Pääsivu Viestit 113676-113700

Nimi : lume
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lumeavioliittojen määrä kasvoi Suomessa selvästi

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Lumeavioliittojen+m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4+kasvoi+Suomessa+selv%C3%A4sti/1135239575629


Joka neljäs helsinkiläinen nai ulkomaalaisen

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Joka+nelj%C3%A4s+helsinkil%C3%A4inen+nai+ulkomaalaisen/1135243357121
  
  8. helmikuuta 2009 12:35:04

Nimi : Del
  
Viesti : Pohjanpoika kirjoittaa asiaa. Olen samaa mieltä, ettei Jussin missään nimessä kannata lähteä valitusten ja oikeusprosessien tielle vaan kerätä kylmän rauhallisesti ajojahdista saatavat sympatiapisteet. Ja jos oikein pahaksi menee(linnatuomiot uhkaa) niin marttyyrinviittaa vaan tiukasti päälle.

Koneistoa ei kaadeta sen sen omilla säännöillä vaan on pelattava ihan omilla.
  
  8. helmikuuta 2009 12:37:39

Nimi : Evakon poika
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näin tänään tuon Pressiklubi-ohjelman 6.2.2009 tallenteena YLEn saitilla.
Halla-aho otti mielestäni "pisteet" kotiin 6-0. Salmenin (taistolais-retoriikkaan haiskahtava) räksytys oli lähinnä säälittävää. Saarikosken kohdalla asiat ovat vaan muuten kai niin hyvin että silmien ja ajattelun umnistaminen käy noinkin helposti. Ei ollut oikein mitään relevantteja asioita hänelläkään sanottavana.
Stillerin kaahottaminen on taas samanlaista, oli asia mikä tahansa, mutta tämä ohjelma osoitti ettei hänessä ainakaan ole mihinkään kokoukseen puheenjohtajan töihin.
Ala-arvoista päällepuhumistä, persoonaan meneviä solvauksia (tyhmä, yksinkertainen, fasisti.. jne.... Omien "totuuksien" toitottamista niitä kyseenalaistamatta, selittämättä tai perustelematta.
Oli melkoinen LIMBO koko "keskustelu", kiitos vaan YLE.
Myötähäpeän, etenkin Salmenin kohdalla.
  
  8. helmikuuta 2009 12:37:56

Nimi : Kauko
  
Viesti : Mistä päättelet noiden turvapaikka"shoppailijoiden" olleen edellisessä EU maassa joko turisteina, tai liikematkalaisina ?

Muutenkin, kun luku-, kirjoitus-, ja kielitaidoton ihminen suorittaa matkailun välillä, Mogadishu---Ateena---Tukholma---Helsinki, niin kyseessä on aika epätavallinen suoritus, etenkin noilla suoritusehdoilla.

Hitaampikin alkaa ajatella, että kyseessä voisi olla vaikkapa järjestetty juttu.


enhän mä päätellyt mitään mistäään??? Sanoin vain mitä se sopimus pitää sisällään. Sen jälkeen esitin kysymyksen

Jos hakijan reitti on ollut Mogadishu---Ateena---Tukholma---Helsinki, niin suomella ei ole oikeutta sopimuksen puitteissa ehdottaa hakijaa palautettavaksi Tukholmaan vaan palautuskohde on Kreikka.

Mutten vieläkään ymmärrä miksi sitä sopimuste ei noudatettaisi?
  
  8. helmikuuta 2009 12:42:46

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Päivän hesarin uutinen sinänsä oli taas aika kukkanen. Lööppisivulla luki suurella että joka neljäs helsinkiläinen nai ulkomaalaisen. Uutisessa itsessään sitten kerrottiin että neljännes uusista avioliitoista oli sellainen jossa vähintään toinen osapuoli oli ulkomaalainen. Aika komeasti oli vääristetty lööppi...
  
  8. helmikuuta 2009 12:44:11

Nimi : Paul R
  
Viesti : Suomessa ei taitaisi kovin montaa pakolaista olla, mikali sopimusta noudatettaisiin.
  
  8. helmikuuta 2009 12:48:44

Nimi : Onko pakolaisryntäys suunniteltu juttu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Vihervassujen toimesta jo paljonkin aikaisemmin? Kelaan on hommailtu työntekijöitä yliopistolta ruuhkia purkamaan. Lue eka kommentti

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kela+palkkaa+lisää+väkeä+käsittelemään+työttömien+tukia/1135243354784
  
  8. helmikuuta 2009 13:08:50

Nimi : Sepeteus
  
Viesti : Jos halla-aho alkaisi esittelemään minulla agressiotaan samalla tavalla kuin pressiklubissa muille paneelin osanottajille juoksuttaisin niskaperseotteella tämän tuulennussiman pellen heti ovenkulmaan!
  
  8. helmikuuta 2009 13:15:37

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Päivän hesarin uutinen sinänsä oli taas aika kukkanen. Lööppisivulla luki suurella että joka neljäs helsinkiläinen nai ulkomaalaisen. Uutisessa itsessään sitten kerrottiin että neljännes uusista avioliitoista oli sellainen jossa vähintään toinen osapuoli oli ulkomaalainen. Aika komeasti oli vääristetty lööppi..."

... Uutisessa jätettiin kertomatta se seikka että tilastojen mukaan monikulttuuriset parisuhteet ovat päättyneet eroon tavallista useammin.

Eroon päättyvät liitot näkyvät muuallakin kuin yhteiskunnan luukkujen saranoiden kulumisena.
  
  8. helmikuuta 2009 13:19:31

Nimi : Pressiklubia seurannut
  
Viesti : Stillerin elekieli kertoo kaiken
  
  8. helmikuuta 2009 13:22:09

Nimi : Reino
  
Viesti : Tiedoksi niille jotka ovat arvailleet henkilöllisyyttäni olen todella se entinen bodari mutta olen jo lopettanut aktiiviurani ja harrastan voimailua vain harrastuksen vuoksi. Keskustelu henkilöllisyydestäni voi päättyä tähän!
  
  8. helmikuuta 2009 13:25:37

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Stillerin täytyi myötäillä poikia ja korvaan kuiskuttelevaa Harakkaa, jotta hänellä olisi ensi viikollakin töitä.
  
  8. helmikuuta 2009 13:36:24

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jotenkin jo huolestuttaa noiden trollien (onkohan niitä palstalla jäljellä nyt sitten 1 vai peräti 2 nimimerkkiä vaihtavaa tapausta) taso. Jossain vaiheessa he edes yrittivät puhua asiasta, mutta nyt vain epätoivoisesti yrittävät tölviä henkilöä tai keksiä asioita, joita ei edes ole. Ovatko kaikki edes keskiverto-äo:n omistavat trollit nuivistuneet pikkuisen ajateltuaan ja jättäneet nuo alkoholisoituneet avohoitotapaukset jäljelle, vai mistä oikein on kyse? Nimim. Pelastakaa Trollit Ry.
  
  8. helmikuuta 2009 13:40:43

Nimi : Gifu
  
Viesti : Yksi piskeistä räkytti, toinen kuseksi kintuille, vaan se kiilusilmäinen rietas rakki joka kovasti näytti haluavan nylkyttää Jussin vasenta jalkaa jäi jotenkin epämielyttävimpänä mieleen.
  
  8. helmikuuta 2009 13:44:34

Nimi : ´Se oikea anna
  
Viesti : Kirjoitin hieman päissäni tänne foorumille anteeksi siitä mutta olen todella tuohtunut sillä minulla on todettu vaginan edometriöösi vaginassa kun annoin kerran neeeeekerin panna sinne smegmansa. En ole tehnyt tätä virhettä useasti vain kännissä.

Tzemppiä jussille!
  
  8. helmikuuta 2009 13:45:16

Nimi : toukoeno
  
Viesti : "Meppinä aika menee euroasioiden puimiseen. Kuka Hommaa sitten Suomessa johtaa?"

Hänhän vain kirjoittelee juttuja nettiin ja esiintyy mediassa harvakseltaan. Ajatelkaa hyvänen aika miten mehukkaita juttuja syntyisi Brysselistä käsin niillä tiedoilla mitä hän sieltä kerää.

Vaikutusmahdollisuudet olisivat muutenkin ihan erilaiset siellä, kuin jossain korkeasaaren johtoryhmässä.

Eurovaalit ovat ainutlaatuinen mahdollisuus mitata miten kansa suhtautuu Suomen nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan ja antaa siitä signaali myös muille.

Jos koti-ikävä tulee niin eduskuntavaalit on 2011.
  
  8. helmikuuta 2009 13:47:56

Nimi : Reino
  
Viesti : Vielä välirikostani Juhan kanssa. Se on totta. Juha on huumorintajuton nilkki mutta toisaalta hänen ajamansa asia on tärkeä myös minulle. En vain halua nähdä enää sitä mulkkkua.
  
  8. helmikuuta 2009 13:50:49

Nimi : dothefake
  
Viesti : Riitta: Nyt kun uuden ulkomaalaislain käsittely on näillä näkymin 17.2. niin sulkeutuuko adressi ennen sitä vai jatkuuko nimien keräily sen jälkeenkin?.

*****
Mäki-Ketelä:
Hyvä kysymys. Alunperin ajattelin sulkea adressin äänestyksen jälkeen. Nyttemmin olen tosin miettinyt, että voisihan sen jättää auki, niin katsotaan, mihin luku menee. Ei kai tuo mitään ota jos ei annakaan.

Vaatimaton mielipiteeni on, että tuntuisi jotenkin jämäkältä sulkea adressi ja luovuttaa se niine hyvineen. Jos homma vaatii, niin uusi tuore adressi pitäisi asiaa paremmin esillä, kuin tuo, johon on jo totuttu. Samoin vastustuksen kohdettakin pitää varmaan viilata 17.2. jälkeen. Näin olisi tällä adressilla sekä alku, että loppu ja se jäisi elämään Astrid-asressina omaa elämäänsä ja siihen voisi keskustelussa viitata tapahtuneena ja kokonaisena asiana.
  
  8. helmikuuta 2009 13:51:50

Nimi : Del
  
Viesti : Nimi : Reino

Viesti : Vielä välirikostani Juhan kanssa. Se on totta. Juha on huumorintajuton nilkki mutta toisaalta hänen ajamansa asia on tärkeä myös minulle. En vain halua nähdä enää sitä mulkkkua.

Suvaitsevaiston rimanalitukset ne eivät vaan jaksa jättää kylmäksi. Paitsi paskanheitto niin uskomaton pelkuruus hämmästyttää...

Laita nyt oikealla nikillä(reino pienellä r:llä) jos kerran trollaat.
  
  8. helmikuuta 2009 14:09:35

Nimi : Satsuki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Yle ilmeisesti toimi lain velvoittamalla tavalla kutsuessaan Jussia rotutohtoriksi.

7 § (635/2005) Julkinen palvelu
...
Julkisen palvelun ohjelmatoiminnan tulee erityisesti:
...
5) tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille;


Ja ovat he tukeneetkin. Siitä ei liene epäilystäkään.
  
  8. helmikuuta 2009 14:10:27

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos oikea Reino olisi kirjoittanut tänne, siinä olisi jotain kivaa huumoria, joka lämmittäisi mieltä ja nostaisi suupielet ylöspäin.
  
  8. helmikuuta 2009 14:27:13

Nimi : Kannattaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Äänestän jokatapauksessa Halla-Ahoa kaikissa vaaleissa, vaikkakin haluaisin hänet mieluummin vaikuttamaan Suomessa kuin Euroopassa. Voisitko Jussi kertoa Scriptassa, miksi sinua kannattaa äänestää (siis jos lähdet ehdokkaaksi) jo kesäkuussa eikä jäädä odottamaan eduskuntavaaleja.
  
  8. helmikuuta 2009 14:48:14

Nimi : Rankkuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hieman jälkijättöisesti katselin tuota perjantain Pressiklubia. Täytyy ihmetellä, miten Jussi pystyi pitämään hermonsa noiden kolmen idiootin seurassa. Salménilta etenkin erittäin ala-arvoinen esitys. Todella vastenmielinen ihminen.
Tsemppiä vaan Jussille, kyllä suuren yleisön silmät rupeaa pikkuhiljaa aukeamaan.
  
  8. helmikuuta 2009 15:55:23

Nimi : Koti-Isä, tku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti :
Sepeteus taitaa olla entinen Stalinisti tai sitten Demari Juutalainen, jolla on mennyt puurot ja vellit sekaisin.
"Sepeteus kirjoitti "

"Viesti : Jos halla-aho alkaisi esittelemään minulla agressiotaan samalla tavalla kuin pressiklubissa muille paneelin osanottajille juoksuttaisin niskaperseotteella tämän tuulennussiman pellen heti ovenkulmaan! "

Tai sitten Sepeteus on jäänyt jonon hännille silloin kun ymmärrystä jaettiin..( luultavasti joku etuili)

on sen verran "munatonta" tekstiä:)

  
  8. helmikuuta 2009 15:56:10

Nimi : Suojatyöpaikaton
Kotisivu : Puukko-Pekatko ne siellä maanpaossa elelee?
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Perjantaisesta Pressiklubista on menossa ihan mielenkiintoinen kiihkeäsävytteinen keskustelu YLE:n sivuilla. Vastakkain ovat jälleen perustellut mielipiteet faktoihin pohjautuen ja natsi/fasisti/rasisti-kortit. Keskustelusta bongasin linkin, jossa näkyy niitä ongelmia joita "Slussenin sissit" ovat aiheuttaneet Ruotsissa. Ei voi muuta sanoa kuin että vitun suomalaiset, toivottavasti 2000-luvun Stalin tulee ja pyyhkii tämän mädän rodun maailmankartalta.
  
  8. helmikuuta 2009 16:57:36


guestbook © freebok.net