Pääsivu Viestit 113451-113475

Nimi : Teemu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapiolle; no, se moottori oli kuitenkin mielestäni etnisyys kun kalasteltiin enemmistön eli venäläisten kannatusta. Kansallismieliset piti raivata pois tieltä. Itse vetoaminen esim. "äiti Venäjään" tuli sitten kun sakemannit oli Moskovan porteilla.
  
  7. helmikuuta 2009 0:34:57

Nimi : Ruukinmatruuna
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taatanan tomppelit.

Eivätkö Stiller, Saarikoski ja Salmen tajunneet, että mitä enemmän he yrittivät hiillostaa Halla-ahoa, sitä enemmän Halla-aho sai siitä mediavalmennusta!

Salmen, Saarikoski ja Stiller tajuamattaan pelasivat vain Halla-ahon pussiin. On kerrassaan käsittämätöntä, miten media-ammattilaiset voivat epäonnistua noin pahasti tavoitteessaan.
  
  7. helmikuuta 2009 0:39:44

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En kerenny TV:stä näkemään ko. ohjelmaa ja ei se heti netistäkään mun taidoilla löytyny. Alla kuitenkin suora linkki.

http://areena.yle.fi/toista?id=1830242

Ohjelman juontajasta sen verran taustatietoa, että erityisesti juuri hän. Aikoinaan radiotoimittajana, kommentoituaan puoluetta/poliitikkoa "kökkö-traktoriksi" joutui hyllytyteksi, siis irtisanotuksi.

Kuka tämä poliitikko/puolue oli ja oliko ns. pika-YT laillinen jääköön meidän jokaisen omaan harkintaan ja muistin varaan.

Jos kuitenkin on ollut kyse muusta, kuten esim. juontajan juutalaisesta syntyperästä ja/tai siihen liittyvästä syrjinnästä, niin tutkittakoon se välittömästi!!!

Tällä palstalla on 24/7 päivystys sisäasianministeriöstöstä, ja ensimmäinen virkamies, joka tämän viestin lukee on velvollinen Suomen lain mukaan velvollinen saattamaan asian tutkittavaksi!
  
  7. helmikuuta 2009 0:40:56

Nimi : Antihumanisti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi!

Stiller, saarikoski ja salmen munasivat itsensä totaalisesti. Vasemmistolaista lässytystä löytyy, mutta eivät pysty asiallisesti argumentoimaan.

Tie presidentiksi on auki taivasta myöten.
  
  7. helmikuuta 2009 0:49:16

Nimi : Poropoliisi
Kotisivu : YMTT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : jarkkom: "Ampukaa jo se homo!! Eikö tosiaan ole mitään muuta aihetta käsiteltäväksi?"

Kas, tässäpä jälleen kerran äänessä ehta tosisuvaitsevainen, joka kunnioittaa sananvapautta ja kaikkien ihmisten oikeutta ilmaista oma mielipiteensä.
  
  7. helmikuuta 2009 0:49:25

Nimi : ugh
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Katsoin Pressiklubin ja havaitsin, että minulla ei ainakaan ole Jussille mitään opetettavaa. Käyttäytyminen oli mallikelpoista, Jussi keskittyi omaan asiaansa eikä provosoitunut Salmenin häiriköinnistä.

Tämän parempaan Jussi ei voi puolueellisessa mediassa pystyä (eikä kukaan muukaan ihmiseksi syntynyt).

Esiintyminen mediassa on kehittynyt ja oma persoonallinen tyyli löytynyt. Enää ei ole tarvetta erikseen korostaa omaa sanomaa, vaan voi keskittyä oman sanoman toistoon. Tätä voi pitää jo pienenä voittona."

Hyvä luonnehdinta. Jussi on kehittynyt esiintyjänä viimeisen vuoden aikana todella paljon. Oma tyyni tyyli on säilynyt tiukimmissakin paikoissa ja tämän iltainen taisi olla tiukin kaikista. Noin käsittämättömän ala-arvoista käytöstä en olisi edes valtakunnankommarilta Salmenilta odottanut.

Mutta Jussi hoiti homman puhtain paperein. Tästä on hyvä jatkaa :)

Uskomatonta miten alas "suvaitsijat" voivat vajota.
  
  7. helmikuuta 2009 0:53:20

Nimi : Pekka
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vittu olet kova jätkä...En voi paremmin sanoa.
  
  7. helmikuuta 2009 0:58:07

Nimi : lurkkeri
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kävinpä provinssissa tuttavien luona, jotka nuivuusaatteesta eivät vielä mitään tiedä. Perusliberaalinen katsantokanta. Katsottiin tuota Pressiklubia. Kommentit olivat jälkeenpäin sellaiset, että Jussi voitti väittelyn, vaikka keskustelun taso todettiin matalaksi. Salmén joutui kirjaimellisesti naurunalaiseksi. Ihmeteltiin 3 vs. 1 asetelmaa. Itse pahoittelin sitä, että itse asiaan ei päästy muiden huutamiselta. (Ihan sivuhuomiona, Jussi oli ilmeisesti noudattanut neuvoa pyytää tuplapuuterit. Ilmeisesti se oli tarpeen sinänsä harmittoman punoitustaipumuksen vuoksi, mutta eihän se ihan luonnolliselta näyttänyt).
  
  7. helmikuuta 2009 1:00:26

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Harakathan ei joutavasta nettilässytyksestä häiriinny, eikä poliitikot, vaan jatkavat isä aurinkoisen viitoittamalla tiellä. Palautteesta YLEnannolle (99% nuivaa) loistaa "Mauri" erinomaisella kommentilla:

----------------
Sehän oli komea esitys
Kirjoittanut: Mauri 07.02.2009 - 01:22
"Ehkä kiertoilmaukseen on turvauduttu, koska ihmisiä leimataan myös turhan herkästi rasisteiksi?"

Niin no, Timppa, kun tämänpäiväistä hillittyä ja asiallista pohdiskelua lähietäisyydeltä varmasti seurasit, niin miltä se nyt sitten näytti?

Ainakin studiossa valoa ja viisautta hohtaneiden herrasmiesten mielestä Halla-aho edustaa tässä maailmassa pimeyttä, fasismia ja valkoista ylivaltaa, minkä he sivistyneellä ja selkeän empaattisella otteella hienotunteisesti esille toivatkin.

Varsinkin Leif Salmenia kuunnellessa on helppo uskoa rakkauden ja ymmärryksen ilosanomaan. Jos jollakin väärinymmärtävällä ressukalla on joskus ollutkin joku hassu harhakuva, että 'suvaitsevaisuus' kasvaisi muka pääasiassa nihilismin, hedoismin ja katkeruuden ristisiitoksesta, niin Salmenin esityksen jälkeen siihen ei tietysti usko enää helluntailainenkaan - niin kauniisti ja kirkkaasti hänen ilmeinen ihmisrakkautensa meidät katsojat sokaisi.

Myös huomiot Amerikan Yhdysvalloista ja ruotsinsuomalaisista olivat tuoreudessaan terävä lisä maahanmuuttokeskusteluun. Suomalaiset siirtolaiset juopottelivat Ruotsin sekaisin ja Amerikassa ei tunnetusti ole ennen valkoista miestä asunut kukaan. Sehän tarkoittaa tietysti, että... no, oikeastaan en tiedä, mutta komppaan varmuuden vuoksi kuitenkin.

Erityiskiitokset kuitenkin syvälliselle maksiimille, että eihän Suomessa vielä mitään maahanmuuttajaongelmaa ole, koska täällä ei ole rittävästi maahanmuuttajia. Kaikenlainen naurettava tulevaisuudenvisiointi matematiikan avulla onkin aika junttimaista ja surullista puuhaa.

--------------
  
  7. helmikuuta 2009 1:07:59

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toivoittavasti tällaisia keskusteluja tulee lisää koska näitä on viihdyttävä tv:stä katsella.
  
  7. helmikuuta 2009 1:13:26

Nimi : Olli P
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Salmenin poliittinen kanta ei kai kellekkään tullu yllätyksenä.

Nyt kun hänen punaisuus paistaa jo melko tuhdisti läpi, niin eikähän olisi parempi jättää hänet pois "puolueettomuutta" vaativista tehtävistä?

Kuten esim. presidentti- tai eduskuntavaaliehdokkaiden tai em. vaaleihin liittyvien puolueiden puheenjohtajien haastatteluista.
  
  7. helmikuuta 2009 1:15:28

Nimi : Gifu
  
Viesti : Kattoin pressiklubin...herra Halla-ahohan on ihan kuningas.
  
  7. helmikuuta 2009 1:24:20

Nimi : Mikko N
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tulin katsomaan minkälainen rasistinatzi oikein fantasioi vihreiden kansanedustajien raiskaamisesta.. Muutaman jutun olen ehtinyt lukea ja vaikuttaa siltä ettei vastapuoli ole sitäkään pientä jaksanut tehdä :)
  
  7. helmikuuta 2009 1:31:02

Nimi : Emppu
  
Viesti : Halla-ahon älykkyys tuli hyvin esiin keskustelussa. "Ensinnäkin internet on samalla tavalla kirjoitettua tekstiä kuten sanomalehdetkin..." BWAHHAHAHA MEINASIN PAINUA PÖYDÄN ALLE MYÖTÄHÄPEÄSTÄ. Olen sanonut tämän kerran ja sanon uudestaan että Halla-aholta puutttuu täysin älykkyys. Hän on nykyään kuin ennen halveksimansa törkyturpainen duunaripenikka.

Jos Halla-ahon esiintyminen oli esimerkki voitosta niin mitähän on sitten häviö...BWAAAHHHAHAHAHHA!

Tiesiköhän eräs suvaitsevainen neitokainen kenen matkaan lähti kun hyväksyi JÜZZIN painostuksen!! AAAHHHAHAHA!
  
  7. helmikuuta 2009 1:42:36

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : tiesi.
  
  7. helmikuuta 2009 1:47:36

Nimi : Osui ja upposi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Kyllähän se on kaikkien pakko myöntää, että Jussi oli jauhot suussa, kun Saska huomautti tästä vanhasta kiemurtelusta: aina kun otetaan esille jotain ikävää blogista, Jussi "ei oikeasti ole niin sanonut eikä ole sitä mieltä, hän on vain spekuloinut asialla"!

Oikeasti tosi väsynyttä selittelyä. Jos ei muuta, niin luulisi jo Jussinkin tajuavan, että vikaa on vähintäänkin kirjoitustyylissä, jos 99% tulkitsee Jussin olevan jotain mieltä, vaikka hän vain "spekuloi" asialla.

Tästä selvästi Saska 1 - Jussi 0.
  
  7. helmikuuta 2009 1:56:47

Nimi : Ohimennen
  
Viesti : 'Osui ja Upposi'

Miten niin 'selittelyä' jos asia kerran on spekulointia ja Halla-aho siis spekuloi.
Pitäisikö Jussin, ihan vain miellyttääkseen nillittävää roskajoukkoa kertoa jotain muuta kuin kerrottu asia todellisuudessa on?

Suoraan sanotaan asiat esim. gettoutumisesta - tästä ei voi nostaa syytettä, mahdollisilla suomen skenaarioilla spekuloidaan - tästä ei voi nostaa syytettä ja 'tämä' on se mikä jättää suvaitsevaisen nillittämään kalliolle. Toisinsanoen se, että suvaitsevainen haluaisi saada Jussin tuomiolle, mutta ei ole perusteita niin alkaa vollotus, että 'anna nyt edes yksi peruste'.

Vittu mitä idiootteja.
  
  7. helmikuuta 2009 2:04:06

Nimi : Tunnistus
  
Viesti : Mursal Mohammud Abdullah, kouluavustaja Turusta.

Facebookin ja toinen oikealta henkilö sama.

Oikean kulmakarvan ja nenän yläosan vieressä oleva ura/arpi? suunnassa silmästä keskelle otsan keskiosaa kohti molemmissa kuvissa sama. Muutenkin jo kokonaisuudessaan hyvin samannäköinen henkilö ilman tuota lisää yksilöivää tunnistetta.

http://fi-fi.facebook.com/people/Mursal-Mohamud-Abdullahi/1102339394

http://hommaforum.org/index.php?topic=417.0

Mahtaako kuvan henkilö etsiä lisää saalista vai onko vielä vankilassa?
  
  7. helmikuuta 2009 2:15:20

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Hyvin meni ! Haluan kertoa vaikutelmistani:Olit älyllinen, Saska oli tuskainen, Leif kolkko, Ruben helppoheikki.
  
  7. helmikuuta 2009 2:16:32

Nimi : KFUC YOU
  
Viesti : Kuinkahan pitkälle Jussimme näin
Kävelee seinää päin

Jussi puhuu vihervasemmistolaisten ennakkoluuloista häntä kohtaan mutta on täysin paskalla vasten suuta lyöty kun häneltä kysyy mitä nämä ennakkoluulot ovat, ts. ei osaa vastata yhtään mitään. Vastaus on öö.ööö..ööö.ööö.öööö

Dille mikä dille!
  
  7. helmikuuta 2009 2:23:02

Nimi : Re: Osui ja upposi
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : "Tästä selvästi Saska 1 - Jussi 0."

Se kohta minustakin on Jussin heikoin. Sillä ei vaan ole väliä maahanmuuttokeskustelun kannalta, kuin että se voi viivyttää ja vain riitauttaa turhaan tärkeää asian käsittelyä.

Jos ei mediassa niin sitten eduskuntaan asti.
  
  7. helmikuuta 2009 2:23:13

Nimi : Jepjep
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hämmentävän heikkotasoisia nämä harvalukuiset öiset trollit tänään. Jotenkin odotin vähän parempaa, kun Jussi kerran illalla oli esillä oikein televisiossa, mutta kai heillekin meni niin pahasti jauhot suuhun, että pyristely on suoraan sanottuna varsin säälittävää ja onnettominta pitkään aikaan.

Halla-aholta kuitenkin hieno esiintyminen tänään. Ihailtavan hyvin piti itsehillintä.
  
  7. helmikuuta 2009 2:31:38

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : --------
Nimi : ElinaElina

Viesti : Hyvin meni ! Haluan kertoa vaikutelmistani:Olit älyllinen, Saska oli tuskainen, Leif kolkko, Ruben helppoheikki.

7. helmikuuta 2009 2:16:32
-------------

Oma, tietenkin täysin irrationaalinen mielipiteeni:

Saska pöhöttynyt omahyväinen valistava HS, Salmen maailmojen murhaajan dementoitunut opetuslapsi, Ruben välikädessä, valitsi puolensa väärin.

Huomasitteko dynaamisen duon hienon käytöksen? Jep, näitä lisää, ja homma^^^.
  
  7. helmikuuta 2009 2:36:27

Nimi : tarmo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : on se äijä
  
  7. helmikuuta 2009 2:39:14

Nimi : Mursul Muhamud
  
Viesti : Se, mitä te tollot kutsutte itsehillinnäksi oli pelkurin pakonomaista itsesuppressiota. Pelkurin, joka on henkisesti ihan pähkinöinä rakoilevan normaliuden naamion alla. Jos se on mielestänne itsehillintää olette apinaakin alhaisemmalla tasolla, pöllöt.
  
  7. helmikuuta 2009 2:39:16


guestbook © freebok.net