Pääsivu Viestit 113576-113600

Nimi : Maija
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Hyvä, tasapainoinen ja provosoitumaton esiintyminen Jussi! Salmen teki itsestään täydellisen pellen kenen tahansa ajattelevan ihmisen silmissä. Saarikoski komppasi mutta ymmärsi sentään hiukan paremmin, ettei pidä tehdä itsestään ihan vitsiä.

Jatka samaan malliin!

Maija

PS. Jos muuten asetut europarlamenttiehdokkaaksi niin Haukilahdesta Espoosta tulee varmasti ainakin yksi ääni.

  
  7. helmikuuta 2009 20:40:55

Nimi : Päivystävä netsi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :

Ylen uutisissa kuvailtiin Halla-ahoa juuri äsken. "Rotu-tohtori" on kuulemma kiusallinen asia Perussuomalaisille ja hänet pitää toimittaa pois näkyvistä. Ja itsekin "Rotu-tohtori" hinkuu kuulemma Brysseliin.
  
  7. helmikuuta 2009 20:42:23

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä lisäyksenä, katsoin nuo viisi ensimmäistä eurovaaliehdokasta ja jos taso säilyy tuollaisena niin enpä taida äänestää Jussiakaan (mikäli nyt pääsee ehdokkaaksi). Ettei vaan vahingossa ääni menisi nuille muille, sanotaanko mielenkiintoisille ehdokkaille.
  
  7. helmikuuta 2009 20:43:05

Nimi : Vak juu halla aho ja bärirootin tyhmä suku
  
Viesti : Kuulin että Halla-ahon ja Reinon välirikko johtui siitä että Reino nauratti Hillaa alapään vitseillä.

Halla-aho suivaantui tästä ja alkoi kyräillä Reinoa ja taisipa sanoa jonkun ynseän kommentinkin reinosta. Tästä johtui Halla-ahon ja reinon välirikko ja se paljastaa miten pikkusieluinen paska Halla-aho todellisuudessaan on.

Pthyi sentäs mikä hintti!
  
  7. helmikuuta 2009 20:50:57

Nimi : jr
  
Viesti : Jumalauta! Tämähän menee ihan älyttömäksi. YLEn uutisissa tosiaankin äsken sanottiin, että Jussin valinta EU-parlamenttiin on oiva keino päästä eroon kiusallisesta ''rotutohtorista''. YLE siis rinnastaa Jussin tohtori Mengeleen. Jo on aikoihin eletty.
  
  7. helmikuuta 2009 20:52:21

Nimi : MikaM
  
Viesti : Olen hevosella ratsastava hintti.
  
  7. helmikuuta 2009 20:56:01

Nimi : Anna
  
Viesti : Huomasin juuri, että täällä on kaksi Annaa. Olen se Anna, joka käy aina palstallasi, eikä se, joka sanoi joulukuussa, käyvänsä ekaa kertaa tai jotain. On se kumma kun ei saa olla yksi ja ainoa.
  
  7. helmikuuta 2009 20:58:19

Nimi : Philips
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jepjep. Perussuomalaisten liitto Kristillisdemokraattien kanssa tuntuu kovin luontevalta jos tarkastellaan Timon omaa,

henkilökohtaista ajatusmaailmaa, mutta varsin pelottavalta se tuntuu, kun muistellaan miten lähellä

Kirstillisdemojen ajatusmaailma toisinaan lainehtii Vihreiden hajatuksia.


Ylipäätään Soinin "Duunari & Moraali & Totuus" - kirjoitustyyli alkaa käydä kovin puuduttavaksi.
  
  7. helmikuuta 2009 20:58:23

Nimi : 38v
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvin jaksoi Jussi vääntää tv2:lla asiapohjalta, vaikka Hesarin toimittaja ja Leif Salmen eivät tuntuneet/halunneet ymmärtävän/ymmärtää edes yksinkertaisimpia selityksiä. Leif Salmen on aina ollut sekaisin, mutta nyt näkyvät häneltäkin viimeisetkin ruuvit pudonneet. Ja Hesarin toimittaja yritti välillä mukamas pysytellä asiassa, mutta oli ilmeisesti täysin paniikissa, koska päästeli välillä aivan mitä sattuu.
  
  7. helmikuuta 2009 21:19:04

Nimi : yle
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://areena.yle.fi/toista?quality=lo&id=1831699

Ulkomaanlaisvastainen halla-aho ja rotutohtori

Kunnianloukkaus syytettä kehiin vaan !
  
  7. helmikuuta 2009 21:19:35

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen sitä mieltä, että Jussilla on nyt kaikki valtit käsissään. Hänen pitää ryhtyä euroehdokkaaksi ja sen jälkeen Suomen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Läpimeno on varma molemmissa vaaleissa. Kannatus on suurta. Meriitiksi riittää, että tässä on mies joka rikkoi tabut ja aloitti keskustelun maahanmuutosta Suomessa. Tietenkin myös vaalityötä pitää tehdä.

Kunhan tieto leviää, yhä useammalle paljastuu, ettei hän ole mikään outo rotutohtori tai fasisti, vaan ihan tavallinen suomalainen älykkö, joka lyö laudalta vanhat salmenit.
  
  7. helmikuuta 2009 21:30:06

Nimi : Huomauttaja
  
Viesti : Mitä se Salmen sanoi, kun JHa joutui toteamaan: "No sinä nyt et ole ihan oikea mies sanomaan noin."?
  
  7. helmikuuta 2009 21:33:45

Nimi : Jussikans
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Huomauttaja, jotenkin näin dialogi meni:

Saarikoski otti kliseesalkustaan esille Suomalaisten siirtolaisuuden Ruotsiin, johon Halla-aho totesi "Tuo on jo vanhaa ja väsynyttä juttua". Salmén huudahti tähän väliin "itse olet vanha ja väsynyt!", johon Jussi huvittuneena vastasi "No sinä et ehkä ole oikea ihminen sanomaan tuota kenellekään"
  
  7. helmikuuta 2009 21:41:53

Nimi : VMJ
  
Viesti : Muistaakseni Lefa sanoo Jussia kuluneeksi ja väsyneeksi johon Jussi kuittaa huvituneella hymyllä ja tokaisulla, että "sinä et taida olla oikea ihminen sanomaan tuota kenellekkään."
  
  7. helmikuuta 2009 21:44:18

Nimi : H
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : YLE:n toimittaja Jyri Rantala:

”Varsinainen ässä piilee vielä hihassa, sillä myös helsinkiläinen kohuvaltuutettu Jussi Halla-aho hinkuu tiettävästi eurovaaleihin. Ulkomaalaisvastaisen Halla-ahon ehdokkuus tuskin riemastuttaisi kristillisdemokraatteja, mutta antaisi perussuomalaisten johdolle mahdollisuuden passittaa kiusallinen rotutohtori turvallisen välimatkan päähän.”

Lähde:
Tv-uutiset ja sää TV1 Lauantai klo 20.30 7.2.2009 alkaen videon kohdasta 8:40
  
  7. helmikuuta 2009 21:49:42

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Eipä se nyt ketään tietty kiinnosta, mutta näemmä on nyt palstalla sitten kaksi "Jepjep"-nimimerkkiä... nuo pari uusinta tekstiä siis muun kuin minun ("vanhempi" Jepjep) kirjoittamiani. Mainitsen vaan, vaikka tuo uudempi nyt ei mikään trollaava nimimerkkifeikki olekaan, kuten joillekin muille vähän vakiintuneemmille nimmareille on aiemmin käynyt.
  
  7. helmikuuta 2009 21:49:53

Nimi : auttava käsi
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : No niin, kannoin juuri oman pienen korteni kekoon ja valaisin ystävilleni mistä kaikesta on kysymys.
Eli laitoin uudesta Ulkomaalaislakiesityksestä faktaa menemään niille ystävilleni jotka saattavat kulkea laput silmillä.

Ja vaikkei viesti menisikään perille niin tuntuu ainakin hyvältä että on edes tehnyt jotain sen eteen ettei maahanmuuttotilanne ryöstäytyisi käsistä...
  
  7. helmikuuta 2009 21:54:46

Nimi : lobbaaja lännestä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Terve Jussi,

Kaiken kaikkiaan sinulta hyvä esitys tuossa pressiklubissa. Varsinkin kun ottaa huomioon millaisessa seurassa sait olla. Ainoastaan yksi paha moka sinulta pääsi siinä lopussa leif:lle kun heitit jotain "usko sinä kommunismiin" tai jotain siihen suuntaan. En nyt suoraan sanatarkkaa lainausta muista, mutta ymmärrät varmaan mitä tarkoitan. Viimeisen kolmen vuoden aikana olen yrittänyt lobata ajatusmaailmaasi Hellsinkiläisille ystävilleni ja ainakin 5 heistä on myöntänyt yksityisesti että äänesti sinua. Espoon puolella sinulla olisikin se 50 äänestäjää pelkästään minun tutuista ja varmasti monta muutakin ;). Seuraavaan paitaerään ideana, etupuolelle isolla teksti VHM / VHN ja taakse teksti: "Olenko siis paha luiskaotsainen Rasisti?"
  
  7. helmikuuta 2009 21:58:23

Nimi : Vihelm Holmsten
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Pressiklubia rotutohtorille, oli kyllä ihan odotetun kaltainen. Snellman nyt yritti ja tunnisti että Hesari valehtelee korkeampien periaatteiden ja kansanvalistuksen vuoksi. Nyt se on siis kuultu.

Aika helmi show, vaikka asiaa nyt ei käsiteltykään niin paljoa.

Leif Salmén Halla-aholle: "Etkö sinä osaa hillitä itseäsi?"

Lefa meni hapoille...

Salmén: "Sinä ratsastat pelolla ja vihalla",

Halla-aho: "Ratsasta sinä kommunismilla".

Ja esiintymään ei opi kuin esiintymällä, eli kokemus karaisee.
  
  7. helmikuuta 2009 22:09:10

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : YLE sitten viittasi kintaalla lain määrittämälle velvollisuudelleen puolueettomasta uutisoinnista.

Eihän tämä Repo-radiolle ennennäkemätöntä ole. Oikein jaksaa ihmetellä tuota YLEn sinivalkoista teemaa nettisivuilla ja uutislähetyksissä, punakeltainen sen pitäisi olla.

"Puolueen näköradio" hymyilytti joskus, mutta tottahan se on.
  
  7. helmikuuta 2009 22:09:19

Nimi : Mesikämmen
  
Viesti : Halla-aho on niin sekaisin olevan näköinen että ihmettelen miten hän on pystynyt pitämään yllä kulissiavioliittoaan.

Blogit alkoivat lasten syntyessä, joten otaksun että perhe-elämän paineet saivat raivon kasvamaan joka purkautui tavalla, jonka kuvittelee tuottavan mielipahaa deluusioissaan rakentamalleen 'viholliselle' Surullista on se että tuo 'vihollinen' on vain Halla-ahon omassa päässä.

Halla-ahon viha kokee transferenssin suuntautuessaan maahanmuuttajiin vaikka todellinen vihan kohde ovat hänet torjuneet vihertävät opiskelijatytöt ja muu hänen vihollisikseen kuvittelema 'epä-älymystö' joka ei vain tajua.
  
  7. helmikuuta 2009 22:17:50

Nimi : kaukasialainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-Aho saa ääneni, Salmen on täysin jäissä ajatustoiminnan kannalta. Kaveri elää jossain 60 - 70-luvulla, ei mitään haisua nykymaailman menosta. Ääneni menee Halla-AHolle.
  
  7. helmikuuta 2009 22:18:22

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No niin, tuo oli oikeastaan vieläkin rankempi juttu kuin eilinen Pressiklubi. Ei jumalauta Ylen pääuutislähetyksessä sentään voi moista tuubaa estoitta suoltaa.

YLE:n uutistoimitus & toimittaja Jyri Rantala ovat nyt velkaa anteeksipyynnön, joka on esitettävä pääuutisissa huomenna sunnuntaina.
  
  7. helmikuuta 2009 22:21:33

Nimi : Richard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ongelma Halla-ahon ja Eurovaalien, ja perussuomalaisten kanssa yleensa, lienee se etta maahanmuuttoasioista linja lienee samansuuntainen, mutta Soinin muu agenda ei valttamatta toimi. Vai miten on?

Soini vaatii kaikilta eurovaaliehdokkailtaan EU-vastaisuutta. Mika on Halla-ahon kanta tähän?

Itse olen samoilla linjoilla Halla-ahon kanssa maahanmuuttopolitiikassa, mutta kuulun ehdottomasti EU:n kannattajiin (joskin sen osalta kannatan myos tiukkaa linjaa uusien jäsenien kelpoisuuden, sekä kaikkien EU-maiden velkaantuneisuuden osalta).

Olisi mielenkiintoista tietää Halla-ahon linja, jos hän ehdolle asettuu.
  
  7. helmikuuta 2009 22:24:36

Nimi : PolitrukkienViimeinenTaistoEnnenKuolemaa
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ironista, Stalinistipolitrukki Salmen kehui SaudiArabiaa pressiklubissa ja samana iltana Mtv3 iltauutisissa todettiin länsimaiden kritisoivan saudien ihmisoikeustilannetta.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/02/795684

Loistava loppuveto Jussilta: Ratsasta sinä kommunismilla.

Tosin Salmen olisi voinut ratsastaa aivan yhtä hyvin vaikka oikealla kommunistilla, Stalinilla.
  
  7. helmikuuta 2009 22:25:41


guestbook © freebok.net