Pääsivu Viestit 113326-113350

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Sehän näkyy mm. siinä, että täällä ääliöt kuvittelevat, että Halla-aho jotenkin "voitti" väittelyn "tyhmempiään" vastaan, vaikka totuus on jotain ihan muuta. Teidän idioottimaisuutenne tulee koko kansan tietoon!"

...siis arvio sellaiselta joka ymmärtää niin että keskustelun voittaja mitataan huutamisen voimakkuusmittarilla. ....Ja sen perusteella luulee olevansa älykäs!
  
  6. helmikuuta 2009 20:11:01

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen pettynyt "keskusteluun". Jussi hoiti hommansa hyvin, sikäli kuin melskaajien joukosta näkemyksensä erottuivat. Hyvä, ettei yhtynyt huutokuoroon, vaikka varmaan mieli olisi tehnyt.

Olen pettynyt Stillerin rooliin. Mies ei hallinnut puheenjohtajarooliansa lainkaan, vaan kiihdyksissään huuteli niitä näitä muiden kiihtyneiden - Saska ja tämä vanha korppikotka, mikä sen nimi nyt olikaan - ääntelyiden sekaan.

Symbolitasolla "keskustelu" ilmensi hyvin mediamaailman voimasuhteita: kommunisti, pravdalainen ja kökkötraktorin kuljettaja järkipuhetta sumentamassa.
  
  6. helmikuuta 2009 20:12:04

Nimi : Sami
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Pistetääs väliin mainos:

ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ! Käykäähän vaikka tutustumassa ja sen jälkeen halutessanne allekirjoittamassa, jos ette vielä ole niin tehneet.
  
  6. helmikuuta 2009 20:12:11

Nimi : Magic Wand
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Vaikka asetelma oli täysin epädemokraattinen (siis kaksi yhtä vastaan)illan pressiklubissa, selviydyit tehtävästä erinomaisesti !
Olet suomen älykkäin debatoija ja sekös kiihottaa noita vasemmiston
luminaareja.
  
  6. helmikuuta 2009 20:13:25

Nimi : Pasi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oma nopea analyysini Pressiklubista:

Ruben oli juontajana yllättävän asiallinen, hieman tosin meni jauhot suuhun, kun Halla-aho kysyi, kenelle hän on vastuussa raiskauskirjoitustensa takia.

Salmén lähinnä nolasi itsensä, hänen taustansa tuntien kiihkoa oli odotettavissa, mutta jo avausrepliikki kertoi, että mitään asiallisuutta ei ole lupa odottaa. Salmén oli oikeasti koko porukan suurin pettymys, kultaisen 80-luvun perusteella odotin tarkkoja pistoja, joilla horjutetaan Jussin kirjoitusten uskottavuutta, mutta juttu oli aivan päätöntä höpinää tasolla:"Oletko koskaan käynyt Somaliassa?" Salmén ei tuonut mitään lisäarvoa tai uutta keskusteluun, päinvastoin.

Saska ei ollut täysin toivoton tapaus, mutta selvästi hänkin on pätevimmillään sujuvassa ulosannissa kuin tiukasti asialinjalla pysyvässä keskustelussa. Heitot puhtaisiin valkoisiin suomalaisiin oli joko tarkoitus nakertaa Halla-ahon uskottavuutta (joka tietysti sisältää samalla oletuksen, että katsoja on niin tyhmä, ettei ymmärrä itse lukemaansa senkään vertaa kuin Saska itse) tai sitten Saska ei vain ole osannut/halunnut ymmärtää, mistä asiassa oikeasti on kyse. Puhe, että ongelmat Suomessa ovat vielä pieniä, kertoo jotain siitä, onko kirjoitusten oleellinen pointti ymmärretty vai ei.

Jussi ei ollut niin pehmeä kuin olisin muutamien aiempien haastatteluiden perusteella odottanut, mutta tiukoissa paikoissa tahtoi jäädä muiden varjoon. Lisäksi selittely, kuinka helppoa Internetissä on julkaista kirjoituksia ja puhe katumisista muuttui varmasti monen silmissä myötymiseksi siitä, että potaskaa on tullut puhuttua. Karuja faktoja olisi pitänyt käyttää enemmän, osa kommenteista oli pelottelua, josta Salmén höyrysi. Sen sijaan, että jauhaa pitkään, ettei halua meille tulevan ongelmia, olisi parempi ollut heittää ilmaan, että katsokaa miten Malmössä kävi, ja heti ennen vastapalloa, että Saska ja Lefa ovat hyvät kertovat miten sama kehitys estetään Suomessa. Tätä on kyselty Scriptassa, miksei myös Pressiklubissa.

Kokonaisuutena lopputulos lienee sama kuin aina ennenkin, kriitikot pitävät haastattelua hyvänä suorituksena, suvaitsevaiset kauhistelevat vähintäänkin entiseen malliin.

Suurin vaikutus lienee niihin, joille asia ei ollut lainkaan entuudestaan tuttu: heidän luulen olettavan, että kyseessä oli ilmiselvä rasisti, sillä keskustelussa sinkoili niin monta kertaa termit rasisti, fasismi, puhtaat valkoiset suomalaiset, halveksunta, haukkuminen ja ties mitä muuta. Kontrasti tuon kaiken möykän rinnalla surkean pieneksi jääneeseen faktojen esille tuontiin kokonaisuutena kääntää kelkkaa selvästi hieman negatiiviseksi, sillä en mitenkään kenenkään voi uskoa tämän perusteella "heräävän" tutustumaan maahanmuuton ongelmiin aiempaa enemmän.
  
  6. helmikuuta 2009 20:14:21

Nimi : Ode
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hienoa Jussi. Tiedä se, että täällä on paljon älykästä väkeä sinun takana. Ja meillä on jotain vaikutusvaltaakin vielä. Yksin et tule jäämään.

Terveisin,
FM, 120 k€ vuodessa
  
  6. helmikuuta 2009 20:14:57

Nimi : jeremies
  
Viesti : Hieno esiintyminen Jussi.

Parasta poliittista viihdettä pitkään aikaa, asiaanhan ei missäåän vaiheessa päästy kiitos toimittajien. Jäämme vielä odottelemaan asiallista keskustelua maahanmuutosta.

  
  6. helmikuuta 2009 20:14:58

Nimi : Rama
  
Viesti : Hyvä esiintyminen. Onnittelut. Leif teki itsestään pellen eikä Pravda pärjännyt paljon paremmin. Homma niin sanotusti ^^^.
  
  6. helmikuuta 2009 20:16:40

Nimi : Fox Mulder
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aivan loistava esiintyminen! Voi luoja miten loistava heitto "ratsasta sinä kommunismilla" !!!
Asetelma oli 3 vs.1 ja siihen nähden loistavasti klaarattu!
Tuli mieleeni että olisiko näissä "julkisissa teloituksissa" paras linja vain kuunnella teloittajien sarjatulta, vastata kun he kysyvät (siis niin pitkään kunnes alkaa päälle puhuminen) jne. eli antaa heidän totaalisesti tehdä itsestään arkkityypin huonoja keskustelijoita. Tämä silläkin uhalla että vastapuoli saisi argumentikseen ettei uskalla puhua. Ulkopuolisen silmään päällepuhuminen on aina punainen vaate, vaikkei keskusteltavasta asiasta tietäisikään..

Mutta, siis aivan loistava esiintyminen!
  
  6. helmikuuta 2009 20:16:42

Nimi : Aulis
  
Viesti : Katsoin pressilupin. Vieraaksi oli saatu Jussi Halla-aho ja vastahuutajina nämä kaksi “kulttuurilasta” Salmen ja Saarikoski/Snellman. Nähtävästi jatkuva nimenvaihtelu sekoittaa keski-ikäisen Saska Snellun pään. Salmenilla sen sotki kommunismi jo 60-luvulla. Stiller -semiitti kimitti ja “kulttuurilapset” keskeyttivät jokaisen Halla-ahon aloittaman selvityksen. Mikä ohjelma se sellainen on? Ala-arvoisin TV-tekele minkä olen nähnyt 17 vuoteen!
Laitoin tämän YLE:lle ja MTV3 Setäarkadian saittiin luettavaksi.
  
  6. helmikuuta 2009 20:17:42

Nimi : fiffa
  
Viesti : Hyvin Jussi esiinnyit, tyypilliseen tapaan keskustelua ei itse asiasta syntynyt kun jälleen kerran keskittyivät vain sinun persoonaa vastaan hyökkäämiseen. Toimittajilta suorastaan naurettavaa toimintaa.
  
  6. helmikuuta 2009 20:19:45

Nimi : taisto
  
Viesti : Islamin väkivaltainen toiminta ja Theon poliittinen murha ovat lefan mielestä yksittäistapauksia... Scripta taas on kaiken vihan alku. On siinä hämärtyneet ajatukset jollain heeboilla?

Ghettoutuminen sivuutettiin täysin? Ei niitä ole?!?!

Ei hefletti mun nuivuus sen kun kasvaa potenssiin kolme.

Koko pressiklubihan alkoi sillä kun lefa arvosteli hesaripropagandaa ja yhtäkkiä, kun Jussi asui mukaan kuvioon, simsalabim, se hermoheikko olikin suurinpiitein sitä mieltä että hesari on totuus. Sen täytyy olla skitso?! Ja saska on sen ukon hoitsu...


  
  6. helmikuuta 2009 20:20:20

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Askartelin tässä vähän perjantai-illan ratoksi:

http://www.adressit.com/keskustelu/7133/start/475
  
  6. helmikuuta 2009 20:20:37

Nimi : kertsu59
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Hyvä hyvä Jussi pärjäsit loistavasti kahden stallarin ja demarin puristuksessa.Salmen oli odotetun asenteellinen kuten odottaaa sopii,Saarikoski jatkoi tyypillistä "älykkö" vasemmistolaista linjaansa.Stiller oli kova pettymys olisin odottanut puolueetonta otetta. Mutta minkäs "tiikeri" raidoilleen voi.
  
  6. helmikuuta 2009 20:21:04

Nimi : lazze
  
Viesti : Jussi hoiti homman loistavasti. Valitettavasti 3/4 henkilöstöstä oli asennoitunut Jussi vastaan.
  
  6. helmikuuta 2009 20:21:10

Nimi : vuaren sloukani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-aho tykitti Leif Salmenin änkyrälle lopuksi: Ratsasta sinä kommunismilla!

Onneksi suomen poliittiselle taivalle on ilmestynyt mies, jolla on selkäranka joka kestää suorana näiden saatanan agitaattori kommunistien valheellisen paskan ja kieroilun. Hyvä, Jussi!!!
  
  6. helmikuuta 2009 20:21:10

Nimi : Ratsasta sinä kommunismilla
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hienosti toimittu jussi !!!
  
  6. helmikuuta 2009 20:21:50

Nimi : Arja ja Tero
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Jussi Halla-aho!

Katsoimme Pressiklubin 6.2.2009. Olit suuri positiivinen yllätys, kunhan vain olisit saanut aikaa sanoa sanottavasi. Todennäköisesti edes aika ei olisi riittänyt, koska kiihkomielinen ja yksioikoinen Leif Salmen ei edes halunnut kuunnella ja jyräsi päällesi kaiken aikaa.
Myös Helsingin Sanomien edustaja ei ilmeisesti tunne tilastoja ja osaa suhdeluku laskentaa. Monikulttuurisuus on eriasia, kuin maahanmuutto. Olemme nuorten aikuisten ja teini-ikäisten lasten vanhempia ja olemme vuosia saaneet kokea mitä ovat todelliset ongelmat syntyperäisten suomalaisten ja "monikultturisten" välillä.
Toivon, että "monikultturin" ihannoijat tutustuvat todelliseen arkeen. Mitä on kun 15:sta asunnosta 13 on maahanmuuttajia. Ja mitä on, kun 15:sta asunnosta yksi on monikultuurinen työssä käyvä perhe. On eriasia asua lähiössä, mikä täyttyy "monikultturisista", kuin kaupungin osassa, jossa et niitä tapaa. On eriasia asioida kaupoissa esimerkiksi Itäkeskuksessa ja Myyrmäessä, kuin Tapiolassa. Miltä tuntuu, kun Joulu- ja kevätperinteet katoavat kouluista. Mitä on, kun lapset siirtyvät pois futiskentiltä tai nuorisotalolta, kun "monikultuurisuuden" yksi osa saapuu paikalle.
Tervetuloa todellisuuteen!
  
  6. helmikuuta 2009 20:22:35

Nimi : P
  
Viesti : Sekin oli hauska, kun Salmen moitti Jussia - ettei hän hillitse itseään - tarkoitaen kirjoituksia. Samaan aikaan kun syytelijä itse kilju päälle ja rakentelee asiattomia olkiukkoja suukuolassa . :)
  
  6. helmikuuta 2009 20:22:58

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi voisi laittaa tuonne Mitä teen - valikkoon kohdan "Ratsastan kommunismilla"

:D:D:D:D
  
  6. helmikuuta 2009 20:23:03

Nimi : mikko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : menisit kuule töihin (oikeisiin) ja tekisit jotain hyödyllistä. hölmöilysi takia nämä tummaihoiset maahanmuuttajat saavat sympatiat puolelleen ja sama meno jatkuu
  
  6. helmikuuta 2009 20:23:29

Nimi : MarPel
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hyvät hermot Halla-aholla, kesti kolmen miehen asiattomat kommentit tyynesti. Olisin mielelläni kuunnellut enemmän Halla-ahon ajatuksia, jos olisi puheenvuoron saanut. Halla-aho ainoa herrasmies porukassa. Aika asiatonta käyttäytymistä muilta, etenkin Stiller oli vielä typerämpi mitä muistin. En ole tätä ohjelmaa aiemmin katsonut ja tuskin katson tulevaisuudessakaan.
  
  6. helmikuuta 2009 20:24:28

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Jussi.
  
  6. helmikuuta 2009 20:26:26

Nimi : Hessu
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Paras kohtaus todellakin oli kun Lefa vaahtoaa, että etkö osaa hillitä itseäsi ja Jussi pitää suunsa kiinni :D
  
  6. helmikuuta 2009 20:28:37

Nimi : Jukka
  
Viesti : Salmen ja Saarikoski puhuivat siitä että Halla-aho demonisoi maahanmuuttajia ja kasvattaa vihaa.

Minua kiinnostaa enemmän ajaako Halla-aho Suomen etua vai ei.

Salmen, Niemelä ja Höglund ovat kaikki lapsettomia ihmisiä joilla ei ole mitään muuta intohimoa kuin riidellä ja nakertaa ja jyrätä toisia ihmisiä.

Eihän Halla-ahokaan täydellinen ole niin kuin ei meistä kukaan mutta ainakin Jussi yrittää ajaa tämän kansan etua.


  
  6. helmikuuta 2009 20:29:02


guestbook © freebok.net