Pääsivu Viestit 113826-113850

Nimi : rapa
  
Viesti : Jussin kirjoitukset ammentavat oikeista lähteistä, mutta johtopäätökset ovat kylläkin perättömiä. Hän valitsee käytettäviksi lähteikseen vain sellaisiin jotka sopivat hänen jo ennalta määräämiin lopputuloksiin. Siksi hänen kirjoituksensa eivät saa asiantuntijoiden, tai muidenkaan älykkäiden ihmisten kannatusta.

Liioittelua, pelottelua, halventamista, omaan maailmankuvaan sopivaa asioiden yksinkertaistamaista maustettuna pikkutarkoilla siroteltuina faktoina ja Jussin pullat ovat valmiita.

Kyllähän ne joiullakin parikymppisillä ipanoilla menee läpi niinku joku rap-musiikki, tai joskus joillain vanhan polven rasisteillakin. Ja turha väittää ettei näitä puutteita ole tällä palstalla puitu, niistä vaan seuraa aina bännäys ja kirjoitukset häviävät "muka" sääntöjen rikkomusten johdosta. Siitä se euforia senkun kasvaa ja kannattaisi alkaa miettimään, miksi tänne ei enää koskaan kirjoita kun mestarin palvojat
  
  9. helmikuuta 2009 17:29:56

Nimi : Jekku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : rapa: no sinä varmaan voit esittää lähteitä, jotka kumoavat hänen väitteensä?
  
  9. helmikuuta 2009 17:36:11

Nimi : Axl
  
Viesti : "Jussin kirjoitukset ammentavat oikeista lähteistä, mutta johtopäätökset ovat kylläkin perättömiä. Hän valitsee käytettäviksi lähteikseen vain sellaisiin jotka sopivat hänen jo ennalta määräämiin lopputuloksiin"

Mitkä ovat sitten ne lähteet jotka vievät eri lopputuloksiin? Eikö esimerkiksi poliisin tilastot ole luotettavia? Tarkoittaako rape sitä että jotku MUUT lähteet ovat luotettavimpia kuin esim. ministeriöiden? Onko ministeriöillä samasta asiasta esim. 2-3 eri lähdettä riippuen sen käyttötarkoituksesta?

Ymmärsin kyllä kirjoittajan pointin tarkoituksenhakuisuudesta, mutta näen että jo organisaatioksi paisunut maahanmuuttoautomaatio vaientaa/ohikatsoo relevantteja ja oikeita lähteitä luodakseen sille positiivisen lopputuloksen. What´s the difference?! Näissä oloissa on tosiaankin vaikea käydä asiallistakeskustelua maahanmuutosta, koska status quo ei sitä halua vaan tekee parhainpansa sen torpatakseen. Miksiköhän?
  
  9. helmikuuta 2009 17:43:33

Nimi : Meikä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Täytyypä tehdä tunnustus. En ole aikaisemmin jaksanut tutustua Halla-ahoon tai hänen esittämiin mielipiteisiinsä. Ainoat asiat, joita olen tiedostanut, ovat olleet muiden medioiden tuomaa tietoa. Kaikessa tässä hässäkässä on mielestäni yksi asia, joka menee muiden edelle ja joka valitettavasti tuppaa jäämään persoonakysymysten alle. Suomi ei tarvitse negatiivista maahanmuuttoa. Olen kyllä pohjanmaalta ja ehkä meillä mielipiteet ovat välillä suorempia kuin kenties jossain muualla, mutta onko olemassa jokin peruste tai syy, jonka mukaan myös negatiivista maahanmuuttoa olisi oltava?

Totta kai me tarvitsemme muita kulttuureita ja meille muuttavia ihmisiä, sitä ei varmaankaan kukaan kiellä. Mutta tarvitsemmeko me henkilöitä, jotka tekevät rikoksia? Voihan tälle kirjoitukselle naivisti huudella, että tuo on rasistinen ajatus. Onko? Ihminen on ihminen, eikä ihonväri tee toisesta huonompaa tai parempaa. Pölkkypääshowssa (pressiklubi) sankarit kertoivat, että vähemmistöjen rikollisuusongelmat ovat marginaalisia. Voiko joku viisaampi sanoa, miksi edes sitä marginaalisuutta pitää ehdoin tahdoin suvaita? Mielestäni rikollinen aines maahanmuuttajista pitää karkoittaa. Rikollinen aines tarkoittaa tietysti sitä osaa ihmisistä, jotka ovat tuomitut esimerkiksi toistuvasta rikollisuudesta. Halla-Aho kommentoi osuvasti ghettoutumisesta ja pressiklubin sankarit ovat sitä mieltä, että sitä ei ole olemassakaan. Miksi sitten tietyt kaupungin osat täytetään maahanmuuttajilla? No kukin ajattelee tavallaan.

Täytyy myös sanoa se, että jopa on hönö heppu toi Leif. S. Käsittämätöntä käyttäytymistä. Miehen oma ego nousee kaiken muun yläpuolelle ja järkevään keskusteluun ei tuollaisen ihmisen kanssa voi pystyä. Näistä maahanmuuton ongelmista pitäisi pystyä keskustelemaan järkevästi ja kaikilla faktoilla. Salmen vanhana miehenä syyllistyy tunnepohjaiseen änkyttämiseen. Ymmärrän asian olevan vaikean, mutta näistäkin asioista voisi puhua niiden oikeilla nimillä. On helppo ryhtyä jeesustelemaan. En tiedä miten moni suomalainen on kanssani samaa mieltä tuosta negatiivisesta maahanmuutosta ja olisiko käsitettä ehkä pitänyt avata enemmänkin, mutta en oikein osaa sitä tehdä. En kannata Suomi suomalaisille näkemystä. Rikollisia asioita tekevät tahot pitää laittaa vankilaan, rikollista toimintaa harjoittavat maahanmuuttajat pitää karkoittaa omaan maahansa. Asiasta on tosiaan helppo jeesustella, mutta jokainen jeesustelija voi laittaa itsensä rikoksen uhrin asemaan ja jos tekijä on maahanmuuttaja, niin miettiä uudestaan kantaansa.

Pitkästi tuli tekstiä ja vielä jäi Yle käsittelemättä. Kiitos Yle kuitenkin kaikesta. Tuo mahtava puolueettomuus aivan loistaa Teissä, on niin ihanaa maksella tv- lupaa. Melkein sama kuin täällä pohjanmaalla maksaa Ilkan vuositilauksen puolueettomasta(kepulaisesta) maakuntalehdestä saadakseen osakseen puolueetonta ja ennakkoluulotonta uutisointia.

Pidä Halla-Aho sama linja. Älä itse provosoidu hönöjen riidan haastamisesta. Annoit itsestäsi hyvän kuvan, kun pyysit puheenvuoroja, etkä lähtenyt huutokilpaan Salmenin kanssa. Joka vanhana miehenä ei ole ehtinyt oppia kuitenkaan käytöstapoja. Huutokilpailun muutenkin voittaa yleensä tyhmin ihminen tai se, joka eniten pelkää.
  
  9. helmikuuta 2009 17:44:42

Nimi : Hellbilly
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ...kun en asu siellä etelässä. Koetahan jaksaa, Jussi!
  
  9. helmikuuta 2009 17:57:20

Nimi : nolla-aho
  
Viesti : halla-aho oli pressiklubissa suuri vitsi, pää ei kestänyt hetkeäkään. halla-aho on häiriitynyt tapaus, enkä usko että hän jaksaa edes elää seuraaviin vaaleihin asti. En tarkoita sitä, että jotain kiinnostaisi uhata hänen henkeään, enkä usko että hän lähtisi täältä samalla tavalla kuin hengenheimolainen Saari tai Auvinen, koska halla-aho on raukkamainen paska ja pelkuri. Hänen tyhmä kieroontunut pää ei vaan tule kestämään elämää ja oman provoilun aiheuttamaa palautetta.

Ja kaikille häntä ihaileville paskoille ilmoitan, että olette jopa säälittävämpää sakkia kuin paska-aho itse, vaikka paska-aho nussisi neekeri-homoa perseeseen suorassa lähetyksessä, niin se olisi teille upea teko. Vittu mitä jengiä, häpeän olla suomalainen.
  
  9. helmikuuta 2009 18:00:02

Nimi : Pönni
  
Viesti : Tuli vaan mieleen, että irenaeus(kirkkoisä)käytti taktiikkaa jossa vastustavat mielipiteet leimattiin a)harhaoppiseksi joka tarkoittaa että hän itse omaa oikean totuuden ja käytännön. b)harhaopit n i m e t t i i n niiden esittäjien mukaan, niin kuin nykyään käydyssä kekustelussa esim. halla-aholaiset, thorsilaiset jne.

Tää käy mielenkiintoiseksi.
  
  9. helmikuuta 2009 18:08:41

Nimi : hmmm
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "...vaikka paska-aho nussisi neekeri-homoa perseeseen suorassa lähetyksessä..."

Iltapäivän pieni pähkinä. Kuka kyseessä?
  
  9. helmikuuta 2009 18:09:48

Nimi : Rankkuri
  
Viesti : nolla-aho:

Onneksi meillä on sinun kaltaisiasi yhteiskunnan tukipylväitä.

Voiko sua äänestää jossain?

Ja mitä vikaa neekeri-homon nussimisessa on? Etkai ole rassissmi?
  
  9. helmikuuta 2009 18:10:20

Nimi : 007
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : nolla-aho

Häpeän olla suomalainen.

Hienoa että itse ymmärrät hävetä.
  
  9. helmikuuta 2009 18:12:08

Nimi : Suomitalonrenki
  
Viesti : Jos joku on erimieltä Halla-ahon kirjoituksista, niin mielestäni on aivan turhaa tulla itkemään tälle palstalle.

Todellisuus on kuitenkin sitä, että parin vuoden sisällä suomeen suorastaan ryntää 8000 pakolaista vuosittain siis 80 000 kymmenessä vuodessa, syntyvät ja perheenyhdistämiset päälle tekee n. 160000- Kuka rakentaa 10 vuodessa yhden Tampereen kokoisen kaupungin suomeen. Ei ainakaan maahanmuuttajat olemattomalla rakentamistaidolla pohjoisiin olosuhteisiin. Suomalaiset rakentajat tarvitaan jo olemassaolovan rakennuskannan remontointiin ja korjaamiseen. Puolesta helsinkiäkin täytyisi uudistaa talojen vesija viemäröintijärjestelmä huom. LAADUKKAASTI ei ämpäri ja sankko menetelmällä.

Kyllä se minulle käy jos vihervasemmistolaiset muuttavat metsiin asumaan telttoihin. Ai niin eihän heillä ole omia metsiä.
  
  9. helmikuuta 2009 18:15:10

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Perustelet hyvin tutkintapyynnön. Pressiklubissa pärjäsit erittäin hyvin.

Olet tällä hetkellä yksi harvoista suomalaista poliitikoista joka puolustaa liberaalin demokratian ja hyvinvointivaltion säilymistä lastenlapsillemme. Nämä vasemmistolaiset islamin ymmärtäjät eivät sitä (vielä) tajua tai sitten he eivät kerta kaikkiaan välitä tosiasiallisesti muusta kuin omasta kaunaista egostaan.

May the force be with you!

  
  9. helmikuuta 2009 18:18:10

Nimi : Senjanen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Metkaa huomata, että itse Timo Harakka on lukenut alla mainitun blogin ja antaa kirjoittajalle rispektiä kommentissa!

http://ptiensuu.blogspot.com/2008/12/halla-aho-provokaatio-ja-sarkasmi.html
  
  9. helmikuuta 2009 18:25:56

Nimi : TK
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En tiedä, miten viisas ratkaisu tutkintapyyntö on, mutta ala-arvoista nimittelyä kyllä YLE:ltä. En ole löytänyt Halla-ahon mielipiteistä juuri mitään rotujen erittelyyn tai arvottamiseen liittyviä kantoja.

Pressiklubissa keskustelun taso oli kaiken kaikkiaan heikko... Halla-aho selvisi kaiken kaikkiaan kohtuullisesti, vaikka joidenkin asiallistenkin syytösten kohdalla Halla-aho tuntui olevan minkään olennaisen sijaan vain fiksoitunut paljastamaan, että Salmén on kommunisti. Jos kerran menee ohjelmaan, jossa on tunnettu kommunisti, pitäisi se mielestäni vain kestää.
  
  9. helmikuuta 2009 18:33:10

Nimi : Atomicplayboy
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Oletko Halla-aho osallistumassa Ajankohtaisen Kakkosen maahanmuuttoiltaan?
  
  9. helmikuuta 2009 18:36:50

Nimi : Lyyli
  
Viesti : TK, hei

se "kommunisti"-teema oli vastine "fasisti"-nimittelylle, eikö niin, tuskin sitä muuten olisi mainittu
  
  9. helmikuuta 2009 18:43:45

Nimi : pompieus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi Halla-aho,
Kirjoitan tässä nyt monen henkilön ajatusta, ja me kaikki olemme puolellasi, ja tuemme sinua, Jussi, sinä et ole yksin tässä Machiavellimaisessa ploittisessa jahdissa!
Jumalauta, se oli miehen teko, kun menit sinne inkvisition eteen, jumalauta, se oli temppu!
Oli todella karmeeta katottavaa, kun se punikkilauma huusi sinun päälle, kun piti olla sinun puheenvuorosi. Tämä irvokas näytelmä oli siis sinun haastattelusi...
Olet sä äijä, kun maltoit olla ja pyysit aina vaan uudelleen kauniisti puheevuoroa, kun punikkituomioistuin huutoäänesti sinulle tuomioita.
Ei mikään ole muuttunut, mistä reikästä (perse-) se muuten on kavettu esiin se vanha stalinisti, joka vinkui siinä sinun vas. puolella koko ajan, se vanha komukka?
Ja se hyysärin pääjeesushyysäri, samanlainen punikkikuorohuutaja.
Ja sitten itse pääpelle, se demari ja kaikkien hyysäri, eli tämän sirkuksen pääjuontaja-pelle, säälittä tapaus muuten. Sen ohjelmat on muuttuneet entistä perseenhajuisemmiksi. Ja ai vittu kun se luulee olevansa kätevä ja nokkela jätkä, täysi nolla se on.
Ja koko punikkituomioistuin oli siis vielä jäävi, ne oli kaikki mokuttajia, hah!
Jussi, sait suuren kansan respektin, ja olet meidän oikeamielisten sankari.
I salute you!
-P-
  
  9. helmikuuta 2009 18:45:27

Nimi : qwerty
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kuten trollien määrästäkin voi päätellä. Nyt on täysikuu. Owwwwwwl
  
  9. helmikuuta 2009 18:52:10

Nimi : Antti
  
Viesti : Kiitoksia siitä että jaksoit mennä "keskustelemaan" perjantaina pressiklubiin ja puolustamaan rauhallisesti asiaasi, vaikkei itse asiaan oikeastaan missään kohtaa päästy. Toivottavasti ihmiset osaavat vetää tuollaisista väittelyistä oikeat johtopäätökset, sillä eihän se vastapuolen argumentointi taas kovin paljoa vakuuttanut...
  
  9. helmikuuta 2009 18:58:46

Nimi : rapa
  
Viesti : “miksi edes sitä marginaalisuutta pitää ehdoin tahdoin suvaita?”

Koska se on monista Suomea kohtaavista ongelmista yksi niitä kaikkein pienempiä, ja tavallaan seurausta monista muista syistä (USA tappaa miljoona irakilaista, tuhansia afgaaneja, pikkulapsi katsoo kun perhe tapetaan raiskataan, pääsee Suomeen, on kompleksisoitunut, tekee rikoksen). Miksi Suomi ei pyri estämään USA:n hyökkäystä, miksi Suomi ei keskitä voimavarojaan tasapuolisempaan kehitykseen?

Kun aletaan yleistämään jotain ryhmää muutaman raiskaajan takia, aletaan halveeraamaan kulttuureita ja uskontoja, mennään aika metsään. Kyllä varmaan jossain uskotaan että enemmistö suomalaisista haluaa liittyä Natoon, ja kun rummutetaan päivästä toiseen mediassa samaa, niin kohtahan jengi haluaa Natoon. Kyllä muslimitkin sieltä radikalisoituvat kun miehitetään, ammutaan vähän valkosta fosforia jne.

Tunnen niin lukuisia maahanmuuttajia afrikasta, muslimeja jotka eivät millään mahdu siihen ahtaaseen muottiin mitä Jussi kirjoituksissaan maalaa, ja mihin porukka täällä uskoo (huom uskoo) ja kun vielä olen monesti nähnyt miten v-mäisesti jengi heihin suhtautuu kouluissa, kadulla ja illanvietoissa (ei kaikki) niin vähän risoo nämä mestarin muka “faktoihin” perustuvat kirjoitukset.

Sitä paitsi itse aikoinani luulin, että Jussia syytetään rasismista vain siksi, että hän uskaltaa suhtautua maahanmuuttoon kriittisesti. Olin varma, että media vaan yrittää ampua Jussin teesit alas perehtymättä. Ajattelin silloin, että tuleepa mielenkiintoista kun Jussi pyydetään johonkin mediaan, niin hän pääsee yllättämään kritisoijat tiedoillaan ja perusteluillaan ilman minkäälaista valmista negatiivista asennetta. Luin hänen kirjoituksensa, en yhtä tai kahta, vaan kaikki. Tajusin että tuo kaveri muistuttaa toisen maailmansodan ääriliikkeiden silloista porukkaa, samat stereotypiat, joita juutalaisista käytettiin silloin, on nyt asetettu muslimien päälle. Se on vaarallista, ja muistaen öljyn ja amerikkalaiset thin thankit Hollywood elokuvineen, Kummelit Aziz the Combat fighterineen, niin onko helpompaa tietä päästä rahakkaisiin Eurohommiin kuin keskittyä muslimien tekemiin rikoksiin ja koraanin ylilyönteihin.

Jussi sanoi prässiklubissa, että kerro se kohta missä olin muka sanonut sitä ja tätä, kuka nyt hänen tekstejään jaksaa ulkoa opetella, miettikää itse omia reaktioitanne, niin kyllä löydätte ne kohdat sieltä itsekin. Poliisi nyt sitten kertoo pian Jussille ne kohdat ihan yksitellen. Onko se hyvä? Sääli jos homma on edennyt tähän.

Itse en ole kommunisti, mutta turha sitä Leifiä on soimata, se on fiksu kaveri (omaa erinomaisen kyvyn hahmotella maailmaa, lukekaa muutama hänen kirja niin tiedätte mistä puhun) ja entinen stalinisti, ehkä Jussikin voi joskus myöntää olleensa entinen fasisti?
  
  9. helmikuuta 2009 18:59:22

Nimi : Lagopus
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pidin tutkintapyyntöä jossain määrin monipiippuisena juttuna - kunnes luin Jussin perustelut.

Sama koskee mahdollista asettumista eurovaaliehdokkaaksi. Jussi perustelee mielipiteensä ja tekemisensä äärimmäisen hyvin, kunhan vain saa siihen mahdollisuuden.

Perjantai-illan toverituomioistuin ei antanut Jussille suunvuoroa, mutta munasi lopulta pelkästään itsensä.

Kiitos Jussi ja tsemppiä!
  
  9. helmikuuta 2009 19:01:59

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jumalauta näppis sopi suoraan pleikan usbiin, kaikkea se japanilainen keksii! :)

Rape myöntää, että ongelmia on, vaikkakin Suomen kohtaamista pienimpiä. Mitenkä on, uskotko, että ne tulevaisuudessa vähenevät, pysyvät ennallaan, vai lisääntyvät maahantulijoiden lisääntyessä?

Olemme kuulleet arvovaltaisilta tahoilta, että kaikki on heitetty sen kortin varaan, että maahanmuutto on voimavara JOS kotouttaminen onnistuu. Mikä on Suomen onnistumisen resepti? Kannattaisiko tämä jakaa muillekin Euroopan maille?
  
  9. helmikuuta 2009 19:10:30

Nimi : Tuukka Toiviainen
  
Viesti : Ilman korulauseita, Hyvä Jussi!!! ps. puniikki salmeen sai väriä naamalleen..tais olla eka kerta tv historiassa!!!
  
  9. helmikuuta 2009 19:11:35

Nimi : Huomauttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Senjanen, kirjoittaja syyllistyy vääritelyyn ainakin tässä:

Mieshän lähti pois, kun Halla-aho kieltäytyi. Se ei ole seksuaalista häirintää, se on kysymys, ehdotus. ”Haluaisitko ? En. Ihan varma ? En. Ok, ei sitten.” Voi kuinka kauheaa. Seksin ehdottamista luulisi olevan vaikea kieltää.

Halla-ahon kuvaama tilanne ei ole ihan tuollainen, vaan seksuaalinen häirintä tapahtuu selvästi:

Arvelin hänen tulevan pummimaan tupakkaa. Sen sijaan hän lausui: "Terve! Sinä näytät mieheltä, joka tarvitsee kunnon suihinottoa." "Ei pidä paikkaansa", vastasin. "Voinko näyttää, mitä osaan", hän kysyi. "Et voi", vastasin. "Miksi en", hän kysyi. "Koska en halua", vastasin. "Oletko varma", hän kysyi. "Olen", sanoin. "Harmi", hän sanoi ja käveli pois.

Kerrasta pitäisi ymmärtää, kaksi alkaa jo olla mutta neljä kieltoa sanova selvästi kokee jo häirintää.
  
  9. helmikuuta 2009 19:11:46

Nimi : P
  
Viesti : Onkos tämä jo ollut täällä

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/rkp-vaatii-nimettoman-nettikeskustelun-kieltamista

Rkp vaatii nimettömän nettikeskustelun kieltämistä
15:11

Ruotsalaisen kansanpuolueen puoluesihteeri Ulla Achrén vaatii blogissaan anonyymien nettikommenttien kieltämistä. Taustalla on se, että Hufvudstadsbladetin nettisivuilla on viime päivinä keskusteltu Rkp:stä kriittiseen sävyyn.

Keskustelu virisi, kun helsinkiläinen Magnus Ehrnrooth vetäytyi lauantaina Rkp:n eurovaaliehdokkuudesta. Ehrnrooth tuo Suomeen viiniä ja myy sitä yksityisasiakkaille ilman lupaa.

Kun asia kävi ilmi, puoluesihteeri Achrén ja Ehrnrooth kävivät keskustelun, jonka tuloksena Ehrnrooth veti ehdokkuutensa pois. Hän soimasi tiedotteessaan Alkon monopolista johtuvaa suomalaista kieltolakia, joka estää aidon eurooppalaistumisen.

Hufvudstadsbladetin verkkokeskustelussa asiaa puitiin railakkaasti. Esimerkiksi Rkp:n puoluejohtoa kehotettiin eroamaan. Rkp:ssa heräsi epäily siitä, että joku puolueen sisäpiiriläinen vuotaa tietoja lehdistölle.

Jussi Karmala
  
  9. helmikuuta 2009 19:12:50


guestbook © freebok.net