Pääsivu Viestit 113851-113875

Nimi : JKN
  
Viesti : "Metkaa huomata, että itse Timo Harakka on lukenut alla mainitun blogin ja antaa kirjoittajalle rispektiä kommentissa!

http://ptiensuu.blogspot.com/2008/12/halla-aho-provokaatio-ja-sarkasmi.html"

Blogissa on asia virhe. Halla-aho ei vertaa "homon ampumis" kohua Soininvaaraan vaan vihreiden naisten raiskauskohua. Kun koko blogi keskityy valheellisesti ja eksyttävästi vertailemaan Homon ampumis kohua Soininvaaraan on loppu tulos tietysti halutun kaltainen.

  
  9. helmikuuta 2009 19:13:22

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "rapa" roiskuu...

"Tajusin että tuo kaveri muistuttaa toisen maailmansodan ääriliikkeiden silloista porukkaa, samat stereotypiat, joita juutalaisista käytettiin silloin, on nyt asetettu muslimien päälle"

Ja samat henkilöt, jotka nyt puolustavat henkeen ja vereen muslimien oikeutta tulla lomailemaan suomeen verovaroillamme hotellitasoisiin majoituksiin, ovat edelleen (kuten natsit aikoinaan) tuomitsemassa juutalaisten toimia..

Pata kattilaa soimaa.
Ei pienintäkään logiikkaa mielestäni.
  
  9. helmikuuta 2009 19:15:32

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Jussi sanoi prässiklubissa, että kerro se kohta missä olin muka sanonut sitä ja tätä, kuka nyt hänen tekstejään jaksaa ulkoa opetella,"

Jos esittää väitteen, on luonnollista että osaa perustella sen.

Vaan kun ei osaa.

En myöskään ymmärrä ajattelutapaa, että rikoksen uhriksi joutunut omaa jonkinlaisen oikeuden tehdä rikoksia täysin toisaalla.  
  9. helmikuuta 2009 19:16:52

Nimi : nolla-aho
  
Viesti : "Ja mitä vikaa neekeri-homon nussimisessa on? Etkai ole rassissmi"

Ei kai mitään, jos osaa kirjoittaa paremmin kuin sinä, eikä ole yhtä tyhmä kuin itsensä pian tappava äpärä nimeltä Halla-aho
  
  9. helmikuuta 2009 19:33:53

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos esittää väitteen, on luonnollista että osaa perustella sen.

Vaan kun ei osaa."


Ihan villinä arvauksena, luulen että nämä Lefat sun muut eivät yksinkertaisesti pysty lukemaan Halliksen tekstejä siirtymättä välittömästi äbäläwäbälä-moodiin. Sitten onkin vähän vaikeampi perustella väitteitään.
  
  9. helmikuuta 2009 19:37:29

Nimi : Täältä tulee oikeudellista ja taloudellista tukea Halla-Aholle
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon tekemä rikosilmoitus on täysin perusteltu. Ylen alkaessa puuttua politiikkaan henkilöön suuntautuvalla ajojahdilla on todell TÖRKEÄÄ. Nyt vain Perussuomalaiset ja Jussi lisää kaasua, suomen kansa kyllä tietää kuka sen etuja puolustaa.

Suomalaiset alkavat pikkuhiljaa heräämään karuun todellisuuteen. Media (Yle / Hesari) on täysin hallitsevan poliittisten valtapuolueiden vallassa. Uutisisia ei enää kerrota totuuden mukaisesti, vaan asiat kerrotaan niin mikä on parasta poliittisesti. Tämä on todella huolestuttavaa...


  
  9. helmikuuta 2009 19:40:41

Nimi : Meikä
  
Viesti : Pari tuntia lisää tutustuessani sivustoon ja tiedostoihin tuli semmoinen fiilinki, että jos päätät lähteä eu vaaleihin, niin täältä kilahtaa ainakin yksi ääni.

Melkein kaikesta olen samaa mieltä ja välillä ei voi kuin päätään pudistaen lukea ja ihmetellä sitä, miksi näistä asioista ei puhuta enempää. Ketä se vahingoittaisi?

Oli kuitenkin yksi asia, josta olin eri mieltä. Mielestäni korkeakoulujen pitää pysyä ilmaisina. Jos ne laitetaan maksun taakse, alkaa välittömästi jo oman kansan keskuudessä kastijako niihin, joilla on varaa mennä koulutukseen ja niihin, joilla ei. Tosin en ole ihan varma tarkoititko sitä, että korkeakoulu olisi maksullinen ulkomailta tuleville. Se taasen olisi ihan hyvä ajatus. En oikein ymmärrä miksi kaikista maailman mahdollisuuksista juuri Suomeen johonkin amk:n voi saapua tuhansia hakemuksia juuri Nigeriasta. Kait jossain lähempänäkin olisi joku edes nimeltään korkeakoulu?

Se vaan naurattaa, että Ylen ohjelman tarkoituksena taisi olla tämän "aatteen" ja Halla-Ahon mollaaminen. Kävi tismalleen päinvastoin...
  
  9. helmikuuta 2009 19:52:04

Nimi : Uskontokuntaan kuulumaton uskova
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Olen kristitty fundamentalisti. Tai niin ainakin suurin osa tuntemistani ihmisistä minut määrittelisi. Silti Halla-Ahon blogia yhtenä parhaista ikinä lukemistani. Huvittavaa on, että sekä "fundis"ystäväni että agnostikko/ateistiystäväni pitävät Halla-Ahoa kovasti arvossa. Syy?

Maailmassa ei ole kovin montaa ihmistä, joka havainnoi tärkeitä tosiasiota, tekee niistä erinomaisia päätelmiä _ja_ pyrkii vielä objektiivisuuteen.

Olen fani. Nyt aion lukea kaikki loputkin (luin vasta 20 ensimmäistä) artikkelia loppuun.
  
  9. helmikuuta 2009 19:53:35

Nimi : paavo
  
Viesti : Katsokaa tv-1 nyt
  
  9. helmikuuta 2009 20:01:48

Nimi : Rankkuri
  
Viesti : nolla-aho kirjoitti:
"Ei kai mitään, jos osaa kirjoittaa paremmin kuin sinä, eikä ole yhtä tyhmä kuin itsensä pian tappava äpärä nimeltä Halla-aho"

Miks ihmeessä mies, joka on suosionsa huipulla päättäisi päivänsä? Haistan tässä alitajuista halua Halla-ahon kehoa kohtaan. Oletko siis meikäläisiä ;)

Miehekkään agressiivinen kirjoitustyylisi saa paatuneimmankin heteron herkistymään.
  
  9. helmikuuta 2009 20:06:08

Nimi : Rape
  
Viesti : “Ja samat henkilöt, jotka nyt puolustavat henkeen ja vereen muslimien oikeutta tulla lomailemaan suomeen verovaroillamme hotellitasoisiin majoituksiin, ovat edelleen (kuten natsit aikoinaan) tuomitsemassa juutalaisten toimia..”

Siis ihan oikeesti, eihän tällasten kanssa jaksa alkaa... Kovin on valistunutta tää Jussin palvontajoukko.
  
  9. helmikuuta 2009 20:16:24

Nimi : piikki
  
Viesti :
TÄSSÄ JÄLJEMPÄNÄ AAMULEHDESSÄ 29.1.2009 OLLUT ANSIOKAS (pisteet Terholle)KOLUMNI JONKA TUTKIJA JA TIETOKIRJAILIJA SAMPO TERHO OLI OTSIKOINUT:

MEDIAKIN PELKÄÄ SANANVAPAUTTA


"""""
Torstaivieras
SAMPO TERHO
Kirjoittaja on tutkija ja tietokirjailija


Mediakin pelkää sananvapautta

Joskus tuntuu, että suomalaisella medialla on kahdet standardit, mutta vain yksi näkökulma, artikkelin kirjoittaja sanoo.

Viime vuosina on toistuvasti valiteltu, että Suomeen tuntuu mahtuvan vain yksi "virallinen" totuus kerrallaan. Myös tiedotusvälineet usein tukevat tätä ilmiötä hämmästyttävällä konsensuksellaan. Toimittajien tehtävä olisi palvella kaikkia ja esittää mahdollisimman erilaisia näkökulmia. Liian suurista asioista ei kuitenkaan kerta kaikkiaan uskalleta olla eri mieltä. Jopa niistä puhumista vältellään. Jokaisella kansalaisella on tietenkin oikeus olla käyttämättä sananvapauttaan, mutta journalistille sananvapauden vältteleminen on surkea ominaisuus.

Suomalaisella keskustelukulttuurilla on raskas historiallinen painolasti. Suomettuneisuuden pitkinä vuosina oli kiellettyä epäillä julkisesti Neuvostoliittoa ja kommunismia. Poliittisesti se oli valtava voimavara sosialistisille ryhmittymille, joiden vastaisia voimia taas sai ja tulikin arvostella kaikin tavoin.
Kun tilanne jatkui tällaisena vuosikymmenien ajan, sekä media että kansalaiset omaksuivat useimmista länsimaista poikkeavat standardit. Ihminen tottuu vuosien varrella kuulemaansa keskusteluun ja perustaa tuolle tottumukselle käsityksensä siitä, mitä on sopivaa sanoa. Normien rikkominen pelästyttää, särähtää korvaan.
Suomettumisen perinne jätti meille kaksi traumaa: ylikorostuneen oikeistolaisuuden pelon ja ylipäänsä arkuuden olla mistään normeista eri mieltä. Kun julkista erimielisyyttä ei kokonaiseen sukupolveen ollut, hyytyi koko vapaa keskustelukulttuuri, jos se nyt nuoressa Suomessa oli koskaan oikein ehtinyt kehittyäkään. Väittelykulttuuri on meillä edelleenkin heikkoa. Suomalaista keskustelua leimaa usein ajattelu, että vastapuoli on yksinkertaisesti vain väärässä. Hän ei joko tiedä asioista tai sitten ei ole ymmärtänyt niitä oikein. Ja jos tuo vastapuoli ei riittävän määrän valistusta saatuaan vieläkään taivu, on hänen loogisesti ajatellen oltava paha ihminen, koska ei mukaudu median normistollaan siunaamaan hyvyyteen.


Tällainen ajattelu nojaa siihen, että ihminen on kuin tietokone, joka aina samoilla tiedoilla päätyy samoihin johtopäätöksiin. Todellisuudessa näin ei tietenkään ole, vaan ajattelussamme keskeisiä ovat arvot ja uskomukset - jokaisella omansa. Se
johtaa meidät myös kannattamaan erilaisia asioita ja toimimaan eri tavoin. Tämä on helppo sanoa, mutta käytännössä on tavattoman vaikeaa aidosti kannattaa moniarvoisuutta ja tunnustaa, että joku toinen voi olla kanssani eri mieltä asioista, vaikka hänellä olisi kaikki samat tiedot ja hän olisi ymmärtänyt

"""""
jatkuu seuraava postaus...
  
  9. helmikuuta 2009 20:19:06

Nimi : tv1
  
Viesti : siellähän khattaillaan
  
  9. helmikuuta 2009 20:22:47

Nimi : Uuno
  
Viesti : Rape: Ota selvää mitä mieltä Jussi on Euroopan demografisesta kehityksestä ja KIISTÄ se. Kerro miksi Jussi on väärässä.

Sitten voimme ehkä keskustella asiasta.
  
  9. helmikuuta 2009 20:25:26

Nimi : Nimi tähän
  
Viesti : Hei alkakaas perussuomalaisissa ajaan tuota hommafoorumilla esitettyä sveitsiläistyyppistä demokratiaa koko unionille.
  
  9. helmikuuta 2009 20:26:21

Nimi : Allahu Akbar
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : ALLAH IS GREAT!!!
  
  9. helmikuuta 2009 20:27:06

Nimi : Väsynyt
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Juu, blogin on lukenut Harakka, Varpunen ja moni muu, uskon sen. Jokuhan siellä jo kommentoi "vuosisadan kyykytys".

Sääliksi käy. Kun pitäisi puhua maahanmuutonongelmista, tuo herrakerho kokoontuu mauttomuuksien ympärille, joita vatvomalla muka putoaa koko maahanmuuttokritiikiltä pohja pois.

Paljonko noita mauttomuuksia ja kyseenalaisuuksia nyt siis löytyy? 5 kpl? Ja paljon näissä artikkeleissa on tähän mennessä A4-sivuja? 200?

Kohtalainen saldo vielä, toki voi parantaa. Sääli sikäli Jussia, että monen artikkelin eteen on nähty kauheasti vaivaa, mutta sitten yksi lapsus pilaa koko kirjoituksen. No, virheistä opitaan.
  
  9. helmikuuta 2009 20:27:25

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "ALLAH IS GREAT!!!"

I beg to differ.
  
  9. helmikuuta 2009 20:28:43

Nimi : Rukousko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Olen harmistunut teknisestä vaaliliitosta tulevissa vaaleissa. Näillä foorumeilla olen liikkunut tosiasioista ja tutkitusta, sananvapaudesta ja politiikasta, sekä rohkeudesta kiinnostuneena. En voi kantaa riskiä siitä että ääneni livahtaa mielikuvitushahmoja kokevalle ehdokkaalle. Sori. Se homma ei toimi. Otan ääneni takaisin, se oli alunperinkin vain lainassa. Jussi hyvä, taikausko paha.
  
  9. helmikuuta 2009 20:32:03

Nimi : Uskollisuus on Kunniamme
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ylen uutisten rotutohtori kommentin "ansiosta" lähti TV-lupa pois tästä taloudesta tänään. Takaisin tulee kun tulee viestiä että ko. toimittaja on irtisanottu ylestä sekä ko puljun TJ on tehnyt johtopäätökset omasta roolistaan/kyvyistään hoitaa pestitään :)

Muistaako muuten mitä se ylen naisjuontaja joskux x-vuotta sitten sanoi apocalypse now leffan introssa silloin muinoin.. taisi saada monoa kun laittoi omiaan eli ennakkotapauksia löytyy...
  
  9. helmikuuta 2009 20:32:53

Nimi : Näitä tuumailin
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Viime kädessä on kysymys hyvin yksinkertaisesta asiasta: Valtapuolueet kaikkia mahdollisia kanavia käyttäen yrittävät lyödä kiilaa Persujen ja Halla-ahon väliin. Ne tietävät että maahanmuuttokysymyksellä saa ääniä l. pysyä vallassa. Temppu tapahtuu ei ehkä eurovaaleissa vaan tulevissa eduskuntavaaleissa siten että puolueet asettavat muka maahanmuuttokriitisiä ehdokkaita viemään ääniä Persuilta pois. Totuus on että nämä muka mamukriittiset eduskuntaan päässeet unohtavat koko asian ja kiltisti peesaavat ryhmäänsä..niin kuin alun perin oli tarkoituskin.
Keskusta tekee nyt kaikkensa koska Persut vievät siltä eniten kannattajakuntaa, mutta kuten on historassa nähty, se voi kääntää kelkkansa aika äkäseen jos se on sille edullista. Kepun etu hallitsemattomassa maahanmuutossa on ainoastaan halpatyövoima tiloille, valtion tuet kunnille pakolaiskuluista ja mahdolliset maataloustuet EU:sta jos pakolaisuutta voidaan käyttää kaupanteon välineenä niiden saamiseksi. Keskustan mahdollinen huojuminen humanitaarisessa pakolaiskysymyksessä pelottaa eniten RKP:tä joka on koko sopan takana. Ilmeisesti RKP on Ruotsin kanssa tehnyt diilin jolla helpotetaan sveamamman paineita kärräämällä pakolaiset nyt tänne. Kyllä Thors tietää että kotouttaminen ei tule onnistumaan, mutta sopimus on sopimus.Ennen kaikkea RKP ei halua menettää ikuisuuspaikkaansa hallituksessa. Eikä sitä halua Ruotsikaan. Näinhän käy jos Persut ottavat hyvän äänisaaliin seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kokoomus pysyttelee viisaasti hiljaa, se tietää että siivoojalle kaupattu unelma hänen äänestään vaaleissa voi kusta karuun todellisuuteen varsinkin näin lama-aikoina. Jos se saa markkinoitua siivoojalle ajatuksen: Perusta siivousfirma ja ota pätkätöihin pakolaisia halavalla niin osa näistä "duunareista" antaa äänensä "oman onnensa seppä"-puolueelle. Mutta kilpailu on kovaa.
Vihreät nyt periaatteessa haluavat koko kärsivän maailman tänne hippiäidin hellään syleilyyn. Vasemmistoliiton on pakko peesata koska kamppailu käydään anarkomarkojen äänistä.
Demareita eniten ihmettelen. Niillä olis avaimet käsissä ratkaista tämä juttu, mutta lieneekö keskustelua vaimentamassa Lipposmaiset väläykset 30-luvun tunnelmista vaiko jo tehty sopimus eurooppalaisten sosiaalidemokraattien kanssa.
Vaikuttaa että näissä oloissa asiallinen maahanmuttokeskustelu on mahdotonta, koska sitä ei haluta..ei vielä. Nyt täytyy Halla-aho lannistaa ja Persujen voito minimoida. Ehkäpä toinen ääni on kellossa seuraavissa eduskuntavaaleissa.
  
  9. helmikuuta 2009 20:35:52

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi hitsi, miten äklö tuo pressiklubi on. Olen yrittänyt katsella siitä vähitellen pieniä paloja.

Juuri äsken katsoin kohdan, jossa Saska selittää, että medialla on tämä vuosisatainen valistustehtävä.

Sehän on juuri se syy, miksi olen ruvennut inhoamaan valtamediaa. Kun on vuosikymmenet ottanut vastaan Salmenien ja muiden vastaavien valistusta, onko ihme, että on kurkkuaan myöten täynnä.

Jussille kiitokset. Hän pärjäsi hyvin. Enhän minä muutoin edes yrittäisi katsella Pressiklubia.
  
  9. helmikuuta 2009 20:37:23

Nimi : Tampereen Matias
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussi, olet mahtava mies. Usein vajotessani masennukseen maahanmuuttopolitiikan järjettömyyden takia, ainoa pakotie on lukea scriptaa. Jospa järjen valo vielä sinun avustuksellasi paistaisi vielä tähänkin pimeään kolkkaan.
  
  9. helmikuuta 2009 20:38:24

Nimi : Grendel
  
Viesti : "Silloin (1993) ajateltiin ihan yleisesti, että kammottavat maat ovat kammottavia siksi, että siellä pahat roistopoliitikot sortivat hyviä kunnon kansalaisia, mutta Somalian jälkeen tästä ajatuksesta on luovuttu, koska nyt oli löydetty maa, jossa suurin piirtein jokainen ihminen vihasi naapuriaan. Jos menet ja pysäytät vanhan rouvan kadulla ja kysyt, vastustaako hän sotaa, hän sanoo, että kyllä, minä rukoilen rauhan puolesta päivittäin, eli sanoo juuri niin kuin hänen odotetaankin sanovan. Jos häneltä tämän jälkeen kysyy, haluaako hän, että hänen klaaninsa luovuttaa osan vallastaan naapureille, hän kirkuu hurjana: 'Niille murhaajilleko? Varkaille? Ennemmin minä vaikka kuolen!'

Ihmiset niissä maissa - joista Bosnia on uusin esimerkki - eivät halua rauhaa, vaan voittoa sodassa. Valtaa he haluavat, olivatpa he miehiä tai naisia, vanhoja tai nuoria. Somalian kokemus opetti meille sen, että ihmiset näissä maissa ovat suurelta osin itse syypäitä hankaluuksiinsa. Kyllä riidat ja taistelut lakkaisivat, jos he itse sitä haluaisivat. Ainakaan he eivät missään tapauksessa kaipaa rauhaa niin suuresti, että sen vuoksi lopettaisivat keskinäiset kahnauksensa." (Mark Bowden, 1999.)
  
  9. helmikuuta 2009 20:39:36

Nimi : piikki
  
Viesti : jatkuu...


kaikki samat perustelut. Jokainen meistä on taipuvainen pitämään omia käsityksiään oikeina ja muita erehtyneinä tai jopa pahoina.”Moni ihmetteli internetin keskustelu-sivuilla, yritettiinkö kansalta kerta kaikkiaan pimittää tieto siitä, millainen ulkomaalaislaki oli tulossa.Suomettuneisuuden tapainen asenne on viime vuosinakin elänyt mediassamme vahvana. Enää se ei tietenkään suuntaudu kommunismiin ja Neuvostoliittoon, vaan näyttäisi siirtyneen erityisesti suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden ylle. Tosin sosialismin ihannointi ei ole niin kaukana poliittisesta monikulttuurisuudesta kuin äkkiseltään ajattelisi. Aivan samaan kansainvälisen veljeyden ja solidaarisuuden retoriikkaan molemmat vetoavat. Kun monikulttuurisuutta ei pitkään aikaan saanut julkisessa sanassa epäillä missään muodossa, internet tukkeutui aihetta käsittelevästä kirjoittelusta. Vasta viime aikoina padot ovat alkaneet hieman murtua myös valtamediassa.


Pelokas suhtautuminen monikulttuurisuuden arvostelemiseen on aika ajoin johtanut surkeaan journalismiin, jonka esimerkeistä ei viime ajoiltakaan ole pulaa. Moni suomalainen hämmästeli taannoin, kun valmisteltu ulkomaalaislaki oli jäädä kokonaan uutisoimatta. Vaikka lakiin oli jäänyt mannerlaatan kokoisia porsaanreikiä, maamme journalistit eivät kiinnittäneet siihen huomiota, ennen kuin Aamulehti viime hetkellä nosti asian keskusteluun. Moni kansalainen ihmetteli internetin keskustelusivuilla, yritettiinkö kansalta kerta kaikkiaan pimittää tieto siitä, millainen ulkomaalaislaki oli tulossa, vai eikä vain uskallettu puhua lain puutteista. On vaikea sanoa, kumpi syy on raskauttavampi hyvää journalismia ajatellen.
Hämmennystä herätti myös taannoisten Ateenan mellakoiden uutisointi. Ihmeen pitkään oli epäselvää, ketkä mellakoivat ja miksi. Mieleen muistuivat Pariisin parin vuoden takaiset mellakat. Myös silloin puhuttiin lähinnä "nuorisomellakoista", vaikka jokainen televisiokuvaa nähnyt tiesi, että kyseessä olivat siirtolaismellakat. Lopulta Ateenasta raportoitiin, että vasemmistolaiset opiskelijat mellakoivat viime vuosina kasvaneen yhteiskunnallisen epätasa-arvon takia. Jos mellakoijat olisivat olleet oikeistolaisia, heitä ei todennäköisesti olisi suomalaisessa mediassa ymmärretty yhtä hyvin. Vain vasemmistolaisella mellakoinnilla voi julkisessa sanassamme olla ymmärrettäviä perusteita.
Tuoreen esimerkin valikoivasta journalismissa tarjoaa Yhdysvaltojen presidentin-vaalien uutisointi. Media varoitteli jatkuvasti valkoisten amerikkalaisten ennakkoluuloista. Kun vaalipäivä tuli, 55 prosenttia valkoisista äänesti John McCainia, mutta 95 prosenttia mustista Barack Obamaa.

Tämä oli medialle vain pikku uutinen, mikä kertoo paljon taustalla olevista asenteista. Valkoisten äänestäjien asettuminen itsensä värisen ehdokkaan taakse on medialle rasismia, mutta mustien vastaava käyttäytyminen onkin jotakin muuta. Kuinka suuria otsikot olisivat olleet, jos valkoiset olisivat mustien tavoin korostaneet valinnassaan ehdokkaan ihonväriä? Suomettuneisuuden aikana tiedonkulkua voitiin vielä kontrolloida melkein diktatuurin menetelmin. Esimerkiksi tv-kanavia oli vain kaksi, molemmat olivat valtiollisia. Samanlaista kontrollia ei enää ole. Tiedottamisen ja kansalaiskeskustelun pitäisi periaatteessa olla täysin vapaata. Kaikesta voi kertoa, kaikkea voi epäillä.


Silti paljon jätetään kertomatta. Joidenkin asioiden epäileminen ei ole sopivaa. Suomalaisten on opittava vaatimaan, että ainakin ne, joiden ammattina on kertoa kansalle asiat niin kuin ne ovat, käyttävät sananvapauttaan.

"""""
  
  9. helmikuuta 2009 20:41:17


guestbook © freebok.net