Pääsivu Viestit 113301-113325

Nimi : Timbe
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuoko nyt sitten oli sitä kovasti mainostettua asiallista keskustelua: taas käytettiin yli puolet ajasta muutaman blogissa olleen lausekappaleen vatvomiseen ja vastakkaisen näkemyksen tykitykseen parhaimmillaan asetelmalla kolme vastaan yksi. Milloin sitä rauhallista ja asiallista keskustelua saadaan ja missä? Luulin stilleriä paremmaksi juontajaksi..
  
  6. helmikuuta 2009 20:04:55

Nimi : Perussuomalaisten tyhmyys
  
Viesti : Sehän näkyy mm. siinä, että täällä ääliöt kuvittelevat, että Halla-aho jotenkin "voitti" väittelyn "tyhmempiään" vastaan, vaikka totuus on jotain ihan muuta. Teidän idioottimaisuutenne tulee koko kansan tietoon!
  
  6. helmikuuta 2009 20:05:14

Nimi : jellona
  
Viesti : Hyvin se Jussi veti!

ei saska ollut kuin paska ja lefa veti fasistikortin hihastaan.

Stalinisti uhkui vihaa ja sanoi Jussia vihanlietsojaksi?!?

Mummoni yllättyi että Halla-ahohan puhuu asiaa silläaikaa kun nuo toiset löpisee pötyä?! Kyllä kansa näkee missä mennään...

Ruben on Ruben, se on adhd.

Hienoa, me jatkamme...
  
  6. helmikuuta 2009 20:05:46

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pisteet 10–0 vieraskirjan isännälle. Mykistävä suoritus!
  
  6. helmikuuta 2009 20:05:57

Nimi : JK
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jussi for PRESIDENT!
  
  6. helmikuuta 2009 20:05:59

Nimi : Teemu
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Olipas väsynyttä rasistikortin heiluttelua Pressiklubissa... Hyvin hoiti Hallis.
  
  6. helmikuuta 2009 20:06:00

Nimi : panopticon
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Leif Salmen <3

Homma nousi ainakin 167% tollasen raivoamisen seurauksena. Tosiaan vastavoimat on epätoivoisen amokin vallassa. Saska koitti olla asiallinen, mutta nillitykseksi sekin meni. Harmi, että oli niin vähän aikaa keskustelulle. Tai ei se mikään keskustelu ollu, ku "oikeamielisten" tuomioistuin. Jussille propsit maltista, itse olisin aloittanut väkivallan studiossa. Ei voi kuin ihmetellä näiden "oikeamielisten" vihaa :(
  
  6. helmikuuta 2009 20:06:41

Nimi : T
Kotisivu : http://T
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Erittäin positiivinen esiintyminen. Järkyttävää että vastapuolen ukot eivät vieläkään halunneet puhua muusta kuin jo kuukausia sitten läpikolutuista muutamasta epäonnistuneesta kommentista.

Voidaan todeta että aito keskustelu "varsinaisesta maahanmuutosta" ei siis alkanut vieläkään, vaikka sitä vissiin kaikki osallistujat sanoivat jo viimein tarvittavan.

Jussilta ei lipsahtanut yhtään huonosti mietittyä tai vaikeasti perusteltavaa möläytystä, Saskalta niitä tuli useampia. Heikko esitys siis häneltä. Lefan kommentit järjestään ala-arvoisia, paitsi se että onhan Halla-aho toki provosoinut ja siinä mielessä provosoituminen on odotettua.
  
  6. helmikuuta 2009 20:06:59

Nimi : corvus corax
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Ratsasta sinä kommunismilla"-viidakon vanha sanonta. Tyylipisteet Jussille.
  
  6. helmikuuta 2009 20:07:09

Nimi : Miika
  
Viesti : Onnittelut Jussille siitä, että pysyi rauhallisena noinkin epäsuhtaisessa keskustelussa, jossa hyökkäyksiä tuli pöydän molemmin puolin.
  
  6. helmikuuta 2009 20:07:32

Nimi : Stadin Jape
  
Viesti : Hienoa, Jussi. Ne pellet olivat luusereita. Jatka, olet oikealla tiellä.
Ne vitun töllössä ilveilleet kommaripellet ampukoot itsensä.
  
  6. helmikuuta 2009 20:07:39

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Loistava setti pressiklubissa, tohtori Halla-aho!

Kertakaikkiaan. Täytyy ihailla tapaa, miten säilytit rauhallisuutesi stallarin, stillerin ja mollarin ristitulessa! Homma^^^!

Vielä kun huomattaisiin, että Scriptassa on enemmän kuin kaksi kirjoitusta, ja alkaisi keskustelu asiasta, ei asian vierestä tai sen esittäjästä.
  
  6. helmikuuta 2009 20:08:01

Nimi : Paul R
  
Viesti : Hyvin meni ristitulessa! Esitys jamakkaa ja varmaa. :)
  
  6. helmikuuta 2009 20:08:12

Nimi : Jansu
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jep, suorastaan mainiostihan tuo meni ottaen huomioon 3vs1 -tilanteen. Jussi pysyi rauhallisena, otti ne muutamat sopivat kommentit loppuun asti ja heitti muutaman ihan fiksun, mutta nasevan vastaheiton tälle hämmästyttävänkin pihalle olleelle kommunistille.

Loistavaa oli, että saman tien ohjelma toi vastauksen Rubenin kysymykseen median ajojahdista; Jussi keskusteli maahanmuuton ongelmista muiden Euroopan maiden epäonnistumisten perusteella kun taas nämä kolme vastaväittelijää (minusta Rubenkaan ei ollut puolueeton) keskittyivät samaan tekstinpätkien nysväämiseen ja fasisti/rasistileiman sovitteluun.

- jani
  
  6. helmikuuta 2009 20:08:23

Nimi : jr
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvä Jussi! Huippusuoritus. Olen aina tiennyt, että Salmen on täysi dille, mutta että hän on noin pihalla... Yllätys oli myös Stillerin rooli. Lähti samaan laulukuoroon niiden kahden hyeenan kanssa. Oikein nauratti, kun ''pojat'' yrittivät yhteisvoimin huutaa Jussin kumoon. Eivät siinä kuitenkaan onnistuneet ja Jussi korjasi potin kotiin. Taas satoi ääniä Jussin laariin.
  
  6. helmikuuta 2009 20:08:28

Nimi : P
  
Viesti : Hyvä Jussi! Onnittelut. Vastapooli toisteli mitä toisteli. Rakentelivat olikukkoja Hala-ahosta ja hänen kirjoituksistaan. Paras oli se Saskan Halla-ahon - "Puhdas Valkoinen Suomi"-agenda, jolle Saskalla ei olut osoittaa mitään pohjaa. Hän vain "oli aistinut sen".

Sama sillä stallarilla. Paljon väittämiä ja teorioita, muttei mitään millä kiinnittää ne Jussin todella kirjoittamaan.

Surkea esitys molemmilta.

Samoin vanhat klisheet oli kaivettu esiin, kun Jussilta yritettiin puristaa "onko hän matkaillut" ;)

Ja islam tietysti oli rauhanusko ja Tanskan pilakuvakriisi ja Theo van Goghin murha olivat "yksittäistapauksia" ;)

  
  6. helmikuuta 2009 20:08:43

Nimi : Keffuuri
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Saska sen sano: Sanomalehtien kirjoittelu maahanmuutosta on kasvatuksellista. Eli monikulttuurisuus on rikkaus ja mitään ongelmia ei ole. Viisas eliitti ja tyhmä kansa.

Luulin, että siitä maahanmuutosta oltaisiin keskusteltu vähän enemmän, mutta Jussin Scripta kirjoittelut veivät taas suurimman huomion. Jos Jussi esiintyisi joka päivä mediassa, niin ehkä ensi vuoden puolella päästäisiin jo itse aiheeseen kiinni. Mutta ei päässy kommari muuta heittää kuin tota viha- ja pelle-läppää.
  
  6. helmikuuta 2009 20:08:44

Nimi : Steroideilla Vammautunut Reino
  
Viesti : Miksi halla aho näyttää niin hidasjärkiseltä johtuu siitä että hän on rakentanut eristyksissä mielipuoliset pilvilinnat ja todellisessa dialogissa niiden yhdistäminen realimaailman todellisuuteen käy tuskallisen selväksi. Siitä sopasta on vaikea puhua itsensä ulos vaikka aivot raksuttavat kuumeisesti. Olit hallis lukossa kuin abloy lukko jäätyneessä paskassa!
  
  6. helmikuuta 2009 20:09:16

Nimi : dfgdf
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jaahas. Hommaforum kaatui. Ilmeisesti Homma^^^ ja uteliaat tunkivat sivulle liiankin kanssa? Laittakaa nyt joku tämä keskustelu nettiin, meidän telkkarittomien iloksi! Ei jaksa odottaa!
  
  6. helmikuuta 2009 20:09:16

Nimi : unto
  
Viesti : Hyvä Jussi! Ehkä ensi kerralla päästään jo asiaan kun nyt saatiin "rasistiset kommenttisi" käsiteltyä. Todella asiatonta toimittajilta keskittyä vain siteeraamaan. Oikea asia jäi varmasti monelta ymmärtämättä...
  
  6. helmikuuta 2009 20:09:34

Nimi : Vihaan teitä rasisteja...
  
Viesti : Pelle unohti uhkailla YLE:ä tutkintapyynnöllä, mutta eiköhän se ilmesty tänne nettiin myöhemmin vielä tänä iltana, kuten tapana on.

Koko homma alkaa jo kyllästyttää. Tajutkaa, että maassamme on paljon suurempia ja merkittävämpiä ongelmia kuin maahanmuutto.
  
  6. helmikuuta 2009 20:09:37

Nimi : Jeppe Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onnittelut Jussille hyvin menneestä Pressiklubin keikasta ! Nähtiinpä taas vastapuolen argumentointitaidot (ts. niiden puute)
  
  6. helmikuuta 2009 20:09:46

Nimi : vss
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Älä Jussi menetä hermoja jatkossakaan! Tyyni ja harkittu esiintymisesi oli taas todella mukavaa katsottavaa, ne ovat valttikorttisi joita et saa menettää. Moni asiaan perehtymätön katsoja varmaankin ihmettelee mistä oikein on kyse, ja tutustuu aiheeseen tarkemmin. Harmillista että taaskaan ei puhuttu maahanmuutosta, vaan riepoteltiin muutamaa asiayhteydestään irroitettua lausetta. Joskus sekin päivä vielä tulee!
  
  6. helmikuuta 2009 20:10:30

Nimi : Jukka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oli kyllä aika hupaisaa katsella 'keskustelua'. Leif kysyy jotain ja huutaa vastauksen päälle.

Itse ASIASTA keskustelu jäi taas pois ja keskityttiin Halla-ahon menneisyyteen, kirjoituksiin etc...

  
  6. helmikuuta 2009 20:10:31

Nimi : Myshkin
  
Viesti : Ensimmäinen yli kasin arvoinen tv-esiintyminen Jussilta.
Täältäkin tulee pisteet.
Mainiota viihdettä.
  
  6. helmikuuta 2009 20:10:58


guestbook © freebok.net