Pääsivu Viestit 114276-114300

Nimi : Mihinköhän sitä menisi... vaikka hawajille
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuosta whiteflight-ilmiöstä...

Jos tilanne täällä pahenee niin ehdottomasti lähden pois, sillä silloin tämä maa on pilattu minun silmissäni.

No, silloin tietysti muslimit voittavat mutta jos täällä ihmiset ei herää ja päättäjät ovat selkeästi TYHMIÄ, niin ihan sama.
En todellakaan jäisi tänne maksamaan veroja. Harmi vaan, uskonpa ettei isoisäni kuollut sodassa sen takia että tämä maa laitetaan koko maailmalle auki olevaksi riistaksi jonne kuka tahansa saa tulla omimaan nurkat.

Mutta jos suomi lopettaa tämän maahanmuuttopelleilyn niin tästä maasta saattaa jopa tulla yksi whiteflight kohteista ja silloinhan suomi nousisi kuopastaan. Tänne tulisi se työtä pelkäämätön ja rauhaa haluava ihmisjoukko.

Suomen kohtalo nykyisellään jatkuessaan on karmaiseva.
  
  13. helmikuuta 2009 12:43:53

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sain eilen kännykkääni nigerialaishuijaukselta haiskahtavan tekstiviestin jossa ilmoitettiin että olen voittanut jossain lotossa, johon en koskaan ole ilmoittanut osallistuvani, 350,000€. Aion ottaa selvää miltä aikavyöhykkeeltä se viesti tuli ja lähettää takaisin "lahjoittakaa voittorahani kodittomille kulkukissoille" -viestejä paikallisina arkiöinä noin klo 4-6:n aikaan aina silloin kun itselläni sattuu olemaan uni vähissä.
  
  13. helmikuuta 2009 13:00:39

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uhhuh, liekköhän hyvä vai huono merkki että smurffit ottivat Halliksen tutkintapyynnön tosissaan ja alkavat työstämään sitä. Ei kyllä hyvältä näytä jos Ylen kannalta katsoo.
  
  13. helmikuuta 2009 13:07:12

Nimi : kustannukset
  
Viesti : J M-K: Onko sinulla olemassa selkeitä lukuja turvapaikanhakijoiden / "alaikäisten" / pakolaisten / muiden ryhmien kustannuksista suoraan ja kustannuksista yhdessä välillisten kustannuksien kanssa? Ja vertailuksi muutamia lukuja, paljon suomalaisiin "yhtä tärkeisiin" ryhmiin, kuten nuorten mielenterveyden hoitaminen, perheen neuvolapalvelut, eläkeläiset, opiskelu ja opiskelun terveydenhuolto käytetään rahaa?
  
  13. helmikuuta 2009 13:11:15

Nimi : Crommower
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Poliisi epäilee Yleä Halla-ahon kunnian loukkaamisesta

Poliisi on aloittanut esitutkinnan asiassa, joka koskee perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun nimittelyä Yleisradion uutislähetyksessä. Tutkintapyynnön asiasta teki Jussi Halla-aho itse.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Poliisi+ep%C3%A4ilee+Yle%C3%A4+Halla-ahon+kunnian+loukkaamisesta/1135243506387
  
  13. helmikuuta 2009 13:18:13

Nimi : Mika
  
Viesti : Ankkureiden osalta suorat kustannukset on ainakin helppo arvioida. Uusimpien tietojen mukaan alaikäisiä turvapaikanhakijoita tulee tällä hetkellä kymmeniä viikossa ja yhdestä aiheutuvat kustannukset ovat noin 57 000 euroa/vuosi.

Jos näitä "lapsia" tulee esim. 40 kpl viikossa, suorat kustannukset yhdessä vuodessa ovat 40 x 52 x 57 000 € = 1118560000 €. Siis reilusti yli miljardi euroa...

Ja kun jokaista ankkuria kohti maahan tulee lisäksi keskimäärin 4 perheenjäsentä seuraavina vuosina, epäsuorat kustannukset nousevat jo niin suuriksi, että päätä alkaa huimata...
  
  13. helmikuuta 2009 13:26:12

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Opuksen valvovalle silmälle tiedoksi, että bännisi hommaforumilla on poistettu. Tai ainakin pitäisi olla. :D Yritähän nyt käyttäytyä ihmisiksi ja jättää ne "hommalaiset on kaikki rasisteja" -syyttelyt vaikka sinne suomi24:n puolelle.

Vieraskirjan isännälle pahoitteluni siitä, että spämmin hommaforumin asioita tänne.
  
  13. helmikuuta 2009 13:39:13

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "> Raiskaus on aina rikos mutta uhrien pitää myös omata
> kykyä ymmärtää ja käsitellä ulkomaalaistaustaisen
> raiskaajan tekoa kokonaisvaltaisesti , syyllistetyt
> ovat aina toisenlaisista kulttuureista ja usein
> heidän lapsuutensa on ollut rikkinäinen johtuen
> sodista , köyhyydestä ja heidän kokemistaan pahoista
> asioista jo lapsuudessa toisin kuin uhrit jotka ovat
> saaneet elää vakaissa sekä turvatuissa olosuhteissa .
> Kun uhriksi joutunut henkilö vielä saadaan
> käsittämään että hän on voinut käytöksellään
> provosoida ja laukaista tapahtuman niin tullaan
> johtopäätökseen että raiskaajakin on myös eräänlainen
> uhri !"

Hitto, millaista tekstiä! Kirjoittaako joku tuollaista vakavalla naamalla?

Voisi olla hesarin mielipidepalstalle mokukriitikon kirjoittama Troijan hevonen.
  
  13. helmikuuta 2009 13:39:26

Nimi : Valmis juttuvinkki IS:lle
Kotisivu : Poliisi: Ylen "ase"lupa mietintään
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Poliisi käy parhaillaan läpi YLEISRADION uutisia jotka koskee perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun nimittelyä Yleisradion medioissa. YLEISRADIO on uutisoinut useita väheksyntää ja halveksintaa ihannoivia uutisia Halla-ahosta. Yle on innokas propagandaharrastaja.

- Totta kai Ylen toimilupaa pitää miettiä. Olemme saaneet vihjeen näistä uutisista ja käymme niitä parhaillaan läpi. Pohdimme, onko tällaista yhtiötä syytä pelätä vai onko kyse pelkästä retoriikasta, sanoo rikoskomisario Matti Malli Helsingin poliisista.

- Kaikki tällaiset uutiset on otettava vakavasti.

Yle on uutisoinut Halla-ahoa muun muassa:

Rotutohtoriksi
maahanmuuttovastaiseksi
fasistiksi (Salmén)
rasistiksi
ikäväksi  
  13. helmikuuta 2009 13:46:36

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Mika

Viesti : Ankkureiden osalta suorat kustannukset on ainakin helppo arvioida. Uusimpien tietojen mukaan alaikäisiä turvapaikanhakijoita tulee tällä hetkellä kymmeniä viikossa ja yhdestä aiheutuvat kustannukset ovat noin 57 000 euroa/vuosi.

Jos näitä "lapsia" tulee esim. 40 kpl viikossa, suorat kustannukset yhdessä vuodessa ovat 40 x 52 x 57 000 € = 1118560000 €. Siis reilusti yli miljardi euroa...

Ja kun jokaista ankkuria kohti maahan tulee lisäksi keskimäärin 4 perheenjäsentä seuraavina vuosina, epäsuorat kustannukset nousevat jo niin suuriksi, että päätä alkaa huimata..."

Eipäs trollata. Oikea luku on 118 560 000 €. Ei likikään miljardia.  
  13. helmikuuta 2009 13:58:40

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mistä nyt tuulee? Hesari vaihtoi Jussin kuvan toiseksi.

Huomasivatko ne, että hei, meillähän on täällä kuva-arkistossa muitakin kuin tää sama jota on käytetty jo 164 kertaa?
  
  13. helmikuuta 2009 14:00:37

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ihmetyttää keskustan nykylinja, tai oikeastaan ei enää ihmetytä. Harmittaa vain, vai mitä palstan entiset keskustan äänestäjät...

Viime syksynä pinnalle pulpahtunut maahanmuuttokeskustelu uusine sävyineen yllätti allekirjoittaneen. Minulle on turha on alkaa paasaamaan, että maahanmuuttoon liittyvistä ongelmista pitää saada keskustella. Sillä keskustelua on käyty ja käydään sekä ongelmiin on etsitty ratkaisuja. Kotouttamisen tärkeydestä ja sen haasteista alettiin puhumaan jo 2000-luvun alussa laajemminkin.

Lainaus Verkkoapilan kolumnista

"Nyt julkisuuteen ovat tulleet maahanmuuttokriittiset – kuten he itseään sivistyneesti nimittävät. Määrittelyn katsotaan antavan oikeuden lietsoa maahanmuuttajavastaisuutta. Samalla he eivät kuitenkaan esitä sellaisia uusia toimivia ratkaisuja, joita ei olisi jo käytössä maahanmuuttajien kotouttamiseksi uuteen kotimaahansa. Asennemuutoksesta positiivisempaan suuntaan he eivät puhu."

http://www.verkkoapila.fi/opencms/opencms/apila/blogs/mari_kokko.html
  
  13. helmikuuta 2009 14:03:53

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Asennemuutoksesta positiivisempaan suuntaan he eivät puhu."

"Maahanmuuttaja on tavallinen ihminen". Varmaankin pitäisi suhtautua joihinkin monimurhaajiin silleen etnopositiivisemmin.
  
  13. helmikuuta 2009 14:08:43

Nimi : Mika
  
Viesti : "Eipäs trollata. Oikea luku on 118 560 000 €. Ei likikään miljardia"

Totta. Sorry. Toivottavasti en nyt joudu syytteeseen maahanmuuton kustannuksiin liittyvän väärän tiedon levittämisestä...
  
  13. helmikuuta 2009 14:09:27

Nimi : Nimetön
  
Viesti : Hesarin Halla-aho -kuva on ehkä laajakulmalla otettu kuva, jolloin kuvattava näyttää karikatyyriltä.

Halla-ahosta on mielestäni usein tällaisia kuvia.

Vaihtakaa polttoväliä ja kuvakulmaa, kuvaajat!
  
  13. helmikuuta 2009 14:21:28

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Homma menee samaa rataa muslimien kanssa. Tarvitaanko kaaos koko eurooppaan ennenkuin kansalaiset tajuavat mistä on kyse? Siinä vaiheessa saattaa nykytilanteessa olla jo sellaiset ongelmat päällä, että ei tiedä mikä tulee olemaan lopputulos.

Milloin eurooppa järkiintyy ja vaihtaa pois nämä kommunistiset suvaisevaiset hallinnosta ja vallasta?


Jossain määrin huolestuttaa noiden musujenkin puolesta, jos tilanne menisi siihen, että jokainen joutuu valitsemaan puolensa ja jos/kun se tehdään suoraan ja karkeasti etnisten tai uskonnollisten ryhmien välillä. On nimittäin hiukkasen julmaa ensin useiden sukupolvien ajan antaa nöyristelemällä porukalle kuva, että kaikki käy, ja sitten kun mennään liian pitkälle, pistää touhulle piste jyrkin pakkotoimin tyyliin mitä nyt sisällissodissa yleensä tapahtuu.

Lähi-idässä toimitaan näissä asioissa paljon nopeatempoisemmin kuin täällä Pohjolassa. Polttopullot ja allahuuakbaarit lentelevät pienimmästäkin syystä. Kolmannen maailman kuumapäiden kannattaisi käsittää, että sivistyneiden eurooppalaisten raivo on hitaasti syttyvää ja jääkylmää sorttia mutta ylittää tuhovoimassaan useilla kertaluokilla kaiken mihin kolmannen maailman kuumakallet pystyvät.
  
  13. helmikuuta 2009 14:27:05

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hesarin Halla-aho -kuva on ehkä laajakulmalla otettu kuva, jolloin kuvattava näyttää karikatyyriltä."
- Eiköhän tuon saman "laajakulmaefektin" saa peruskuvastakin ihan vaan ruuvaamalla photoshopista. En ihmettelisi yhtään vaikka Hesari käsittelisi kuviaan ilman mainintaa, roskalehti kun on. Hesarihan on käyttänyt uskomattomasti aikaa ja energiaa löytääkseen George W. Bushista mahdollisiman apinannäköisiä kuvia, ja toisaalta Obamasta mahdollisimman vähän apinaa muistuttavia otoksia. Kumpi lie vaikeampi homma?
  
  13. helmikuuta 2009 14:28:24

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Vitsi Etelä-Afrikasta.

-Mikä on turistin ja rasistin välinen ero?

-Noin kolme kuukautta.
  
  13. helmikuuta 2009 14:49:45

Nimi : svobo
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tieteellsitä debaattia.
Astrofyysikko AF väittelee epäileväisen tavallisen tallaajan TT kanssa mustien aukkojen olemassaolosta.

TT: Ei sellaista kappaletta voi olla olemassa, joka syö itsensä pois avaruudesta.
AF: Tuo asenne nyt johtuu vain omasta ahdasmielisyydestäsi. Mustat aukot ovat eksoottisuudessaan
astrofyysikan rikkaus.
TT: Se, että ne ovat eksoottisuudessaan rikkaus, ei ole mikään varsinainen perustelu niiden olemassaololle.
AF: Vaaditko siis, että mustia aukkoja ei pitäisi olla olemassa. Sellainen universumihan olisi äärettömän tylsä.
TT: Mutta jos valokaan ei pääse sieltä pois, niin kuinka ihmeessä sellainen kappale voidaan edes havaita.
AF: Mustia aukkoja on olemassa. Kuulen väitteissäsi kaikuja hyvin synkästä maailmankuvasta, jonka luulin jo jääneen lopullisesti historiaan.
TT: Sanotaan, että mustissa aukoissa aika pysähtyy ja avaruus kutistu äärettömän pieneksi, eihän
tuollaisessa höpinässä ole mitään järkeä, eikä siitä ole mitään todisteita.
AF: Tuo kulostaa katkeran ihmisen tilityksellä. Olen aistivinani asenteestasi patoutuneita tunteita ja tukahdutettua hellyydenkaipuuta. Etkö saa pillua?
TT: Mitä se minun saaminen liittyy mustiin aukkoihin?
AF: Siten, että olet ruma, etkä saa ja kanavoit katkeruutesi väitteeseen, että mustia aukkoja ei ole olemassa.
  
  13. helmikuuta 2009 14:59:07

Nimi : Kolunsarka
  
Viesti : Kulttuuripersoona Panu Rajalakin kommentoi Pressiklubia blogissaan:

http://www.saunalahti.fi/panu/helmi09.htm

"...
Kun katselimme Pressiklubia, hämmästyimme kuinka kokeneet debatöörit menettivät niin täysin malttinsa tyynen Jussi Halla-ahon seurassa. Leif Salmén, tavallisesti terävä ironikko, yltyi suoraan solvaamaan inhoamaansa "fasistia" erittelevän keskustelun sijaan. Kovin kurttuisasti Saskakin siinä intteli, ja puheenjohtaja, jonka pitäisi olla tasoittava tekijä, yhtyi kumppanien kiivaaseen hyökkäilyyn. Kolme yhtä vastaan: olihan Halla-aho helisemässä, mutta selvisi ainoana tyylikkäästi ja taisi viedä pisteet. Oltakoon mitä mieltä hänen mielipiteistään, ainakin hän yritti rauhallisesti argumentoida - sikäli kun ei tullut koko ajan keskeytetyksi."

Panu Rajala ei liiemmin blogissaan politiikasta kirjoittele, vaan pitäytyy pääosin kulttuurin eri osa-alueilla.
  
  13. helmikuuta 2009 15:10:02

Nimi : Paul R
  
Viesti : Mari Kokko jatkaa jo tutuksi muodostunutta linjaa. Suomalaisjuntit ei vaan tajuu. Kunhan vaan suomalaiset muuttavat asenteitaan, päästään veisaamaan yhdessä kumbayaa ihq monikulttuurissa.
  
  13. helmikuuta 2009 15:20:50

Nimi : jmk
  
Viesti : Kuka kumma on Mari Kokko ja mitä hän on möläyttänyt?
  
  13. helmikuuta 2009 15:26:43

Nimi : Paul R
  
Viesti : Sami laittoi linkin tuossa alempana. "Maahanmuuttaja on tavallinen ihminen"

Voi feministikin tarkistaa käsityksiään, kun musut muuttavat naapuriin. :D
  
  13. helmikuuta 2009 15:37:57

Nimi : Nimetön
  
Viesti : Mari Kokolla on varaa lapseen. Mistähän laarista se raha on?
  
  13. helmikuuta 2009 15:53:04

Nimi : Old fart
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kemppisen blogin kommenttiosasto on ihan parasta komediaa nykyisin. Vaikka siellä on tylsiä ja närkästyneitä vakiokommentoijia, niin aina välillä joku muukin eksyy sinne. Tällä kertaa Shaska Saarikowski, joka närkästyi siitä, kun kommentoija nimitti häntä nuor-stalinistiksi. Huutonaurua.
  
  13. helmikuuta 2009 15:57:14


guestbook © freebok.net