Pääsivu Viestit 114426-114450

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kuinkamonta suomalaista on facebookissa? Ihmettelen, ettei tätä kanavaa ole tajuttu homman todellisena mahdollisuutena.

Somalit kotiin ryhmä kasvaa uskomattomalla vauhdilla. Seinäkirjoitusten kritiikki on juuri sitä, mitä jokainen tavallinen suomalainen kokee. Ihmisillä on mitta täynnä, eikä syyllisiä ole yksistään ylimieliset somalit, vaan järjestelmä, joka mahdollistaa tälläisen ylimielisyyden valtaväestöä kohtaan.

Jos oma puolue ei olisi "pyhä" ihmisille, olisi ylimieliset mamut pihalla alta aikayksikön. Ongelma on siinä, että valtaosa suomalaisista on syystä tai toisesta naimisissa oman puolueensa/edustajansa kanssa, eikä pysty tunnustamaan faktoja, vaikka kaikki on selkeästi nähtävissä.

Romanit olisi vedettävä ryhmänä mukaan tähän samaan porukkaan, joita me emme enään suvaitse. Ei värinsä vuoksi, vaan asenteensa.

Jokaisella ryhmittymällä, jonka ominainen piirre on pukeutua valtaväestöstä poiketen, näyttäisi olevan ongelmia tehdä töitä tämän yhteiskunnan eteen, tai edes oman elantonsa eteen.

Ymmärrän kyllä, etteivät työnantajat halua palkata näitä ryhmiä, joten oravanpyörä on valmis, vaikka joillakin yksilöillä olisi haluja tehdä töitä.

Sosiaaliturva on yksinkertaisesti liian hyvää, varsinkin maahanmuuttajille, mutta myös kansalaisillemme.

Tämä hyväksikäyttäjien määrä alkaa käydä jo sietämättömäksi näin veroja maksavan näkökulmasta. Eikä sovi vähätellä kotimaista edustusta tässä ryhmässä.

Olisi ehkä paikallaan tehdä työttömyysturvasta vakuutusyhtiöiden toimialaa, jossa valtiolla ei olisi mitään osuutta.

Toisaalta suomalaista koulutetaan 9 vuotta, jotta osaisi kirjoittaa, laskea ja lukea. Voisimme kyllä antaa maahanmuuttajalle mahdollisuuden opiskella suomalaiseksi, mutta tällöin ei mitään poissaoloja tai läksyjen laiminlyöntejä pitäisi suvaita ja "tyhmät" kotiin jo alkuvaiheessa.
  
  14. helmikuuta 2009 22:36:43

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Siellä on huivipäisistä henkilöistä myös kuvia l. kuinka tulee ottaa se oikeanlainen kuva.
Sama peli siis täälläkin...


Käytännössä ero on olematon, mutta ehkä periaatteeen tasolla kuitenkin Suomen linja on parempi, kun kyseessä ei ole ainakaan muodollinen Islam-erivapaus. Myös Liisa (tai jopa Arska) halutessaan saisi jättää huivipäisen passikuvan, eikä poliisilla ole perusteita sen kieltämiseen.
  
  14. helmikuuta 2009 22:45:13

Nimi : Parahin "vellihousu"
  
Viesti : Luku- ja kirjoitustaidottomiahan tänne enimmäkseen tulee - tuolta "Afrikan Sarvesta" - paitsi välittäjät - [Horn of Africa] ja siis 9:ksi vuodeksi peruskouluumme "kotoutettavaksi" ja jokainen niistä luku- ja kirj-taid:sta poikii noin 10 - siis kymmenen "sukulaista" lisää - myös vielä hedelmöityiviäkin vanhusten lisäksi...

Hyvä Athrihd...ym.

yst terv "Agricola kunniaan..."
  
  14. helmikuuta 2009 23:12:10

Nimi : vituttaa jo ihan koko ajan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yle teki kyselyn suomalaisilta mitä mieltä he ovat maahanmuuttajista. 82% vastasi omakohtaisten kokemusten olevan negatiivisia. Mitä Yle teki ?
Poisti kyseisen gallupin tuloksista 82% vastauksista. Miten voi olla että Suomessa tälläistä tapahtuu ? Ymmärrän että jossain Afrikassa pyöritetään poliittista propagandaa mutta miksi täällä kaunistellaan maahanmuuttoasioita ? SDP ja äärivasemmisto vihreineen pelkää menettävänsä kansalaisten tuen Perussuomalaisille ! Ja näinhän on jo käytännössä tapahtunut. Tästä ei puutu kuin enää vaalivilppi ja tulostehtailu USA:n malliin.

Kirkko muuten tukee vahvasti meidn verorahoilla Suomeen pyrkiviä elintasopakolaisia, mm. majoittamalla karkotuspäätöksen saaneita tiloihinsa. Tämä on siis laitonta ja hyvin arveluttavaa, ottaahan kirkko jokaisen meidän palkasta muutaman satasen joka vuosi.

Päätin siis erota kirkosta ja olla tukematta somalien juhlia.
  
  14. helmikuuta 2009 23:44:50

Nimi : Huomauttaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olenko nuivistumassa? Radiosta kuului "Tulta munille!" (äärifeministiohjelman tunnus) niin kuulin sen: "Kultamunia!"
  
  15. helmikuuta 2009 0:07:06

Nimi : veronmaksaja
  
Viesti : Menestymisneuvoja Helsingille: Lisää siirtolaisia ja vauhtia virkamiehiin.

Helsingin päättäjiltä vaaditaan reippaita otteita, jotta kaupungin innovatiivisuus, vetovoimaisuus ja asukasmukavuus vetäisivät vertoja maailman muille metropoleille neljän vuoden kuluttua.

"Jatkakaa siirtolaisten ottamista ja rohkaiskaa heitä näkymään. Juhlikaa yhdessä", neuvoo Helsingin yliopiston Euroopan kaupunkihistorian professori Peter Clark.


Näkyvät siirtolaiset = tummaihoiset tyhjäntoimittajat. Näitäkö siis tarvitaan lisää? Viesti on selvä, teesit ovat vain väärät. Nyt olisi viimeinen aika sulkea ovet yhteiskunnan varoja kuluttavilta turisteilta ja alkaa palauttamaan ylimääräisiä huippuosaajia rakentamaan omaa kotimaatansa. Kyllä ne rautatieaseman seinät pysyvät pystyssä vähemmälläkin nojailijoiden joukolla.

Lisäksi en todellakaan aio juhlia näiden tyyppien kanssa. He ovat juhlineet jo aivan tarpeeksi suomalaisten veronmaksajien laskuun ja loputtomalle piikille ei vain näy loppua, pikemminkin enemmän vain menee kokoajan kiihtyvällä tahdilla.
  
  15. helmikuuta 2009 0:16:25

Nimi : Presidentin Avaama Yhteisvastuu-keräys epäonnistuu rumasti
  
Viesti : Parahin edellinen, jota v*****ti. Olet oikeassa.

Tämä Suomen tuottoisin valtakunnallinen rahankeräys vuosittain ei tule onnistumaan - ja sääliksi käy vaan meitä kotimasia köyhiä.

Luulen, että edellisvuodesta keräys alittaa %:sen kasvunsa - indeksiturva ja inflaatiokin huomioonottaen noin 25%, joka on samalla PS:n eurovaalikannatustulos kansan keskuudessa.

Näin on - meidän äiti tietää paremmin kuin faija...

  
  15. helmikuuta 2009 0:19:05

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Voihan viude...Katselin adressin luovutustilaisuudesta videon ja ei voi muuta kuin ihmetellä.

Tiusanen alkaa jankkaamaan jotain 30-luvun probagandaa ja siunailee miten Euroopassa oli vähemmistöjä juutalaisia vainottu.
Olisi ollut Tiusasellekkin katu-uskottavampaa päivitellä Stalin vainoja ja sitä miten siellä juutalaisia ja vähemmistöjä tuhottiin oikein urakalla.
On näillä kommunisteilla kummat käsitykset suvaitsevaisuudesta.

Hautala oli mainio...Kuinka ihan skenaario miten Suomessa ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen puoli Suomea on asumiskelvoton ja suomalaiset muuttavat pakolaisiksi Afrikkaan?
Ei siis toiselle puolen Suomea, ei Ruotsiin, ei muualle Skandinaviaan,ei Eurooppaan vaan Afrikkaan asti mennään kun kerran liikkeelle lähdetään?
Ja siellä sitten kohdataan ihana paratiisi?
Ei jumalauta sentään....Olen aiemmin peräänkuuluttanut että ministereiltä pitäsi vaatia jonkinlaista pätevyyttä.
Saamari kun saisi edes osalle kansanedustajia jalat maahan ja pään pilvistä.

Mielenkiintoista että Tiusasen piti hakea vauhtia Stalinin kalmon kautta ja Hautalan taasen ydinvoimasta, kumpikaan ei pysty puhumaan näköjään mistään asioista ilman omaa henk.koht agendaansa ja sitten samaan syssyyn persuja moititaan yhden asian liikkeeksi...

Mitenhän nämä ostavat vaikka kesällä jäätelötöttörön?
Tiusanen: "Tätä jäätelöä ostettaessa on syytä pitää mielessä kuinka fasistinen 30-luvun Saksa vei tötteröt vähemmistöiltä mutta uskoisin että nyt suvaitsemme kiihkoitta kaiken värisiä jäätelöitä ja makuja...Niin, vaadin saada ehdottomasti punaisinta jäätelöänne, mikään muu väri ei kelpaa ja maun on oltava kaalisoppamainen!"
Hautala:" Missään tapauksessa en salli tötteröön jäätelöpalloa koska se selkeästi muistuttaa räjähtävän ydinvoimalan sienipilveä!
Pallo on murskattava tötterön sisään ja niin on tehtävä myös muiden asikkaiden tötteröille koska muutoin jäätelöpallon muoto voidaan tulkita piilovaikuttamiseksi ydinvoiman puolesta....Niin ja vain vihreä jäätelö kelpaa ja sen on kelvattava muillekkin!"

Vielä tiedoksi Hautalalle:
Mieluummin yövyn makuupussissa painevesireaktorin kyljessä kuin makuupussissa ghettoutuneen lähiö-talon nurmikolla.
Reaktorin vieressä on paljon turvallisempaa....

Ketale oli hyvä ja varmaankin tulee vielä aikanaan laittamaan jauhot suuhun monelle mokuttaja-politiikolle.
Edustaja-ainesta.

  
  15. helmikuuta 2009 1:05:46

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : JMK oli edukseen luovutustilaisuudessa. Suurkiitos ja kumarrus hänen rohkeudelle aloittaa ja luovuttaa kansalaisadressi.

Kiitos
  
  15. helmikuuta 2009 1:09:46

Nimi : Orastava Tynkyttäjä
  
Viesti : Mukavasti JMK peesailee Jussin "Rotutohtori" Halla-ahon nostattamassa 30-luvun natsismin aallokossa kohti poliittisia pääkallonpaikkoja.

Nämä rotuasiat ovat mielestäni se alin yhteinen nimittäjä ihmisille. Vain tollo tai opportunisti lähtee ratsastamaan, vihalla, natsismilla ja rasismilla. Milloinkahan nämä "rotu tohtorit" alkavat kannattaa puheissaan kaasukammioita ja kuolemanleirejä. Ulkonäkö ainakin on aichmanneja ja gööringejä vastaava.
  
  15. helmikuuta 2009 1:58:57

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin nm. "Orastava Tynkyttäjä" viestin ja sanoisin enemmänkin, että ensin kannattaa katsoa ja miettiä mikä on totta.

Totuus kantaa pidemmälle kuin valhe. Siksi kannattaa aina olla rehellinen.

Asioiden kärjistäminen tai vääristely on helppoa. Totuus on aina se vaikein.

  
  15. helmikuuta 2009 3:16:37

Nimi : far angst
  
Viesti : Kokoomus sentään on suoraselkäinen puolue. Kävin katsomassa äänestystä:

http://www.heimepuhutaanulkopolitiikkaa.fi/suomi-voisi-ottaa-enemman-maahanmuuttajia.html

Kansa oli antamassa vääriä vastauksia, siksi äänestys poistettiin ja siihen saakka ilmenneet tulokset poistettiin.

Hyvä, Kokoomus, rehtiä meininkiä!
  
  15. helmikuuta 2009 5:47:59

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyvä, Kokoomus, rehtiä meininkiä!"

Ple , kun ei tullut screenshotteja. Onko kellään tallella?
  
  15. helmikuuta 2009 7:49:47

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Kova työntekijä

Mediassa on menossa laaja kampanja maahanmuuton puolesta. On television maahanmuuttajailtaa. Hesarissa ”sivistyneistö” kehottaa Suomea ottamaan lisää siirtolaisia. Maahanmuuttokriittiset rinnastetaan rasisteiksi ovelalla tavalla kuten tekee Esa Mäkinen tänään Hesarissa. Hän irvailee, että rasisteista pitää käyttää sanaa maahanmuuttokriittinen, jotteivat rasistit loukkaannu.

Mäkisen jutun lopussa Abdirahim Hussein kehuu kovaa työmääräänsä. Hän näköjään tekee 14-tuntisia työpäiviä. Ilmankos, onhan hän tulkki ja uusia somaleja lappaa ovista ja ikkunoista. Työtä riittää. Jos somaleja tulisi vähemmän, Hussein jäisi työttömäksi.

Suomen valtiolle tulkit tulevat kalliiksi, koska palkan ja sosiaaliturvan maksaminen tulee vielä kalliimmaksi kuin vain sosiaaliturvan maksaminen. Mikkelissä voutina toiminut henkilö kertoi, että poliisi pidätti somalin, joka puhui kuulusteluissa hyvää suomea. Kun sitten mentiin oikeuteen, hän ei enää osannutkaan suomea, ja paikalle tuotiin Helsingistä tulkki, joka sai koko päivän palkan, matkakorvaukset ja päivärahan oikeudenistunnosta, joka ei kestänyt tuntiakaan; juttu oli niin selvä. Solidaarisuus omaa kansaa kohtaan on vahva.
  
  15. helmikuuta 2009 8:00:16

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ple , kun ei tullut screenshotteja. Onko kellään tallella?"

Hommaforumiin voi näköjään luottaa.
Kokoomuksen sensuroinnit:


http://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;topic=2123.0;attach=595;image

http://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;topic=2123.0;attach=597;image
  
  15. helmikuuta 2009 8:38:47

Nimi : N.N.
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Autetaan somali-ystävämme takaisin kotiin", julistaa otsikko Facebookissa. Vieressä on kuva lakupaketista – se musta paksuhuulinen mies, joka herättää tunteita.

Nettiryhmän esittelyn mukaan tarkoitus on kerätä rahaa somalien lähettämiseksi Suomesta pois.

Vähän alempana sivulla on kuva miehestä, joka tähtää katsojaa rynnäkkökiväärillä. "Maasta lähdön vaihtoehto", lukee kuvan alla.

Yleensä netissä uhoaminen on kevyttä ja nimetöntä. Viime keskiviikkoon mennessä 14 000 ihmistä oli kuitenkin liittynyt ryhmän jäseneksi omilla nimillään ja kasvoillaan: Heleniuksia, Viitasia, Mäkitaloja. Enimmäkseen nuoria, alle kolmekymppisiä suomalaisia.

Tämä nyt on ilmeisesti sitä rasismia, josta on viime aikoina kovasti puhuttu. Anteeksi, pitää käyttää sanaa maahanmuuttokriittisyys, etteivät rasistit loukkaannu.

Maahanmuuttokriitikoiden päättely ryhmässä menee niin, että somalit ovat ongelma, koska he ovat somaleita. Somalit elävät suomalaisten verorahoilla, vievät asunnot ja työpaikat.

Tai kuten esimerkiksi Lauri Vidberg asian ryhmän keskustelupalstalla ilmaisee: "Meijän verorahoilla on helppo ostaa armanin paitoja ja lacosten tossuja."

Samoin Minja Hänninen kysyy: "Miks tänne saa tulla pakolaisia, kun on omankin maan kansaa, joilla asiat on todella huonosti."

Tähän saakka suomalaisen demokratian ydinmehua on ollut se, että ihmiset tuomitaan tekojensa perusteella. Ei sen takia, että he kuuluvat johonkin kansaan.

Facebook-ryhmän takana on urjalalainen Rami Sipilä. Mikä on tämän ryhmän tarkoitus?

"Jos on todettu Pohjois-Somalia turvalliseksi asua, niin mitä ne täällä meidän verorahoilla tekee?" Sipilä kysyy.

Eikö somaleilla ole enää oikeutta olla Suomessa? "Jos töissä käy ja verot maksaa, niin joo. Mutta aika harvoin ne sillä tavalla tekee."

Korkeimman hallinto-oikeuden joulukuinen päätös karkottaa kaksi somalia kotimaahansa niittää nyt satoa. KHO:n mukaan Pohjois-Somalian levottomuudet eivät enää olleet este karkotukselle. Tosin ulkoministeriön mukaan koko Somalia on vaarallinen ja suomalaisia kehotetaan lähtemään maasta heti.

Kiväärikuvasta Sipilä kiistää tietävänsä. Se on tosin ollut ryhmän etusivulla jo viikon.

Torstai-iltaisen haastattelun jälkeen Sipilä poistaa kuvan. Tilalle tulee uusia, joissa on hakaristejä ja somaleita. Niitäkin poistetaan.

Torstaina Helsinki Times, MTV3 ja Yleisradio uutisoivat viharyhmästä. Julkisuuden seurauksena parituhatta uutta jäsentä liittyy ryhmään.

Vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää sanoo tutkivansa, syyllistyykö ryhmä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Kysytään somalin mielipidettä.

Helsinkiläinen Abdirahim Hussein, 30, repeää nauramaan kuullessaan viharyhmästä. Hän on tulkki ja kunnallispoliitikko (kesk).

"Miltä musta tuntuu? Toihan on hassu kysymys, onko se kompa?"

Kerron, että ryhmän puuhamiehen mukaan suomalaisten verorahoja ei pitäisi käyttää somalien elättämiseen. "Missä maailmassa tuo kaveri elää? Suomessako?"

Husseinin mukaan Suomessa oli 1990-luvun laman aikaan vallalla kuva, että somalit ovat veroloisia. Ainahan laman aikana haetaan syntipukkeja, eikä nykyinen taantuma ole poikkeus.

"Minä erotun, vaikka seisoisin kymmenentuhannen suomalaisen keskuudessa. Erotun aina värini takia", hän sanoo.

"Olen juuri päässyt töistä, kahdeksan tunnin työpäivä takana ja kuusi tuntia vielä edessä. Sitten joku sanoo, että minä käytän verorahoja. Se loukkaa minua henkilökohtaisesti todella paljon."

**

>>>> Kaikki kunnia Abdirahim Husseinin pitkille työpäiville, mutta somalikielen tulkkeja ei oikeasti tarvita. Nyt somaliasiakkaat kansoittavat käräjäoikeudet, sairaalat ja muut virastot, mutta ilman somaleja tulkin työtä ei tarvittaisi. Toki kun maassa on somalipakolaisia, niin fiksuimmat heistä hakeutuvat esim. tulkeiksi. Tämä verovaroilla rahoitettu työ ei ole oikeaa tuottavaa työtä sellaisena kuin minä sen ymmärrän. Jos Abdirahim on paras esimerkki tuottavasta somalista, niin todella huonosti menee. Eikö pravdalan jättiresursseilla parempaa löydetty?

Pravdan "toimittaja" Esa Mäkinen olisi voinut myös laittaa somalien työllisyys- ja työttömyysprosentit näkyviin sen sijasta, että etsii yhden työssä käyvän esimerkkisomalin. Olisi tullut koko kuva näkyviin.

  
  15. helmikuuta 2009 8:49:37

Nimi : Gifu
  
Viesti : Tynkytteliä!

"Nämä rotuasiat ovat mielestäni se alin yhteinen nimittäjä ihmisille."

"Ulkonäkö ainakin on ...."Lue pariin kertaan tuo juttusi jaa mene sit vessaan häpeemään.

Tuosta vähän vessalukemista mukaan

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/miespuolinen-susan-ruusunen-olin-oras-tynkkysen-ensirakkaus
  
  15. helmikuuta 2009 8:55:14

Nimi : Haider
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tutkimus Helsingin Sanomissa julkaistuista maahanmuuttouutisista.

Tutkimus sijoittuu aikavälille 13.1-10.2. Uuutisia kertyikin tänä aikana 49 (+ 2 korjausta). Uutiset on poimittu A, C ja D -osioista sekä B1 -sivulta. Uskon että muutama uutinen on jäänyt minulta huomaamatta, joten uutisten määrä voi olla hieman suurempi.
Hyväksytyksi tullakseen piti uutisen koskea rasismia, maahanmuuttajia tai maahanmuuttoa. Myös Halla-ahoa koskevat uutiset on otettu mukaan.

Uutiset voisi jakaa seuraaviin ryhmiin:
*maahanmuuto 9 uutista
(aihetta kyllä sivusi ~20 uutista)
*maahanmuutajat 11 uutista
*perussuomalaisia 3
koskee vain Persut & rasismi-
juttuja
*Jussia 4
*Thorsia 2
*muita 20
eli uutisia, jotka koskivat
esim. Guantanamon vankien ottoa
Suomeen
Lisäksi voisin mainita että uutisista 17 oli ns. "lyhyesti" juttuja, eli niistä puuttui kirjoittajan nimi. Legendaarisia Muuttuva maa -kirjoituksia oli kolme. Ne olivat kirjoittaneet Jussi Pullinen, Jukka Harju ja Minna Passi.

Tavallisimpia kirjoittajia olivat Teppo Moisio, Juha Salonen ja Antti Manninen. Näistä eniten kirjoittanutta, Teppo Moisiota, voisi luonnehtia puolueettomaksi. Samaa ei oikein voi sanoa kahdesta seuraavasta.

Mielenkiintoista oli HS:n jutuissa mm. nimitysten käyttö: "Porvoolainen vastuussa Ruandan joukkomurhan suunnittelusta". Onneksi tekstissä sentään kerrottiin henkilön olleen Hutu. Toinen jännä tapaus oli romanimiesten ammuskelu Jyväskylässä tammikuussa. HS uutisoi aihetta "kahden turkulaimiehen ja jyväskyläläismiehen välien selvittelynä". HS ei myöskään vaivautunut uutisoimaan Syvälammen onnettomista ja vainotuista.

  
  15. helmikuuta 2009 10:53:16

Nimi : gloaming
  
Viesti : Pravdan "toimittaja" Esa Mäkinen olisi voinut myös laittaa somalien työllisyys- ja työttömyysprosentit näkyviin sen sijasta, että etsii yhden työssä käyvän esimerkkisomalin.

Huoltosuhde ja tulonsiirtojen tase olisivat parempi mittari, työllisyystilastoja voidaan siistiä erilaisilla näennäisyyksillä.

Tällaisia tunnuslukuja juttuun ei tietenkään voi laittaa, muutoin on olemassa riski, että satunnainen lukija voi ("väärin")ymmärtää, että Rami Sipilä on muutakin kuin säälittävä urjalalainen rasisti, joka on väärässä kaikesta.
  
  15. helmikuuta 2009 10:59:19

Nimi : PaskaHesari
  
Viesti : Tuomarilan asemalla 13.2.09 perjantai-iltana lauma somalinuoria oli potkinut kaikkia kohdalle sattuvia pysäköityneitä autoja.
Kun suomalainen nuori mies meni kehoittamaan heitä lopettamaan, somalinuoret alkoivat uhoamaan hänelle, jolloin hän joutui pakenemaan läheiseen rappukäytävään.

Suomalainen soitti poliisille, tilanteen varmistuttua neljä poliisiautoa saapui paikalle ja ilmeisesti nappasivat somalit asemalta junaa odottamasta.

Olen kuullut juttua, että poliisit ja VR ovat tietoisia (lukuisista) muistakin vastaavista tapahtumista pk-seudun asemilla, jolloin myös ihmisetkin saavat "osansa" "sopeutumisvaikeuksista"(?). Tällä kertaa kohteena oli onneksi luultavasti vain autoja, ei ihmisiä??

Hämmentävää on, että näitä tapahtumia ei ilmeisesti uutisoida mediassa lainkaan?
  
  15. helmikuuta 2009 11:05:29

Nimi : Protestantti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Timo Soini on KATOLINEN!

Me suomalaiset olemme aina olleet PROTESTANTTEJA. On aika koota yhteinen rintama Timo Soinin katolista hapatusta vastaan. Me muistamme hyvin 30-vuotisen sodan ja Pohjois-Irlannin opetukset. Katolisilla terroristeilla ja paavin salaisilla agenteilla ei ole tähän maahan mitään asiaa.

Halla-aho voi aloittaa vihamielisten ulkomaalaisten ainesten vastaisen taistelun parhaiten paljastamalla Timo Soinin olevan Vatikaanin agentti.

Mikäli Halla-aho ei oitis perussuomalaisena iske paavillista Timo Soinia vastaan, paljastuu Halla-aho itsekin piilokatoliseksi Vatikaanin kätyriksi!

Ulkomaalaiset paavinuskoiset ulos! Tämä maa on protestanttinen ja tänne ei ole paavinkätyreillä mitään asiaa!
  
  15. helmikuuta 2009 11:10:46

Nimi : Peräaukon rassaaja homo
  
Viesti : Rakastan sinua Jussi Halla-aho ja haluan että "töräytät" lastisi anukseeni!
  
  15. helmikuuta 2009 11:12:55

Nimi : Entinen Matti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tämä on jo tätä vanhan toistoa, mutta mitäpä muuta voi odottaa, kun Vanhasen Matti pääsee ääneen:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200902159091718_uu.shtml

"Hän otaksuu, että vuonna 2019 Suomesta ja Euroopasta valtioiden väliset rajat ovat kadonneet.

Vanhasen visioissa kansalaiset voivat tuolloin helposti olla jopa kolmen kunnan asukkaita, ja suomalaiset voivat vaivatta hakea lääkärinpalvelunsa vaikka Keski-Euroopasta."

Kuinka moni uskoo tämän vision toteutumiseen? Kuinka moni haluaa olla edistämässä sen toteutumista?

Uurnilla tavataan..
  
  15. helmikuuta 2009 11:13:14

Nimi : far angst
  
Viesti : Oikeastaan tuollainen pikku trolli aina välillä virkistää, vaikka toisaalta säälittääkin. Mutta eteenpäin:

Koska elämme Pahkasika-Orwelliläisessä surrealismissa, kannattaa aina heti ottaa screenshot kaikesta, jota Totuuden Hyysäri, Totuuden YLE tai Totuuden Kokoomus on suoltanut.

Etteivät kiellä sanomaansa ennenkuin netin kukko kolmasti laulaa.
  
  15. helmikuuta 2009 11:15:34

Nimi : Onko totta että Reino ja Halla-aho ovat riitautuneet
  
Viesti : Onko totta että Reino ja Halla-aho ovat riitautuneet

Terveisin AKW
  
  15. helmikuuta 2009 11:16:35


guestbook © freebok.net