Pääsivu Viestit 113976-114000

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Hetkinen, nythän mä vasta hokasin, että Bisquitin vieressä on Lukijat-palstalla Timo Harakan kirjoitus "Pressiklubi vastaa". Jussi siis osallistuu keskusteluun 17.2. HYVÄ!
  
  10. helmikuuta 2009 14:12:47

Nimi : P
  
Viesti : Vinkki Mestarille. Kun alkavat höpistä keskustelussa Suomen monikulttuurisuudesta kautta-aikain ja tivaavat sitä sinulta, kannattaa huomauttaa, etä kyseinen monikulttuurisuus oli syntynyt pitkän ajan kuluessa ilman kotouttamisia yms. Ja jossa myös muuttanut osapuoli, kuten tataarit sopeutuivat itse omaehtoisesti täällä vallinneeseen kulttuuriin.

Nyt uudessa dogma-monikulturismissa omaehtoisuutta sopeutumiseen ei ole, eikä sitä vaadita. Kotouttamista vaaditaan jo maassa olevilta - eli mukautumista muutajiin, toisin kuin vahassa luontaisesti muodostuneessa monikulttuurisuudessa oli. Siinä muuttaja sopeutti itse itsensä yhteisöön.

Ymmärrätte rautalangan.. Tätä varmasti tulevat rassaamaan.

Kannattaa kaivaa esiin esimerkiksi mm. rannikon nykyään ruotsalaispitäjien suomalaisperäiset nimet malax = maalahti yms. osoituksena vuorovaikutuksesta .

Erona nykyisessä monikulturismissa on aikaisempaan luonollisesti kehittyneeseen historialliseen monikulttuurisuuteen se, että muutto on tapahtunut pitkällä aikavälillä ja yhteydet aikaisempaan kotimaahan ovat olleet hyvin rajalisia.

Nyt tuhansia ihmisiä voidaan siirtää silmänräpäyksessä ja he voivat pitää yhteyttä reaaliajassa aikaisempaan kotimaahansa koko ajan - ei synny tarvetta sopeutua - varsinkin kun elatus maksetaan sopeutui tai ei.

Aikoinaan muuttaja oi riippuvainen alkuperäisasukas naapureista, oli tarve luoda yhteyksiä ja sopeutua.

Siksi menneen hitaasti ennen lentokoneita ja tietoverkkoja kehittyneen monikulttuurisuuden ja nykyisen väestön siirtojen silmänrapäyksessä ajan vertaaminen toisiinsa ei ole mahdollista tai järkevää.

Ydin on kuitenkin siinä, että aikaisemmin muuttaja sopeutui paikalliseen kulttuuriin ihan oman etunsa vuoksi. Nyky-monikulturismi pyrkii säilömään muuttajan oman kulttuurinsa ja kielensä kuplassa ja vaatii soeutumista jo maassa olevalta kulttuurilta, joka ei tule toimimaan. Lähtökohtapremissi on siis täysin käänteinen, kun verrataan nykyistä menneeseen..

  
  10. helmikuuta 2009 14:47:44

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Seuraava kommentti sensuroitiin kohdasta Itse Pressiklubi ohjelmasta, josta käytän tässä nimeä harakan sirkus: eteenpäin Pressiklubin palauteosastolta:

Harakan alustuksesta:
Huolimatta siitä, että maahanmuuttokriittisyys on laajempi käsite kuin Harakka ymmärtää, eivät kaikki ole maahanmuuttokriittisiä kuten Harakka alustuksessaan virheellisesti väittää. Maahanmuuttokeskustelun parissa pyörii kosolti ihmisiä, joille kaikki maahanmuutto on lähtökohtaisesti hyvästä hieman kuten esim. hyvinvointi useimmille muille. Pakolaisvastaisuus taas on kyllä maahanmuuttokriitisyyttä, mutta tästä ei saa vedettyä kuin Harakan logiikalla johtopäätöksen, että maahanmuuttokriittisyys olisi pakolaisvastaisuutta. Hauki on kala, mutta kala ei välttämättä ole hauki.

Itse Pressiklubi ohjelmasta, josta käytän tässä nimeä harakan sirkus:
Harakan sirkus oli nähtävästi jonkinlainen TV-formaattiin sovitettu versio vuonna 1987 Jumalan Teatterin esittämästä kokeellisesta ihmisulosteenviskomisnäytöksestä. Harakka, joka Jumalan Teatterin esityksestä sivuun jääneenä tyytyi aikanaan komppaamaan Jumalan Teatteria hulinoimalla Teatterikoulun tiloissa, pääsee nyt jälkikäteen tv-tuottajan roolissaan kierittämään Pihtiputaan mummoa ulosteessaan oikein valtiollisella tv-kanavalla. Harakan ontuvan ”kala on hauki”- alustuksen siivittämässä ja keskustelutilaisuudeksi lavastetussa harakan sirkuksessa Saska Saarikoski saarnaa pateettisesti pressin satavuotista valistustehtävää tyhmälle rahvaalle Leif Salmeenin mouhotessa asia-argumenttien puutteessa synkkiä kaikuja tyhjästä ex-stalinisesta päästään. Ruben Stiller taas... niin mikä Stillerin tarkoitus oikein oli? Ymmärsin hänen esittäneen keskusteluohjelman isäntää, mutta kovin oli outo tuo nähty tulkinta jossa Stiller innokkaasti hyökkäili Saskan ja Leifin rinnalla estraadin maltillisinta hahmoa vastaan. Kenties Ruben esitti leipäjournalistia, joka teki vain työtään – toteutti annettuja käskyjä? Maailman pahuutta symbolisoimaan oli estraadille raahattu, näin YLE:n uutisten niin korrektia esittelyä mukaillen, rotutohtori Halla-aho, joka ei tyytynytkään pelkästään hiljaiseen toteemihahmon rooliinsa oikeamielisyyden voimien myrskytessä ympärillä, vaan pisti välillä ilkeästi - ah niin ilkeästi - takaisin. Kuinka nuo julmat pistot sattuivatkaan pieneen punaiseen sydämeen. Olipa kertakaikkiaan show. Harakan sirkuksen nähneenä voin melkein kuvitella Jumalan Teatterin yleisön fiilikset esityksen jälkeen – äkkiä pesulle.
  
  10. helmikuuta 2009 15:13:14

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Ilta-Sanomat harrasti hauskaa vastineen nollaustekniikkaa.
Timo Harankan vastineen viereen oli liimattu Bisquetin pakina, joka tietenkin nollaa Harakan kirjoituksen.
  
  10. helmikuuta 2009 15:42:52

Nimi : Lopun Alku
  
Viesti : http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/02/halla-aho_jatti_tutkintapyynnon_yle_uutisista_537495.html

Eipä kehtaa Yleisradio näemmä itsekään mainita, että mitä termiä käyttivät.
  
  10. helmikuuta 2009 15:51:16

Nimi : Haider
  
Viesti : Monikulttuuri Infolle:
Älä missään nimessä lopeta! Berliini-videosi oli täyttä laatua. Toivottavasti liität sivullesi tulevaisuudessa myös muita yhtä hyviä videoita.
  
  10. helmikuuta 2009 15:59:27

Nimi : Dave
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : BISQUIT Kun intellektuelleja on äänestetty Suomessa paremmuusjärjestykseen, yhteiskuntakriitikot ovat pärjänneet leikissä yleensä ihan kivasti. Kisaahan hallitsi vuosikymmenien ajan suvereenisti Georg Henrik von Wright, jonka poismenon jälkeen itseoikeutettua seuraajaa ei ole ilmaantunut. Paavo Lipposessa saattaisi olla ainesta, mutta ensin pitäisi kyllä kasvattaa kunnon kulmakarvat.

Yhteiskuntakriitikoksi sanotaan ajattelijaa, joka saa korvauksen ajattelustaan yhteiskunnalta. Lahjakkaimmat kriitikot pystyvät laajentamaan kritiikkinsä myös yksityissektorille ja pääomapiireihin, jolloin he pystyvät hankkimaan rahoitusta myös niiltä.

Jälkimmäisten moniosaajien ehdotonta aatelistoa on riippumaton yhteiskuntakriitikko Leif "Lefa" Salmén.

Kansankielellä riippumattomuus tarkoittaa olotilaa, jossa asianomaisen ei tarvitse laulaa sen lauluja, jonka leipää syö. Pisimmälle tässä intellektualismin kuninkuuslajissa on päästy Suomen Kansallisoopperan solistikunnassa, jossa uuden pääjohtajan aikana on jopa myönnetty ensimmäiset palkalliset laulamattomuustakuut.

(Tätä ei varmaan uskaltaisi kysyä edes riippumattomin intellektuelli, mutta eikö se oopperan pääjohtaja olekin nainen.)

Salmén on aito kosmopoliitti, joka on ajatellut paljon ulkomailla ja puolilämpimillä seuduilla. Työnä intellektualismi muistuttaa siis kiinnostavalla tavalla moottoriurheilua, jonka ammattilaiset joutuvat myös hankkimaan elantonsa kotimaan ahtaiden rajojen ulkopuolelta.

Salmén on vanha vasemmistolainen, niin kuin muuten vanha on sanana vasemmistokin.

Opetusministerin virallisen kannan mukaan Suomen poliittinen kenttä jakautuu nykyään oikeistoon ja katkeristoon. Nimitykset tulevat siitä, että eduskunnan suuressa salissa oikeisto istuu puhemiehestä katsoen oikealla puolella ja katkeristo katkeralla.

Kun TV2:n Pressiklubin SSS-Sonderkommando Saarikoski-Salmén-Stiller kokoontui prässäämään helsinkiläistä kaupunginvaltuutettua, rotutohtori (lähde: tv-uutiset) Jussi Halla-Ahoa, Salménin huomattiin heränneen entiseen retoriseen loistoonsa.

Sukurutsaa ja kansantanhuja lukuun ottamatta kaikenkarvaista pahuutta siloposkisesta valtuutetusta sitten löytyikin.

Taannoin kerrottiin, miten amerikkalaiset fundamentalistit etsivät kätkettyä saatananpalvontaa soittamalla rokkilevyjä nurin kurin. Halla-Ahon tapauksessa tällaiseen takaperinluentaan tuskin kannattaa ainakaan demonijahdissa ryhtyä, ellei sitten ole valmis kohtaamaan kiistämättömiä todisteita Lähi-idän paimentolaisuskonnoista.

Salménin suoritus Pressiklubissa pani epäilemään, että hän on todennäköisesti hionut taitojaan samalla puheviestinnän viimeistelykurssilla kuin Nina T.A. Mikkonen.

Siinäpä muuten olisikin oiva debatööripari: Lefa ja Nina! Jos kohde olisi Pitkävedossa, euronsa Ninalle pannut olisi loppupelissä varmaan voinut valita huonomminkin. SEPPO AHTI seppo.ahti@iltasanomat.fi SEPPO AHTI seppo.ahti@iltasanomat.fi ..
Ilta-Sanomat | 10.2.2009
  
  10. helmikuuta 2009 16:26:58

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Monikultturisti: henkilö joka on valmis kokeilemaan mitä tahansa, paitsi sukurutsaa ja kansantanhuja.
  
  10. helmikuuta 2009 16:32:24

Nimi : TaTu
  
Viesti : Pravdan keskustelusta bongattu rautalangasta väännetty kuvaus - miksi kotoutuminen ei toimi:

"
Työpaikkoja on vain rajattu määrä. Jos niitä ei riitä ulkomaalaisille niin ei heitä pitäisi tänne työvoimapulan paikkaajiksi ottaakaan? Muuten olet oikeassa: koulutus ja työllistäminen on tehotonta. Ensinnäkään siihen ei ole varattu tarpeeksi voimavaroja, liekö syynä se, että maahanmuuttointoilijat ovat itsekin uskoneet propagandaansa moniosaajista jotka tuovat suuria säästöjä. Ja toisekseen, tuloloukku on erityisen suuri juuri maahanmuuttajille. Heille on tavallista paremmat sosiaaliedut, mutta toisaalta heille sopivat työt ovat usein erityisen huonopalkkaisia, kuten maailmalla usein on tapana. Sen lisäksi että porkkana on nahistunut, keppi puuttuu täysin. Jos koulunkäynti ja työhön hakeutuminen ei huvita, on töiltä välttyminen vieläkin helpompaa kuin keskivertosuomalaisilla. Keskivertokansalainen kun ei voi kieltäytyä työstä sillä perusteella, että hän ei voi pukeutua kulttuurinsa vastaiseen työasuun tai että työpaikalla ei saa pitää rukoushetkiä, tai että ei huvita totella naispomoa."
  
  10. helmikuuta 2009 16:50:26

Nimi : Keksi
  
Viesti : Soittakaa Jussille tai papyruksentutkintalaitokselle ja röyhtäiskää puhelimeen tai vetäkää vessanpönttö samalla kun pidätte puhelinta pöntössä..kivat ääniefektit :)))ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!!!!!!!

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
  
  10. helmikuuta 2009 17:03:49

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Työpaikkoja on vain rajattu määrä"

Tästä olen kyllä eri mieltä. Työvoimapula on nähdäkseni aina ala- ja paikkakuntakohtaista. Se on lisäksi logistinen ongelma, jossa pula tietyn alan osaajista jossain tietyssä paikassa johtaa alityöllisyyteen muilla aloilla.

Kokonaan eri kysymyksiä ovat, kuinka hyvä ratkaisu työvoimapulaan on ammattitaidottomien ihmisten massamaahanmuutto, ja kuinka todellinen se työvoimapula milläkin alalla on.
  
  10. helmikuuta 2009 17:04:36

Nimi : Mikko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi,

monesta jutusta olen kanssasi eri mieltä, mutta katseltuani äsken Pressiklubi-ohjelman Ylen areenalta, niin täytyy todeta, että ihan kunniaksesi esiinnyit. En oikein tiedä, mitä kaikki saarikosket ja salmenit itsestään luulevat, mutta siinä keskustelussa jonkinlaista järjen ääntä edusti vain yksi henkilö, eikä kyseessä ollut kukaan toimittaja. Respect.

  
  10. helmikuuta 2009 17:08:50

Nimi : Zngr
  
Viesti : Dave:

kiitos, ei haitanne, jos lainaan tuota Homma -foorumiin?

(olettaen, että noin siinä IS:n jutussa myös luki ;)
  
  10. helmikuuta 2009 17:20:10

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olisiko Salmenin muka pitänyt lukea scriptaa ennen kuin lähti lynkkaamaan Halla-ahoa? Eihän kukaan hieno intellektuelli alennu lukemaan mitään niin alhaista.
  
  10. helmikuuta 2009 17:29:51

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tapio: "Olisiko Salmenin muka pitänyt lukea scriptaa ennen kuin lähti lynkkaamaan Halla-ahoa? Eihän kukaan hieno intellektuelli alennu lukemaan mitään niin alhaista."

Ennemminkin minusta vaikuttaa siltä, ettei kukaan näistä Suomen "hienoista intellektuelleista" vaivaudu ylipäänsä lukemaan. Paitsi ehkä omia ja kavereidensa (niiden valmiiksi samanmielisten) tekstejä.
  
  10. helmikuuta 2009 17:32:09

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Davelle Bisquitin pakinan lähettämisestä tähän vieraskirjaan.
Tuo pätkä oli pakinamestaria parhaimmillaan; sanan säilä säihkyi sarkastisesti. Nauroin ääneen pakinaa lukiessani...

Homma on todellakin nousussa...
  
  10. helmikuuta 2009 17:33:03

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Sanooko Peter Nyman lauantaina näin?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Veikkaus lauantain uutisvuodon esittelyrepliikkistä:
Tänään Rovaniemen rotutohtorin Jari Tervon parina häärää Sanna Kiiski... tervetuloa.... ja Tuusulan prässiklupin fasistin Stan Saanilan parina elämöi kirjailija Riku Korhonen.

Näin, jos vanhat merkit paikkaansa pitää.

Hauskaa nähdä, vieläkö siellä mainitaan itse Halla-ahon nimikin, ja kuinka hienoja kommentteja saamme kuulla.
  
  10. helmikuuta 2009 17:34:30

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täällä meilläpäin ei niin ruuhkasuomessa on runsaasti ojatonta palstaa. Toivotan kaikki maahanmuuttajat tervetulleiksi, jotka ottavat käteensä lapion ja alkavat rakentamaan sitä omaa elinpiiriä omin kätösin, niin ukkivainaakin aikoinaan teki.

Tämänkaltainen toiminta sopeuttaisin heitä huomattavasti paljon paremmin suomeen. Näin ovat toimineet siirtolaiset amerikassa sekä karjalaispakolaiset suomessa.

Siis suo, kuokka ja somalit kunniaan. Talonsa tehnyt tontinsa ansaitsee.

Ja siinä ei lukutaitoa tarvita.
  
  10. helmikuuta 2009 17:40:59

Nimi : Jape
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Olen lähettänyt tänään (vapaapäivä) kuusi erisisältöistä, Jussia puolustavaa, keskimäärin neutraalia viestiä Hesarin keskustelupalstalle.
Yhtäkään niistä ei ole julkaistu.
En maininnut pillua, sukurutsaa, Muhammedin 9-v. vaimoa, kommunismia, Josif-teurastaja-fanittaja-Salmenia, (sukupuoli-? tms.) identiteettikriisiä potevaa HS:n höpötoimittelijaa, rotutohtorointia, pedofiliaa, lepfu-tavja-hyyvävi-havofta, "IKEA-naistenvessarunkkaria", tai ketään muutakaan tunnettua julkisuuden akuankkaa.
Siltikään niitä ei julkaistu.

Onneksi vaalit ovat tulossa, jos nyt loppuisi vihdoinkin tämä saatanan paskanjauhanta Suomessa.

Asiat ruotuun, Suomi nousuun, Timo ja Jussi valtaan, loppuu tällainen saatanan koplaaminen ja Afrikan pelastaminen.

Lisää aseita Afrikkaan, sodat loppuu sotimalla. Ei sillä tavalla, että ne kaikki tuodaan tänne veronmaksajien laskuun jatkamaan ongelmiansa.
  
  10. helmikuuta 2009 18:03:09

Nimi : Nimetön
  
Viesti : Jos Halla-aho olisi puhunut Pressiklubissa vähemmän hillitysti, olisi syytetty provosoinnista.

Hyvä kun näpäytit Ylen uutistoimittajaa.
  
  10. helmikuuta 2009 18:38:50

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuvia Hargeisasta. Ihan oikeasti, Somaliassa olisi potentiaalia jos siellä saataisiin asiat kuntoon. Jos ei koko maahan muuten saada rauhaa, niin Somalimaan ja Puntmaan autonomia- tai itsenäisyyspyrkimyksiä tulisi mielestäni edistää. Vaan eipä taida eurooppalaisia yleisesti ottaen kiinnostaa.
  
  10. helmikuuta 2009 18:44:46

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun vielä näkisi sen, että tiedotusvälineiden punainen (sisältä vihreä) mätäpaise puhkaistaisiin ja koko YLEn ja kumppaneiden aivopesuosasto laitettaisiin kortistoon. Ai että mä nauttisin.

Ihme jäänne suomettumisen ajoilta tuo punikkien yliedustus mediassa. Mihin niitä enää tarvitaan, kun ei ole rauhanvaltio Neukkulaakaan mitä pelätä?
  
  10. helmikuuta 2009 18:49:27

Nimi : kuka sanoi näin?
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : En ole lukenut 200 kirjoitusta, mutta tarpeeksi monta nähdäkseni, että niissä on sekaisin ihan teräviä huomioita, hyvää tietoa ja hourupäisiä ylilyöntejä. Nämä viime mainitut minua huolestuttavat, sillä tällainen aggresiivisuus yhdistettynä rotuajatuksiin yms. voi muodostaa aika vaarallisen cocktailin, josta joku muu - ei varmaan Halla-aho itse - voi saada kimmokkeen ryhtyä johonkin järjettömään.
  
  10. helmikuuta 2009 18:50:32

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Uteliaisuudesta (ja mahdollisesti uuden oppimisen toivossa), voitko sanoa muutaman esimerkin löytämistäsi hourupäisyyksistä?
  
  10. helmikuuta 2009 19:03:09

Nimi : kuka sanoi näin
  
Viesti : vastaus: Saska S. sanoi noin.
Itse kaikki jutut lukeneena en ymmärrä mitä hän ajaa takaa.
Itse olen aivan tavallinen kantasuomalainen työssäkäyvä heteromies eikä niissä jutuissa ollut muuta kuin kärjistäen kirjoitettuja tosiasioita. Sitäkö tässä nyt pitääkin pelätä, että joku luettuaan scriptaa ehkä käykin tekemässä jotain eikä sitä mitä tästä maahanmuutosta pitkässä juoksussa oikeasti seuraa?
  
  10. helmikuuta 2009 19:12:13


guestbook © freebok.net