Pääsivu Viestit 113601-113625

Nimi : Richard
  
Viesti : Mesikämmen jatkaa rasisti-luuseri-linjalla, kun ei näemmä keksi asiaperustesia vastaväitteitä.

Näin ainakin ajatteleva ihminen todennäköisesti tuon luettua toteaa.
  
  7. helmikuuta 2009 22:26:58

Nimi : Jjuhani
  
Viesti : Onko tässä uutistörkeydessä aihetta isompaan asiaan, toivottavasti.Annoin palautteen jo ylen sivuille ja kysyin, miten aikovat oikaista graavin "virheensä".
Eilisen pressiklubin ja tämän uutisjutun jälkeen tuntuu entistä enemmän siltä, että elämme median hallitsemassa Haloslandiassa, jossa tietty hovi päättää, mistä puhutaan. Asian todenperäisyys on toissijaista. Olen siirtynyt entistä enemmän netin käyttöön, HS, uutiset ei kiitos.
  
  7. helmikuuta 2009 22:32:11

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "YLE:n uutistoimitus & toimittaja Jyri Rantala ovat nyt velkaa anteeksipyynnön, joka on esitettävä pääuutisissa huomenna sunnuntaina."

Ehkäpä YLE voisi oikaisussaan selittää sekoittaneensa tohtori Halla-ahon ja professori Tatu "Matinisä" Vanhasen.

Hänhän kollegansa kanssa teki ansiokkaan tutkimuksen rotujen välisistä eroista älykkyysosamäärässä?
  
  7. helmikuuta 2009 22:33:49

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : YLE haluaa keksiä lempinimen Jussille, ja toivoo pallit ristissä, että tämä jäisi elämään ihmisten mieliin.

Voi näitä stallariagitattorihinttejä. - Tuo on jo hieno lempinimi toimittajalle. Toivottavasti jää elämään.
  
  7. helmikuuta 2009 22:49:28

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuulepas nimimerkki Mesikämmen !
On aivan samantekevää, onko Halla-aholla jokin vihan kohde vai eikö ole. Pääasia - ja suurin ansio tavallisen tallaajan kannalta - on kuitenkin se, että hän on tuonut kirjoituksillaan julki asian, joka tulee olemaan ”hyvinvointi-Suomen” kohtalonkysymys.
  
  7. helmikuuta 2009 22:49:50

Nimi : Jethro
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmisiä on monenlaisia, älykkäitä ja vähemmän älykkäitä, tunneperäisiä ja loogisesti ajattelevia.
Maahanmuuttokriitikko voi olla mikä tahansa sekoitus näistä, aivan kuten monikulturisti.
Kuka tahansa näennäisesti järkevältä vaikuttava ihminen voi kannattaa rajoittamatonta maahanmuuttoa, hän voi olla suhteellisen älykäs, Mutta hän on myös ns. tunneperäinen ihminen. Tästä asiasta keskusteltaessa hän vaihtaa aivojen loogiselta puolelta tunteelliselle puolelle.
Olen lukenut Jussin blogia ja katsonut hänen haastattelujaan ja olen vakuuttunut siitä, että hän ajattelee loogisesti ja todennäköisesti on melko älykäs mies. Hänen vastustajansa sen sijaan poikkeuksetta ajattelevat tunteella ja sen huomaa heidän jatkuvista ristiriitaisuuksistaan mielipiteissään.
Voimia Jussille!
  
  7. helmikuuta 2009 23:05:49

Nimi : K
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : on tulossa parempia ehdokkaita v.2009.

YLE ja media on takertunut kärkkäisiin kirjoituksiin ja lyönyt Halla-ahoa niillä kuin vierasta sikaa. Luulin jo nähneeni tässä julkisessa ristiinnaulitsemisessa kaiken, mutta nyt joku idiootti on saanut päähänsä (HS:n toimittajan oma hatusta veto) että Jussi kannattaa "valkoista Eurooppaa".

Olen lukenut koko Halla-ahon tuotannon ja Jussi ei ole KOSKAAN puhunut ihonväristä eikä ROTUJEN paremmuusjärjestyksistä!

Olen Jussin tukijana aivan sanaton, että kuinka YLE pystyy valehtelemaan pääuutisissa puhumalla Halla-ahosta rotutohtorina!

Ei tarvitse ihmetellä, jos kohta alkaa tässä maassa joltain todella palamaan käämit median takia. Medialla ei tunnu olevan mitään käsitystä, kuinka suosittu Halla-aho on ja kuinka käsittämättöminä Jussin tuotantoa lukeneet nämä nimittelyt kokevat.

JUMALAUTA HÄVETKÄÄ!!!

Tsemppiä Jussille kaikesta huolimatta.
  
  7. helmikuuta 2009 23:07:19

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Ylen uutisissa kuvailtiin Halla-ahoa juuri äsken. "Rotu-tohtori" on kuulemma kiusallinen asia Perussuomalaisille ja hänet pitää toimittaa pois näkyvistä. Ja itsekin "Rotu-tohtori" hinkuu kuulemma Brysseliin.

Että oikein Ylen television pääuutislähetyksessä nimitellään poliitikkoa "kiusalliseksi rotutohtoriksi" ja sanotaan hänen "hinkuvan" europarlamenttiin, on sellaista kielenkäyttöä, ettei ihan heti tule mieleen pääuutislähetyksessä käytetyn kenestäkään tuollaista kieltä tätä edellisen kerran. Yleensähän pääuutislähetyksessä pyritään käyttämään neutraalilta kuulostavia ilmaisuja. Taas ilmeinen hätäkakka. Tällä kertaa Yleltä. Halla-ahon luonnehdinnat suomalaisesta valtavirtamediasta on jälleen kerran todistettu paikkansapitäviksi.
  
  7. helmikuuta 2009 23:08:21

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : Sellainen kuriositeetti ja linjanveto YLEltä, että euroedustaja on roskavirka. Siis sellainen, johon työnnetään sivuun, ja sellainen, jolla ei ole mitään aktuaalista arvoa.

Voi vittu mitä pellejä. Taitaa olla kunnon kännissä tyypilliseen kommunistiseen tapaansa, kun tekevät juttujaan. (kukaan poliitikko ei tehnyt selvinpäin neukkulan kanssa yhtään mitään - KGB taktiika, ja tästä on myös syntynyt palava rakkaus kommunismiin: ilmainen viina ja sen jatkuva virta.)
  
  7. helmikuuta 2009 23:16:46

Nimi : JT
  
Viesti : Minusta persujen ja kristillisten vaaliliitto on nerokasta. Nyt persut saavat varmuudella ainakin yhden paikan + että rkp:n ohella euroedustajan menettää melko varmasti myös vasemmistoliitto. Hats off to Timo Soini! Toivottavasti Jussi on persujen euroedustaja.
Ylen lupamaksuja ei ole pakko maksaa. Ex-stallareiden suojatyöpaikkoja ei kannata tukea. Tv näkyy ilman lupaakin.
  
  7. helmikuuta 2009 23:19:28

Nimi : K
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Ylen lupamaksuja ei ole pakko maksaa. Ex-stallareiden suojatyöpaikkoja ei kannata tukea. Tv näkyy ilman lupaakin."

Suosittelen tätä lämpimästi kaikille lukijoille. Tuollaisesta YLEN USKOMATTOMASTA valehtelusta ja paskanheitosta ei kannata maksaa jatkossa senttiäkään.
  
  7. helmikuuta 2009 23:23:19

Nimi : toukoeno
  
Viesti : Näkisin ehdokkuus-ongelmat seuraavanlaisina:

1)Soini ja puolue eivät halua ikävää julkisuutta, jota mediassa koko ajan pyöritetään. Oikeudenkäyntejä sun muuta hässäkkää tulee riittämään vuosiksi eteenpäin.

2)Halla-aho ei ole puolueen jäsen mutta voisi silti päihittää Velton äänissä ja mennä läpi. Perussuomalaisille nämä ovat melkein kuin pressavaalit, kaikki eivät halua tälläistä "pressaa". Rahasijoitus on myös huomattava.

3)Halla-aho ei ole sellainen EU angstaaja mistä erityisesti Soini unelmoi. Jussi rakentelisi muureja EU:n ympärille, sen sijaan että häiriköisi ja kaivelisi perustuksia rikki sekä huutelisi EU-maailmanloppua Brysselin tornista käsin Suomeen.

4)Halla-ahon läpimeno palvelisi ehkä enemmän henkilöä kuin puoluetta. Vaikka nämä ovat kovin rakkaat vaalit Soinille, puolueen pääkohde on lopullinen läpimurto eduskuntavaaleissa 2011 ja hallitusvastuu. Kysymys kuuluu, miten ja kenen kautta puolue maksimoi EU-vaalien hyödyn?

Suomen maahanmuuttopolitiikan ja sitä kautta moninaisesti koko Suomen edun kannalta Halla-ahon ehdokkuus olisi tietysti erittäin tärkeää. Tietysti persuissa riittää ihan saman linjan "nuivisteja" kuin Halla-aho, esim. Saarakkala. Joten ei asiat mitenkään ole yhden kortin varassa.

Itse uskon Halla-ahon EU-ehdokkuuteen. Persut ovat vasta kasvuvaiheessa koon suhteen ja silloin ei olla hirmu ronkeleita julkisuuden kanssa. Hyvällä tuurilla ja täydellisellä kampanjalla persut ottavat kaksi paikkaa ja YLE-vaalistudiossa pyöritellään päitä ja kyniä.
  
  7. helmikuuta 2009 23:35:44

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta persujen ja kristillisten vaaliliitto on nerokasta. Nyt persut saavat varmuudella ainakin yhden paikan

Kuka noista nyt manituista viidestä on itsestään selvä läpipääsijä? Veltto Virtanenko (herra armahda)??
  
  7. helmikuuta 2009 23:37:15

Nimi : Eurooppalainen
Kotisivu : http://www.evl.fi/kkh/kuo/klk/uu/islam2.htm
  
Viesti : Sattuipa osuvasti. KD on minunkin mielestäni Halla-ahn kannalta jopa perussuomalaisia parempi tukiryhmä, jos on huolissaan yhteiskunnallisesta islamista.

Ja onhan ev.lut. kirkonkin näkemys yksi yhteen sen kanssa mitä Halla-aho on tuonut esiin.
---
Ettei vain takerruttaisi kulloinkin sattuneeseen mediatapahtumaan ehdotan, että haette tukea sieltä missä sitä todella on.

Ainakin Suomen evankelisluterilainen kirkko tukee Jussia 100%.

Nyt vain kysymys kuuluu miten kirkko käsittää ja ottaa vastuun Suomeen muuttavasta ja asuvasta muslimiväestöstä lähetystyön kenttänä.
  
  7. helmikuuta 2009 23:42:10

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Yleä loukkasi kommentti kommunismillä ratsastamisesta ja muutenkin yrittää kostaa joutumistaan arvosteluryöpyn kohteeksi pressiklubin johdosta.

Iso paja siis aloitti isolla vaihteella Halla-ahon mustamaalauksen, oikeen uutisten aiheeksi päätyi "rotutohtori mengele".

Hänen pyhyyttään Stalinia ei saa loukata, eikä pyhää kommunismia, etkö Jussi tiennyt?
Se stalinistien sukupolvi joka vihasi sotaveteraanien työtä lefan johdolla, ei siedä tuollaista. Stalinin poliittis-etniset puhdistukset olivat kansalais hygieniaa.

Lefa pesee edelleen hampaansakin stalin hammastahnalla. Kaljuunsa hän käyttää stalin hiusvettä. Wc:ssä perseen puhdistukseen stalin ultrapehmo paperia... Suihkussa hän käyttää edelleenkin munashampoota, kokovartalokyrpä kun on...

Huvittavaa sinänsä, kertoo vaan entistä enemmän stalinistsen median massojen ohjailusta.

Mitä niin hyvää oli stalinissa? Hän oli massamurhaaja kuten hitlerkin. Onko jotenkin poliittisesti korrektia olla samanlaisen ihmis-saatanan palvoja kuten hitler oli? Ja vieläpä kehuskella sillä kuten lefa teki? Säälittävä reppana, harmaantunut ukkeli, irvikuva ihmisestä...

Ylen punaviher tali nistit on vetäneet liikaa hamppupiippua...

Jussi, olet arvokkaampi täällä Suomessa, kuin irvokkaampi brysselissä. Suomi tarvitsee sinua täällä!!
  
  7. helmikuuta 2009 23:42:36

Nimi : JM-K
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Muumi-limppari meni jo nurin. Huomenna taitaa pamahtaa taas täydet tonnit. Kovia lukuja napsuttaa laskuri!

http://www.adressit.com/allekirjoitukset/ulkomaalaislaki/
  
  7. helmikuuta 2009 23:48:50

Nimi : Teemu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivottavasti Jussi nyt lähtee EU vaaleihin ehdokkaaksi ja siis itse haluaa ja PS hyväksyy. Nyt on tuhannen taalan paikka. Tietty se ratkaisu voi myös nakertaa uskottavuutta jossain määrin mutta mielestäni se "riski" on otettava. Nyt mitataan kannatusta ja menossa olevan lokakampanjan voimaa.

Suomi ei ole enää mikään etupiiri jossa mm. SNS seuraan kuuluminen olisi itsestäänselvyys.
  
  7. helmikuuta 2009 23:49:51

Nimi : väärä jepjep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sori Jepjep ei ollut tarkoitus varastaa nimimerkkiä kunhan ekan tempasin tuohon mitä tuli mieleen. En tätä vieraskirjaa ole kuin satunnaisesti lukenut kerran pari viikossa ja lähinnä mielenkiintoiset linkit kalastellut.

Sen verran vielä, niin en koe kristillisten enkä isoilta osin persujenkaan ajatusmaailmaa omakseni. Maahanmuuttoasian ikävä kyllä koen koskettavan kaikkia senverran pahasti, että voidaan ajatella tässä tapauksessa kyseessä olevan enemy of my enemy is my friend tyyppistä ajattelua. Vihreitä kannatin aikonaan ympäristöasioiden vuoksi, nykysin ne vaan rahtaavat uusia kuluttajia tuhoamaan luontoa. Vasureita taas sen tähden että pitivät työläisten puolta, hiljaista on silläkin rintamallakin nykyisin. Ikävä sanoa, mutta idealistiset naiset ovat molemmat puolueet pilanneet ja minä vielä aikoinaan kannatin ja äänestin naisia ko. puolueista vaaleissa. Nyt kaduttaa. En äänestä enää, mitäs rahtaavat vapaamatkustajia Suomeen. Lisäisin vielä, etten ole rasisti vaan olen ystävystynyt vuosien varrella eri "rotuisten" sekä seksuaalissuuntautuneiden kanssa (paras esimerkki tummaihoinen homoseksuaali, joka on hyvä ystäväni). Ei se minua ole koskaan vaivannut mitä kukainenkin tekee kunhan tekee sen itsekseen muita vahingoittamatta tai häiritsemättä, tummat ja homot ovat ihmisiä ihan niinkuin muutkin ja tämä valkoisen heteron sanomana. En vain pidä kaikista kulttuureista, enkä niiden ominaisuuksista vai pitäisikö sanoa omituisuuksista. Eihän kaikesta tarvitsekkaan pitää?
  
  7. helmikuuta 2009 23:51:45

Nimi : Väärinäänestäjä
  
Viesti : Politbyron toimijat ja -toimittajat ovat aivan kusessa yrittäessään puolustaa harjoitettua politiikkaa. Paniikin aiheuttaa se, että selkeä enemmistö suomalaisista ei tue vallitsevaa käytäntöä. Päätökset onkin sen vuoksi tehty kaikessa hiljaisuudessa. Kiitos Jussin, kissa on nyt nostettu pöydälle.
  
  7. helmikuuta 2009 23:54:58

Nimi : Suomalainen, Njet Leif Salmen =Stalinisti>Hitler
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://areena.yle.fi/toista?id=1830242

Tuossa linkki, jossa kolme vs. yksi, ja yksi voitti. Hattua täytyy nostaa Jussille, pidit pääsi kylmänä ja faktat puhuvat puolestasi. Ylen ja Hesarin vihervasureilla ei ole pienintäkään aavistusta siitä kuinka suosittu olet ! Kansa kyllä tietää ketkä sen etuja ajavat, ja tälläiset stalinisti idiootit yrittävät vielä kusettaa Suomen kansaa, mutta totuus median hallinnasta ja muusta paskasta alkaa paljastua.
Todella törkeä viittaus Ylen uutisten tohtorijuttu, siinä olisi aihetta syytteen nostamiseen. Itse olen yritysjuridiikkaan erikoistunut lakimies, ja täältä saat ilmaista apua kanteen nostamisessa. Ei uskoisi että Suomessa poliittiset valtapuolueet pitävät (toistaiseksi) Yleä näin lujasti talutushihnassa. Tai että Yleisradio ajaa poliittista vainoa pääuutislähetyksessään. Taitaa keskustan päättäjillä olla jo aikamoinen hätä Jussin kansansuosion noustessa.
Voisi antaa aihetta EU:n komission kanteluunkin Ylen toiminta.

Voimia Jussille. Täältä tulee paljon ääniä !
  
  7. helmikuuta 2009 23:57:40

Nimi : Philips
  
Viesti : Halal-Ahon ei ole mitään järkeä lähetä EU-ehdokkaaksi. Brysseliin saattaa päästä pakoon, mutta sama paska odottaa kotona ja sitähän varten koko mies on olemassa. Tätä on vaan kestettävä ja sanottava mikä sanottavissa on.
  
  8. helmikuuta 2009 0:00:01

Nimi : Lazze
  
Viesti : äänestän Jussia jos lähtee vaaleihin. Paras ehdokas ehdottomasti.
  
  8. helmikuuta 2009 0:15:18

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Eurovaaliehdokkuudesta... jonka myötä Halla-aho siis erittäin suurella todennäköisyydellä Brysseliin pääisisi:
Nyt tuntuu jotenkin siltä, että tuo avoin maahanmuuttopolitiikka on perusteltu nimen omaan Brysselistä saaduilla/tulleilla/pakotetuilla käytännöillä ja säädöksillä, eli siis sillä, mitä mikäkin mamumyönteinen taho niiden väittää olevan. Jos Halla-aho olisi itse siellä pääkallonpaikalla, voisi saada keskustelua aikaan ja hankittua perusteltuja täsmennyksiä siihen, mikä se toivottu ja yleinen linja unionissa oikein pitäisi olla. Euroedustajan maahantuomana ne kuitenkin otettaisiin täällä ainakin toivottavasti asian vaatimalla vakavuudella ja näkyvyyskin olisi aivan toista kuin aiemmin. Ja kun keskusteluyhteys olisi auki suoraan lähteelle, tiedot ja tiedotus olisivat hyvin ajan tasalla. Toki soisin näkeväni Halla-ahon täällä Suomen politiikassa näkyvässä roolissa, mutta kuitenkin.
  
  8. helmikuuta 2009 0:17:38

Nimi : Katsoin netistä illan uutiset...
  
Viesti : ...eipä tarvitse enää rahoittaa lupamaksuvaroin YLEn toimintaa, olipa paksua tekstiä :D
  
  8. helmikuuta 2009 0:19:33

Nimi : Ilari
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Täytyy sanoa, että eilinen Pressiklubi oli vielä säälittävää ja siten helppo kuitata olankohautuksella, mutta että YLEn pääuutislähetys solvaa kunnanvaltuutettua tällä tavoin on vastenmielistä ja törkeää.

Keskusteluun ei näköjään kykene maahanmuuttoasiassa kuin toinen osapuoli, se on nyt tullut todistettua. Piste.
  
  8. helmikuuta 2009 0:26:43


guestbook © freebok.net