Pääsivu Viestit 114126-114150

Nimi : Razze
  
Viesti : Nuo äänet...kaiut jostain pimeästä...kaukaa...

Ne ovat palanneet taas.

Vainoamaan minua.

- Leif...

- Ynh...

- Poikani, sinulle on tehtävä.
Sinun täytyy tappaa.

- Onko minun pakko, Timo-isä?

- On. Sinut on valittu.
Ethän halua tuottaa minulle pettymystä?

- Enhän toki.

- Keskuudessamme on Riivaaja, ja sinun täytyy tuhota hänet. Tänään, Pressiklubissa. Muuten kaikki se, mihin olemassaolomme pohjautuu, lakkaa olemasta. Ja tiedäthän sinä, Leif-poikani, mitä se tarkoittaa?

- Tiedän. Ja minä ymmärrän. Siis menen ja teen sen... Tapan. Tänään, Pressiklubissa, minä uhraudun meidän puolesta ja tapan...Jussi Halla-ahon uskottavuuden.

Nuo äänet...

Ne on vaiennettava.
  
  11. helmikuuta 2009 20:03:50

Nimi : Black Helicopter
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tällaisen tekstin tuottamisen me veromaksajat työllämme kustannamme, ote Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen julkaisusta:

Abdul koki joutuneensa pakotetuksi puukon käyttöön puolustaessaan itseään.
Puolustautuminen uhkaa vastaan on toki yksi hegemonisen maskuliinisuuden
mukainen väkivallan perustelu (Messerschmidt 2000, 86). Puukon käyttö ei
hänen tulkinnassaan kuitenkaan piirry maskuliiniseksi resurssiksi siinä mielessä,
että Abdul olisi tavoitellut parempaa asemaa maskuliinisuuksien hierarkiassa.
On merkittävää, miten Abdul korosti ruumiillista heikkouttaan ja sitä,
että häneltä puuttui keskeisiä maskuliinisia resursseja, kuten kykyä vastata
maskuliinisuushaasteisiin tappelemalla.
  
  11. helmikuuta 2009 20:08:35

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tällaisen tekstin tuottamisen me veromaksajat työllämme kustannamme, ote Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen julkaisusta:


Abdul koki joutuneensa pakotetuksi puukon käyttöön puolustaessaan itseään.
Puolustautuminen uhkaa vastaan on toki yksi hegemonisen maskuliinisuuden
mukainen väkivallan perustelu (Messerschmidt 2000, 86). Puukon käyttö ei
hänen tulkinnassaan kuitenkaan piirry maskuliiniseksi resurssiksi siinä mielessä,
että Abdul olisi tavoitellut parempaa asemaa maskuliinisuuksien hierarkiassa.
On merkittävää, miten Abdul korosti ruumiillista heikkouttaan ja sitä,
että häneltä puuttui keskeisiä maskuliinisia resursseja, kuten kykyä vastata
maskuliinisuushaasteisiin tappelemalla."


No miten Abdulin kävi. Saiko edes sakkoja. Kuoliko toinen osapuoli? Jos kuoli, niin kukaan ei ole ollut kiistämässä Abdulin puolustautumisväitteitä.

  
  11. helmikuuta 2009 20:18:00

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Sensuuri esittää näytettä suvaitsevaisen ihmisen aivojen tuotteesta.
  
  11. helmikuuta 2009 20:22:10

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuomiojakin on katsonut Pressiklubin, vaikka ei yleensä tv:tä katsokaan.
  
  11. helmikuuta 2009 20:25:35

Nimi : el sid
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : kerrankin jonkun lehden pääkirjoitus kehuu Halla-ahoa:

http://www.vaasanikkuna.fi/epaper/products/11-02-2009/index.htm


onneksi olkoom!

  
  11. helmikuuta 2009 20:28:50

Nimi : Harakanvarpaita
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Trollailu sikseen, hetki asiaa:

Kyllähän tämä Harakan "kaapista tulo" on ennen kaikkea kuvaavaa, minkälainen paniikki vasemmiston suvaitsijoiden keskuudessa vallitsee.

Kuten kaikki jo tietävät, Harakka tuotti ja valmisteli Pressiklubin, tarkoitus tietysti täysin romuttaa Halla-ahon uskottavuus ja saattaa samantien naurunalaiseksi reppanaksi koko mies. Tätä hän oli jo pohjustanut Metro-lehden kolumnissa, joka on yksi tyhjänpäiväisimpiä lehteen asti päässeitä tekstejä aiheesta tänä vuonna.

Kiinnostavinta ja ennen kaikkea kuvaavinta paniikin laajuuden kannalta on pienin pieni kommentti tuolla edellä mainitussa blogissa:

http://ptiensuu.blogspot.com/2008/12/halla-aho-provokaatio-ja-sarkasmi.html

Itse blogikirjoitus on melko ansiokas Halla-ahon tyylin kritisointi, joskin valikoivan moralisoinnin puolelle mennään välillä (lisäksi bloggaaja on tuoreissa kommenteissaan paljastanut todellisen anarkistivasemmistolaisen ajatusmaailmansa). Mutta tärkeintä on siis huomata Harakan kommentti blogista:

"Jarkko Tontti suositteli lukemaan tämän Facebook-sivuillani, jossa puitiin paljon paheksuttua Pressiklubia, jossa Halla-aho vieraili. Hieno teksti. Upea analyysi. Respect.
Suosittelen jokaiselle vastaantulijalle.
- Timo Harakka"

Tutkitaan tarkemmin: siis Facebook-palstalla levitetään "ilosanomaa", että nyt on vihdoin ja viimein löytynyt blogikirjoitus, joka käy Halla-aho vastaan. Ja tämän tiedon toi Jarkko Tontti, ei siis kuka tahansa rivikansalainen, vaan melko näkyvä hahmo tällä hetkellä, erityisesti Mikkos-saagan jäljiltä. Miten Harakka sitten on ottanu tiedon vastaan: yllä olevista reaktioista päätellen hän ei oikein malta edes pidätellä riemuaan vaan on innoissaan kuin jotakin todella riemullista olisi tapahtunut. Ja tämän jälkeen hän todistaa sen, että kyseessä on ainutlaatuinen blogikirjoitus, sillä hän kehottaa kaikkia lukemaan juuri sen. Hän ei siis osaa nimetä yhtäkään muuta vastaavaa kirjoitusta eikä itse (tietenkään) kykene tuottamaan mitään lisättävää aiheeseen.

Se, että kun vihdoin ja viimein on saatu yksi asiallisen oloinen blogikirjoitus, joka ruotii tavallista syvällisemmin Halla-ahon kirjoituksia ja motiiveja, ja se aiheuttaa tälläisen reaktion, että valtakunnan tasolla tunnetut vaikuttajat innostuvat siitä kuin lapset joulusta, kertoo tilanteesta enemmän kuin he tajuavatkaan. Viimeinen oljenkorsi, johon oman maailmankatsomuksen uppoamista vastaan taistelevat wanna-be-pohdiskelijat tarttuvat.

Kaiken tämän jälkeen surkeinta on muistaa, että koko blogikirjoitus ja Harakan lapsekas riehaantuminen eivät tietenkään liity varsinaiseen asiaan - maahanmuuttoon - tietenkään millään tavalla!
  
  11. helmikuuta 2009 20:35:22

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Voidaanko vetää Sensuurin ja Abdullan välille jotakin yhtäläisyysviivoja? Kapasiteetti ei riitä suoraan konfliktin ratkaisuun, jolloin turvaudutaan kättä pitempään / trollailuun. Puolustaakseen maskuliinisuuttaan / arvojaan.
  
  11. helmikuuta 2009 20:44:02

Nimi : Isänmaallinen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Joko täällä on kommentoitu Hesarin toimituksen taannoista Frank 180 cm-kirjoitusta? Ei ole vaikea arvata keihin siinä viitattiin. Esim. tämän palstan lukijoihin.
  
  11. helmikuuta 2009 20:58:32

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Jussihan oli fantastinen siinä Stressiklubi lähetyksessä. MENE IHMEESSÄ SINNE MAMU TEEMAILTAAN.

--

Sehän on selvää, miksei voi kaikkea faktaa lyödä pöytään esim. kertomalla mustien aina ja kaikkialla esiintyvästä huonosta älykkyysosamäärästä on se, että ihminen tai siis suurin osa ihmisistä ajattelee tunteella ja mielikuvillla. Jos 30 vuotta on aivopesty siihen, että esim. tämän faktan julkituominen on kammottavaa, niin kuka sellaista viitsisi kaiken muun kukkuraksi kertoa? Euroopan vaikeuksista puhuminen riittänee mamujen kanssa. Enkä tarkoita että Jussi edes tähän ajatukseen yhtyisi, sellaista en ole lukenut hänen blogistaan. Oikean totuuden ja Suomen kansan pelastaminen on pitkäjänteinen urakka. Siinä mielessä "rotutohtori" on täysin tuulesta temmattu nimitys. Halla-aho on ainakin hiton paljon parempi kuin esim. Lahtinen, jota en enää toivoisi paljoa näkeväni näissä TV ohjelmissa, vakka mukavalta kaverilta vaikuttaakin.

Uskon, että tämä tuleva mamu ilta olisi asiallisempi ja suosisi paremmin faktapohjalta liikkeellä olevia rehellisiä keskustelijoita, kuten Jussi.

TSEMPPIÄ. Yllätit minut positiivisesti StressiKlubin lähetyksessä jatka samaa rataa!
  
  11. helmikuuta 2009 21:32:08

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Sehän on selvää, miksei voi kaikkea faktaa lyödä pöytään esim. kertomalla mustien aina ja kaikkialla esiintyvästä huonosta älykkyysosamäärästä"

Minusta kaikkien hullu-uhoajien kannattaa aina mainita tuo kiistaton tosiasia.
  
  11. helmikuuta 2009 21:36:19

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Paljasjalka
Laita kengät jalkaan, peli on menetetty
  
  11. helmikuuta 2009 21:45:25

Nimi : Suomalainen Mies
  
Viesti : Paljasjalka. Pyydän ottamaan huomioon, että tänne kirjoittavat eivät edusta perussuomalaisten älyllistä otantaa. On päivänselvää, että valtaosa täällä kirjoittavista ei ole aivan täysissä järjissään. Siksi on väärin vetää johtopäätöksiä Perussuomalaiset-nimiseen puolueeseen. Heissä on kyllä järki-ihmisiä, etenkin pj Soini, joka on ottanut etäisyyttä halla-aholaisuuteen mm. estämällä ko. henkilön EU-parlamenttiehdokkuuden.
  
  11. helmikuuta 2009 22:06:08

Nimi : ugf
  
Viesti : Harmi ettet sitten lähtenyt YLE:n mamuiltaan vaikka toisaalta etköhän ole ihan ansainnut lepohetken. Paskaa on viime kuukaudet tullut niskaan sankokaupalla ja se ei varmasti perheelliselle miehelle ole ollut helppoa.

Toivottavasti tämä poisjäänti genroi sitten vastaavasti lisää kirjoituksia scriptaan.
  
  11. helmikuuta 2009 22:38:19

Nimi : Debatoija
  
Viesti : ?? Edustanko minä jotain älyllistä otantaa?? En edes kuulu PS:ään Suomen Sisuun kylläkin. Minä olen kirjoittanut nämäkin jutut jo 8-5 vuotta sitten suurimmaksi osaksi. Historia tuomitkoon olivatko näkemykseni vääriä. Näitä juttuja ei alunperin ole tarkoitettu blogiksi vaan ne on koottu AP-palstalle postatuista jutuista ja siksi niissä on paljon kirjoitusvirheitä. Osan niistä olen siistinyt sen mukaan, mitä seiskan lukion todistusnumerolla ja C:n äidinkielen papereilla voi pystyä.Myös tyyli on osittain provosoiva. Paljon provosoivampi mitä HA:lla. Tähän asti nyt parissa vuodessa blogillan on ollut 40000 sivulatausta. Tämähän on aika vähän verrattuna esim. moniin vaikka kissapalstoihin puhumattakaan Jussin sivustosta, joka saa nykyään saman latausmäärän ilmeisesti jo vähintään viikossa.

Olen sijoittaja ja melko eri pohjalta liikkellä tässä jutussa mitä Jussi, jonka ajatuksia tuen 99 prosenttisesti. Itse uskon kuitenkin tämän koko monikulttuurihomman kaatuvan kommunismin tavoin taloudellisesti nyt muutaman vuoden sisään. Siinä mielessä kaikki tämä jauhaminen on turhaa. Toki vara ei venettä kaada. Ihmisille on lyötävä faktat pöytään ja vaihtoehtoista materiaalia.

provosoitukaa, kiihouttukaa.

http://debatoija.blogspot.com/
  
  11. helmikuuta 2009 22:39:35

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Paljasjalka, ymmärrätkö käsitteet a) keskiarvo ja b) normaalijakauma ja miten ne liittyvät älykkyysosamäärään?
  
  11. helmikuuta 2009 22:44:42

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Suomalainen Mies:

Haluaisin nähdä Soinin tekevän selvän pesäeron näihin rotutohtoreihin ja muihin seppolehtoihin. Muussa tapauksessa on pakko tulkita hänet psykopaattiseksi opportunistiksi, joka on nähnyt Le Pen-Haider-linjalle selkeän markkinaraon Suomessa.
  
  11. helmikuuta 2009 22:49:50

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Suomalainen Mies
   
Viesti : Paljasjalka. Pyydän ottamaan huomioon, että tänne kirjoittavat eivät edusta perussuomalaisten älyllistä otantaa. On päivänselvää, että valtaosa täällä kirjoittavista ei ole aivan täysissä järjissään. Siksi on väärin vetää johtopäätöksiä Perussuomalaiset-nimiseen puolueeseen. Heissä on kyllä järki-ihmisiä, etenkin pj Soini, joka on ottanut etäisyyttä halla-aholaisuuteen mm. estämällä ko. henkilön EU-parlamenttiehdokkuuden."


Jussi,

Jos tuo väite estämisestä on totta, niin ehkä on aika perustaa uusi puolue ja nyt ensihätään eurovaaleja varten valitsijayhdistys. Perussuomalaisilta olisi paha virhe estää ehdokkuutesi riveissään, koska saatat kerätä niin paljon ääniä, että perussuomalaiset saisivat useampia ehdokkaita europarlamenttiin. Ilman sinua he eivät saa ehkä yhtäkään.

acc
  
  11. helmikuuta 2009 22:50:02

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Se ei ole totta
  
  11. helmikuuta 2009 22:52:52

Nimi : Paljasjalka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruukinmatruuna: Luonnontieteellisen koulutuksen saaneena ymmärrän varsin hyvin, että tulosten tilastollisesta käsittelystä ei ole paljonkaan iloa jos mittarit on kalibroitu päin perssiitä.

Tietänet myös, että Suomen syrjäseuduilla mitattujen ÄO:iden keskiarvot ovat kasvukeskuksia selkeästi alemmalla tasolla. Sama ilmiö esiintyy intin pällitesteissä, mutta en tiedä, tehdäänkö niitä sivareille.
  
  11. helmikuuta 2009 22:53:24

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Järki-ihminen = aina kulloistenkin vallanpitäjien kanssa samaa mieltä oleva ja heitä peesaava yksilö? Kyllä onhan se varmaan yleensä järkevää ko. yksilön kannalta. Siksi vain rohkeat luovat muutosta ja uskaltavat tulla esiin.
  
  11. helmikuuta 2009 22:54:00

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Paljasjalka, samat tulokset on saatu kaikilla mittarien kalibroinneilla. Se viittaisi siihen, että ainakin jotain eroja on olemassa.

Korkea koulutus ja älykkyys korreloivat keskenään, ja siksi on täysin oletettavaa, että kasvukeskuksissa saadaan maaseutua korkeampia P-arvoja armeijan palikkatestissä. Kausaatiota niillä sensijaan ei ole.
  
  11. helmikuuta 2009 23:08:20

Nimi : Raine
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Paljasjalka: ” Luonnontieteellisen koulutuksen saaneena ymmärrän varsin hyvin, että tulosten tilastollisesta käsittelystä ei ole paljonkaan iloa jos mittarit on kalibroitu päin perssiitä.

Tietänet myös, että Suomen syrjäseuduilla mitattujen ÄO:iden keskiarvot ovat kasvukeskuksia selkeästi alemmalla tasolla. Sama ilmiö esiintyy intin pällitesteissä, mutta en tiedä, tehdäänkö niitä sivareille.”

Ihan ensimmäiseksi, sinulla on varmaan antaa viite ihan tieteellisesti päteviin tutkimustuloksiin, jotka tukevat väitettäsi? Ettei meidän tarvitse uskoa vain sinun sanaasi.

Toisekseen, olet ehkä huomannut, että korkeakoulut ja yliopistot sijaitsevat kasvukeskuksissa? Samoin olet ehkä pannut merkille, että valtion ja suurten firmojen pääkonttorit, tutkimuskeskukset yms. sijaitsevat myös pääosin kasvukeskuksissa? Ei ole mitenkään mahdollista, että sieltä syrjäseuduilta mahdollisesti hakeutuu niitä keskimäärin älykkäämpiä ihmisiä kasvukeskuksiin? Ja tällä on tuon sinun ruikutuksesi kannalta mitä merkitystä? Meinaatko, että Afrikasta karkaavat ne fiksuimmat tänne ja siksi siellä on keskimäärin alempi äo kuin täällä? Jos näin onkin, niin onko meidän oikein ryövätä Afrikalta sen tärkein luonnonvara (eli ne fiksut ihmiset)?

Entäs sitten ne tutkimukset, joissa on tutkittu rotujen välisiä äo-eroja esim. Amerikan mantereella? Meinaatko, että mustista ne fiksuimmat ryhtyvät valkoisiksi? Ja valkoisista fiksuimmat aasialaisiksi?
  
  11. helmikuuta 2009 23:14:49

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Paljastan, että Halla-aho on SIVARI
  
Viesti : Sivarien ÄO:sta puolestaan allekirjoittaneella on sellainen kutina, että siinä ne Gaussin käyrän molemmat ääripäät korostuvat. Eli että sivarien joukossa on sekä yhteiskunnan ehdotonta kermaa että todellista pohjasakkaa.

Ennenkuin kukaan alkaa tilittämään mitään luusereista, niin todettakoon, että Nokian pääjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on sivari. Meitä naisia taas armeija tai sen käymättömyys ei kosketa mitenkään.
  
  11. helmikuuta 2009 23:17:28

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Okei... Uskotaan jo että Halla-aho on hullu ja rasisti.
Hän on myös väkivaltainen, surullinen tapaus, rotutohtori, vihanlietsoja, ruma, pelkuri, sivari ja vaikka mitä muuta.

Hän on jokatapauksessa uskaltanut tuoda ajatuksensa julki omana itsenään. Jussin ura on poikki sama mihin hän ryhtyy, se lienee kaikille selvää.

Jussi on aikamme Grimmin satujen hirviö, peikko, jättiläinen... Suurin uhka ja pahin pelko.

Tämän sukupolven lapsia pelotellaan, "ellet syö ruokaasi, kammottava Jussi tulee ja nappaa..."

Jussi on tullut kansan kulmakiveksi, kaikki voivat purkaa pahan mielensä Jussiin.
Jussin tekstejä saa vääristellä ja häntä saa solvata. Hän on vapaata riistaa.

Edelleenkin se asia mistä tässä on kysymys on jäänyt huomiotta. Sitä kukaan ei huomaa, Jussin metsästys on niin kiihkeää...

Suvaitsevaisista on tullut eläimiä, kiljuvia jalopeuroja...

Suvaitsevaiset päänahanmetsästäjät ja kannibaalit haluavat verta ja sovitusuhrin. Vuoronperään astelevat julkisuudenkipeät wannabe julkkikset parrasvaloihin vain lausuakseen klisheitä ja herjatakseen.

Rohkeat kulkevat omia polkujaan ja susilauma tulee ulvoen perässä. Maailma olisi edelleen pannukakku jos täällä ei olisi ollut rohkeita omantien kulkijoita.

Minulle on aivan samantekevää mitä punikkisossut huutaa. Aivan sama mitä mieltä hyeenat ovat Halla-ahosta...

Kannatan täysin rinnoin tiukkaa maahanmuuttokritiikkiä ja Jussi Halla-ahoa.

Tappakaa meidät toisinajattelijat, muuten ette ikinä tule pääsemään meistä!!
  
  11. helmikuuta 2009 23:38:04


guestbook © freebok.net