Pääsivu Viestit 113626-113650

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Toimittajien viljelemä "maahanmuuttajavastaisuus" taitaa olla heidän mielessä olevaa fantasiaa, jota he eivät uskalla toteuttaa julkisesti. En voi yksinkertaisesti ymmärttää, miten noinkin koulutetut ihmiset eivät ymmärrä selkeää suomenkielistä antia.

Maahanmuutto politiikan kritisointi on aivan eri asia, kuin maahanmuuttovastaisuus. Jokaisella maahanmuutto / rasismi kortilla pelaavalla taitaa olla salaisia mielihaluja kyseiseen toimintaan.
  
  8. helmikuuta 2009 0:27:29

Nimi : ex-kepulainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä oli TÖRKEÄÄ juttua Ylen uutisissa. Ei sitä ihan heti uskoisi että Suomessa harjoitetaan tuollaista poliittista ajojahtia Halla-Ahoa vastaan. Tämä sinetöi sen, että lähden AINA äänestämään Halla-Ahoa kun vain on ehdolla.

Muuten uusin blogisi on erittäin hyvä, ja maahanmuuton ongelmat alkavat tuntua kohta jokaisella Suomalaisella, kiitos Thorsin avoimien ovien sosiaaliluukun Afrikkalaiseille. Ja Eurooppa pistää ovet kiinni, niin mitä tekee Suomi ? Avaa ne Thorsin avulla sepposen selälleen. No, ei hätää, meillähän on varaa elättää somalit, lamakaan ei kuulemma koske meitä (Katainen) ?!?!

Tsemppiä Jussille, poliittiista vakaumustasi tukee hyvin laajat kansanryhmät Suomessa, joten jatka hyvää työtä !
  
  8. helmikuuta 2009 0:32:34

Nimi : Ode
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Komppaan edellista kirjoittajaa täysin. Uskoin, että Suomessa olisi oikeasti edes melko puolueeton media, mutta kuinka väärässä ja naiivi olinkaan. Se, että Jussi on mielestäni melko oikeassa kirjoituksissaan, ei luultavasti saisi minua vaihtamaan vielä puoluekantaani vankkana kokoomuslaisena. Mutta se polittinen ajojahti ja median, erityisesti ylen harjoittama halvennus häntä vastaan herättää minussa tunteen etten vain yksinkertaisesti voi olla äänestämättä Jussia, tai muita Perussuomalaisia tulevaisuudessa.
  
  8. helmikuuta 2009 0:54:52

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Stalinisti Salmenin, punavihreä Saarikosken ja eliitin mielipiteitä nuoleskelevan Stillerin öykkäröinti Halla-ahoa vastaan Pressiklubin "keskustelussa" saattoi kääntyä heitä itseään vastaan. Näin Iltasanomien (!!!!!!) Milla Rautiainen lauantaisen kolumninsa päätöskappaleessa:

"Jussi Halla-ahoa on syytetty provokatiivisesta ennakkoluulojen lietsomisesta maahanmuuttajia kohtaan. Pressiklubin kolmikko syyllistyi vihan ja ennakkoluulojen lietsomiseen Jussi Halla-ahoa kohtaan."
  
  8. helmikuuta 2009 0:57:37

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Menee tv-maksu harkintaan täälläkin, kunhan vain pääsen katsomaan kyseisen uutislähetyksen.

Voisiko arvon kirjoittajat laittaa kappalejakoja viesteihin, jotta niitä olisi helpompi lukea.

Kiitos.

  
  8. helmikuuta 2009 0:58:47

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Ja huomenna uutisissa:

Milla Rautiainen - ENTINEN IltaScheissen toimittaja on jäänyt kiini AJATUSRIKOKSESTA.
  
  8. helmikuuta 2009 1:12:02

Nimi : Domus Perkele
  
Viesti : Olihan käsittämätöntä tekstiä ylen uutislähetyksessä. Melkein jo kunnianloukkauksesta alkaa olemaan kyse.

Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten syvä (nähtävästi) on Suomenkin median propagandan viljelemisen taso. Tässähän pitää alkaa jo epäilemään kaikkea, mitä Yle sanoo.

Onnittelut vain Yle, täältä lähtee elinikäinen lupaus olla maksamatta yhtään lupamaksuja ikinä Ylelle, pelkästään tämän järjettömän "sutkautuksen", (rotutohtori), myötä.
  
  8. helmikuuta 2009 1:46:12

Nimi : Hmmm
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok
  
Viesti : Halla-ahon oikeudenkäynnistä on jo materiaalia saatavilla:

http://www.youtube.com/watch?v=kaBmRrw2Nok
  
  8. helmikuuta 2009 1:58:14

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Nyt myö annetaan siulle tillaisuus puolustautuu, mut sinä, älä avvaa suutas."

Joo, kyllä tämä ihan todennäköiseltä skenaariolta vaikuttaa :)
  
  8. helmikuuta 2009 2:06:18

Nimi : Anonyymi
Kotisivu : http://www.yle.fi/palaute/palaute.php
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täällä urputtamisen lisäksi muistakaa laittaa *asiallinen* palaute ylelle aiheesta (puoli ysin uutisista siis).

Asiallinen mm. sen takia, että ei anneta aihetta repiä uusia otsikoita siitä, kuinka Jussin kannattajat hyökkäävät asiattomasti jne jne.
  
  8. helmikuuta 2009 2:23:24

Nimi : ElinaElina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rotutohtori voisi olla oikeasti olemassa ja tarpeellinen. Esimerkiksi Kennel-liitossa tutkimassa ja kehittämässä koirarotujen arviointia ja niihin pesiytyneiden vikojen, kuten lonkkavika, vähentämistä geenitutkimuksen keinoin jalostuksessa.
  
  8. helmikuuta 2009 2:39:19

Nimi : Paul R
  
Viesti : Rotuja tai lonkkavikoja ei ole!!!1!
  
  8. helmikuuta 2009 2:43:57

Nimi : JepJep
  
Viesti : Normaalin miehen reaktio sitkeästi lähentelevään homoon olisi vetää tätä turpaan. Mutta tämä rehveli miettii aseen hakemista kotoa. Todella sairasta.

Pyydän anteeksi, netti nyt on luonteeltaan tällainen ja minä vain "pyörittelen" ajatusta ja tämä kaikki nyt vain kuuluu tämän viestini "ominaisuuksiin".

Halla-aho menetti luottoni Pressiklubissa hiiltymällä kahden häntä fiksumman debatoijan edessä. Soinikaan ei häntä huolinut euroehdokkaaksi. Halla-ahon aika on ohi.

Anteeksi, tämä nyt vain kuuluu tämän viestin" luonteeseen".
  
  8. helmikuuta 2009 3:07:27

Nimi : Anna, ainoa oikea
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En saa unta, koska järkytyin, kuinka sairas lehdistö(yle) meillä on. Ihmettelen paljon, että ,miksi raiskauksien mainitseminen tulkitaan rasismiksi, kun siitä on tilastot. Tiedätkö miten hirveää on olla kaunis tyttö, ja kasvaa sen keskellä ,kun ulkomaalaiset miehet koskettelee ja raiskailee ja kaikille näteille tytöille käy samanlailla. Olen 31 ja yhä , joka kerta kun aviomieheni, jättää minut yksin johonkin stadiin, aina tulee, joku pervo paikalle, tosin iän myötä nämä pervot ovat muuttuneet suomalaisiksi, ulkomaalaiset kokemuksieni mukaan piirittävät vain pikkutyttöjä. Arvaa millaista on elää minuna, kun ,joku poliittinen taho yrittää tehdä tälle jotain, se on minusta upeaa. Olemme ikiuhreja, miten Anne Sinnemäki ymmärtäisi meitä?
Aviomieheni osaa taistelulajeja täydellisesti ja hän opettaa minulle oikeita temppuja. Suomalaiset pervot vaan puhuu törkeyksiään, mutta ulkomaalaiset aina tarttuu esim. rintoihin tai reisiin kiinni. Että onnellista kasvamista vaan kaikille näteille tytöille tulevaisuuden Suomessa.
  
  8. helmikuuta 2009 3:07:39

Nimi : Foo
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussi Halla-aholle:

Heip. Katselin tuossa äsken Pressiklubin 6.2.2009 lähetyksen. Olin huomaavinani, että ko. lähetyksessä mainittiin jotain siirtolaisuudesta Amerikkaan. En toki muista, että kuka mainitsi ja mitä, enkä jaksa tarkistaa, koska olen mielentilassa.

Jos kontekstina on maahanmuutto ja Amerikka (niin Pohjois- kuin Etelä-) ja maahanmuutto, sen onnistumista olisi pitänyt tiedustella paikan alkuperäiseltä väestöltä (Esimerkiksi navahoilta, irokeeseiltä, seminoleilta, apasseilta, cheyenneiltä, arapahoilta, mayoilta, inkoilta, jne.) Heiltä varmaan olisi löytynyt mielipiteitä asiaan.

Eräissä osissa pohjois-amerikkaa tapahtui ghettoutumista, alkuperäinen väestö suljettiin ghettoihin joita kutsuttiin reservaateiksi. Heidän pääelinkeinonsa tuhottiin. Heitä vainottiin kategorisesti, heitä vastaan hyökättiin biologisilla aseilla (esim "lahjoittamalla" sellaisia huopia, jotka oli tietoisesti saastutettu sellaisilla bakteeri- ja viruskannoilla, joita vastaan intiaaneila ei ollut minkäänlaista vastustuskykyä) ja modernilla teknologialla (siihen aikaan modernilla siis). Heidän mielensä turrutettiin tuliliemellä.

Pahoin pelkään, että Euroopassa ja siten myös Suomessa tulee käymään näin. Poliitikkomme eivät yleensä ole resistenttejä "kulttuurin" edessä. Meidän yhteiskuntamme imetään kuiviin. Meidän asuinalueemme riistetään (miten muuten voidaan kuvata tilannetta, jossa muutamassa kymmenessä vuodessa siirretään kymmeniä miljoonia ihmisiä Eurooppaan?).

Ps. En kirjoita tätä Hommafoorumille, koska mielestäni security by obscurity is not security. Minulla on, syystä tai toisesta, varsin vahva tietämys tietoturvasta, enkä siksi viitsi rekisteröityä foorumille, jonka tietoturvaan liittyvät menettelyt pidetään salassa. Algoritmien ja proseduurien pitäisi olla julkisesti tarkasteltavia, muussa tapauksessa ne ovat potentiaalisesti heikkoja eivätkä siten kestä hyökkäyksiä. Mikäli joku hommaforumilainen ylläpidon jäsen haluaa tarkentaa näkemyksiään aiheesta, luen ylläolevaan osoitteeseen lähetettyä postia. Tuo osoite on vain yksisuuntainen.
  
  8. helmikuuta 2009 3:22:18

Nimi : Foolle
  
Viesti : Miten niin tämä on meidän asuinalueemme, mehän tämän varastimme saamelaisilta?
  
  8. helmikuuta 2009 3:37:56

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : {i]"Miten niin tämä on meidän asuinalueemme, mehän tämän varastimme saamelaisilta?"[/i]

Joo, ja saamelaiset varasti sen maasiiroilta. Vai voitko kiistää? Nyt joku on niin kulunut ja väsynyt... :)
  
  8. helmikuuta 2009 3:42:54

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : mielestani jussin paikka on suomessa ja tehda taalla toita politiikassa. eu :ssa ei ole mahdollista kayda sen kaltaista keskustelua jota suomen nykyinen tilanne vaatii.

olen muuten eronnut kokoomuksesta vuodenvaihteessa.
  
  8. helmikuuta 2009 3:44:25

Nimi : Luutnantti
  
Viesti : Minä en ota ohjeita vastaan sivarilusmuilijoilta, se on varma.

Kokoomus saa ääneni edelleen!
  
  8. helmikuuta 2009 3:51:49

Nimi : onany
  
Viesti : Ei vittu mikä trailer trash horo tuo anna on .. ja käyttää miehensä mailiosoitetta vai teeskentelee naista..tällaisia nämä persut ovat
  
  8. helmikuuta 2009 4:07:07

Nimi : Jorette
Kotisivu : http://hommaforum.org/index.php?topic=1711.0
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Näyttää siis YLEn objektiivinen tiedottamistehtävä olla heikoissa kantimissa.

Tästä taisikin olla jo puhetta...mahtaako olla julkisesti tiedossa...
  
  8. helmikuuta 2009 4:32:23

Nimi : Rouge
  
Viesti : Mitä teen: Mainostan VasaraHammerin viikon vanhaa lukemisen arvoista kirjoitusta, jossa mm. mainitaan Mika Illmanin nimi kahdesti, ja todetaan että uskonrauha koskee vain islamia.

http://vasarahammer.blogspot.com/2009/02/oikeudenkayton-kaksoisstandardeista.html
  
  8. helmikuuta 2009 5:33:36

Nimi : Foo
  
Viesti : JepJep pyöritteli: Normaalin miehen reaktio sitkeästi lähentelevään homoon olisi vetää tätä turpaan. Mutta tämä rehveli miettii aseen hakemista kotoa.

Normaali mies saisi turpaan vetämisestä lievimmillään pahoinpitelytuomion. Halla-aho vain mietti mitä mietti, eikä vetänyt turpaan. Käsittääkseni ihmisellä on oikeus ajatella (mitä haluaa).

Pressiklubin Halla-ahon vastaväittelijät onnistuivat varsin hyvin kätkemään potentiaalisen älykkyytensä, fiksuutensa ja asiallisuutensa päälluhuutamisen, valehtelun ja kiroilun alle. Halla-aho ei hiiltynyt missään vaiheessa.

Nimierkki "Foolle": Väitätkö, etten ole saamelainen?
  
  8. helmikuuta 2009 5:47:37

Nimi : Hannu
  
Viesti : Miten on mahdollista että halla-aho ei ole saanut vielä turpaansa. Turpaansa revittelevä sontaturpa on sen kyllä ansainnut. Eiran tohtori rotu on pistettävä ruotuun. Muslims, any takers?
  
  8. helmikuuta 2009 6:56:46

Nimi : TH
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pressiklubi oli kyllä varsin surrealistista katsottavaa. Oliko Leif Salmen käynyt Nina Mikkosen luona ottamassa yksityistunteja tv-esiintymisessä? Halla-aholle propsit, kun säilytti kylmäpäisyytensä siinä stalinistisessa näytösoikeudenkäynnissä. Kyllä asetelma oli se, että kaksi vaahtosuista ihmisvihamielistä kansankiihottajaa kävi herrasmiehen kimppuun samalla kun toimittaja oli ihan pihalla. Suomalaisen journalismin taso on pohjamudissa.
  
  8. helmikuuta 2009 7:23:58


guestbook © freebok.net