Pääsivu Viestit 113901-113925

Nimi : Virkkis
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HS.fi kommenttipalsta on ollut tänään aivan tukossa tutkimuspyyntöuutiseen liittyen: kolme kertaa olen yrittänyt jotain kommentoida, yksikään ei läpi, kaikki viestit täysin asiallisia, aiemmin muutamat harvat viestini läpäisseet seulan 100%!

Ilmeisesti moderaattori haluaa pitää tarkoituksella keskustelun tason surkeana (lukekaa nyt vaikka nimimerkin 10p YLElle riehumista! Tunnustaa olevansa vihurinainen, joka ei ole yhtään Scriptaa lukenut, mutta kuin raivotautinen sylkee ja vaahtoaa joka suuntaan - kas siinäpä sitä suvaitsevaisuutta kerrakseen!). Mutta siis kun keskustelulla ei ole mitään tasoa, Saskan floppaus perjantaina ei ehkä näytä ihan niin pahalta.

Voi, voi...

http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/1135243374741
  
  9. helmikuuta 2009 23:21:36

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : acc -
Seurauksena nyt moni olettanee että jos kantaväestöön kuulumista ei mainita, kyseessä on rikastuttaja.

En lähtisi olettamaan. Kummassakaan mainitsemistani esimerkki tapauksista ei mainittu etnisestä tausta hölkkäsen pöläystä. Silti vain toinen noista aiheutti suorastaan silmitöntä raivoa ja vihaa suomalaisia miehiä kohtaan.
Tokkopa hyysäri viitsii koskaan mainita että tuon tämänpäiväisen uutisen aiheuttaja ei ollut suomalainen. Ei palvele ideologiaa. Siis vaietaan.
  
  9. helmikuuta 2009 23:33:43

Nimi : Rukousko
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Juu. Se ei ole ongelma että on monta kulttuuria. Se on on ongelma jos se import-kültyr ei hyväksy minulle tuttua tasa-arvoa, uskonnonvapautta, minihametta taikka sananvapautta. Mieleni tekisi nyt piirtää samanlainen kuva jonka SL piirtää mielellään pedofilistä. Mielestäni myös Soinista saa tehdä sian kuvan ja Jussista siiselin vitun. Joka on erimieltä, kieltäköön puhumisen keskeneräisistä asioista, anonyymin kommentoinnin taikka haastakoon käräjille kiihottamisesta kansanryhmää sic vastaan. Puhua saa ja kirjoitella mielestäni. Pommeja ei ikinä täällä räjäytellä jos saa puhua ja näppäillä. Perkele.
  
  9. helmikuuta 2009 23:36:54

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Päivän huumoripläjäystä... Jackoff kirjoitti Hesarin keskustelupalstalle näin: "Halla-ahon uskottavuus on mennyt
Jackass | 9.2.2009 13:00
Halla-aho pressi-klubissa osoitti olevansa täysin kykenemätön keskustelmaan kenenkään itseään viisaamman kanssa. Kahdessa sekunnissa menee pinna ja alkaa stalinisti-syyttelyt. Ja kun katselee herran vastineita aiheesta kuin aiheesta, niin sääliksi käy, jokainen kommentti on niin pullollaan epäloogisuuksia ja asiavirheitä ja niiden yksilöiminen on helpompaa kuin osua laiturilta veteen. Eri juttu on jaksaako normaali ihminen alkaa keskutelemaan näin säälittävän instanssin kanssa. Hänen klaani on aina sitä mieltä että Jussi on hyvä, sanoi hän mitä sanoi, huvittavaa lukea hänen ylistyssivujaan jossa todetaan Jussin olleen hyvä esiintyjä ja rauhallinen, vaikka Jussi oli niin peloissaan ettei edes uskaltatanut katsoa ihmistä ketä nälvii. kova jätkä."

Että tuo katkera pikku trollinpoikanen jaksaakin joka väliin laittaa noita epätoivoisia tölväisyjään. :) Perin noloa kuitenkin, ettei kyseinen tätäkin palstaa edelleen ahkerasti lukeva ja eri nimimerkeillä trollaava vellihousu osaa perustella ainuttakaan väittämäänsä, vaikka niin pyydettiin tuollakin. Huvittavaa, että Halla-aho on tehnyt häneen noin lähtemättömän vaikutuksen, että traumoja pitää purkaa jokaisella sivulla, joka vielä suostuu raapustuksiaan julkaisemaan. :)
  
  9. helmikuuta 2009 23:53:22

Nimi : Enni
  
Viesti : Tuota tuota, täällä on kovin hehkutettu Jussin esiintymistä. Mielestäni Jussi oli kuitenkin selvästi peloissaan ja sen takia hieman hidasliikkeinen, ei katsonut silmiin jne. Puhui töksähdellen ja yleinen vaikutelma oli tavattoman ujo ja sisäänpäinkääntynyt ja tahattomastikin sen takia vihamielinen ja jäykkä. Meillä kaikilla on paljon oppimista esiintymisestä eikä kukaan ole ikinä valmis esiintyjä.

Propsit kuitenkin Jussille.
  
  10. helmikuuta 2009 0:04:48

Nimi : Inspector Baboon
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tsemppiä Jussi! Kummaa muuten, että Pressiklubissa taas jaksettiin vetää vertailtavaksi suomalaisten muuttoaalto Ruotsiin ja sen lieveilmiöt. Eiköhän nyt ole aika selvää, että jos ruotsalaiset olisivat kiusaantuneet liikaa Slussenin sisseistä ja suhtautuneet kriittisesti maahanmuuttoon Suomesta niin täällä Suomessa oltaisiin todettu, että paska juttu, mutta mitäs menivät muutamat suomalaiset mätämunat pilaamaan koko homman.
  
  10. helmikuuta 2009 0:05:48

Nimi : jmk
  
Viesti : "HS.fi kommenttipalsta on ollut tänään aivan tukossa tutkimuspyyntöuutiseen liittyen: kolme kertaa olen yrittänyt jotain kommentoida, yksikään ei läpi, kaikki viestit täysin asiallisia, aiemmin muutamat harvat viestini läpäisseet seulan 100%!"

Jos ne kerran ovat täysin asiallisia, niin eikö ne kannattaisi panna näytille Varjohesariin.
  
  10. helmikuuta 2009 0:15:03

Nimi : JepJep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kevennyksenä olen kotona sanonut avovaimolleni että Jussi on ainoa rohkea suomalainen. Avokki sanoi häntä sitten rasistiksi niin pahoinpitelin hänet sinimustaksi. Khyl KHyl :)
  
  10. helmikuuta 2009 0:18:31

Nimi : Jari
  
Viesti : Hei moro.. Kattelin just tota tv2:n ohjelmaa missä sua ryöpytettiin, piti vaan päästä kommentoimaan että mä hiffasin sen mitä sanoit ja oon tasan samaa mieltä, mutta se ei ole mediaseksikästä joten ei siihen tartuta julkisesti.
  
  10. helmikuuta 2009 0:19:15

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Nimi : Enni

Viesti : Tuota tuota, täällä on kovin hehkutettu Jussin esiintymistä. Mielestäni Jussi oli kuitenkin selvästi peloissaan ja sen takia hieman hidasliikkeinen, ei katsonut silmiin jne. Puhui töksähdellen ja yleinen vaikutelma oli tavattoman ujo ja sisäänpäinkääntynyt ja tahattomastikin sen takia vihamielinen ja jäykkä. Meillä kaikilla on paljon oppimista esiintymisestä eikä kukaan ole ikinä valmis esiintyjä.

Propsit kuitenkin Jussille.


No mitenkäs luonnehtisit SSS-kolmikon esiintymistä? Mielestäni Halla-ahon esiintyminen Pressiklubissa oli kokonaisuutena arvioiden aivan riittävän hyvää. Samalla tavalla "hidasliikkeinen" (=jäyhä) Halla-aho on istuessaan ystävällismielisessä seurassa pubissa tuopillisen tai pari juotuaan. Ohjelmassa miehen ei annettu sanoa mitään lausetta pidempää ilman päällehuutoa kolmen miehen voimin.
  
  10. helmikuuta 2009 0:38:48

Nimi : Jani
  
Viesti : Terveiset täältä Kemistä!

Katsoin kokonaan keskustelusi yle tv 2:lla ja näin Kemiläisestä näkökulmasta ja täällä havaitsemani perusteella voin sanoa että huolesi "ghettoutumisesta" ei ole ehkä tuulesta temmattua.
En ole blogejasi lukenut enkä sen vuoksi voi sanoa muuta kuin haastatteluryöpytyksesi perusteella, hyvin kestit ja melkeen hermostumatta 3 henkilön pyörityksen. Kyllä ainakin minä sain asiastasi selvän ja esimerkeistäsi.
Nostan kovasti hattua sille että uskaltauduit paikan päälle keskustelemaan asiastasi ja näkökulmastasi vaikka et saanut mielestäni keskusteluun oikeutettuja puheenvuorojasi häiritsemättä esittää, niin kuin olettaisi oikeusvaltion sivistyneessä, tvssä olevassa keskustelussa tapahtuvan.
Palatakseni tähän ghettoutumis asiaan niin minusta tuntuu että kaupungit jotka ottavat pakolaisia vastaan ja kun niille on myönnetty jonkinasteinen oleskelu lupa niin niille tulisi heti järjestää sen kunnan puolesta asuminen, muun väestön joukkoon, eikä pitää heitä näissä vastaanotto keskuksissa yms vain tietyn korttelin asunnoissa. Tämä tietenkin voi olla kunnille vaikeaa jo taloudellisista syistä ja halusta käyttää kunnan muihin menoihin ne valtiolta saamat tukirahat joita pakolaisesta maksetaan.
Ja kyllähän mediassa olevasta aineistosta ei yleensä tule koko totuus ilmi kuten täällä Kemissä olevasta rasismikohusta jossa suomalaisjoukku pahoinpiteli pakolaisia. Kukaan ja mikään taho ei ottanut esille sitä tosiseikkaa jossa edeltävänä viikonloppuna 2 suomalaista oli 20 pakolaisen toimesta pahoinpidelty, valokuvista jotka itse myös näin, kasvot oli mätkitty pahaan kuntoon.

Mutta lyhyesti, koitahan jaksaa kun olet saanut aloitettua hyvän keskustelun aiheesta. Toivoisin asiallisuutta myös mediassa esiintyvään keskusteluun.
Ja asiallisuutta ja järkeä kokonaisuudessaan aiheeseen.
  
  10. helmikuuta 2009 0:42:23

Nimi : Blah
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomasitteko Pressiklubissa Ruben Stillerin elekielen: käsi koko ajan suorana avokämmen kohti Halla-ahon naamaa, kun tämä puhui - voiko tuon selvemmin sanattomasti esittää, että torjuu ja haluaisi mieluiten konkreettisesti tukkia suun :D
  
  10. helmikuuta 2009 0:43:35

Nimi : Omiinsa vittuuntunut vihervasemmistolainen
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ... se onnistuu täältä Tampereelta käsin vain, jos asetut ehdolle eurovaaleissa. Tähän asti olen äänestänyt vain lyhyttukkaisia naisia ja pitkätukkaisia miehiä punaisilta tai vihreiltä listoilta, mutta nyt tekisin poikkeuksen. Viimeisin Pressiklubi todistaa jälleen, että ylevät aatteet eivät paljoa auta, jos ihminen on täysi mulkku. Tsemppiä sinulle :-)
  
  10. helmikuuta 2009 0:45:17

Nimi : Jones
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Enni: "Tuota tuota, täällä on kovin hehkutettu Jussin esiintymistä. Mielestäni Jussi oli kuitenkin selvästi peloissaan ja sen takia hieman hidasliikkeinen, ei katsonut silmiin jne. Puhui töksähdellen ja yleinen vaikutelma oli tavattoman ujo ja sisäänpäinkääntynyt ja tahattomastikin sen takia vihamielinen ja jäykkä. Meillä kaikilla on paljon oppimista esiintymisestä eikä kukaan ole ikinä valmis esiintyjä."

Katsoin äsken Pressiklubin toistamiseen ja olen kyllä pääosin eri mieltä. Ehkä aavistuksen verran hidasliikkeisyyttä oli havaittavissa, mutta pelkoa ei mielestäni lainkaan. Jussi myös katsoi kaikkia silmiin ohjelman alussa. Keskustelun edetessä hän ei enää liiemmin silmiin vilkaissut sitä yhtä henkilöä, joka ei todellakaan puheillaan ja röttelöinnillään silmiin katsomista ansainnut – kahta edes jonkinlaiset käytöstavat hallinnutta mediapersoonaa hän kyllä katsoi silmiin koko ohjelman ajan.

Minua hieman huvittaa käsityksesi, että Jussi olisi ollut vihamielinen. Pikemminkin hieman ärsytetty, jos jotakin. Mutta mieti nyt vähän itsekin: yhteen henkilöön kohdistettiin sellainen prässäys ja paine kolmen miehen voimin, että veikkaan, että 90% televisioesiintymisiin ja väittelyihin tottumattomista oli päätynyt pöydän alle vikisemään tai joutunut lähes katatoniseen tilaan. Toimittajien lähestymistapa, ahdistelu, väitteet ja suoranainen vääristely olivat suoraan sieltä jostakin, minne aurinko ei paista. Ja "keskustelua" oli luvassa ohjelman ennakkotietojen mukaan. Joopa joo.

Lähtökohtiin nähden Jussi sai tuotua esille sanomaansa hämmästyttävän hyvin.

HS:n toimittajan tunnustus, että on sitä lehdistö vanhastaan "opettanut" elitistisesti rahvasta tavoille ja oikeaan ajatteluun, mutta nyt sellaista ei enää harrasteta, oli myös enemmän kuin tragikoominen: kansankasvatustyötähän ohjelmassa kolmen miehen voimin juuri tehtiin. Näytettiin rahvaalle, että Jussin esittämä ajattelu (mikä oli ohjelmassa esillä tosiasiassa Jussin ajattelun ja mielipiteiden tarkoitushakuisena ja totuudenvastaisena referaattina ja poimintoina) on fasistista, rasistista, ennakkoluuloista, seksuaalifantasioista kumpuavaa ja ties mitä ajattelua, ja että millaiseen prässiin kyseisestä ajattelusta joutuu.

Pressiklubin kotisivuilla lukee nyt ohjelman jälkeen osuvasti: "Tällä hetkellä toivumme viime viikon yhteenotosta, jossa Leif Salmén ja Saska Saarikoski käristivät Jussi Halla-ahoa. Uimahallin miesten saunassakaan ei lämpötila yleensä kohoa näin korkealle... Viime viikolla Pressiklubissa lähdettiin kysymään, miksi maahanmuutosta ei voi keskustella rauhallisesti. Lähetys taisi kertoa itse, miksei."

Heijastaako tuo sitten Rubenin itsearviointia vai mitä.
  
  10. helmikuuta 2009 0:57:13

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Minun mielestäni Jussi oli fantastinen. analysoin enemmän parin päivän sisällä. Aivan toista luokkaa kertakaikkiaan mitä tämä Sisun kööri Lahtinen etc.
  
  10. helmikuuta 2009 1:05:21

Nimi : Monikulttuuria
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lastensa raiskauksista syytetty isä mielentilatutkimukseen
Julkaistu 09.02.2009 12:14 (päivitetty 18:55)
Juttua puitiin oikeudessa suljetuin ovin

Helsingin käräjäoikeus passitti omien lastensa vuosikausia jatkuneista raiskauksista syytetyn isän mielentilatutkimukseen. Oikeus totesi välipäätöksessään isän syyllistyneen rikoksiin, mutta ei ottanut vielä kantaa rikosnimikkeisiin.

Juttua on puitu suljetuin ovin, joten syytteiden yksityiskohdat eivät ole tiedossa. Juttua on kuvattu yhdeksi Suomen rikoshistorian törkeimmistä seksuaalirikoksista.

Syyttäjä Harri Ilander vaatii hieman yli 40-vuotiaalle, ulkomaalaissyntyiselle miehelle 13 vuoden vankeusrangaistusta. Se on rikoslain maksimi, enempää ei oikeus voisi langettaa.

Oikeus katsoi päätöksessä, että mielentilatutkimus on tarpeen syyntakeisuuden arvioimiseksi. Hänet pidetään edelleen vangittuna. Rangaistus langetetaan mielentilatutkimuksen jälkeen.

MTV3 uutiset ei julkaise isän nimeä, koska nimi paljastaisi uhrien henkilöllisyyden.
Teot jatkuivat kymmenen vuotta

Syyttäjä Ilander kertoi oikeudenkäynnin alussa tammikuussa tekojen jatkuneen noin kymmenen vuoden ajan. Miestä syytetään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapseen kohdistuvasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Eteläisessä Helsingissä tapahtuneet seksuaalirikokset olivat viikottaisia. Vaikka rikokset ovat jatkuneet pitkään, uhrit ovat edelleen alaikäisiä.

Asiakirjat on määrätty salaisiksi vuoteen 2069 saakka.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2009/02/796586
  
  10. helmikuuta 2009 1:07:29

Nimi : hanna
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Täytyy nostaa hattua ja syvästi kunnioittaa ihmistä, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä tästä näköjään käsittämättömästä syystä tulenarasta aiheesta. Uskomatonta, että ei voi tuoda selviä, kiistattomia faktoja esiin ilman leimautumista rasistiksi. Eihän maahanmuuttajapolitiikka kai ole täydellisen onnistunutta myöskään näiden suuri äänisten "keskustelijoiden" mielestä? Ja sen vuoksihan keskustelua herätellään, jotta muutosta parempaan tapahtuisi. Suomalaiset pelkäävät niin tulla leimatuiksi rasisteiksi, että eivät uskalla sanoa mitään vastaan tulevalle pakolaisaallolle, vaikka selvät epäkohdat ovat näkyvissä nykyisessä tilanteessa (maahanmuuttajien eristäytyminen yhteiskunnasta, työttömyys, kulttuuriiin sopeutumattomuus, rikollisuus)puhumattakaan esimerkeistä Ranskasta tai Ruotsista. Miksi pitää tehdä sama virhe uudelleen ja uudelleen joka maassa vuorotellen...Astrid Thors tuntuu toimivan troijan hevosen lailla ja tuovan suuren ongelman Suomeen salakavalasti harjoittamansa maahanmuuttajapolitiikan kautta.

Voimia Jussille ja rohkeutta.
  
  10. helmikuuta 2009 1:14:33

Nimi : Raine
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hienosti selvisit Jussi Pressiklubissa, kun otetaan huomioon kuinka törkeiden henkilökohtaisten hyökkäysten kohteeksi jouduit kolmen mitään alkeellisimpiakaan käytöstapoja osaamattoman moukan taholta. Tietenkin vielä hieman enemmän varmuutta olisi voinut olla ja pikkuisen ehkä agressiivisuuttakin (en tarkoita agressivisuudella täydellistä käytöstapojen puutetta, jota näillä muille esiintyi, mutta hieman kovempaakin tuollaisille voi kyllä vastata). Mutta kyllä se siitä, kun saat vain lisää esiintymisvarmuutta. Helvetin rohkea suoritus kaikenkaikkiaan! Kiitos (näin äänestäjänä ja veronmaksajana)!

Itse olen nyt irtisanonut televisiolupani, jotten enää tukisi kyseistä propagandatuuttia. Aiemmin jo olen eronnut kirkosta ihan puhtaasti kirkon monikulttuurisuusvouhotuksen ja islamin ylistämisen vuoksi. Molemmille tahoille olen pistänyt irtisanoutumiseni syyn tiedoksi. Hesarin tilausta en valitettavasti voi lopettaa, koska sitä ei ole minulle koskaan tullutkaan :) Kyseisen roskalehden mainokset toki menevät suoraan paperinkeräykseen jatkossakin. Kehotan jokaista muutakin, joka ei em. tai jonkin muiden tahojen toimia hyväksy, iskemään suoraan sinne, missä tuntuu, lompakkoon.
  
  10. helmikuuta 2009 1:24:28

Nimi : props
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tyylipisteet tyynenä pysymisestä tossa pressiklubin haastattelussa. en ole samaa mieltä maahanmuuttopolitiikasta tai paljon muustakaan kanssasi, mutta kyllä asioista pitää pystyä puhumaan asiallisesti.sen homman osasit paremmin televisiossa kuin haastajasi. suomessa on kamalan hankalaa olla eri mieltä ilman että tartutaan kirveisiin.
  
  10. helmikuuta 2009 1:39:38

Nimi : Niina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mietin tuota tutkintapyynnön asiaa. Eihän se, joka tekee rikosilmoituksen, ole epäilty, eli vastaava. Olettaisin näin tekstin muualtakin lukeneena, että siinä viitataan myös epäillyn oikeuteen suullisesta käsittelystä yms.

"# esitutkinnan päättymisen jälkeen rikoksesta epäilty eli vastaaja tunnustaa syyttäjän syytteessä kuvatun teon, luopuu oikeudestaan suulliseen käsittelyyn ja suostuu asian ratkaisemiseen kirjallisessa menettelyssä"
  
  10. helmikuuta 2009 1:44:37

Nimi : HappoRadio
  
Viesti : Nolla-aho kirjoitti päivän parhaat kommentit. Sokeakin muuten näki miten halla-aho pelko perseessä yritti pakotaa itsensä rauhalliseksi mutta aikaansai itsesään alzheimerilaisen vaikutelman liioitellussa hitaudessaan.

RRRROTUTOHTORRRRI Mitäs kuuluu Eiraan? Ai kakaroitten rääkynää, edestakaisin ravaamista kellarissa, riitelyä sekä blogikirjoitusten suunnittelua. GRRREAT! OLET TODELLA TUOTTELIAS KANSALAINEN. SINULLA ON TÄYSI OIKEUS SYYTTÄÄ MUITA VEROVAROJEN TUHLAAMISESTA!

Kertoisitko lisää siitä miten sinun ja reinon välirikko tapahtui Ravintola Kaksissa Kasvoissa Tampereella. WE ARE WAITING!
  
  10. helmikuuta 2009 4:32:35

Nimi : far angst
  
Viesti : Ei pääse Harakka sulistaan.

Timo Harakka johti komeljanttariopistossa ryhmää nimeltä Pirun Teatteri. Sen päätehtävänä oli tukea toista ryhmää nimeltään Jumalan Teatteri. Jumalan Teatterin päätehtävänä taas oli heitellä paskaa katsojien päälle.

Harakan ympyrä on sulkeutunut.
  
  10. helmikuuta 2009 6:17:01

Nimi : Del
  
Viesti : No joo, no niin no joo...

Harakkaa muutoin puolustelematta lienee kuitenkin hyvä muistaa että Turkan ja Parviaisen aikoihin vastaanpullikoijien näyttelijänura saattoi jäädä hyvinkin lyhyeen, kuten myös valmistuminen viivästyä dramaattisesti. Ei minusta kannata Turkan oppilaita alkaa mollaamaan. Pojat tekivät mitä piti tehdä.

Niin ja sitten on vielä sanottava että Turkan kanssa useampaankin kertaan aikoinaan salilla jutustelleena pidin sitä hyvänä tyyppinä. Turkka oli ahkera reenaaja ja eli tiukassa askeesissa, arvosti myös kovasti kilpaurheilua mikä ei kulttuurimieheltä ole ihan selviö. Pienessä ja hintelässä miehessä oli oikeaa asennetta ja munaa. Ainakin minä pidin. Huumorintajukin tuntui olevan kohdillaan.

Mutta voihan olla että pintakuori pettää. Ja hulluhan se ainakin oli. Vaan onko se aina paha asia?
  
  10. helmikuuta 2009 6:54:40

Nimi : Hesarin sivu D5
  
Viesti : Hyvä ihminen toivoo pahan lisääntymistä

Vai ovat useimmat toimittajat jyrkästi eri mieltä Halla-ahon kanssa. Myös Jyrki Räikkä, joka todistaa mielipiteensä erilaisuuden Hesarin Kanavalla-kolumnissa tänä aamuna.

Vahvasti sanottu.

Hyvä ihminen ja toimittaja Jyrki Räikkä siis ilmoitti julkisesti kannattavansa hallitsematonta maahanmuuttoa ja sen seurauksia. Suuria kustannuksia, työttömyyttä, asuntopulaa, niiden kuuluisien raiskauksien lisääntymistä, rikollisuuden lisääntymistä, sopeutumattomuutta, lapsina esiintyvien aikuisten perheiden yhdistämistä, kunniamurhia, tyttöjen silpomista, naisten alistamista, Suomen ja monen muun eurooppalaisen maan muuttumista islamilaisenemmistöiseksi valtioksi tämän vuosisadan aikana.

Näitä asioitahan Halla-aho on tuonut esille ja kritisoinut.
  
  10. helmikuuta 2009 7:11:35

Nimi : Mika
  
Viesti : "Mielestäni Jussi oli kuitenkin selvästi peloissaan ja sen takia hieman hidasliikkeinen, ei katsonut silmiin jne. Puhui töksähdellen ja yleinen vaikutelma oli tavattoman ujo ja sisäänpäinkääntynyt ja tahattomastikin sen takia vihamielinen ja jäykkä."

Enpä voisi olla enemmän eri mieltä. Kaikin puolin itsevarma ja tyylikäs esiintyminen Jussilta. Pieni varautuneisuus oli tuossa seurassa ihan paikallaan.
  
  10. helmikuuta 2009 8:19:11


guestbook © freebok.net