vain äänekkäimpien ja usein myös turhan kärkevien ihmisten temmellyskenttänä.

Tarttumalla ylilyönteihin ja sammakoihin media pitää ns. älymystön ja etenkin kriittiset naiset poissa keskustelusta.

Positiivinen piirre on tämänpäivän taiteilijoiden/kirjailijoiden, (joille hesari oli tehnyt kyselyn) kommentit monikulttuurisuudesta. Niissä oli paljon juuri sitä viisautta mikä politiikoilta puuttuu. Ei ihme että kirjailijat ovat yleisälykkäimpiä ihmisiä keskimäärin.

Esim. Kristian Smeds tämän aamun telkkarissa puheli todella järkeviä, samoin Kalle Holmberg.
Tuli hiukkasen mieleen vanhat ajat, jolloin taiteilijat olivat todellakin kantaaottavia ja hyvin usein valtavirrasta poikkeavia.

Huvittavaa sinänsä että mikäli persu latelisi vastaavia kommentteja ne olisivat populismia tai lähes jopa rasismia...

Onko havaittavissa uutta aaltoa ja heräämisiä?

Ehkä taitelijoilla ja kirjailijoilla olisivat avaimet järkevän maahanmuuttopolitiikan keskustelun avaamiseksi?
Järkevä tarkoittaa tässä tapauksessa hyviä perusteluita, maltillista kritiikkiä, aitoa suvaitsevaisuutta.

Maahanmuuttajat eivät ole uhka mikäli me voimme pitää sen hallittuna. Maahanmuuttamisesta tulee uhka kaikille, myös maahanmuuttajille itselleen mikäli integroitumista ei tapahdu. Maahanmuuttajien työttömyys ja kulurakenne muodostaa selkeän uhan sosiaaliselle rakenteelle ja kansantaloudelle.
Positiivisella syrjinnälle me luomme eriarvoisuutta, köyhyyttä, työttömyyttä ja ongelmia oman kansamme syrjäytyneille ja työttömyysuhan alla eläville. Se tulee herättämään katkeruutta, vihaa, konflikteja...

  
  16. helmikuuta 2009 10:44:24

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jenni pesee argumentoinnillaan nuo kuulapäät 6 - 0" Nimenomaan. siksi pyysinkin hommalaisia apuun, koska, kuten sanoit Jenni oli keskustelussa voitolla, vaikka olikin väärässä. Eikä jenni itsestään niin fiksua kuvaa antanut, vaikka kauniilta näyttääkin. Jos tuon näköisen naisen pitää alkaa retostella oman seksielämänsä erinomaisuudella ja solvata väittelijät runkkareiksi, voisi sanoa Jennille, että kasva aikuiseksi."

Jenni ilmeisesti paljastaa perimmäiset syyt mamuilulleen: seksielämä. Yhdestäkään somalijuipista ei luovuta. Sitäkin on Jussi käsitellyt blogissaan.
Etnisessä värinässä on kyse naisten seksuaalisista fantasioista. Ei se uutta ole että tumma ja muutenkin erikoinen mies kiihottaa monia suomalaisnaisia. Mutta sama pitäisi hyväksyä miehille. Femakot tyrmäävät suomalaismiesten vaimonhankinnan Aasiasta ja Itä-Euroopasta. Kilpailua ei suvaita.
  
  16. helmikuuta 2009 11:11:22

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Huutokisaan ei kannata ryhtyä, ne "voittaa" aina sitkein ja tyhmin. Linkkiä kehiin ja kohtelias "anteeksi vain, mutta olet väärässä ja sen voi kuka tahansa tarkistaa. Mielipiteesi saat toki pitää, Suomi on vapaa maa."

Ei Jennien päitä voi kääntää, eikä tarvitse. Faktat voittavat aina.
  
  16. helmikuuta 2009 11:17:54

Nimi : J KarjalaIainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo facebookin kohuttu ajatus somalien roudaamisesta takaisin kotimaansa aurinkoon ja lämpöön on sinänsä empaattinen ja saa kaiken tukeni, mutta olisiko siinä sittenkin vielä paljon fiksumpi ajatus taustalla? Ehkä joku on keksinyt oivan tavan hankkia kelpo kasan rahaa kustannuksellanne? Tilinumero olisi esimerkiksi jonkun työttömän alkoholistin, josta rahat katoaisivat talteen sitä mukaa kun sinne kertyisi... Hmm. ;)
  
  16. helmikuuta 2009 11:44:11

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen vallassa vielä 2019, päivän huumoribläjäys:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902169095053_uu.shtml  
  16. helmikuuta 2009 11:44:19

Nimi : Paul R
  
Viesti : @Ruukinmatruuna. Minä lasken "hännän" varaan. viimeisenä oljenkortena. Luojan kiitos uudesta nuivasta sukupolvesta.
  
  16. helmikuuta 2009 11:45:06


guestbook © freebok.net