Pääsivu Viestit 113651-113675

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : Hannu

Viesti : Miten on mahdollista että halla-aho ei ole saanut vielä turpaansa. Turpaansa revittelevä sontaturpa on sen kyllä ansainnut. Eiran tohtori rotu on pistettävä ruotuun. Muslims, any takers?


8. helmikuuta 2009 6:56:46
-------------------------------

Voihan piru, siinä taas kiihkosuvaitsevaiselta pääsi unohtumaan että eihän islam ole väkivaltainen uskonto....

Kyllä se nyt vain on niin että jos suvaitsevaisilta,kuten tältäkin, edellytettäisiin tulosvastuullista trollausta niin näistä viimeaikaisista lähtisi joka ainoa kilometritehtaalle (Paitsi Pirjo trollia ei koska hän on saanut palstalla lemmikin statuksen humanitäärisistä syistä ja palauttaminen alkuperäiselle palstalleen on teknisesti mahdotonta).

  
  8. helmikuuta 2009 8:16:38

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Aivan kun Jussi pressiklubilla
  
Viesti : "Nyt myö annettaan sulle mahollissuus puolustautua, mutta sinä älä avvaa suutas!"
  
  8. helmikuuta 2009 9:34:32

Nimi : lakinainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ylen pääuutislähetyksessä Halla-Ahoa tituulettariin "rotutohtoriksi", mikä ylittää helposti kunnianloukkauksn rajat. Tällä termillä on suora assosiaatio toisen maailmasodan aikaisiin henkilöihin, ja suosittelen Jussille poliisitutkinnan aloittamista. Johonkin se raja on vedettävä poliittisessa ajojahdissakin, ja Ylen uskottavuus valui kertaheitolla viemäriin.

Pressiklubin todella ala-arvoinen tilanne-asettelu, jossa 3 stalinisti vasemmistolaista haukkui suu vaahdossa Jussia, kertoo jotain tämän poliittisen ajojahdin mittasuhteista. Stiller, hieman yksinkertaisena ihmisenä, ei näe kokonaiskuvaa vaikka joku piirtäisi sen hänelle seinänkokoiseksi.

Ilmeisesti pääpuolueiden hätä on kasvamassa todella suureksi, veikkaan että on tilattu "hiljaisia" kanatusgalluppeja, jotka kertovat Persujen ja Halla-Ahon kannatuksen nousseen jo yli 10%. Ja paniikkimieliala valtaa päättäjiä, vanhat kultapossukerhot alkavat natista, 60 - 70 - ja 80 luvulla syntyneet eivät enää ole vanhojen politrukkien ja stalinistien automaattisia äänestyskoneita. Nykyään vaaditaan jo ihan OIKEASTI että ajetaan oman kansan etuja.

Maahanmuuttopolitiikka on monien seuraavien vaalien ehdottomasti tärkein teema. Suoma ollaan ajamassa sellaiseen suohon, josta ei enää ole paluuta entiseen. Kymmenet tuhannet somalit ja mut muslimit jonottavat pääsyä ilmaisten lihapatojen äärelle Suomeen, ja tämä tulee muuttamaan koko yhteiskuntarakenteemme. Saamme kovaäänisen, kalliin ja äärimuslimisin vähemmistön, jossa kaupanpäällisinä tulee "kivaa" pikku kulttuurinrikastamista:

sharia-lakia kannatavia äänestäjiä
kivitystuomioita
pikkulasten sukuelinten silpomista
alle 10 vuotiaiden pakkoavioliittoja
kuolemantuomioiden julistamista toreilla
naisten oikeuksien väheksymistä
imaamien kehotuksia valloittaa Eurabia (Eurooppa)
hyvin väkivaltainen Islam, jossa vahvimmat pärjää (miehet)

Siinä hieman perusteluita, miksi ääneni menee Jussille kaikissa tulevissa vaaleissa
  
  8. helmikuuta 2009 9:35:16

Nimi : modernisti
  
Viesti : rotutohtoriksta tulee mieleen...

Koska Leif Salmen on aktiivisesti tukenut yhteiskuntajärjestelmää joka murhasi miljoonia ihmisiä, miksi Salmenia sitten pitäisi tituleerata...
  
  8. helmikuuta 2009 9:54:29

Nimi : ElinaElina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Älkää käsittäkö minua väärin, älkää jatkako sivuraiteille, kiitos.
Ninan törppö avaus olisi ansainnut pohdintaa ja tieteellistä tutkimusta ideologiasta jolla lastentarhasysteemiä on "markkinoitu" parempana kuin kotihoitosysteemiä. Siis salatusta uskomusmaailmasta. Ja siitä, miksi se on ollut salattu.
Sillä on yhteistä maahanmuuttoideologiaan juuri se, että molemmissa on ideologiat takana, mutta niitä ei sovi paljastaa, kyseenalaistaa eikä tutkia.
Sivuraiteilla ajelu kuin karusellissa pyörien on kivempaa.

  
  8. helmikuuta 2009 10:00:37

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Pressiklubin todella ala-arvoinen tilanne-asettelu, jossa 3 stalinisti vasemmistolaista haukkui suu vaahdossa Jussia, kertoo jotain tämän poliittisen ajojahdin mittasuhteista. Stiller, hieman yksinkertaisena ihmisenä, ei näe kokonaiskuvaa vaikka joku piirtäisi sen hänelle seinänkokoiseksi."

Oliko toi vitsi. Stillerhän oli harkitusti keittänyt sopan eikä Stiller tyhmä ole (tyypillinen jutikka).

Ainoa yllätys oli, että Halliksella ei mennyt pahasti jauhot suuhun ja alkanut änkyttämään. Tahdonvoimaa on tässä matkan varrella tullut paljon, ( mutta fyrerin tasolle vielä matkaa, vitis).
  
  8. helmikuuta 2009 10:03:00

Nimi : K
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos itseäni julkisuudessa herjataan loukkaavilla natseihin viittaavilla nimillä (fasisti, rotutohtori), kyseinen median edustaja ja tämän työnantaja saavat yhteydenoton lakimieheltä ja keskusteluohjelma loppuu välittömästi osaltani siihen.

Tällä kertaa media meni todellakin liian pitkälle.
  
  8. helmikuuta 2009 10:10:06

Nimi : Haider
  
Viesti : lakinainen
"Ylen pääuutislähetyksessä Halla-Ahoa tituulettariin
"rotutohtoriksi", mikä ylittää helposti kunnianloukkauksn rajat.
"
Voisiko tuon uutislähetyksen katsoa jostakin jälkikäteen? En itse sattunut näkemään alkuperäistä lähetystä.
  
  8. helmikuuta 2009 10:20:28

Nimi : Tosi
  
Viesti : Mikä on ylen pääuutislähetys? Puol ysin?http://areena.yle.fi/hae?cid=164618&filter=4,1 Tuoltahan noita lähetyksiä löytää.
  
  8. helmikuuta 2009 10:28:33

Nimi : Haider
  
Viesti : Kiitos nimim. Tosi.
  
  8. helmikuuta 2009 10:32:37

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : Intiaanien käsittelyssä törkeintä oli se että kun eräät heimot sopeutuivat täysin eurooppalaisen elämäntyyliin (ns. Civilized tribes) - ryhtyivät kristityiksi, harjoittivat maataloutta ja pitivät orjia - tämäkään ei riittänyt. Sen sijaan nämä jo sopeutuneet intiaanit revittiin maatiloiltaan ja ajettiin reservaatteihin. Intiaanien kunniaksi on sanottava että useimmat heimot taipuivat vasta taistelun jälkeen.

Suomessa väitellään jakuvasti siitä onko joku (esimerkiksi Jussi) kiihottanut kansanryhmää vastaan ja onko joku rasisti vai ei. Mielenkiintoisempi väittelyn aihe olisi kuka ajaa tässä maahanmuuttokysymyksessä Suomen etua kuka ei. Vieläkin mielenkiintoisempaa kuin keskustella siitä kuka ajaa Suomen etua, olisi miettiä mikä on Suomen etu.

Mutta jos kerran mistään muusta ei voida puhua kuin siitä onko joku laillista vai ei, niin pitäisi ehkä sitten tehdä laki että Suomen edun vastainen toiminta on illegaalia :) Erityisesti voisi illegalisoida heikkolaatuisenmaahanmuuton edistämisen.

Vakavasti puhuen - mikä nyt ainakin on selvää että tämä epämääräinen laki kiihotuksesta kansanryhnää kohtaan pitäisi purkaa. Kunnianloukkauksen kieltävään lakiin voisi ehkä lisätä maininnan että laki koskee myös ihmisryhmiä.

Laki kiiohtuksesta kansanryhmää kohtaan ei ainoastaan supista sananvapautta, vaan myös estää asiallistakin keskustelua maahanmuutosta. Lisäksi se synnyttää kyttäilyä, vakoilua ja antaa työkalut henkilökohtaiseen kostoon. Siis johtaa Stasi-meininkiin jossa naapurit ja työkaverit kyttäävät toisiaan.
  
  8. helmikuuta 2009 10:44:27

Nimi : Ode
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Moi,

Onko palstan lukijoiden joukossa ketään, joka osaisi sanoa (tietoon perustuen) täyttääkö Jussiin kohdistunut ajojahti jonkin rikoksen tunnusmerkit? Ja jos täyttää, niin minkä?

Itse olisin ainakin erittäin valmis tukemaan rahallisesti, jos joku rakentaisi kaikista naista yksittäisistä panetteluista kanteen esimerkiksi Hesaria, Ilta-Sanomia ja/tai YLE:a vastaan.

Minusta jotain pitaisi nyt tehdä ihan jo pelkästään sananvapauden nimissä.

Lisäksi minusta tilanne alkaa olemaan erittäin huolestuttava Jussin fyysisenkin hyvinvoinnin kannalta. Sillä siinä missä Jussille joskus suutuksissa juolahtaa jokin väärä ajatus mieleen, ovat monet jo toteuttamassa sita. Theo van Gogh:n kohtalo ei ole mikään urbaani legenda tai vitsi, vaan totisinta totta.

-o-
  
  8. helmikuuta 2009 10:45:31

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti :
Mielenkiintoista nähdä miten EU ehdokkuudessa käy. Nyt on nähtävissä jotain kulissien takaista kieroa peliä, kun JHA ei ollut ensimmäisissä valituissa. Mielenkiintoista nähdä miten käy. Aloite olisi otettava omiin käsiin jollain keinolla.
  
  8. helmikuuta 2009 10:46:54

Nimi : Riitta
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kysyisin seuraavaa joltakulta joka mahdollisesti tietää.. Nyt kun uuden ulkomaalaislain käsittely on näillä näkymin 17.2. niin sulkeutuuko adressi ennen sitä vai jatkuuko nimien keräily sen jälkeenkin?
Olen tullut junaan hiukka myöhään ja tarkoituksena olisi tiedottaa tästä asiasta mahdollsimman monelle.

Niin ja naisena pelkään kuollakseni tätä kehitystä mihin maamme on menossa, kehitys on nähtävillä varsinkin pääkaupunkiseudulla.
  
  8. helmikuuta 2009 10:56:06

Nimi : Albion
Kotisivu : http://www.bnp.org.uk
  
Viesti : In a recent poll the SDP percentage of who would vote for them was down. You can draw parallels with the increase of votes for the true Finns in the local elections and recent polls.
Populist parties have across Europe taken votes for the traditional parties of the working class. Its theses parties who promote immigration their voters who experience it first hand.
In recent strikes in Britain against migrant workers the unions who are connected to these parties found themselves in a situation where their members where protesting against a situation where the unions and parties of the workers send vast amount of time and money promoting.
  
  8. helmikuuta 2009 10:57:53

Nimi : Del
  
Viesti : Yrjänä: Mielenkiintoista nähdä miten EU ehdokkuudessa käy. Nyt on nähtävissä jotain kulissien takaista kieroa peliä, kun JHA ei ollut ensimmäisissä valituissa. Mielenkiintoista nähdä miten käy. Aloite olisi otettava omiin käsiin jollain keinolla.

Jussihan ei ole kaiketi vieläkään perussuomalaisen puolueen jäsen? Ei se mikään ihme ole ettei silloin kuulu ensimmäisen kierroksen valittuihin.

Vaikka itse olen Soinia välillä kovillakin sanoilla arvostellut, niin en kyllä kuunaan usko, että Timpe pelimiehenä menisi hyllyttämään puolueensa ehdottomasti suurimman ääniharavan(ainakin Soinin itsensä jälkeen) ja jonka koko potentiaalia ei ole vielä läheskään mitattu.

Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä että Hallis puskee mepiksi jos vaan saa mahdollisuuden. Se olisi huikea imago-voitto perussuomalaiselle puolueelle. Jättäisikö Soini tämän mahdollisuuden käyttämättä? En usko.

***

Itse olen muuten kyllä hiukan kääntänyt kelkkaani Jussin meppiehdokkuuden suhteen, jota fiilistä perjantain paskaklubi taas vahvisti. Jussia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa kipeästi Suomessa. Meppinä aika menee euroasioiden puimiseen. Kuka Hommaa sitten Suomessa johtaa?
  
  8. helmikuuta 2009 11:16:01

Nimi : Mäki-Ketelä vastaa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Riitta: Nyt kun uuden ulkomaalaislain käsittely on näillä näkymin 17.2. niin sulkeutuuko adressi ennen sitä vai jatkuuko nimien keräily sen jälkeenkin?.

*****

Hyvä kysymys. Alunperin ajattelin sulkea adressin äänestyksen jälkeen. Nyttemmin olen tosin miettinyt, että voisihan sen jättää auki, niin katsotaan, mihin luku menee. Ei kai tuo mitään ota jos ei annakaan.

  
  8. helmikuuta 2009 11:27:40

Nimi : Jape
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hyvin Jussi pärjäsi niitä kolmea hörhöä vastaan, ja uskoakseni sai katsojat puolelleen.

Asiaan.
Suomi ei ilmiselvästikään noudata EU:n hyväksymää Dublinin sopimusta, jonka mukaan turvapaikanhakija palautetaan edelliseen maahan, jos se on EU-valtio. Näin siis Viking Linellä saapuvat turvapaikanhakijat olisi palautettava Ruotsiin.
Mihin voi valittaa Suomen viranomaisten toiminnasta ja selvän EU-sopimuksen rikkomisesta? Millaisia sanktioita olisi odotettavissa?
Miksi sopimusta rikotaan?
Eikö mikään taho valvo sopimuksen noudattamista?

Vai olenko tyhmä?

  
  8. helmikuuta 2009 11:36:43

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Asiaan.
Suomi ei ilmiselvästikään noudata EU:n hyväksymää Dublinin sopimusta, jonka mukaan turvapaikanhakija palautetaan edelliseen maahan, jos se on EU-valtio. Näin siis Viking Linellä saapuvat turvapaikanhakijat olisi palautettava Ruotsiin.
Mihin voi valittaa Suomen viranomaisten toiminnasta ja selvän EU-sopimuksen rikkomisesta? Millaisia sanktioita olisi odotettavissa?
Miksi sopimusta rikotaan?
Eikö mikään taho valvo sopimuksen noudattamista?


Asiahan kuuluu sisäasiainministeriölle. Sille voisi lähettää kirjallisen kyselyn asiasta. Nyt tässä voi olla porsaanreikanä, että sopimuksen noudattaminen on vapaaehtoista. Ehkä joku kansanedustaja voi ottaa asian esille eduskunnassa.
  
  8. helmikuuta 2009 12:04:11

Nimi : P
  
Viesti : Ylestä on annettu laki, ja ohjelmiston sisältö on määritelty. Ei pääuutisissa voida politikkoa haukkua "rotutohtoriksi". Varsinkaan kun hän ei ole ko. alalta tutkitoaan tehnyt , saati mitään rotuoppeja missään propagoinut.

Ylen pääuutislähetyksissä pitää pyrkia asiallisuuteen ja todenmukaisuuteen. Nyt linjasta poikettiin.

Minusta ko. toimittajn erottamiseksi tulisi aloittaa adressi ,joka luovutettaisiin Ylen hallintoneuvostolle.

Samoin tuo on vietävä JSN:n tutkittavaksi. Kyseessä oli herjaava epätotuuteen peruistuva lausunto julkisrahoitteisen tasapuolisuuteen pyrkimään määrätyn Ylen pääuutislähetyksessä, jolla on eri kriteerit kuin esin. Harakan viihdeohjelmilla.

Edes diktaattoreita kuten Mugabea tai Saddamia ei kutsuttu hejaavin nimityksin missään vaiheessa. Miten kaupunginvaltuutettua voidaan herjata ei asiaperustein TV:n pääuutislähetyksessä?

Kyllä tälle pitää pistää pise. Ei julkisrahoitus voi sallia värittyneen epäasiallisen propagandan levittämistä - uutislähetyksissä!

Itsevaltiaat, Uutisvuodot yms. ohjelmat ovat viihdettä ja eri kaliberia.

A-Stuiot yms välimaastoa. Mutta ei pääuutisiin pidä asiantonta opaskaa päästä toimittajan suusta. Potkun hän taitaa ansaita?
  
  8. helmikuuta 2009 12:09:10

Nimi : Kaukasian rotuinen, Suomi Finland, enkö ole natsi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitä vikaa siinä on jos

* haluaa tyttärensä kasvavan kulttuurissa, jossa naisilla on täydet ihmisoikeudet ?

* haluaa lastensa kasvavan kulttuurissa, jossa väkivalta kuuluu ainoastaan armeijalle, eikä kenellekään uskonnoliselle johtajalle tai heidän kannattajilleen ?

* jos haluaa lastensa kasvavan ilman sukuelinten silpomista ?

Ja vielä täsmennystä maahanmuuttopolitiikkaan:

Suomella EI ole mitään velvollisuuksia Somaliaa tai muita Afrikan kansoja kohtaan. Toisin voi olla joillain siirtomaa-ajan isäntämailla.

Kysymys: MIksi minun pitäisi raataa pitkää päivää ja elättää palkallani somalien tai muiden afrikan kansalaisten elämistä täällä ?
  
  8. helmikuuta 2009 12:09:47

Nimi : Kauko
  
Viesti : """"""""""""""""""""""""""""""""
"Asiaan.
Suomi ei ilmiselvästikään noudata EU:n hyväksymää Dublinin sopimusta, jonka mukaan turvapaikanhakija palautetaan edelliseen maahan, jos se on EU-valtio. Näin siis Viking Linellä saapuvat turvapaikanhakijat olisi palautettava Ruotsiin.
Mihin voi valittaa Suomen viranomaisten toiminnasta ja selvän EU-sopimuksen rikkomisesta? Millaisia sanktioita olisi odotettavissa?
Miksi sopimusta rikotaan?
Eikö mikään taho valvo sopimuksen noudattamista?

Vai olenko tyhmä?

""""""""""""""""""""""""""

Dublinin sopimus antaa sopimusvaltiolle mahdollisuuden palauttaa turvapaikanhakija siihen dublinsopimuksen allekirjoittaneeseen maahan joka on myöntänyt hakijalle oleskeluluun oikeuttavan luvan tai on aikaisemmin käsitellyt hakijan turvapaikkahakemusta.

Mistä päättelet että sopimusta ei noudateta suomessa?
  
  8. helmikuuta 2009 12:13:13

Nimi : Pohjanpoika
  
Viesti : Niin näiden rikosilmoitusten kanssa tilanne mielestäni on kaksipiippuinen. Vaikka fasistiksi ja rotutohtoriksi nimittelyt ylittävätkin selkeästi kunnianloukkasen syytekynnyksen, niin on muistettava, että Jussia kohtaan on syyteharkinta päällä kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Kansa on aina heikomman puolella. Jos YLE antaa foorumin Jussin julkiseen loukkaamiseen ja vielä Kalske lähtee nostamaan syytteen kiihotuksesta kansanryhmää vastaa, niin Jussin tilanne vain paranee. Mitä enemmän "paskaa" Jussin niskaan sataa, niin yhä useampi kansalainen kysyy itseltään, mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?

Jussin kannalta tilanne tietysti on äärimmäisen raastava. Mutta on muistettava, että viime kädessä poliittisia kysymyksiä ei ratkaista raastuvassa vaan ihmisten (äänestäjien) sydämissä.
  
  8. helmikuuta 2009 12:26:47

Nimi : Ei yle omia tovereita herjaa
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Saddamit, PolPotit, IdiAminit yms muut "Reesnevit" saa olla rauhassa. Mutta kun joku erehtyy kotimaassa edes hieman epäilemään tätä politrukkien totuutta, niin sen jälkeen saa varautua täyslaidalliseen kuraa koko kansan omistaman kanavan suunnalta. Yle on vähän sama kuin koko kansan "presidentti" Tarja Halonen.

Tämä vasemmiston ideologinen politrukki armeija on vallannut virkoja vuodesta 1966 lähtien ja agitoinut omaa asiaa tavallisten suomalaisten kaaliin juntta meiningillä. Viroista heitä ei poista muu kuin eläke tai luonnollinen poistuminen. Onneksi on nykyään netti jo melkein joka punaniskallakin. Kuka enää jaksaa unelmoida stalinistisesta onnelasta? On tainnut alkaa puolueen rivit vuotaa, kun omat aikaisemmat kannattajat ovat alkaneet löytää internetin avulla muitakin kantoja asiaan kuin politrukkien ajama ja kansan maksama ainoa oikea stalinistinen totuus.

En maksa tv lupamaksua. Vapaata töllötystä 1984.
  
  8. helmikuuta 2009 12:27:30

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Dublinin sopimus antaa sopimusvaltiolle mahdollisuuden palauttaa turvapaikanhakija siihen dublinsopimuksen allekirjoittaneeseen maahan joka on myöntänyt hakijalle oleskeluluun oikeuttavan luvan tai on aikaisemmin käsitellyt hakijan turvapaikkahakemusta.

Mistä päättelet että sopimusta ei noudateta suomessa?"


Mistä päättelet noiden turvapaikka"shoppailijoiden" olleen edellisessä EU maassa joko turisteina, tai liikematkalaisina ?

Muutenkin, kun luku-, kirjoitus-, ja kielitaidoton ihminen suorittaa matkailun välillä, Mogadishu---Ateena---Tukholma---Helsinki, niin kyseessä on aika epätavallinen suoritus, etenkin noilla suoritusehdoilla.

Hitaampikin alkaa ajatella, että kyseessä voisi olla vaikkapa järjestetty juttu.
  
  8. helmikuuta 2009 12:32:05


guestbook © freebok.net