Pääsivu Viestit 114376-114400

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahoa pidetään ongelmana, koska joillain natsi-Saksa on tuoreessa muistissa.

Natsisaksa on tuoreessa muistissa lähinnä niillä, jotka näkevät siitä jatkuvasti unta. He siitä höpöttävät päivät päästään ja täyttävät YLE:n asialliset kanavat dokumenteilla natsisaksasta sen sijaan, että esittäisivät suomalaista ohjelmaa.
  
  14. helmikuuta 2009 13:02:57

Nimi : gloaming
  
Viesti : Halla-ahoa pidetään ongelmana, koska joillain natsi-Saksa on tuoreessa muistissa.

Vaikea nähdä, mikä päälauseen ja sivulauseen välinen looginen yhteys yo. virkkeessä oikein olisi. Sana "koska" antaisi ymmärtää tällaisen olemassaolon. Voinet perustella tämän yhteyden hieman seikkaperäisemmin?
  
  14. helmikuuta 2009 13:14:33

Nimi : VanDerVaart
Kotisivu : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/nainen-raiskattiin-tampe
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/nainen-raiskattiin-tampereella-asematunnelissa-poliisi-kaipaa-vihjeita/130376

Tampere rikastui.
  
  14. helmikuuta 2009 13:32:18

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jos joku on sitä mieltä, että Suomessa on tylsää. Olkaa hyvä ja ostakaa muutaman sadan euron lentolippu Keski-Eurooppaan.

Me muut, jonka sen ovat tehneet nauttivat Suomen "säpinättömyydestä".
  
  14. helmikuuta 2009 13:44:24

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kaikille Fitnan ääressä tumputtajille toinen näkökulma
  
  14. helmikuuta 2009 13:49:07

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : vellihousu: "Tässä 17000 ryhmään liittyneen jäsenen joukossa on poikkeuksellisen paljon myös naisia, jotka ovat havainneet kantapään kautta, kuinka helposti voi saada rasistin leiman olematta sitä vähääkään."

Eikös se sosiaalipsykologian tutkija siinä Jussin vierailemassa Pressiklubissa määritellyt jotenkin niin, että ihminen on rasisti jos uskoo ihmisrotuja olevan olemassa ja uskoo näiden rotujen välillä olevan jotain erojakin? Eli tieteellisesti pätevien tosiasioiden uskomisesta seuraa että olet rasisti. Olen siis ilomielin rasisti. Jos joku minua yrittää solvata rasistiksi sanoen, niin otan sen vain kohteliaisuutena, nauran, totean, että niin olenkin ja kiitän kohteliaisuudesta.

Täytyy vielä ihmetellä sitä kuinka oli otettu sosiaalipsykologian tutkija puhumaan biologisperäisten rotujen olemassaolosta ja henkisistä eroista. Ei sitten löytynyt esim. yhtään biologia puhumaan asiasta? Ilmeisesti mikä tahansa tutkijan nimikkeellä oleva (vaikka naistutkimuksen laitokselta) riittää kunhan vain mielipide on oikea. Pätevyydestä viis!
  
  14. helmikuuta 2009 14:08:03

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Uskixille sitten vielä Fitnan raamattuversio
  
  14. helmikuuta 2009 14:13:44

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tänään lauantaina tulee tasan 20 vuotta kuluneeksi siitä, kun Iranin uskonnollinen johtaja Khomeini määräsi fatwan kirjailija Salman Rushdielle.

"Iranin viranomaiset vakuuttivat keskiviikkona, että Rushdien sama kuolemantuomio on edelleen voimassa." (HS)

Rauhan uskonnon näkemys sananvapaudesta ei ole siis viimeisen 20 vuoden aikana muuttunut...
  
  14. helmikuuta 2009 14:29:50

Nimi : Der Untergang -fani
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Mielestäni natsi-Saksan johtohahmot ovat oudon kiehtovia. Siinä on kolmen kovan troikka: Göbbels, Göring, Hitler.

Halla-aho täyttää oivasti Göbbelsin roolin ollessaan tuollainen akateeminen ja viestinnällisesti taitava yksilö. Timo Soini on Johtaja, olkoon hän siis Führer. Mutta kuka voisi olla vähemmän sofistikoitunut Göring? Onko se tämä Rami Sipilä, joka on tullut monille tutuksi Facebookista?

Kaiken kaikkeaan: onnea Halla-aholle 1930/40-luvun herättelyssä. Tuleehan siitä aika mukava uusinta. Mutta itse taidan loikata tuonne länsiliittoutuneiden puolelle! Onhan siellä presidenttinäkin se mukumies! Ja se on meikäläisen makuun!
  
  14. helmikuuta 2009 14:32:42

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ehkä se Khomeinin fatwa on samaa sarjaa Mestarin raiskausfantasioiden ja päähänampumisten kanssa. Ihan vain provosoivan sarkastista läppää siis.
  
  14. helmikuuta 2009 14:34:23

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielenkiintoinen tuo natsijohtaja vertaus ja lisäisi itse vielä sen että kuka mahtaa olla Claus von Stauffenberg?hehe.Vitsi vielä tällä hetkellä,mutta tulevaisuudesta ei kukaan tiedä.
  
  14. helmikuuta 2009 14:48:52

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : No Rotutohtorin roolihan nyt on ihan selvä. Ihan kuuliaisestihan tuo viljelee dolchstoss-teorioita rotuopin ohella. Ulkoisesti ja muutenkin Soinille kyllä lankeaa Göringin osa. Olihan tämä lupsakka seuramies, joka arvosti naisia, kuplajuomaa eikä lääkekaapinkaan sisältö aivan vieraaksi jäänyt.
  
  14. helmikuuta 2009 14:50:03

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135243532643

HS:llä uusi termi: "Vaaleahkoihoinen"
  
  14. helmikuuta 2009 15:20:47

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ai nytkö sitä ihonväirä ei saisikkaan mainita kun rikoksen tekijä on vaalea?aika pahasti täälä potukka puhuu pussiin itseään.
  
  14. helmikuuta 2009 15:37:57

Nimi : itsetunto kohosi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tunnelissa mies löi naista kasvoihin, otti naista kiinni takaapäin, riisui tältä housut ja raiskasi. Tilanne oli minuutissa ohi."

Ja minua vaimo on moittinut liian nopeaksi, näytänpä tuon jutun hänelle ;-)
  
  14. helmikuuta 2009 15:56:37

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Pirjoseni, uutisessa tarkoitettiin tietysti että tekijä oli RAISKAAJAKSI vaaleahkoihoinen, eli tietävät jo yleisön odottavan alan miesten olevan pigmentoituja.

Olisiko tutkintapyynnön paikka?

No ei vaiska. Suomalainen se vain on juonut älyn ämpäriin niin että puhe kuulostaa ulkomaalta. Business as usual.
  
  14. helmikuuta 2009 16:02:31

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minkähän väriset ihmiset tappavat palestiinassa,maailmansodissa?yksittäinen raiskaus on näiden rinnalla aika pikku juttu kuitenkin.
  
  14. helmikuuta 2009 16:12:18

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Minua muuten ihmetyttää telkkarin natsipitoisuus: ei viikkoa ilman Hitleriä. Ja aika vähän uutta nuo ryöstöviljely"dokumentit" sisältävät, ainakin historiafriikille. Väkisin väännettyä, puoliksi dramatisoitua huttua. Mutta kaipa viiksimies myy, ja hyvähän se on näyttää mihin maahanmuuttokriittisyys aina johtaa... Juu...

Toisaalta joskus tulee esiin uusia värifilmejä, ja itänaapurin arkistot on vielä avaamatta.

Se suuri sotadokumentti cccp:n katastrofaalisista munauksista ja Itä-Euroopan haltuunotosta on vielä tekemättä/näkemättä. Itä-Preussin raiskausjuhlista saisi yksikin keskiyön vihapostaaja vähän lyijyä kynäänsä.

Ja yhtä toiveuusintaa pyytäisin punaiselta Yleltä: neuvostolainen propagandapaketti Tuntematon sota, jota esitettiin 70- tai varh. 80-luvulla. Rodinaa ja revolutsijaa pelastettiin paatoksella Gitleriläisiltä bandiiteilta. Olisiko ollut 20 osaa, joista peräti yksi käsitteli länsiliittoutuneiden osuutta. Hevonpaska haisi koulupojankin nenään kun Brezhnevin sankariroolia Krimin valtauksessa hehkutettiin.

Kuten me läpinuivat kysymme: kuka ryssissä oli hitlerinä Stalinin jälkeen? Entä nyt?
  
  14. helmikuuta 2009 16:20:36

Nimi : Pirjolle Aamulehti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/nainen-raiskattiin-tampereella-asematunnelissa-poliisi-kaipaa-vihjeita/130376
  
  14. helmikuuta 2009 16:22:42

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Pirjon mielestä siis raiskaus on palestiinalaiselle pikkujuttu. Melko hapokasta, kyllä Johanna ottaa yhteyttä.

Eiköhän tuo isonokkainen kiharatukka paljastu välimerellisviritteiseksi paimentolaiseksi. Romanialaiset ja arabitkin ovat muuten vaaleahkoja.

Vaadin uutisointiin ISO-standardeja ja Tikkurilan sävykartan. Muistatkos Pirjo kun poliisi joutui sanomaan että tumma muttei neekeri? Sehän loukkaa.
  
  14. helmikuuta 2009 16:27:46

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse luotan suomen poliisiin kuitenkin vielä kohtuu hyvin.Ruotsissahan poliisin rasistisuus on riistäytynyt jo täysin käsistä kun nimitellään "väärän" värisiä EPÄILTYJÄ.Jotain sääntöjä tulisi olla poliiseillekin ja vähintään potkut epäillyn turhasta halventamisesta.
  
  14. helmikuuta 2009 16:47:57

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussin haastattelusta päivän Iltalehdessä hieman:

Tällä kertaa Jussin annettiin ilmaista mielipiteensä oleellisista maahanmuuttoon liittyvistä asioista, mikä oli hyvä.

Toimittajan oli kuitenkin pakko väsätä vierelle "äärioikeistolaisuutta" kuvaava kolumni. Myös Stillerin kommentit olivat täysin tarpeettomia.
  
  14. helmikuuta 2009 16:48:55

Nimi : LH
  
Viesti : Pirjo, miten halvennetaan epäiltyä oikein?
  
  14. helmikuuta 2009 16:51:09

Nimi : Jape
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : cccp kyrillisillä on muuten sssr meidän aakkosilla.
JH-a & JM-K toivottavasti jaksavat painia Suomen kansan totaalista tyhmyyttä vastaan, vaikka se tyhmyys tuntuukin joskus ylivoimaiselta.
Ette ole yksin.
  
  14. helmikuuta 2009 16:55:17

Nimi : Keffuuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa, poliisi kaipaa vihjeitä

"Raiskaaja on noin 25-vuotias ja 180 senttimetriä pitkä. Hänellä on kiharat, mustat hiukset ja vaaleahko iho. Mies puhui huonoa suomea. Hänellä on huomattavan iso nenä. Miehellä oli yllään tumma, ilmeisesti nahkainen tai keinonahkainen takki."

Hyvä kommentti keskustelussa: "Mitä ihmettä tarkoittaaa "vaaleahko iho"? Onko tavallisen pohjoismaalaisen tyypin iho vaaleahko. Jos ei, mihin suuntaa "vaaleahko" poikkeaa pohjoimaalaisen ihosta? Onko se tummempi vai vaaleampi. Tai miten se sitten poikkeaa tummahkosta? Artikkelin kirjoittajalle on iskenyt vaikea korrektiuskramppi!"

Onkohan kyseessä siis eskimo (vaaleaa ihoa vaaleampi) vai eteläeurooppalainen (tummaa ihoa vaaleampi)? Rikastusta kuitenkin.
  
  14. helmikuuta 2009 17:00:54


guestbook © freebok.net