Pääsivu Viestit 113751-113775

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Aijai, nyt on tuolla yhdellä trollilla tainnut korkki jäädä auki liian pitkäksi aikaa. Jopa tavallistakin heikompaa trollausta.
  
  9. helmikuuta 2009 3:15:31

Nimi : Muusikoiden.Net
  
Viesti : Tarvitsisin levynkanteeni sopivaa mallia (tyyliin Pantera: vulgar display of power) suostuisikohan mestari tienaamaan sakkorahoja mallintöillä?
  
  9. helmikuuta 2009 3:24:13

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Mutta eikös mestari voi juuri saada sakkoja, jos tuolla tavalla jotakuta käsittelee?
  
  9. helmikuuta 2009 3:37:21

Nimi : Terve
  
Viesti : "KUN CP POLITIIKKAAN LÄHTI" onko se lefa? nyt pullo piiloon ja nukkumaan.
  
  9. helmikuuta 2009 3:49:19

Nimi : JepJep
Kotisivu : Ylen uutiset
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tämä kohuttu uutinen löytyy myös Youtubesta.

http://www.youtube.com/watch?v=kXZzn7vDOj0
  
  9. helmikuuta 2009 4:05:13

Nimi : Surkimus
  
Viesti : Onhan tämä tutkimuspyyntö taas surkea osoitus yliherkästä hipiästä ja heikosta itsetunnosta. Blogissa kyllä haukutaan suomalaisia poliitikkoja ja toimittajia mielin väärin, vihjaillaan ja vääristellään. Kaikki eri mieltä olevat myös nälvitään maan rakoon. Mutta auta armias, kun joku edes vähän antaa takaisin, juostaan itkien mamin luo.

Ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön.

PS. Ja tällä lammaslaumalle, ketkä määkivät "Mestaria", voisi olla terveellistä lukea muita blogeja jonkin aikaa, niitä joissa tämä sama sakki ei komppaa toisiaan suu vaahdossa, vaan siellä, missä oikeasti on eri tavalla ajattelevia. Myös teidän höpinöistä vedetään vähemmän mairittelevia johtopäätöksiä.
  
  9. helmikuuta 2009 8:03:28

Nimi : Leif Salmen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitä Lefa sai juuri 5.2...

"oimittaja, kirjailija Leif Salmén sai torstaina Svenska litteratursällskapetin jakaman Karl Emil Tollanderin palkinnon. Palkinto on suuruudeltaan 35 000 euroa.

Salmén palkittiin vankasta ja monipuolisesta panoksestaan suomalaiseen kulttuurielämään"

jep jep
  
  9. helmikuuta 2009 8:09:22

Nimi : Kolunsarka
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Onhan YLEstä saanut potkut stallari Tutteli Hammerman, ex-Tiivola (oli aviossa pankinjohtaja Mika Tiivolan pojan kanssa) ex-Mensonen.
Kuuluttajatar intoutui vuonna 1994 kuulutuksessaan suoltamaan stallaripropagandaa ja siihenpä lopahti ura YLEssä.

http://www.youtube.com/watch?v=j9vzmficfpU&feature=related

Kuinka käynee "rotutohtori-toimittajalle"?
  
  9. helmikuuta 2009 8:11:59

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Hitsin hitsi. Joka aamu klikkaan hakemaan henkistä tukea Mestarin sanasta, ja joka aamu itsetunto romahtaa aamuyön mörköpostaajien viiltävän tarkkanäköiseen ivaan.

Olemme kuluneita.
  
  9. helmikuuta 2009 8:17:11

Nimi : etnis
  
Viesti : Surkimus:

Aivokasvainko se siellä taas puhuu? Takaisin häkkiin siitä, trolli.

  
  9. helmikuuta 2009 8:18:04

Nimi : "hiljaa hämeessä"
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lammillakin nuivitaan!
http://www.adressit.com/ronni

Lammi liittyi vuodenvaihteessa Hämeenlinnaan ja joululahjaksi saimmekin yllätyksen kantakaupungista:
http://www.hameensanomat.fi/?article=93436
  
  9. helmikuuta 2009 8:46:32

Nimi : Koti-Isä, tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : IHME!!! Yle ei sensuroinut Halla-ahon tutkintapyyntöä Ylen YLETTÖMÄSTÄ ylenkatseesta YLEISEEN mielipiteeseen "mamuista" ja epäonnistuneesta maahanmuuuto poliitiikasta.

HYVÄ JUSSI!!!! tsemppiä.
  
  9. helmikuuta 2009 8:49:48

Nimi : JF
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : AHAHAHA! Kylläpäs piristi aamua tuo Salmen Lefan perfomanssi. Voitaisiinko Lefa ja Nina Mikkonen laittaa samaan keskutelu-ohjelmaan?
  
  9. helmikuuta 2009 8:50:16

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Toimittaja, kirjailija leif salmén sai torstaina svenska litteratursällskapetin jakaman karl emil Trollanderin palkinnon. Palkinto on suuruudeltaan 35 000 euroa.

salmén palkittiin vankasta ja monipuolisesta panoksestaan suomalaiseen kulttuurielämään"

Näin täällä kommuNISTIen ja staliNISTIen luvatussa maassa. Tottahan toki lefa on vihersossurkp piirien kulttuuripalkinnon arvoinen...

Sivuhuomautuksena kerrottakoon että stalin oli tunnettu massamurhaaja sekä etnisten puhdistusten alullepanija, mm. venäjän Suomalaiset olivat stalinin pihdeissä. No onhan se ilman muuta suomenruotsalaisten mielestä kulttuuripalkinnon arvoista.

Suomi on maailman viimeisin stalinistinen valtio.

Yle antaa ylen ja hesarilla pyyhitään jäljet. Puikoissa kommunististallarit ja rkpvihervöt...
  
  9. helmikuuta 2009 9:12:39

Nimi : Pete
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pakko sanoa , että YLE lankesi omaan miinaansa. Osoittivat vaan taas kerran että valtanäkemyksen vastaiset näkemykset eivät saa asiallista keskustelua aikaan...

Hyv' Jussi, olis mainio niiden "verikoirien" yrittäessä polkea sinua suohon.

Pärjäsit loistavasti.

Toivottavasti lähdet ehdolle Eurovaleihin... YLE suoritti taas ilmaista mainosta puolestasi ;)

Tsemppiä!!!
  
  9. helmikuuta 2009 9:24:46

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Nimi : kanaria

Viesti : Onko suomi monokultturinen maa? Ja minkalaista monokultturia pitaisi meidan kaikkien harjoittaa.


Suomen laki asettaa rajat sille millaista kulttuuria Suomessa saa harjoittaa.
  
  9. helmikuuta 2009 9:28:19

Nimi : Pekka K
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Halla-aho on todella surullisen hahmon ritari, tehtailee tutkintapyyntöjä ja mitä paskaa keksiikään. Paskaako sinä jussi pussi huorannusssi tehtailet jns:lle tutkintapyyntöjä ei ne tuollaisesta pellestä välitä. Et pääse mepiksi, et eduskuntaan et yhtään mihinkään, kukaan ei halua olla tekemisissä kanssasi. Kuulin että työkaverisikin lopetti projektin - ei kestänyt seuraasi."

Malliesimerkki vasemman laidan diskurssista.

Toinen malliesimerkki tuon tyylin purevuudesta: Äitini soitti pressiklubin jälkeen ja kysyi satuinko katsomaan. Oli kuulemma saanut aiemmin hieman erilaisen kuvan Halla-ahosta. Asenne uutisointia ja Jussia kohtaan kääntyi täysin ympäri. Sait siis uuden kannattajan.

Luulen, että vastaavia "käännynnäisiä" on tuhansia.

Montako faktaa vastapuoli muuten esitti tuossa keskustelussa humanitäärisen maahanmuuton autuudesta?
  
  9. helmikuuta 2009 10:26:49

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Tuo YLE juttu on kyllä hieman mietityttävä.

Koska on totta että turha tutkintapyyntöjen kyhäily on hieman epäilyttävää. Se tuottaa hieman pikkumaisen mielikuvan, ja on toki sitä turhaa yhteiskunnan byrokraattista rakennetta tuhlaava. Ja ei välttämättä johda mihinkään positiiviseen lopputulokseen.

MUTTA aivan yhtälailla on totta että YLEssä tuollainen uutinen on kyllä rasittava. Ja mielestäni on vähintään loukkaava, en tiedä onko törkeä kunnianloukkaus sanoa että "kiusallinen". Rotutohtori on ainakin selkeä loukkaus, koska siinä sidotaan vääriin mielikuviin.

Mutta mutta: toisaalta NYT JO Halla-ahon vastine sai kuuluisuutta, joten kansalaisetkin saattavat vähän ihmetellä että mitä kaikkea sitä mediat saavat suustaan päsätää, ja päästävät.
Eli tuo tutkintapyynnön uutisointi on erittäin hyvä asia jo itsessään, ja teki ehkä tutkintapyynnöstä kannattavan. Vaikka mitään muuta ei tapahtuisikaan, tai vaikka Jussi ei itse tutkintapyyntöä edes tekisikään. Nythän kansalaiset kuitenkin saivat kuulla että kuinka YLE häntä maalasi ilman kunnon perusteita.

Mielestäni Jussi(kin) kannattaisi kerätä tietyt ydinasiat omasta agendastaan A4:lle, siten että esim Pressiklubilla voi iskeä tietyt ongelmat pöytään ja sanoa että saatte sitten kutsua rasistiksi kun ensin vastaatte jotakuinkin tyydyttävästi näihin konkreettisiin ja yhteiskuntaa koskeviin ongelmiin.
Tietysti sitä ei televisio/radioväittelyssä tehdä paperiarkin kanssa, mutta olisi hyvä olla aina tiedossa ne numeroituvat ongelmakohdat jotka ovat nuivistien pääasiat. Sitä listaa toki voisi muokatakin, mutta pitäisi olla osoitus itsellemmekin siitä että kyse ei ole vain mutusta ja mielipiteistä ja siitä etten mää tykkää, vaan siitä että nämä ja nämä ovat todellisia ja pakollisia ratkaista ongelmia...

Hyvä Jussi kuitenkin! Voin kuvitella että kuinka veri on kuohunut ja vatsa kääntynyt noissa tilanteissa, mutta sinulla on ollut valtavan hyvä pokka ja hyvin fakta-asiat mielessä että et sorru vänkkäämiseen!

Tsemppia ja tukea täältä! :)
  
  9. helmikuuta 2009 10:29:42

Nimi : jmk
  
Viesti : @Pekka K:

Kannattaa pitää mielessä myös muita median munauksia, jotta voit niitä tilanteen mukaan mainita lisäesimerkkeinä, kun tulee tuttavien kanssa puhetta siitä mitä media saa tehdä ja mitä ei.

Esimerkkilistalle sopii esim.

- Ylioppilaslehden kolumnisti, joka juuri eduskuntavaalien alla pokkana väitti Sepon törkyblogia Teemu Lahtisen blogiksi (lehti joutui oikaisemaan virheensä seuraavassa numerossa)

- Länsiväylän juttu, jossa toimittaja esitti oman mielipiteensä Suomen Sisusta "natsihenkisenä" järjestönä ja antoi ymmärtää luonnehdinnan perustuvan tutkijan haastatteluun - ei perustunut (tutkija on kiistänyt sellaista lausuntoa antaneensa)

- Tampereen radion nettikysely, jonka tulokset Yle väärensi

- Aamulehden ankka, että turkulainen valtuustoehdokas J. Keronen pitäisi parvekkeellaan natsilippua - väite peräisin toimittajan omasta päästä, lehti oikaisi seuraavana päivänä
  
  9. helmikuuta 2009 10:37:40

Nimi : Juha Kettunen
Kotisivu : Juha Kettunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta tuntuu, että Halla-ahon esiintyminen Pressiklubin kaltaisissa "keskustelu"ohjelmissa on pelkkää ajan haaskausta.
  
  9. helmikuuta 2009 10:42:13

Nimi : Hannes
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Voisi H-A tehdä kantelun julkisen sanan neuvostoon?

Hehän omissa säännöissään toteavat mm. näin

"VIRHEEN KORJAAMINEN JA OMA KANNANOTTO

20. Olennainen virhe on viipymättä korjattava."
Tässähän H-A sai "tittelin" joka ei pidä paikkaansa ja toiseksi annetaan halventava ja puolueellinen kuva joka ei liene sopivaa YLE:lle tai millekkään muulle länsimaiselle tiedotusvälineelle.


P.S Vihreät naiset ovat olleet kovin hiljaa, mitenkähän nyt tullaan eurovaaleissa hyökkäämään ja iskemään vyön alle (tämänhän naiset osaavat tarvittassa varsin hyvin)
  
  9. helmikuuta 2009 10:54:52

Nimi : Kolunsarka
  
Viesti : Eilisen digipravdan kulttuurisivuilla oli Katja Marteliuksen(!) juttu, joka liittyy näyttelijä Eppu Salmisen lopputyöhön ja valmistumiseen Teatterikorkeakoulusta.

http://www.hs.fi/digilehti/sunnuntai/artikkeli/Turkan+lasten+ristiretki/1135243359446

Alla muutama otos ko. jutusta, koska se on niin pitä, ettei se kokonaan tänne mahdu jakamatta useaan eri osaan.

"Turkan lasten ristiretki
Tasan 22 vuotta sitten näyttelijä Eppu Salminen seurasi sivusta, kun opiskelijatoverit hajottivat Teatterikorkeakoulua. Turkkalaiset uudistivat teatteria, mutta hinta oli kova.
Se on keskiviikko. Ensimmäisen vuosikurssin näyttelijäopiskelija Eppu Salminen kääntyy Eiran Ehrensvärdintien kulmasta Teatterikorkeakoulun pihaan. On vuosi 1987, helmikuun neljäs päivä, ja Salminen on 22-vuotias.

Yhtäkkiä kuuluu naisen huutoa. Särkyvän lasin helinää.

"Joku kävelee koulun sisällä portaita alas hakaten järjestelmällisesti kaikki ikkunat rikki", muistelee Salminen pian ilmestyvässä kirjassaan Lasten ristiretki.

Salminen jää koulun aidan taa tarkkailemaan tilannetta. Siellä seisoo myös nainen, joka huutaa: näyttelijäopiskelijatoveri Niina Nurminen, jota tilanne järkyttää.

Pihan asfaltille putoaa ylhäältä isoja lasinpaloja. Nyt ikkuna-aukosta lentää Alvar Aallon kolmijalkainen jakkara. Koulun ulko-oviin on kytkeytynyt kettingillä kiinni kolme nuorta miestä: näyttelijäopiskelija Jari Hietanen, dramaturgiopiskelija Esa Kirkkopelto ja ohjaajaopiskelija Jari Halonen. Näyttelijäopiskelija Jorma Tommila on kahlinnut itsensä kirjaston oveen.

He kutsuvat itseään Jumalan teatteriksi.

Nyt Salminen erottaa, kuka toisessa kerroksessa riehuu. Dramaturgioppilas Timo Harakkahan se heittelee koulun irtaimistoa ikkunasta ulos."
---
"Pari viikkoa aiemmin Oulun teatteripäivillä tärähti. Opiskelijat Hietanen, Kirkkopelto, Halonen ja Tommila olivat tehneet tapahtumaan esityksen, joka oli provokaatiossaan ennennäkemätön: pahaa-aavistamattomaan teatteriyleisöön heiteltiin sian paskaa, kusta ja kananmunia. Se oli vuosisadan teatteriskandaali."
---
"Kun jumalanteatterilaiset pääsivät putkasta, he ottivat haltuunsa Teatterikorkeakoulun rehtorin huoneen ja esittivät julistuksen: Turkan on saatava jatkaa työssään, ja hänen hengenheimolaisestaan Jussi Parviaisesta halutaan rehtori. Taantumuksellinen opettaja- ja oppilasaines on pistettävä pihalle. Jos ette tottele, toimimme niin, että koulu suljetaan, opiskelijat uhkasivat. Julistuksen allekirjoitti Jumalan teatterin lisäksi Harakka, dramaturgioppilaat Sirpa Hyttinen ja Kai Raumonen sekä ohjaajaopiskelija Juha Hemánus – Jumalan teatterin tueksi syntynyt ryhmä, joka kutsui itseään Pirun teatteriksi.

Oppilaita painostettiin allekirjoittamaan julistus. "'Nimi siihen nyt saatana. No!' Revittiin paidoista ja uhkailtiin", kirjoittaa Salminen."
---
"Tulee se keskiviikko, jolloin Teatterikoululla riehutaan. Aamulla Jumalan teatteri kahlitsee itsensä oviin passiivisen vastarinnan hengessä. Sitten itsenäisesti tekonsa suunnitellut tukiryhmä saapuu. Harakka kiipeää sisään ikkunasta, Hyttinen alkaa hakata ikkunoita rikki. Pian hävitys on jo täydessä vauhdissa.

Tuolloinen näyttelijätaiteen opettaja Ritva Valkama (jonka eroa julistuksessa vaadittiin) muistelee kirjassa, miten hänet vedetään käytävältä opettajanhuoneeseen turvaan. Ovi laitetaan visusti lukkoon.

Sitten särkyvän lasin helinä lakkaa.

"Pääoven viereisestä ikkunasta kömpii ulos Hemánus. – – Hyde (Sirpa Hyttinen) voimaa uhkuen, ylpeänä. – – Raumonen tulee ulos pahoinvoivan näköisenä. Hänen käsivartensa on teipattu eilisen performanssin jäljiltä", Salminen kirjoittaa. "Viimein ulos tulee Harakka. Hieman hengästyneenä ja suu auki hän muistuttaa hyväntahtoista koiranpentua."

Poliisit tulevat, ja Pirun teatteri antautuu ilman vastarintaa. Kun Harakkaa viedään molemmista kainaloista, Salminen kysyy häneltä, mistä tässä kaikessa on oikeastaan kysymys. Harakka katsoo Salmista."Jos sä et nyt tajua, niin sä et tajua koskaan."
Ei. Salminen ei koskaan tajunnut. Hän lähti Teatterikorkeasta valtauskeväänä vuodeksi. Nyt hän on palannut 22 vuoden takaisiin tapahtumiin. Päiväkirjoihin perustuva Lasten ristiretki on hänen opinnäytetyönsä, jolla hän viimein valmistuu koulusta, piste tälle kaikelle.

Jumalan teatterin nuorista hulluista on tullut teatterin auktoriteetteja. Kirkkopelto on Teatterikorkeakoulun professori, Jari Halonen elokuvaohjaaja ja telkkarin Jerry Halloween. Jorma Tommila ja Jari Hietanen työskentelevät näyttelijöinä. Pirun teatterin Juha Hemánus on oopperaohjaaja, Harakka taas tunnettu toimittaja.

Ja Turkka – hän on poissa julkisuudesta. Jussi Parviainen kyllä on lehdissä, mutta ei enää kulttuurisivuilla.

Siellä se sekopoltsi-intelligentsija on pannut parastaan!!!

Enpä ole vitsinyt ensimmäistäkään Halosen Jerry Halloweenia katsoa, koska etoo koko tyyppi ja pahanlaisesti!
  
  9. helmikuuta 2009 11:05:49

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oikaisu: Jumalan teatterissa Oulussa heitettiin ihmisen paskaa ja tyhjennettiin yleisön päälle myös jauhesammutin. Paska oli näyttelijöiden omaa.
  
  9. helmikuuta 2009 11:15:00

Nimi : P
  
Viesti : HS:n "rotutohtori"-keskustelussa on aika tiukka sensuuri. Ihan asiallinen toteamus TV:n lauantai-illan uutisten, joita katsoo + 1,5 miljoonaa ihmistä ja esim. poliittisen satiiriohjelman keilenkäytön vaatimista eroista ei mene läpi.

Muutenkin tuntuu, että Saarikoski on komentanut sensuurihaukat valvomaan ja puolustamaan Ylen uutistoimittajaa?

Kuolonkorinaa Yleltä ja HS:ltä.

Luultavasti Halla-aho saa backupia muilta politikoilta kulissien takana. Jos tuohon ei tartuta Ylen uutisissa, niin tulevaisuudessa voimme kuulla uutisissa tälläistä:

"Jos TV1:m 20.30 uutisissa, joita katsoo 1,5 -2 miljoonaa ihmistä Lottoa odotellessaan haukutaan uutistoimittajan suulla "rotutohtoriksi" on syytäkin.

Edes verisimpiä diktaattoreita ei ole tavattu nimitellä UUTISISSA.

Satiiriohjelmat kuten Iltalypsyt, Itsevaltiaat, Uutisvuodot ovat eriasia, ja niissä nimittelyt ja naljailut pitää politikon ja korkean virkamiehen vain kestää. Samoin yksittäisen ihmisen blogeissa yms. voidaan politikoista käyttää aika kovaakin kieltä.

Mutta UUTISLÄHETYS - jossa gobbelsiläisittäin leimaillaan halventavilla nimityksillä. Ei käy.

Vai olisikos ihan passelia uutistenlukijalta todeta "nuuskahuuli Thors" , kun puhutaan sisäministeristä?

Luuletteko, että Paavo Väyrysestä voitaisiin Ylen pääuutislähetyksessä puhua "kähmintätohtorina", Gronbergista "viherpiiperotohtorina", tai useista nuorista ammattipolitikoista tyyliin "poliittinen broileri" Katainen / Urpiainen. Tai "punikkitohtori" Tuomioja, "juoppojen puoskari" Ilkka Taipale? Ja nuo eivät edes viittaa mihinkään mengeleihin ja muihin sotarikollisiin. Ymmärrätte kai pointin? Tai naapurimaan pääministeri Putinia kutsuttaisiin "tsekistiksi"..
Jos solvaaminen sallitaan uutisissa, niin tien päätä ei näy. Silloin toimittajat saavat heittää asiatonta paskaa muiden kuin oman poliittisen kannan edustajien niskaan.

Ajankohtaisohjelmat sekä viihdeohjelmat toki voivat julkisuudenhenkilöitä riipiä ja värittää, mutta ei pakollisiin lupamaksuin maksettu UUTISLÄHETYS, jolta odotetaan tasapuolisuutta, asiallisuutta ja pidättäytymistä ylilyönneistä"
  
  9. helmikuuta 2009 11:25:30

Nimi : jmk
  
Viesti : "HS:n "rotutohtori"-keskustelussa on aika tiukka sensuuri."

Muista Varjohesaria, niin se muistaa sinua.
  
  9. helmikuuta 2009 11:28:01


guestbook © freebok.net