Pääsivu Viestit 113526-113550

Nimi : Joni Välimaa
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Äänestin jo.

Minä haluaisin tietää, miten Salmenin Lefa eheytyy stalinismista, koska hän kertoo olevansa entinen stalinisti, niin pakkohan siitä on eheytyä.
  
  7. helmikuuta 2009 13:26:03

Nimi : Tiedoksi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ihan hauska kolumni Laitiselta. Hyvää lauantaita nuivisteille!

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/
  
  7. helmikuuta 2009 13:32:19

Nimi : Koti-Isä, tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muslimien ghettoutuminen on täysin totta. Valtaosa mamuista haluaa erottautua Suomen yhteiskunnasta. Kuitenkin haluvat että heitä kohdellaan tasavertaisesti Suomalaisten kanssa. Kotoutukseen kylvettävät voimavarat menevät suureltaosin täysin hukkaan, kun kotutettavat halua kotouta. Mamut haluvat luoda ympärilleen tutun ympäristön tapoineen ja kulttuureineen. Hassua on kuitenkin se, että mamut, eli pakolaiset, ovat lähteneet pakoon sotaa, väkivaltaa, sortoa ja mihin maahan ovatkin "kotouteeneet" alkaa samanlainen tora ja epäsopu isäntämaassa...

Tosiasiassa nämä pakolaiset eivät koskaan tule osaksi Suomenknsaa koska eivät sitä halua. Miksi väkisin Vanhasen "Barrikaadi mamuijen puolesta" puolue ja Thors väen väkisn haluavat tuhlata Valtion verovaroja kansan ja mamujen tahtoa vastaan.
  
  7. helmikuuta 2009 13:58:35

Nimi : Suomitalonrenki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kylläpäs pressiklubissa Saska Saarikosken ja Leif Salmén jutut olivat onnettomia. Samaa vanhaa jauhantaa ei mitään uutta asiaa. Epätoivoista julkisuuden hakua.
  
  7. helmikuuta 2009 14:04:37

Nimi : Timo
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Usein esitetään vaatimus, että maltillisten muslimien tulisi selkeästi sanoutua irti fundamentalismista ja terrorismista. Eilisessä Pressiklubissa Halla-ahoa syytettiin fasistiksi ja ties miksi. Mielestäni Jussi voisi seuraavassa kirjoituksessaan selkeästi kertoa mikä on hänen suhteensa fasismiin sekä mahdollisesti sanoutua irti siitä. Eipä jäisi kenellekkään epäselväksi kenen joukoissa JHa seisoo.
  
  7. helmikuuta 2009 14:38:25

Nimi : jellona
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : On käsittämätöntä että lefan ja vihersossutaistolaisten stalinismi on poliittisesti hyväksyttävää vaikka stalin tapatti miljoonia.

On paradoksaalista että stalinismin edustaja heiluttaa suvaitsevaisuuslippua ja syyttelee milloin miksikin. Stalinin "puhdistuksista" on havaittavissa selvästi etnistä vainoa.

On käsittämätöntä että afrikkalainen etnisyys on rikaste vaikka Suomi on etnisesti huomattavasti pienempi ryhmä kuin esim. somalia.
Saksalainen tuktimus arvelee että tällä menolla viimeinen blondi katoaa planeetaltamme vuonna 2202. Eikö tämä ole huolestuttavaa?

On merkillistä että ghettoutuminen ja maahanmuuttajien keskittyminen omiin kaupunginosiin ja kortteleihin on arka asia. Yhtä käsittämätöntä on se että mamujen integroitumisen ongelmat ovat aina Suomalaisten syytä ja asian käsittely tabu.

Kun puhutaan pienistäkin palkkojen tai sosiaalimenojen korotuksista sanotaan että kysessä on huomattavat summat, pienistä puroista syntyy suuri joki. Maahanmuuttajien aiheuttamista "pienistä" menoista ei jostain kumman syystä synny mitään kuluja?

Selvästi havaittavissa on ilmiö jossa suvaitsevaiset ovat alkaneet pommittaa aggressiivista ja alatyylistä vihakommenttia enenevissä määrin mm. tänne blogiin.

Onko alkanut syntyä rakoilua suvaitsevaisten armeijaan? Vai mistä suvaitsevaiston vihan yltyminen johtuu?

Ei mene enää kauaa kun maahanmuuttokriittiset joutuvat vihahyökkäysten ja väkivallan kohteiksi...
  
  7. helmikuuta 2009 14:42:25

Nimi : Eurooppalainen
Kotisivu : http://www.evl.fi/kkh/kuo/klk/uu/islam2.htm
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Ettei vain takerruttaisi kulloinkin sattuneeseen mediatapahtumaan ehdotan, että haette tukea sieltä missä sitä todella on.

Ainakin Suomen evankelisluterilainen kirkko tukee Jussia 100%.

Nyt vain kysymys kuuluu miten kirkko käsittää ja ottaa vastuun Suomeen muuttavasta ja asuvasta muslimiväestöstä lähetystyön kenttänä.
  
  7. helmikuuta 2009 14:49:08

Nimi : Harri
  
Viesti : Jos tarvitset tukea, melkein mihin, niin tuut saamaan. Kantasi on todella Suomi- ystävällinen, oon oikein odottanut kaltaistasi mielipiteen ilmaisijaa....Kiitos, että oot olemassa
  
  7. helmikuuta 2009 14:52:14

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Edelleen kyllä ihmetyttää ehkä eniten tuossa eilisessä Pressiklubissa se, miten kumman hampaaton ja kömpelö Saarikoski oli. Hänellä ei oikein tuntunut olevan kykyä avata mitään asiaa, vaan lähti sitten aina innosta hihkuen komppaamaan muita "jahtaajia". Ja tuo on sitten Hesarin kulttuuriosaston esimies? Sukunimen vai entisen vaimonko "ansiosta"?
  
  7. helmikuuta 2009 14:54:08

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onnitteluni Jussille hienosta esiintymisestä eilen, vaikka keskustelu olikin maahanmuuton sijaan Jussin henkilöä koskeva.

Onko koskaan yhdestä 10 minuuttia kestäneestä poliittiseksi tarkoitetusta ajankohtaislähetyksestä syntynyt tällainen keskustelu ympäri netin?

Ei ole. Hommalle^^^^ on valtava kysyntä.

Selailin tuossa eri keskustelupalstoja. Yhteenveto vasta-argumenteista: värillinen nahka estää työnsaamisen ennakkoluulojen vuoksi, hallitsemattoman maahanmuuton vastustaminen on rasismia, kotouttaminen ratkaisee kaikki, maahanmuutto ei ole vielä Suomessa ongelma, suomen kielen osaaminen on Suomessa turhaa ja meillä on moraalinen vastuu.

Hyvin menee. Vihervasemmisto on täydellisessä paniikissa. Leif Salmen oli eilen erinomainen konkreettisena esimerkkinä.
  
  7. helmikuuta 2009 15:02:27

Nimi : VanDerVaart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vi**u mutta tuo Salmen on tyhmä. Ei juurikaan muuta kommentoitavaa.
  
  7. helmikuuta 2009 15:04:56

Nimi : Esa P
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Kovasti kävivät Pressiklubissa kimppuusi, mutta pärjäsit hyvin. Tony Halme oli samanlaisessa tilanteessa jossain ohjelmassa päästyään eduskuntaan 2003, pärjäsit paremmin.
  
  7. helmikuuta 2009 15:07:59

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "mistä suvaitsevaiston vihan yltyminen johtuu?"
Eiköhän se ole ihan luonnollista, kun kukkahattujen pyhä arvo monikultturismi kyseenalaistetaan julkisesti. Kun aamiaispöydässä meinaa tukehtua aamiaismüsliin paikallislehden avattuaan, ja kun Ylenkin kanavilta hyppää olohuoneeseen joku Halla-aho, niin kamalaltahan se varmaan tuntuu. Nyt kannattaisi perustaa vertaistukiryhmiä ja 24h kriisipuhelin pahimpia shokkitiloja hoitamaan. Veikkaanpa, etteivät läheskään kaikki antimokutuksen kohteeksi joutuneet palaa entiselleen pitkälliselläkään terapialla.
  
  7. helmikuuta 2009 15:12:18

Nimi : Tiedostaja
  
Viesti : Miksi eri yhteyksissä suvaitsevaiset aina korostavat sitä seikkaa, että maailmassa on myös maltillisia muslimeja? Senkö takia, että he olettavat maailmassa olevan paljon myös maltittomia muslimeja? Sitähän maltillisuus -sanan käyttö mielestäni sen käyttäjistä imlikoi. Miksi suvaitsevaisina itseään pitävät katsovat olevan aiheellista korostaa sitä seikkaa, että maailmasta löytyy myös fiksuja muslimeja?

Onko kukaan kuullut puhuttavan maltillisista suomalaisista? Miksei? Senkö takia, että suomalaisten joukossa ei ole maltittomia suomalaisia? Kyllä minä ainakin ja varmaan moni muukin tuntee useitakin maltittomia suomalaisia, nähtiinhän niitä eilen jopa television pressiklubissa. Siitä huolimatta kukaan ei puhu maltillisista suomalaisista.

Maltittomien ihmisten suuri lukumääräkö on syynä siihen, että on tarpeen korostaa sitä seikkaa, että myös maltillisia ihmisiä löytyy? Jos ei, niin mikä sitten?

Entä, onko olemassa maltillisia stalinisteja? Onko olemassa suvaitsevaisia stalinisteja? Aikoinaan näitä ainakin pyrittiin stalinistisen eugeniikan keinoin luomaan: ihmisiä, jotka olisivat olleet onnellisia siitä, että heitä orjuutetaan.
  
  7. helmikuuta 2009 15:25:54

Nimi : Arto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Tervehdys!

Tulipahan katsottua tuo Pressiklubi. Jussi pärjäsi mielestäni loistavasti, jotenkin varmemmin kuin aiemmissa haastatteluissa. Se oli myös mahtavaa kun hän puolusti itseään tyylikkäästi sitä Salménia vastaan. En tunne miestä entuudestaan, mutta ihmeen agressiivisesti hän hyökkäsi Halliksen kimppuun. Lieneekö stalinismi mädättänyt aivot?

Se tutkija oli myös vähän hassu. Biologisten tosiasioiden (tarkoitan lähinnä rotujen välistä älykkyyseroa) kertominen on siis rasismia. Miksi ihmeessä? En tunne ketään, jolle se olisi jokin ongelma, että aasialaiset ovat keskimäärin meitä valkkareita älykkäämpiä.

Homma on todellakin nousussa. Tsemppiä!
  
  7. helmikuuta 2009 15:26:34

Nimi : Entinen Stalinisti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
http://www.youtube.com/watch?v=MJq_I7A-K6Q
  
  7. helmikuuta 2009 15:43:19

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Valtaosa natseista oli maltillisia. Kas kun tätä ei korosteta natseista puhuttaessa. Aate kuin aate, niin ainahan se etenee niiden aktiivien vähemmän "maltillisten" tahtipuikon mukaan. Niin muzlimiudessa, nazismissa kuin kommunizmumissakin.
  
  7. helmikuuta 2009 15:45:44

Nimi : Leif Taistolainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Voin kuvitella kuinka joku seisoo suihkussa ja lauleskelee taistolaisia laulujaan. Pikku pioneeri. Ei kai se ikinä vaan opi. Heti kun sama piru... rupi kutittamaan niin ei kun raapimaan. Heh...
  
  7. helmikuuta 2009 16:09:56

Nimi : Sami
  
Viesti : Samaa mieltä Octaviuksen kanssa! Nuivistamani Elämäni Rakkauden kanssa seurasimme keskustelua täysin samalla tunteiden palollaa, kuin lätkämaajoukkueemme taistelua olympiakullasta! Hienoa Jussi!! Ja väittävät, että politiikka on tylsää.
  
  7. helmikuuta 2009 16:24:47

Nimi : Koti-Isä, tku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho teksi varmasti vaikutuksen kaikkiin vähänkään omilla-aivoilla ajattelviin TV katsojiin. Minusta koko haastattelu oli absurdi ja täysin provokatiivinen ilman mitään järkeä. Kaikki mielipiteet ja vastaukset Halla-aholta kysymyksiin olivat joko rasistisia tai fasistisia. Keskusetele siinä sitten.
Stalinistit, Pravada Jumala ja kommari juutalainen, olivat puolustamassa diktatuuria ei maahanmuuttajia.
  
  7. helmikuuta 2009 16:28:04

Nimi : Ristoh
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Jussin pelotevaikutus varmasti nousi Pressiklubin myötä hurjasti vastapuolen silmissä! Itsekin olen saanut muiden puheista käsityksen, että Jussi ei muka pärjää muissa kuin kirjoitetuissa väittelyissä. Hyvin se Jussi silti vaan hoiti tuonkin räksyttävän rakkilauman hyökkäyksen!
  
  7. helmikuuta 2009 16:28:50

Nimi : Ride
  
Viesti : Aivan uskomatonta! Kutsutaan Halla-aho keskustelemaan maahanmuutosta ja sitten käydäänkin kolmen miehen voimin ivaamaan häntä henkilönä. Salmenkin ilmeisesti kuvittelee, että huutamalla se viisaus kasvaa. Jussi Halla-ahosta erittäin positiivinen kuva ohjelman perusteella ja tsemppiä jatkoon. Näistä toisista, ohjelman kolmen koplasta taas, heidänkö " mediahenkilöinä" olisi tarkoitus kansaa valistaa. Uskomattoman törkeää käytöstä.
  
  7. helmikuuta 2009 16:45:07

Nimi : Hippo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos esiintymisestä Pressiklubissa! Tulos oli hyvä ottaen huomioon kolminkertaisen ylivoiman ja päälle huutamisen. Nyt on todistettu, että yksi Jussi vastaa kevyesti kolmea mokuttajaa.
  
  7. helmikuuta 2009 16:47:52

Nimi : Axl
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ilmapiiri on muuttumassa. Tämä -60 -lukulainen sukupolvi alkaa väistymään ja eläköitymään. Osa heistä oli stalinisteja mutta ei kaikki. En edes näe entisiä stallareita mitenkään pahimpana asiallisen maahanmuuttokeskustelun sabotoijina vaan niitä jotka vieläkin roikkuvat eräänlaisessa aatteettomuudessa. Heillä kun ei ole mitään ideologiaa mikä pitäisi myöntää olevan toimimaton tai mennyttä. Tällainen yksilö(poliittisesta kannastaan riippumatta)häilyy omien tunneperäisten empatioiden käskyttämänä ja alkaa roiskimaan asiattomuuksia siellä missä pitäisi kommunikoida, avata silmät faktoille ja ympäröivälle maailmalle. On hyvin vaikea luopua vääränlaisesta idealismista jos koko persoonallisuus ja ura on sen varaan rakentunut.
  
  7. helmikuuta 2009 16:59:41

Nimi : DuPont
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi esiintyi mielestään erittäin asiallisesti pressiklubissa. Keskustelu oli pääosin jankkaamista ja keskittyi näihin iänikuisiin raiskauskommentteihin, mutta siitä saa syyttää lähinnä Salmenia, joka antoi itsestään täysin idioottimaisen kuvan.

Hyvää mainosta hommalle.
  
  7. helmikuuta 2009 17:11:33


guestbook © freebok.net