Pääsivu Viestit 114476-114500

Nimi : Hesarissa äärivasemmistolaista propagandaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taas revitettiin monta juttua siitä kuinka ihanaa on maksaa afrikkalaisten eläminen Suomessa.

Ekana jostain Englannista oli revitty vasemmistoradikaali -herrasmies sivistämään tyhmää Suomalaista; ottakaa lisää pakolaisia, se on kivaa !

Toinen oli somalin haastattelu, jossa somali kertoi loukkaantuvansa siitä väitteestä, että somalit vain elävät yhteiskunnan siivellä. Itse kuulemma tekee pitkiä päiviä TULKKINA ??

Jumalauta, somalitulkin palkka maksetaan suoraan verovaroilla, tulkki käy oikeudenkäynneissä, poliisikuulusteluissa ym... Eikö Hesarin propaganda-osasto löytänyt yhtään parempaa tapausta ? Tietysti se on OIKEASTI erittäin vaikea löytää somalia, joka hyödyttäisi tätä yhteiskuntaa.

Minä sanon kiitos EI islamille, ja äänestän Perussuomalaisia. Voimia Halla-Aholle, sinua vastaan on orhganisoitu valtion tuella Ylen ja Hesarin propagandakoneisto, mutta kyllä kansa tietää kuka sen etuja puolustaa.
  
  15. helmikuuta 2009 15:51:09

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Täältä näet sen, mitä adressin luovutustilaisuudessa tapahtui:

Osa 1. http://www.youtube.com/watch?v=ZSYkpCK08xM&feature=channel_page

Osa 2. http://www.youtube.com/watch?v=kx5l2wHqxAY&feature=channel_page

Osa 3. http://www.youtube.com/watch?v=0FH2E5jos-k&feature=channel_page
  
  15. helmikuuta 2009 16:02:48

  
Viesti : Tuntuu kuin valtaosa kirjoittajista olisi jostain susirajan tuolta puolen. Kyllä minä ainakin Helsingissä näen lähes päivittäin esim. bussinkuljettajia ja siivoojia, joiden voisi ulkonäkönsä perusteella kuvitella olevan Somaliasta kotoisin. Tiedä häntä sitten. Jos he ovat vain propagandasyistä laitettu muka tekemään ko. hommia...
  
  15. helmikuuta 2009 16:04:27

Nimi : Suomalainen mies Töölöstä
  
Viesti : No ei kyllä joukkoliikenteessä juurikaan somalialaisten näköisiä kuljettajia näe (joitakin afrikkalaisia on kyllä joskus), mutta joitakin ilmeisesti arabimaista ja Virosta tulleita on enemmän.
  
  15. helmikuuta 2009 16:09:56

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Suomalainen mies Töölöstä on ilmeisesti näitä junantuomia. Kun somaleita niin antaumuksella vihataan, niin olisi varmaan syytä tietää miltä vihan kohde näyttää.
  
  15. helmikuuta 2009 16:14:11

Nimi : Hohoh
  
Viesti : On se huikeaa kuinka koko maailma on vasemmistolaisessa salaliitossa halla-ahon höyrähtänyttä uskonlahkoa vastaan. Milloin nämä maailmanlopun ennustajat linnoittautuvat johonkin luolaan ja ottavat myrkkyä? Vai kannattaisiko sitä ennen hankkitua hoitoon?
  
  15. helmikuuta 2009 16:20:54

Nimi : Heikki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tarina Helsingin yöstä tältä viikonlopulta alla. Alan oikeasti menettää uskoani ja toivoani siihen, että Homma koskaan voisi oikeasti edetä tälläisiä yksittäisiä tähdenlentoja JH-a/JM-K pidemmälle, sillä niin tiukasti vastapuoli tuntuu pitävän suurta osaa kansalaisista talutusnuorassaan propagandakoneistonsa avulla.

Mutta siis, tapahtunut Helsingin keskustan yökerhossa: olin pyytänyt viehkeää n. kolmekymppistä neitiä kanssani tanssimaan. Tämän jälkeen suunnistimme sivummalle ja aloimme turista niitä näitä ja pohtia maailmanmenoa. Juttu etenee hyvin, kummallakin hauskaan, aiheet melko keveitä kummankin taustoista ja haaveista. Siihen asti neiti on antanut itsestään fiksun kuvan. Sitten, neiti toteaa seuraavansa maailman tapahtumia "pääasiassa HS:n kautta, koska sieltä saa parhaiten kuvan, mitä maailmalla tapahtuu". Olin harkitsematon, ja kommentoin, että "no se HS on mielestäni viime aikoina ollut joissankin asioissa melko yksipuolinen". Neiti pyytää esimerkkejä. Loput voinee jokainen arvata. Mainitsin, että itse Virkkunen kertoi, että he ovat joidenkin asioiden puolella. Neiti pyytää vieläkin konkreettisia esimerkkejä. Koska en keksinyt räikeämpää esimerkkiä, niin varovaisesti totesin, että esimerkiksi maahanmuutosta on puhuttu korostuneen positiivisesti. Neiti kysyy, onko minulla sitä jotain vastaan ja jälleen äärimmäisen varovasti sanoin, että kyllähän tämä nykymeno hieman huolestuttavalta vaikuttaa.

Muutaman sekunnin hiljaisuus, ilmeisesti aivoissa tapahtui jotakin, sen jälkeen alkoi tenttiminen, olenko rasisti, tyhmä, juntti, pelkuri vai näitä kaikkia? Yrittäessäni saada jotain sanotuksi, puheeni päälle nauretaan ja sanoin ja elein tehdään selväksi, että olen säälittävä luuseri, joka ei ymmärrä mistään mitään.

Juttu päättyi siihen, neiti kipittää ystävänsä luokse, selvästi kuohuksissaan vaahtoaa jotain ystävälleen ja kumpikin suuntaa murhanhimoisia katseita suuntaani. Katsoin tässä vaiheessa itse parhaaksi vaihtaa paikkaa ja keskittyä loppuillan väkijuomiin.

Jälkeenpäin mietin, kumpi pännii enemmän: se, että olin niin tyhmä että lausuin kantani maahanmuuttoon julki (tivaamisen jälkeen) ja menetin todennäköisesti mahdollisuuden henkilökohtaiseen nautintoon vaiko sittenkin se, että kun Homman vastustus on näin syvään juurtunutta ja aiheuttaa tälläisiä primitiivireaktioita, onko tässä enää mitään toivoa muuttaa asioita paremmaksi?

Kaksinkertainen pettymys.
  
  15. helmikuuta 2009 16:25:09

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Ei nyt olla lapsellisia. Tietysti työssäkäyviä somaleita on eniten siellä missä somaleita ylipäätään on eniten. Kyllä niistä osalla on ihan oikea työ, eikä pelkän kulttuurikuraattorin, tulkin tai toiseustoteemin työ.

Mutta ei tarpeeksi monella. Tämän myöntää todelliseksi ongelmaksi suvaitsevainenkin.
  
  15. helmikuuta 2009 16:25:23

Nimi : Hohoh
  
Viesti : Mitäs isänmaallisuutta se on olla somalien työttömyystilanteesta huolissaan?
  
  15. helmikuuta 2009 16:31:11

  
Viesti : Niin. On se kumma, että työssäkäyvä somali on aina poikkeustapaus. Mutta sossun rahoilla elävä edustaa koko ryhmää...
  
  15. helmikuuta 2009 16:32:22

Nimi : Nipa
  
Viesti : "Niin. On se kumma, että työssäkäyvä somali on aina poikkeustapaus. Mutta sossun rahoilla elävä edustaa koko ryhmää..."

No hei haloo. Mieti nyt paria kärjistystä:

"Tiedän erään laiskan saksalaisen, ja sellaisia ne kaikki ovat!"

"Tiedän erään työintoa puhkuvan somalin, ja sellaisia ne kaikki ovat!"

  
  15. helmikuuta 2009 16:41:31

Nimi : Suomalainen mies Töölöstä
  
Viesti : Paljasjalalle: en ole junantuoma vaan paljasjalkainen helsinkiläinen minäkin.
  
  15. helmikuuta 2009 16:50:55

Nimi : Hohoh
  
Viesti : Onneksi kaikki suomalaiset ovat työintoa puhkivia eikä yksikään suomalainen loisi työttömyysturvan varassa.

tunteeko kukaan edes yhtäkään loogiseen päättelyyn kykenevää halla-ahoseurakuntalaista? Tai älykästä?
  
  15. helmikuuta 2009 16:54:04

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heikki hyvä, ihan oma vikasi kun rupesit paasaamaan kyseisessä tilanteessa. Tällä kertaa luonnonvalinta ja seksuaalivalinta osuivat yhteen ja would-be-hoitosi löysi itselleen todennäköisesti jonkun isonenäisen kavaljeerin.
  
  15. helmikuuta 2009 16:54:46

Nimi : Joonatan
  
Viesti : Minusta Vanhasen visio kuntarajattomista kuntapalveluista EI OLE huono. Totta kai se vaatii sen että on olemassa automatiikat jolla tuo tulonsiirto tehdään eri asuinpaikkojen ja verokuntien välillä. En usko että se juuri millään aikataululla voi laajeta Euroopanlaajuiseksi, mutta Suomen laajuudessa tuo voisi toimia. Silloin ei kyse ole kiertelyistä tai sosialismista, vaan ihan realistisesta nykyaikaisen tietotekniikan mahdollistamasta jyvityksestä.

--
Mitä tulee tuohon työssäkäyvän somalin haastatteluun (ja kommentointiin) niin siinäkin on järkensä: me maahanmuuttokriitikothan väitämme että hyväksymme ihmiset jos he tekevät oman osansa kokonaisuudesta ja maksavat veronsa. Ja se pitää sitten oikeasti hyväksyä.

Tottakai olisi hyvä että media ja viranomaiset antaisivat oikeata tietoa huoltosuhteesta ja TUKIEN MÄÄRÄSTÄ. Täällä Vieraskirjassa on nyt ihmetelty että kuinka tukiloiset saavat sitä ja tätä tukea ja lapsilisää päälle ja ilmaiset asunnot. Mutta se ei ole varmastikaan totta. Pitäisi vain tietää että mikä se totuus on. Hyvin varmaa on että kuluja on paljon, esimerkiksi vuokra-asuntojen remontit yms. Ja hyvin laajat lapsilisät isoista perheistä. Mutta tällöin ei mitään "2000€ + asunto + lapsilisät" tukia voi tulla. Viranomaiset pitäisi saada pakotettua antamaan oikeat tiedot että näistä voitaisiin edes maahanmuuttokriittisissä piireissä puhua oikeasti.

Minä en usko että nämä "loiset" saavat niin valtavia etuja kuin mitä kansan mielissä saattaa näyttää: Mutta se pitäisi saada oikeana tietona vahvistettua. En myöskään usko itkutarinoihin kuinka maahanmuuttajilla on niin kurjaa, ja työllistymättömyyden syitäkin on erilaisia, eikä kaikki johdu "kantakansalaisten rasismista". Mutta jos viranomaiset eivät anna meille oikeita tietoja niin ei keskustelukaan voi olla realistista. Mielestäni silloin saa tehdä rasistiolettaman kunnes oikeata tietoa suostutaan antamaan. (Lähinnä poliittisena painostuskeinona, moraalisesti se ei tietenkään ole sen oikeampi asia kuin päinvastainenkaan hyysäri-olettama.)
  
  15. helmikuuta 2009 17:13:27

Nimi : gfgf
  
Viesti : Kyllä mä luulen kans ettei kande paljoo halla-aholaisuuttaan tai mäki-keteläläisyyttään toitottaa jos on böönaa iskemäs.
  
  15. helmikuuta 2009 17:14:49

Nimi : Foo
Kotisivu : iltalehti
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Homma on nousussa^^^, kuten voitte tosta uutisesta päätellä! Hyvä homma
  
  15. helmikuuta 2009 17:18:04

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heikille lohdutuksen sana: Olin muutama vuosi sitten käymässä Hesassa ja eksyin kiinnostavien tanssihaluisten naisten perässä liberaaliin DTM-jatkobaariin. Samassa pöydässä istui toisella puolella nuori suomalainen nainen, jonka vieressä istui neekerimies. En kiinnittänyt pariskuntaan juuri huomiota, kunnes mies poistui, jolloin nainen kumartui pöydän yli ja kysyi minulta "onko rasismia kieltää tuota miestä kähmimästä häntä, kun mies ei ole ennestään tuttu". Sanoin, että jos mies häiritsee vielä sinua, niin kerro sedälle, niin setä huolehtii ettei neekeri enää kopeloi. Tyttö siirtyikin sitten istumaan sedän viereen, eikä neekeriä enää näkynyt koko illan aikana.
  
  15. helmikuuta 2009 17:19:54

  
Viesti : Joonatanille vaan tiedoksi, että kyllä ne vuokra-asukkaat maksavat ne asuntojen remontit ihan vuokrissaan, ei ole olemassa mitään ihmeellistä kassaa, (kaupunkienkaan) vuokrataloyhtiöissä, mistä ne remonttirahat otetaan. Tässäkin on huutava vääryys: omistusasuja saa verovähennyksiä remonteistaan (kuten asunnon/kiinteistön hankinnastaankin), mutta vuokra-asujaa ei valtio tue millään lailla.
  
  15. helmikuuta 2009 17:20:14

Nimi : braeden
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Minusta Vanhasen visio kuntarajattomista kuntapalveluista EI OLE huono. Totta kai se vaatii sen että on olemassa automatiikat jolla tuo tulonsiirto tehdään eri asuinpaikkojen ja verokuntien välillä. En usko että se juuri millään aikataululla voi laajeta Euroopanlaajuiseksi, mutta Suomen laajuudessa tuo voisi toimia. Silloin ei kyse ole kiertelyistä tai sosialismista, vaan ihan realistisesta nykyaikaisen tietotekniikan mahdollistamasta jyvityksestä."

Ihan fiksu idea. Esimerkiksi terveydenhuoltopalvelut ovat (tai ainakin vielä jokin aika sitten olivat) todella jäykkiä jos niitä käytti kotikuntansa ulkopuolella. Palveluhaluttomuus ulkokuntalaista kohtaan paistoi jokaisessa lauseessa ja hoitoa sai vasta kohtalaisen kitinän jälkeen.
  
  15. helmikuuta 2009 17:22:50

Nimi : Veronmaksaja Malmilta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisi hauska tietää päivitetyt tilastot kaikkien maahanmuuttajaryhmien työllisyystilanteesta ja huoltosuhteista, jotta voisimme keskustella muutenkin kuin vain mututuntumalta. Mutta eihän sellaisia tilastoja saa julkaista (rasismia) ja voisi paljastua suurelle yleisölle ikäviä lukuja tiettyjen huippuosaavien kultamunien rikastavasta vaikutuksesta yhteiskunnallemme. Joten elämme epätietoisuudessa ja maksamme kalliisti tästä huippuosaamisesta.

Mutta vuodelta 2006 löytyy tällaista: Somaleiden työttömyysprosentti somalien vuoden 2006 työttömyystilanteeksi huimat 62%. Ja tätäkin lukua vielä pienentää se seikka, että 4704 somalista vain 1176 on mukana työvoimassa. Mainitusta 1176 somalista 62% on työttömänä. Vain 447 somalia käy töissä. Eli 9%. Joka kymmenes. Yhdeksän kymmenestä ei tee töitä. Enkä ala tässä erittelemään, mitä ajattelen noiden 447 somalin töiden hyödyllisyydestä. Harmittaa muutenkin."

[link=http://fi.wikipedia.org/wiki/Huoltosuhde]Huoltosuhde">

"Työministeriö [link=http://www.mol.fi/mol/fi/99_pdf/fi/04_maahanmuutto/08_maahanmuuttotilastot/wulktyoll.pdf]estimoi
somalien vuoden 2006 työttömyystilanteeksi huimat 62%. Ja tätäkin lukua vielä pienentää se seikka, että 4704 somalista vain 1176 on mukana työvoimassa. Mainitusta 1176 somalista 62% on työttömänä. Vain 447 somalia käy töissä. Eli 9%. Joka kymmenes. Yhdeksän kymmenestä ei tee töitä. Enkä ala tässä erittelemään, mitä ajattelen noiden 447 somalin töiden hyödyllisyydestä. Harmittaa muutenkin."

[link=http://fi.wikipedia.org/wiki/Huoltosuhde]Huoltosuhde: "Huoltosuhde kuvaa sitä osuutta väestöstä, jonka työlliset joutuvat elättämään. Jos huoltosuhde on esimerkiksi 2, yksi työssäkäyvä joutuu elättämään kaksi työssä käymätöntä. Huoltosuhde lasketaan jakamalla työttömien ja työvoiman ulkopuolella olevien lukumäärä työllisten määrällä. Työttömiin ja työvoiman ulkopuolisiin lasketaan koko ei-työllinen väestö: työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, lapset, omaa kotitaloutta hoitavat sekä asevelvollisuutta suorittavat.

Tämä suhde on tärkeä, koska sen kasvaessa lisääntyy yhteiskunnan tuottavien jäsenten painolasti, kun he joutuvat tukemaan taloudellisesti riippuvaisten elämistä. Jos huoltosuhde nousee, joko sosiaalietuuksia joudutaan karsimaan tai nostamaan työssäkäyvien verotusta.
"

Edellä opittua voidaan soveltaa tähän:

Tyhjäntoimittajat (ei tuottavat eli työttömät, synnytyskoneet, "nuoriso"(tm), ym. kunniakansalaiset) = 4704 - 447 = 4257

Työlliset (tuottavat, jos tulkeista, kulttuurikuraattorin tai toiseustoteemin työstä sellaista termiä voi käyttää) = 447

Huoltosuhde = tyhjäntoimittajat / työlliset = 4257 / 447 = n. 9,5

Kun vertaamme tätä lukua kantaväestön reiluun yhteen (tulevaisuudessa suurten ikäluokkien ikääntymisen takia nousee 2-3 välille), niin kyllä jokainen ymmärtää, että jossain vaiheessa tulee seinä vastaan kuinka monta rikastajaa suomalaiset veronmaksajat pystyvät elättämään oman kansan lisäksi. Ja kun tunnetaan tämän ryhmän vaatimattomat vaatimukset, niin se seinä ei ole enää kaukana.

Se on hienoa, että jotkut Somalit haluavat tehdä töitä ja tekevät pitkää päivää (kuten HS:n tämänpäiväinen tulkki), mutta tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskuntaa ei valitettavasti rahoiteta tulkeilla ym. muilla multikultihömpän edistäjillä. Siihen tarvitaan tuottavien ammattikuntien edustajia ja mahdollisimman vähän edellämainittuja turhakkeita. Ja tämän takia tarvitsemme kriittistä keskustelua maahanmuutosta. Ääneni menee siis Halla-aholle vähintään niin kauan kuin muut puolueet heräävät ongelmaan ja alkavat kertomaan omia näkökantojaan asiaan.
  
  15. helmikuuta 2009 17:36:31

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Naisten iskemisessä ei taida maahanmuuttokriittisyys tosiaan olla valttikortti. Jos tuollaiseen kiistanalaiseen tilanteeseen joutuu, niin melkein ainoa reagointitapa on siirtyä takaisin hyötylaskelmiin, ilman minkäänlaista moraalista kannanottoa. SeKÄÄN ei todellakaan taida viehättää "sydämmellä tuntevaa leidiä" mutta jos sanoo vastineeksi vaikka tuollaisen huoltosuhteen ilman mitään henkilökohtaista arvotusta, niin saattaa juuri ja juuri selvitä rasismileimalta.
  
  15. helmikuuta 2009 17:48:41

Nimi : Venakot on ihania
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joo ei ole hyvä asia naisten iskemisessä olla maahanmuuttokriittinen, sillä venakot ovat ihania, naisellisia naisia - ja ihanan valkoihoisia eivätkä he muunvärisestä tykkääkään !
  
  15. helmikuuta 2009 18:03:49

Nimi : Paul R
  
Viesti : Ei näillä mielipiteillä naisia tehdä. Sellaista se on :)
  
  15. helmikuuta 2009 18:43:26

Nimi : JV
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heikki,

Kohtasit suvaitsevaisena itseään pitävän ihmisen primitiivireaktion jossa vain suvaitsevaisuus on suvaittavaa.

Kannattaa tosiaan kertoa mielipiteensä syvällisemmin vasta aamukahveilla tai mielellään vasta tunnettuanne pari kuukautta niin syvään on hesarin ja muun median propaganda onnistunut iskostamaan sen uskomuksen että jos ihminen on kriittinen maahanmuuttoa kohtaan niin silloin hän on iljettävä rasisti.
  
  15. helmikuuta 2009 19:03:53


guestbook © freebok.net