Pääsivu Viestit 114251-114275

Nimi : Tsaimai
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Taustavaikuttajan blogiin osoittavan linkin joku laittoi Karjalaisen mielipidesivulle, ketjuun joka käsitteli ruotsalaispoliisien rasismia.

Niin häipyi koko ketju kuin urea hankeen. Ja nopeasti.

Pahalta näyttää, kun ei rasistista Joensuun kansaakaan saa enempää nuivistaa. On tää mahotonta.
  
  13. helmikuuta 2009 0:38:23

Nimi : Mikael
  
Viesti : No niin kun media on jo aikapäiviä sitten todennut että kaiken pahan alku ja juuri on valkoinen heteromies tämä vaimojen/tyttöystävien pahoinpitelyihin taipuvainen juopotteleva öykkäri ja etenkin isien asenteet lietsovat rasismia joten monikulttuuriset ja lesbopariskunnat olisi täten suotavia tilanteen korjaamiseksi josta syystä Somalian ja Suomen välille on luotu erittäin toimiva edestakainen rahtiliikenne afrikansarven herrasmiehiä varten jotka pysyvät myös nuorekkaana koko ikänsä joita toimittajatkin erehdyksissään luulevat jopa yli nelikymppisinä helposti nuorison edustajiksi,mutta rasistin kiilusilmät ja rasistilasit ovat olevinaan huomanneet afrikansarven herrasmieslapsilla parransänkeä jota ei suvaitsevaisuuden saavuttaneena huomaa laisinkaan rasisti kalpeanaamojen hapatusta vaan.

No niin kun se asennevammainen juoppo vaimonhakkaaja rasisti joka on korvattu jo melkein letkeälanteisella nuorekkaalla tummenpihipiäisellä ikinuorisolla niin nyt onkin sitten valkoisen heteronaisen vuoro.

Öykkäreitä valheita sepitteleviä väkivaltaisia ihmiskauppiaita jotka keksimällä keksivät nuorekkaista letkeälanteisista etelän ikinuorisosta ilkeämielisiä valheita,nyt olisi sitten syytä korvata tämä kalvakka valehteleva väkivaltainen noita-akka jotenkin paljon paljon suopeampaan elämän kumppaniin jolla on rauhallisempaan suuntaa kallellaan oleva uskontokin vielä kaiken lisäksi,eihän tälläisiä valehtelevia väkivaltaisia juoppolalli ämmiä kauan etelän nuorekkaat letkeälanteiset ikinuoret katsele,ei sitten millään joten onhan se Somalia-Suomi linja onneksi avattu jo aikoja sitten sieltähän se väkivaltaisen kalvakan noita-akan korvaaja saadaan,mistäs muualta.

Perättömät raiskausilmoitukset aiheuttavat ulkomaalaisvihaa,kalvakat noita-akat keksii raiskausfantasioita,kertoo poliisi-TV.

Kalpeat rasistisia seksifantasioita keksivät noita-akat uhkuu pelkkää väkivaltaa siinä missä heidän kelvottat miehensäkin.

Viimeisenä oljenkortena se ihmiskunnan hylkiö väkivaltainen juopotteleva valkoinen heteromies joka himoitsee mustan miehen kehoa yrittää turvautua vielä kaiken lisäksi ihmiskauppiaihin tälläisten ihmiskauppiaiden maahan pääsy olisi syytä kieltää kokonaan kammottavaa edes ajatella kalvakan vaimoansa hakkaavan heteromiehen joka todellisuudessa himoitsee mustaa miestä ja aasialaisten ihmiskauppiaiden jälkeläisten asuttaessa suvaitsevaista Suomea.

Sovittelemaan taipuvaista rauhanuskoista klaanisotaa suvaitsevaisessa tulevaisuuden Suomessa.

Suvaitsemattomien ja rasististen aikojen tilastot kertovatraiskaaja on usein ulkomaalainen.
  
  13. helmikuuta 2009 0:51:48

Nimi : Yksinhuoltajaäiti, Kerava
  
Viesti : Kyllähän noista muslimeista paljonkin Jussi Halla-ahon blogissa kirjoitetaan, mutta haluan tuoda hyvin voimakkaasti esiin sen, että myös buddhalaiset, hindu-uskoiset ynnä Bahai-miehet ovat minuun viime aikoina katsoneet ns. sillä silmällä. Uskaltaako tässä enää kadullakaan kävellä, kun moiset toisuskoiset katsovat naista "halukkaasti"? Toivon, että Jussi Halla-aho pikaisesti tekisi tälle ongelmalle jotakin, ei enään ole kotikaupunkimme kadut kuin ennen, jolloin pelkät raggarinsilmät mua seuras.
  
  13. helmikuuta 2009 1:29:31

Nimi : P
  
Viesti : Geerd Wilders ja UK. Kulminaatio Euroopan itseoikaisuun lähestyy..
  
  13. helmikuuta 2009 2:01:24

Nimi : Jaques Derrida
  
Viesti : Jotenkin minusta tuntuu, että Halla-aholla ei olisi vaikeuksia toimia natsina ja natsipyövelinä natsi-saksassa. Onhan hän täysin MORAALITON ja HÄNELTÄ PUUTTUU SYVÄLUONNE (vaihtaa persoonallisuuttaan kuin kameleontti).
  
  13. helmikuuta 2009 3:19:35

Nimi : Ironmistress
  
Viesti : Minua myös katsoivat ahnaat naisensilmät jotka suorastaan ahmivat vaginaani. Siis Lesbo katsoi minua himokkaasti kuin itse piru! Täytyy sanoa että minulle tuli heti sama mieleen kuin jussilla että ampumahommiin täytyy ryhtyä!

Terveisin Ironmistress

rauta on kuumaa ja miehet kovia(alapäästään) kun valssaamon valvomossa painavat anustani kuin riivatut! Laukeavat riivatut vielä speremansakin sinne. Auh!
  
  13. helmikuuta 2009 3:28:39

  
Viesti : Löytyykö muuten Halla-ahon nimi siellä laittomassa Facebookin rasismiryhmässä? Aivan varmaan moni kannattajansa kyllä löytyy.
  
  13. helmikuuta 2009 3:29:14

Nimi : P
  
Viesti : "
Jaques Derrida

Viesti : Jotenkin minusta tuntuu, että Halla-aholla ei olisi vaikeuksia toimia natsina ja natsipyövelinä natsi-saksassa. Onhan hän täysin MORAALITON ja HÄNELTÄ PUUTTUU SYVÄLUONNE (vaihtaa persoonallisuuttaan kuin kameleontti).

13. helmikuuta 2009 3:19:35
"

Joo. Tässäkö "kritiikki"?
  
  13. helmikuuta 2009 3:37:31

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Noiden trollien kannattaisi muistaa, ettei se "kritiikki" ole ehkä parhaimmillaan lähiöbaarista aamuyöllä jälleen kerran yksin kotiin laahustamisen jälkeen, vaikka katkeruus pahaa maailmaa kohtaan saattaakin olla silloin huipussaan. :)
  
  13. helmikuuta 2009 3:57:28

Nimi : pena1
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : sen verran korpee tää nykymeno, että kannattais tuota toista kotimaista haastavien aina silloin kurkata olan yli. Jottei sit ylläty. Sama koskee puun halaaja osastoa. Ja kukka hattuja ja mitä niitä nyt oli. Siis se poppoo, joka tuhoaa isänmaamme.
  
  13. helmikuuta 2009 4:44:40

Nimi : Kalle
  
Viesti : Enää muutama minuutti aikaa kun YLEn aamu-tv alkaa taas julistamaan mamu-tekstejään ja parjaamaan ikävää nettirasismia.

Nyt on taas aika alkaa ohjaamaan upppiniskaista ja sivistymätöntä suomalaisjunttikansaa oikeille ajattelumalleille; muistakaa ottaa kustantamanne toimittajan ja 'asiantuntijoiden' julistus iloiten vastaan.. Teitä sentään suvaitaan opettaa.
  
  13. helmikuuta 2009 7:05:46

Nimi : Kolunsarka
  
Viesti : No niin!

Katsoinpa YLEn facebook- & muuta "nettirasismia" käsittelevän juttutuokion!

Taas kerran kommentoijana oli mamutaustainen akka, joka saa elantonsa mamuilusta l. tietenkin varsin puolueeton ja vilpitön ihminen.

Irc-gallerian rastalettinen hemmo vaikutti ihan asialliselta ja realistiselta ja väänsi ratakiskoa nettisensuurin mahdottomuudesta.

YLEn viesti on ihan selvästi: mamuilu on ihqu ja tarpeellinen asia - piste!
Jos ette usko niin itkette ja uskotte!

Sama meno oli aktiivina stallariaikana, mutta sil,loin ei ollut nettiprotestointimahdollisuutta - valitettavasti.

Sen hirveyden onneksi hoiti pois päiväjärjestyksestä neukkulan romahtaminen.

Mikä avuksi nykyisen maanpetosmeinigin aisoihin saattamiseen?

  
  13. helmikuuta 2009 7:53:07

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paras kun eivät naiset enää ilmoita raiskauksista. Ei niissä Ylen mukaan yleensä väkivaltaakaan käytetä.
Kivittää pitäisi mokomat "raiskausuhrit". Itse ovat syyllisiä, sanoo Yle.


Onko YLE:ssä todella toivottu raiskausuhrien kivittämistä. Onko linkkiä?

.
  
  13. helmikuuta 2009 8:14:58

Nimi : Ö. Schauman
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : luin jutun E.Schaumanista ja Abreuasta. Vanhanen senkun parantaa. OK
  
  13. helmikuuta 2009 8:28:15

Nimi : Homma on houssussa^^^!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Voisiko joku olla ystävällinen ja vaihtaa Halla-ahon vaipat? Poika sai tarpeekseen isojen poikien leikeistä jo Pressiklubissa ja laittoi lapsen (Mäki-Ketelän) asialle. Olisit laittanut vielä Teemun ja Johanneksen niin "oltas pantu koko porukkaan naarammaan" vielä enempi mitä nytten.

Erityiskiitos Seppo Lehdolle kunnioitettavasta työstä Jussin hyväksi. Youtubeen vaan videopätkää, olettehan samalla linjoilla mm. uskontokysymyksissä. Viittaan siiheen hienoon adressiin jonka teit.
  
  13. helmikuuta 2009 8:38:17

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Ruukinmatruunaa näemmä trollataan, siispä hän on olemassa - ja alkuperäinen teksti on uponnut johonkin.

Ja kaikki, mikä netissä ylipäänsä voidaan ymmärtää väärin, ymmärretään väistämättä väärin.
  
  13. helmikuuta 2009 8:55:22

Nimi : Kalle
  
Viesti : Ylen aamu-TV:stä

Toimittaja Kankkonen tietenkin mainitsi heti aluksi, että somalien kotiutusapusivuston aloittaja on ollut perussuomalaisten ehdokkaana.

Tuo SPR:n projektikoordinaattorityttö oli laajakatseisempi: on kuulemma havainnut jopa älykkäästi perusteltua nettirasismia (tarkoitti kait sitten tässä yhteydessä mamu-politiikan arvosteluakin).

IRC-gallerian kundi oli tästä maailmasta, yksi hänen sanomansa oli se, että tuollaiset sivustot nyt vain ovat ihmisten mielipiteen ilmaisuja muiden nettisellaisten muassa ja on parempi miettiä mistä syistä ne saavat alkunsa kuin sitä miten ne saataisiin sulki..

En tiedä mitä muuta vaikutusta tuollakaan ohjelmalla oli kuin, että ko. sivusto sai 13 minuuttia ilmaista mainosaikaa..
  
  13. helmikuuta 2009 9:11:33

Nimi : Sama ajatus..
  
Viesti : kuten Kolunsarka alla:

Samanlainen meno kuin suomettumisen ja YYA-ajan liturgian aikana.
  
  13. helmikuuta 2009 9:55:02

Nimi : P
  
Viesti : Tämä on hauska:

"Laura Kolbe:

Kestänee varmasti vielä muutama vuosikymmen, ennen kuin Suomessa ollaan samassa tilanteessa kuin Ruotsissa: maahanmuuttajataustaiset edustavat kulttuurin, taiteen ja tieteenterävintä kärkeä! "


Sofi Oksanen tuon yläpuolella on realistisuudessaan ihan eri maailmasta.

Mutta miksi Mestaria ei ole kutsuttu raatiin? ;)
  
  13. helmikuuta 2009 10:34:54

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka Tanja Poutiainen teki äskettäin kunniaa Suomelle, niin mitäs jos pidettäisiin oikein käänteisviikko ja MOKUTETTAISIIN oikein kybällä koko viikko.

Siis jokaiseen mediaan ja keskusteluun ja blogiin järjettömintä MOKUTUSTA, mitä on koskaan nähnyt muiden tekevän.

Uskon nimittäin, että tämä YLEN veretseisauttava MOKUTUS kampanja yhdessä massiivisella, miedän asioita tiedostavien tuella, autettaisiin viimeinenkin mediaa seuraamaton nukkuvienpuolueen tai vuosikymmeniä jatkuneen tapaäänestäjän silmät avautumaan.

Sillä niin ironista kun se onkin, niin tämä ylikorostettu MOKUTUS toimii Hommaakin tehokkaammin havaitsemaan, mikä tässä mädännäisyydessä oikeasti löyhkää.
  
  13. helmikuuta 2009 10:51:30

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2009/02/13/joko-oulun-joukkoraiskaajat-kotiutuivat/
  
  13. helmikuuta 2009 11:18:15

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eurooppaa ollaan kovaa ajamassa muslimiyhteiskunnaksi, valtavat ongelmat ovat jo kärjistyneet mm. Saksassa, Itävallassa, Ruotsissa, Englannissa, Ranskassa, Italiassa eli siis kko Euroopassa. Esim. Englannista pyrkii joka viikko 4 000 koulutettua alkuperäisasukkia pois maasta, koska infrastruktuuri ja käytännön olot maassa ovat kaoottiset, ja juuri muslimimaahanmuuton takia.
Tuossa linkkiä saarivaltion kuvioista

http://www.express.co.uk/posts/view/15642/4,000-people-a-week-trying-to-leave-UK"

- Hämmästyttävää, että yksi niistä maista, joihin Englannista lähdetään, on Etelä Afrikka! Pitää olla asiat huonolla mallilla Englannissa, jos sieltä kannattaa lähteä niinkin väkivaltaiseen maahan kuin Etelä Afrikka!

Milloinkahan Suomesta alkaa suurimittainen whiteflight?
  
  13. helmikuuta 2009 11:23:03

Nimi : Jussi Halla-aho=Suomen Winston Churchill?
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suvaisevaisuus voi toimia ainoastaan silloin kun kaikki osapuolet ovat suvaitsevia ja epäitsekkäitä. Ja tunnetusti esimerkiksi uskonnot ja ideologiat kuten kommunismi ovat loppujen lopuksi melko suvaitsemattomia muita kohtaan.

Kertooko lyhyt katsaus lähihistoriaan
miltä tulevaisuus näyttää?

Lainaukset:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Neville_Chamberlain

http://fi.wikipedia.org/wiki/Winston_Churchill

Neville Chamberlain

Britannian Pääministeri 28. toukokuuta 1937 -
10. toukokuuta 1940
Solmittuaan Munchenin sopimuksen Adolf Hitlerin kanssa vuonna 1938 ja palattuaan Englantiin, Chamberlain lausui klassiset sanansa: "Rauha meidän ajallemme". Sopimus antoi oikeuden Saksalle liittää Tšekkoslovakian saksankieliset Sudeettialueet Saksaan. Se avasi myös Saksalle tien vallata vallata koko Tšekkoslovakian. Sopimusta onkin pidetty yhtenä askeleena kohti toista maailmansotaa. Chamberlain pakotettiin eroon 10. toukokuuta 1940, kun Saksa valtasi Alankomaat, Belgian ja Ranskan.

Häntä seurasi pääministerinä
Winston Churchill joka 1930 luvulla
oli ainoa, joka kannatti Britannian jälleenvarustelua itsepuolustukseksi ja Saksan sotaisuuden vastavoimaksi. Churchill kritisoi voimakkaasti Neville Chamberlainin Adolf Hitleriä myötäilevää politiikkaa.

Homma menee samaa rataa muslimien kanssa. Tarvitaanko kaaos koko eurooppaan ennenkuin kansalaiset tajuavat mistä on kyse? Siinä vaiheessa saattaa nykytilanteessa olla jo sellaiset ongelmat päällä, että ei tiedä mikä tulee olemaan lopputulos.

Milloin eurooppa järkiintyy ja vaihtaa pois nämä kommunistiset suvaisevaiset hallinnosta ja vallasta?
  
  13. helmikuuta 2009 11:42:24

Nimi : iltalehdestä lainattua
Kotisivu : täältä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : > Raiskaus on aina rikos mutta uhrien pitää myös omata
> kykyä ymmärtää ja käsitellä ulkomaalaistaustaisen
> raiskaajan tekoa kokonaisvaltaisesti , syyllistetyt
> ovat aina toisenlaisista kulttuureista ja usein
> heidän lapsuutensa on ollut rikkinäinen johtuen
> sodista , köyhyydestä ja heidän kokemistaan pahoista
> asioista jo lapsuudessa toisin kuin uhrit jotka ovat
> saaneet elää vakaissa sekä turvatuissa olosuhteissa .
> Kun uhriksi joutunut henkilö vielä saadaan
> käsittämään että hän on voinut käytöksellään
> provosoida ja laukaista tapahtuman niin tullaan
> johtopäätökseen että raiskaajakin on myös eräänlainen
> uhri !

Nimenomaan raiskaaja on aina seksuaalisen virikkeen uhri, mutta sinä voisit asian ymmärtäneenä tehdä kaikkesi, että mahdollisimman moni "toisenlaisista kulttuureista joissa usein heidän lapsuutensa on ollut rikkinäinen johtuen sodista , köyhyydestä ja heidän kokemistaan pahoista asioista" oikeutuksensa teoilleen ansaitseva kaveri saisi hyvällä, eikä väkisin.

Tosin en epäile lainkaan, että teet jo nykyisellään kaikkesi, että mahdollisimman moni somali saisi "valkoisen ******" lihaa, kuten he edustamansa uskonnon innoittamina teitä kutsuvat.

Ihmettelenkin, että sinä Tiina ja kaltaisesi vihervasemmistolaiset ymmärtäjät sitten teette rikosilmoituksia nettiblogeista, joissa on myös toivottu, että raiskauksen kohde olisi mieluummin mamun ymmärtäjä, kuin maahanmuuttokriittinen nainen?

Tietenkin tämä "toive" on aseteltu väärin, sillä Jussin olisi pitänyt vedota teihin vihervasemmistolaisiin maailmanparantajiin, että te antaisitte mamuille vapaaehtoisesti sitä päiväkahvia+piparia, jottei heillä enään riittäisi niinpaljoa intoa käydä sellaisten kimppuun, joita homma ei vapaaehtoisesti haluta.

http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/Poliisi.jpg
http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/Somalisotilas.jpg
http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/Tytto.jpg
http://www.kolumbus.fi/sinivalkoiset/Tytto2.jpg

Kumpa sinä Tiina olisit tässäkin tapauksessa ehtinyt autaamaan Mohamadia, kun tämä 17 vuotias tyttö meni tekemään tästä Mohamadista piparin uhrin.


HYI HITTO, ETTÄ OIKEIN YÖKÖTTÄÄ
  
  13. helmikuuta 2009 11:49:53

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mielenkiintoinen ilmo Aarresaaressa:

Sinun elämäsi tie onnistumiselle

Sama kuin tuhataa itsenäiset diileria ja markkinointeja koko maassa, myös sinä saat saada rajatomiset omaiset, professionaaliset ja finansiaaliset kasvaudet.
Kuitenkin sinun kasvaus on motivoida erilaiset ja joustavat bonuksen kanssa. Kokemukset ihmisten auttamaan kanssa sinä saat saada palkkan, milloin opiskelet.

- Osa itsesi yrityksen
- Ei tarvitse investioda
- Maksuton marketintietokoulutus
- Voita rahaa ja tule itsenäinen finansiaalisesti
- Oma osa-aika työ
- Tee työtä onnellisesti
Ota meitä yhteitä tietää, miten saat alkaa työtä jo tänään.
Sähköposti: guntis.fi@gmail.com
Puhelinumero: 0442027013

  
  13. helmikuuta 2009 12:41:12


guestbook © freebok.net