Pääsivu Viestit 114226-114250

Nimi : Debatoija/ Pörssipeluri
  
Viesti : Ihmettelen, miksei Thorsin ministeriö ole vielä perustanut nettiin turvapaikanhakusivustoa. Näin jokainen maailman vainottu ja "humanitaarisen" avut tarvitsija voisi suoraan hakea turvapaikkaa tai ainakin varmistaa oleskeluluvan Suomessa ja täten sosiaaliturvan suoraan netissä jo lähtömaassaan. Sitten vain lähetetään lentokoneet tai matkustajalaivat chartermatkalle hakemaan nämä vainotut turvapaikan hakjat. ( harmi että esim. Finnjet ehdittiin romuttaa, se olisi täystyölllistetty kyllä, uusi 3000 henkilön saapumiserä esim. somaleita aina 3 viikon välein Suomeen) Näin vaaralliset merimatkat jäisivät pois ja myös ihmiskauppa vaikeutuisi. Kaikki vaikeiden reittien ja matkojen uhrit ovat vastuullamme.
  
  12. helmikuuta 2009 21:18:59

Nimi : Paul R
  
Viesti : Monikulttuuri info: tsekkaa sellainen kuin "wntube.com"

Materiaali on mitä on, mutta voi herättää ajatuksia.
  
  12. helmikuuta 2009 21:39:19

Nimi : Hmmm
  
Viesti : WAU!!!

Mikäs Hesarin moderaattoreihin nyt meni?

http://www.hs.fi/keskustelu/%C4%E4rioikeistolainen+hollantilaispoliitikko+ei+p%E4%E4ssyt+Britanniaan/thread.jspa?threadID=169668&tstart=0
  
  12. helmikuuta 2009 21:41:07

Nimi : Huomauttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ihan vinkkinä Hommaforumille, että mokkulassa ip vaihtuu joka kytkentäkerralla.
  
  12. helmikuuta 2009 21:49:04

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hei, kannattaisi ehkä keskustella asiallisesti, niin ei saisi estoja."

Asiallinen keskustelu siis tarkoittaa Halliksen silittelyä myötäkarvaan, nyökyttelyä ja ehkä polvistumistakin, vaikka sillä on tunnetut riskinsä. Eri mieltä olemalla siirtyy välittömästi vihervasemmiston(TM) riveihin eli ammuttavaksi ihmissaastaksi.
  
  12. helmikuuta 2009 21:51:04

Nimi : paavo
  
Viesti : Onneksi osinkoja jaetaan omistajille, duunarit jäävät taas kuivin käsin. Maailman talous on mitä on, ja ehkä tähän voisi myös herr. Halla-aho puuttua. Kiitos
  
  12. helmikuuta 2009 21:52:34

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ihan vinkkinä Hommaforumille, että mokkulassa ip vaihtuu joka kytkentäkerralla."

Kyllähän näin tapahtuu useimmilla palveluntarjoajilla. Kiinteästä ip:stä joutuu maksamaan erikseen.

Tännekin blokattiin kerran kahden koneen ip:t, kun erehdyin mainitsemaan Mestarin heikosta track recordista veronmaksun saralla. En jaksanut ressukoita kiusata enempää, vaikka tietysti kaapelimodeemin resetoinnilla (jos ei jaksa proxyja viritellä) olisi päässyt jatkamaan kirjoittelua.

Täällä taitaa viestintätekniikan tuntemus olla samalla tasolla kuin hallituksemme ministereillä.
  
  12. helmikuuta 2009 21:55:31

Nimi : Hmmm
  
Viesti : Ylen Poliisi-TV opettaa meille juuri, että ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ovat useimmiten keksittyjä ja naisten tekemät rikosilmoitukset yleensä perättömiä.

Raiskausten uutisointikin lietsoo kuulemma ulkomaalaisvihaa. Maria Lohela esitellään vihanlietsojana.

Paras kun eivät naiset enää ilmoita raiskauksista. Ei niissä Ylen mukaan yleensä väkivaltaakaan käytetä.

Kivittää pitäisi mokomat "raiskausuhrit". Itse ovat syyllisiä, sanoo Yle.

  
  12. helmikuuta 2009 22:14:42

Nimi : Paul R
  
Viesti : Täällä odotetaan, että uskotaan vihjeestä?
  
  12. helmikuuta 2009 22:18:42

Nimi : Kalle Koo
  
Viesti : Aina sekaisin tuntuu tuo yle nyt olevan tämän ulkomaalaispolitiikkakritiikin nousun myötä:
joka päivä pukkaa näitä paniikkihäiriössä tehtyjä ohjelmia.. jos tosiaankin poliisi-tv on myös pantu mukaan tähän propagandameininkiin (kuten juuri alla raportoitiin). Ilmeisesti jokaiselle ohjelmalle on annettu mahtikäsky tietyn mokutuspropagandakiintiön täyttämisestä. Mitähän seuraavaksi tulossa?
  
  12. helmikuuta 2009 22:32:30

Nimi : perheenäiti, Kauniainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Äärivasemmistolaisuus sekä Yleisradiossa että Helsingin Sanomissa on surullista. Käytännössä se sensuroi vapaan tiedon välityksen, ja kaiki uutisointi muuttuu tämän poliittisen aatteen tukemiseksi.

Eurooppaa ollaan kovaa ajamassa muslimiyhteiskunnaksi, valtavat ongelmat ovat jo kärjistyneet mm. Saksassa, Itävallassa, Ruotsissa, Englannissa, Ranskassa, Italiassa eli siis kko Euroopassa. Esim. Englannista pyrkii joka viikko 4 000 koulutettua alkuperäisasukkia pois maasta, koska infrastruktuuri ja käytännön olot maassa ovat kaoottiset, ja juuri muslimimaahanmuuton takia.
Tuossa linkkiä saarivaltion kuvioista

http://www.express.co.uk/posts/view/15642/4,000-people-a-week-trying-to-leave-UK


Seuraavien vaalien ehdottomasti tärkein teema on maahanmuuton ja muslimisaation estäminen. Tämän takia tulen tästä eteenpäin AINA äänestämään Perussuomalaisia. Haluan lapsilleni sen Suomen, minkä isovanhempani minullekin jättivät. Kiitos ei islam.
  
  12. helmikuuta 2009 22:44:41

Nimi : James Hirvisaari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Perheeniäiti Kauniaisista, huoli on yhteinen, ja meitä on jo paljon. Olen samaa mieltä tulevista vaaleista.
  
  12. helmikuuta 2009 22:47:53

Nimi : Hannes
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Koskakohan HS:n toimittajat huomaavat, että Viivi & Wagner sarjakuvassa seikkailee ihan oikea sika!
Suvaitsevaisuuden ja positiivisen syrjinnän takia sarjakuva pitää heti poistaa lehdestä jotta Suomessa asuvat muslimit eivät pahastuisi ja julistaisi "rauhanomaista" jihadia lehteä vastaan.
  
  12. helmikuuta 2009 22:50:49

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Seuraavien vaalien ehdottomasti tärkein teema on maahanmuuton ja muslimisaation estäminen. Tämän takia tulen tästä eteenpäin AINA äänestämään Perussuomalaisia. Haluan lapsilleni sen Suomen, minkä isovanhempani minullekin jättivät. Kiitos ei islam."

Samaa mieltä. Kirkkoon kuulumattomanakin sanon, että vaikka paavi ennen thorsmattiabarrikadeilla -tyyppistä "humanismia".
  
  12. helmikuuta 2009 22:59:45

Nimi : Järkyttynyt
  
Viesti : Tuo UK linkki on järkyttävin linkki aiheesta mikä on tähän mennessä silmiini sattunut! Tuo pitäisi luetuttaa jokaisen mamuttajan ja mokuttajan korviin.

En voi ymmärtää, mitä on tapahtunut. Mamutus ja mokutus vellovat ja vyöryvät, vihjekin tahdin hillitsemisestä niin sinut naulataan seinään saman tien! Tämä on silkkaa hulluutta.

Vai sittenkin, pitääkö kysyä se vanhanaikainen, kuka hyötyy? Onko todellakin vasemmistolla ja islamisteilla joku epäpyhä allianssi, jossa vasemmisto päästää islamilaiset sisään, islamilaiset saattavat yhteiskunnan kaaokseen, vasemmisto saa vallan ja islamista tulee Euroopan valtauskonto!

Pelottavaa, todella pelottavaa. Toivottavasti JMK tai joku muu mamu-keskusteluun ensi viikolla osallistuva lukee tuon jutun ja nostaa sen esille.
  
  12. helmikuuta 2009 23:07:04

Nimi : äbis
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Useat postaavat tänne mielenkiintoisia linkkejä ilman kuvausta linkkien takana löytyvästä sisällöstä. (Olen itse syyllistynyt samaan ja lupaan parantaa tapani.)

Pyydän, että tiivistetään edes muutamaan lauseeseen se olennainen mitä linkin takaa löytyy, ettei tarvitse klikata vain huomatakseen että "olenhan minä tuon jo nähnyt". Koneella tämä ei niin ärsytä, mutta mobiililaitteessa kylläkin, jossa toimintoviiveet ovat moninkertaiset.

Kiitos.
  
  12. helmikuuta 2009 23:11:40

Nimi : Heads up!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.yle.fi/aamutv/index.php

Nettirassissmi ja muukalaisviha huomenna klo 7.17 Ylellä.
  
  12. helmikuuta 2009 23:21:51

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hmmm: ” Ylen Poliisi-TV opettaa meille juuri, että ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ovat useimmiten keksittyjä ja naisten tekemät rikosilmoitukset yleensä perättömiä.

Raiskausten uutisointikin lietsoo kuulemma ulkomaalaisvihaa. Maria Lohela esitellään vihanlietsojana.

Paras kun eivät naiset enää ilmoita raiskauksista. Ei niissä Ylen mukaan yleensä väkivaltaakaan käytetä.

Kivittää pitäisi mokomat "raiskausuhrit". Itse ovat syyllisiä, sanoo Yle.”

Yle parantaa propagandansa tasoa tuon pressiklubimahalaskun jälkeen. Nyt on myös näköjään otettu sellainen linja, että syytettyjen penkille istutaan suomalaisen miehen seuraksi ihan tosissaan myös suomalaista naista. Tähän asti kun kaiken pahan alku ja juuri on ollut juuri valkoinen, kristitty, lihaa syövä, suomalainen heteromies. Hän on ollut se demoni, joka on seissyt monikulttuurisen onnen tiellä ja se on muistettu tuoda esiin joka käänteessä. Monikulttuurikriitikoistakin kuraa on kaadettu vain ja ainoastaan miesten niskaan, nyt linja muuttui senkin suhteen.

Hmmm:n huomautus raiskausten uhrien kivityksestä on myös osuva, siellähän se on monikultturistien lempilainsäädännössä (shariassa) se raiskausten uhrien kivityskin kirjattuna.

Mielenkiintoista on muuten vielä tuossa itse Ylen propagandapläjäyksessä, että kun suomalaista miestä epäillään raiskauksesta, eikä saada tuomittua tai edes syytteeseen, on syy ehdottomasti se, että nyt vain joku tekninen muotoseikka meni pieleen. Ja johtopäätös on tietenkin se, että Suomessa tapahtuu ainakin miljoona suomalaisen miehen suorittamaa raiskausta vuosittain, joista tuota pirulaista ei vain saada tuomittua (tai edes syytteeseen, ehkä ei edes tutkintaa kunnolla aikaiseksi). On se kauhea piru tuo suomalainen mies, tappaa, raiskaa ja hakkaa rutiininomaisesti!

Kun taas ulkomaalaista epäillään raiskauksesta, eikä tuomiota saada aikaiseksi, on syy tietenkin siinä, että suomalaiset naiset vain piruuttaan keksivät näitä syytteitä maatamme pyyteettömästi rikastavien kultamunien kiusaksi. Ja aukottoman suvaitsevaisen logiikan tuottama johtopäätös on tietenkin se, että eihän ne ulkomaalaiset sittenkään raiskauksia suorita yhtään suomalaisia enempää. Ehkä eivät suorita raiskauksia laisinkaan, epärehelliset suomalaiset naiset vain katkerina syyttelevät, kun kultamuna ei antanutkaan enää toista kertaa?
  
  12. helmikuuta 2009 23:27:27

Nimi : JT
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "En voi ymmärtää, mitä on tapahtunut. Mamutus ja mokutus vellovat ja vyöryvät, vihjekin tahdin hillitsemisestä niin sinut naulataan seinään saman tien! Tämä on silkkaa hulluutta."
Kannattaa tsekata tapaus Oriana Fallaci, ja hänen kirjansa The Rage and The Pride (2001) ja The Force of Reason (2004). Nimimerkillä "Miksi minusta tuli nuiva".
  
  12. helmikuuta 2009 23:28:16

Nimi : Tinden
  
Viesti : Adressi-sivuston keskusteluosiosta löytyy mielenkiintoinen kommetti #500 ja aiheena YLEn tämänpäiväisestä uutisesta rasististen ryhmien kasvamisesta.

Ja kohta #502 VIHDOINKIN PÄÄSEMME ASIAAN! Eli uusi keskustelija mukana Ajankohtaisessa kakkosessa eli Astrid Thors

  
  12. helmikuuta 2009 23:31:31

Nimi : kotiäiti, vantaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Veikkan että Ylen aamutoimituksen äärivasemmistolaiset toimittajat haukkuvat, koska kansan enemmistö ei ymmärrä miten hienoa on elää islamistisessa yhteiskunnassa.

Ylen propaganda jatkuu, ja kansa äänestää entistä kiivaammin Perusuomalaisia.

Minä jätän Hesarin tilaamatta ja tv-lupamaksun maksamatta. Ja äänestän VARMASTI jokaisissa vaaleissa Persuja.
  
  12. helmikuuta 2009 23:43:24

Nimi : INFIDEL ja Koti-Isä. Tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : V..ttu


Onko Suomessa missään mitään järkevää foorumia mistään???

täälläkin vaan "sisäpiiri" pierii omiaan.

Painukaa hevonhelvettiin,

samaa paskaa tässä vatvotaan mitä jo on kädessä.

mää lopetan kirjoitteluni tähän idiootit.
  
  12. helmikuuta 2009 23:45:36

Nimi : Jotain rotia
  
Viesti : Joku kertoi löytäneensä Googlella huikean määrän Halla-ahosta kommentteja. Mutta missä ovat maan johtavat maahanmuuttoa kannattavien blogit, keskustelupalstat ja nettikirjoitukset? Onko niitä? Onko muita Halla-ahoa kritisoivia blogeja kuin tuo yksi ainokainen kirjoitus, mikä tänne pari päivää sitten linkitettiin?

Lisäksi on pakko todeta, että tämä keskustelu täälläkään ei ikävä kyllä ole kovin kaukonäköistä: miksi puhutaan koko ajan, että emme halua Suomen toistavan samoja virheitä kuin UK, Ruotsi, jne? Se on 100% varmaan, että pieleen menee täälläkin, ja isosti (big time, sanoisi amerikkalainen).

Missä on keskustelu siitä, mitä tässä maassa tapahtuu vuonna 2020, kun täällä on ~500 000 mamua (osa toki silloin jo "suomalaisia), valtaosaltaan islaminuskoisia? Mihin suuntaan maa menee silloin? Onko monikulttuurinen nirvana todellisuutta vai onko suurimmissa kaupungeissa jo levottomia lähiöitä?

Tärkein kysymys kuitenkin on: missä vaiheessa nämä kaikkein kiihkeimmät mokuttajat havahtuvat? Eivät koskaan?
  
  12. helmikuuta 2009 23:58:33

Nimi : INFIDEL ja Koti-Isä. Tku
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : apinan aivoilla ja hevosen vehkeillä on tämän vieraskirjan taustavoima.
  
  13. helmikuuta 2009 0:01:09

Nimi : Jjuhani
  
Viesti : Yle nyt vaan on auttamattomasti myöhässä rassistipropagandassaan.

Katsokaa adressistasta äänestystilastoja ja viimeisiä päiviä- homma vaan nousee, propaganda ei enää pure.
  
  13. helmikuuta 2009 0:04:03


guestbook © freebok.net