Pääsivu Viestit 114501-114525

Nimi : Jack
Kotisivu : Vaatimaton video maahanmuuttokeskustelusta
  
Viesti : Maahanmuuttokeskustelu leviää kuin flunssa pahimmillaan. Olipa foorumi mikä tahansa ja aihe mikä tahansa, niin eikös keskustelu käännny maahanmuuttoon.
  
  15. helmikuuta 2009 19:06:18

Nimi : Jeppe
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vain muslimi voi olla syytön

Onko tämä myös Suomen tulevaisuus?
  
  15. helmikuuta 2009 19:33:46

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Suomi voisi ottaa enemmän maahanmuuttajia
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kokoomus on taas saanut väittämä-sivunsa pystyyn.

En tiedä onko Kokoomus tuota mieltä, mitä sivuillaan esittää, mutta vastaukset eivät toistaiseksi tue tätä.

Mielipiteitä kehiin....
  
  15. helmikuuta 2009 19:39:52

Nimi : Hämeenlinna (entinen Lammi), vastaanottokeskus Ronnin kylälle.
  
Viesti : Ronniin otettaisiin mieluummin vanhuksia
12.02.2009 09:19

Lammilaiset haluaisivat Ronnin tyhjeneviin rakennuksiin asukkaiksi vanhuksia. Viime viikolla torstai-iltana Hämeenlinnan kaupungin järjestämässä keskusteluillassa kävi hyvin selväksi, että turvapaikanhakijat eivät ole tervetulleita Lammille. Ainakaan suurimman osan Turvan talon tilaisuudessa puheenvuoroja käyttäneiden mielestä.

Eniten illan aikana äänessä olivatkin ennakkoluulot ja sen aiheuttamat pelot.Lammilla pelätään kulttuurien yhteentörmäyksiä, erilaisten tapojen tuomia ongelmia. Ronnin kylällä asuvien huolena on yleinen turvallisuus.
– Eikös ne pitänyt Ronniin viedä eikä kylälle, huudahti eräs keskusteluun osallistuneista, kun toimialajohtaja Jukka Lindberg kertoi Pellavamakasiininkujalla olevan puolityhjän kerrostalon olevan mahdollinen aikuisten ja perheiden sijoituspaikka.

Ainoan vastaanottokeskusta selkeästi puoltavan puheenvuoron käytti lammilainen Erkki Strömberg, jonka mukaan 25–30 uutta työpaikkaa kannattaa Lammille ottaa.
Yleisöstä nousi esiin käsitys, että vastaanottokeskuksen tulo Lammille on jo jossain etukäteen päätetty asia. Tapani Hellstén vakuutti, että asiassa tehdään poliittinen päätös.

Joutsenon turvapaikan johtaja Jari Kähkönen kertoi, että Joutsenossa ongelmat ovat liittyneet lähinnä jokamiehen oikeus -käsitteen väärinymmärtämiseen.
– Turvapaikanhakijoiden intresseissä ei ole rötöstely, sillä se tietää välitöntä palauttamispäätöstä, hän muistutti.

Kähkösen mukaan Joutsenossa ei ongelmia ole suuremmin ollut, mikä johtuu varmasti osin vastaanottokeskuksen syrjäisestä sijainnista.
Kähkönen harmittelee Lammilla torstai-iltana keskusteluajan jääneen kovin lyhyeksi. Keskustelulle oli varattu vain tunti, jonka vuoksi moni kysymys jäi todennäköisesti ilman vastausta.

– Kaikki halukkaat eivät ehkä päässeet ääneen. Suotavaa kuitenkin on, että kansalaiskeskustelua aiheesta on ja kriittisiäkin mielipiteitä pääsee esittämään, hän toteaa.
Kähkösen mukaan Joutsenossa vastaanottokeskuksen arki on rauhallista. Väki viihtyy omissa oloissaan, eikä juuri liiku keskuksen alueelta muualle.
  
  15. helmikuuta 2009 20:26:14

Nimi : Apua tarvitaan faktojen suhteen
  
Viesti : http://fi-fi.facebook.com/group.php?gid=48245693442

Eli täällä on viimein kova väittely, jossa Jenni Lindstedt niminen nuorelta naiselta näyttävä tyyppi vittuilee melko alatyylisellä tavalla näille somalian pakolaisten kotimatkaa järjetäville ystävällisille suomalaisille.

Ongelma näyttää vain olevan, etteivät nämä kaverit kykene esittämään Jennille sellaisia faktoja, että Jenni ymmärtäisi, että ihan aikuisten oikeasti Somalit ei tuota nyt, eikä koskaan tulevaisuudessa Suomelle muutakuin vahinkoa. Yksittäisiä poikkeuksia varmaan löytyy, mutta eihän näille matkaa olla järjestämässäkään.

Toivoisin, että Homman asiantunteva jäsenistö kiirehtisi apuun tilastojen ja likkien kanssa, jotta Jenni näkisi, että on perusteltua väittää Somaleita vakavaksi ongelmaksi ainakin taloudellisesta näkökulmasta.

On Homman kannalta HUONO, että Jenni näyttää jopa olevan vahvoilla tässä kiivaassa keskustelussa, koska porukalla ei ole faktat hallussa.

  
  15. helmikuuta 2009 20:29:55

Nimi : JJ
  
Viesti : PerSu:t saavat julkisuutta. Huoli on kova "tiedostavissa" piireissä, kun pitää alkaa jo valtataistelustakin juttuja kirjoittamaan.

Perussuomalaisten oppositiopolitiikka puree paremmin kuin SDP:n

NÄKÖKULMA: Valttikortti vai hanttikortti

Jutta Urpilainen kysyi kunnallisvaalien alla Timo Soinilta, mitä perussuomalaiset ovat saaneet aikaan. Hyvä kysymys. Muistan toimittajaurani ajalta yhden saavutuksen. Veroministerinä Pekka Vennamo lakkautti pelikorttien leimaveron.

Soinin oppositiopolitiikan purevuus ei perustu suuriin saavutuksiin vaan populismiin ja poliittiseen huulenheittoon. Kun SDP ja keskusta rämpivät tahoillaan, Soini putsaa pelipöytää. Silti ei Soininkaan tilanne ole aivan pulmaton.

Mepin urasta haaveilevan helsinkiläisen kaupunginvaltuutetun Jussi Halla-ahon keskustelupalstallaan viikko sitten julkaisema viesti kannattajilleen (”hommalaisille”) kertoo olennaisen. Halla-ahon viesti on ydinosaltaan tässä:

”Jos olen ehdolla, tarvitsen joka ainoan ajatuksiani kannattavan suomalaisen äänen, koska a) vain tällä tavoin voidaan vahvistaa Homman ja hommalaisten asemaa Persujen sisällä, ja b) kaikilla vaalituloksilla on yleistä merkitystä (kuten kunnallisvaaleista näimme). Teidän täytyy ymmärtää, että Persuissa käydään ankaraa pohdintaa siitä, olemmeko minä ja muut hommalaiset puolueelle voimavara vai rasite. Jos hommalaiset, jostakin älyvapaasta syystä ("menee mies hukkaan Brysselissä"), jättävät äänestämättä hommalaisia ehdokkaita, puolue toteaa, että Hommalla ei ole kannatusta, eikä hommalaisia suvaitsemalla kannata ottaa medialta paskaa niskaan.”

Toisin sanoen puoluetta nurkkaa ryhmittymä, johon vanhat jäsenet suhtautuvat epäluuloisesti eikä Soini osaa päättää, mitä tehdä. Halla-ahoa on usutettu haastamaan Soini varmistaakseen, että ei tulisi heitetyksi ulos puolueesta.

Piilisikö tässä jännitteessä siemen uudelle hajaannukselle ja helpotus muille puolueille?

Olli Ainola, politiikan toimituksen päällikkö
  
  15. helmikuuta 2009 20:32:56

Nimi : Somaleja Hämeenlinnan (Lammi) Ronniin?
  
Viesti : Vastaanottokeskus tulee kuin tuleekin vaikka väkisin Ronniin.

http://www.hameensanomat.fi/?article=94141

Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Tapani Hellsténin runnoo esitystä läpi.
  
  15. helmikuuta 2009 20:50:27

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tämä trolli on tosi söötti ja makoinen, ruokin sitä hieman ohimennen:
----------------------------
Nimi : Hohoh

Viesti : Onneksi kaikki suomalaiset ovat työintoa puhkivia eikä yksikään suomalainen loisi työttömyysturvan varassa.

tunteeko kukaan edes yhtäkään loogiseen päättelyyn kykenevää halla-ahoseurakuntalaista? Tai älykästä?
-------------------------------
15. helmikuuta 2009 16:54:04

Koska suomalaisia on työttöminänä ja sosiaaliturvan varassa niin niillä perustein voidaan ottaa siirtää koko Afrikan väestö tänne sosiaalitueilla elämään, niinkö?

Viitaten ylläolevaan lausuntoosi Persujen älykkyydestä ynnä loogisesta päättelykyvystä niin jotenkin viestistäsi on havaittavissa että sinä tuskin olet oikea henkilö muiden päättelykykyjä ja älykkyyksiä arvioimaan....

Viimeisin duunini käsitti vastuun 130 miljoonan euron aluksesta ja lisäksi keskimäärin saman verran lastinarvoa,mitenkäs se sinun duunivastuusi laita on?
Entä koulutuksesi...Tohtori?

Olet räksyttävä tyhjäntoimittaja ja parempaan et tule koskaan pystymäänkään.
Hyväksy osasi.
  
  15. helmikuuta 2009 21:04:51

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Elintasopakolaisten vastaanottaminen on lopetettava
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uusi korrektimpi ryhmä perustettu facebookkiin.

"Suomi astelee kohti lamaa reippain askelin. Ihmisiä irtisanotaan ja sosiaalinen pahoinvointi lisääntyy jatkuvasti. Kuitenkin samalla elintasopakolaisia saapuu maahamme enemmän kuin koskaan ja yhä enemmän väärillä perusteilla. Auttaminen on hieno ja jalo aate, kun siihen on todella tarvetta ja mikä tärkeintä resursseja. Elintason nostaminen toisen maan kansalaisten verorahoilla on mielestäni lähinnä rikos vastaanottomaata, sekä kotimaahan hyljättyjä omaisia kohtaan."
  
  15. helmikuuta 2009 21:21:03

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Koska suomalaisia on työttöminänä ja sosiaaliturvan varassa niin niillä perustein voidaan ottaa siirtää koko Afrikan väestö tänne sosiaalitueilla elämään, niinkö?"

Nyt tarvittaisiin lähdeviite jonkun "suvaitsevaisen" vaatimukseen saada koko Afrikan väestö Suomeen.

Sen sijaan voidaan kyllä miettiä, kuinka mielekästä on leimata väestöryhmiä ihmissaastaksi, kuten Mestarinne tykkää tehdä.
  
  15. helmikuuta 2009 21:38:47

Nimi : Uuno
  
Viesti : Kerrotko Paljasjalka mikä määrä afrikkalaisia täällä Suomessa on riittävästi? Milloin heitä on sopivasti ja milloin liikaa?

Minä en näe mitään epäselvää siinä, että epäonnistuneet valtiot tuottavat rajattoman määrän epäonnistuneita/epäonnistuvia yksilöitä. Tästä saa olla eri mieltä, mutta oma näkemykseni on tämä.
  
  15. helmikuuta 2009 22:00:38

Nimi : saint
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ”Kerrotko Paljasjalka mikä määrä afrikkalaisia täällä Suomessa on riittävästi? Milloin heitä on sopivasti ja milloin liikaa?”

Niin, miten on, Paljasjalka, arvelisitko, että Afrikasta riittäisi meille esim. 10 miljoonaa turvapaikanhakijaa (mukaan voitaisiin laskea myös ”sosiaalisen turvapaikan” hakijat, jos määrä muuten on vaarassa jäädä vajaaksi)?

Jos 10 miljoonaa ihmistä saataisiin jollain ilveellä houkutelluksi tänne palelemaan, niin Suomen asukasluku olisi suunnilleen Kiinan kolmanneksi suurimman kaupungin (Peking) väkimäärä – itse asiassa ei vielä kovinkaan paljon, ja tilaahan meillä on, eikö niin?
  
  15. helmikuuta 2009 22:22:35

Nimi : Nuhanenä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä näitä sivuja lukiessani huomasin, että Jussi taidat olla hieman Sanoma-konsernia vastaan. Siksi huomautankin nyt, että jos aiot ostaa jotain kirjoja, niin älä osta koskaan WSOY:n julkaisemia teoksia. WSOYhän kuuluu Sanomalle. :) eli suomalaisessa kirjakaupassa ei kannata käydä ostoksilla. :)
  
  15. helmikuuta 2009 22:23:51

Nimi : Kyselijä
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Missäs Halla-aho on tälläistä kertonut:

"”Jos olen ehdolla, tarvitsen joka ainoan ajatuksiani kannattavan suomalaisen äänen, koska a) vain tällä tavoin voidaan vahvistaa Homman ja hommalaisten asemaa Persujen sisällä, ja b) kaikilla vaalituloksilla on yleistä merkitystä (kuten kunnallisvaaleista näimme). Teidän täytyy ymmärtää, että Persuissa käydään ankaraa pohdintaa siitä, olemmeko minä ja muut hommalaiset puolueelle voimavara vai rasite."

Google löytää tuon vain tuosta YLEn artikkelista.
  
  15. helmikuuta 2009 22:38:11

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Paljasjalka, ihmisryhmä jota on kutsuttu saastaksi on väkivaltaiset raiskaajat. Miksi pahoitat mielesi tästä määrittelystä? Suhtaudutaanko raiskaajiin mielestäsi liian kielteisesti? Oletko sama sankari joka valomerkin jälkeen ilmestyy tänne esittelemään homo- ja raiskausfantasioitaan?
  
  15. helmikuuta 2009 22:39:12

Nimi : gloaming
  
Viesti : Nyt tarvittaisiin lähdeviite jonkun "suvaitsevaisen" vaatimukseen saada koko Afrikan väestö Suomeen.

Viitteenä voit käyttää esitystä uudeksi ulkomaalaislaiksi. Jos (ja kun) laki menee läpi, meidän ei enää tarvitse keskustella, kuinka paljon on riittävästi tai liian vähän, koska ko. lailla käytännössä luovutamme tämän päätösvallan kolmannen maailman asukkaille. Lakiluonnoksen hahmotteleman "humanitaarisen suojelun" perusteella meidän on nimittäin käytännössä myönnettävä oleskelulupa likimain joka ainoalle kolmannen maailman asukkaalle, joka rajallemme saapuu tällaista suojelua vaatimaan.

Mutta mm. tätähän on sivuttu Vieraskirjan isännän viimeisimmässä blogipostauksessa.

Ilmeisimmin olet täällä kritisoimassa Jussi Halla-ahon poliittisia näkemyksiä. Näin ollen olisi mielestäni kohtuullista odottaa, että edes vaivautuisit lukemaan näitä näkemyksiä hänen blogistaan etkä käyttäisi vain tertiäärisiä lähteitä, kuten Iltasanomat.
  
  15. helmikuuta 2009 22:45:50

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Liittyen tähän "korrektiin" facebook-ryhmään:

Mika kirjoitti 6. helmikuuta 2009 klo 4:47
hyviä esimerkkejä.mitä noihin enää lisäämään.vittu et vituttaa.saunan takana on vielä tilaa.vai kärsiikö siitä pohjavedet?

Jep jep. Homma on nousussa ja maahanmuuttokriittiset nuoret aktivoitumassa. Väkivalta on ongelmanratkaisukeinona aliarvostettu vai miten se oli.
  
  15. helmikuuta 2009 22:54:30

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Ja montakohan esimerkkiä arvon Mr. Paljas haluaisi tästä vieraskirjasta siitä, miten fiksua kieltä ja fiksuja ajatuksia "teikäläiset" viljelevät? Aivan, aika heikko yritys sinulla jälleen kerran.
  
  15. helmikuuta 2009 23:03:21

Nimi : vellihousu
Kotisivu : AUTETAAN RASISTI-YSTÄVÄMME AVARUUTEEN
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hannele Kosonen olet saanut minut todella vihaiseksi.
Olen lukenut kirjoituksiasi säälittävässä ryhmässäsi, jossa esiinnyt niin VITUN VIISAANA YLIMIELISENÄ PASKANA, että.

Eikö saatana riitä, että koko valtio, media, demokratia, oikeusjärjestelmä ja vieläpä kirkko pitää meitä maahanmuuttokriittisiä pilkkanamme. Eikö se VITTU RIITÄ SINULLE. Sinä perustat vielä ryhmän, joka syleksii meidän päällemme ja sinä saatana irvistät tuota tekopyhää paskanauruasi joka helvetin seinäkirjoituksessa.

Helvetin hyvä se on tuolla naamalla toivottaa kaikki islamistit maahamme. Taidat oikein toivoa, että saisit vetää <a href="http://kohtaloni.blogspot.com/2007/07/uneton-burqassa.html">Burqan</a> päähäsi.
Nykyisellään ei taida olla pienintäkään pelkoa raiskatuksi tulemisesta kohdallasi.

Mutta nimesi ja juttusi on ikuistettu internetin avaruuteen... Tulemme niitä kaivelemaan ja muistelemaan kun.. joko anomme viimeisinä vääräuskoisina armoa uppoavassa lännessä, tai kun olemme saaneet maahamme hallituksen, joka kunnioitaa kansalaisten tahtoa
  
  15. helmikuuta 2009 23:03:28

Nimi : Nipa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Heräämisiä:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/50250-iivi-anna-masso-monikulttuurisuus-epaonnistui-jo-muualla
  
  15. helmikuuta 2009 23:10:44

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Hannele Kosonen olet saanut minut todella vihaiseksi.
Olen lukenut kirjoituksiasi säälittävässä ryhmässäsi, jossa esiinnyt niin VITUN VIISAANA YLIMIELISENÄ PASKANA, että."

Voi voi. Näyttäisi siltä, ettei tummelinläträäjäpiireissä arvostetakaan nuivaa provosoivaa sarkasmia.
  
  15. helmikuuta 2009 23:18:56

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt tarvittaisiin lähdeviite jonkun "suvaitsevaisen" vaatimukseen saada koko Afrikan väestö Suomeen.

Nykyisen hallituksen ohjelmassa on sanonta, jonka mukaan Suomi kuuluu kaikille asuinpaikasta riipputtamatta. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, missä tahansa voi vaatia pääsyä Suomeen vedoten hallitusohjelmaan. Periaatteessa koko Afrikka voisi tulla tänne lunastamaan hallitusohjelman lupausta.

Hallitusohjelma on valtioneuvoston sivuilla "www.vn.fi"
  
  16. helmikuuta 2009 0:18:54

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Paljasjalka, ihmisryhmä jota on kutsuttu saastaksi on väkivaltaiset raiskaajat."

Muistaakseni siinä puhuttiin "Afrikan sarven ihmissaastasta". Viesti meni hyvin perille. Reading loud and clear.
  
  16. helmikuuta 2009 0:20:10

Nimi : -JK
Kotisivu : Fasistinen ohjelma
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Fasistinen ohjelma
Eli taannoisen tv-iltaman tiivistelty uudelleendramatisointi

http://www.youtube.com/watch?v=7-Fnz2QdZrY

  
  16. helmikuuta 2009 1:13:58

Nimi : Arbiter
  
Viesti : Kuinka typerä onkaan ajatus siitä että länsi uppoaisi muslimien maahanmuuton takia. Se on idioottien ajatus, hullujen ajatus, mielipuolten ajatus, sukurutsaisten retardien ajatus, pedofiilien ajatus, natsien ajatus, natsimurhaajien ajatus.. Sanalla sanoen cp-vammaisten, persoonallisuushäiriöisten harhaisten skitsofreenikkojen ajatus. No, sanotaanhan että cp-vammaisilla kalut kasvavat pidemmiksi..mutta sekään ei varmaan näiden persu-perseitten kohdalla pidä paikkaansa, joten heidän naistensa karvakukkarot jäävät yhä janoamaan mustanpuhuvaa, valtaisaa valtikkaa...

Did I make myself clear, you maggots!
  
  16. helmikuuta 2009 3:12:44


guestbook © freebok.net