Pääsivu Viestit 113501-113525

Nimi : metsuri
  
Viesti : Höyrytkää vaan täällä isänne perseestä maailmaan tulleet kummajaiset. Maahanmuuttopolitiikkaan teidän, yhden lihavan opettajan ja persoonallisuushäiriöisen pikkupojan mielipiteillä ei ole mitään vaikutusta!

  
  7. helmikuuta 2009 11:02:43

Nimi : Kone
  
Viesti : Pressiklubi radiosta taustaäänenä tänä aamuna; mitäs kummaa, joku puhuu jotain järkevää, herätys! Hyvä Jussi Halla-Aho, erinomainen argumentointi kimppuun käyvien sekoilijoiden paineessa.
  
  7. helmikuuta 2009 11:03:32

Nimi : K
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : parempiakin on pian tarjolla.

Show, joka muistutti tarhaikäisten riitaa. Poliittisiakin keskusteluja tulee vielä tulevaisuudessa.

Median on pakko ryhdistäytyä kun henkilöön menevät julkiset herjaukset (Fasisti!) alkavat todella kyllästyttämään ja oikeudessa niistä vaaditaan isoja korvauksia.
  
  7. helmikuuta 2009 11:04:22

Nimi : X
  
Viesti : Kylläpä nyt vaalikarja juhlii! Oli niin upea esilletulo eilen telkkarissa! Hermot oli kunnossa Filosofilla! 6-0 vei Tohtori pisteet kotiin!

(Jussi Halla-aho: mene pätevälle psykiatrille. Sinulla tuntuu olevan ratkeamispiste lähellä, tuo viha tappaa sinut. Olet kolmen lapsen isä. Lapsi tarvitsee ensisijaisesti isän, joka haluaa keskittyä häneen, ei KuKluxKlaanin filosofiaan. Jusa, uskoisin, että vaikkapa SSRI-lääkitys voisi rentouttaa, ei olisi enää niin suurta tarvetta tunkea telkkariin naama laikukkaana äiväämään, ehkä. Ymmärrän kyllä, että lapsiperheen elämä on kuormittavaa, mutta että noinko koville se ottaa? Keskity olennaiseen.)

Luuleeko vaalikarja nyt, että olette itsekin yhtä Oppineita kuin Tohtori? Kuten olitte aiemmin yhtä vahvoja kuin Tony? Kunnes ilmeni, että Tonyhan olikin heikko ja poloinen, eläkeukko. Onko näin? Ainakin pienituloiset leikkivät olevansa osa menestyjien joukkoa äänestäessään Kokoomusta? Mitä vastaa tähän Jakomäki?
  
  7. helmikuuta 2009 11:09:51

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pressiklubi oli ns.Viimeinen niitti tähän rasistien arkkuun.Kun eduskuntavaaleihinkaan mennessä Suomessa ei ole varmasti esiintynyt mitään suurempia maahanmuutosta aiheutuneita ongelmia niin koko homma kaatuu.Jussi ei pääse läpi eduskuntavaaleissa ja siitä uskallan lyödä jo nyt vaikka mistä vetoa.
  
  7. helmikuuta 2009 11:19:15

Nimi : fiffa
  
Viesti : Mistä määrästä Pirjo lyödään vetoa?
  
  7. helmikuuta 2009 11:25:15

Nimi : P
  
Viesti : "Tuli vaan mieleen, että mitäköhän se Tehtaankadun homo on nykyään mieltä tästä kaikesta. Kaverihan on tavallaan julkkis."

Varmasti Njet-liite kaivaa anoniimina esiintyvän "Tehtaankadun homon syvähaastatteluunsa" kertomaan Jussin kieltäytymisen suuseksiehdotuksesta kadulla aiheuttaneen hänell masennusta ja pelkotiloja..

Lisää "syntitaakkaa" valtakunnan belsebubin niskaan. Uskoisin näin käyvän. Median pohjakosketusta emme ole vielä nähneet. Se tulee jonkin verran tuon "Tetaankadun homonhaastattelun jälkeen" ? ;)


  
  7. helmikuuta 2009 11:37:09

Nimi : Vakionimimerkki
  
Viesti : Leif Salmen oli aivan seko. Entinen kommunismi ihannoi Amerikkaa, ja sen upeata maahanmuuttoa.

Salmen ei ehkä enää muista, että alkuperäiskansat tapettiin käytännössä sukupuuttoon maahanmuuton seurauksena. Sama on käymässä Euroopassa jahka 100 vuotta tätä menoa vielä mennään.
  
  7. helmikuuta 2009 11:39:11

Nimi : jmk
  
Viesti : Mistä määrästä Pirjo lyödään vetoa?

"Pirjolla" taitaa olla vielä ne edellisetkin hatulliset syömättä, joten tuskin hän tälläkään kertaa pitäisi vetoaan.
  
  7. helmikuuta 2009 11:39:57

Nimi : Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ensinnäkin: todella säälittävää tämä ainainen pelkurimainen vetäytyminen näiden "minä vain pohdin, en ole oikeasti sitä mieltä" selittelyjen taakse. Jos ei ole miestä olla kirjoitustensa takana, niin ehkä paras jättää kirjoittamatta sellaiset liirumlaarumit.

Toisekseen, jos Amerikan siirtolaisuus ja Ruotsiin menneet suomalaiset saivat vastaan kiemurtelua, niin miten ihmeessä kukaan voi onnitella hyvin menneen haastattelun johdosta??

Herätkää pahvit!
  
  7. helmikuuta 2009 11:41:48

Nimi : jmk
  
Viesti : Saska sanoi ettei maahanmuutto tällä hetkellä ole Suomessa ongelma.

Saskahan sanoi, että se ei ole vielä ongelma, koska maahanmuuttajia on vielä niin vähän.

Ilmeinen johtopäätös on, että...?
  
  7. helmikuuta 2009 11:42:15

Nimi : Kokkari
  
Viesti : Pikku vinkki Jussille: Otapa joskus keskustelutilaisuudessa puheeksi, miten koko ihmisten käsitteleminen mielivaltaisesti joko oman viiteryhmänsä edustajana tai päinvastoin yksilönä on läpimätä puhtaasti poliittinen toimintatapa. Onhan selvä, että varsinkin punavihreille itsestäänselvyyksien ja lähtökohtaisuuksien varasto on käytännössä ääretön. Eli aina kun viiteryhmää käsitellään positiivisessa valossa joidenkin yksilöiden toiminnan perusteella tai vastaavasti useisiin yksilöihin kohdistuvia negaatioita kielletään yleistämästä koko ryhmää koskeviksi, on se heille luonnollista ja useimmiten tiedostamatonta toimintaa, jota ei tarvitse syvemmin tarkastella. Tästä voimmekin vetää johtopäätöksen, että koko touhu on poliittista koska keskustelu on saanut poliittisen luonteen. Näin ollen poliittinen prosessi tuleekin alistaa demokratialle. Ja sen lopputuloksesta ovat kansanhalveksijat sitten täysin tietoisia jaa taasen palataan siihen miten ihmisarvoa ei voi mitata äänestämällä...jne.
Eli kun nuo maailmankansalaiset tuppaavat aina vedota perimmäisiin arvoihin, niin vetoapa sinäkin ko. aiheen käsittelyprosessin pohjimmaisiin ulottuvuuksiin, motiiveihin ja keinoihin.

Se on meitin tämmösten miesten, niin sano...
  
  7. helmikuuta 2009 12:06:59

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Heti aluksi Saska sanoi ettei maahanmuutto tällä hetkellä ole Suomessa ongelma."

Ei varmasti siellä missä HS:n toimittajat asuvat,eikä jos ei halua nähdä rikostilastoja tai jos somalien katujengit ryöstöinen,raiskauksineen ei halua nähdä ongelmana kuten tuossa jokunen vuosi sitten.

Palovakuutuskin on ihan turhaa tulipalon lietsontaa josta ei saisi edes puhua tai salama vähintään iskee ja sytyttää talosi palamaan hys hys hisssukseen vaan ilman vakuutuksia ja jotta talo ei pala.

"Salmen ei ehkä enää muista, että alkuperäiskansat tapettiin käytännössä sukupuuttoon maahanmuuton seurauksena. Sama on käymässä Euroopassa jahka 100 vuotta tätä menoa vielä mennään."

Vanha stallari katsos ihannoi aina tälläistä menoa tuli varmaa Salmenin alitajunnasta tämäkin möläytys,Stalinhan hävitti ties kuinka monta kansaa ja kulttuuria asuisijoiltaan.

Ei meillä mitään ongelmaa ole
  
  7. helmikuuta 2009 12:11:57

Nimi : Paul R
  
Viesti : Seppo: Ne saivat aikaan vaivaantunutta kiemurtelua, koska samoihin epaolennaisuuksiin on vastattu vuosikausia. Eilinen pressiklubi oli suvaitsevaisten klisekavalkadi vuosien varrelta. Sinansa ymmarrettavaa, koska muuta maahanmuuton puoltajilla ei ole. SIKSI naista asioista ei suostuta keskustelemaan.
  
  7. helmikuuta 2009 12:14:04

Nimi : JR
  
Viesti :
Kari Suomalainen joutui aikanaan väistymään valtakunnan hovinarrin paikalta, olisko nyt Leif Salmenin vuoro?
  
  7. helmikuuta 2009 12:14:39

Nimi : koolinki
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : EU laskee työvoimaprojekteihin osallistuvat vammaiset ja muslimit
07.02.2009 10:46


Euroopan unioni pitää lukua siitä, kuinka monta eri vähemmistöjen edustajaa osallistuu sen rahoittamiin työllistämisprojekteihin.

Projektin vetäjien on kirjattava muistiin mukana olevien maahanmuuttajien, vammaisten sekä etnisiin, kielellisiin ja uskonnollisiin vähemmistöihin kuuluvien määrät.

Kovin tarkkoja tietoja määristä EU ei kuitenkaan saa, sillä työ- ja elinkeinoministeriön mukaan projektiin osallistuvilta ei saa kysyä suoraan, kuuluvatko he vähemmistöihin.

STT
  
  7. helmikuuta 2009 12:15:47

Nimi : Eurooppalainen
Kotisivu : http://www.evl.fi/kkh/kuo/klk/uu/islam2.htm
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten on? Harjoittaako Suomen evankelis-luterilainen kirkko lähetystyötä Suomeen muuttavien muslimien keskuudessa?

  
  7. helmikuuta 2009 12:18:45

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Salmen ei ehkä enää muista, että alkuperäiskansat tapettiin käytännössä sukupuuttoon maahanmuuton seurauksena. Sama on käymässä Euroopassa jahka 100 vuotta tätä menoa vielä mennään."

Eikä hän ehkä tiedä että Suomi on hiljattain ohittanut Ruotsin BKT/ hlö vertailussa.

  
  7. helmikuuta 2009 12:20:50

Nimi : Jussi minäkin.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olipa hyvä esiintyminen Pressiklubissa TV2 Perjantai klo 19.20 6.2.2009. Jussin esiintyminen 13:30 minuutin kohalla.
Ensin media hyssytteli, vaalien jälkeen paisutteli.
Eikö maahanmuuton ongelmista voi puhua asiallisesti?
Ruben Stillerin juontamassa keskustelussa Jussi Halla-aho (ps.)
kohtaa Leif Salménin ja Saska Saarikosken.

Kuten ohjelmasta nähtiin maahanmuutosta ei voi puhua asiallisesti, "keskustelu" keskittyi melkein kokonaan Jussiin ja epäoleellisuuksiin. Leif tais olla matkassa ihan vain trollina ja kyllä siitä parit huutonaurut irtoski. Saska ja Jussi taas tuntuis olevan pohjimmiltaan samaa mieltä, mutta Jussi näkee asian negatiivisemmin ja varautuu tulevaisuuteen.

"Meillä ei ole oikeastaan niin isoa ongelmaa, kun maahanmuuttajiakaan ei ole kovin paljoa."
--Saska

"Sitä olet kulunut ja väsynyt."
--Saska
"Sinä et ole ehkä oikea ihminen sanomaan tuota kenellekkään."
--Jussi

Hassua.
  
  7. helmikuuta 2009 12:26:25

Nimi : ocean
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo eurooppalaisen postaama osoite evlut kirkon islam tekstiin on erittäin valaiseva islamin tuomiin ongelmiin. Miksi niitä ongelmia ei käsitellä mediassa.

Esim. "Jos halutaan pitää kiinni yksilön mahdollisimman suuresta vapaudesta, muslimien toiveen edistäminen ei ole mahdollista. Jos sen sijaan pyritään edistämään uskonnollisten arvojen yhteiskunnallista tunnustamista, on vaikea kieltää shari'an noudattamista.", eikö tuossa nyt suoraan sanota samaa mitä Halla-ahokin eli islam ei sovi yhteen länsimaisen yksilönvapauden ideologian kanssa? Muitakin kohtia kyseiseltä sivulta löytyy. Mm. "Muslimit pyrkivät valtionsisäiseen autonomiaan" otsikon alta löytyy mielenkiintoinen tekstinpätkä: "Muslimit pyrkivät myös asettumaan asumaan toistensa läheisyyteen, jolloin tällainen yhteisö voi alkaa toimia autonomisesti. Ghettoutuminen, josta Euroopalla on synkät muistot, ei siis ole vain ilmiö, joka aiheutuisi siitä, että ympäröivä yhteiskunta pyrkisi eristämään poikkeavat ihmiset keskuudestaan, vaan se on vähintään yhtä voimakkaasti keskihakuinen voima, johon selkeästi poikkeavana vähemmistönä elävät ihmiset pyrkivät.".
  
  7. helmikuuta 2009 12:34:40

Nimi : Turvenuija
Kotisivu : http://www.iltalehti.fi/terveys/200901278988598_tr.shtml
  
Viesti : Varokaa kebabbia!

http://www.iltalehti.fi/terveys/200901278988598_tr.shtml
  
  7. helmikuuta 2009 12:34:46

Nimi : Kevlar
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joku matalan budjetin kauhuelokuvatuottaja voisi palkata Lefan esittämään vampyyria. Ei tuhlaantuisi kallista kuvauaaikaa eikä resursseja esim. maskeeraukseen ym. Naamiaiskaupasta vain muoviset vampyyrinhampaat niin se on siinä.

Saskankin jutut olivat niin totaalisen väsyneitä, että ihmettelen, miten Jussi viitsi edes (yrittää) vastata niihin. Stiller taas suojasi selkänsä pysyttelemällä hieman koomisen juden-pellen suojamaskinsa takana.

Lopputulos: lisää kävijöitä Halla-avon sivuille, lisää nostetta halla-aholaisuudelle.
  
  7. helmikuuta 2009 12:44:48

Nimi : Carl Gustaf
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En voi käsittää miten Salmen veti keskusteluun mukaan Amerikan ja Ruotsiin muuttaneet suomalaiset. Onko Salmen todellakin näin pihalla tästä keskustelusta.
Amerikan kehitykseen, sellaiseksi kuin se nyt on, vaikutti brittisiirtokunnat ja eurooppalaiset maahanmuuttajat. He eivät olleet siellä pakolaisina tai muiden elättinä vaan rakentamassa uutta valtiota. Suomalaiset muutti Ruotsiin työn perässä. Sinne ei menty pakolaisena vaan tekemään töitä. Töitä oli myös tarjolla.
Olin pari viikkoa sitten Malmössä paikallisten kollegojen kanssa töissä(!). Paikalliset kantaruotsalaiset alkaa olla hyvin väsyneitä maahanmuuttotilanteeseen eteläisessä Ruotsissa, erityisesti Malmön alueella. Tuolla alueella asuu vielä jonkin verran suomalaisia maahanmuuttajia, jotka ovat sulautuneet kantaväestöön täysin. Ruotsalaisilla ei ole pahaa sanottavaa tuon ajan maahanmuuttajista, suomalaisista, kreikkalaisista jne. Siihen aikaan ogelmat ovat olleet täysin mitättömiä nykyisiin ongelmiin verrattuna eikä näistä 60- ja 70-luvun maahanmuuttajista ole käytännössä mitään ongelmaa tänä päivänä tai ne ovat ongelmia joita ei voi erottaa kantaväestön vastaavista vaikeuksista. Paikallista ruotsalaista raivostuttaa ajatus siitä että heille tulee väkeä joka ei tule töihin vaan loisimaan valtioon. He eivät sano sitä ääneen julkisesti, se olisi nykyisessä ilmapiirissä liian uskaliasta. Suosittelen keskustelua paikallisten, tavallisten ruotsalaisten kanssa. He kyllä kertovat mitä ovat mieltä maahanmuutosta.

Jussi on hyvällä asialla ja rohkeasti nostaa esille seikan joka tuntuu olevan jostain erikoisesta syystä kipeä käsiteltäväksi monelle suomalaiselle.

Työ- ja elinkeinoministeriö:
http://www.tem.fi/files/20688/Ulkomaalaisen_tyovoiman_tarve.pdf

"Ulkomaalaisista verrattain pieni osa on tullut työmarkkinoille välittömästi Suomeen muuton jälkeen. Ensimmäisinä Suomessa asuttuina vuosina muuttajien työvoimaosuus on ollut vain jonkin verran yli 50 prosenttia, josta se on noussut verrattain hitaasti, vasta yli kymmenen vuoden maassa asumisen jälkeen se on saavuttanut 70 prosentin tason. Mikäli tämä asiaintila jatkuu, ei tuntuvakaan maahanmuuton lisäys vaikuttaisi kovin merkittävästi työvoiman tarjontaan lyhyellä aikavälillä."

Me emme tarvitse valtioomme loisia. Me tarvitsemme tulevaisuuden rakentajia ja todellisia osaajia. Ihmisiä jotka ryhtyy toimeen välittömästi. Kuten suomalaiset aikoinaan Ruotsissa ja eurooppalaiset Amerikassa.
Me tarvitsemme ihmisiä jotka tekee suomesta vielä paremman paikan olla. Afrikan alue tuottaa tällaista osaamista harvinaisen heikolla hyötysuhteella. Ei kannata laittaa rahaa sinne missä ei ole tuottoa vaan sinne missä sille saa tuottoa.

Mitä tulee amerikkalaisiin, heillä on valtavia ongelmia tänä päivänä maahanmuuttajiensa kanssa. Olin töissä amerikkalaisessa yrityksessä ja siellä monet kollegat kertoi ikäviä tarinoita miten heidän arkensa on hankaloitunut jatkuvan pelon, suojelun tarpeen ja villin katuväkivallan takia.
Eräs ex-kollegani muutti rauhallisempaan kaupunkiin, jossa voi taata perheelleen turvallisen ympäristön. Hän lähti pois alueelta jossa oli paljon tummia ja latinoja.

Suomella on opittavaa Ruotsista, Saksasta, Britanniasta, Ranskasta, Yhdysvalloista jne. Ei ole pakko tehdä samoja virheitä.

Pienessä valtiossa ei ole vara tuhlata rahaa. Ei pystytä tekemään määrällä laatua. Laatu täytyy olla kohdallaan heti, eikä joskus.

Qualitas Potentia Nostra.
  
  7. helmikuuta 2009 12:46:37

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Öööhh tuota... Ulkonäköasioista ei kannattaisi kauheasti pitää melua. Kaikki ihmiset ovat rumia jostain suunnasta katsottuna. Lähtee se tukka ja hampaat vielä meistä kauneimmiltakin. Joten mielikuva/kansikuvapoliitikot suosiolla muiden ongelmaksi, ja ulkoisilla seikoilla ratsastaminen myös, jooko joo?

Neiti X voisi harkita ennen kuin suosittelee lääkitystä joka selvästi ei ole tehonnut omallakaan kohdalla. Ja pari muuta nimimerkkiä voisi laittaa koneesta piuhat irti yöksi, on nuo aamuyön mörköpostaukset sen verran ahdistavia.
  
  7. helmikuuta 2009 12:54:29

Nimi : JKN
  
Viesti : Se oli selkä voitto inkvisitiosta. Oikein ajattelevien inkvisitio yritti vääristellä minkä kerkisi, mutta nolasivat vain itsensä. Hyvä Jussi!
  
  7. helmikuuta 2009 13:05:38


guestbook © freebok.net