Pääsivu Viestit 113401-113425

Nimi : JiM
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitokset Jussille..

Aivan upea suoritus.. rauhallinen ja itse asiassa pysyvä, pienet piikit ovat tietysti aina paikallaan.

Kolme yhtä vastaan.. luulenpa että veit suomalaisten sydämet ..meilläkin on oikeus olla olemassa edes omassa maassamme.
  
  6. helmikuuta 2009 22:07:41

Nimi : make
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Pressiklubin lopun ehdin näkemään, vaan ei halla-Aho päässyt sanomaan mitään. No eipä sen perusteella tarvinnutkaan, sillä kyllä se sosialistien pellekoloona vain vaikutti surjeälta vollottajalaumalta.

Puhuttiinko ohjelmassa yhtään asiaa, vai meneekö se sillä kökköraktoriaperiaatteella?

Ainiin, kuka ihmeen Seppo Lehto?
  
  6. helmikuuta 2009 22:09:15

Nimi : Marko Paananen
  
Viesti : Mitäpä tässä oikein ohjelman jälkeisiin kommentteihin enää lisäämään. Reilu peli, vai oliko?

Salmen on väitteistään huolimatta neuvostoaikoja haikaileva stalinisti.

Käyttytyi näkemykseni mukaan juuri oikein homman nosteen eteen.

Pravda tekee niin kuin Erkkolaiset tahot kehoittavat. Saska toimii ihanaa filosofialla ilman peenistä. Matkassaan pitkä tukka ja pussit.., silmien alla.

Stiller oli ilmeisesti asetettu paskarakoon ja nuoli työnantajaansa, koska yt:t ovat sieläkin taas kerran alkamassa.
Ei auttanut lupamaksujen korotus tälläkään kertaa, mutta onneksemme monikulttuurin ihanuudesta riittää jatkossakin uutisoitavaa, eiku ...

No, Joka tapauksessa Rubenin puolueellisuus oli suurin pettymys.

Muuten show meni kässärin mukaan.

Nöyrä kumarrus ja voiman toiovtus Jussille ja perheelle.

PS. Nimim: JK:lle "Jussi for PRESIDENT!" Tämän tulen muistamaan.
  
  6. helmikuuta 2009 22:09:24

Nimi : Arto Luukkainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Osallistumatta itse maahanmuuttokeskusteluun haluan onnitella Jussi Halla-Ahoa loistavasta keskustelutaidosta. Erinomaista oli myös stalinisti-Salmenin mitätöiminen. Miksi ihmeessä muuten stalinistit kelpaavat keskusteluohjelmiin "älyköiksi"? Miksei natseja kutsuta mukaan samalla lailla? En siis ole natsienkaan kannattaja - kunhan rinnastan.

Jokaisen Salmenin kanssa samassa pöydässä olevan pitäisi vain sanoa hänelle Halla-Ahon tavoin "ole sinä hiljaa" ja jättää sen jälkeen ottamatta huomioon hänen pölinänsä.

Surkeaa oli myös Stillerin ja Saska Saarikosken esiintyminen. Mutta mitäpä Saarikoskeltakaan voisi odottaa ottaen huomioon hänen poliittisen taustansa.
  
  6. helmikuuta 2009 22:09:31

Nimi : MMA
  
Viesti : Katsoin Pressiklubin Ylen Areenasta. Todella hieno esiintyminen Jussilta, asiallinen ja silti pidit hyvin puolesi ja pyysit puheenvuoroja, toisin kuin muut. Salmen osaa kyllä hiostaa poliitikkoja, tai ainakin on osannut. Nyt hänen argumenttinsa olivat lähinnä naurettavia. Mikä lie sumentanut hänen ajatuksenjuoksunsa?
  
  6. helmikuuta 2009 22:13:51

Nimi : ocean
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Olosuhteisiin nähden (=muut keskustelijat) loistavasti hoidettu pressiklubi. Valitettavasti jälleen kerran itse asiasta ei päästy puhumaan ollenkaan.

Mutta bonuksena paljastui ainakin vastapuolen fanaattisuus.
  
  6. helmikuuta 2009 22:15:41

Nimi : Harri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : 3vs1, hyvin pärjätty. Turha tulla ainakaan meikäläistä haukkumaan punaniskajuntiksi, jos sairaasti tienaava kiinteistönvälittäjä + lukionopettja vaimo on juntteja niin minkä mahtaa olkoon niin.Hyvä Jussi, totuus ei pala tulessakaan, eikä vanha paska kommareiden tulituksessakaan
  
  6. helmikuuta 2009 22:17:14

Nimi : Olos
  
Viesti : Fanaattisia olette te! Hyvä Jussiii!!!

Missä oli mestarin argumentit!

Suu kii Lefa!
  
  6. helmikuuta 2009 22:17:39

Nimi : far angst
  
Viesti : Tuo pressiklubi näkyy vain Suomessa. Saisiko joku ystävällinen sielu sen pistettyä Youtubeen, tms:een meitä maastakarkotettuja varten.

Kiitoksia vaivannäöstä.
  
  6. helmikuuta 2009 22:18:03

Nimi : Tsekkaaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi pärjäsi; kieltämättä prässäävässä tilanteessa, mielestäni lähinnä arvosanalla "adequate" - ei huonosti muttei myöskään mitenkään häikäisevästi.
Lopputulema: ei huonosti, mutta kyllä opiskeltavaa kuitenkin riittää. Tavoitteita piisaa!
  
  6. helmikuuta 2009 22:18:08

Nimi : Hyvä Jussi!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pressiklubi = Hyväveliverkostojen jäänne, joka kuivuu kuin ruoho Saharassa. Salmen ja Harakka etunenässä ovat jo nyt nesteytyksen tarpeessa. Juokaa pojat suruunne, vanhat ajat eivät enää palaa! Oikeestaan kääntäem, joudutte pian vastuuseen tekosistanne Suomen kansaa vastaan. Äänestämme jaloillamme ja "hyväveli" asenne olkoon viimeinen tippa Jeja-Pekankin lasissa.
  
  6. helmikuuta 2009 22:22:06

Nimi : Otra
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Sama ongelma, ei näy Pressiklubi ulkomailla. Pistäkää linkkiä, jos löytyy muualta netistä kuin Areenalta.
  
  6. helmikuuta 2009 22:24:14

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olipas aikamoista Jussin hiillostamista tuo Pressiklubi. Salmenista huokui suorastaan patologinen viha Jussia kohtaan. Jussin rauhallinen esiintyminen oli kaksipiippuinen juttu; toisaalta hän ei saanut suunvuoroja riittävästi, mutta toisaalta hän antoi itsestään sivistyneen keskustelijan kuvan. Muuthan, erityisesti Salmen, huusivat törkeästi Jussin puheiden päälle. Keskustelu kiersi taas Jussin persoonan ympärillä eikä itse asiasta eli maahanmuuton ongelmista puhuttu juuri mitään...Surkeaa TV-journalismia YLE:ltä. Jussin esiintyminenkään ei vakuuttanut, mutta torjuntavoittona tätä voidaan pitää, sillä vastapuolen tavoitteena näytti olevan vain Jussin tekeminen pelleksi/hulluksi/pahan ruumiillistumaksi.
  
  6. helmikuuta 2009 22:27:41

Nimi : anarkomarko
  
Viesti : Loistavaa Jussi, hienosti vedetty!

Salmen teki kovan tempun ja alitti itsensä, enpä olisi luullut moisen olevan mahdollista!
  
  6. helmikuuta 2009 22:27:55

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eniten harmittaa Stillerin kyvyttömyys antaa äänieristettyjä puheenvuoroja Halla-aholle.

Tiedä sitten Rubenin omasta henk.koht. agendasta. Olisikohan asuntovelkaa tai muita taloudellisia ongelmia, jotka pakottavat tarkkailemaan TV-yhtiön irtisanomislistoja näinä ankeina aikoina?

Jos niin sattuisi olemaan, se merkitsisi, että lamakausi vähentää toimittajien materiaalisen toimeentulon ehtojen lisäksi sananvapauden edellytyksiä.
  
  6. helmikuuta 2009 22:29:16

Nimi : Marko K.
  
Viesti : Loistava suoritus todella rasittavassa seurassa. Hyvä Jussi!

'Ratsasta sinä kommunismilla' :)
  
  6. helmikuuta 2009 22:29:46

Nimi : juhlahumua
  
Viesti : Olipas mielenkiintoinen teksti:

http://joonaskorhonen.blogspot.com/2009/02/haistakaa-paska-koko-valtiovalta.html

olet kovassa seurassa! ;)
  
  6. helmikuuta 2009 22:32:57

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mielestäni Halla-aho pärjäsi aivan hyvin. Salmenin tiedän, mutta eniten yllätti Saarikosken jutut. Hän yritti selittää että maahanmuuttojuttuja voidaan käsitellä avoimesti, vaikka edustamansa media vyöryttää koko ajan vain toisen puolen propagandaa. Onko Saarikoski tyhmä vai laiska kun jutut tuntuovat niin avuttomilta. Kaikesta tuli ilmi ettei ole Halla-ahon kirjoituksia koskaan ajatuksella lukenut. Vai eikö ymmärrä?
  
  6. helmikuuta 2009 22:36:12

Nimi : pape
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tää oli vain pikku episodi, pressiklubi...:)
Johan se on se itse asia siellä lissabonin strategiassa sanottu , ottaa huomioon maahanmuuttajien tuoma mahdollisuus.
  
  6. helmikuuta 2009 22:39:01

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kauko ja postimiehen suku: "Aina kun tänne saitille yrittää kirjoittaa jotain, kymmenet ennakkoluuloiset yleistäjät hyökkää epäreilusti yhtä vastaan, ja sitten kun on vaivautunut argumentoimaan jokaisen suunsoittajan hiljaiseksi, mestari bännää oikeuden kirjoittaa ja ottaa osaa keskusteluun. "

Saisiko esimerkkejä, ennen kaikkea tästä hiljentävästä argumentoinnista. Epäreilusta bannaamisesta käy myös? Tämähän on trollien taivas.

Leif Salmen tunnustautui "entiseksi" stalinistiksi. Kahden minuutin hiljaisuus maailmanhistorian suurimman murhaajan, Josip Zugasvilin uhrien muistolle. Siinä porukassa on muuten paljon harhaanjohdettuja suomalaisiakin, taatusti entisiä stalinisteja, jotka pyörähtelevät joukkohaudoissaan.
  
  6. helmikuuta 2009 22:40:07

Nimi : Mikael
  
Viesti : Olihan erinomainen tuo Pressiklubi tänään totta vieköön.
Jälleen tuli esille juuri se Halla-ahon alussa esittämä johdanto kuinka hän itse muuttui suvaitsemattomasta ennakkoluulojen kalvamasta "rasistista" suvaitsevaiseksi nuivistiksi.

Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski nolasi taas itsensä todella lahjakkaasti väitteellä että Halla-aho on oikein kirjoittanut jotta hän kannattaisi jotain vaaleiden "arjalaisten" Suomea ja viittasi/antoi ymmärtää että on oikein luettavissa koko blokissa tälläisiä juttuja.
No Helsingin Sanomat on samanlaisia valkoisia hätävalheita heitellyt pitkin matkaa joten ei tuo nyt yllättänyt sinänsä mutta onhan se noloa kun tämä suvaitsematon hätävalheiden luikauttelu on nyt nauhalla,onneksi olkoo Saskalle saapi vähän mietittävää kun kelailee valhetta edes takaisin seuraavat viikot.
Troops Of Tomorrow^^^

Sitten uutiseen kuinka afrikassa ollaan huolissaan vaaleiden katoavaisuudesta jossa esitellään suomalaista naiskauneutta parhaimmillaan.

The last natural blondes a`la Ninni
  
  6. helmikuuta 2009 22:46:28

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katsoin Pressiklubin ja havaitsin, että minulla ei ainakaan ole Jussille mitään opetettavaa. Käyttäytyminen oli mallikelpoista, Jussi keskittyi omaan asiaansa eikä provosoitunut Salmenin häiriköinnistä.

Tämän parempaan Jussi ei voi puolueellisessa mediassa pystyä (eikä kukaan muukaan ihmiseksi syntynyt).

Esiintyminen mediassa on kehittynyt ja oma persoonallinen tyyli löytynyt. Enää ei ole tarvetta erikseen korostaa omaa sanomaa, vaan voi keskittyä oman sanoman toistoon. Tätä voi pitää jo pienenä voittona.
  
  6. helmikuuta 2009 22:49:53

Nimi : saint
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Erinomainen suoritus Jussilta Pressiklubissa! Rauhallinen ja kiihkoton esiintyminen loi hyvän kontrastin huutokuoroa vasten.

L. Salmen oli varsinainen ”limbo”-mestari, säälittävä rimanalittaja, jonka esitystä seuratessa tuli lähinnä vaivautunut olo - joku tuolla Homman puolella totesikin: ”On kuin vammaiselle nauraisi.”
  
  6. helmikuuta 2009 22:56:14

Nimi : Helppo
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : "Helsingin Sanomien toimittaja Saska Saarikoski nolasi taas itsensä todella lahjakkaasti väitteellä että Halla-aho on oikein kirjoittanut jotta hän kannattaisi jotain vaaleiden "arjalaisten" Suomea ja viittasi/antoi ymmärtää että on oikein luettavissa koko blokissa tälläisiä juttuja."

Juu mutta arvaa kuinka moni katsoja tietää miten asia on ja kuinka moni uskoo ennemmin maan päälehden tärkeää toimittajaa vai julkileimattua rasistia?
  
  6. helmikuuta 2009 23:09:19

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "kuinka moni katsoja tietää miten asia on ja kuinka moni uskoo ennemmin maan päälehden tärkeää toimittajaa?".
- Päivä päivältä yhä harvempi.
  
  6. helmikuuta 2009 23:13:04


guestbook © freebok.net