Pääsivu Viestit 113551-113575

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Perussuomalaiset nimesi viisi ehdokasta EU-vaaleihin:

PS:n kotisivut

Vielä jännitetään, onko Jussi ehdokkaiden joukossa. Itse veikkaan, että on.

Tuossa jutussa kerrotaan myös vaaliliitosta Kristillisdemokraattien kanssa. KD on perinteisesti liittoutunut vaaleissa itseään suurempien puolueiden kanssa ja saanut ehdokkaitaan läpi äänten keskittämisen avulla.
  
  7. helmikuuta 2009 17:21:37

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No näkeehän tuon ettei ainakaan noiden 5 joukossa ole, mitäs jännittämistä siinä on?
  
  7. helmikuuta 2009 17:24:34

Nimi : Lemon juice glycerine
  
Viesti : Jussi heiveröisellä piipittämisellään ja "saisinko puheenvuoron"-aneluinaan ei tehnyt minuun vaikutusta Pressiklubissa.

Ei sen puoleen, asetelma oli epätasaväkinen 3 vs. 1 ja asiakeskustelu loisti poissaolollaan.

En ymmärrä miksi täälläkin 50+ kommenttia ylistää Jussin esiintymistä, vaikka se silminnähtävästi ja korvillakuultavasti oli sitä luokkaa, että miehen olisi syytä pitäytyä vain bloggaamisessa, kun ei osaa puoliaan pitää televisiossa. Jos ei omaa puoltaan pidä, kuinka sitten meidän taviskansalaisten? Kysyn vaan.
  
  7. helmikuuta 2009 17:26:49

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "No näkeehän tuon ettei ainakaan noiden 5 joukossa ole, mitäs jännittämistä siinä on?"

Puoluehallitus nimeää loput viisi ehdokasta myöhemmin. Koska Jussi ei ole puolueen jäsen, ei ole yllättävää, että hän ei ole viiden ensimmäisen nimetyn joukossa.
  
  7. helmikuuta 2009 17:30:42

Nimi : Tuunari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sinun esiintyminen pressiklubissa oli erinomaista. En yhtään ihmettelisi jos ohittaisit tai nousisit samaan tasoon kuin soini julkisessa esiintymisessä.

Toivon että olisit EU vaaleissa mukana niin nähtäisiin sinun koko maan suosio.
  
  7. helmikuuta 2009 17:36:37

Nimi : Paul R
  
Viesti : Jussi ON taviskansalainen media-alan ammattilaisten joukossa. Siita paremmaksi pistamaan omalla nimella ja naamalla..
  
  7. helmikuuta 2009 17:36:47

Nimi : Lemon juice glycerine
  
Viesti : "Jussi ON taviskansalainen media-alan ammattilaisten joukossa. Siita paremmaksi pistamaan omalla nimella ja naamalla.."

Vaan eipä ole enää tavis kun on politiikassa noinkin aktiivisesti mukana.

Mitä tulee Jussin kansanedustaja/euromeppi/pääministeri tai pressahaaveisiin, niin antaa miehen yrittää, itsepä itsensä naurettavaksi tekee. Ellei mene jonnekin esiintymistaitokursseille ja hanki hiukan enemmän itsevarmuutta esiintymiseensä. Samaa kastia Lahtisen kanssa ulosantinsa suhteen, varovaista, mitäänsanomatonta ja pelkurimaista.

Toki hillitty tyyli on hyvä, en aja mitään Salmenin kaltaista öyhötystä takaa, mutta tosi mies ei pyydä kunnioitusta itselleen vaan ottaa sen haltuunsa määrätietoisesti.
  
  7. helmikuuta 2009 17:41:49

Nimi : Tiedostaja
  
Viesti : Kuuntelin eilen autoradiosta keskustelua maahanmuutosta, n. klo 15-16. Toimittaja haastatteli erästä Bangladeshista n. 20 vuotta sitten tullutta maahanmuuttajaa, joka muistini mukaan työskenteli jossain Turun maahanmuuttajia kotouttavassa elimessä.

Kuten arvata saattaa, toimittaja jo haastattelun alussa yritti rasistikortin avulla provosoida haastateltavansa puhumaan suunsa puhtaaksi, huonolla menestyksellä. Toimittaja jatkoi "haastatteluaan" ja kertoi, mitenkä työnantajat torjuvat värilliset ihmiset työhönottohaastattelussa jo alkuunsa, vetoamalla kaikenlaisiin tekosyihin, kuten esimerkiksi kielitaitovaatimuksiin. Jne.

"Haastattelun" loppupuolella toimittaja sitten esitti mielenkiintoisen epäjohdonmukaisen kysymyksen. Muistikuvani mukaan se meni jotenkin näin: "No miltä se nyt tuntuu, kun muutaman vuoden kuluttua sinua vastaan tulee kadulla siististi pukeutunut maahanmuuttaja, jota sinä aikoinaan autoit, ja nyt hän on jo jonkin yrityksen toimitusjohtajana?"

Heikosti ovat Komsomolin propagandaopit menneet YLE:n toimittajien päihin, jos he eivät parempaan pysty. Tämä ei ole yhtään sen laadukkaampaa monikulttuurisuuden ylistämistä, mihin tässäkin vieraskirjassa hihhulikastin edustajina esiintyneet maahanmuuttokriittisten jalkoväleihin keskittyneet trollit ovat kyenneet.

Asiasta toiseen: Mielestäni Pressiklubin Saska Saarikoski ja Leif Salmen olisi voitu aivan hyvin korvata kahdella räksyttävällä rakkikoiralla. Paljon melua, mutta ei mitään järkevää asiaa. No, hyvä näin, Jussi keräsi pisteet.
  
  7. helmikuuta 2009 17:49:38

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onkohan Lefa Salmen nykyään piilohalla-aholainen ja piiloperussuomalainen? Minusta hän onnistui erinomaisesti lisäämään Halla-ahon ja samalla persujen kannatusta.
  
  7. helmikuuta 2009 17:52:56

Nimi : cricket
  
Viesti : Jussi jankkasi ja jankkasi kuin henkisesti vähäosainen. Miehen ajatuksista ei saanut mitään selvää, mitä ajaa, mitä puolustaa, millä sen perustelee. Meni lukkoon kun ajettiin ulos turvallisesta hiekkalaatikostaan. Sujuva ajattelu puuttuu täysin. Hajanaisia ajatuksia, paniikissa suusta päästettyjä sammakoita.

Milloin muuten tohtorinväitöskirjoja on cpeille annettu.
  
  7. helmikuuta 2009 18:01:35

Nimi : Paul R
  
Viesti : Lempi MEPiltani on uusi taltiointi tuubissa. Minulta ei linkitys onnistu. Tuota Anti-EU puolueen UKIP:n PJ:n esiintymista on aina virkistavaa seurata tunkkaisten eurokraattien vastapainoksi. Youtube - Nigel Farage warns of euro meltdown
  
  7. helmikuuta 2009 18:26:35

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jotenkin heikkolahjainen tämä englanninkielisiä (teknisesti ottaen, vaikka kielitaito ei selvästi hallussa ole) nimimerkkejä vaihteleva trolli. Koettaisit nyt vähän tsempata tai vaihtaa levyä. Vai ottiko niin koville, että Jussi klaaa myös TV-esiintymiset? :)
  
  7. helmikuuta 2009 18:26:48

Nimi : JP
  
Viesti : Minulla kävi sama mielessä. Että Lefa saattaisi olla meikäläinen agentti. Nukkuva solu aktivoitui..
  
  7. helmikuuta 2009 18:34:03

Nimi : Jepjep
  
Viesti : klaaa = klaaraa, lauseen merkityksen totaalisesti kadottava typo edellä.
  
  7. helmikuuta 2009 18:34:17

Nimi : Richard
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä TV-haastattelu - tai ei se tosin mikään haastattelu ollut, vaan lähinnä tökerö yritys provosoida.

Oletan että kokoonpano oli tässä mielessä tarkkaan harkittu.

Jussi piti coolin lähes koko ajan hyvin. Hyvän kirjoittelun lisäksi ihan hyvä esiintymistaito. Tämän asian osalta korostuu entisestään, että esiintyminen on rauhallista ja kiihkotonta. Muutama huokaisu ja katse kertoivat tosin loistavasti mita mieltä Jussi oli Salmenin tökeröistä letkautuksista.

YLE, HS, Keskusta, SDP ja Vihreät ovat ongelmissa. Ensin he yrittivät vaientaa keskustelun, mutta internetia ei ainakaan toistaiseksi ole onnistuttu vaientaa.

Sitten he yrittivät rasisti-luuseri-korttia, joka vain toi asian enemmän tapetille ja sai ihmiset kiinnostumaan, eli ottamaan asioista selvää. Tämän jälkeen rasisti-kortin nostajat saivat kansan vihat omaan nilkaan.

Nyt ihmettelevät mitä pitäsi tehdä.

Hienoa. Demokratian voitto.

Onnea jatkoon. Tämä ura jatkuu vielä pitkälle.

En ole persu. En ole koskaan äänestänyt persuja, mutta jatkossa todennäköisesti äänestän, koko tämän media-farssin, ja toisaalta tärkeän asian takia.
  
  7. helmikuuta 2009 18:43:08

Nimi : vellihousu
Kotisivu : Muumilimu kaatui !!!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : 27939 Astrid thorsin ideoima uusi ulkomaalaislaki hylättävä! Politiikka 09.12.2008
27932 Muumilimu 1,5 litran pulloihin! Viihde 28.07.2006

NYT VIIMEIN.

Hitaaksi on käynyt allekirjoitustahti
  
  7. helmikuuta 2009 18:43:52

Nimi : Hannu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katsoin juuri viimeisen Pressiklubin Yle Areenalta. Pärjäsit hyvin ja varsinkin Salmen nolasi itsensä. Tsemppiä!
  
  7. helmikuuta 2009 19:07:17

Nimi : Anon
  
Viesti : Onneksi olkoon vaan selviämisestä pressiklubin haastattelusta (hyvä etteivät sentään käsiksi käyneet).

Harmi, että itse asia jäi vähän toissijaiseksi, mutta vastapuoli kyllä nolasi itsensä täydellisesti. Pisteet kotiin. Toivottavasti tulevaisuudessa saat mahdollisuuden oikeaan keskusteluunkin.
  
  7. helmikuuta 2009 19:17:56

Nimi : stadin gimma
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Gifu; Katselin pressiklupin tossa tallenteelta uudelleen, ja esitin mielessäni hiljaisen huokauksen taivaan isälle: "Rakas Jumala, anna meille viellä tuhat Halla-ahoa. 7. helmikuuta 2009 11:00:35"
--------------------------

Aiheellinen rukousaihe :)

Monikulttuuriuskonto on kuin lumous, joka sokaisee sinänsä järkevänkin ihmisen. Tämän taikuuden murtamiseen auttaa rukous.
  
  7. helmikuuta 2009 19:36:37

Nimi : Lefa
  
Viesti : Näin unta kommunismista ja Joe-sedästä. Juuri ennen heräämistäni Fasisti suuteli minua ja otti mukaansa uuteen maailmaan. Olikohan se Halla-aho? Harakka kaakatti taustalla, Saarikoski ja Snellman kirjoittivat kirjojaan ja raporttia aktista himokkaat suunsa raollaan.
  
  7. helmikuuta 2009 19:50:03

Nimi : Toni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jussi jankkasi ja jankkasi kuin henkisesti vähäosainen. Miehen ajatuksista ei saanut mitään selvää, mitä ajaa, mitä puolustaa, millä sen perustelee. Meni lukkoon kun ajettiin ulos turvallisesta hiekkalaatikostaan. Sujuva ajattelu puuttuu täysin. Hajanaisia ajatuksia, paniikissa suusta päästettyjä sammakoita.

Milloin muuten tohtorinväitöskirjoja on cpeille annettu."

Sinulla on hyvä käsitys akateemisesta maailmasta. Luulet siis, että tohtorin arvo tarkoittaa sitä, jollekin on annettu väitöskirja...Dille mikä dille.

  
  7. helmikuuta 2009 20:04:45

Nimi : Tulituki
  
Viesti : "Toivottavasti tulevaisuudessa saat mahdollisuuden oikeaan keskusteluunkin."

Ensin kutsutaan ohjelmaan vieraaksi keskustelemaan asioista ja sitten ei anneta suunvuoroa. Tosi moukkamaista käytöstä kolmelta kommunistilta. Halla-aho oli ainoa herrasmies. Kyllä nauratti se "ratsasta sinä kommunismilla"! :)

  
  7. helmikuuta 2009 20:28:28

Nimi : Philips
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uskomatonta. "säälittävä ja surullinen hahmo" Ei tuo ole mitään keskustelua. Matti Nykänen on säälittävä ja surullinen hahmo ollut, mutta en usko että tuo herra sitä hänelle sanoisi, koska sehän olisi huonoa käytöstä.
  
  7. helmikuuta 2009 20:31:10

Nimi : fgh
  
Viesti : Onko Halla-ahon kriitikoilta tullut tänne pressiklubin tiimoilta YHTÄÄN kritiikkiä itse asioihin, joita Halla-aho ohjelmassa puhui, vai kohdistuuko kaikki kitinä esiintymistyyliin?
  
  7. helmikuuta 2009 20:34:54

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Äänestin persuja kunnallisvaaleissa ja ehdokas meni läpi. Ennen äänestin vihreitä/vasureita ennekuin tajusin että ne on nykysin pelkkää fuulaa. Aioin äänestää maahanmuuttoasioiden vuoksi persuja myös tulevaisuudessa. Nyt en äänestä. Kiitos Timo Soinin ja vaaliliiton kristillisten kanssa. Mikäli Jussi pääsee eurovaaliehdokkaaksi saatan harkitan hänen äänestämistään, sillä todnäk menee läpi eikä ääni päätyisi kristillisten plakkariin. Myöskin Soinin tunnustama katolilaisuus syljettää miltei yhtä pahasti kuin islam.
  
  7. helmikuuta 2009 20:38:06


guestbook © freebok.net