Pääsivu Viestit 113351-113375

Nimi : Stadin gimma
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Hyvin meni Jussilla Pressiklubissa, vaikka kovasti yrittivät huutaa päälle koko ajan.
Taaskaan ei päästy varsinaiseen aiheeseen vielä ollenkaan, mutta ainakin Scripta on saanut todella paljon lukijoita lisää ja se on hyvä homma.
  
  6. helmikuuta 2009 20:29:34

Nimi : Persu Pirkanmaalta
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hyvin hoidit, Jussi. Ei näitä asioita voi parissakymmenessä minuutissa selittää eikä kannata yrittääkään. Tuosta se lähtee ja tuon paskempaan paikkaan tuskin joudut. Tsemiä vaan äläkä annan kynän tylsyä ;-)

  
  6. helmikuuta 2009 20:34:42

Nimi : Paha Setä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lainaten YLEn nettisivuja.

"Eikö maahanmuuton ongelmista voi puhua asiallisesti?"

Ilmeisesti ei.
  
  6. helmikuuta 2009 20:36:42

Nimi : jarkkom
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ampukaa jo se homo!! Eikö tosiaan ole mitään muuta aihetta käsiteltäväksi?
  
  6. helmikuuta 2009 20:39:15

Nimi : Jani Leinonen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvin Jussi hoiti homman ottaen huomioon, että vastassa oli 3 todellista valtakunnan-änkyrää..
  
  6. helmikuuta 2009 20:40:49

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuli vaan mieleen, että mitäköhän se Tehtaankadun homo on nykyään mieltä tästä kaikesta. Kaverihan on tavallaan julkkis.
  
  6. helmikuuta 2009 20:40:56

Nimi : Pakko antaa palautetta
  
Viesti : Kiitos Jussi. Noin juuri :)
  
  6. helmikuuta 2009 20:41:11

Nimi : Randy
  
Viesti : Jussille iso kiitos pisteiden tuomisesta kotiin.
  
  6. helmikuuta 2009 20:43:37

Nimi : James Hirvisaari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi pärjäsit hyvin, vaikka kimpussasi oli raatelevia petoja. Ohjelma oli täynnä tahallista kiusaamista ja vääristelyä ja keskeyttämisiä. Eihän sellainen jää katsojilta huomaamatta. Täytyy sanoa, että Stilleriin olen pettynyt, koska hän juontajana yhtyi kuoroon, mutta hän lienee vain isäntänsä orja. Ilmiselvä tarkoitus oli ala-arvoisella tavalla rusikoida Jussi, mutta itsensä totaalisesti munasivat kaikki kolme. Mutta kukapa enää himpun vertaa voi ottaa tosissaan noita valheen levittäjiä (yle, hs) ja totuuden vääristäjiä. Ehkäpä tahallisella ja luultavasti suunnitellulla öykkäröinnillä oli vain tarkoitus ärsyttää maahanmuuttokriitikot samalle alhaiselle tasolle noiden riivaajien kanssa. Vasemmistomedia on hämmästyttävän epäisänmaallinen, ja se halveksii suomalaisuutta erittäin vastenmielisellä tavalla.
  
  6. helmikuuta 2009 20:48:07

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Nyt viimeistään selvisi ettei suvaitsevaisilla tahoilla ole mitään oikeaa asiaa millä he puolustaisi intohimoista kantaansa maahanmuuton välttämättömyydestä.
  
  6. helmikuuta 2009 20:51:29

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Asetelmana Pressiklubi oli tietysti hyvin puolueellinen, yleläinen ja pravdamainen. Tarkoituksena ei ollut keskustella, vaan saattaa Halla-aho jotenkin vastuuseen kolme yhtä vastaan altavastaajana siitä, mitä Yle ja muu valtamedia ovat väittäneet hänen sanoneen tai siitä, mitä yksittäisiä lauseita ne ovat poimineet hänen kirjoituksistaan, siitä millaisen julkisen kuvan ne ovat muodostaneet hänestä.

Myönnän, että vanhana journalistina itsekin nyt kommentoin ohjelmaa, vaikka vilkaisinkin siitä vain pätkiä. Se on toki tallella. Katson, kun olen kerännyt voimia. Katselin samaan aikaan Sydämen asialla -sarjaa.

Yle ja Pravda kykenevät toki tasapuoliseen keskusteluun silloin, kun on kyse jostain tavallisesta asiasta, mutta nythän oli kyse siitä, että yhteiskunnassamme vaikuttaa jokin hirveä rasisti, fasisti ja natsi, joka täytyy tuhota mahdollisimman nopeasti ennen kuin hän nousee valtaan ja alkaa valloittaa koko maailmaa, ja ryhtyy polttamaan uuneissa kokonaisia kansanryhmiä.
  
  6. helmikuuta 2009 20:51:53

Nimi : Katsoja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Enpä muista samanlaista keskustelua nähneeni televisiosta pitkään aikaan. Sen jonkun Tervon ohjelmat oli samankaltaisia mutta niissä se hyökkäili muistaakseni yksin, ei studiojoukkueen voimin ja onelinereilla. Paras pokerinaama vie ja vei potin.
  
  6. helmikuuta 2009 20:55:22

Nimi : Hmmm
  
Viesti : Salmén: "Olen ENTINEN stalinisti!"

Ehkä on mahdollista olla entinen stalinisti, mutta onko mahdollista olla entinen tyhmä?
  
  6. helmikuuta 2009 20:55:33

Nimi : pape
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi salmen kyllä olen pettynyt fasisti huutoihisi.
Raiskaajista ja väkisin suu-seksiä tarjoavista ei saa esittää mitään negatiivistä , enempää kuin maahanmuuttajista.
Nää maan kuuluisat älyköt on vissiin niin turvatun porvarillisessa asemassa ,että muiden ääni ei paljon kuulu.

"Autio tyhjä"=miehittämätön.
  
  6. helmikuuta 2009 20:55:38

Nimi : hyvä jussi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Jussi Halla-Aho! Kiitos että jaksat ajaa koko kansan asiaa, jota koko kansa ei tajua.
Toivottavasti tämä kupla ei kasva liian isoksi jolloin sitten kun se kupla puhkeaa niin se mätä mitä sieltä tulee ei ole mitään upeaa ja hienoa monikultturisuutta vaan sitä raakaa todellisuutta missä me rivikansalaiset elämme.

Hesari ja tämän köyhyyskirjan kirjoittajakin tulisi asettaa kysymyksen alle, kun laukovat noin törkeitä asioita suomalaisten ja mamujen köyhien, lasten tai kodin puhtaudesta. Onko he käyneet jokaisen suomalaisen tai mamun köyhän talossa vierailulla pölyhuisku kainalossa?

Kun katsotaan maailmaa kokonaisuutena niin meidän suomalaisten kulttuuri on häviävän pieni ja tulisi laittaa kohta uhanalaisten listalle. Surullista miten kansa kävelee laput silmillä... :(

Niin ja olen ihan tavallinen suomalainen nainen joka haluaa suojella kallisarvoista perintöään ilman ääripatrioottisuutta vaan ihan oikeudentajun ja oman kulttuurin säilyttämisen sanelemana.

Ja keskustelussa tosiaan oli muilla ylivalta, mutta Jussi klaarasi. Harmittaa että vain itse aiheesta ei mitään oikeastaan puhuttu vaan tavoitteena oli lytätä Jussi henkilönä. Ja itseäni otti kovasti pattiin se että Jussin väitettiin olevan "valkoisen suomalaisen" puolella kirjoitusten perusteella. Eihän Jussi missään niin ole koskaan sanonut edes rivien välistä!

Ilmeisesti tässä asiassa on vain yksi oikea mielipide ja se on päättäjien päättämä. Ja miksiköhän suomalaiset voivat niin huonosti? No koska päättäjät keskittyvät mielummin monikulttuurisuuden nimissä mamujen ongelmien ratkaisemiseen kun oman kansan...
  
  6. helmikuuta 2009 20:55:59

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "[...] yhteiskunnassamme vaikuttaa jokin hirveä rasisti, fasisti ja natsi [...]"

Unohtamatta homonampujaa.
  
  6. helmikuuta 2009 20:56:13

Nimi : Heta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pakko mainita, että kyllähän se kieltämättä Jussin uskottavuutta nyt syö, jos EU-ehdokkaaksi lähtee. Koko Scripta nähdään sen jälkeen todellakin vain keinona päästä kovapalkkaiseen virkaan, faktoilla ei enää niin väliä siinä vaiheessa.

Huolestuttavaa.
  
  6. helmikuuta 2009 20:57:07

Nimi : Katsoja
  
Viesti : Se on hieno homma että nuokin korpit olivat opetelleet ulkoa ainoat ymmärtämänsä lauseet Jussin kirjoituksista. Itse en jaksaisi Harakan tai kumppaneiden tarinoita niin antaumuksella edes lukea.
  
  6. helmikuuta 2009 21:01:15

Nimi : Peku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi Halla-aho,
hoidit tyylikkäästi Pressiklubin keskustelun asiallisine perusteluinesi, silloin kun sait puheenvuoron.
Leif Salmenin asenne on tyypillisen äärikommunistin:demokratia on hänen mielestään toteutunut, kun vain hän saa vaahdota ja estää päällepuhumalla toisen mielipiteet.
  
  6. helmikuuta 2009 21:03:00

Nimi : abia reu
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Aivan loistava esiintyminen! Valtaisa kiitos Jussille täältä Tampereelta.
  
  6. helmikuuta 2009 21:03:17

Nimi : stroop
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Seuraavan kerran kun toimittajat kertovat sinun olevan maahanmuuton vastustustaja, niin vasta-argumentoi, että miksi maahanmuuttoa, varsinkin humanitaarista pitäisi suosia. Pyydä vastustajaa selittämään, mitä hyötyä siitä on Suomelle.
Voisivat vaieta ainakin hetkeksi, jolloin pääsisit perustelemaan oman kantasi paremmin.

  
  6. helmikuuta 2009 21:04:10

Nimi : Cremated Remains of Fascists
  
Viesti : Leif oli oikeassa kun sanoi että tällä ei voi olla kuin surullinen loppu..monomaanikolla ei voi olla kuin paskanen loppu...zai jai jai..hallahon mielessä kiehuu tälllä hetkellä kusi ja paska enpä haluaisi sellaisia ajatuksia itselleni kuin halla-aholla liikkuu nyt päässään!
  
  6. helmikuuta 2009 21:04:35

Nimi : Hmmm
  
Viesti : Ilman muuta Jussi pitää saada euroehdokkaaksi, ja sitten kansanedustajaksi myös. Kaikki paikat kerätä kannatusta ja vaikutusvaltaa pitää sumeilematta käyttää. Sitten voi valita, missä voi eniten vaikuttaa.

Äänimäärä vaikuttaa aina eniten poliittisten vastustajien ja kilpailijoiden käyttäytymiseen. Sillä tavalla voi vaikuttaa vaikkei valituksi tulisikaan.
  
  6. helmikuuta 2009 21:07:59

Nimi : Jute
  
Viesti : Kannatan myös Tetaankadun Homon julkisuuteen astumista. Scriptan ja Vieraskirjan lukijat janoavat Homon mielipidettä1!!11 Nythän se on vain Jussin fantasia-unia(Salmen)...

Liittyen Pressiklubiin: Jussi oli ja on Päällikkö. Harmi vaan, että varsinaista asiaa ei TAASKAAN käsitelty. Mutta parituhatta uutta lukijaa Scriptaan - ihan ok.
  
  6. helmikuuta 2009 21:08:46

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mmmja Jussin kanssa eri mieltä olevia kehoitetaan tutustumaan hänen kirjoituksiinsa: Olkaa hyvät!
  
  6. helmikuuta 2009 21:14:53


guestbook © freebok.net