Pääsivu Viestit 113776-113800

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Jos on niin että maahanmuuttajat parantavat muuttoliikkeen kohdemaan elintasoa, niin eikö ole täysi nurinkurista että maahanmuutto suuntautuu köyhästä maasta rikkaaseen, eikös tuo KASVATA elintasokuilua ENTISESTÄÄN kyseisten maiden välillä.

Eikö muuttoliikkeen suunta pitäisi kääntää toiseen suuntaan?
  
  9. helmikuuta 2009 12:22:26

Nimi : uskollinen lukija
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ihme ettei joku korkeatasoinen julkaisu ole tätä kohtaa leikannut irti kontekstistaan, ehkäpä tämä jo ampuisi yli?

"Presidentti katsoo muukalaisen mustiin, tunteettomiin silmiin:

- I saw his thoughts. I saw what they're planning to do. They're like locust, moving from planet to planet, their entire civilization. We're next.

Todettuaan, ettei edellytyksiä monikulttuuriselle rinnakkainelolle ole, presidentti tekee johtopäätöksen:

- Nuke 'em. Let's nuke the bastards."

  
  9. helmikuuta 2009 12:27:59

Nimi : JH
  
Viesti : Kerrankin joku kuka uskaltaa sanoa miten asiat ovat,mutta kun otat kantaa suomlaisten puolesta ja haluat että kaikkia kohdellaan samoin?
Niin on yksi esim monien joukossa johon voisit ottaa kantaa,se koskee juutalaisia ja heidän ympärileikkauskiaan,se on lasten selkeää pahoinpitelyä.
Ja toinen asia joka on mieletäni mielenkiintoinen on se että miksi lentoyhtiöt sinetöivät vain kosher ateriat,sehän on rasismia meitä muita kohtaan,ja yksi vielä eikö helsingin synagooga riko Suomen lakia kun pakoittaa naiset istumaan eri puolella "kirkkoa" kuin miehet,no ehkäpä he alistuvat siihen mutta mikä älämölö siitä nousisi jos sama kohtelu oli kirkoissa?
Ollaan samoilla linjoilla,onnea ja menestystä.
  
  9. helmikuuta 2009 12:32:44

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Rikastajat ja suvaitsevaiset ovat selkeästi aktiivistuneet internetin keskustelupalstoilla.

Tähänsaakka keskekustelut on kompanneet Halla-ahoa lähes 90 %:sti.

Nyt on ihmeen paljon liikkeellä vastustajia.

Toisaalta moderoiduissa keskusteluissa, esim. HS:ssa mitä ilmeisemmin näkyviin pääsevät vain Halliksen vastustajat.

No mitä enenmmän keskustelua sitä parempi. Onhan tämä nyt päivänselvä asia, että valtaosa ihmisistä, jotka ovat poliittisesti vapaita ajattelijoita, eivät voi olla näkemättä totuutta tämän sairaan ajojahdin takaa.

Toivoisin todella, että nyt viimein, jokin puolue puuttuisi peliin ja myöntäisi ajojahdin naurettavuuden. Tässä olis hyvä paikka pitää mamukriittiset äänestäjänsä riveissään.

Väitän, että Halla-aho on vieläkin kohtuullisen tuntematon henkilö Tampereen yläpuolella. Ja erityisen tuntematon on hänen sanomansa ihmisille, joiden päivärytmiin ei kuulu nettiuutisten lukeminen.

Edes yksi manselainen hyvänpäiväntuttu, joka mielestäni on ihan oikea "natsi" siilitukkineen, ei tiennyt vielä viikko sitten kuka on Halla-aho, joten ei ainakaan "nuorisonatsit" (luojankiitos) seuraa päivänpolitiikkaa edes maahanmuutosta. No he tietenkin vihaavat vain mustia, ei väliä oliko kunnollinen tai ei....

Pohjanmaan persut, joita on helvetisti, eivät myöskään osallistu maahanmuuttokeskusteluun, eikä alueella ilmestyvä keskipohjanmaa-lehti uutisoi juurikaan aiheesta.

Kyllä tietämättömyys Halla-ahosta faktapohjalta, on erittäin pientä, vaikka näin "aktiivina" on näkevinään Halla-ahon nimen joka yhteydessä.

Kyllä nämä poliisijutut jne. (niin ikäviä kun ovatkin) ovat kuitenkin parasta mainosta Hallikselle tulla tutuksi koko maalle.

Minäkin olin hyvin ennakkoluuloinen Halla-ahoa kohtaan, ennenkuin jatkuvan median demonisoinnin vuoksi kiinnostuin lukasemaan scriptaa.
  
  9. helmikuuta 2009 12:42:41

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : jep
  
Viesti : jmk, sanoit:

"- Länsiväylän juttu, jossa toimittaja esitti oman mielipiteensä Suomen Sisusta "natsihenkisenä" järjestönä ja antoi ymmärtää luonnehdinnan perustuvan tutkijan haastatteluun - ei perustunut (tutkija on kiistänyt sellaista lausuntoa antaneensa)"

Minulla ei ollut tietoa tuosta tutkijasta ja hänen lausunnoistaan. Olisiko tuosta saatavilla tarkempaa dataa, sillä omalta osaltani olen pitänyt poliisille siitä selvityspyynnön.
  
  9. helmikuuta 2009 13:29:01

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä on hieman vaikea kysymys, tämä mahdollinen tutkintapyyntö Ylen rotutohtorista.

Loogisesti ajatellen se on täysin oikeutettu, mutta toisaalta kysyn, voisiko Jussi nousta kaiken tällaisen yläpuolelle.

Jussi on tehnyt historiallisen teon, nostanut kissan pöydälle. Vastareaktio on juuri niin ankara ja mieletön kuin odottaa saattoi silloin, kun kyseenalaistaa pyhät uskomukset.

Jussilla on valtava määrä tukea. Ääniä ropisee mahdottomasti, asettuu hän ehdolle mihin vaaleihin tahansa.

On inhimillisesti aivan ymmärrettävää, että jatkuva loanheitto keittää joskus hieman yli.

Jussi on kuitenkin vielä nuori mies, parhaissa voimissaan. Kyllä hän tämän kestää.
  
  9. helmikuuta 2009 13:39:33

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ”Mielestäni Jussi(kin) kannattaisi kerätä tietyt ydinasiat omasta agendastaan A4:lle, siten että esim Pressiklubilla voi iskeä tietyt ongelmat pöytään ja sanoa että saatte sitten kutsua rasistiksi kun ensin vastaatte jotakuinkin tyydyttävästi näihin konkreettisiin ja yhteiskuntaa koskeviin ongelmiin.”

*

Varmaan Jussilla olikin yhtä ja toista mietittynä Pressiklubi-tilaisuuteen lähtiessään, kun ohjelman ennakkotietojen mukaan kysymys piti nimenomaan olla asiallisesta keskustelusta maahanmuuttopolitiikasta.

Mutta kun juontaja otti ensimmäiseksi esiin kaksi varsinaisen aihepiirin kannalta täysin epäolennaista asiaa, joista sitten seurasi ajoittain lähes kaoottinen huutomyrsky sekoilun viedessä koko ohjelma-ajan, niin vaikeaa siinä oli Jussin tuoda esiin ”konkreettisia ja yhteiskuntaa koskevia ongelmia”.

Kuten täälläkin on monesti todettu, ”keskustelun” taso oli alle arvosteluasteikon ja Jussi keräsi hiiltymättömyydellään pojot, vaikka aivan ilmeisesti tuottaja Harakalla oli tarkoitus noiden kahden räksyttäjän avulla saada Jussi lyödyksi maan rakoon.
  
  9. helmikuuta 2009 13:56:11

Nimi : jmk
  
Viesti : @Teemu, pistän sinulle sähköpostia asiasta.
  
  9. helmikuuta 2009 14:12:50

Nimi : M.Turunen
  
Viesti : Pistin tuollaisen Ylen yhtiötä koskevaan palautteosoitteeseen omissa nimissäni antaen yhteystietoni.

Yle ei taytä enää laissa sille asetettuja vaatimuksia toimintansa laadukkuudesta ja puolueettomuudesta.

6.2.2009 lähettetty Pressiklubi osoittaa ainakin kyseisen ohjelman kohdalta tuottajan ja juontajan ammattitaidottomuuden. Tämä lie selvää, jos keskusteluohjelmana mainostettu ohjelma sisältää pääasiassa vain alatyylisiä ilmauksia Ylen henkilökunnan taholta ja itse keskustelua mainostetusta aiheesta ei päästetä syntymään.

Jos haluan katsoa maahanmuuttokeskustelua, en halua nähdä Ylen masinoimaa ja tuottamaa mutapainia. Ohjelmassa oli selkeä aatteelinen lähtökohta,jota yritettiin vahvistaa 3 vastaan - vieras päälle huutamlla ja herjaamalla. Timo Harakka mainosti ohjelmaa keskusteluna maahanmuutosta. Sitä se ei ollut. Jos toimittailla ei ole kompetenssia vastustaa vieraansa ajatuksia loogisesti kekustellen ja perustellen, silloin he eivät ole töidensä tasalla ja heidät kannattaa vaihtaa ammattinsa osaaviin.

Pohjakosketus journalismin laadussa Yle:llä koettiin 7.2.2009 Ylen 20.30 uutisissa, joka on viikon katsotuin uutislähetys koko maassa. Uutistoimittajan sanavarastoon ei kuulu mm. "rotutohtori" ja muuta tahallisesti värittynyttä ja herjaavaa. Kyseessä on uutislähetys, ei poliittinen satiiriohjelma, jossa vastaavia heittoja politikoista saa esittää. Uutiset ja komedia pitää laadukkaassa jouranlismissa pitää erillään, siten että katsoja tietää katsovansa poliitista satiiria - jollaiseksi Ylen uutiset lauantaina redusoituivat. Tiedovälittämisestä ei enää tuossa ollut kyse.

Tätä tuskin tarvitsee rautalangasta vääntää.

Mielestäni Ylen on ryhdyttävä kurinpitotoimenpiteisiin kyseistä toimittajaa ja muita uutisen laatineita ja tuottaneita kohtaan. Kyse on uutisten uskottavuuden säilyttämisestä. Tämä on ihan perusasioita, jos haluatte edes säilyttää uutistenne uskottavuuden.

Jos Yle ei ryhdy asiassa toimenpiteisiin, se kertoo Ylen vähät välittävän laatuvaatimuksistaan ja katsojistaan.

Haluan saada tähän kirjallisen vastauksen , jossa vastaatte, 1)onko halventava nimittely uutistenne laatuvaatimuksiin sopivaa. 2) Onko se
yleisradiosta annettujen lakien ja asetusten sekä toimintaohjeiden mukaista?

3) Mihin toimiin olette ryhtyneet asian selvittämisessä ja harkitsetteko sisäisiä rangaistuksia?

Jo vastausta ei tule kohtuullisessa ajassa nämä kysymykset tullaan julkaisemaan laajan mediahuomion saavalla areenalla.

T. M.Turunen


Odotan vasaavatko mitään. Jos eivät vastaa, niin eiköhän tuosta pidä tehdä kantelu hallintoneuvostolle?

Vaikka kukin olisi mitä mieltä tahansa Jussi Halla-ahon poliittisista näkemyksistä, ei Yle TV1:n pääuutislähetyksessä tule alkaa harjoittamaan nimittelyllä herjaamista ketään kohtaan. Monen tuo mieleen edesmenneiden eurooppalaisten diktatuurien mediakäytännöt, joissa toisinajattelijoita solvattiin mediassa.

Yle on velkaa kaikille kansalaisille toimeen ryhtymisen uutisten pitämiseen nimittelyvapaana alueena.

Poliittiset satiiriohjelmat ja komediat ovat tietysti erikseen , niissä politikkoja ja ylempiä virkamiehiä saa piikitellä ja jopa nimitellä suhteellisen pitkälle. TV uutiset taas edellyttävt asiallisuuta, mitä tässä on rikottu.

Jos Yle ei ryhdy asiassa omatoimisesti mihinkään toimiin - se hyväksyy suoraan katsojiensa ja rahoittajiensa pilkkaamisen.

Palaan takaisin kommentoimaan, jos saan vastaukset, tai jos en saa niitä. Toivottavasti Yle vastaa?
  
  9. helmikuuta 2009 14:24:19

Nimi : Koti-Isä, Tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Persujen pitäisi ottaa esille kansanedustajien veroton kulu ja matkakorvaus käytäntö.

Tavallinen reissuduunari on pakoitettu maksamaan verottajalle rästejä jopa 4-5 vuoden takaisista palkoista verottomanpäivärahan muuttuessa palkkatuloksi ykskaks.

Kansanedustajat saavat N.2000 e/ kk jos asuvat siis ovat kirjoilla muuallaa kuin pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiedustajat saavat vaatimattomat 1800 e / Kk . Jumalauta mitä vääryyttä ja sortoa tavalliset duunarit saavat kokea.

Ja näistä epäkohdista ja vääryyksistä alkaa kansalaisten mittari tulla täyteen.

Eikun mamuja lisää ja Kansanedustajien palkat nousuun jotta kansakärsisi tyhmyydestään..
  
  9. helmikuuta 2009 14:28:32

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : "Edes yksi manselainen hyvänpäiväntuttu, joka mielestäni on ihan oikea "natsi" siilitukkineen, ei tiennyt vielä viikko sitten kuka on Halla-aho, joten ei ainakaan "nuorisonatsit" (luojankiitos) seuraa päivänpolitiikkaa edes maahanmuutosta."

:D
Hahhahaha
  
  9. helmikuuta 2009 14:35:14

Nimi : Jii
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=fZVz7gJt7aE
  
Viesti : Teinkö ennätyksen? Asiallinen viesti, johon linkitin yllä olevan youtube-pätkän poistettiin Vihreän langan keskusteluista jossa käsiteltiin natsikortin käyttöä n. 20 sekunnissa..
  
  9. helmikuuta 2009 14:52:04

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hei taas,

Halla-ahon ja teidän muidenkin kannattaisi painottaa pelkkää muuttoliikkeen kritiikkiä jatkossa.

Vastustajanne osaavat liittää maahanmuuttokriittisyyden mielikuvissa rotuihin ja etnisyyteen, koska emme osaa erotella toisistaa maata nimeltä Suomi ja suomalaisia, jotka asuvat tuossa maassa tai jossain toisessa maassa.

Maahanmuuttokritiikki on vain yleisen muuttokritiikin alaviite.

Itse olen erityisen kriittinen Suomen sisäistä muuttoliikettä kohtaan. Muuttaminen pois kotiseudulta esimerkiksi Savosta Helsinkiin on yhteisön kehittymisen kannalta voi olla hyvin negatiivinen ilmiö, jota kaiketi kritisoidaan.

Kuitenkaan kukaan ei tuo esille tässä kritiikissä näitä asiattomia rotusyytteitä, vakka ehkä pitäisi. Voihan olla, että Savon kulttuuri on näivettymässä ja rannikon ruotsinkielinen Helsinki savolaistuu. Ai niin.

Siispä ehdotan, että pohditte yleisemmin kritiikkinne perustaa. Sellainen löytyy ajatuksesta, että ihmisen olisi lähtökohtaisesti parempi asua ja oleskella ja elää siinä yhteisössä ja paikassa minne syntyy olkoonkin ulkoinen elintaso minkälaibnen tahansa. Jopa sotakin on useimmiten vain väliaikaista.

Ajatus on melko konservatiivinen mutta myös maltillinen. Maahan ja yhteisöön juurtuminen on myös keskustan kannattajien luissa ja ytimissä.
  
  9. helmikuuta 2009 14:52:12

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Helvetillinen työvoimapula, äkkiä lisää maahanmuuttajia paikkaamaan tilannetta!

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/02/18865&sort=false

Vihervasemmistolainen minervahan tuumi joitakin aikoja sitten että kyse on vain pienestä notkahduksesta...
Miten voi noin heikkolahjainen ihminen olla poliitikko?

Samoin thorssin akka, oisko oikein jos se ite nyt makselis omistaan niille kultamunilleen joite se on hautonut pilvilinnassaan. Ei täällä kellään ole mitään intressejä maksella yhteysvastuukeräksiin ja kukkahattutätien hyysäämisestä aiheutuneita kuluja muutenkaan.

Ja se matti, barrikadeille menossa varmaan vieläkin... matti on kohta kukkarossa.

Työpaikat muutenkin kortilla ja kansalaisturvaa heikennetty...

Kyllä alkaa naamat käymään totisiksi vähän joka puolella. Ei hyvällä katella Suomalaisten työpaikkojen viejiä enää.
  
  9. helmikuuta 2009 15:13:58

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Saint,
olet tietysti oikeassa. Kyllä Jussilla varmasti olikin asiat jäsennettyinä. Enkä itse ole vieläkään ehtinyt katsomaan tuota pressiklubia.
Mutta jos tuollaisessa huutosakissa saisi yhden kerran sen listan kolme tärkeintä asiaa esille, ja sanottua että vastatkaa näihin niin saatte sen jälkeen jatkaa haukkumistanne... Niin vaikka se ei muuten itse väittelyä muuttaisi kai miksikään, niin kaikille katsojille kävisi selväksi että yhtään asia-argumenttia ei vastapuolella olisi.

Tiedän itse kokemuksesta myös että tiettyjen asiakohtien muistaminen on tosi vaikeata esiintymis ja kiusaus-paineessa. Niiden formulointi yleisesti paperille on hyvä tapa pitää niitä konkreettisina, selkeästi muotoiltuina ja myös mielessä.
  
  9. helmikuuta 2009 15:36:30

Nimi : juupajuu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : iso mies, munat ja kaikkee ja tolla lailla itkee jostain rotutohtori-sanasta. Olihan se ylilyönti yleltä, mutta luulis aikuisen ihmisen kestävän kun on itte tuohon leikkiin lähteny..

itkupillejä kaikki tyynni..
  
  9. helmikuuta 2009 15:44:20

Nimi : Jussi Savola
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Toivottavasti Yle vastaa?"

Ainakin Jyri Rantala kiitti palautteestani, joka kuului näin:

Hei,

en itse seuraa televisiota, mutta kuulin toisaalta uutisoinnista joka
liittyi tohtori Jussi Halla-ahon toimiin politiikassa. (
http://areena.yle.fi/toista?id=1831699 )

Toivon että saat potkut ala-arvoisen toimintasi johdosta.

En katso TV:tä, en siten maksa lupamaksujakaan, mutta jos maksaisin, lopettaisin tähän. Olen käsityksessä, että Yleltä, jonka toiminta maksetaan lupamaksuilla ja veroilla, edellytetään tiukkaa neutraalisuutta toiminnassaan.
Poliitikon nimittäminen "rotutohtoriksi" on kokolailla vastoin kaikkea sitä, mitä olen kuvitellut Ylen mandaatin olevan. Samoin, "ulkomaalaisvastainen" on vastoin sitä, mitä puheena oleva poliitikko korostaa olevansa.

Nimi Jyri Rantala ei ole tähän saakka sanonut minulle mitään. Nyt sanoo.

Parempaa jatkoa

Jussi Savola
veronmaksaja

...
Hänen esimiehensä ei ole ainakaan vielä vastannut. Eikä sillä niin väliäkään.
  
  9. helmikuuta 2009 15:48:44

Nimi : Art
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä on vanha, mutta osuva ja erittäin ajankohtainen ja mikä parasta, mukavan ivallisella tyylillä kirjoitettu:

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200701045556171_ko.shtml
  
  9. helmikuuta 2009 15:49:21

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Nimi : juupajuu
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : iso mies, munat ja kaikkee ja tolla lailla itkee jostain rotutohtori-sanasta. Olihan se ylilyönti yleltä, mutta luulis aikuisen ihmisen kestävän kun on itte tuohon leikkiin lähteny..

itkupillejä kaikki tyynni..


Ja sinä itket täällä etkä kehtaa esiintyä edes omalla nimelläsi.
  
  9. helmikuuta 2009 15:50:57

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Jussin munista kiinnostunut Juupajuu, joka nimittää "meitä kaikkia" itkupilleiksi - "voi ei, BYÄÄÄHHH, niisk..", - siis hänkin toteaa, että "olihan se ylilyönti yleltä." No oli tosiaan.
  
  9. helmikuuta 2009 15:58:56

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rotutohtori nimitys on mielestäni oikeun osuva ja hauska vaikkakaan rotuihin
en uskokkaan.
  
  9. helmikuuta 2009 16:01:47

Nimi : Sper-Ma Ters-ka
  
Viesti : Voiko olla pellempää tyyppiä olemassa. Itse käyttää törkeän halventavaa kieltä ihmisistä kuin tourettepotilas vailla kykyä hillitä itseään mutta toisaalta itseään koskevista lievän humoristisista nimityksistä tekee rikosilmoituksia. VOI PERKELE ETTÄ OLET TYHMÄ!

"Tehtäänkädylllä minulle ehdotti homo syyseksiä (homosti ilmeillen)"

Nam nam mieles teki kuitenkin ottaa terska suuhun! Toisi muistot mieleen Eikö niin, Rotutohtori?
  
  9. helmikuuta 2009 16:02:12

Nimi : Scriptan ja Suomi24:n uskollinen lukija
Kotisivu : Suomi24 Keskustelu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jussi, satutko tietämään mistä haukkumasana "rotutohtori" on peräisin? Kansakunnan vessanseinältä eli Suomi24:stä tietysti. Sitä alettiin käyttää Perussuomalaiset-palstalla jo ennen eduskuntavaaleja. Näemmä tasostaan tunnettua Suomi24:ää seuraavat tiiviisti muutkin mediavaikuttajat kuin toimittaja Ukkola.
  
  9. helmikuuta 2009 16:02:42

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Alamittainen trollinpoikanen kirjoitti: "...törkeän halventavaa kieltä ihmisistä kuin tourettepotilas vailla kykyä hillitä itseään..."
On se hyvä, että sinä tulet asiallisesti (kykyjesi mukaan, tietysti) kommentoimaan ja kertomaan, missä on vika. On toki kurjaa, jos koet tulleesi jälleen kerran nöyryytetyksi, ja sitten itkettää ja raivostuttaakin vähän, mutta koeta nyt edes pikkuisen tsempata. Ei tuollaisia purkauksia (pun intended) yksinkertaisesti voi voi ottaa vakavasti, vaikka se suuresta hädästäsi kertookin. :)
  
  9. helmikuuta 2009 16:07:06

Nimi : saint
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Rkp vaatii nimettömän nettikeskustelun kieltämistä

Ruotsalaisen kansanpuolueen puoluesihteeri Ulla Achrén vaatii blogissaan anonyymien nettikommenttien kieltämistä. Taustalla on se, että Hufvudstadsbladetin nettisivuilla on viime päivinä keskusteltu Rkp:stä kriittiseen sävyyn.

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/rkp-vaatii-nimettoman-nettikeskustelun-kieltamista


Että sillälailla...!
  
  9. helmikuuta 2009 16:12:02


guestbook © freebok.net