Pääsivu Viestit 114351-114375

Nimi : Vinkkkari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Katsoin uutispätkät ja mamuttajien kaksi vakiokommenttia tuntuu aina vain tulevan pintaan:

- laki pitää saada vastaamaan EU-direktiiviä (käsittääkseni ei pidä paikkaansa! Mikä muu määrittelee kymmenet maat sellaisiksi, josta voi tänne tulla turvapaikanhakijoita?)

- ei aiheuta minkäänlaista ryntäystä (no johan se ryntäys alkoi siitä kun naapurit vähän tiukkasivat lakejaan, haloo!)

Mikä mies muuten tämä Keskustan Timo Tölli oli, enpä ole noin sekavaa kansanedustajaa ennen nähnyt, jopa hetkeä ennen puhunut Tiusanen (vas.) vaikutti fiksulta..
  
  14. helmikuuta 2009 0:17:39

Nimi : Mika
  
Viesti : "Matti Vanhanen on suoraselkäinen suomalainen mies."

Tämä oli kai vitsi?
  
  14. helmikuuta 2009 0:34:52

Nimi : Itä-Helsinki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hyvä JMK, sinunlaisia tarvitaan !

Kävin lounastauolla Itäkeskuksessa syömässä ja näky oli tavanomainen; 20 - 30 vuotiaat somalilaumat istuskelee soskun ostamissa pukupaidoissa ja latelee törkeyksiä suomalaisille naisille. Kukaan ei tee töitä, saati sitten yrittäisi mennä töihin, sehän ei tunnetusti kuulu somalikulttuuriin.

Voi sanoa kyllä vituttaa raataa niska limassa aamusta iltaan ja kustantaa näiden afrikan "monikulttuuristen" onnelaa täällä. Asun aivan ostarin vieressä, ja täällä kaikki kaupungin vuokraasunnot ovat täynnä näitä kultamunia. Enkä tunne kuin yhden kuka käy töissä, ja sekin on uusien elintasopakolaisten neuvonnassa, opastamassa miten soskusta saadaan maksimituet.

Muutan täältä heti pois kun saan tarpeeksi rahaa säästöön. Kyllä vituttaa !

Ja edellä mainitun takia tulen äänestämään kaikissa seuraavissa vaaleissa Perussuomalaisia ja tiedän erittäin monen ajattelevan samalla tavalla.

Se suomi jonka meidän esivanhemmat jättivät meille, tulee olemaan tulevaisuudessa täysin erilainen. Mutta vielä pystyy asioihin vaikuttamaan.

Voimia Halla-Aholle, täältä tulee tuhansia ääniä sinulle. Ylen ja Hesarin äärivasemmistolaiset kaatavat paskaa niskaasi, mutta vielä tulee aika jolloin paskan suunta muuttuu. Kansa kyllä tietää kuka sitä OIKEASTI puolustaa.
  
  14. helmikuuta 2009 0:49:09

Nimi : Hmmm
Kotisivu : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4398805.ab
  
Viesti : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4398805.ab

Näin naapurissa.

Noin 50 irakilaista kuskattiin Tukholman ja Göteborgin lentokentillä käsiraudoissa lentokoneeseen ja lennätettiin Bagdadiin. Sama aiotaan tehdä viidelle tuhannelle.

Göteborgissa "pakolaisliikkeen" edustajat heittäytyivät poliisiautojen tielle estääkseen karkotuksen. :-)

Koneessa oli vartijoita kaksi kertaa enemmän kuin karkotettavia varmistamassa lennon turvallisuuden.

Ruotsin valtio on tehnyt eestiläisen lentoyhtiön kanssa 10-vuotisen sopimuksen karkotuslennoista.

Kaipa nuo 5000 karkotusta odottavaa ymmärtävät ostaa ajoissa laivalipun Suomeen.

  
  14. helmikuuta 2009 1:04:54

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Aivan absurdia. Katsokaa artikkelin viimeisiä kappaleita, jos tuosta ei voi päätellä että hätäkakka on housuissa, niin voi kyynel.
  
  14. helmikuuta 2009 1:09:12

Nimi : Jack
Kotisivu : Roturock?
  
Viesti : Rotutohtori ei ollut asiallinen sanavalinta, mutta toimittaja ei ehkä tarkoittanut sitä, mitä monet ajattelevat hänen tarkoittaneen. Tai ehkä tarkoittikin, mistä minä tiedän. Ehkä hän viittasi sanalla tiettyjen tahojen antamaan "rasistileimaan" ja siihen mikä tämän leiman vaikutus mahdollisesti on Perussuomalaisiin.
  
  14. helmikuuta 2009 1:12:56

Nimi : keskustasta... Ei traktorin vierestä vaan Jussin naapurista
  
Viesti : Kun nyt täällä käy kaikki itiksen-toverit tukemassa (kaikella kunnioituksella) niin ilmaistaan se tuki täältä Punavuorestakin käsin. Eli kaikkea hyvää ja jaksamista media armottomaan myllytykseen.

Jos voi vinkin antaa niin voisit ilmaista myös näkemyksen yleisistä talousperiaateista. Tämän ei toki tarvitse korvata varsinaista sisältöä, joka oikeutetusti on maahan muutto, mutta voisi olla hyvä avaus niille empiville äänestäjille jotka eivät vielä ole varmoja.
  
  14. helmikuuta 2009 1:15:31

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Sellaista ei olekaan kuin Timo Tölli. On Timo Kalli ja Tapani Tölli.
  
  14. helmikuuta 2009 1:40:58

Nimi : Realisti
  
Viesti : No niin, siinä oli sitten se adressi. Uusi - mielestäni hyvä - ulkomaalaislaki hyväksytään ensi viikolla, vain perussuomalaisten piskuinen ryhmä äänestää sitä vastaan. Mitenkäs se menikään se yksi Shakespearen näytelmän nimi: Paljon melua tyhjästä.
  
  14. helmikuuta 2009 2:06:59

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minä uskon, että suurinosa politiikoista on samaa mieltä Jussin kanssa, mutta ne etsivät tapaa tuoda ajatuksensa esille. Ns. huomenna odottaa vielä päätös hyvä, ja loisimiselle niin syvä!
  
  14. helmikuuta 2009 2:32:48

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jonsku ei sitten lähde mihinkään, ennenkuin olen kyninyt kanani kanssasi. Se on varma. Niin helpolla et tästä selviä.
  
  14. helmikuuta 2009 2:40:54

Nimi : Jussin Aunus Avarretaanko Wankilassa
  
Viesti : 25000 tekaistua nimeä ei kiinnosta paskan vertaa. Ei vitun vertaa. Ei shitin vertaa. Ei perkele paskaisen oksennuksen vertaa. Ei helevetti ei kuppasen huoranvitun vertaa. EVVVK. NJET. PONIMAI. ¿COMPRENDE? TAVAAAARITS! FUCK YOU ALL MOTHERFUKKERS!

Identifikaatio pankkitunnuksilla niin alkaa kiinnostaa. Muropaketin finni naamojen "käsikäy" teinien scriptatut randomi almanakka ohjelmoinnit ovat hälyä joka lentää oitis vessanpönttöön!
  
  14. helmikuuta 2009 2:56:44

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taas HESARI näyttää journalistisen tasonsa.

Lukekaa erityisesti aiheen keskustelut.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Lauttasaarelainen+poika+ei+j%C3%A4tt%C3%A4nyt+j%C3%A4ihin+pudonnutta+kaveriaan/1135243505680
  
  14. helmikuuta 2009 7:36:29

Nimi : Pätevä lehtititieto Ruotsista ...
Kotisivu : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4398805.ab
  
Viesti : ...tämä alempana esiin tuotu Aftonbladetin linkki, jossa kerrottiin 50 irakilaisen koepalautuksesta. Heidät lennätettiin käsiraudoissa kahden hlökohtaisen 'avustajan' mukana Bagdadiin ja loppujen lopuksi kaikkiaan 5000 rikoksista tuomittua on tarkoitus roudata takaisin. Jättebra!

...kuinkahan nopeasti nuo palautuskulut tulee talaisin?

..Lennätyskulut eestiläisellä lentoyhtiöllä maksoivat n. 1,4 miljoonaa ruotsin kruunua, siis noin 130 000 euroa. (130 000/50)= 2600 euroa!

Yhden 'kulttuuririkastuttajan' kotiinlennätys maksoi siis 2600 e; ymmärsin lehtijutusta että tuossa ei ole mukana vielä vankeinhoitolaitoksesta mukaan tulevan kahden henkilökohtaisen saattajan palkkoja. Jos näiden kundien palkkakulut olisivat yhdeltä reissulta yhteensä 2400 egeä, tulisi yhden tyypin palautuksen kokonaiskuluiksi 5000 euroa..
  
  14. helmikuuta 2009 8:45:06

Nimi : Nikopol
Kotisivu : Jälki-istunto
  
Viesti : Tuolla yhdellä homoraiskausfantisoijalla on täysikuu joka yö.

Mistä noita sikiää? Turusta?

Mutta hyvää ystävänpäivää kaikille! Erityisesti sinne ruotsalaiselle chartermatkalle. 5000 euroa hyvin käytetty!
  
  14. helmikuuta 2009 9:11:33

Nimi : Espoo Kirstinmäki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itäkeskuksen päivisin loikoilevat somalilaumat ovat täällä aivan arkipäivää. Meidän veronmaksajien rahoilla ostelevat uudet vaatteet ja vermeet, eikä kukaan tee päivääkään töitä.
Työttömyysprosentti on 90% hujakoilla, joka on suunnilleen sama kuin Berliinin muslimeilla.
Todellinen onnela Afrikan neekereille, kotimaassaan tienaisivat muutaman euron päivässä, täällä 2000e/kk + ilmainen asuminen, harrastukset, 10 lapsen elatusavut ym...

Saa nähdä kauanko suomalasilla kärsivällisyys kestää näiden loisten kanssa. Ruotsissa on palautusaalto jo alkanut, elleivät palautettavat ehdi hypätä suomen laivaan. Astrid ottaisi avosylin kaikki Ruotsista käännytetyt Suomeen soskun luukulle.

ISLAM:

Salman Rushielle julistettiin fatwa eli kuolemaantuomion käytäntöönpano velvollisuus kaikilla muslimeilla. Samoja fatvoja on julistettu useille euroopan kantaväestön ihmisoikeustaistelijoille mm. Hollannissa.

Eli islam on uskonto, jossa murhaaminen kuuluu normaliin politiikkaan. Ja Matti Vanhasen hallitus puolustaa näitä hamaan loppuun asti, koska se on poliittisesti korrektia. Kyllähän suomalaisen pitää muslimin edessä kumartaa.


  
  14. helmikuuta 2009 9:26:10

Nimi : Rikastusta?
  
Viesti : Tulevaisuudessa islamilainen kulttuuri osana Suomea. Yhteiskunnassa, politiikassa.

Rikkautta?
  
  14. helmikuuta 2009 9:37:46

Nimi : Rabbit killer
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Jouni Laiho ja AAHY raiskaa Suomen lakeja omilla uusilla ohjeistuksillaan (AOY), miten aselupia myöntävien viranomaisten tulee toimia.

Jospa joku, joskus heräisi unestaan ja alkaisi tehdä pr työtä metsästäjien, ampumaharrastajien, ase-elinkeinon ja koko Suomenkansan oikeuksien puolesta harrastaa ammuntaa, metsästystä, asekeräilyä jne.
Aselaki on jo nyt riittävän tiukka, jos vain viranomaiset lakia noudattaisivat.

Jos laki viranomaisen mielestä on liian tulkinnanvarainen, niin lakia pitää muuttaa asiallisesti, julkisenkeskustelun, kritiikin, asiantuntijoiden yhteistyöllä ja avustuksella, sellaiseksi, että Jokelan ja Kauhajoen terrori-iskuja ei enempää tulisi.

Mutta kuten kaikille aseita omistaville ihmisille on käynyt selväksi se, että ase ei laukea itsekseen tai vahingossa. Aina tarvitaan joku, joka liipaisinta painaa tai on huolimaton asetta käsitellessään. Eli vastuu on viimekädessä aina asetta käsittelevällä ihmisellä, ei aseen pituudella, koolla, kaliiberilla, lipaskapasiteetilla, jne…joita nyt on tarkoitus rajoittaa absurdein ja kyseenalaisin väittein ja keinoin.( AAHY ja AOY)

Lex Nokia on nostanut esiin epäkohtia tulevassa tietosuojaan liittyvässä lakiesityksessä ja kansanliikkeen sitä vastaan.

AAHY:n toiminta on jo mennyt AOY:tä sovellettaessa lupaviranomaisten toiminnassa Suomen voimassaolevan lain yli rikkoen sitä monessa kohdassa räikeästi.
Kukaan ei ole tästä kiinnostunut ei edes Eduskunta ja Kansanedustajat, saati edes Oikeusministeri. Outoa?!!

Olen vain yksi monista tyrmistyneistä harrastajista, jotka joutuvat sivusta seuraamaan miten Kansalaisoikeudet ja Suomen laki on vedetty WC pytystä alas Jouni Laihon toimesta, jonkun instanssin siunaamana.

  
  14. helmikuuta 2009 9:58:57

Nimi : Jukka
  
Viesti : Hiukan turhaa minusta lähteä keskustelemaan siitä onko Jussi kunnon anti-rasisti vai onko hän päinvastoin rasisti. Tulee mieleen Prahan kevään porukoitten puheet että he ovat kunnon kommunisteja mutta haluavat vain tehdä sosialismista ihmiskasvoisempaa.

On turha keskustella vihollisen määräämin käsittein.

Normit ja moraalikäsitykset tulevat ja menevät. Ei Etelä-Afrikkakaan luopunut rasismista moraalisista syistä vaan E-A:n talouselämä ajoi läpi enemmistövallan turvatakseen voittonsa. Suomi ei tuo maahanmuuttajia maahan moraalisista syistä vaan mm. siksi että Vanhanen voi Brysselissä sanoa että Suomi seuraa tässäkin asiassa muuta Eurooppaa.
  
  14. helmikuuta 2009 10:45:49

Nimi : JM-K tiedottaa
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/500
  
  14. helmikuuta 2009 11:44:52

Nimi : Huolestunut kansalainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Halla-ahoa pidetään ongelmana, koska joillain natsi-Saksa on tuoreessa muistissa. Sitä ei haluta kokea uudestaan. Siksi rasismin nousu on torjuttava tällä kertaa ajoissa. Ties millaisia etnisiä puhdistuksia ruskeapaidat onnistuvat tekemään tällä kertaa.

Lisäksi Halla-ahon nimi kuvastaa Halla-ahon ajattelua: jäljellä olisi vain sellainen ikiroutainen Halla-aho, josta nousisi vain kitukasvuisia halla-ahoja. Kaikki olisi hirveän harmaata ja synkkään, erilaisuus olisi kielletty, kaikkien kuuluisi näyttää Halla-aholta ja puhua kuin Halla-aho. Mielestäni Halla-aho ja kumppanit tekisivät Suomesta masentavalla ja pitkästyttävällä tavalla monotonisen ja kollektivistisen paikan.
  
  14. helmikuuta 2009 11:55:27

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Huolestunut kansalainen osuu nappiin.

Massamuutto Afrikasta pohjolaan kasvattaa kasvihuoneilmiötä ennennäkemättömän voimakkaasti ja jäävuoretsulavat, sekä myös ikirouta sulaa hallaiselta aholta.

Eikä sen jälkeen hallaisia ahoja enää ole!
  
  14. helmikuuta 2009 12:12:17

Nimi : Nipa
  
Viesti : Itäkeskuksen päivisin loikoilevat somalilaumat ovat täällä aivan arkipäivää.

Onkos kukaan käynyt ihastelemassa Itiksessa monikulttuurisuuden tuulia Ramadanin päättymisen aikaan? Voi pojat, sanon minä, sellaista kuhinaa somppuja ja muita rikasteita en ole eläissäni nähnyt! Kyllä oli ihana ja luonnollinen olo silloin!
  
  14. helmikuuta 2009 12:13:36

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : huolestunut kansalainen,

Saatat olla täysin vilpitön huolestumisesi suhteen. Monet näkevät tilanteen kuitenkin toisella tavalla ja ovat huolestuneet siitä tuleeko Suomesta ajan kanssa pikemmin Zimbabwen ja Afganistanin risteytys.

Joku voi kaivata actioniä mutta jälkeenpäin huomata että sitä tuli liikaakin. Tai voi huomata että islamilainen maahanmuutto muuttaa Suomea pikemmin monotoniseen ja kollektivistiseen suuntaan kuin siihen suuntaan mihin sinä haluaisit Suomea siirtää.


  
  14. helmikuuta 2009 12:20:00

Nimi : Kysymys koulukiusaamisesta ja Auvisen-Saaren ryhmästä!
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hakiko poliisi jo Halla-ahon pyssyt pois?

On meinaan yhtäläisyydet Auvisen ja Saaren kanssa aika suuret, vihaa ruoskitaan ja aseitakin taitaa olla useampi kappale!

Jos Halla-aho päästetään ampumaan ihmisiä päähän on sitten pää pipi monella muullakin kuin Halla-aholla.

Homofobiaa, naisvihaa, rasismia, näitä asioita tihkuu tämä Halla-aho. Oliko Halla-aho koulukiusattu ja nyt koston polulla? Siltä näyttää, koska mistä muusta lähteestä tämä viha voisi nousta?

Sen ymmärränkin hyvin, koska se nörttipoika, josta sitten tulee se luokan akateemisesti menestynein henkilö, on oikeastaan ihan aina koulukiusattu. Sitä kiusaavat ne perussuomalaiset juntit.

Olisiko Halla-aho aika kohdistaa viha oikeaan kohteeseen ja ryhtyä koulukiusaamisen vastustajaksi? Kun tämä erilaisten vihaamisesi korkeintaan lisää koulukiusaamista.

  
  14. helmikuuta 2009 12:20:15


guestbook © freebok.net