Pääsivu Viestit 114301-114325

Nimi : Jape
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Toinen eteläafrikkalainen vitsi takavuosilta:
Mitä Mikki Hiiri sai joululahjaksi?
Robert Mugabe -kellon.

Aika tylsä taisi olla. :)

Jussille tsemppiä
  
  13. helmikuuta 2009 16:09:19

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täältä voi varailla lentoja Pariisin Charles de Gaullen ja Somalimaan Hargeisan välillä. Kun ne on niin vaikeita ne kulkuyhteydet.
  
  13. helmikuuta 2009 16:22:53

Nimi : Korpimetsän vanhus
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ennen ja nyt

TILANNE: JUHANI PARKKEERAA AUTON KOULUN PIHALLE. TAKAPENKILLÄ ON KIVÄÄRI KAUNIISTI KOTELOSSAAN.
Ennen: Rehtori tulee paikalle, tutkiskelee Juhanin asetta ja näyttää sitten omansa.

Nyt: Koulussa tapahtuu yleishälytys. Oppilaat lukitaan luokkiinsa.Rehtori hälyttää paikalle ATARI-ryhmän, joka vie Juhanin pois. Tunnin kuluttua paikalla on Punaisen Ristin, kirkon, lasten- ja nuortenpsykiatrian kriisiryhmät antamassa kriisiapua järkyttyneille oppilaille ja opettajille. Loppuviikosta Suomi24 avaa vielä oman kriisichattinsa.

TILANNE: JORMA JA MATTI TAPPELEVAT OIKEIN KUNNOLLA KOULUN JÄLKEEN.

Ennen: Porukkaa saapuu paikalle katsomaan. Matti voittaa ja Jorma myöntää asian. Pojat kättelevät ja ovat tästedes parhaita kavereita. Ketään ei syytetä, ei tuomita eikä eroteta koulusta.

Nyt: Soitetaan poliisille, joka saapuu paikalle koirien kanssa. Molemmat pidätetään ja erotetaan koulusta määräajaksi. Molemmat saavat syytteen vaikka Jorma aloitti koko tappelun..

TILANNE: PIKKU VILLE EI PYSY PAIKALLAAN LUOKASSA VAAN HÄIRITSEE KOKO AJAN.

Ennen: Ville lähetetään rehtorin kansliaan, missä rehtori soittaa vanhemmille. Isä hakee Villen kotiin ja antaa Villelle selkäsaunan. Seuraavasta päivästä lähtien Ville istuu kiltisti luokassa eikä häiritse muita. Villestä tulee isona menestyvä lääkäri.

Nyt: Oppilashuolto on huolissaan Villen käyttäytymisestä ja selvittää asiaa kolme vuotta. Villellä todetaan ADHD ja opettajat ihmettelevät miksei Villelle saatu koko peruskoulun aikana henkilökohtaista avustajaa. Onneksi Ville kuitenkin siirretään erityisopetukseen, joten kunta saa Villestä enemmän rahaa valtiolta. Villestä tulee isona sosiaalitukien käytön ammattilainen.

TILANNE: PEKKA RIKKOO TAHALLAAN IKKUNAN. ISÄ ANTAA PEKALLE ISÄN KÄDESTÄ KAIKKIEN NÄHDEN.

ENNEN: Pekka oppii olemaan tahallaan rikkomatta ikkunoita. Isona Pekasta tulee ikkunatehtailija.

NYT: Pekan isä pidätetään ja hän saa rangaistuksen lapseen kohdistuvasta väkivallasta. Pekka otetaan huostaan. Kuulusteluissa Pekan sisko itkee hätääntyneenä ja sanoo haluavansa isän takaisin, koska rakastaa tätä. Kuulustelua suorittava sosiaalityöntekijä tulkitsee tämän hyväksikäytöksi ja Pekan isä joutuu vankilaan. Pekan siskokin otetaan huostaan. Myöhemmin Pekan äidillä on suhde naapurin kansanedustajan kanssa, josta 7-päivää-lehti saa hyvät lööpit.

TILANNE: MAIJA KÄRSII PÄÄNSÄRYSTÄ, KANTAA KOULUUN OMAT LÄÄKKEET JA OTTAA NE VÄLITUNNILLA

ENNEN: Maija pystyy olemaan koko koulupäivän koulussa ja oppii uusia asioita.

NYT: Rehtori soittaa paikalle poliisin ja huumekoiran. Maijalle tehdään huumetesti, jonka tuloksia ei kerrota kenellekään. Maija ja vanhemmat velvoitetaan käymään huostaanoton uhalla perheterapiassa. Maijan äidin määräaikainen työsuhde jätetään uusimatta, koska perheneuvolasta saa aikoja vain sellaiseen aikaan, jolloin Maijan äidin pitäisi olla töissä.

TILANNE: 8.-LUOKKALAINEN JENNI HUOMAA OLEVANSA RASKAANA.

ENNEN: Viisi poikapuolista luokkatoveria samoista bileistä ovat hiljaa ja huomaamattomia koko kevään ja muuttavat lopulta toiselle paikkakunnalle.

NYT: Kouluterveydenhoitaja ja sosiaalityöntekijä keskusteltavat Jennin kanssa. Koska keskustelut ovat luottamuksellisia asiasta ei kerrota Jennin vanhemmille. Kouluterveydenhoitaja aloittaa Jennin kanssa sukupuolivalistuksen, joka opettajankokouksen jälkeen kohdennetaan kaikkiin kunnan 7. ja 8. -luokkalaisiin. Jenniä opetetaan käyttämään kondomia. Vanhemmat soittavat huolestuneena kouluterveydenhoitajalle Jennin jatkuvasta pahoinvoinnista ja lihomisesta. Kouluterveydenhoitaja ei kerro asiasta mitään vanhemmille, vaan sosiaalityöntekijä tekee lastensuojeluilmoituksen ja Jenni otetaan huostaan, josta hän siirtyy ensikotiin hoitamaan lastaan. 31-vuotiaana isoäitinä Jenni saa peruskoulun päästötodistuksen kristillisen opiston 10. luokan jälkeen.

(jatkuu vielä..)

- Mennyt ei koskaan enää palaa -
  
  13. helmikuuta 2009 16:50:15

Nimi : Korpimetsän nuori
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ennen ja nyt

TILANNE: Isä hakkaa pikku-Adolfin. Muu perhe luulee Adolfin heittäneen kurinpalautuksessa henkensä.
Ennen: Kukaan ei tee mitään. Adolfista tulee menestyksekäs valtiomies. Hän surmaa itsensä 56-vuotiaana ja lapsettomana.
Nyt: Sosiaalitantat sitä ja tätä blaa blaa.

TILANNE: Pikku-Josifin suutari-isä ryyppää rahat ja pieksee perhettään.
Ennen: Kukaan ei tee mitään. Josifista kasvaa menestyksekäs valtiomies. Hänet äänestetään puoli vuosisataa kuolemansa jälkeen kolmanneksi suurimmaksi kansansa edustajaksi.
Nyt: Sosiaalitantat lässyn lässyn

Ai jai, vanhat kunnon kasvatusmetodit vaan takaisin.
  
  13. helmikuuta 2009 17:51:44

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mari Kokko jatkaa jo tutuksi muodostunutta linjaa. "Suomalaisjuntit ei vaan tajuu. Kunhan vaan suomalaiset muuttavat asenteitaan, päästään veisaamaan yhdessä kumbayaa ihq monikulttuurissa."

Juu, keskustalla on loistava strategia. Edistyksellinen ihmisyyspuolue nojaa jo niin vahvasti kaupunkien punavihreään kannattajakuntaan, että taantumuksellisten konservatiivijunttien ääniä ei enää tarvita eikä heidän mielipiteitään kuulla. Vanhasen johtaman nykykeskustan strategia eittämättä toimii, mutta mihin suuntaan? 5 %:n puolueeksiko Ruotsin malliin?

Me rassukat ei niin edistykselliset ex-keskustalaiset joudumme äänestämään nyt jotain paremmin meille sopivaa puoluetta! Ihme ettei suht järkevä keskustaväki oli vielä herännyt näihin viime aikojen äänestäjä...

Luulen, että keskustan alamäki johtuu aikoinaan tehdystä strategiavirheestä, jolla oli tarkoitus valloittaa kaupungit. Silloinkaan ei menty lähiöihin vaan alettiin ratsastamaan monikulttuurilla...

Terveisin: nykymenolla jatkossakin persujen ja Jussin äänestäjä
  
  13. helmikuuta 2009 17:52:17

Nimi : Ihmettelijä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 1. Hesarin edustaja on myöntänyt ääneen, että Hesari kokee tehtäväkseen nostaa itsensä jalustalle, jolta kouluttaa kansaa ajattelemaan oikein.

2. Hesari on myöntänyt, että Halla-aho on medialle vaikea pala, koska toimittajat ovat eri mieltä hänen kanssaan. Eli suoraan myönnetään toimittajien ammattitaidottomuus.


Tässä Hesarin uusinta tuotosta:

Jussi on tyhmä ja muita rikoksia

Virpi Salmi | Julkaistu 13. 2. 2009 16:27

Poliisi, hei pollari, hei Suomen oikeuslaitos! Toi sanoi, että mä oon tyhmä, vaikka en mä oo yhtään tyhmä, mä oon älykkyyskrittiinen.

Poliisi hei skoude hei tuomioistuin! Ne ei kutsuneet mua filosofian tohtoriksi, vaikka mä hei ihan oikeasti mä oon filosofian tohtori, ja mitäs muuta etua on olla filosofian tohtori paitsi pakottaa jengiä kutsumaan itseään filosofian tohtoriksi.

Kai te poliisilaitoksella nyt kuulette mua, todistakaa hei, mulla on akateeminen oppiarvo, se on vähän kuin olisi Suomen kuningas eikä kuningasta saa kiusata.

Jeparit, pliis, tutkikaa nyt, ne huus mulle Yleisradiossa, ei veronmaksajien rahoilla saa huutaa.

Syyttäjä, käräjäoikeus, päivystävä konstaapeli. Tää on demokratia, ei demokratiassa saa sanoo, että joku on tyhmä ja väärässä, vaikka se olisikin tyhmä ja väärässä, koska demokratiassa tärkeintä on, että jokainen saa olla tasan niin tyhmä ja väärässä kuin itse haluaa.


Hämmästyin ääneen, kun luin tuon. Voiko se olla totta. En pysty näkemään tuossa edes huonoa huumoria tai ironiaa, se on niin lapsellista.
  
  13. helmikuuta 2009 17:54:37

Nimi : Nyymi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikös Virpi Salmi ole se rotutoimittaja ja muutenkin kaamea kiihkoilija ja paha ihminen?
  
  13. helmikuuta 2009 18:11:48

Nimi : oha-allah
Kotisivu : HUIPPUOSAAJIA Somaliasta, kiitos
  
Viesti : hurrr durrrrrrrr
  
  13. helmikuuta 2009 18:14:07

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Mika:

laskussasi on pilkkuvirhe. Summa on 170 miljoonaa vuodessa.

Thorsin mukaan pelkkä laskuvirhe - ei hätää.
  
  13. helmikuuta 2009 18:15:55

Nimi : Aamuvirkku
  
Viesti : Aamutelkkarissa sanottiin moneen kertaan rasismia ja rasistiseen ryhmään sic kuulumista laittomaksi. Onko rasismi laitonta?
  
  13. helmikuuta 2009 18:29:34

Nimi : Kolunsarka
  
Viesti : Nonniin!
"Mimmit" (akkaslangia) boikottiin, vaikka en sitä tähänkään asti ole lukenut!

"Virpi Salmi on Me Naiset -lehden toimitussihteeri. Tässä blogissa hän ottaa kantaa julkkiskentän tapahtumiin. Mielipiteet ovat oikeita, mutta ne saattavat olla dramatisoituja ja ne ehdottomasti ovat kirjoittajan omia."
  
  13. helmikuuta 2009 18:34:11

Nimi : Paul R
  
Viesti : Eihän rasismi laitonta ole. Poliittinen korrektius on saanut monet amerikkalaiset uskomaan, että se on yksi kuolemansynneistä. Vaikka raamattua rasistisempaa kirjaa saa hakea.
  
  13. helmikuuta 2009 19:00:11

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Apropoo, tuli vaan mieleen että kirjoitteleekohan tänne monikin "vastapuolta" edustava kansanedustaja tai eduskunta-avustaja? Saadaanko sitä koskaan tietää?
  
  13. helmikuuta 2009 19:04:07

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "...Esityksessä koko EU on valkoihoinen, sovinistinen ja materiaalisia arvoja ylistävä hanke, jossa naisilla on piikojen ja huorien osa..."

Tuo katkelma pisti silmään Uuden Suomen kriitikon arviosta, joka käsitteli Kristian Smedsin uutuusnäytelmää. Ihmetyttää erityisesti tuo Smedsin näkemys naisen asemasta EU:ssa. Eihän EUkaan mikään paratiisi ole, mutta kyllä täällä nainen on ihan oikeasti tasa-arvoinen miehen kanssa ja täysivaltainen yhteiskunnan jäsen; varsinkin Pohjoismaissa. Tuskin sorrun rasismiin, jos totean lopuksi, että naisen asema islamilaisissa kulttuureissa on huomattavasti heikompi.
  
  13. helmikuuta 2009 19:09:19

Nimi : Aamuvirkku
  
Viesti : Paul R: minäkin olen siinä käsityksessä että rasismi on laillista ja paheksuttavaa. Ei kaikkea epämukavaa saa laittomaksi vaikka sellainen tahto ainakin hallituksella tuntuu olevan. Ei kuulosta kovinkaan moniarvoiselta ja suvaitsevaiselta.
  
  13. helmikuuta 2009 19:17:22

Nimi : Älykkyyskriittinen Kansalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eilen alkoi suvaitsevaiston epätoivoinen hyökkäys Suomen kansalaisia vastaan. Mutta hupsis kuinkas kävikään? Vuorokaudessa Facebook:n AUTETAAN SOMALI-YSTÄVÄMME TAKAISIN KOTIIN -ryhmä on kasvanut tuhannella uudella jäsenellä. Ja kasvu tuskin tähän tyssää, kun rikastuksen ilosanoma leviää ympäri maata.

Nyt Suurpää ja muut multikultifanaatikot täyttä höyryä eteenpäin. Tässä on teidän tilaisuutenne tehdä "hyvää" ja kerätä vähän lisää suvaitsevaisuuspointseja. Tuomitkaa ihmeessä kaikki fasistirasistinatsi suomalaiset (pl. tietenkin itsenne = älykäs suvaitsevaisto) syvimpään helvetin onkaloon, niin varmasti kaikki kääntyvät teidän uskontonne kannattajiksi. Kansahan on tunnetusti tyhmä (Lähde: HS) ja kaipaa sivistävää uutisointia.
  
  13. helmikuuta 2009 19:22:03

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Laitetaas pari linkkiä tähän jotka äsken löysin:
luottoa naisille Pohjois-Somaliassa
ammattioppia nuorille
naisia päätöksentekoon

Joku voisi tollekin solidaarisuuspoppoolle kertoa että "autetaan niitä siellä missä ne on" -tyyppinen ajattelu on kamalan ennakkoluuloista. Äärioikeistolaisuutta! Kamalaa!
  
  13. helmikuuta 2009 19:32:03

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eilen alkoi suvaitsevaiston epätoivoinen hyökkäys Suomen kansalaisia vastaan. Mutta hupsis kuinkas kävikään? Vuorokaudessa Facebook:n AUTETAAN SOMALI-YSTÄVÄMME TAKAISIN KOTIIN -ryhmä on kasvanut tuhannella uudella jäsenellä. Ja kasvu tuskin tähän tyssää, kun rikastuksen ilosanoma leviää ympäri maata."

Periaatteessa tuo facebook ryhmä on oikealla asialla. On mahdollista, että Suomessakin on somaleita, jotka mielellään palaisivat kotimaahansa. Rahakeräys heidän unelmansa toteuttamiseen ei voi olla huono asia. Ehkä paluuta kotimaahan voisi helpottaa, jos Suomen valtio maksaisi palaajille ja heidän perheilleen vaikkapa seuraavien viiden vuoden sosiaalituet Somaliaan ja sen jälkeen 10 vuoden ajan puolet tuista.

Ehkä tätä ideaa kannattaisi ruveta kehittelemään ihan vilpittömässä mielessä.

Suomi voisi myös tunnustaa ensimmäisenä valtiona maailmassa Somalimaan itsenäisyyden. Kenties idea rauhallisesta ja turvallisesta somalivaltiosta leviäisi muillekin somalialueille.
  
  13. helmikuuta 2009 19:39:09

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomi voisi myös tunnustaa ensimmäisenä valtiona maailmassa Somalimaan itsenäisyyden. Kenties idea rauhallisesta ja turvallisesta somalivaltiosta leviäisi muillekin somalialueille.

... ja itsenäisyyden tunnustamisen ehdoksi voisi asettaa, että suostuvat ottamaan vastaan täällä majailevat Somalimaasta lähtöisin olevat rikolliset ja soskupummit. Ettei käy niinkuin Ruotsille kuulemma kävi irakilaisten kanssa, kun Irak alkoi vaatia vastaavasta lunn... eikun kehitysapua.
  
  13. helmikuuta 2009 19:49:29

Nimi : Pressiklubi just nyt - tv 2:nen -ja meni jo...
Kotisivu : ei oo
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : ..par´aikaa tv 2:ssa - uudessa pressiklubin avauksessa viikon jälkeen - se suurin S [niistä kolmesta SSS:tä] - eli juontaja Ruben S avaa:

(tulkintani)- "tiedän jutskuna, että viikko sitt me 3 S:ää teimme syntiä viitaten Jukka Halla-ahoon ja mainiten nimen vielä uudestaan - Halla-aho, joka se kaikista syntisin on jutskujen etiikan ja kristittyjen moraalin oppien mukaan [fundamentilistit mukaan lukien] - koska ainaskin luterilaisten jeesus on juutalaisten tappama ja kivittämä ym....

- miksi ben zyhskovski tarvittiin nyt "taistelupariks" tähän ohjelmaan - ystävämme asthrid thors vain puuttui jengistä?

i (improbatur) mitro ois kova "selitys" viikon tai parin kuluttua - mutt kutenkin vasta paaston jälkeen....

ohoh! pressiklubi loppuki jo tältä viikolta...
  
  13. helmikuuta 2009 20:08:23

Nimi : ihQ
  
Viesti : Jussi, Ruben taisi loukata äsken kunniaasi sanoessaan, ettei pyydä sinulta anteeksi saamastasi kovasta kritiikistä :D Kritiikin taso oli tosissaan päätä huimaavaa, eikä sellaista pitäisi kenenkään sietää ilman virallista anteeksipyyntöä!
  
  13. helmikuuta 2009 20:20:58

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "... ja itsenäisyyden tunnustamisen ehdoksi voisi asettaa, että suostuvat ottamaan vastaan täällä majailevat Somalimaasta lähtöisin olevat rikolliset ja soskupummit. Ettei käy niinkuin Ruotsille kuulemma kävi irakilaisten kanssa, kun Irak alkoi vaatia vastaavasta lunn... eikun kehitysapua.

Ehkä Somalimaa kaippaa niin kipeästi tunnustusta, että suostuisi mainitsemaasi järjestelyyn. Rikollisista heille ei tulisi kovinkaan suuria kustannuksia.

Viestisi pisti miettimään sanaa "sosiaalipummi". Miltä tuntuisi ajatus, että kirkollisveron tavoin verottaja keräisi korvamerkittyä rahaa maahanmuuttajien kotouttamiseen ja vastaavaan. Siis jokainen voisi maksaa vapaaehtoisesti erillisveroa, jonka kertymä ohjattaisiin maahanmuuttoasioihin. Muu verokertymä käytettäisiin muihin asioihin.
  
  13. helmikuuta 2009 20:32:25

Nimi : JKN
  
Viesti : Laitoin kommentin hesariin saa nähdä meneekö läpi.

"On keskustelun taso menny lapselliseksi lällättelyksi hiekkalaatikolla. Miten vaikea on myöntää, että ihmisten haukkuminen rotutohtoriksi ei ole YLE:n pääuutislähetysten tehtävä? En ole koskaan kuullut YLE:n uutistoimittajan haukkuvan Stalinisteja massamurhaajan ihailijaksi tai seksuaalirikollisia pervoiksi, vaikka seksuaalirikolliset ovat kaikkien muiden paitsi omasta mielestään pahoja ihmisiä. Sellainen omien mielipiteiden julkituominen ei vaan kuulu uutisointiin.

Nyt kun Halla-aho oikeutusti teki tutkinta pyynnön, näin korkealaatuinenko on median seuraava siirto: “Rollikello, rämppäkello, kantelupukki! Se on ihan mamis joka kantelee kiusaamisesta!” ?

Jos Hallo-aho on mielestäsi väärässä tai tyhmä, todista se! Asia argumettia kehiin eikä rollikello, rotutohtori lällätyksiä. Ei se mene enää läpi ihmisiin. HS ja YLE kaivaa omaa kuoppaansa tällaisella journalismilla. Ja se on tyhmä ite, joka muita tyhmäksi haukkuu. "
  
  13. helmikuuta 2009 20:38:30

Nimi : Paul R
  
Viesti : acc: meh, onhan tuota monasti ehdotettu. Ts. laittakaa lompakkonne, missä suunne on. Ei vaan käy. Tämän tulee olla koko yhteiskunnan ponnistelu. Miksi? Miettikää kaikki tykönänne.
  
  13. helmikuuta 2009 20:45:47

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Viestisi pisti miettimään sanaa "sosiaalipummi". Miltä tuntuisi ajatus, että kirkollisveron tavoin verottaja keräisi korvamerkittyä rahaa maahanmuuttajien kotouttamiseen ja vastaavaan. Siis jokainen voisi maksaa vapaaehtoisesti erillisveroa, jonka kertymä ohjattaisiin maahanmuuttoasioihin. Muu verokertymä käytettäisiin muihin asioihin."

Mielestäni vielä parempi olisi jenkkityylinen järjestely jossa valtio määrittelisi legitiimit hyväntekeväisyyskohteet, joihin suunnatut lahjoitukset voisi vähentää verotuksessa. Yksi asia mikä minua kehitysavussa (tai -yhteistyössä) häiritsee on se, että valtio haluaa tehdä sitä verotuksen kautta väkisin. Ei ilmeisesti luoteta siihen että ihmiset haluaisivat tehdä sitä omasta tahdostaan.
  
  13. helmikuuta 2009 20:51:41


guestbook © freebok.net