Pääsivu Viestit 114151-114175

Nimi : jj
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Viimeksi tässä Uuden Suomen artikkelissa:

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/49841-islamin-vastustaja-uhmaa-porttikieltoaan

luonnehditaan miestä joka vertaa Koraania Mein Kmpfiin "äärioikeistolaiseksi" !?

Mitä ilmeisimmin mies on vain isänmaallinen.

Ovatko käsitteet ISÄNMAA ja ÄIDINKIELI
ovat fasistisia ilmauksia lännessä?

Jos näin on, niin kommunistit ovat päässeet vihreässä kaavussaan tavoitteeseensa länsimaisen markkinatalouden alasajossa romuttamalla perusarvot.
  
  11. helmikuuta 2009 23:40:51

Nimi : Ei juma....!
  
Viesti : "Suomalainen mies"hän on oikea klassikko jostain vuoden 2002 jippii.fi:ltä, jossa oli raudanlujasti sitä mieltä, että enemmistö eli ns kunnon suomalaiset (se on se finlandäre) kyllä kannattavat pakkoruotsia, ja vihaavat sen vastustajia. Nyt sitten kannatetaan ja vihataan aivan jotain muuta?

Köyhä on joidenkin sielunelämä, ja muisti lyhyt. Muutenkin nämä kuukautisveri/raiskaus/peppureikä/HAHAHA/FYFAHN -jutut kertonevat monelle, että mistä suunnasta kolisee.
  
  11. helmikuuta 2009 23:46:06

Nimi : Axl
  
Viesti : "Järki-ihminen = aina kulloistenkin vallanpitäjien kanssa samaa mieltä oleva ja heitä peesaava yksilö? Kyllä onhan se varmaan yleensä järkevää ko. yksilön kannalta. Siksi vain rohkeat luovat muutosta ja uskaltavat tulla esiin."

Jep näin on, mutta vallanpitäjät myös sinut suohon polkevat ja kauniisti hautajaisissa puhuvat. Sitten muutaman vuoden päästä sinä oletkin kansallissankari ja samat "saastat" jakavat nimelläsi varustetuissa juhlissa toisilleen mitaleja.

  
  11. helmikuuta 2009 23:59:48

Nimi : Utelias
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos JV Harakan tekstistä! Siis onpa todella raukkamainen teksti! Kun poikkeuksetta kaikki paheksuvat ohjelman surkeaa tasoa ja yleistä huutoa, Harakka vielä kehtaa kirjoittaa:

"On sääli, ettei Halla-aho saanut asiaansa sanotuksi silloinkaan, kun juontaja raivasi hänelle tilaa ja aikaa."

Voi jumalauta. Pojat olivat päättäneet antaa sakinhivutusta joukolla, kun tiesivät, että kukaan heistä ei yksin pärjää. Mutta eivät pärjänneet edes kolmistaan. Mutta kaiken huipuksi kamppailun jo selvittyä tämän lyödyn kolmikon takapiru alkaa vielä iskemään puukkoa selkään, kun toinen on jo poistunut paikalta!

Minua oksettaa. En ihan heti keksi vastenmielisempää ja raukkamaisempaa toimittajaa kuin Timo Harakka. YLEltä tietenkin, kuinkas muuten.

Pthyi.
  
  12. helmikuuta 2009 0:08:44

Nimi : urogallus
  
Viesti : Ruukinmatruuna:"Sivarien ÄO:sta puolestaan allekirjoittaneella on sellainen kutina, että siinä ne Gaussin käyrän molemmat ääripäät korostuvat. Eli että sivarien joukossa on sekä yhteiskunnan ehdotonta kermaa että todellista pohjasakkaa."

Njaa. Itse uskon, että sivarit ovat keskivertoa älykkäämpiä, mutta ei mitenkään dramaattisesti. He tuppaavat oman kokemukseni mukaan olemaan ihmistieteisiin päin suuntautuneita, ja duunareita on joukossa vähän.

Keskiverto varusmies taas on hyvin lähellä keskivertomiestä. N. 80% ikäluokasta käy intin, ja palveluksesta vapautetuissa on ne kaikkein heikoimmin elämässä pärjäävät. Sivarit varmaankin pärjäävät keskiverrosti tai hiukan sitä paremmin.
  
  12. helmikuuta 2009 0:31:45

Nimi : Serendi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Uuden Suomen mukaan:
- Katsotaan, mitä rajalla tapahtuu. Antaa heidän lyödä minut käsirautoihin, Wilders uhosi.

Wildersin kannattaisi olla euroedustaja, tällöin häntä suojaisi euroopanlaajuinen koskemattomuus. Sitäkin tosin käytännössä loukataan, niin kuin esimerkiksi Brysselin mielenosoituksissa.
  
  12. helmikuuta 2009 1:14:36

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Toisaalta Wildersin on ehkä parempikin käydä jojottamassa Britannian ovella. Sitä suurempi haloo jos oikeasti estävät kunniallisen (joskin joidenkin mielestä ärsyttävän?) länsimaisten arvojen kannattajan maahan pääsyn koska muslimit kieltävät...

Siitä saattaisi tulla Euroopan käännehetki.
  
  12. helmikuuta 2009 1:58:34

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Serendi,

"Wildersin kannattaisi olla euroedustaja, tällöin häntä suojaisi euroopanlaajuinen koskemattomuus. Sitäkin tosin käytännössä loukataan, niin kuin esimerkiksi Brysselin mielenosoituksissa."

Suvaitsevaisuudelta ja ihmisoikeusten kunnioittamiselta ei itse asiassa suojaa yhtään mikään.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/02/frank-vanhecke-will-fight.html#readfurther
  
  12. helmikuuta 2009 2:30:37

Nimi : Visitor
  
Viesti : Yritä Jussi jaksaa, olihan karmeaa katsottavaa tuo Rubenin pätkä. Varsinaista "keskustelua" kun kolme äijää huutaa päälle...
  
  12. helmikuuta 2009 3:01:44

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Hehe. Joku on kirjoittanut Thorskan nimissä Hesariin mielipidekirjoituksen joka on ymmärrettävää suomea mutta jossa ei sanota mitään.
  
  12. helmikuuta 2009 7:32:31

Nimi : ajatuskelija
  
Viesti : En varsinaisesti kannata Halla-ahoa, hänellä homma menee reilusti yli, mutta koska hänen vastapuolensa on tuon mukamuka-sivistyneen suvaitsevaisuutensa ja rasisminpelkonsa kanssa vielä pahemmin kuutamolla, harkitsen jopa Halla-ahon äänestämistä seuraavan tilaisuuden tullen.
Hyvä kuitenkin että tätä asiaa joku tuo esiin, etenkin kun maan "sivistyneistö" lynkkaa yksinäisen ratsastajan lähes päivittäin.
  
  12. helmikuuta 2009 7:35:58

Nimi : Espoo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Amun Hesari, tuo tyhmän kansan sivistäjä, ilmoitti meille tyhmille että Ruotsin poliisi kehtaa nimitellä taloja polttavia, ihmisiä raiskaavia ja kaupungin osia haltuun ottavaia muslimeja neekereiksi. Malmössä, jonne poliisitkaan eivät uskalla mennä ilman selustaturvaa, ja jossa muslimit riehuvat ja käyttävät vapaasti omaa lakiaan.

Uskomatatonta miten Pravda kehtaa nostaa tuollaiset aiheet pinnalle. Ja muuten muslimihuligaaneista käytetään taas nimitystä "nuoriso"...

Peruutan Hesarin tilauksen.
Ja äänestän AINA perussuomalaisia, jotta meillä ei tuollainen toteutuisi.

  
  12. helmikuuta 2009 8:30:19

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämän aamun Huomenta Suomi -ohjelmassa Anja Snellman kommentoi "rotutohtorigatea" ja osoitti ymmärrystä Jussille. Hän piti Ylen uutisten kielenkäyttöä kummallisena varsinkin, kun Pressiklubi-ohjelmassa Jussi oli vähän aiemmin yritetty lynkata kolmen miehen voimin.

En tiedä, löytyykö Snellmanin juttu vielä maikkarin sivuilta.
  
  12. helmikuuta 2009 8:34:59

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI

Viesti : Sivarien ÄO:sta puolestaan allekirjoittaneella on sellainen kutina, että siinä ne Gaussin käyrän molemmat ääripäät korostuvat. Eli että sivarien joukossa on sekä yhteiskunnan ehdotonta kermaa että todellista pohjasakkaa.

Ennenkuin kukaan alkaa tilittämään mitään luusereista, niin todettakoon, että Nokian pääjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on sivari. Meitä naisia taas armeija tai sen käymättömyys ei kosketa mitenkään.
----------------------------------

Sinällään aika huvittavaa tämä sivariuden jatkuva esiin tuominen.
Meikäläinen näkee niin että jos kerran yhteiskunta sivariuden sallii ja on hyväksi nähnyt sellaisen vaihto-ehdon järjestää armeijan tilalle, se sopii minulle(Vaikka armeijaa kannatan ja olen sen käynyt).
Kyse sekä sivariudessa että armeijassa on yhteiskunnan palvelemisesta joka on miehelle on velvollisuus ja se velvollisuus on täytettävä, sillä selvä ja ilman sen kummempia pulinoita.

Totaalikieltäytyjille sen sijaan minulta ei riitä ymmärystä, he ovat sitä todellista pohjasakkaa.
Yhteiskunta koostuu muista ihmisistä ja totaalikieltäytyjä tavaallaan vaatii muita tekemään oman etunsa puolesta kaiken mutta ei itse ole yhteiskunnan edun puolesta tekemään yhtään mitään.
Nämä totaalikieltäytyjät ovat todellisia käenpoikia joille tietenkin voidaan antaa oikeus totaalikieltäytymiseen, nimi vain paperiin ja samalla kertaa kun kieltäytyy siviilipalveluksesta tai armeijasta niin saisi minun puolestani kieltäytyä myös ihan kaikesta yhteiskunnan tarjoamasta.
Ei siis tälläiselle palveluja sossusta,ei poliisilta, palakoon mökkinsä,ei kansaneläkettä...ei yhtään mitään.
Ainoa palvelu olisi se että kun kuolema tulee niin ruumis toimitetaan Riihimäen ongelmajätelaitokselle.

Jos ei kerran yhteiskunnan säännöt kelpaa niin olkoot sitten yhteiskunnan ulkopuolella, tämä yhteiskunta kun ei toimi rusinoita pullasta noukkimalla, ei missään suhteessa.
Vaikka kuinka tykkäisi kapinoida niin täytyy olla totaalikieltäytyjän myös totaalityhmä jos ei ymmärrä että tämä yhteiskunta ei olisi olemassa ilman sääntöjä ja velvollisuuksia ja niiden sääntöjen ynnä velvollisuuksien muuttaminen ei ole keskenkasvuisten, omaan napaan tuijottavien asia.
  
  12. helmikuuta 2009 9:30:24

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://nettitv.mtv3.fi/nettitv_uutiset/links.shtml/nettitv_uutiset/ajankohtaisohjelmat/huomentasuomi/?156779#156779

Snelmannin haastattelu löytyy, mutta linkittäminen tuntuu olevan mahdotonta.

Kun avaat ylläolevan sivun, kelaat listaa alaspäin, kunnes tulee viimeien kuvallinen linkki: Perjantaivieraana Wilma Schlizewski (06.02.)

Tämän alta jatkuu lista:
12.02.2009 Huomenta Suomi 12.02.2009 Huomenta Suomi 12.02.2009 "Ruplan pohja vasta

Niin haastattelu on tuon "Ruplan pohja vasta... linkin yläpuolinen Huomenta Suomi linkki.

Haastattelu alkaa vasta klipin puolestavälin
  
  12. helmikuuta 2009 10:18:22

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas, todettakoon vielä, että meitä naisia ei koske MINKÄÄNLAINEN palvelusvelvollisuus ja lähes joka ainoassa Länsi-Euroopan maassa on palkka-armeija, johon hakeudutaan vapaaehtoispohjalta. Eli muilla nuorilla EU-pojilla pääsääntöisesti ei ole mitään niistä yhteiskunnallisista velvollisuuksista, mitä Suomen valtio omille nuorukaisilleen sälyttää.
  
  12. helmikuuta 2009 10:20:19

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Anja Snelmannin blogi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voiko tuota nyt aivan nimetä Jussin puolusteluksikaan.
Ainakin Huomenta Suomi lähetyksestä sai vaikutelman, että piti toimittajan "värikästä kielenkäyttöä" jopa positiivisena asiana.
  
  12. helmikuuta 2009 10:28:44

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”... tämä yhteiskunta kun ei toimi rusinoita pullasta noukkimalla...”

No, riippuu vähän...Suomen Puolustusvoimat puolustavat Ahvenanmaa-nimistä reservaattia siinä kuin mitä tahansa muuta kolkkaa Suomesta, vaikka ahvenanmaalaisilta itseltään ei edellytetä enempää ase- kuin siviilipalvelustakaan.

Muistelen joskus takavuosina ahvenanmaalaisten nostaneen hälyn siitä, että merivoimien alus oli rantautunut johonkin väärään paikkaan saaristossa. ”On niillä otsaa - puolustaa pitää, mutta näkyä ei saa”, ajattelin.

Onhan se toki demilitarisoitua aluetta, mutta metelin nostaminen oli mielestäni yliampuvaa (jos tuollainen sana tässä yhteydessä sallitaan). :o)
  
  12. helmikuuta 2009 10:31:12

Nimi : Jack
  
Viesti : Kallasvuo ei ole sivari vaan terveydellisistä syistä asepalveluksesta vapautettu.

Minä taidan olla hieman harvinaisempi tapaus eli reservikieltäytyjä ja terveydellisistä (huom. ei mielenterveydellisistä) syistä asepalveluksesta vapautettu.
  
  12. helmikuuta 2009 10:31:51

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : No tuo allaolevani väite oli kyllä blogin osalta täysin väärä tulkinta.

Kyllä blogissa Anja Snelman selkeästi puolustaa Jussia, mutta Huomenta Suomen haastattelussa tätä selkeyttä en havainnut.

Olisi pitänyt lukea itse blogi ennen kommentoimistani alla.
  
  12. helmikuuta 2009 10:32:50

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Nimi : Suomalainen Mies

Viesti : Paljasjalka. Pyydän ottamaan huomioon, että tänne kirjoittavat eivät edusta perussuomalaisten älyllistä otantaa. On päivänselvää, että valtaosa täällä kirjoittavista ei ole aivan täysissä järjissään. Siksi on väärin vetää johtopäätöksiä Perussuomalaiset-nimiseen puolueeseen. Heissä on kyllä järki-ihmisiä, etenkin pj Soini, joka on ottanut etäisyyttä halla-aholaisuuteen mm. estämällä ko. henkilön EU-parlamenttiehdokkuuden."

Jussi,

Jos tuo väite estämisestä on totta, niin ehkä on aika perustaa uusi puolue ja nyt ensihätään eurovaaleja varten valitsijayhdistys. Perussuomalaisilta olisi paha virhe estää ehdokkuutesi riveissään, koska saatat kerätä niin paljon ääniä, että perussuomalaiset saisivat useampia ehdokkaita europarlamenttiin. Ilman sinua he eivät saa ehkä yhtäkään.

acc
-----------------------------

Tuotaa....kun tässä on tullut valiteltua näiden trollien heikkoa tasoa niin rukouksiini on vastattu, pitkästä aikaa trolli joka on joten kuten salonkikelpoinen.
  
  12. helmikuuta 2009 10:58:38

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Odysseas

Viesti : Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Nimi : Suomalainen Mies

Viesti : Paljasjalka. Pyydän ottamaan huomioon, että tänne kirjoittavat eivät edusta perussuomalaisten älyllistä otantaa. On päivänselvää, että valtaosa täällä kirjoittavista ei ole aivan täysissä järjissään. Siksi on väärin vetää johtopäätöksiä Perussuomalaiset-nimiseen puolueeseen. Heissä on kyllä järki-ihmisiä, etenkin pj Soini, joka on ottanut etäisyyttä halla-aholaisuuteen mm. estämällä ko. henkilön EU-parlamenttiehdokkuuden."

Jussi,

Jos tuo väite estämisestä on totta, niin ehkä on aika perustaa uusi puolue ja nyt ensihätään eurovaaleja varten valitsijayhdistys. Perussuomalaisilta olisi paha virhe estää ehdokkuutesi riveissään, koska saatat kerätä niin paljon ääniä, että perussuomalaiset saisivat useampia ehdokkaita europarlamenttiin. Ilman sinua he eivät saa ehkä yhtäkään.

acc
-----------------------------

Tuotaa....kun tässä on tullut valiteltua näiden trollien heikkoa tasoa niin rukouksiini on vastattu, pitkästä aikaa trolli joka on joten kuten salonkikelpoinen.Siis mikä oli trolli?

acc


BTW katsokaapa taustavaikuttajan kirjoitus "Länsimaiden arvoparadoksi". Selittänee pitkälle
nykytilannetta.
http://taustavaikuttaja.blogspot.com/2009/02/lansimainen-arvoparadoksi.html
  
  12. helmikuuta 2009 11:10:22

Nimi : Humanisti65
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Loistavaa Jussi Halla-aho! Katsoin tallenteelta tuon pressiklubin, missä esiinnyit. Olen saanut sinusta median perusteella käsityksen, että olet hullu yltiörasisti.
Ajattelin ennen ohjelmaa, että nyt tulee oikein super-lynkaus, kun pressiklubin kolme sananikkaria antaa tulla täydeltä laidalta. Mutta miten kävikään! Selvisit loistavasti ja mielestäni päihitit nuo "lynkaajat" selkeästi. Esiinnyit rauhallisesti, kiihtymättä (varmaan vaikeaa) ja mielipiteesi olivat perusteltuja sekä johdonmukaisia. Hyvä että menit ohjelmaan, käsitykseni sinusta muuttui täydellisesti. Hyvä että joku älykkö uskaltaa sanoa jotain tästä tilanteesta. Suomessahan saa rasistin leiman, jos sanoo vähänkin poikkipuolista suomen ulkomaalaispolitiikasta.
  
  12. helmikuuta 2009 11:12:43

Nimi : ex-kepulainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : muilla mailla, joilla on yhteistä rajalinjaa Venäjän kanssa, on NATO-jäsenyys. Suomella tätä ei ole (vielä), joten palvelukseen astutaan ja tullaan astumaan. Paitsi tietysti jos vihervasemmistolaiset saisivat vallan, jolloin Suomi luovutettaisiin kiltisti Venäjälle.

Sitten hieman ajatuksia illalla tulevaan maahanmuuttaja keskusteluun:

Raadan aamusta iltaan niska limassa ansaitakseni lapsilleni elannon. Miksi minun pitäisi kustantaa Afrikkalaisten suurperheiden eläminen Suomessa ?

Miksi annamme miljardin vuodessa tukea maahamuuttajille ja muille muslimeille & afrikkalaisille ? Oma kansa kärvistelee työttöminä ja lomautettuina, lapset kärsivät koulujen säästöissä, päiväkodeissa ei ole rahaa ym...

Miksi meidän tulisi sopeutua muslimien julmaan ja naisia & lapsia sortavaan yhteiskuntaa ? Yleensä tulijat sopeutuvat, ei kantaväestö (paitsi USA.ssa intiaanit, Australiassa originaalit ym...)

Islam on ihmisten hallintaan suunniteltu väline. Islan on täynnä raakaa todellisuutta, esim. halal-liha saadaan viiltämällä puukolla kurkku auki elävältä eläimeltä, ja samaan aikaan huudetaa rukouksia ilmaan. Suomessa on kouluja, joissa lapset eivät suostu syömään muuta lihaa. Onko tämä sitä "monikulttuurista" yhteiskuntaa jota vihreät, RKP ja Vasemmistoliitto ja Matti Vanhanen haluavat meille tarjota ?

Islamilaiset naiset eivät pääsääntöisesti tee töitä, koska ovat miehilleen seksiorjia tai kirjaimellisesti nyrkin ja hellan välissä. Imaamit avoimesti antavat ohjeita kuinka naisia pahoinpidellään ilman että jää haittaavai jälkiä. En halua että oma tyttäreni joutuu tälläisen kulttuurin vaikutuspiiriin.

Islam edellyttää että lapsilta silvotaan hyvin nuorena sukuelimet. Tätäkö Mati Vanhanen ja hallituspuolueet tarkoittavat "monikulttuurisena" rikastamisena ?

Islam yhteiskunnassa tyttäret ovat isänsä omaisuutta, kirjaimillisesti. Tyttäret myydään eniten tarjoavalle, ja alle 10v. saa paremman hinnan, ja ostavat ovat yleensä vanhempia, +50v. miehiä.
En halua lasteni joutuvan tälläisen kulttuurin vaikutuspiiriin.

Islam tuomioistuimet langettivat Somaliassa raiskatulle 9-vuotiaalle tytölle kuoleman tuomion kivittämällä, koska oli häpäissyt sukunsa olemalla sukupuoliyhteydessä ennen avioliittoa. Tällöin isä, myydessään tytärtään, ei saa niin suurta korvausta tulevalta aviomiehelta, koska tyttö ei ole neitsyt.
Onko tämä sitä "monikulttuurista" rikastamista ?

Tätä voisi jatkaa loputtomiin, mutta jokainen järkevä länsimaalainen ihminen tajuaa, että Islam ei ole sitä, mihin suuntaan meidän tulisi kehittyä yhteiskuntana.
  
  12. helmikuuta 2009 11:16:56

Nimi : P
  
Viesti : Mistähän nyt Pravdassa tuulee? KaDeWe:n ryöstöuutisessa ryöstäjien uussaksalainen tausta on mainittu? Onko HS:kin lähteyt kalastelemaan sameisiin vesiin?
  
  12. helmikuuta 2009 11:17:34


guestbook © freebok.net