Pääsivu Viestit 114326-114350

Nimi : JM-K tiedottaa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ihan asiallisesti editoitu, hienoa!

Vähä on meikäpoijjalla naama ku tuonelan tienviitalla, 38.2C oli lämpöä...

http://www.mtv3.fi/nettitv

http://www.nelonen.fi/uutiset/uutinen.asp?cat=1&d=51311
  
  13. helmikuuta 2009 20:57:16

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää settiä J-MK.

Kiitos uhrautuvuudesta.
  
  13. helmikuuta 2009 21:04:24

Nimi : lain tulkintaa
  
Viesti : otetaan suomeenkin samanlainen systeemi kuten on esim. indonesiassa. Jos ulkomaalainen aiheuttaa vaikkapa liikenneonnettomuuden on hän siihen automaattisesti syypää, koska jos hän ei olisi tullut maahan ei onnettomuuttakaan olisi sattunut.

sovellettavissa kaikkiin ulkomaalaisten tekemiin rikkeisiin eli jos jos ei tule maahan ei myöskään syyllisty rikkeisiin siinä maassa johon ei saavu. yksinkertaista
  
  13. helmikuuta 2009 21:07:36

Nimi : Suomalainen mies, 29v., Itä-Helsinki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yle ja Hesari tuottavat uutisia, jotka ovat äärivasemmistolaisten toimittajien suodattamia. Ylilyönneistä mainittakoon uutiset tohtoreineen ja pressiklubi.

Suomen uusi sanakirja, määritelmineen:

RASISTI = henkilö joka millään lailla vastustaa tai ajattelee vastustavansa hallitsematonta maahanmuuttoa

SOSKUN AVUSTUS: Tarkoitettu henkilöille, jotka eivät ole suomalasita syntyperää. Tienaavat paremmin kuin normaalit työssäkäyvät Suomen kansalaiset

SUVAITSEVAINEN: haluaa maksaa kaikkien afrikkalaisten elämisen muiden työssä käyvien kansalaisten tuloilla.

PERUSSUOMALAINEN PUOLUE: Ainoa poliittinen taho, joka uskaltaa puhua ja puolustaa omia kansalaisiaan ilman polittisia korulauseita tai epäpyhää korrektiutta


  
  13. helmikuuta 2009 21:12:34

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitokset, JM-K!
Näytti erittäin asialliselta ja uskottavalta tuo pätkä, joka linkin takaa löytyi.
  
  13. helmikuuta 2009 21:15:30

Nimi : Kalle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitokset JM-K:lle, mies paikallaan. Nelosen uutiset kertoi tapahtumasta tapahtumana, kolmosen oli pakko pistää mukaan moku-koneistolle kuuluvia lievennyksiä ja 'asiantuntija'lausuntoja. Hyvä. että tuli asialle julkisuutta..
  
  13. helmikuuta 2009 21:26:35

Nimi : Paul R
  
Viesti : fak! Voitko M-K laittaa klikattavan linkin, kun on näitä teknisiä hankalaauksia?
  
  13. helmikuuta 2009 21:29:25

Nimi : Suomalainen mies Töölöstä
  
Viesti : Olen aivan samaa mieltä Itä-Helsingin miehen kanssa suomen kielen uudissanoista.
  
  13. helmikuuta 2009 21:37:56

Nimi : pena1
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : tässä parasta aikaa katselen kymmenien eri laisten ihmisten tulemista ja menemistä työpäivän jälkeen. Tämä siis orland ossa. Miten eroaa esim itiksestä? Näistä ihmisistä suurin osa elättää itsensä ja perheensä palkkatuloillansa. Siinä se vissi ero itikseen. Voiko tämä paikka olla vaihtoehto? Eläkkeelle 10 v päästä.
  
  13. helmikuuta 2009 21:39:48

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Kiitos JM-K, näin illan uutiset, siis MTV3. Hienosti hoidettu!
  
  13. helmikuuta 2009 21:41:22

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Erinomaista, Juha Mäki-Ketelä! Syvä pokkaus ja kiitos. Sinussa on ainesta. Oletko harkinnut politiikkaa, kaltaisiasi vaikuttajia tarvitaan?
  
  13. helmikuuta 2009 21:56:12

Nimi : DuPont
  
Viesti : Hyvä homma JKM:ltä!

Ja muuten, mikään ei ole niin komea kuin parrakas suomalainen mies, sanon näin yhtään homostelematta. :)
  
  13. helmikuuta 2009 22:01:18

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kymppiuutiset käsittelee asiaa aivan kohta.

Katsokaa
  
  13. helmikuuta 2009 22:01:43

Nimi : JP
  
Viesti : Loistavaa JMK.
  
  13. helmikuuta 2009 22:04:14

Nimi : Anu Sorja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olipa hyvin taas jaettu puheenvuorot. Mokuttajamedia puhui asiaansa ja vakuutteli että kaikki on hyvin että hys hys nyt vaan ja JMK sai sanoa virkkeen, joka sekin taidettiin katkaista kesken.
  
  13. helmikuuta 2009 22:18:44

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Homman tulevaisuus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni tämä facebookin ryhmä on todellinen tilaisuus saada myös nuoret mukaan hommaan.

Tässä 17000 ryhmään liittyneen jäsenen joukossa on poikkeuksellisen paljon myös naisia, jotka ovat havainneet kantapään kautta, kuinka helposti voi saada rasistin leiman olematta sitä vähääkään.

Kehoittaisin jokaista hommalaista, jotka facebookissa ovat, liittymään joukkoon ja valistamaan näitä nuoria siitä, kuinka TÄRKEÄÄ on nyt toimia asiallisesti. Olisi ikävää, jos ryhmä hajaantuisi painostuksen alla.

Ikävää, että pitivät sitä lakupekka-logoaan niin pitkään, että joku suvaitsevainen oli saanut fazerin tekemään logonkäytöstä tekijänoikeuskiistan.

Muutoinkin olisi erittäin suotavaa teidän homman vakkareiden sulattautua joukkoon lisäämään tietoutta näiden ryhmän nuorien pariin siitä, että homma on hanskassa.

Tämä on mielestäni todellinen vuosisadan mahdollisuus saada ajattelevat nuoret naisetkin mukaan. Ja näitä naisia tosiaan tarvitaan ja heidän arvonsa hommalle on korvaamaton.
  
  13. helmikuuta 2009 22:36:25

Nimi : JiM
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitokset Juha Mäki-Ketelä, olet varmasti sinäkin saanut kaikenlaisista palautteista kärsiä näiltä 'suvaitsevilta' tämän matkan aikana.. kuten Jussikin.

Säilytä tuo rauhallinen ja asiallinen esiintyminen.. ja kun suoraselkäinen suomalainen mies esittää pelkkää tosiasiaa silmiin katsoen niin.. jos se ei riitä niin mikä sitten?.
  
  13. helmikuuta 2009 22:40:19

Nimi : Korpimetsän vanhus
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ja katsaus historiaan vs. nykypäivään jatkuu...Kepulaiset venkulat, Demlat, Vihreet, Rasisitinen kansan puolue(RKP) Ja kermana pinnalla kelluu KOK:(kareinen eli pilaantunut kerma) vasemmistoa unohtamatta. Tässä politiikkanne hedelmät.

TILANNE: VALDE SAA EHDOT ENGLANNISTA.

ENNEN: Valde lähtee isänsä mukaan Ruotsiin, jossa alkaa kasvattaa ravihevosia.

NYT: Eduskunnan vähemmistöasiamies syyttää koululaitosta vähemmistöjä syrjiväksi. Englanninopettaja joutuu burnoutlomalle, jolta ei enää koskaan palaa töihin. Sijainen antaa oppilashuoltotyöryhmän pyynnöstä Valdelle englannista 6, jotta Valde pääsisi haluamalleen linjalle ammikseen. Kun ammattikoulua on käyty viikko, Valde lähtee isänsä kanssa Ruotsiin, jossa alkaa kasvattaa ravihevosia.

TILANNE: PETTERI OSTAA LENTOKONEEN PIENOISMALLIN JA PAPATTIMATTOJA. KOOTTUAAN KONEEN PETTERI LATAA SEN PAPATEILLA JA HEITTÄÄ KONEEN RÄISKYVÄNÄ KATOLTA ALAS.

ENNEN: Kone särkyy, kaverit hurraavat je menevät tekemään samaa.

NYT: Naapuri ilmoittaa asiasta sosiaalityöntekijälle, joka ilmoittaa asiasta myös SUPO:lle, joka puolestaan ilmoittaa asiasta Finnairille. Perheen lomamatka Kalifornian Disneylandiin peruuntuu, sillä Petterin luokalla ovat myös Ahmed ja Mohammed -nimiset pojat, joiden kanssa Petteri on lentokoneleikkejään leikkinyt. Niin perheelle kuin heidän muillekaan sukulaisille ei enää koskaan myönnetä viisumeita USA:han

TILANNE: EKALUOKKALAINEN SOHVI KAATUU KOULUN PIHALLA, NAARMUTTAA POLVENSA JA JÄÄ PAIKALLEEN ITKEMÄÄN. VÄLITUNTIA VALVOVA OPETTAJA ANTTI HUOMAA ASIAN JA MENEE LOHDUTTAMAAN ITKEVÄÄ SOHVIA PUHALTAMALLA NAARMUUN JA KANTAMALLA SOHVIN LUOKKAAN.

ENNEN: Noin minuutin kuluttua Sohvi on unohtanut kipeän polvensa ja pitää Antti-opettajaa maailman parhaimpana ja kilteimpänä opettajana. Isona Sohvista tulee ortopedian erikoissairaanhoitaja.

NYT: Sohvin äiti näkee tapahtuman. Keskusteltuaan luokan muiden lasten vanhempien kanssa ja kuultuaan Antin tehneen vastaavaa ennenkin, päättää Sohvin äiti nostaa kaiken varalta jutun opettajasta joka käyttää hyväkseen oppilaitaan. Antin tuomitsemiseen ei kuitenkaan riitä näyttöä ja Antti vapautetaan kaikista syytteistä kaikissa oikeusasteissa. TV:ssä esiintyy kuitenkin samoihin aikoihin lasten seksuaalisesta ahdistelusta väitellyt psykiatri, joka kertoo vain 1 %:n todellisista tapauksista tulevan esille ja valittavan sitä, kuinka vaikeaa on selvissäkään tapauksissa saada tuomiota aikaiseksi. Pikkujouluista palaava vanhempainyhdistyksen miesjoukko pahoinpitelee Antin. Antti ei saa mitään töitä mistään ja hänen vaimonsa ottaa hänestä eron. Antti päättää elämänsä istumalla junanraiteille. 18 vuotta myöhemmin 25-vuotias Sohvi käy vieläkin terapiassa. Hoitavan psykologin mukaan menee vielä vuosia, ennen kuin Sohvista tulee työkykyinen

Äänestäkää vain tuttuja turvallisia. Silloin ei ole pelkoa, että mikään ei muutu tässä maassa, paitsi kansan ihonväri.


- Mennyt koskaan ei enää palaa -
  
  13. helmikuuta 2009 22:46:00

Nimi : Ajatusten iltarusko
  
Viesti : Pahinta rasismia ja vihaa on juuri tuollainen piilovittuilu. Ei teidän facebook ryhmänne tarkoitus ole oikeasti auttaa somaleja. Käännätte tässä kolikon toisen posken ja te vaan haluatte somalit pois. Mitä sitten jos sota on loppunut? Ei silti tarvitse haluta palata sinne takaisin. Lopettakaa rahankeräys ja menkää töihin.
  
  13. helmikuuta 2009 22:50:57

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Ensinnäkään se on jokaisen oma asia mihinkä rahansa laittaa, varsinkin jos on senverran selkärankaa että laittaa omia rahojaan.

Toisin on "oikeat" hyväntekijät jotka ostaa hyvää omaatuntoa itselleen, pääosin toisten rahoilla.
  
  13. helmikuuta 2009 23:04:41

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pahinta rasismia ja vihaa on juuri tuollainen piilovittuilu. Ei teidän facebook ryhmänne tarkoitus ole oikeasti auttaa somaleja"

Olet oivaltanut jotakin, mutta et ole tajunnut, että tämä on ainoa laillinen tapa VITTUILLA päättäjille, jotka ei korvaansa lotkauta kansalaisten mielipiteille.
Ja tämä on paras tapa VITTUILLA Somaleille, jotka ovat vähintäänkin ansainneet vittuilua siitä, etteivät he ole osoittaneet RYHMÄNÄ pienintäkään halua sopeutua tähän Suomeen tai yleensä koko eurooppaan.

Toki tässä yleistetään, mutta kyllä "somali" leiman saa itseltään pois, jos on halua.

Rasismi eikä viha eivät kuitenkaan ole laittomia tunteita, eikä piilovittuilu ole laitonta.

Tässä yhteiskunnallisessa mädäntyneessä tilassa ei enään kauniin keinot auta.

Tosiasiassa uskon, että tämän facebook-ryhmän jäsenistä valtaosa suovaitsee ongelmitta mustaihoisen työkaverin tai lapsiensa(alle 10 v.) sotaa paenneen mustan naisen, jonka työttömyys on ymmärrettävempää kuin näiden nykyisten 20 - 30 vuotiaiden täydellistä englantia puhuvien ylimielisten loisten suhteen, jotka vielä kehtaavat väittää itseään lapsiksi. Sitä he kyllä ovat henkisesti, eikä kehityksestä näytä olevan toivoa.
  
  13. helmikuuta 2009 23:05:14

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hahmottelin joskus mielessäni jonkinlaista pakolaispokeria. Pelissä ihmiset lahjoittaisivat pottiin rahaa oman mielensä mukaan, ja tämän netissä näkyvän potin saisi pakolainen, joka ensimmäisenä pottia vastaan ilmoittautuisi ostamaan paluulipun kotimaahansa. Peliä jatkettaisiin kunnes joko rahat tai voittajat loppuisivat.
  
  13. helmikuuta 2009 23:26:13

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olet oivaltanut jotakin, mutta et ole tajunnut, että tämä on ainoa laillinen tapa VITTUILLA päättäjille, jotka ei korvaansa lotkauta kansalaisten mielipiteille.

Suomessa poliittinen päätösvalta kulminoituu pääministeriin, Matti Vanhaseen.

Kyllä Matti on loksauttanut, hänhän juuri kommentoi, että hovioikeuden päätös oli "se mitä tässä haettiin".

Mitäköhän Halla-ahoa koskevassa, meneillään olevassa syyteharkinnassa haetaan? Ja onko tässä hakijana Matti tai joku muu?

Ja tämä on paras tapa VITTUILLA Somaleille, jotka ovat vähintäänkin ansainneet vittuilua siitä, etteivät he ole osoittaneet RYHMÄNÄ pienintäkään halua sopeutua tähän Suomeen tai yleensä koko eurooppaan.

Ehkä he ottavat mallinsa Suomen hallitukselta?

  
  13. helmikuuta 2009 23:29:40

Nimi : Ajatusten iltarusko
  
Viesti : Matti Vanhanen on suoraselkäinen suomalainen mies. Hän asentaa linnunpöntön ilman tikapuita ja suunnistaa Suomen Euroopan ytimeen. Paavo Lipponenkin on kateellinen kun joutui eläkkeelle ja toimisto meni alta. Kuuntelisitte tarkemmin hänen sanomaansa. Elämänkertakin hänestä on kirjoitettu vaikka mies seisoo vielä omilla jaloillaan. Matti ei ole mikään mehukatti!
  
  13. helmikuuta 2009 23:45:39

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiesittekö, että Suomesta Venäjälle tehtyihin virka-apupyyntöihin ei Venäjällä reagoida millään tapaa.

Jos, minkä tahansa rikoksen tehnyt henkilö siirtyy Suomesta rajan yli Venäjälle, niin Venäjältä häntä ei saada syytteeseen, ei tänne eikä myöskään siellä.

Lähestulkoon kaikista muista maailman maista virka-apupyynnöt toimii.

Olisiko tässä päääministeri Matti Vanhaselle yksi asia missä voisi alkaa toimimaan?

On jo kevät kohta tulossa, linnunpönttöjä kai ei enään tarvitse juurikaan kiinnitellä...
  
  14. helmikuuta 2009 0:15:53


guestbook © freebok.net