Pääsivu Viestit 113376-113400

Nimi : Gc
  
Viesti : Näin jälkeenpäin ajatellen vähän huvittavaa oli, ottaen huomioon "keskustelun" asetelman, se että välillä Salmen ja Saska Saarikoski syyttivät Jussia mm. että tämä on kehannut väittää että valtamediat, siis YLE ja Pravda, asennoituvat häneen äärimmäisen kielteisesti ja puolueellisesti.
  
  6. helmikuuta 2009 21:15:57

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Taidan huomenna tehdä kulttuuriteon: ostan Hesarin ja käyn paskalla! Arvatkaa, mihin pyyhin:)
  
  6. helmikuuta 2009 21:15:59

Nimi : Del
  
Viesti : Hyvä Jussi!!! Erinomainen suoritus. Hiukan jännitti etekäteen noinkohan kestät stalinisti-Salmenin paskaryöpyn, mutta huoli oli turha. Salmenia alatyylisempää vastaväittäjää ei vastaan tule, joten kun kestit tämän, kestät varmasti kaikki tulevatkin.
  
  6. helmikuuta 2009 21:16:22

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Salmeniin ja Saarikoskeen verrattuna Heikelä ja Linnanahde ovat intellektuelleja.
  
  6. helmikuuta 2009 21:17:21

Nimi : Enrico
  
Viesti : Salmén jopa näytti 'oletkuitenkinvainkeksinytkokojutun'-korttia Jussille, kun puivat homokohua. Ellen aivan väärin muista.

Eniveizz, homma meni helvetin hyvin. Kiitokset Jussille, sekä rattoista viikonloppua ihan jokaiselle. :)
  
  6. helmikuuta 2009 21:18:16

Nimi : Friday
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Erinomaista työtä Jussi! Oli vahinko että itse asia jäi kokonaan sivuosaan Salmenin ja Saarikosken keskittyessä sinun henkilöön. Salmen oli ala-arvoinen eikä missään nimessä ansaitse minkäänlaisen älykön titteliä. Säälittävä kaveri. Saarikoski oli samassa veneessä, puolueellinen, kykenemätön ottamaan haastetta vastaan ja etukäteen negatiivisesti latautunut. Jussi, kiitos vielä kerran!
  
  6. helmikuuta 2009 21:20:07

Nimi : Duunari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En turhaan, suositellut tuttaville katsomista Jussin TV:ssä olemista. Viestiä pukkaa kännykkään. Kovasti on tykätty ja mielenkiintoa herättänyt.

Kiitos sinulle, hommasta mitä teet tämän yhteiskunnan eteen.
  
  6. helmikuuta 2009 21:20:19

Nimi : Katselija
  
Viesti : Olipa kamala tv-keskustelu. Olen itse lukenut Jussi Halla-ahon blogin, ja nykyään silloin tällöin myös Homma-foorumia. Niissä on paljon perusteltua asiaa. En tiedä, mitä mieltä lopulta olen. Toivoisin voivani lukea myös erityisesti humanitaarista maahanmuuttoa puoltavia järkeviä puheenvuoroja, jotta voisin muodostaa mielipiteeni kuultuani molempia puolia. Mutta en millään onnistu löytämään sellaisia (omalaatuisessa Käymälä-blogissa kirjoittaja joskus esitti ajatuksen, että kapitalismi alati luo ja ylläpitää olemassaolontaistelua; tämä on kyllä järkipuhetta olemassaolontaistelua kärjistävän maahanmuuton puolesta, mutta en saa itseäni kannattamaan sitä). Luulisi, että esim. humanitaarisella maahanmuutolla on järkisyynsä, koska sitä on ja sitä laajalti kannatetaan.

Sen sijaan on tuommoista kamalaa huutamista, perehtymättömyyttä ja vihaa. Miksi? Jussi Halla-ahon väitetään suuntaavan vihan yhteiskunnallisten ongelmien puolustuskyvyttömiin syntipukkeihin ja ratsastavan sillä, jos oikein ymmärsin. Mutta jos varsinkin Salmenia katsoi ja kuunteli, niin kyllä hän pyrki tekemään nimenomaan Jussi Halla-ahosta vihan kohteen. Jussi Halla-aho kirjoittaa eritellysti, kun taas Salmen ja Saarikoskikin vain ylimalkaisesti huusivat. Jokin sairauden kaltainen tila tuli mieleen.

Ehkä Saarikoski olisi rauhallisemmassa ilmapiirissä ollut hieman mahdollisempi keskustelukumppani. Hän sanoi että Hesari on ollut kansankasvattaja, koettanut opastaa oikeaan ja suvaitsevaiseen ajatteluun. No hyvä on. Siitä on kuitenkin lyhyt matka asioiden peittelyyn, oikeaoppisuuden panemiseen todellisuuden edelle. Saarikoski myös sanoi, ettei tilanne Suomessa ole paha, absoluuttiset rikosluvut ovat sentään aika pieniä. No hyvä tämäkin: ymmärtääkseni Jussi Halla-aho on tästäkin ainakin riittävästi samaa mieltä. Hän kuitenkin sanoo perustellen muiden maiden kokemuksilla, että on suuri vaara asioiden kehittymiseen huonompaan suuntaan. Minusta Hesari on tätä jo alkanut myöntää. Ehkä Hesari tässä kehittyy niin kamala kuin tuo keskustelu olikin. Mutta se päällimmäinen kysymys jää: miksi ei humanitaarista maahanmuuttoa puoltavaa järkipuhetta saa kuullakseen tai lukeakseen?
  
  6. helmikuuta 2009 21:20:35

Nimi : Janko
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pressiklubin taso oli surullinen. Ruben ei pystynyt pitää keskustelua järkevänä vaan liian pieneen aikaan yritti mahduttaa liian paljoa asiaa. Leif oli luokaton. Saskalta tuli muutama ihan hyvä kommentti. Jussi sai muutaman oikean kommentin antaa, jonka perusteella ajatteleva katsoja selvittää itsellee asioiden oikean laidan. Henkilökohtaisesti odotan edellee sitä oikaa keskustelua, jossa Jussin esittämät väitteet kumotaan. Siihen asti äänestän Halla-ahoa!
  
  6. helmikuuta 2009 21:21:26

Nimi : katsoja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : heikkola ja linnunaivo ovat oksettavan kakaramaisia toimittajanpellejä, jotka pitäisi saada pois radiosta esmes vaikka itämeren pohjaan.
  
  6. helmikuuta 2009 21:23:34

Nimi : Antti
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Loistava esiintyminen pressiklubissa, Jussi! Olit rauhallinen ja käyttäydyit kuin herrasmies vaikka vastustajasi eivät omalla käytöksellään sitä ansainneet.
  
  6. helmikuuta 2009 21:29:26

Nimi : koolinki
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Onkohan Herra Salmen sukua Timo T A Mikkosen vaimolle? Keskustelun taso ainakin puoltaisi olettamusta.
  
  6. helmikuuta 2009 21:37:06

Nimi : Duunari
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kyllä tuon pressiklubin pitäisi jo viimeistään herättää ihmiset ymmärtämään ettei tästä asiasta voi keskustella järkevästi. Huh mikä mies tuo Andersson tai no mies..
  
  6. helmikuuta 2009 21:37:57

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Ennakkoasetelmista/odotuksista poiketen erittäin hyvä suoritus ala-arvoisessa tölvintäkeskustelussa. Bravo! Suoraa puhetta kaivataan ja sitä saatiin! Salmén ja Saarikoski häpäisivät todellakin itsensä ja erityisesti Salmén sai jauhoja suuhunsa.

Urpilaista lainaten - todellinen torjuntavoitto!

Homma on infernaalisessa nousussa!
  
  6. helmikuuta 2009 21:38:18

Nimi : vellihousu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mietitäämpäs kuinka meistä valtaosa "eksyi" scriptan pariin?

Ainakin itselläni kiinnostus heräsi katselemaan minkämoinen "natsi skinheadi" täällä öykkäröi, kun mediat tälläistä mielikuvaa maalailivat.

Ja kuten lienette huomanneet, minäkin komppaan Jussia kohtuullisen täysillä ja tein sen alusta saakka, vaikka ennen scriptan lukaisua olin tavallinen ihminen, joka suvaitsee erinvärisiä, mutta ei hyväksy etuoikeiuksia tai ylimielisyyttä.

Eiköhän illan pressiklubi taas saanut monia katsojia laillani kiinnostumaan, että onko Jussi todella vain raiskauksilla ja homojen ampumisilla ratsastava fasisti, kuten ohjelmassa yritettiin väittää.

Luulempa, että tälläinen altavastaajan osa, jossa Jussi ei oikein päässyt kunnolla puolustautumaan erittäin syytöksiltä, on mitä parasta herätintä katsojille tulla itse toteamaan mitä Jussi oikeasti tahtoo sanoa.

Jokainen ihminen, joka vaivautuu scriptaa lukemaan, on voitto, tulivatpa he minkälaisinen ennakkoasenteineen tahansa.

HYVÄ JUSSI!
  
  6. helmikuuta 2009 21:38:42

Nimi : Mamma&pappa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Noin sitä pitää! Rauhallisella esiintymiselläsi edesajat asiaasi mitä parhaimmalla menestyksellä. Toivottavasti yhä useammat suomalaiset avaavat ajoissa silmänsä ongelmille.
  
  6. helmikuuta 2009 21:38:58

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvin meni Pressiklubi. Tuottaja Timo Harakan mahtikäsky "naulatkaa se" meni pahemman kerran reisille. Lefa oli kuin tekarinsa pudottanut geriatrikko-Dracula, jolta Saska oli silti valmis ottamaan poskeen. Mestari sivalteli ja rankaisi, eikä henkisesti pöhöt eliittiukot Snellman ja Salmén pystyneet huutamaan edes sen vertaa totuuden päälle, etteikö kotisohvillekin olisi kantanut asian oikeat tolat. Tästä on hyvä jatkaa. Sääliksi kävi Ruben-parkaa, joka oli selvästi puun ja kuoren välissä. Siis harakan paskat olkapäillä.
  
  6. helmikuuta 2009 21:41:23

Nimi : Leopold
  
Viesti : Tuhannet onnittelut Jussille mallikkaasta esiintymisestä. Uskon, että tyhmempikin katsoja tiedosti Leif Salmenin selvän isällisen, ylenkatseisen inhon sinua kohtaan, ja myötätunnot kääntyvät kyllä sinun puolellesi.

Yleisradiolta erittäin surkea "keskustelunavaus": puhe pyöri yhä Halla-ahon, eikä suinkaan maahanmuuton ympärillä.

Kymmenen pistettä Jussille!
  
  6. helmikuuta 2009 21:45:53

Nimi : JP + 1. vaimoni
  
Viesti : Hienoa Jussi! Katsottiin yhdessä ja hyvin meni. Kyllästynyt "ole sinä hiljaa" Salmenille oli paras. Nyt ei ehdi enempää kommentoimaan.
  
  6. helmikuuta 2009 21:47:46

Nimi : Hui kauheeta!
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hesari syyllistyy rasismiin paljastamalla kuuluisa "nuorukaisen" etnititeetin???
-----------------------------------
Nuorukainen ryösti kioskin Helsingissä
6.2.2009 21:39
A A STT

Nuorukainen ryösti aseella uhaten elintarvikekioskin Helsingin Kalliossa perjantaina. Ryöstö tapahtui kahdeksan aikaan illalla. Mies uhkasi osoitteessa Neljäs linja 20 sijaitsevan kioskin myyjää teräaseella, poliisi kertoo. Saaliikseen nuorukainen sai jonkin verran rahaa.

Poliisi etsii ryöstöstä epäiltynä noin 15-vuotiasta, 180 senttiä pitkää tummaihoista miestä. Nuorukaisella oli päässään ruudullinen mustavalkoinen lippalakki.
  
  6. helmikuuta 2009 21:53:39

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Mielenkiintoista, Jussilla ja Timo Harakalla on jotain yhteistä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Timo_Harakka
  
  6. helmikuuta 2009 21:53:42

Nimi : Anna
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Se stalkkari, tai siis ex-stalkkari, joka unelmoi, että homoseksuaali, joskus hyökkäisi kimppuun, on häiriintynyt. Olin opiskelemassa psykologian tutkijaksi, luin kolme vuotta(itsenäisesti) persoonallisuushäiriöisistä. "Keskustelutyyli" eroaa siten tavallisista ihmisistä Salmenilla, että hän astuu keskusteluun manipulatiivisesti. Aikomuksena esim. saada ainoa suunvuoro, mustamaalata kohde. Halu eikä tarkoitus ole keskutella (hän ei ole siis vain hullu, miltä hän kyllä vaikuttaa) vaan lyödä mahdollisimman kovaa vastustaja alas. Tietynlaiset kommentointitekniikat toimii tällaisessa tilanteessa parhaiten, jos haluaa saavuttaa asiasta tietämättömien hyväksynnän. Toiset keskustelee reilusti, toiset manipuloivat ja mustamaalaavat häikäilemättömästi.
Kaikki nää v**un stalkkarit pitäis saada ulos Suomen mediasta. Marx käski ensimmäisenä valloittaa propaganda koneiston, ja niin nämä sulosielut teki ja kärsimme yhä tänä päivänä siitä, että hullut muovaavat kuvan, jolla katsomme maailmaa. Marxin tämäkään teoria ei toimi! Valtaamalla median ei olla saatu aikaan kommunismia, on vaan saatu kaikkien päät sekaisin, vihaamaan isänmaata, porvareita ,armeijan kävijöitä ym. ja muuta hyödytöntä.(Lapsesi eivät ole lapsiasi).
Media ei ole reagoinut islamin todellisen luonteen uutisoimiseen ja se on todella huolestuttavaa, mistä on kyse? Se pitäisi muuttaa, islamin oikea kuva muillekin tutuksi kuin aktiivisille nettikävijöille, mutta miten saavuttaa se?
  
  6. helmikuuta 2009 22:00:05

Nimi : Kauko ja koko sukuni
  
Viesti : Jussi osoitti juuri sitä kokonaiskuvan puutetta mitä kaikki hänen alamaisensa edustavat. Mestari joutui vihdoin todellisten ongelmiensa kohteeksi.

Aina kun tänne saitille yrittää kirjoittaa jotain, kymmenet ennakkoluuloiset yleistäjät hyökkää epäreilusti yhtä vastaan, ja sitten kun on vaivautunut argumentoimaan jokaisen suunsoittajan hiljaiseksi, mestari bännää oikeuden kirjoittaa ja ottaa osaa keskusteluun. Jopa Ruben ja muut valtamedian lemmikit olivat reilumpia, eivätkä bännänneet championia. Hyvä Jussi, meni juuri niinkuin oletinkin!
  
  6. helmikuuta 2009 22:01:17

Nimi : ttw
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pahin olisi ollut sellainen missä ei ainuttakaan kunnollista puheenvuoroa olisi saanut. 3 vs 1 apinanraivolla "sun viha kaikuu sieltä syvältä kellarin uumenista" Nyt kuitenkin maltti oli valttia ja tyrmäävä lopetus. Tämä jää historiaan.
  
  6. helmikuuta 2009 22:04:22

Nimi : Kokoliha
Kotisivu : Eikö maahanmuuton ongelmista voi puhua asiallisesti?
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi hoiti homman kotiin 10-0 ja paremmin kuin kukaan olisi tuossa tilanteessa pystynyt. Ei voi kuin hämmästellä. Onko Jussi kenties käynyt jonkin julkisten esiintymisen tehopikakurssin? Missä moiselle, ilmeisen toimivalle kurssille voisi itsekin ilmoittautua?

Mitä itse kysymykseen: "Eikö maahanmuuton ongelmista voi puhua asiallisesti?" tulee, niin uskoisin, että tämän ohjelman jälkeen voidaan. Alkaa olla pakko.

Yleltä ja Stilleriltä ohjelma oli niin heikko suoritus, että ei kai yhdenkään mediatalon ja journalistin naama & perse kestä noin ankarasti riman alittavaa suoritusta.

Kiitos Jussi.
  
  6. helmikuuta 2009 22:05:13


guestbook © freebok.net