Pääsivu Viestit 113801-113825

Nimi : Sper-Ma Ters-Ka
  
Viesti : JepJep, viestini pureutui syvälle tajuntaasi, vaikka muuta esität. Mestarinne on pelleistä pellein, juuri malliesimerkki niistä kylähulluista, joille nauretaan takanapäin.
  
  9. helmikuuta 2009 16:13:20

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taasko se Jackass avautuu täällä.
  
  9. helmikuuta 2009 16:14:02

Nimi : Vera I.
  
Viesti : Minulta sinä saada tukea, impotenssitukea
  
  9. helmikuuta 2009 16:15:18

Nimi : Suomi24:n ja Scriptan uskollinen lukija
Kotisivu : Sanojen synty
Mitä teen : Mainitsen Rosa Meriläisen ja saan kirjoituskiellon
  
Viesti : Jussi, jos et ennestään tunne, luepa Veijo Meren Sanojen synty (Gummerus, 1982), niin alkaa "rotutohtori"-sanankin elinvoiman salaisuus selvitä. Haluat tai et, joudut nyt todennäköisesti elämään kyseisen meemin kanssa koko loppuelämäsi, varsinkin tutkintapyyntösi jälkeen (mikä riemu Nälkäkorvelle ja muille koulukiusaajille!). Tutkintapyyntönapin painaminen oli periaatteessa aiheellista ja oikein, mutta käytännössä selkeä taktinen virhe, josta maksat kalliin hinnan.

Olen aina parhaani mukaan yrittänyt "kaupata" poliittisia näkemyksiäsi eri tahoille jotka niitä eniten tarvitsevat, mutta tällä hetkellä se ei ole totisesti helppoa eikä herkkua.
  
  9. helmikuuta 2009 16:20:46

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Trollinsintti jatkaa:
"...juuri malliesimerkki niistä kylähulluista, joille nauretaan takanapäin...
Arvaahan, kenelle tai kenen kirjoituksille täälläkin nauretaan yleensä ihan päin naamaa? Aivan. :)

ps. Vaihtuiko IP vai alkoiko taas hoitovaihe, jossa netti on ulottuvilla? ;)
  
  9. helmikuuta 2009 16:22:18

Nimi : Pohjanpoika
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse olen myös skeptinen tutkintapyynnön menestymisen suhteen, mutta loistava oivallus tuo kolmas peruste.

On siinä Kaskeella pähkimistä.
  
  9. helmikuuta 2009 16:26:01

Nimi : Yrittävät tehdä susta pelleä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kai Jussi tajuat että ko. toimittaja laitettiin sanomaan "rotutohtori" jotta mahdollisesti nappaisit sen syötin. Ilmeisesti nappasit. Tarkoitus on pistää sinut tilanteeseen jossa ns. saat maistaa omaa lääkettäsi. Ideana on nakertaa uskottavuuttasi ja tehdä sinut samanlaiseksi kuin esim. vihreät naiset tutkintapyyntöineen. Joku haluaa sinut pois politiikasta keinolla millä hyvänsä ja kuten huomaat, lonkerot yltävät ns. puolueettomaan mediaan. Minun silmissäni et ole uskottavuutta menettänyt..vielä. Älä lähde noihin "apua soittakaa poliisi..minua on solvattu" -juttuihin enempää vaan pidä nyt kieli keskellä suuta. Asia on liian tärkeä menetettäväksi.
  
  9. helmikuuta 2009 16:26:49

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Seuraavaan Stressiklubiin vastakkain Leif Salmen ja Seppo Lehto. Taistelulajiksi, ihan oikeasti, kädenvääntö! Salmenkin pääsisi purkamaan patoutumiaan fyysisessä lajissa...

PS. Salmenin heitto "tämä on fasistinen ohjelma"
:) :) :)
Juutalainen juontaja ja fasistinen ohjelma?
  
  9. helmikuuta 2009 16:31:57

Nimi : Axl
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Kyseessä kun ei ollut mikään debattitilanne, jossa voidaan ehkä hyväksyä vähän kärkevämmät kommentit, vaan toimittajan tekemä uutisjuttu."

Blogisi ja Yle tulevat tasa-arvoiseen asemaan. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa että nettisensuuri iskee, koska tämän jälkeen yksityisten blogien on noudatettava hyvää journalistista tapaa. Ei liene sattuma että samaan aikaan RKP vaatii nimimerkkien takaa kirjoittelun lopettamista.
  
  9. helmikuuta 2009 16:38:26

Nimi : Heimo
  
Viesti : Pieni kevennys
http://kuvaton.com/bshit/weather_stone.jpg
  
  9. helmikuuta 2009 16:39:46

Nimi : Pekko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikos toi Salmen tarkoittanut fasistisella ohjelmalla Halla-Ahon poliittista ohjelmaa. Ei kai se sentään pressiklubista puhunut.
  
  9. helmikuuta 2009 16:40:18

Nimi : Del
  
Viesti : "Blogisi ja Yle tulevat tasa-arvoiseen asemaan. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa että nettisensuuri iskee, koska tämän jälkeen yksityisten blogien on noudatettava hyvää journalistista tapaa. Ei liene sattuma että samaan aikaan RKP vaatii nimimerkkien takaa kirjoittelun lopettamista."

Näin minäkin asetelman näen. Luultavasti todellinen pommi odottelee nurkan takana kun nettiä aletaan toden teolla hiljentämään.

Tämä on vasta alkua.
  
  9. helmikuuta 2009 16:40:56

Nimi : Tosi
  
Viesti : Annoin palautetta Jussille tekstistä sähköpostitse. Siis varsin neutraalia sellasta.

Tutkintapyyntö on kuitenkin varsin hyvin perusteltu ainakin mun mielestä.

Toivottavasti siitä poikii jotain merkittävää Jussin hyväksi, koska aihetta on.
  
  9. helmikuuta 2009 16:44:09

Nimi : jh
  
Viesti : Keksin tuossa sinulle Jussi vaalilauseen.

Älä tuhlaa lapsesi tulevaisuutta,äänestä Halla-Ahoa.

Saat käyttää vapaasti,ole hyvä.
  
  9. helmikuuta 2009 16:46:43

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Suurin perustelu Jussin tekemälle tutkintapyynnölle on se mainittu että entä jos olisi sanottu samalla tavalla "punikkitohtori" tai "nuuskamuikkunen". Se asettaa tuon Jussin halveeraamisen oikeaan perspektiiviin.

Muuten olisi voinut olla parempi vain myhäillä partaansa. No, ei siinä mitään, molempi parempi. Voi olla että oli täky, mutta en usko että pysyessään kohtuullisena haittaa Jussin poliittista uraa, päinvastoin, kun kansalaiset tulevat tarkistamaan kantojaan.
  
  9. helmikuuta 2009 16:46:54

Nimi : Axl
  
Viesti : "Blogisi ja Yle tulevat tasa-arvoiseen asemaan...."

Ja tarkoitan tämän nimenomaa siinä suhteessa, että eihän Jussinkaan kirjoitukset blogissa ole mikään debattitilanne, jossa voi käyttää kärjekkäitä ilmauksia kun niihin siinä debattitilanteessa voi vastata. Näin ollen kun tutkintapyyntö lähti, sillä voi olla kauaskantoisia seuraamuksia. Siinä mielestäni tuo erään kirjoittajan ilmaus-syötti-on osuva.
  
  9. helmikuuta 2009 16:58:17

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Tarkoitus on pistää sinut tilanteeseen jossa ns. saat maistaa omaa lääkettäsi. Ideana on nakertaa uskottavuuttasi ja tehdä sinut samanlaiseksi kuin esim. vihreät naiset tutkintapyyntöineen"

Vain jos ei ole aihetta. Jussin tapauksessa 'on' aihetta.

Surkuhupaisaa, koska tilanne muistuttaa aivan oikeasti hölmöläisten kiukkuraivareita, koska nämä eivät yksinkertaisesti 'älyä' mitä tapahtuu ja miksi. Nämä yrittävät tosissaan vetää yhtäläisyysmerkkejä sellaisiin paikkoihin, joilla ei ole mitään tekemistä keskenään ja ihmettelee päätään rapsuttaen miksi kaikki menee pieleen.
  
  9. helmikuuta 2009 16:59:39

Nimi : Jape
  
Viesti : Yritin iltapäivän mittaan kirjoittaa Jussia puolustavia lyhyitä, asiallisia ja neutraaleja tekstejä HS:n keskusteluun. Eipä mennyt mikään niistä läpi, kunhan kokeilin.
Jatka. Suuntasi on oikea, ja kannatusjoukkosi kasvaa koko ajan.
  
  9. helmikuuta 2009 17:01:07

Nimi : Kyllästynyt PC-mediaan
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kyllä hävettää että Yle on vajonnut noin skandaalimaisen alas.
Tsemppiä vaan Jussi. Eduskuntavaaleissahan se nähdään, mitä mieltä kansa on kaikesta "mielipiteenmuokkauksesta" ja monikulttuurisuuspropagandasta huolimatta.
  
  9. helmikuuta 2009 17:07:02

Nimi : Rauski
  
Viesti : http://ptiensuu.blogspot.com/2008/12/halla-aho-provokaatio-ja-sarkasmi.html

Tuossa kritiikkiä Halla-ahon selityksiä vastaan.
  
  9. helmikuuta 2009 17:13:15

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Suurin perustelu Jussin tekemälle tutkintapyynnölle on se mainittu että entä jos olisi sanottu samalla tavalla "punikkitohtori" tai "nuuskamuikkunen". Se asettaa tuon Jussin halveeraamisen oikeaan perspektiiviin.

Muuten olisi voinut olla parempi vain myhäillä partaansa. No, ei siinä mitään, molempi parempi. Voi olla että oli täky, mutta en usko että pysyessään kohtuullisena haittaa Jussin poliittista uraa, päinvastoin, kun kansalaiset tulevat tarkistamaan kantojaan.


Minusta tuo tutkintapyyntö kannatti tehdä. Se on voittava ratkaisu riippumatta siitä johtaako se mihinkään. Jos se johtaa, se merkitsee, että hysteerinen vihervasuri- ja ex-/kaappi-/whatever-stallari -osasto saa ansaitsemansa näpäytyksen. Jos se ei johda, tulee todistetuksi, että Suomessa vuonna 2009 jopa television pääuutisissa voidaan syöttää göbbelsiläisessä hengessä ja vessanseinätyyliin valheellista (Halla-aho ei vastustajiensa kiusaksi ole koskaan tehnyt ihmisroduista minkäänlaista argumentin tynkääkään minkään pointtinsa tueksi) poliittista propagandaa. Perjantainen pääuutisten rotutohtoriksi nimittely on samaa sarjaa kuin legendaarinen Tutteli Hammermannin Vietnamin sotaa koskevien mielipiteiden latelu hänen kuuluttaessaan Ilmestyskirja. Nyt. -elokuvaa. Hammermann sai potkut tuon kuulutuksen takia.
  
  9. helmikuuta 2009 17:14:27

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ken leikkiin lähtee, se leikin kestäköön, sanoo vanha sananlasku.
Näinkin voitaisiin ajatella, ellei kyseessä olisi meidän verovaroilla pyöritettävä TV-kanava ja sen pääuutislähetys. Uutiseen, jossa kerrottiin Persujen EU-vaaliehdokkaista, oli kuin väkisin ympätty mukaan Halla-aho ja vielä solvaavassa mielessä. Pidettäköön Halla-ahoa tutkintapyynnön takia vaikka kuinka herkkänahkaisena, kyseessä on kuitenkin erittäin tärkeä periaatteellinen asia. Jos uutisjournalismi menee tuolle tasolle, siltä on julkinen tuki lopetettava välittömästi.
  
  9. helmikuuta 2009 17:14:44

Nimi : Jape
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jos nimittäisin kuvitteellisen Kuussa sijaitsevan valtion presidenttiä lesboksi, pääministeriä munattomaksi nettirunkkariksi tai IKEAn naistenvessassa lapaseen hakkaavaksi akuankaksi, ja osaa ministereistä lahjotuiksi pelleiksi, varmasti tulisi vastaveto jossain muodossa Kuusta Maahan.
"Rotutohtori" oli tosi tyhmä ja läpinäkyvä yritys mollata Jussia.
Rosikseen vaan, mutta mahtikäskyn perusteella se ei johda mihinkään, koska jos myönnetään Jussin olevan oikeassa, saattaa avautua pari tuomarinvirkaa Stadista.

Pässiklubin 3xS oli säälittävää, JH lannisti ne parissa minuutissa.

Eteenpäin.
  
  9. helmikuuta 2009 17:18:30

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Tilanne on osittain sama kuin että Jussin kirjoituksia luettaisiin sellaisenaan uutisissa uutisena.

...mutta vain osittain sama, osittain siksi että Jussin kirjoituksissa tieto ei ole perätöntä.
  
  9. helmikuuta 2009 17:21:06

Nimi : Razze
  
Viesti : Vai oli sen Pressiklubin tuottaja tuo koominen käkkäräpää Harakka?
Hahhahhaa...Jäljet johtavat sittenkin siis sylttytehtaalle!
Sama kaverihan tässä pari viikkoa sitten kirjoitti ala-arvoisessa kolumnissaan Metro-lehdessä, että: "Maahanmuuttokriittisyys on viime vuoden vastenmielisin eufemismi".
Siinä taas yksi kurahaaroja suu vaahdossa ja silmälasit huurussa apinanraivolla puolustava naurunaihe!
  
  9. helmikuuta 2009 17:28:15


guestbook © freebok.net